Aita laudat

Kuinka tehdä puuaita: askel askeleelta ohjeet (3 kuvat)

Viime vuosina yhä useammin näet paitsi uusia puutaloja, mutta myös aidat. Ihmiset ovat liikkeellä tarkoituksella: Paljon mielenkiintoisia tuotteita saadaan. He jopa sopia säännöllisesti korjailla, ja kuinka moni pysyy, ja pysyy niin. Jos kuulut ystäville Puuta, voit olla hyötyä valokuva raportteja siitä, miten ihmiset rakennettu puuaita käsillään. Käytetty yleensä mielenkiintoisia ratkaisuja. Se ei ehkä aina ole 100% oikein, mutta se toimii.

Kuvia 1: perinteiset aita levyt (aita)

Tämä aita asettaa avulla määräajoin - Työllisten, vapaaehtoiset, mutta suurin osa kerätyistä aidan käsillään isäntä. Hallituksen ensin käsitelty ja sitten toimitetaan työmaalle käyttövalmiina.

Tämä näkymä sivuston vakiintuneen pilarit

Pääteos tehtiin ennen talvea - kaivettiin augers, vuokraa, Fossa. Tärkein nähdä, että pora oli nestochenym. Niin prosessi on vaikea, jopa normaalia kentällä. Meillä on niin se oli: ensimmäinen päivä vain porataan 6 kaivojen ja masentunut: Näin paljon huolehtii kaikesta muusta? Hyvä naapuri ehdotti vaihtaa terä. Uuden leikkaamiseen osan lopuista tehty päivänvaloa. Porattu hieman alle syvyys maaperän jäätymisen. Jäätyy 1,2 metriä, syvyys reikiä - 1,3 metriä (varmuuden "vain siinä tapauksessa"), välistä etäisyyttä reikien 3 m: n johto kireällä välillä kulma-merkkien, jotka on merkitty jopa 3 m kaavioita (heittää board) .. Tulos oli tasan.

Sen jälkeen, kun kuopat kaadettiin murskatun kiven ämpäri, lisätään holkki, taitettu kaksi kerrosta kattomateriaalin. Tämä holkki insertoitiin pilarit 60 * 60 mm ja seinän 3 mm. Nämä valmiiksi hitsattu alaosiin vahvistaminen - paremmin hoidettu, ja jopa nurkkaan "sorokovke" tulevaisuuden telineeseen viiveellä. Navat ennen asennusta melko kauan ennen kuin se, hiottu ja päällystetty ensin antirzhavchinoy, sitten kaksi maalikerrosta.

Navat on asennettu kuopissa

Tärkeintä paljastamiseksi pilarit oikealle. Teimme sen liian avulla johto. Altistuvat nurkkapilarit tiukasti tasolla. Ensimmäinen esittää, että se tarttuisi 1,8 metriä, ja sitten se siirrettiin laser taso toiseen, joka seisoo samalla tasolla. Tämä operaatio toistettiin kaikki "vaiheita". Olkaimet pysähtyy auttoi pidä näppäintä kunnes pilarit, betoni kaadetaan merkki M 200. Kun liuos oli tarttunut välillä vedetään säikeiden pilarit - yksi yläpuolella, pilarien yläosien huomattava, toinen keskimmäinen korkeus - ohjaavat sitä, joilla on muihin pilareihin.

1

Jälkeen kaadetaan betoni (muutama päivä) kaikki pilarit, alkoi kaatamalla korkki. Kannettava muotti männystä levyt. Saattamisesta vähitellen täynnä kellarissa. Emme haudata syvälle - vain poistaa SOD. Tulos oli pilarit välillä, joka on täytetty betonilla nauhat.

Ennen asennusta shtaketin

Puu oli kuiva, maalattu antiseptinen koostumus, että väri on hieman kevennetty. Kevyt aluksella. Asettamaan pylväät kiinnitetään tukitankoja - palkit - jakso 50 * 100 mm. Sen yläreunaan salli tietoisesti. Ensimmäinen, ilmeisesti mieluummin toiseksi päät laudat huokoset avautuvat pidätetään. Tämä kaistale on kiinnitetty ensimmäisen ennalta määrätyn tason, jonka hallituksen ja lisäosan, joka on asetettu sen jälkeen, kun kolme metriä. Koska se on kiinnitetty, yksi kerrallaan aluksella.

Aloita asennus aidan

Kun asennat aidan on tärkeää vahvistaa ensimmäisen laudan pystysuunnassa. Tarkistetaan luotilankaa (pari kertaa pettänyt tason, joten nyt kaikkialla, missä tärkeitä pystysuora, tarkista luotilanka). Seuraava konttoritekniikan. Asennettu levyt eivät ole lähellä, ja jossa rako 1,2 cm aukko pidettiin stabiilisti, paksuus tällaisen kartongin havaittu (vuori) ja leikataan pala on yhtä pitkä kuin aidan - 1.8M työ on seuraava: .. Ja ottaa valmiin shtaketinu vuorauslistan. Että on naulattu laittoi kerrossänky, hänen prop shtaketinoy, kohdistamalla ylhäältä ja kiinnitä kaksi ruuvia kuhunkin viiveellä. Tämän seurauksena rako saadaan sama. Mutta tämä temppu on mahdollista, jos hallitus on ihanteellinen geometria.

Välykset ovat samat kaikkialla

Suhteellinen ero. Koko (1,2 mm) osoittautui ihanteellinen. Jos tarkastellaan ulkoapäin - et näe mitään, mutta sisältä Street hyvin näkyvissä.

Näkymä sivuosasta

Mitä etuja puuaita: naapurit, jotka ovat aidan aaltopahvia obzavidovalis: kesä minun pihalla oli viileä, he - kuin uuni, aidan ali polttivat kaikki kukat. Me - mellakka värejä pitkälle syksyyn.

Tämän sivukuvan

Kuvia 2: vaaka aita reunus board "checkerboard"

Tämä aita on kuin satu. Se on osittain tarkoitettu itsenäisesti haltijalle osaan. Vuokratyöntekijöillä kaivaa reikiä, asettaa pylväät. Työstö - leikkaus yläosien pilarit ja panimo - ansiot toiseen. Loput, mukaan lukien käsittely ja kokoaminen kartongin aitaosia tehnyt päällikön kädet ja hänen vaimonsa (maali).

Käytetyt Särmäämätön 20 mm paksu, tasainen hiottu kasvoja lisopilke (suostumuksella), heiketä kuvattiin itsenäisesti ja sitten kiillotettu kone, sitten päällystetty antiseptisella "pesusieni" vesi-pohjainen väri rasti. Levitetään leveällä siveltimellä kaksi kerrosta. Tässä ovat tulokset työvoimaa.

Aita reunus lauta

Käytetään pilariin profiloidun metalliputki neliömäisen poikkileikkauksen 60 x 60 mm, seinämän paksuus 3 mm. Siinä kaksi puolta liitteenä reunustettu levyt 150 * 30 mm. Kiinnitetty etäisyydellä 10 cm: n korkeudelta ja sitten 100 cm ja 190 cm. Muodostuu "sandwich kahden levyn, läpi porataan, kaikki pultit itsekeskittävä pesukone.

Miten pilarit

Navat yhteensä korkeus 3 m 1 m betonoidaan maahan. Näytteillä on johto, venytetty välillä ennalta valvontapisteitä. Menettely on standardi, epätavallinen vain, että kärki (2 metriä, jotka jäävät yläpuolella) kääriä kalvon. Päätös osoittautui oikeaksi: kuljetuksen jälkeen ja betonoinnin elokuva oli likainen, ja puun alla - puhtaana. Kalvo on poistettu sen jälkeen, kun betoni on kuivunut.

Pilarit esillä linjan ja ensimmäisen ajon kootun

Järjestys kokoonpano on seuraava:

 • Valitsemalla ensimmäisen laudan, jossa on tasainen alareunan.
 • Mitataan etäisyys pylväiden väliin, näin pala pöydältä 1 cm: ä lyhyempi kuin etäisyys mitattuna (yleensä tulla).
 • Turkki sahattu pois pään antiseptinen.
 • Asenna ensimmäinen lankku 5 cm maanpinnan yläpuolella, korjaa puristimet. Sisäreunan kunkin pyörähtää kaksi ruuveilla (45 mm).
 • Asentamista pystysuunnassa. Löydämme keskellä, aseta palkki maahan ei lepää, roikkuu reunan. Korjata kaksi ruuvia asennettu yläreunassa linjan.
 • Asennus uuden baarin. Sen tulee ulottua jopa suurin alahuulen. se kattaa myös kiinnittävät ruuvit riman korkealle.

Tämä sekvenssi on tallennettu alkuun. Joten vähitellen soitetut aikavälillä. Huomaa, että entinen Wane ovat viistoreunat, ne kaikki näyttävät "ulkopuolella": että sadepisarat rullattiin.

Vähitellen, yksi toisensa jälkeen kulkee, kehitetään aita

Saada litteä yläreuna, he valitsivat, leikattiin, värjättiin antiseptisiä ja kiinnitetään sitten - Lopullisen, sopeuttaa kaikki huiput yhdelle riville.

Kuvia 3: paju aita puusta

Toisessa suoritusmuodossa on järjestetty olennaisesti "yksin". Paju puuaita kädet nostetaan lähes ulkomaisia ​​osakkaita. Joskus avustajat - maalata sarakkeet - työskentely vaimo, toinen avustaja - koira.

Tällaisesta puinen aita))

Vaaka-aita taivutettu levyt, jota kutsutaan myös punos, ja joskus - itävaltalainen lomitettu seuraavia materiaaleja:

 • pilareita profiloitu putki 60 * 60 mm, 2,7 m asennus vaihe;
 • särmikäs, höylätty 100 * 20 mm ja pituus on 6 m;
 • välipalkkeihin 50 * 50 mm, mutta se on parempi ottaa vähemmän - se on helpompi taivuttaa;

Hallitus päätti maalata antiseptisiä tummaa pigmenttiä, sauvat - vaaleanharmaa. Kaukaa tummalla pohjalla silmukkaa. Kuka ei pidä - maali vastaamaan aluksella.

Maalattu pilarit, ja ensimmäisen kolme levyä, punottu kahden ääripään

Suurimman osan aikaa maalauksen ja kuivumisen levyt. Jos he ovat valmiita, kaikki menee hyvin nopeasti: mount minimiin, vain ensimmäinen on kiinnitetty hallituksen tasolla, toiset asetetaan sitä. Kuuden metrin levyt, ympärille punoa kolme pilaria. Välinen etäisyys pilarin suuruusluokkaa 5,4 -5,5 m ja jäännös tikkuja, mutta tulos näyttää alkuperäinen.

Aita-punoksen levyt helpompi kerätä ei kulkee, ja vaaka - muutaman kietoutuminen levyt koko pituudelle

Pääpaino - kutomaan ensimmäiseen kolme levyä. ne ovat yksinkertaisesti päällekkäin ilman välissä baaria, kaksi toisella puolella reunalla, toistensa kanssa. Sitten ne on sijoitettu niin, että ne ovat toinen toisensa yläpuolelle. Jos on kaksi apulaista - ne pitävät lauta Seuraavat kaksi saraketta, ja kolmas henkilö ikeen levyt ja lisää välissä puutavaraa. Sen jälkeen, kun ensimmäiset kolme levyt, altistuvat alemmalla tasolla ja on ruuvattu kiinni viestit (zasvelivaem reikä ja sitten ruuvataan ruuvi).

Mikä on lähellä ja alle kulma

Jos teet paju puuaita valmistettu levyt kätensä kokoonpano on helpompaa ei laittaa span ja menevät vaakasuunnassa. Ensimmäinen punottu koko alapuolen pituus kolme levyä, altistuvat taso ja varmistettu. Sitten kerättiin muut - kuten maali kuivuu.

Tämä on edestä. Näkyvä "hännät", jossa alku ja loppu hallituksen, mutta ne eivät pilaa kuvan, ja lisätä kuori

Yksinkertaisempi vaihtoehto - vain kolme pilaria ja lyhyempi levyt - on esitetty video. Täällä sarakkeet on tehty puusta, se on tekniikka niiden asentamisesta. Hyvä video - Koko asennus on selvä.

Kaikissa kolmessa esimerkissä selvästi nähtävissä kahdessa vaiheessa, ja jos puuaita tekemistä kädet, vie paljon aikaa. Ensimmäinen - asennus pilareiden ja täyttää säätiön tai pohja. Toisen - työn valmistelussa puuta. Jos sivusto on uusi, ei asuttava, on ongelmia turvallisuuden ja maalaus prosessi, ja lisäksi hionta - pitkä. On järkevää ostaa puuta etukäteen ja valmistella, käsitellä sitä studiossa tai autotallissa. Kun tulee aika laittaa puuaita, valmis ottamaan materiaalin paikalle välittömästi ennen asennusta.

Jos kaikki materiaalit ovat valmiit, puuaita käsillään, voit tehdä melko nopeasti. Itse asennus puu kestää hyvin pitkään. Koko keston rakentamisen 40% ajasta kuluu valmistelee levyt, toinen 20% - koulutus- viestit jos ne ovat metallisia ja 10% - jos puu, jopa 20% niiden asennus (pylväät). Näin ollen kokoonpano on tehtävä ei ole niin paljon aikaa.

Aita reunus aluksella. Aita on valmistettu levyt omin käsin. Aidat Mökkien

Tilalla on hyödyllistä kaikille, mukaan lukien käyttö puun tähteitä. Croaker tai edging Board - tämä on paras materiaali tehdä aidan. Tärkein ero on tämä materiaali on, että sen reunat eivät ole sahattu tai osittain sahattu. Mutta on mahdollista käyttää nämä levyt kuin rimat tai katon vaippa, kantavat rakenteet, kannet ja niin edelleen, toisin sanoen, jossa ei ole mitään erityisiä vaatimuksia ulkonäkö on.

Ennen kuin teet aidan valmistettu levyt omin käsin, meidän täytyy oikein valita se. Ennen ostamista tämä rakennusmateriaali, on tarpeen kiinnittää huomiota joitakin kohtia. Ensisijaisesti levyt pitäisi olla mitään solmua, koska ne eivät ainoastaan ​​riko puun rakenne ja pilata sen ulkonäkö, mutta vaikutus vähentää materiaalin kestävyys. Särmäämätön saadaan havupuusta, ja voidaan arvioida laadun useita parametreja:

 1. Pintamateriaali on oltava vailla kolhuja, halkeamia, säröjä.
 2. Valitse laatat, joissa ei ole oksia.
 3. Poikkileikkauksen tulisi olla muodoltaan säännöllisiä.

Valitsemalla materiaalia aidan esikaupunkialueilla, monet ihmiset käyttävät kiveä tai aaltopahvia, mutta edullisin taloudellisesta näkökulmasta, ratkaisu olisi käyttää se on puu. Aita Särmäämätön saatiin kunkin haltijan osan, jolloin tästä materiaalista voi luoda erittäin alkuperäinen kotelo. Olemme jo mainittu noin keskeisten muuttujien materiaalin valinta. Muuten, ennen kuin yrität asentaa aidan, sinun tulee olla varma kuljettaa eteenpäin Antiseptiset aineet - se ei vain tehdä aidan pinnan kirkkaampi ja kauniimpi, mutta myös auttaa suojautumaan kielteisiä ilmiöitä.

Tehdä aita, meidän täytyy ostaa Särmäämätön ja toimittaa sen sivustolle. Lisäksi levyt täytyy varastoida useita muita materiaaleja, nimittäin profiilin putki, joka toimii tukipilarit: sen poikkileikkauksen on oltava 40x60, ja pituus - vähintään kolme metriä. Laskea määrän metallikappaleiden, on otettava huomioon pituus tulevaisuuden aidat ja maa-alueella. Ennen kuin alkaa tehdä aita valmistettu levyt omin käsin, pitäisi suorittaa kaikki mittaukset ja suunnitella alueelle.

Tukipilarit täytyy kaivaa maahan, ja tarve sinetöidä valmisteluvaiheessa turvatyyny perustuu soraa ja hiekkaa. Uppoamissyvyyteen pilarit on laskettava sen mukaan, mitä käyttäytymistä maahan talvella, mutta keskisyvyys tiputuksen -. ,8-+1,2 m välillä tukien täytyy jättää etäisyys noin 2,5 m Kiinnitys pilarit tehtiin käyttäen konkreettisia. Lisäksi nämä profiilit voidaan päällystää koostumuksella, joka suojaa sitä korroosiolta. Mukaan tukipilarit kaivettu pylväät, liittää vaakahirsissä, johon on liitetty linjan. Niiden sijainti riippuu yksinomaan toiveiden kunkin sivuston omistaja. Tärkein ominaisuus reunus aluksella, joka voi tehdä tietyn tyyppistä aidat, varsinkin jos on täydennetty maiseman suunnittelu käyttäen kappaleita leikkauksia puusta.

Hyvä aita puutavaran?

Kustannukset aidan - määräävä tekijä, joka selittää suosio tämän materiaalin ostajien. Tässä tapauksessa kukin muotoilu voi antaa mielenkiintoisen katsauksen esimerkiksi kuvalla sitä kuvan tai muu rakenne kurssin. Toinen etu on tämän aidan - helppo asentaa, joka on täysin mahdollista suorittaa itsenäisesti. Ainoa haittapuoli, joka on aivan välttämätöntä - on tarve lisähoitoa varten, koska puu on velvollisuus kyllästää antiseptisiä ja päivittävät maalin.

Särmäämätön, huolimatta siitä, että se näkyy jätetuotteen tuotannon aikana levyt, - ympäristöystävällinen materiaali, jota voidaan käyttää luomaan Aidat, rakennus seinät latoja ja ulkorakennukset luoda häkki. Tällöin asennus aidan niiden tekniikka voi mitenkään taipumaan talon rakentamiseen. Joten vastuussa omistajat jopa luoda aidan perustukselle, että hän oli luotettava, vahva ja kestävä. Analogia kahden kokoonpanoprosessit helppo seurata:

 1. Rakentamisen talojen ja aitojen käyttää nauhat pohjalle.
 2. Molemmissa tapauksissa, levyt voidaan asentaa päällekkäisiä.
 3. Luokiteltu rakennusmateriaalina, se vaatii erityistä hoitoa, eli kyllästys. Siitä, mikä on tarpeen suojata aidan - vesi, aurinko, lumi, kaarnakuoriaisten ja jyrsijöitä. Ja tämä pätee niin Puuaitojen, ja puiset seinät.
 4. Molemmat prosessit - ja rakentaminen mökki ja aitojen asennus - voit tehdä itse.

Joka tapauksessa hallituksen vaatii erityistä kyllästys säältä sekä kaarnakuoriaisten ja rappeutuminen. Yläreunan aidan, koska seinät talossa, se on syytä kattaa katto tai katos. Ja tärkeintä - ja seinämien talon, ja aidat mistä reunojen laudat voidaan helposti rakentaa omin käsin, mutta miten, kertoa oppaamme.

Vaihe yksi: täyttö Säätiön

Ei tietenkään kaikki teemme aidan reunus lauta pohjalta perusta, mutta jos aita on massiivinen tarpeeksi, se ei voi tehdä lisäämättä perusta. Luoda aita riittävän pesiviä päällä paikallaan tai kaistale säätiö. Ensimmäinen menetelmä on yleisin ja edullinen. Täyttö tehdään useassa vaiheessa:

 1. Ensimmäinen layout: tämä osa ajetaan nurkkiin tapit, jotka on yhdistetty köydellä. Joten luomme tiemerkinnäksi linja.
 2. Kahdessa kolmen metrin valmistautua hyvin. Vaihe riippuu paljon ja pituutta levyt voidaan luoda aita. Reikä tulisi olla riittävän syvä.
 3. Reiät altista valmiina kanavat.
 4. Alkua kuoppaan seos soraa, hiekkaa ja sementtiä. Lisää vettä, kunnes olet tahnaksi.
 5. Harmonisoidumme sarakkeet ja lähteä ennen betonin pour.

Aidat dacha voidaan tehdä monella tavalla. Särmäämätön voidaan asentaa vaakasuoraan, pystysuoraan tai päällekkäisiä. Helpoin tapa - muuttamisesta levyt vaakasuoraan: palkin täyttää levyn tai korjata ne ruuveilla. Koska materiaali on tunnusomaista karkeita reunoja, poistaa aukon, on mahdollista sulkea ne, joilla on sama sisäpuolen lautoja. Pystysuuntaisen on monimutkaisempi rakenne: ristillä aluksella ylä- ja alareunassa materiaalin tarvitaan täyttämään.

Suojaus tuholaisia ​​- juuressa perustusten

Kaikki aita levyt on pidettävä luonnollista materiaalia altistetaan erilaisia ​​vaikutteita. Tarjoamaan suojaa useilla tavoilla: maalatut, lakatut tai antiseptisiä koostumusta. Ihannetapauksessa, mutta tämä työ olisi tehtävä etukäteen. Ensinnäkin hallituksen on puhdistettava kuori, hiottu ja kyllästää antiseptistä tai pohjamaali - tämä suojaa pintaa biologisesta tekijöistä. Toisessa vaiheessa suorittavat viimeistely, esimerkiksi lakalla tai erityinen muste tahra puuta.

Aidata reunus aluksella oli esteettinen ulkonäkö ja siten kestää pidempään, voit suorittaa useita toimintoja. Esimerkiksi aidalla ei kertynyt kosteutta, voit peitä se hätävara katto. Lisäksi aita voidaan antaa koristeellinen ulkonäkö, kuten sen koristeltu ruukkuihin värejä tai värjäys sen mielenkiintoinen koostumus.

Monet hylätä rakentamisen perinteisten puuaita, joka vähitellen korvasi aita-aita tulee. Tämän ansiosta materiaalia aidan osoittautuu täysin sileä ja houkutteleva. Tällöin aidan voi olla mikä tahansa pituus, muoto, väri, joka on nostanut maan osa alkuperäisen ja tyylikäs. Tunnusomaisia ​​piirteitä shtaketnogo aidan ovat:

 • monipuolisuus - puuaitojen sopivat harmonisesti maisemaan, täydellisesti yhdistettynä tiili, kivi, betoni, metalli;
 • helppo asennus - asennuksen aidan voidaan suorittaa itsenäisesti ilman osallistumista asiantuntijoita;
 • siliävät, joka on vain värjäyksessä ja ajoissa vikojen poistaminen, joka voi esiintyä ajoittain;
 • luotettavuus;
 • mahdollisuus lasku lähelle aitaa kukkapenkkien.

Ensinnäkin tarvitsemme tukipilarit valmistettu metalliputkia tai massiivinen puutavaraa. Toiseksi suoraan shtaketiny - melko kapea säleet, jotka on valmistettu Höylätyt laudat. Kolmas, välillä tukipilarit on järjestetty prozhiliny: materiaalit tarvitaan pituus 2,5 m ja poikkileikkaus 40 mm. Jotta shtaketny aidan levyt, materiaali voidaan valmistaa tai ostaa valmiina. Ensimmäisessä tapauksessa meidän on tehtävä työtä, ja toinen yksikkö voidaan suorittaa jo samana päivänä. Ainoa vaara - aita voidaan konstruoida huonolaatuisia raaka-aineita, minkä vuoksi aidan rakenne voi vääristyä. Jos materiaali tarvitaan kuivaus, on tarpeen käyttää erityisiä kuivaaja puuta.

Jotta portit, paaluttaa aidat, sinun täytyy pysyä tietyn teknologian.

 1. Me määrittää suunnan aidan.
 2. Vapaa maa aidan ali roskia, rikkaruohoja.
 3. Hahmottelemme majakat ja käyttämällä kierre määritellään alla olevan tilan navat.
 4. Pylväiden väliin jää etäisyys on noin kolme metriä, tai jännevälit tukien välillä voi johtaa notko painon alla shtaketin.
 5. Asetamme tukipilarit maahan, jos haluat saada suunnittelu - käyttämällä sementti-hiekka laasti.
 6. Asentaa sarakkeet täytyy kaivaa kuopan syvyys on noin 1,3 metriä. Soralla tyynyt estävät ekstruusio tukijalat maan jäätymisen.
 7. Asennuksen jälkeen voit suorittaa asennuksen pylväiden prozhiliny, jotka on asennettu pylväiden väliin, ja niihin on kiinnitetty levyt.
 8. Ensimmäinen shtaketinu kiinnitetty pystysuoraan pysyessä samassa linjassa siihen verrattuna T-muotoinen kuvio.

Voit aidat huviloille olivat kauniita, voit käyttää erilaisia ​​menetelmiä koristeluun. Tarvittavan käsittelyn, esimerkiksi, kautta tahra, lakka tai maali. Koostumuksiin hyvin kiinni levyjen pinnalta, sinun on ensin oltava puhdas hiekkapaperilla. Tahra suojaa puuta mikro-organismeja vastaan, hometta ja maali - kosteudesta.

Huolimatta siitä, että puurakentaminen on taas suosittua, ei tarvitse pystyttää ympärille juoni on aita reunus aluksella. On monia muita vaihtoehtoja. Esimerkiksi erittäin suosittu asentamiseksi aita evroshtaketnik, joka on luotu galvanoidusta teräksestä ja päällystetty polymeerikoostumusta. Tämä materiaali on tunnettu siitä, kestävyys, luotettavuus, kestävyys, helppo asennus ja huolto kestävyys. Asentaminen aita, ei pelkää, se luo vaikutelman suljettu tila, jota ei altistettu valolle. Runsas väripaletti, on mahdollista luoda harmoninen maisemointi.

Jotta tällainen aita, viestit tarvitaan muodossa muotoisia putkia 60x60 osassa. Navat ovat vasaroidaan maahan syvyyteen 1,2 m, betonoidaan, jos löysä maaperä. Sen jälkeen hitsattu ristin muotoinen putket 40h20 ja hitsit käsitellään aluketta ja maali sopiva väri metalli aita. Asenna portti ja portti, työntää niiden alle tarvittavat tarvikkeet. Niin, että putket eivät kerry vettä edessä pilarit voidaan asentaa muoviset tulpat. Evroshtaketnik on kiinnitetty runkoon ruuveilla käsiteltiin, jolloin väliin jää rako aita on melko pieni -. 2-4 cm Jotta esteettinen ulkonäkö kotelon, on mahdollista koristella harjanteen rima.

Monet omistajat haluavat taloudellinen aita reunus aluksella. Valokuva osoittaa, että on mahdollista luoda mielenkiintoinen vartija rakenne, vaikka tällaisesta materiaalista. Tahansa aita puusta näyttää tyylikkäältä ja tietenkin samalla mahdollistavat lakkovahti tai särmätty sahatavara talonpoikaistyyliin muodossa aidan tai hengessä amerikkalaisen karjatila.

Metalliaidat ovat myös suosittuja, koska ne ovat luotettavia ja kestäviä. Mutta toisaalta, he tarvitsevat myös käsitellä edelleen korroosiolta ja kosteudelta. Edullisinta metallia aita ja helpoin kannalta rakenne - se mesh verkolla. Voit vetää metallipaalut tai kehyksen, ja voit luoda erillinen osa. Monimutkaisempi suunnittelu olisi Aallotetuista verkkoja, joka edustaa kudos kaarevan johtoja. Tällaiset aidat harmonisesti sisustettuja langan kasvi. Suojaukset metallin eroavat pitkä käyttöikä, korkea lujuus, tulenkestävyys ja ulkonäkö sekä helposti pystyttää rakenteen.

Kalliimpi materiaalin kustannukset ovat aidan aaltopahvin. Parasta olisi käyttää materiaalia, jonka paksuus on noin 0,5 mm. Tällainen lattia ei kuulu kolhuja eikä menetä valitus. Se on parasta käyttää aaltopahvin, jossa on kahden- polymeeripäällyste - tämä estää tahrat ja korroosiota. Jos vertaa hintaa, tehokkain ratkaisu olisi rakentaa aidan metalliverkosta.

Innovaatio näyttää aita muovia. Johtuen siitä, että nykyaikainen tekniikka kehittyy jatkuvasti ja parantaa, vaikka tämä materiaali on tullut turvallisempaa ja tehokkaampaa ja paremmin. Perustaa tällainen aita, aita rakenne on vahva ja kestävä halkeilua. Tällainen aita kestää auringonvaloa, äärimmäiset lämpötilat, korkea kosteus.

Aita voi tapahtua itsenäisesti, ja mistä tahansa materiaalista. Siinä on otettava huomioon tiettyjä sääntöjä:

 1. Tukirakenne voidaan suorittaa ottaen huomioon kankaan painosta aidan.
 2. Ytimessä tahansa aidan olisi perustuttava pilarit, jotka ovat turvallisesti ja tiiviisti syvennetty ja vahvistettu maahan.
 3. Siitä, mitä materiaalia rakentaa aidan riippuu askel tukee.
 4. Ennen kuin teet sen asennuksen pyydetään tutustumaan teknologian työtä.

Asentaa itse - se on erittäin kätevä ja edullinen, koska voit ohjata jatkuvia tuloja ja tallentaa ne.

Talonrakennusta

Aita puutarhassa tai kesämökin - on käyntikortti talon omistajat. Ja alkuperäinen, kaunis ja toimiva aita, sitä enemmän vaikuttava koko esikaupunkien talon ja omistajat näistä rakennuksista. Mutta on huono rakentaa aita tiilestä tai kivestä määritelmän mukaan kaunis ja rikas näköinen, jos sinulla on halu ja kokemus, lähes mahdotonta. Toinen asia, kun rakennusmateriaalina käytetään aidan reunus ateria - halpa ja alkuperäinen rakennus- tai koristelutarvikkeet, voidaan merkittävästi säästää rahaa ja rakentaa 100% ainutlaatuista, ainutlaatuinen, koriste- ja hyvin toimiva aita.

Särmäämätön: Määritelmät ja

Mikä Särmäämätön Jo nyt on selvää sanasta "neobreznaya9raquo; - Tämän aluksella, käsittelemätöntä, ympärileikkaamattomia, rosoiset reunat kuori tai sen puute.

Se tarjoaa useita muotoja neobreznoy Boards:

- suoraan Särmäämätörmät: kartonkia raaka, karkea, alkuperäinen, reunat peitetään kuori tai ilman sitä.

- laatta: Laji Särmäämätön, viime aikoihin asti, pidettiin vain jätepuuta tuotanto, joka saadaan, kun sahaus tukin ja jossa on puoliympyrän muotoon, toisaalta, hallituksen peitetty kuori tai sen puuttuessa.

Särmäämätön: käyttö

Särmäämätön - melko halpaa rakentaminen ja viimeistely materiaalia. Mutta joka tapauksessa - ympäristöystävällisiä, koska se on todellinen puuta. Mielikuvitusta ja kekseliäisyyttä, voit säästää paljon rahaa, vaan luoda hyvin tehty, kaunis rakenne.

Esimerkiksi Särmäämätön ei käytetä ainoastaan ​​lähtöaineena tai perustan siru, mutta myös sisä- ja ulkotilojen koteja, kylpyammeet, karat,

sekä aitojen.

Aidan reunus levyt: tyypit

Aita reunus board, joko suoraan tai laatta reunus ateria - se on edelleen puuaita. Siksi voimme erottaa seuraavanlaisia ​​Särmäämätön aidan.

Poiketen säätiön laitteen aidan Särmäämätön on:

- aita levyt reunus nauha perusta;

- aita särmäys kartonkia laituri perusta.

Menetelmässä yhdistää materiaalit puinen aita Särmäämätön voi olla:

- aita valmistettu puhtaasta puusta: pääasiallisena rakennusmateriaalina toimii Särmäämätön tai laatan, jotka on kiinnitetty puupylväisiin.

- aita puusta ja metalli: kuten perusmateriaalina aidan työntyvät Särmäämätön tai laatta, mutta sauvat - metallia kuin portti, joka voidaan tehdä levystä.

- aita puusta ja betoni / kivi / tiili: tärkein aidan materiaali - laatta tai reunus aluksella, mutta pylväät, ja usein myös osa säätiön (nauha), kiveä tai tiiltä tai koristeltu niitä, koska eivät ole ainoastaan ​​toimiva, mutta myös koriste.

- aita puusta ja betoni / kivi / tiili taotut osat: Taas perusmateriaali - laatat, pilarit ja perusta - kivi tai tiili, ja lisäkoristetta ja lisäämällä e korkeus aidat - taottu kuvioita.

Poiketen imulaitteen, ts on sijoitettu sille särmäys levyt:

- aita reunus aluksella pystysuora, jossa riippumatta valitun kuvion ja äänenkorkeuden levyt, ne on kaikki järjestetty pystysuoraan. Siten asennusvaihtoehdot levyt voivat itse olla hyvinkin erilaisia:

- vaakasuora aita reunus aluksella, jossa laatta tai reunus aluksella on tasainen. Menetelmät tyyli-aluksella asennus itsessään voi olla erilainen, mutta ei vähemmän voittaa kuin pystysuoraan piirilevylle.

Tilauksesta ympäri Aidat reunus levyt voidaan jakaa:

- aita kohteesta särmäys levyt tai laatat on asennettu ajaksi mitään työtä.

- toiminnallisuus: usein, tämä pääoman aidat perusta laitteen, ja myös valmistaa käyttämällä puhdistettua aivokuoresta, käsitellään erityisiä apuvälineitä, laatta tai reunus levyt. Tämä aita kestää kauan ja suojata talon uteliailta katseilta ja tunkeutujien hyökkäykset.

- koriste: kuten perusmateriaalina tällainen aita voidaan käyttää mitä tahansa Särmäämätön, mahdollisesti kun läsnä on kuori. Tällainen aita voi muodostaa enemmän columnar perustan ja valitettavasti kuoren esiintymistä levyt - lyhytaikaiseksi. Aivokuoren, elävät hyönteiset, jotka tuhoavat puuta. Ja poistaa ne kuori käyttää hyönteismyrkkyjä täysin mahdotonta.

Ennen kuin siirrymme rakentamiseen aidan reunus levyt täytyy tietää, mitä aluksella on tarpeen hyvän aidan:

- Särmäämätön leveyden pitäisi olla vähintään 20 cm, välttää haketus ja jakamalla se asennettaessa aidan.

- levyn paksuus saannin tulisi olla ainakin 2 cm, Jälleen, kestävämpiä ja helppo, kätevä ja kestävä asennuslevyn itse, sekä saada vahvempi aita.

- pituus Särmäämätön tai laatan voi olla mikä tahansa, mutta edullisesti, samalla, tämä on erityisen tärkeää rakentamisessa horisontaalisen aidan Särmäämätön että jännevälit olivat identtisiä ja tarkka.

- kuiva board saanti - yksi tärkeimmistä kriteereistä, koska se ei ole kuivattu Aaltorumpukala, ensinnäkin, joita ei ollut käsitelty suoja-aineita ja lakat, ja toiseksi, asennuksen jälkeen märkä aluksella, vaikutuksen alaisena ulkoisen ympäristön, se voidaan jakaa, irrota, eli täysin pilata ulkonäön ja eheyden aidan.

Joilla on määritellyt merkki reunus hallituksen rakentamiseen aidan se, määritellä munimistapa laudat ja tehdä laskelmia, kuinka monta levyt olisi aidalla. Tähän numeroon lisätä lisäksi noin 15-20%: n varastossa, että kyseessä on laatta (ja laatta - jätettä tuote, ja siksi ei ole edellytys olla), ja 5-10%, kun on kyse käytöstä on reunus aluksella.

Kestävyyttä lisäävät ja edustava aita olisi strippaus kuoresta, missä he asuvat ja rodun sienet ja hyönteiset, kuten tässä

Ja mitä käsitellä aita laudat kertoa ammattilaisille:

tahra-kyllästys, lakalla tai maalilla suojaamaan etu- puuaita homeelta, hometta ja haalistumatta 8-10 vuotta.

Kuten kehyksen laitteen pystyttäminen aita, aita viestiä hallitus voi olla mitä tahansa: metalli, betoni, kivi, tiili ja puu.

Erityistä huomiota on kiinnitettävä rakentaminen aita on puinen, jossa puupylväille: alempi osa puupylvään tulisi käsitellä ainoastaan ​​kyllästys, mutta myös bitumin katemateriaali tai peitetty geotekstiilien,

ja käyttö täyteaineena betoniin puutolpan ole erittäin toivottavaa, t. To. voi nopeuttaa tuhoamista puun. On parempi käyttää raunioista.

Sopiva algoritmi pilarit on: syvyys - vähintään 1 m, välinen etäisyys pylväiden - enintään 2-2,5 m, sitä pienempi, mitä voimakkaampi on aidan.

Kuinka tehdä aidan laattoja kädet kertoo video:

Aita on valmistettu leikkaamaton videopiirilevyt

Ulkonäkö ja toimivuus aidan reunus levyt:

Aidat reunus levyt kuvasta

Aiheeseen liittyviä artikkeleita

© Building portaali StrPort 2011-2016. Artikkeleita korjaus-, rakennus- ja rakennusmateriaaleja.

Kopioi tiedot sivustosta on mahdollista vain luvalla julkaisijan tai suora viittaus lähteeseen. oikeudelliset perustelut

1

You may also like

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

65 + = 69