Aita on valmistettu levyt

Kuinka tehdä puuaita: askel askeleelta ohjeet (3 kuvat)

Viime vuosina yhä useammin näet paitsi uusia puutaloja, mutta myös aidat. Ihmiset ovat liikkeellä tarkoituksella: Paljon mielenkiintoisia tuotteita saadaan. He jopa sopia säännöllisesti korjailla, ja kuinka moni pysyy, ja pysyy niin. Jos kuulut ystäville Puuta, voit olla hyötyä valokuva raportteja siitä, miten ihmiset rakennettu puuaita käsillään. Käytetty yleensä mielenkiintoisia ratkaisuja. Se ei ehkä aina ole 100% oikein, mutta se toimii.

Kuvia 1: perinteiset aita levyt (aita)

Tämä aita asettaa avulla määräajoin - Työllisten, vapaaehtoiset, mutta suurin osa kerätyistä aidan käsillään isäntä. Hallituksen ensin käsitelty ja sitten toimitetaan työmaalle käyttövalmiina.

Tämä näkymä sivuston vakiintuneen pilarit

Pääteos tehtiin ennen talvea - kaivettiin augers, vuokraa, Fossa. Tärkein nähdä, että pora oli nestochenym. Niin prosessi on vaikea, jopa normaalia kentällä. Meillä on niin se oli: ensimmäinen päivä vain porataan 6 kaivojen ja masentunut: Näin paljon huolehtii kaikesta muusta? Hyvä naapuri ehdotti vaihtaa terä. Uuden leikkaamiseen osan lopuista tehty päivänvaloa. Porattu hieman alle syvyys maaperän jäätymisen. Jäätyy 1,2 metriä, syvyys reikiä - 1,3 metriä (varmuuden "vain siinä tapauksessa"), välistä etäisyyttä reikien 3 m: n johto kireällä välillä kulma-merkkien, jotka on merkitty jopa 3 m kaavioita (heittää board) .. Tulos oli tasan.

Sen jälkeen, kun kuopat kaadettiin murskatun kiven ämpäri, lisätään holkki, taitettu kaksi kerrosta kattomateriaalin. Tämä holkki insertoitiin pilarit 60 * 60 mm ja seinän 3 mm. Nämä valmiiksi hitsattu alaosiin vahvistaminen - paremmin hoidettu, ja jopa nurkkaan "sorokovke" tulevaisuuden telineeseen viiveellä. Navat ennen asennusta melko kauan ennen kuin se, hiottu ja päällystetty ensin antirzhavchinoy, sitten kaksi maalikerrosta.

Navat on asennettu kuopissa

Tärkeintä paljastamiseksi pilarit oikealle. Teimme sen liian avulla johto. Altistuvat nurkkapilarit tiukasti tasolla. Ensimmäinen esittää, että se tarttuisi 1,8 metriä, ja sitten se siirrettiin laser taso toiseen, joka seisoo samalla tasolla. Tämä operaatio toistettiin kaikki "vaiheita". Olkaimet pysähtyy auttoi pidä näppäintä kunnes pilarit, betoni kaadetaan merkki M 200. Kun liuos oli tarttunut välillä vedetään säikeiden pilarit - yksi yläpuolella, pilarien yläosien huomattava, toinen keskimmäinen korkeus - ohjaavat sitä, joilla on muihin pilareihin.

1

Jälkeen kaadetaan betoni (muutama päivä) kaikki pilarit, alkoi kaatamalla korkki. Kannettava muotti männystä levyt. Saattamisesta vähitellen täynnä kellarissa. Emme haudata syvälle - vain poistaa SOD. Tulos oli pilarit välillä, joka on täytetty betonilla nauhat.

Ennen asennusta shtaketin

Puu oli kuiva, maalattu antiseptinen koostumus, että väri on hieman kevennetty. Kevyt aluksella. Asettamaan pylväät kiinnitetään tukitankoja - palkit - jakso 50 * 100 mm. Sen yläreunaan salli tietoisesti. Ensimmäinen, ilmeisesti mieluummin toiseksi päät laudat huokoset avautuvat pidätetään. Tämä kaistale on kiinnitetty ensimmäisen ennalta määrätyn tason, jonka hallituksen ja lisäosan, joka on asetettu sen jälkeen, kun kolme metriä. Koska se on kiinnitetty, yksi kerrallaan aluksella.

Aloita asennus aidan

Kun asennat aidan on tärkeää vahvistaa ensimmäisen laudan pystysuunnassa. Tarkistetaan luotilankaa (pari kertaa pettänyt tason, joten nyt kaikkialla, missä tärkeitä pystysuora, tarkista luotilanka). Seuraava konttoritekniikan. Asennettu levyt eivät ole lähellä, ja jossa rako 1,2 cm aukko pidettiin stabiilisti, paksuus tällaisen kartongin havaittu (vuori) ja leikataan pala on yhtä pitkä kuin aidan - 1.8M työ on seuraava: .. Ja ottaa valmiin shtaketinu vuorauslistan. Että on naulattu laittoi kerrossänky, hänen prop shtaketinoy, kohdistamalla ylhäältä ja kiinnitä kaksi ruuvia kuhunkin viiveellä. Tämän seurauksena rako saadaan sama. Mutta tämä temppu on mahdollista, jos hallitus on ihanteellinen geometria.

Välykset ovat samat kaikkialla

Suhteellinen ero. Koko (1,2 mm) osoittautui ihanteellinen. Jos tarkastellaan ulkoapäin - et näe mitään, mutta sisältä Street hyvin näkyvissä.

Näkymä sivuosasta

Mitä etuja puuaita: naapurit, jotka ovat aidan aaltopahvia obzavidovalis: kesä minun pihalla oli viileä, he - kuin uuni, aidan ali polttivat kaikki kukat. Me - mellakka värejä pitkälle syksyyn.

Tämän sivukuvan

Kuvia 2: vaaka aita reunus board "checkerboard"

Tämä aita on kuin satu. Se on osittain tarkoitettu itsenäisesti haltijalle osaan. Vuokratyöntekijöillä kaivaa reikiä, asettaa pylväät. Työstö - leikkaus yläosien pilarit ja panimo - ansiot toiseen. Loput, mukaan lukien käsittely ja kokoaminen kartongin aitaosia tehnyt päällikön kädet ja hänen vaimonsa (maali).

Käytetyt Särmäämätön 20 mm paksu, tasainen hiottu kasvoja lisopilke (suostumuksella), heiketä kuvattiin itsenäisesti ja sitten kiillotettu kone, sitten päällystetty antiseptisella "pesusieni" vesi-pohjainen väri rasti. Levitetään leveällä siveltimellä kaksi kerrosta. Tässä ovat tulokset työvoimaa.

Aita reunus lauta

Käytetään pilariin profiloidun metalliputki neliömäisen poikkileikkauksen 60 x 60 mm, seinämän paksuus 3 mm. Siinä kaksi puolta liitteenä reunustettu levyt 150 * 30 mm. Kiinnitetty etäisyydellä 10 cm: n korkeudelta ja sitten 100 cm ja 190 cm. Muodostuu "sandwich kahden levyn, läpi porataan, kaikki pultit itsekeskittävä pesukone.

Miten pilarit

Navat yhteensä korkeus 3 m 1 m betonoidaan maahan. Näytteillä on johto, venytetty välillä ennalta valvontapisteitä. Menettely on standardi, epätavallinen vain, että kärki (2 metriä, jotka jäävät yläpuolella) kääriä kalvon. Päätös osoittautui oikeaksi: kuljetuksen jälkeen ja betonoinnin elokuva oli likainen, ja puun alla - puhtaana. Kalvo on poistettu sen jälkeen, kun betoni on kuivunut.

Pilarit esillä linjan ja ensimmäisen ajon kootun

Järjestys kokoonpano on seuraava:

 • Valitsemalla ensimmäisen laudan, jossa on tasainen alareunan.
 • Mitataan etäisyys pylväiden väliin, näin pala pöydältä 1 cm: ä lyhyempi kuin etäisyys mitattuna (yleensä tulla).
 • Turkki sahattu pois pään antiseptinen.
 • Asenna ensimmäinen lankku 5 cm maanpinnan yläpuolella, korjaa puristimet. Sisäreunan kunkin pyörähtää kaksi ruuveilla (45 mm).
 • Asentamista pystysuunnassa. Löydämme keskellä, aseta palkki maahan ei lepää, roikkuu reunan. Korjata kaksi ruuvia asennettu yläreunassa linjan.
 • Asennus uuden baarin. Sen tulee ulottua jopa suurin alahuulen. se kattaa myös kiinnittävät ruuvit riman korkealle.

Tämä sekvenssi on tallennettu alkuun. Joten vähitellen soitetut aikavälillä. Huomaa, että entinen Wane ovat viistoreunat, ne kaikki näyttävät "ulkopuolella": että sadepisarat rullattiin.

Vähitellen, yksi toisensa jälkeen kulkee, kehitetään aita

Saada litteä yläreuna, he valitsivat, leikattiin, värjättiin antiseptisiä ja kiinnitetään sitten - Lopullisen, sopeuttaa kaikki huiput yhdelle riville.

Kuvia 3: paju aita puusta

Toisessa suoritusmuodossa on järjestetty olennaisesti "yksin". Paju puuaita kädet nostetaan lähes ulkomaisia ​​osakkaita. Joskus avustajat - maalata sarakkeet - työskentely vaimo, toinen avustaja - koira.

Tällaisesta puinen aita))

Vaaka-aita taivutettu levyt, jota kutsutaan myös punos, ja joskus - itävaltalainen lomitettu seuraavia materiaaleja:

 • pilareita profiloitu putki 60 * 60 mm, 2,7 m asennus vaihe;
 • särmikäs, höylätty 100 * 20 mm ja pituus on 6 m;
 • välipalkkeihin 50 * 50 mm, mutta se on parempi ottaa vähemmän - se on helpompi taivuttaa;

Hallitus päätti maalata antiseptisiä tummaa pigmenttiä, sauvat - vaaleanharmaa. Kaukaa tummalla pohjalla silmukkaa. Kuka ei pidä - maali vastaamaan aluksella.

Maalattu pilarit, ja ensimmäisen kolme levyä, punottu kahden ääripään

Suurimman osan aikaa maalauksen ja kuivumisen levyt. Jos he ovat valmiita, kaikki menee hyvin nopeasti: mount minimiin, vain ensimmäinen on kiinnitetty hallituksen tasolla, toiset asetetaan sitä. Kuuden metrin levyt, ympärille punoa kolme pilaria. Välinen etäisyys pilarin suuruusluokkaa 5,4 -5,5 m ja jäännös tikkuja, mutta tulos näyttää alkuperäinen.

Aita-punoksen levyt helpompi kerätä ei kulkee, ja vaaka - muutaman kietoutuminen levyt koko pituudelle

Pääpaino - kutomaan ensimmäiseen kolme levyä. ne ovat yksinkertaisesti päällekkäin ilman välissä baaria, kaksi toisella puolella reunalla, toistensa kanssa. Sitten ne on sijoitettu niin, että ne ovat toinen toisensa yläpuolelle. Jos on kaksi apulaista - ne pitävät lauta Seuraavat kaksi saraketta, ja kolmas henkilö ikeen levyt ja lisää välissä puutavaraa. Sen jälkeen, kun ensimmäiset kolme levyt, altistuvat alemmalla tasolla ja on ruuvattu kiinni viestit (zasvelivaem reikä ja sitten ruuvataan ruuvi).

Mikä on lähellä ja alle kulma

Jos teet paju puuaita valmistettu levyt kätensä kokoonpano on helpompaa ei laittaa span ja menevät vaakasuunnassa. Ensimmäinen punottu koko alapuolen pituus kolme levyä, altistuvat taso ja varmistettu. Sitten kerättiin muut - kuten maali kuivuu.

Tämä on edestä. Näkyvä "hännät", jossa alku ja loppu hallituksen, mutta ne eivät pilaa kuvan, ja lisätä kuori

Yksinkertaisempi vaihtoehto - vain kolme pilaria ja lyhyempi levyt - on esitetty video. Täällä sarakkeet on tehty puusta, se on tekniikka niiden asentamisesta. Hyvä video - Koko asennus on selvä.

Kaikissa kolmessa esimerkissä selvästi nähtävissä kahdessa vaiheessa, ja jos puuaita tekemistä kädet, vie paljon aikaa. Ensimmäinen - asennus pilareiden ja täyttää säätiön tai pohja. Toisen - työn valmistelussa puuta. Jos sivusto on uusi, ei asuttava, on ongelmia turvallisuuden ja maalaus prosessi, ja lisäksi hionta - pitkä. On järkevää ostaa puuta etukäteen ja valmistella, käsitellä sitä studiossa tai autotallissa. Kun tulee aika laittaa puuaita, valmis ottamaan materiaalin paikalle välittömästi ennen asennusta.

Jos kaikki materiaalit ovat valmiit, puuaita käsillään, voit tehdä melko nopeasti. Itse asennus puu kestää hyvin pitkään. Koko keston rakentamisen 40% ajasta kuluu valmistelee levyt, toinen 20% - koulutus- viestit jos ne ovat metallisia ja 10% - jos puu, jopa 20% niiden asennus (pylväät). Näin ollen kokoonpano on tehtävä ei ole niin paljon aikaa.

Aita on valmistettu levyt: erilaisia ​​vaihtoehtoja ja rakentaa omin käsin

Kun se tulee aidan Estate, hallitus on useimmiten taka uusin suunnitelma. Tämä materiaali pidetään yleisesti aikaa ja luovaa tavoitteet.

Kuitenkin viime vuosina, rakennuslevyt aita muuttunut merkittävästi. ne muuttuivat mestariteoksia puuarkkitehtuurin primitiivisen "tikkaat". Erinomainen ulkonäkö, asennuksen helppous ja vähäisin kustannuksin houkutella huomiota monet omistajat asuintalot.

Tässä artikkelissa tarjoamme yleiskatsaus nykyaikaisen aidat lautoja, ja käytännön neuvoja tuotantoaan. Toivomme, että tavattuaan esitetystä vaihtoehtoja muutat mielesi ja rakentaa kaunis ja käytännöllinen puuaita maassa omin käsin.

Asentaa puuaita ei tarvitse rasittaa mielikuvitus ja testata niiden suunnittelu kykyjä. Kymmeniä mielenkiintoisia lajeja Aitojen jo rakennettu ja tiivistetty kuvassa.

Helpoin vaihtoehto - vaakasuora aita laatat. Sen kustannukset ovat minimaaliset ja esteettinen laatu korkealla. Ennen laattojen asennusta täytyy hioa hionta, paahtaminen ja sävytetty lakkaus. Muuten, sen ulkonäkö aiheuttaa yhdessä laitumella karjaa.

Toinen neuvo. Puuaita reunus pöytä näyttää täydellinen kanssa puurakennuksia. Alta kuvat valkoisen talon seinät ja sarakkeita panos ryhmän huonosti yhdistettynä puuaita.

Rakentamiseen ajojen lankkujen on kiinnitetty kahden puupaalut. Sade loppuu telineet suojaa taipuvainen nauhat. Haavoittuvimpien paikalla - puun kosketus ja konkreettisia vaatimuksia laadukkaan eristys. Täällä sinun täytyy käyttää nykyaikaisia ​​kyllästys, antiseptisiä tai rappaus kuumalla bitumilla.

Erittäin mukava kotelo näyttää Aaltorumpukala, puhdistettu cortex ja järjestetty päällekkäin. Hän on naulattu puupylväisiin. Se kattaa edessä sauma reunus aluksella. Helppo valmistaa säleet ulottuma kruunattiin suunnitteluun.

Toinen mielenkiintoinen vaihtoehto - "keinotekoisia" croaker. Tässä tapauksessa reuna levyt leikataan niin, että ne muodostavat symmetrisesti.

puu leikata pilareihin jalostettujen tumma tahra luoda värikontrasti.

Menetelmä "koristeellinen kierto" on yhtä hyväksyttävää laatat, ja että särmikäs levyt. Jälkimmäisessä tapauksessa meillä on esteettinen aita-kaihtimet. se näyttää tylsää, kun suora katse. Kuitenkin johtuen erot säleet tämä malli ei ole vain hyvin hiilihapotettu, mutta osittain myös lähettää auringonvaloa.

Langan kasveja kuten nämä aidat ja nopeasti kääntää ne kukinnan säleikkö.

Huomaamme ohimennen, että parhaan perustan vahvistamisesta aidan levyt - metallitangot. Kompromissi - sisällyttäminen betoniin teräksen tähteet kiinnittimet muotoinen putki. Ne asetetaan puinen teline ja kiinnitetään ruuveilla.

Hieman mielikuvitusta ja mitäänsanomaton laatta jäljessä, muuttuu suunnittelussa aidan vartiointi "valtakunnan Berendey".

Sauvat tällaista aitaa voidaan leikata halpa tikkuja-ohenteet. Luonnollinen muoto tästä materiaalista täydellisesti sovi "maa design" valittu aidat.

Klassinen aita (höylätty kartonkia pyöristetty reuna) on edelleen merkityksellinen seikka sekoittuminen rakenne. Ainoa ehto - ei maalata hänen tylsä ​​vihreä tai ruskea maali. On parempi käsitellä kanssa antiseptistä nauhat ja purkaa pari kertaa hyvä lakka. Puu jälkeen viimeistely kimallus kultainen sävyjä ja pysyy 10 vuotta pidempään.

Jos pidät petsattu puu, käyttää tähän tarkoitukseen, tummanruskea maali. Se suojelee luotettavasti aidan kosteudelta ja antaa sille hienostuneen ilmeen.

Kuuro aita laudat lauta näyttää paremmalta, kun pystypalkit eikä varustettu yhdellä, ja limittyvät molemmilla puolilla. Tämä asennus ohjelma luo rytmisen porrasrakennelmaan. Päät kannen laudat höylätty baari. Koriste hihna runko on asennettu alaosaan aidan.

Kuuro aita ei näytä tylsää, jos sen rakentavasta toteuttanut kaareva ristikko ohuesta nauhat.

Valitsemalla materiaali aidan, kiinnittää huomiota terassilla. Se on vahva, kestävä ja ilmeikäs. Kiinnitä se metalli pylväät, asennetaan betonijalustalle.

Valokuvassa esitetään suoritusmuodon kaksinkertainen vaakasuoraa asennusta Kansi (aita-amerikkalainen). Jäykkyyden keskiosassa jänteen ovat pystypalkit.

Tällainen aita ei voi kutsua halpaa, mutta se on erittäin kestävä ja kaunis. Kansi on värillistä puu-polymeerikomposiitti, eikä vaadi maalausta.

Saanti suunnittelu aluksella voidaan yhdistää baarissa. Alla näemme aita vaihtoehto, joka on asennettu ulkopuolelle puun, ja levy on naulattu sisällä. Hänen liitokset eivät ole näkyvissä, koska niiden kannet puun. Ruskea puuaineksen kontrastin valkoinen korkki kiinnittää kiinteään muotoilu ja hyvä näkyvyys.

Julkisivussa tämä aita tehdään jatkuvasti. Puolella aidan alaosassa aluksella ei ole läsnä. Päätettiin parantaa ilmanvaihtoa alueella.

Venäjä on kaukana Yhdysvalloista, mutta romantiikka cowboy Ranch ja sai meidät. Tilava tontti, etäällä muista rakennuksista, näyttää hyvältä matalan aidan talonpoikaistyyliin. Hänen säätiö - paksu puupylväiden, joka toisaalta vaakasuunnassa naulattiin kolme vyöt lautoja. Yläosassa puukappaleen annettiin rajat, sulkemalla avoimet "ikkunoita" -osiossa.

Jos joku kertoo sinulle, että ulos aluksella voidaan kutoa aidat, epäilemättä. Nykyään se on muoti-ilmiö. Näyttää paju aita lankut suuri, ja sen kiinnitys vaihtoehtoja on monia.

Hallitus punottu aidat pitäisi olla kovin paksu. Siksi ostavat kaluston apajille "kolmekymmentä", voit huoletta prostrogat sen molemmin puolin paksuudeltaan 25 mm. Optimaalinen hihna leveys 8-10 cm.

Yksinkertaisin versio sellaisesta aita muistuttaa kesän huvimaja. Valmistettu sälepohja harjakattoisia levyt, ne kiinnitetään tolppiin. Pitkin ääriviivat kontrastia voidaan naulata muotoilu tumma aluksella.

Ja tässä on toinen, yhtä mielenkiintoinen lankku verkkoon.

Tässä ohut höylätty paksuus oli 25 mm ja pituus 2,5 metriä porrastetulla on kiinnitetty pylväisiin. Taivuttamalla se pitää alkuperäinen asennusmenetelmä: varmistaa päät levyt vuorotellen yhteen ja toisella puolella puiset telineet. Keskellä aikajänne on pystysuora kisko, vahvistamisesta mutka. Paikat asennus levyt nastat peitetty säleet.

Ei huonompi se näyttää vertikaalinen kudonta levyt. Tässä tapauksessa vastaus kysymykseen, miten hyödyntää paremmin lauta-aita, on selvä: na ja pituudeltaan 2 m helpoin taivutettu hihna, enintään 16 mm ja leveys 8 cm.

Kaikki hyvät paju aita, mutta sitä voidaan parantaa yhdistämällä aitaa.

Tämä muotoilu on melko monimutkainen asentaa, mutta sen viehättävän ulkonäön oikeuttaa kaikki vaivaa.

Ne, jotka haluavat rakentaa yksinoikeudella aita laudat tulisi ottaa yhteyttä kokenut mestari. Vain hän pystyy kokoamaan rakenne painettu tässä valokuvassa.

Kullakin aluksella tällaisen aita leikataan erikseen, kuvion perusteella osassa. Pystyyn ja sivupinnat yhdistävät piikkejä leikata tämän periaatteen Pulma Lauta toisiinsa on kiinnitetty pylväisiin ja pohjaan vyö.

Käytännön suosituksia asennuksen aidan valmistettu levyt

Neuvoja, että olemme antaneet aikana artikkelin olisi täydennettävä parametrien peruselementit lankku aidat:

 • Koko poikkileikkauksen puupylväille - 10x10 cm.
 • Jos käytetään teräs- profiilin tuet olisi sen poikkileikkaus ei ole pienempi kuin 40x40 mm (2 mm seinä).
 • Vaakasuora poikkipalkkien (ajot) on oltava jaksossa vähintään 30x50 mm vaiheessa uprights 2 metriä.
 • Asennuksen helpottamiseksi puisia palkkeja, terästuennalla tarvitaan hitsata asennuslevyt "korvat" on porattu reikiä ruuveja.

Materiaaleista hankintavaiheessa, herää kysymys, miten laskea, kuinka monta levyt on aidalla. Hän vain ratkaistu. Jos käytetään kiinteää aita, sen kokonaispituus on kerrottava korkeuden ja levyjen paksuus on ostettu.

Ristikon aita lakkovahti laskelma tehdä toisin. Kun otetaan huomioon valittu vaiheessa rihlat määrittää niiden määrä per 1 juoksumetriä kiskon. Saatu kappaletta kerrottuna kokonaispituus aita, ja tarvittaessa muunnetaan kuutiometriä kertomalla kokonaispinta-ala paksuuden yksi hihna.

Toinen tärkeä seikka - maali aita levyt? Jos säästää maalilla, aidan joutuvat päivittämään useammin. Siksi suosittelemme ostamaan kalliita maali ulkokäyttöön. Ennen sen käyttöönottoa aluksella hoitoon kuumalla pellavaöljy tai antiseptinen kyllästys. Maalin kulutus on vähäistä ja kyllästys soveltamalla niitä höylätty lauta. Pidä mielessä tämä varoitus valittaessa materiaalia.

Koska suuri alue lankku aita, maalata se on telalla tai maaliruisku. Puutteita ja virheitä, jotka ovat tapahtuneet työn korjattu sivellin.

Kommentit (0)

Uutta sivustolla

Taimet kehittää ja laajentaa vegetatiivinen massa rajoitettu määrä substraattia. Ja tästä määrästä.

Winter - koettelemus lemmikkieläimille. Erityisen kova se siirretään munivaa kanaa. Lyhyt.

Uudenvuoden turhamaisuus lahjoja ja piirtäminen juhlava menu koskee kodin sisustamiseen.

Mukava maatalo, rakennettu pois kaasun jakeluverkkojen on mahdotonta ilman kiukaan. Kylmässä.

Valaisu alue esikaupunkialueella pidetään erillisenä vaiheessa järjestelyn suunnittelun alueilla.

Tavallinen lause koiran elämä näinä päivinä sovelletaan vain kodittomille koirille. .

Hankkia kiinteistöjä ja tekemällä suunnitelman tulevaisuuden talon, muista ajatella sijoittamista.

Viimeisen 10 vuotta kasvikset ja puutarhanhoito seminaareja ja foorumeita on aktiivista keskustelua.

On vaikea nykyään löytää joku, joka ei ole kuullut mitään levyjä.

Tarkasteltaessa sementtisäkkejä ja kasa hiekkaa, ei jokainen kehittäjä tuntee.

Kaikki säännöt luovat aita valmistettu levyt omin käsin

Jalostettu turvalaitteet lauta-aidat on paljon pitempi

Rakentaa kaunis ja kestävä aita maalaistalon tai mökki on välttämättömyys monille kiinteistöjen omistajille. Aita antaa psykologinen mukavuutta ja suojaa odottamattomia "hyökkäykset" naapurina kanoja tai lapsia, mahdollistaa ulkoilu huvimaja tai lukea kirjaa penkillä, ilman pelkoa katseilta ohikulkijoita.

Puuaita käsillään tehdä yksinkertaisia, tarvitsee vain arm itseäsi tietoa, kärsivällisyyttä, materiaalit ja työkalut. Mutta ennen kuin siirrytään valmistusprosessin, on lyhyt tietoa puurakenteita.

Edut puuaita

Aidan puulevy - puhdas ja houkutteleva design

Yhdessä aidat tehty metallista, ovat yhä suositumpia rakenteet puusta. Mitä etua saavat omistaja puuaita:

 • ympäristöystävällisyys ja turvallisuus rakennukset, puuta;
 • ainutlaatuisia maaseudun tunnelmaa (vanha "jalo pesä" cowboy maatila);
 • prosessoinnin helpottamiseksi materiaalien puusta;
 • erilaisia ​​puulajeja, kuten tammea, saarni, lehmus, paju, pähkinänruskeasta muut;
 • edullinen materiaali verrattuna tiili tai kivi.

Haitat puun asianmukaisesta käsittelystä ja valmistelu voidaan helposti käsitellä, mikä tärkeintä, valita oikea suojaa vahingoittumiselta ja haitallisia tekijöitä. Tässä tapauksessa auttaa pakollinen käsittely puunsuoja eri koostumuksia.

Puinen aita erottaa sekä tyypin "raaka-aine", joka on aidat, ja kokoonpano järjestely levyt menetelmiä, koska perustuksen tai tukee.

Tyypit pylväät ja perustukset aita puusta

Soveltaminen metallimateriaalista suojata tukee levyjen

Tärkeimmät rakenteen osa, kärsivät eniten - pilariin. Heillä ei vain tukeva funktio, mutta myös koriste joissakin tapauksissa. Telineet puinen aita voi olla metalli, tiili, puu:

 1. Metallin pylväät aita on yleisin tyyppi, ne ovat kestäviä ja vahvoja.
 2. Tiili sarakkeet antaa kiinteys aita ja näyttää hyvältä. Ainoa negatiivinen - kalleus tiiliä.
 3. Puupylväiden puun aidan - klassinen muotoilu. Rakentaminen suoritetaan kuten pilarit Hirsirakenteiset yleinen tukkeja. Pre-tarvetta tehdä hoitoon ja antiseptisiä prosmolit tukea.

Suojaamaan puuta haitallisilta tekijöistä kosketuksissa maahan, tulisi rakentaa perustukselle aidan nauhaa tai baarissa.

Anturaperustukset asettaa raskaan aidat tiili tai betoni. Rakentaminen puinen aita yhdessä tiili pilarit vaatii myös nauhan perusta.

Pylväsmäinen perustan tehdä kevyitä rakenteita puun tai seulaverkkovälineet, jossa tärkeimmät taakan painon ottaa navat.

Kevyt ja alkuperäisen suunnittelun lautojen antaa

Minkä tyyppisiä kotelot sopivat koristamaan kesäasunto, ja joka maan talon?

Paju aita pajun tai pähkinänruskeat sopii puutarhaan. Kuitenkin ennen kuin rakentaa sitä, sinun tulee valmistaa tangot aidat ja peitä ne suojaavat kyllästys.

Jos puuaita kädet tehdä perinteiseen tyyliin, se sopii venäläinen hirsikota, ja minkä tahansa muun maan kotiin. Perinteisempää este liittyy paljon vaihtoehtoja ja punoksella kuvioita.

Sellainen ristikko - "kiertää" lautojen. Koristeellinen aita, ilman läpikulun ja luo vaikutus koriin. Rakentaa tällaisen aita ei ole helppoa, mutta se on sen arvoista. Tämäntyyppiset kaunis edessä yksityiskodissa, varsinkin jos se on kehystää kivi.

Aita - kaikkein yksinkertainen muoto, nykyaikainen isovanhemmat eroavat yksinkertaisuus suunnittelu ja asennus on aiheellista millä tahansa alueella, jossa on vastaavassa kehyksessä.

Rakentaminen aidat "säleikkö" tehdään siten, että liuskojen käyttö on järjestetty eri suuntiin. Suunta voi olla pystysuora, vaakasuora ja diagonaalinen. Yhdessä metalli- tai tiili pilarit säleikkö näyttää mielenkiintoiselta, ja tulee kalliiksi jollaista on kysyntää omistajien huviloita ja mökkejä.

Mökissä hila on rakennettu tukemaan köynnökset (viiniköynnökset, eri värejä, sama kurkku), ja käytetään koriste-elementti laitteessa tai tuurnan julkisivu.

"Ranch" - "läpinäkyvä" look suojelemiseksi tilojen ja alueiden ratsastukseen. Levyt kiinnitetään toisiinsa suuri kattoikkuna. Asennettaessa useammin rima rakenne sovellettu menestyksekkäästi maassa on puutarha-aita.

Kaavamainen näyttö tapoja kutoa aidan levyt

Nykyaikaisin muoto aidan - aita tehty levyt, kädet rakentaa se ei ole niin vaikeaa kuin miltä se näyttää ensi silmäyksellä.

Töihin tarvitaan:

 1. Tukipilarit 3 metriä pitkä.
 2. Höylätyt laudat 6 metriä pitkä ja 25 mm paksu.
 3. Nauloilla tai ruuveilla.
 4. Tasolla.
 5. Boer bensiiniä.
 6. Schebonka ja betoni.
 7. Lapio.
 8. Korttien välisen 2 metriä pitkä, 25 mm paksu.

Span enintään 3 metriä, ohuiden lankkuja kattaa välillä sarakkeita pienennetään 2,5-2 metriä.

Välinen etäisyys ensisijainen ja väliputken pitäisi vastata levyn pituuden ja 3-4 cm.

Kannatinosien betoniin, se on toivottavaa, koska laaja span luo lisääntynyt kuormitus laakerin ja ilmanvastuksen kasvaa näytteenotto.

Apua! Purje - tämä ominaisuus aiheita hahmottaa kineettinen energia ilman, jos kohde on suuri purje, se helposti antaa periksi tuulenpuuskien ja voi "lentää".

Välinen etäisyys maanpinnan ja alareunan aita on oltava vähintään 10-15 cm. Jotta suunnittelussa ei liu'u alaspäin, asettaa poikkipalkin kiinnitetty nauloilla tai ruuveilla puuta.

Suojaa lahoamista vastaan, puutolpilla pohja (100 x 100 mm) käsiteltiin kuumalla tervaa tai hiiltä polttoaineena kuoria selvästi. Yläsahausta alas kulmassa, joten vähentää tuhoisaa vaikutusta lumen tai sateen puussa. Metalliputket tai profiileja valmisteltuun ja lähellä top "nokka" (kansi) (40 x 40 mm, metallin paksuus 2 mm).

Luonnos osoittaa suunnan, jossa kudotaan aidan levyt

Ensin täytyy tehdä sijoittelualaa käyttämällä nauloja ja merkkijono. Tunnistavat ja mitataan etäisyys tukien, älä unohda portti ja portti. Merkitsemällä pitkin linjaa köyden porata reikää, joiden halkaisija on 25 cm ja syvyys 100 cm.

Peitetty hiekalla pohjalle kuoppia, sitten sora 1/3 pituudet, tiivistetään ja asettaa pylväät, niiden sementillä ja tasoittaa korkeus avulla tasoitus.

Kun sementti kovettuu, prosessi Höylätyt laudat pohjamaalilla ja kyllästetty tuholaisia ​​vastaan.

Asettaa pystylaudat 25 mm paksu ja 100 mm leveä laakereiden välissä, ne palvelevat luoda malli "punokset".

Ensimmäisen alemman puutavara asennetaan etäisyydellä 15-20 cm lattiasta, kiinnitys voimaa ruuveja. Samoin korjata yläpalkissa. Kudonta alkaa ylhäältä. Binded aluksella kuten kori kutoa ruutukuvio.

Kun työ on valmis, kansipinnan aita lakka kuivauksen jälkeen - 2-3 lakka tai emali maalikerros.

Luodaan aita "ristikko" pöydältä kahdessa suoritusmuodossa,

Helppo ja käytännöllinen aidan "grid" levyt

Rakentamisen aikana aidan syntyy usein vastapäätä tavoitteita. Ensimmäinen tavoite - ulkona esikaupunkialueella rypäleen tuen yksiköstä. Tämän tehtävän selviytymään perinteisen säleikkö aita, kasvi se rakennettu reikiä vähintään 10-15 cm halkaisijaltaan.

Asentaa ristikko tekee "runko" liuskojen suurempi leveys ja paksuus. Tämän tehtyäsi "ruudukko", sen säleet keskenään samansuuntaiset ja kohtisuorassa. Sijainti kiskot tasaisin välein kulmassa toisiinsa vaatii tarkkuutta ja hyvä silmä.

Navat säätyy koon perusteella hilan leveys ja asennettu tukee yli. Ruuvi välikappaletta, jonka jälkeen kiinnittää itse "grid".

Toinen tehtävä - sinun täytyy avata maan päällä ja tuulet, maaperä kuivuu nopeammin, ja sulje se katseilta naapureita. Tässä tapauksessa se auttaa sälepohja aita lankut, käsilläsi se voidaan tehdä myös käsittelemättömästä levyt. Singulariteetti Tämän aidan on, että se muistuttaa kaihtimet, joten se niin he kutsuivat niiden suunnittelussa.

Tukipilareista ei ole asetettu metallista ja puusta, valmistelu ja asennus puupylväiden on sama kuin ottaa "verkko". Metalliputket päällä vuorauslauta, joka on kiinnitetty vaakasuoraan levyt - säleet.

Asettamalla "levyt" koostuu kiinnittämiseksi kateruuveilla (35-50 mm) ensimmäisen laudan kulmassa siten, että alareuna säleet voisivat tarttua vieressä 1,7-2 cm.

Vain asettamalla alle alareunan edelliseen lautaan seuraava, loppuun aita. Viimeinen lamelli asettaa suoraan ylöspäin.

 • Kaikki kuinka asentaa aidan laatan omin käsin
 • Vivahteita valinta ja pystytys aidat puutavaran
 • Käyttö akryylimaaleja maalaus aidat

Tämän artikkelin ei ole vielä kommentteja. Ole ensimmäinen kommentti.

Kopiointi materiaalien on sallittua vain lähtöisyysmerkinnästä.

1

You may also like

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

− 1 = 6