Puinen aitaa

Kuinka tehdä puinen aitaa käsillään? valokuva

Puu on pitkään ollut yksi suosituimmista materiaaleja rakennusalalla. Siitä pystytetty hirsitalojen tehdä kodin sisustamiseen ja kehykset ikkunat. Tämä lista on kaukana ei voi kutsua täydellinen. Materiaali on ympäristön kannalta turvallista, sitä voidaan käyttää luomaan ilmapiirin mukavuutta sisätiloissa.

Miksi valita aidan

Puu voi maata perusteella lakkovahti aita, joka seisoo yksi yleisimpiä aidat joka koskee erityisesti kysymys mökin rakentamiseen. Tällaisen aita voidaan nimetä rajavyöhykkeellä peittämättä aluetta. Rakentaa puinen aitaa käsillään, voit antaa sen minkä muotoinen ja korkeus. Välinen etäisyys elementit voidaan myös säätää yksilöllisesti, koska tämä rakenne vie alkuperäinen ja houkutteleva ulkonäkö täydentää esikaupunkialueella ulkoa.

Suosio tällaisen suojan johtuu joitakin parametrejä, joiden joukossa:

Tuottavat puinen aitaa käsillään, voit kirjoittaa suunnittelun missään maisemaan. Se on erinomaisesti yhdistää muihin materiaaleihin ja orgaanisten ulkonäkö, vaikka tuotteet tiilestä, kiveä, metallia ja betonia. Asenna aita on melko yksinkertainen, tällainen työ voimasta tahansa talon omistajan ja mökkiläiset. Apunaan henkilöillä ei ole.

Huolehtiminen tällainen aita on melko yksinkertainen. Sen pinta voidaan maalata, ja tarvittaessa - korvata joitakin kohteita, jotka olivat vaurioituneet kauden aikana. Tuottavat puinen aitaa käsillään, voit luoda melko suuri rakenne, joka suojatakseen omaisuutta. Yksi tärkeimmistä eduista on mahdollisuus picket kylvökone tyvestä.

Jotta voidaan rakentaa aitaa, pitäisi valmistella joitakin materiaaleja, kuten:

Pilarit voidaan paksua levyjen tai metalliputkia. Osalta aidan, niin se on muodoltaan yksittäisten liuskojen leveys riittävän pieni. Shtaketiny voi valmistus höylätty tai reunus levyt. Poikittainen nauhat aita on sijoitettava vaakasuoraan, niiden pituus on välillä 2-2,5 m.

1

Perusteella prozhiliny muodostavat palkit, jonka poikkileikkaus on 40 mm. Jos päätät tehdä puinen aitaa käsillään, materiaali voi ostaa valmiina tai tehdä itsenäisesti. Ensimmäinen lähestymistapa antaa meille mahdollisuuden säästää aikaa. Aita voidaan asentaa ostopäivänä. Kuitenkin, haittana huono laatu voi toimia raaka puu, jonka perusteella aidan.

Jos sinulla on aikaa, jotta aita voi olla oma itsensä, viettää pari päivää. Tuloksena on sinulle voidaan taata. Alkaa pituuden määrittämiseksi aidan, välinen etäisyys tukien, korkeus rakenne ja koko aidan. Jos päätät ostaa puuta, etusija olisi annettava hyvin kuivattuja tuotteita. Kun materiaali valmistetaan itsenäisesti, master yleensä zapilivajut ja käsiteltiin hiekkapaperilla kärki. Tukipilarit puun käsiteltiin kuumalla pohja kentällä. Tämä estää lahoa ja merkittävästi pidentää puun.

Rakoaidat puu käsillään, kuva, joka näkyy artikkelin, tehdään sen perusteella, tukipilarit. Mutta ensin alueen suuntaan aidan olisi vapautettava oksat puita, pensaita ja rikkaruohot, jotka pystyvät häiritsemään rakentamiseen. Paikan päällä ja kiristetään nauhat on merkitty paikkoja asennusta pilariin. Niiden välinen etäisyys olisi oltava 3 m tai vähemmän. Jos teet liian pitkät jännevälit, ristiosa voi roikkua painon alla shtaketina.

Tuet ovat yleensä asennettu maahan, mutta jos haluat tehdä suunnittelu vankempi, kannattaa käyttää liuosvalumenetelmällä tekniikkaa sementin ja hiekan. Valmistus puusta aitaa käsillään liittyy Asennus pylväät sora sängyssä, mikä sulkisi pois puristamalla pilarit maan jäätymisen. Sarakkeet on pystysuunnassa kiinnitetty ja peitetty maakerrosten ja betonin.

Aidoin juoksuvaatemalliston navat tulisi sijaita mahdollisimman suorassa. Niiden välissä on joskus asennettu prozhiliny. Asennus aidan yleensä suoritti kahta eri menetelmää, ensimmäinen poikkipalkki välissä tuet ja aitojen asennus. Toinen tekniikka liittyy kokoonpano ulottuu erikseen sen jälkeen, kun ne on kiinnitetty tukirakenteen. Tyypillisesti shtaketinami väli on yhtä suuri kuin leveys levyt. Rajat palkit kiinnitetään puupaalut kanssa ruuveilla, nauloilla tai ruuveilla. Prozhiliny kiinnitetty metalli viesti kiinnittimen palkki.

Suositukset asennus pilareiden

Ennen työn aloittamista lue ohjeet. Puinen aitaa käsillään menossa vasta asennuksen jälkeen pilarit. Paikalla koukkuja, jotka ajetaan maahan pisteessä merkinnän olisi kaivaa kuopan. Niiden syvyys tulisi olla 50 cm tai enemmän. Asennettaessa navat ei pitäisi luottaa hyvä silmä, se on parempi käyttää luotilankaa tai taso. Pohjaan kuoppa on betonoidaan. Voit lähettää viestejä ei ole katsonut, on suositeltavaa tehdä väliaikaisen ahdin, joka pitää tuotteen kunnes seos kovettuu.

Jos nostaa esiin kysymyksen siitä, miten tehdä puinen aitaa käsillään, on tärkeää perehtyä mallit kokoonpano tekniikkaa. Aloittamassa tässä prosessissa tarvitaan vasta pylväät luotettavasti pitää betonimassan. Voit tehdä tämän, kun kaatamalla tarvitse odottaa noin 2 päivää. Lisätyötä muistuttaa suunnittelija kokoelma.

Kiinnikkeet asennetaan pylväisiin. Prozhiliny kiinnitetty jalustat ruuveilla. Tässä vaiheessa on syytä todeta, paikat, joissa aidan tulisi sijoittaa prozhiliny. Tähän käytetään, merkkiin tai lyijykynällä. Tämä mahdollistaa noudattamisen valvomiseksi väliset etäisyydet elementtien aidan. Sillä ruuvaamalla tangot on parempi käyttää ruuvimeisseliä.

Ennen työn aloittamista, asiantuntijat suosittelevat tutustua ajatuksia. Puinen aitaa käsillään voi näyttää hyvin omaperäinen. Monin tavoin, sen ulkonäkö määritetään koristeosista. Lisäksi, soveltamalla suojakerroksen tekee mahdolliseksi pidentää rakenteen. Kun se tulee svezhestrogannyh levyt, niin käytä kalvon muodostavan aineen ei ole välttämätöntä, koska ne menevät huonosti, ja pidä pitkään. On tarpeen puhdistaa puun pinta keskirakeinen hiekkapaperilla. Lakka suojaa materiaalin kosteudelle. Voit käyttää sitä sellaista läpinäkyvää tai tahra.

Asennus puinen aitaa käsillään saatetaan käyttää tukien eri materiaaleista, kuten:

Joka tapauksessa elementtien välillä tulee täyttyä saman matkan, osio on valmis asettumaan tukee. Lisätietoja jäykkyys sarakkeita voi täydentää emäkset pysähdyksiä joka jättää sivuun. Jälkeen valamista ja kaada tuloksena ura voidaan täytettiin mullalla.

Varsin usein viime aikoina valmistamiseen käytetty aita metalli aita. Se on polymeeripinnoite, joten se ei tarvitse maalausta. Mutta jos haluat tehdä ulko luonnollisempi, se on parempi käyttää puuta, se on loppuvaiheessa on peitetty tahra ja erityistä antiseptinen. Joten se voi säilyttää luonnon materiaalin väri ja vältetään altistuminen negatiiviset tekijät.

Tarvittavat työkalut ja materiaalit:

• ruletti, rakennus tasolla vahvan langan;

• metalliputket tai puupölleistä valmistukseen tukien;

• poikittainen palkit (prozhiliny) metallista tai kestävästä puutavaran havupuusta 50x100 mm (per 30 m aidat tarvitsevat 10 navat ja 20 prozhiliny kolmen metrin);

• hacksaw keskipitkän hampaat;

• taltta laaja terä;

• kiinnike ja pultit kiinnittämiseksi poikkipalkkien telineet;

• ruuveja tai sinkitty kynnet;

• hiekkapaperilla hiontaan puu;

• pellavaöljy, maali ja harjaa maalata.

Saamiseksi puhdas aita, maa on oikaistava huolellisesti. Ennen tasoitusta maata, jolla rakentaminen aita on suunniteltu, tyhjennetään ja puut ja pensaat juurineen. Juuret monien kasvien (poppeli, paju, ruusu, jne) ovat riittävän sitkeä olisi siksi poistettava pienetkin pistokkaita. Muuten, kun pari vuotta, loput juuret voivat antaa runsaasti kasvua ja vahingoittaa aidan.

1. kehä paikalla tulevaisuuden pilareita, portit ja portit tukkia pienet telttatikut, välillä, joka ulottuu langan. Aita oli täysin tasainen ennen kuin aloitat asennusta tukipilarit pitäisi olla useita kertoja käsittämään niiden sijainnista vatupassin avulla.

On aidan venytetty bichevka

Laitteen metallin pylväät

TWINE venytetty välillä tukien

1. Valmistettaessa puupylväille lähtö (kaksi napaa kohti) 30 cm syvä. Niiden sijainti vymeryat rakennus tasolla.

Kiinnitys puinen tuesta käyttämällä niittiä prozhiliny

Levyt kiinnitetään pieni aukko

aidan maalaus ja koristelu

Jotta puu ei ime liikaa maalia, ennen kuin maalaamalla on peitetty lakka ja anna kuivua. Maalata käyttämällä mitä tahansa jäädytys-kestävä maali, tahra tai koristeellisen päällysteen.

Tyyppisiä aidat lakkovahti

Vaihtoehdot koristeluun aidat paaluttaa

Asennus puisten aitaa käsillään

Puuaita rustiikkityyliin

Vain 50 vuotta sitten puinen rakoaidat näkyi noin lähiöin kodeissa. Mutta se oli samantyyppistä pystyrakenteesta. Nyt luotettava ja kestävä aita picket voidaan rakentaa eri kokoonpanoja ja myös yhdessä toisen materiaalin. Pystyttää aidat on melko helppoa oikea laskennan ja materiaalin valmistusta. Se toimii luotettavan suojan sivuston, ja koristele se niiden ulkonäköä.

Jokainen haluaa tehdä kotiin kaunis, ja aita - tämä on osa esikaupunkialueilla, jossa kiinnitetään huomiota ensiksi. Siksi on tärkeää antaa tämän kohteen enintään estetiikkaa. Yksi materiaaleista, jotka kuuluvat luokkaan esteettinen ja taipuisa ainutlaatuinen rakennuksia voidaan pitää puutavaraa. Jos sinulla on valmiudet työskennellä puu ja halu rakentaa omaa aita ympärille sivuston, kysymys on siitä, miten aidan vartio, ratkeaa itsestään.

Rakoaidat asennettu omiin käsiinsä, jossa levitetään mielikuvitusta ja vähän taitoa, se näyttää hyvältä tahansa maastossa ja taustalla tahansa rakennuksen.

Luotettavuus puinen aita riippuu puulajista sen tuotantoon, sekä yhdestä shtaketiny kokoja. Jos teet oikean valinnan, aita kestää useita vuosia.

Ylläpitämään asianmukaista hoitoa heille ei ole vaikeaa. Kaikki mitä tarvitsee tehdä master - ajoissa laittaa pinnalla suoja-aineita. On myös tärkeää, että aidan lakkovahti melkein hämärtää Hotellilta on erinomaiset ilma läpimenokapasiteettia. Lähellä se voidaan istuttaa mitään kasveja, jotka tarvitsevat auringonvaloa.

Tyyppisiä pinoamista picket

Perinteisesti valmistus puusta aita shtaketiny asennettu pystysuoraan. Mutta myös vaaka-asennus vaihtoehto. Tällainen rakenne on tehty useita levyt tai zherdin. Toisella tavalla, tällainen miekkailu on nimeltään "ranch". Se sopii hyvin luoda rustiikkityyliin.

Voi eikä kallistaa säleet toisella puolella, ja sitten saada jopa enemmän epätavallisia aita. Ja kun otetaan huomioon, että kallistuskulma voi olla erilaisia ​​tapoja luoda epätavallisia malleja on lukemattomia.

Houkutteleva ulkonäkö ja on aidan "shakkilautapiirros". Se näyttää kauniilta, paitsi ulkopuolelta, mutta sisältä. puuosat sijainti piirre on, että shtaketiny asennettu molemmin puolin, mutta on siirretty toistensa suhteen. Aukko toisaalta, toinen teline on suljettu, ja päinvastoin.

Käyttölaite itse klassisen aidan pystyttämistä

Puinen aitaa on niin helppo asentaa, että sen asennus ei edes tarvitse paljon työkaluja.

Valmistukseen aidan lisäksi puuta, tarvitset:

 • kiinnittimet - ruuveja tai nauloja;
 • käsi rautasaha tai palapelin;
 • ruuvimeisseli;
 • suoja-aine sovellettavaksi pintaan. Nämä työkalut sisältävät vettä hylkivän ja antiseptinen kyllästys, sekä lakka, puunsuoja ja maali;
 • Lapio kaivaa kuoppia alle tukipilarit;
 • vasara jos nauloja valittiin kiinnityselimet;
 • rakentajan tasolla, että kaikki elementit aidan asennetaan sujuvasti.

Voit ostaa puuta ja tuottaa siitä shtaketiny itsenäisesti, ja sen voi ostaa valmiina aita. Jälkimmäisessä tapauksessa joutuvat maksamaan enemmän, mutta työ on vähemmän.

Kiinnittää huomiota! Ennen kuin teet aidan vartio, on tärkeää tehdä laskea oikein materiaalin puutavara. Joka perustuu kehä alueilla, ja shtakentin leveydet ja niiden välissä olevia rakoja, laskee tarvittava määrä puukappaleiden. Esimerkiksi, jos leveys yhden shtaketiny 4 cm ja 6 cm aukon leveys, ja jolloin kotelo on suunniteltu 30 m pitkä, sitten määrän laskemiseksi 30 m ja jaetaan 10 cm, toisin sanoen yhteenlaskettu leveys yksi aukko ja yksi shtakentiny.

Kuinka kauan shtaketin, se riippuu valitusta suunnitteluun. Jos esimerkiksi aita pystytetään kanssa aukkoja, se vie vähemmän materiaalia hänelle kuin sokea rakennetta samanpituisia.

On tärkeää muistaa laskea kaikki samassa mittayksikköä. Yksinkertaisesti ilmaista metriä cm, ja sitten 3000 täytyy jaetaan 10. Kun laskenta, käy ilmi, että tällaisen aita tulee 300 kappaletta shtaketin. Lisäksi materiaalin valmistukseen aidan, ja tarvitsee laudat jalat. Tällaiset keskukset tulisi olla riittävän pitkä ja kestävä. On muistettava, että ne ovat ainakin puoli metriä uppoaa.

Luodaan aidan porrastetusti

Prosessi asennus ensimmäisen rivin aidan porrastettu

Asenna aidan lakkovahti voi työskennellä seuraavassa järjestyksessä:

 1. Merkintä. On tarpeen määritellä, missä paikassa tulee sijaitsemaan tukipilarit. Tässä tapauksessa se voi auttaa, pingotettu tukeva köysi kehä. Optimaalinen tukien välisen etäisyyden - 2-3 metriä. Sen vuoksi nyt on tarpeen maahan tekemään merkin paikoissa, joissa tulee olemaan kaivaa ylös kuopasta.
 2. Kaivaa kuoppia. Niiden halkaisijan on oltava suurempi kuin halkaisija tukipylvään. kuoppa syvyys laskeminen riippuu siitä, kuinka paljon tulevaisuudessa korkeus aidan. Useimmiten se on enemmän kuin 1 metri.
 3. Asentamista navat valmisteltuun onteloon. Jos ne ovat puuta, voit vain tehdä peittämällä pintaa suojavarusteita. Tässä tapauksessa mahdollisuus lisätä puinen aitaa ja käyttäen metalli pilarit on sitoutuvat syventää betonin seos.
 4. Sen jälkeen, kun tuki on asennettu, voit alkaa kiinnittyä niihin prozhiliny tai Slug - mitä paksumpi lauta, jonka tulisi olla samansuuntainen maanpinnan kanssa, joka on kohtisuorassa tukipilarit. Ainakin kaksi prozhiliny tarpeen. Heidän määränsä riippuu koko rakenteen korkeus.
 5. Laskettaessa niiden välisen etäisyyden voi vaihdella myös. Se riippuu myös korkeus on asennettu suojukset, ja menetelmää niiden korjaamiseen shtaketin. Tärkeintä ei ole lähestyä alempaan maa tuli alas alle 25 cm, ja alkuun ei saisi nousta liian korkeaksi, reunoja naulataan shtaketin tornimainen yli hänen vähintään 25 cm.
 6. Kun asennus prozhiliny on valmis, olet valmis asentaa aidan itse. Asennettaessa ensimmäinen shtaketiny parempi käyttää rakentajan tasolla, koko aita ei saanut käyrä. Jos ei taso, voit sen sijaan käyttää luotilankaa, joka on helppo tehdä omia käyttäen raskasta kuormaa ja säiettä. Liittää kaikki muut shtaketin riittää vain määritellä raon. On mahdollista tehdä sama leveys shtaketin ja mittaa halutun etäisyyden ilman ongelmia soveltamalla yhtä kiskojen. Mutta voit tehdä tarvittavan kiskon leveys nimenomaan niin käytä sitä vain, jotta aukkoja.
 7. Kun koko pituus aidan tulee naulata rautatie, voimme olla tyytyväisiä jo tehtyä työtä, koska pohjimmiltaan klassinen miekkailu on valmis.

Tehdä "shakkilauta", sinun täytyy mennä toiselle puolelle asentaa toinen sarja shtaketin. Jotta vältetään vääristymät ja epätarkkuuksia oltava oikein ensimmäisen kiskon. Olisi sijaitsee suoraan vastapäätä ero kahden vierekkäisen shtaketinami toisaalta. Asennuksen jälkeen kiskon on vain voittaa kaikki muut, mittaamalla pituutta aukkojen avulla mallin.

Maali valmiin rakenteen

Maalaa aitaa kädet ei ole vaikeaa, mutta silti yksityiskohtiin tulisi käsitellä huolellisesti. Vuodesta laadukkaasta työstä riippuu kestävyyteen paitsi maalikerros, mutta myös koko rakenne. Laadulliset pinnoite puutavara on puhdistettava epäpuhtauksista, ja on sitten esikäsitelty ainetta, joka kykenee tunkeutumaan syvälle rakenteeseen.

Voit hakea useita kerroksia. Ennen seuraavan on odotettava, kunnes edellinen kerros on kuivunut. Monet valmistajat voivat varmistaa, että ennen kuin maali, ei ole tarvetta prime pintaan. Mutta siitä huolimatta se ei kannata kiinnittää huomiota tämän lausunnon, ja pitää pohjamaali. Tämä on positiivinen vaikutus kestävyyteen puun ja tallentamalla massoja.

Maali on myös parempi useisiin kerroksiin. Soveltamisen jälkeen ensimmäisen kerroksen kuivumisen jälkeen tuottaa parempia hionta hiekkapaperilla. Maalaus on parempi käyttää siveltimellä, telalla eikä, koska sen ansiosta pääsy paikkoihin pääsemiseksi. Mutta jos haluat nopeuttaa prosessia, voit ottaa ja rulla, mutta vain silloin, kun on syytä pitää mielessä, että sitten vielä harjata maalata monissa paikoissa.

 • Kaikki säännöt luovat aita valmistettu levyt omin käsin
 • Menetelmät rakentamiseen bambu aita mökillä
 • Vivahteita valinta ja pystytys aidat puutavaran

Tämän artikkelin ei ole vielä kommentteja. Ole ensimmäinen kommentti.

Kopiointi materiaalien on sallittua vain lähtöisyysmerkinnästä.

1

You may also like

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

45 − = 36