Aita puusta Photo

Yleiskatsaus puuaitojen

Puhuneen, puu - oli, on ja tulee olemaan paras materiaali aitojen esikaupunkialueilla. Se sopii kotiin mistä tahansa materiaalista, ja jopa kunnioitettavaa kartanoita ympäröi puuaita hankkia uusia, viehättäviä piirteitä. On niin paljon luotettavia ja samaan aikaan, kaunis materiaaleja puunsuoja, että teemme usein valinnan hyväksi valoa, kaunis, alkuperäinen, käytännöllinen puuaitojen.

Classic aitaa, asennetaan puhdistumaan. Erityisesti omistajille, jotka ovat ylpeitä alueilla ja ovat valmiita jakamaan iloa ohikulkijoita. Ansioiden - ei varjostaa ja antaa kasvimaalta kasvaa aurinkoisella, kattamaton alueilla. Valitse "haitoista" - sivusto ei ole suojassa tuulelta ja uteliailta katseilta. Vapautta arjen kissojen ja epärehellinen kansalaisten.

Aitaa korkea ilman puhdistuma. Suojaa alue uteliailta katseilta, pöly ja luvaton tunkeutuminen toisen hyvä ystäville. Muista käsitellä antiseptisiä pigmentti erivärisiä - valinta rakentamisen markkinoilla on laaja ja monipuolinen. Sarakkeet peitetty valuasfaltti ja hoitaa maanalainen osa TECHNONICOL vedeneristämiseen.

Tämä aita pysyy paikalla pitkään. Tärkeää: Asenna aidan prozhiliny sinkitty ruuveja, ei nauloja. Välttää monia epäsiisti ruosteen "irtoaminen" aidan läpi kauden asennuksen jälkeen.

Puinen aita aukkoja "aalto" tyyli. Se viittaa pikemminkin koristeellinen aita, joka ei kanna suojelualue toimintoja. Valmistettu kevyestä viipaloitu aidan kiinnitetty puupalkistossa ruuveilla. Näyttää siltä "jaksojen määrää" aidat. Se näyttää hyvältä epätasaisessa maastossa alueella. On suositeltavaa suojata tällainen rakenne antiseptinen pigmentti erittäin kevyt - se korostaa harjakattoisia aita, keveys ja koristeellisuutta.

Peilikuva "aalto". Leveä höylätty aita on kiinnitetty puupalkki, joka tukee massiivinen sarakkeet - tolpat. Perinne Venäjän puuarkkitehtuurin - lanka elementit puun yläosassa pilarien. Niistä eduista kutsumme aita kauneutta ja koristeellisuus produvaemost osa johtuu pienestä välykset yksittäisten elementtien säveltäminen esteitä.

1

Olemme laatineet ainutlaatuinen kokoelma kauniita aidat. Selvittää, mitä vaihtoehtoja aitoja voidaan valmistaa eri materiaaleista samyz.

Puuaita ympäristöystävällinen, koska se on valmistettu luonnon materiaalista. Mutta miten tehdä minkäänlaisia ​​elävän aidan, katso erityinen artikkeli tästä.

Niin sanottu "Australian verkko" luo vaikutelman valloittamaton aidan koska laaja (suhteessa aidan) kudottua levyt. "Monumentaalisuus" tällaisten esteiden vahvistaa kaistaleen perustan, jossa pystysuoraan betonoidaan metalli sauvat.

Tärkeää: aita elementit ovat hyvin paremmin käsittele antiseptinen ja pigmentin ennen kudonta aidan maalattiin tarkasti. Jos tätä ei oteta huomioon, voit "maalata" valmiin aita polttamalla erityinen lampun.

Tämä aita on kaikki edut niin rakastama monet kuuro aidan, mutta se näyttää kauniita ja omaperäisiä.

Pystysuora verkko (aita) on yhtä houkuttelevia "kasvot ja toisella puolella '- tarpeeksi molemmin puolin, jotta ostrozheks levyt ja niiden suojakerroksen koostumus otkolerovat. Tällainen aidan Anturaperustukset pysyy sivuston tulevina vuosina. Meidän täytyy vain aika päivittää maalin ajoittain.

Aidan "Tree" (tai portaikon) - hyvin tehty rakenne, joka suojelee luotettavasti alue uteliailta katseilta ja tunkeutujat. Hyvin hoidettu antiseptinen ja maalattu levyt ovat liittyneet päällekkäisyyttä. Ulkonäköä kiinteän aidan - harhaanjohtava, juoni Buda hyvin puhdistettu.

Mielenkiintoinen yhdistelmä sokea pohja ja ihana lisääminen ohuiden nauhojen.

Onneksi täydellisessä tasapainossa puuta ja betonia. Korvaushoito ylempi jäsenet eurofences puinen kilpi täysin muuttaa ulkonäkö aidan.

Aidan "ranch" tyyliin. Lisätä horisontaalista palkit lankut poikittain, ja sarakkeet koristeltu veistetty toppeja.

Kuvan alkuperäinen aita yhdessä kylmää luonnonkivestä lämpöä puun. Puuaita "säätää" voima kiven aiheesta "kaksitahoinen". Tällainen aita, lisäksi hyvän suojan maa, sanoo omistaja päättäväinen luonne.

Aita viipaloitu laaja picket visuaalisesti jaettu kolmiomainen. Yläosan vaaka- palkit - peilikuva alemman kudottu kolmiot - täydentää tasainen aalto. Aita suojaa maata, ei luoda syvä varjo siitä, ei sulkeudu tiiviisti tarkastelun katuja isännät.

Tarkoituksella töykeä näyttää aidan laatat ja reunojen aluksella. Älä periksi ensivaikutelma, se ei ole vain halvempi rakennusmateriaalien, mutta myös tapa tehdä käytännön ja alkuperäinen aita.

Tämä paaluttaa nähdään harvoin alueemme. Pilarit koristavat suuret laatat kiven alla ja sopusoinnussa puu. Kaunis, voimakas ja luotettava, mutta sellaisia ​​tunteita koet kun katsot aidan.

Vaihtoehdot rakentamiseen puuaitojen on niin paljon. Mielenkiintoisia tapoja yhdistää puun "paju" massiivinen tiili pilarit, jossa korkki valmistettu luonnonkivestä, peruskivi sisustettu plastushkoy.

Voit jakaa artikkelin ystävien kanssa:

Minulle puuaita näyttää paljon mukavampaa muita. Mutta sen suurin haittapuoli - haurauden sen. Ja vahinko on paljon helpompaa kuin esimerkiksi kivi.

Mielenkiintoinen variantti puuaita, eikä silloin, kun et ole nähnyt kudottu puuaita alla kori. Omaperäisen ilmeen suoraan jopa epätavallista.

Luokat

 • SEOintom Tallentaminen Tee hissiportista tallissa käsillään
 • AlfredGot tallennus Kaunis aidat eri materiaaleista
 • hicWeige Tallentaminen Tee hissiportista tallissa käsillään
 • Charleslar tallennus Kaunis aidat eri materiaaleista
 • playmneness Tallentaminen Tee hissiportista tallissa käsillään
 • Mitä voidaan istuttaa pitkin aidan lähellä kotiinsa

  Kuusi - kestävä, kaunis ja konstailematon puu Hedge

  Miten luoda ikivihreä hedge arborvitae

  Hedge puutarhan pitkäikäisyys - Hawthorn

  Joissa kasveja valita suojauksiin

  Kymmenen parasta pensaat suojaukset

  Tapoja luoda kauniita ja omaperäisiä puuaita

  Ikimuistoisista ajoista ihminen on pyrkinyt suojellakseen alueensa aidan.

  Miekkailu on yksi keino puolustautua: suojaa hyökkäyksiltä vihollisia ja iskujen petojen.

  Ajan myötä aita on tullut paitsi osa suojelualueiden vaan hankki myös koriste-toiminto.

  Nykyään puuaita takaisin entisen suosiota. Ja vei heidät paitsi halvan (vaikka tämä on kiistanalainen), vaan pikemminkin mielenkiintoinen osa maisemaa suunnittelu.

  On puulajit aidat, olemme jo mainittiin edellisessä artikkelissa, mutta nykyään se on muutakin kuin koriste Puuaitojen noin toimivuutta ja estetiikkaa aidan.

  Basic suojaukset toiminto

  Tärkeimpiä toimintoja ovat kaksi aitaa:

  Tarkoituksesta ja käytöstä elävän yksilön rakennuksen aidat jakaa seuraaviin tyyppeihin:

  • aidat koko alueen asuintalon, kesämökki jne.;
  • aidat hakamaat eläimille;
  • aita puutarha, kukkapenkit, kukkapenkkiin.

  Alueen suojelemiseksi toivottuja tunkeutumisen ja katseilta käyttää kuolleita aidan.

  Jatkuva näytteenotto voidaan suorittaa paaluaita pyöreän puutavaran, panokset ajetaan maahan ja on yleensä suunnattu ylöspäin.

  Tämäntyyppinen aidan näyttää hyvältä yhdessä rakennukset (asuintalo, sauna) peräisin pyöröhirsiele-, ja käyttävät usein lomanviettäjille kasvinsuojelun "tunkeilijoita", varsinkin jos alue usein ovat tyhjät odottaa isännät.

  Kuuro aita voidaan rakentaa ja pituudet levyt, laatat, vuoria.

  Suurempaa vakauden ja koriste aita laakerinkannattimin käytetty kivipilarit, tiili tai metallia, saostamalla suojella arkkia aaltopahvin vahvistetut päälle aidan.

  Kaunis kuva voidaan saavuttaa pinoaminen levyt porrastetusti tai limittäin, vaakasuoraan, pystysuoraan tai vinottain.

  Vaikutus "punottu" aita kuitenkin saavuttaa vahvistamisesta laudoista tukien ulkopuolella, sisäpuolelta, koska se risteilevät, joissa puusta tai metallista pylväät.

  Aidat läpinäkyvyyttä 10-50% - yhdistelmä suojaavan ja koriste-ominaisuuksia aidan. Materiaalina käytetään valmistettaessa aita edellä mainitut sahatavaran, sekä baareja, kiskot, sauva ja joustava puiden oksilla.

  aita helppo valmistaa aita, käytetään usein (korkea tai matala), molemmat levyt puuprofiili, yhdessä erilaisia ​​rakennusmateriaaleja.

  heltta - aita tehty oksia, tikkuja, oksat, kudottu pysty- ja vaaka-oppaat. Erityisen koristeellinen, korvaamaton muodossa aidat maiseman "Russian maa" tyyliin.

  Aita-ristikko valmistettu puupalkeilla kiskoja. Tämä aita tehdä oman tai ostaa valmiita paneeleja.

  Tahansa, jopa kaikkein yksinkertainen aidan voi tulla mestariteos, näyttää tarpeeksi mielikuvitusta ja kekseliäisyyttä. Vähän (tai paljon) vapaa-aikaa, halu, ja improvisoidun rakennusaineet, työkaluja, kypsä idea - ja aita on houkuttelevin alueella.

  Jopa tavallinen paaluttaa olla yksitoikkoinen, tylsä, ja mikä tärkeintä mahtavaa, jos tukki vain haluavat maalata eri väreillä värikyniä.

  Yksinkertainen aita levyt voidaan muuntaa piano avaimet. Alkuperäinen päätös ei vaadi paljon aikaa ja kustannuksia. Valkoisella maalatut laudat, täytetyt mustat palkit tietyllä askeleella. Ja kuten miellyttävää musiikkia, kuten työ menee.

  Vastaavasti voit koristella esimaalattuun levyt, täytetyt heille veistetty hahmo palapelin - luovuus koko perheelle - pienistä suuriin.

  Puutalo veistetty karmit, perinteisesti koristeltu aita-aita veistetty dostochek. Ikkunat tehtiin järjestää kukkapenkkien puutarha. Auringonvalolle sekä tarkistamaan asetelmia ontto insertti aidan suoritettu veistetty lakkovahti-aita.

  Aidan koristeltu Spila lokit, näyttää hyvin epätavallista. Tämä aita yhdistetään täydellisesti puuarkkitehtuuria ja vähitellen polku puutarhassa sama "kruglyashey".

  Leikattu levyt kuvioelementtien luoda epätavallinen aaltoileva pinta. Työskentelevät aikaa vievää, mutta tulos on sen arvoinen.

  Aita-verkko haarojen kasvien, viiniköynnökset tai viiniköynnösten voidaan tehdä punosten muodossa. Aidan yli ei tarvitse tarpeeksi töitä.

  Kotelon levyt noudattaen eri suuntiin, on tietty rytmi ja rakenne.

  Päästä pois yksitoikkoisuus tavanomaisten massiivipuuta aidan voi auttaa säleikkö baareja, täytetyt aita tietyllä askel, ja verrattava päätason väriä. Lämpiminä kuukausina tangot voidaan koristeltu kukkaruukkuja.

  Sen soveltaminen lavojen kotona ja kesämökillä on puhuttu paljon. Niistä voi tehdä paitsi huonekaluja, mutta myös mukava aita.

  Ja tämä ograda- ristikon valmistettu tavanomaisista pistokkaita puutarhatyökalujen. Korkki on konkreettinen perusta.

  Ja silti haluavat kiinnittää huomiota suunnitteluun puuaitojen, aidat ja tarkemmin kukkapenkkiin ja edessä puutarhat. Ei ole mikään salaisuus, että niillä on tärkeä rooli muovaamisessa maisemaa lähialueelle.

  Koristeellinen aita vaaleita sävyjä kannattavaa korostavat kukkapenkki.

  Avulla brevnchatogo aidan muodossa paaluttaa voidaan nostaa kukkapenkki. Aidat toimii tukimuuri maahan.

  Harjakattoisia aidan - kuten pajukori, joka lepää kukkaistutukset.

  aidat vaihtoehdot ovat yhtä paljon kuin ihmiset elävät maapallolla. Suunnittelu puuaita riippuu paitsi mieltymysten, mutta myös koko maiseman suunnittelu sivuston, jos kiinni itseensä.

  Ole luova ja luoda, järjestää hyvin alueellaan joskus luonteeseen ehdottaa mielenkiintoisia ratkaisuja.

  Kommentit (0)

  Uutta sivustolla

  Taimet kehittää ja laajentaa vegetatiivinen massa rajoitettu määrä substraattia. Ja tästä määrästä.

  Winter - koettelemus lemmikkieläimille. Erityisen kova se siirretään munivaa kanaa. Lyhyt.

  Uudenvuoden turhamaisuus lahjoja ja piirtäminen juhlava menu koskee kodin sisustamiseen.

  Mukava maatalo, rakennettu pois kaasun jakeluverkkojen on mahdotonta ilman kiukaan. Kylmässä.

  Valaisu alue esikaupunkialueella pidetään erillisenä vaiheessa järjestelyn suunnittelun alueilla.

  Tavallinen lause koiran elämä näinä päivinä sovelletaan vain kodittomille koirille. .

  Hankkia kiinteistöjä ja tekemällä suunnitelman tulevaisuuden talon, muista ajatella sijoittamista.

  Viimeisen 10 vuotta kasvikset ja puutarhanhoito seminaareja ja foorumeita on aktiivista keskustelua.

  On vaikea nykyään löytää joku, joka ei ole kuullut mitään levyjä.

  Tarkasteltaessa sementtisäkkejä ja kasa hiekkaa, ei jokainen kehittäjä tuntee.

  Puiset aidat, kaiteet: Alkuperäisen kuvan krnstruktsy

  Artikkeleita rakentaminen aidan. Vinkkejä aidan rakentamista. , 7.8.2016 JMSI

  Aidat puu: Photo ogrozhdeny moderniin tyyliin

  Ne, jotka uskovat, että aita puun tylsää ja merkityksetöntä m ehdottomasti väärin. Jos joudut kehystää n puutarhanhoito alueella vapaasti valita puu aidat: valokuva näyteikkuna ja kuinka epätavallinen, tyylikäs ja luova piiri voi olla aidat jne tätä materiaalia. Uskomaton määrä e loistavia ideoita puuaitojen mahdollistaa valita haluttu vaihtoehto jne rakentamiseen hänen tontilla.

  Erilaisia ​​tyyppejä puuaitojen

  Todistettu puun ominaisuudet mahdollistavat käsitellä ja l ulos tämän materiaalin laaja valikoima tuotteita. Ja u rakentamiseen aidan voidaan käyttää myös raaka-elementit g puuta. On pystytys aidat ja L on palkin levy (levyt, m Särmäämätörmät, laatta), s puutavara ja hihnat, m rungot ja oksat puiden. Yleensä yksi aidan käytetään useita erilaisia ​​sahatavaran.

  Puuaita ohuella kiskojen osien ja perusteellinen telineet

  Aita puu on perinteisesti tukipylväät, liitoskiskot ja elementtejä p p täyte osia. Ajanvaraus ne voidaan jakaa aidat, suoja- ja koriste. Riippuen p rakentamisessa käyttöä eri L elementtejä, ja menetelmä kiinnittämiseksi osaa n, aidat m jaettu useisiin ryhmiin:

  • aita - klassinen p tyyppi saanti ontelon, joista lohkoista on täytetty erityinen kapea lankkujen tasaisin etäisyys t;

  Vakaa aita shakkilauta f täydellisesti sulkee pihalla ulkopuolelta L vilske

  • shakkilautakuvio - aidat w leveämmät lankut on asennettu molemmille puolille rautateiden span porrastettu. Levyt voidaan pinota pystysuoraan tai g m vaakasuorasti. Tämä aita pidetään kuuro, niin p on pienet raot voidaan nähdä, ja tarkastellaan vain tietyssä kulmassa;
  • Tikkaat - suunnittelu levyt sijaitsevat ja päällekkäin kulmassa. Jos katsot lopussa osassa rakenne muistuttaa tikkaita. Tämä aita tyyppinen kaihtimet niin piilottaa uudelleen, mutta on pieni d aukkoja;

  Aita tyyppi kaihtimet p edustaa levyt horisontaalisesti sijoitettu d pienessä kulmassa

  • verkko - tässä aita levyt kudottu vaaka- tai pystysuoraan asentoon. Tällaisessa menetelmässä munivien peräisin vanhasta aita tai x Týn. Muuten, paju pensasaidat ja varsin merkityksellisiä keskuudessa kuljettajien;
  • Ranch - aidat jne tukkien tai tankojen, jotka on kiinnitetty tuet vaakatasoon. Jännevälit, on oltava kaksi, kolme tai useampia pituussuunnassa elementtejä. Tämä suojaus tuo olennaisesti sulkee sisäänsä ja koriste-p-toiminto;

  Puinen mesh hyvin ohita auringonsäteet viihtyisä piha m

  • säleikkö - eräänlainen koristeellinen aita valmistettu puurunkoiset, jotka on pakattu sisälle Hyvin säleikkö säleet. Usein hila elementtejä käytetään koristeluun muita aidat tehdä p työnnetään ylhäältä tai alhaalta rakenteita;
  • paaluaita - rakentaminen rautatien sylinterimäisen puutavara, sama kuin halkaisija. Tällainen miekkailu tänään on melko harvinaista. L käytetään uudestaan ​​Tyypillisen julkisivun maalainen junalla tai etno tyyli.

  Paaluaita löytyy muodossa tukkien muistuttaa s teroitettu kynä

  Perusteella näiden ja päätyyppiä voidaan luoda erilaisia ​​muunnelmia aidat, muun muassa yhdistämällä puuta muiden materiaalien kanssa. Puu, jolla on erinomainen yhdistetty e metalli, tiili, kivi, betoni l ja enemmän moderneja materiaaleja, kuten aaltopahvista tai polykarbonaatista. Olisi loogista käyttää yhdistelmä puuta materiaaliin jo saatavilla m viimeistelyssä sekä muiden tilojen kanssa pihalla.

  Aidat puu: Kuva mielenkiintoisia ratkaisuja

  Että aita oli mukana tyylikäs ja ainutlaatuinen - ei välttämättä hakea s suunnittelija. On saatavana valmiita ratkaisuja, lisätä jotain erilaista ja epätavallinen ja saada version, joka on vertaansa vailla. Valokuva kaunis Puuaitojen, ja innostaa luomista yksinomaisen rautatieprojekti.

  Matala aita muuraus on yhdessä valkoinen aitaa

  Kuva puinen paaluttaa aidat

  Puinen aita, joka on sovitettu m ontelon kuljettaa koriste mieluummin kuin funktio sulkee sisäänsä. Otlichnayas bzornost alueella aidan viittaa sisällön piha, puutarha, kukka puutarha ja kukkapenkkien jne tahraton kunnossa. Suunnittelu olisi sopiva kehyksen pienissä mökeissä tai taloja esikaupunki kaupungeissa, jossa kaikki tuntee m keskenään ja ei tarvitse myöntää suojelutehtävästä aidan

  Puuaita maalattu keltainen väri w, lähde iloisen tunnelman

  Tutustuminen kuvia kauniista puuaita näet, että aita on pitkään ylittänyt tavanomaista x tylsä ​​aita. Moderni aita kulkee n suikaleiksi leikattu niin, että ylin rivi b muodostaa aallon tai siksak swing lintujen siivet. Mukava katsoa aitaosan jossa muotoiltu tai veistetty elementtejä. Jos talon edessä on siisti nurmikko, on mahdollista runko koristeellinen alhainen aitaa.

  Epätavallinen aita vinosti vastapäätä rihlat

  Vinkki! Tee w puuaita picket vakaampia n voi liittää alareuna pystypilarit "kengät", jolloin m suurempi tukipinta.

  Making aita ilmaa ja valoa voi muodostaa, ja sen koristeltu yläreunassa sisustus puinen ristikko. Jos pidät ideoita, yrittää järjestää liuskat vinosti vartio joen tai muodossa tuuletin. Melko epätavallinen muotoilu. Erityisellä tavalla aidalla näyttää juna kiskoilla johon porrastettu m oikoteitä ja pienen silmät.

  Kirkas maalin aidan auttaa erityistä maali puuaitojen

  Muunnos aidan voidaan prosessoida sen maali puuaita. Jos piha on täynnä lasten kanssa riski kannen kaikissa baareissa koostumukset eri väreillä. L saavat harvinaisen valoisa ja uhmakas kanssa puhdistumaan. Älä epäröi ideoitaan ja fantasioita. Voit tehdä aita monivärinen osia. Älykäs aita valkoiset kukat, sijoitettu kukkapenkkiin, tekee sivuston enemmän kodikas.

  Lomake vartio kolme versiota f

  Jos n sijaitsee tontilla n asettaa talon, tällainen alue olisi parempi ympäröidä aitaa pilarit kivi tai tiili m, se asennetaan konkreettinen sokkeli. Luotettavuus Tällaisen rakenteen kertaa enemmän kuin aita viestit puuta. Ja esteettisen ulkonäön kanssa suunnittelusta sopii kaikille s omistusasumista. Materiaali pitkin kaide ja sarakkeet on valittu sopimaan tärkein rakenne.

  Koristeellinen aita valkoista shtaketin sulautuu hienosti värikäs kukkapenkki

  Aidat levyt - valokuva luovia ideoita

  Viime vuosina, ja monet haluavat nousta aidan. Koska epätavallinen ja menetelmät kiinnittämiseen ja cp aspolozheniya lautakuntien aidan m ansaitsi muotoilu suosiotaan. Kuvat Aidat reunus levyt vahvistaa mitä sellaisia ​​rakenteita ei voida kehystetty ainoastaan ​​maata, mutta myös tulla hänelle riittävä suojaus. Ja epätavallinen muotoilu on kohokohta tahansa sivuston.

  Särmäyslaudat erilevyi- laudat yhdistyneet design näytteenotosta

  Tehokkaasti alue ympäröi aita levyt, kudottu vaakasuoraan suuntaan tukea. Miekkailu saadaan tylsällä, mutta ei paina s ulkoa. M ja varsin mielenkiintoinen muotoilu, jossa on punottu d pystysuorasti. Kutominen levyt luoda suuri kuormitus tukipilarit vuonna, joten ei haittaa järjestää maahan Rakennuksessa ja betonoidaan hyllyssä.

  CH alkuperäinen ahodka - aidan levyt "tikkaat." Se näyttää houkutteleva suoja aidan VP ridomovogo omistus ei anna näkyvyyttä ja samalla m maksimoi n käyttää sivustoa ja sitä pitkin. Koska sijainti elementtien kanssa kulmassa, jossa on pieni aukko, jonka tasanteen huuhdeltiin ja kasvien putoaa auringonvaloa.

  Perusteellinen aita kääntyy n on tiukasti asennettu reunus levyt

  Kirkkaasti m ja satunnaisia ​​ilme aidat reunus levyt. Kuvaa tällaisia ​​rakenteita osoittavat, kuten pysty- ja vaaka pinoaminen lautoja. Tehokkaasti se näyttää aluksella, muurattiin porrastettu järjestyksessä. Anna valmiin ulkoasua aidan auttaa laadukkaita koriste- pinnoite. On kysyä, mitä ja miten maalata aidat ja kauniita. Kuvapankissa kaikkein udavshihsya vaihtoehdot voivat toimia esimerkkinä.

  Vinkki! Ennen mitä tehdä väritys, derevyannyes e lementy tulisi kuivata perusteellisesti. Sen tulisi välttää öljyn käyttöä ja maalit, jotka ovat vaikutuksen alaisena auringon ja saostumiseen hiutale ja murentua.

  Mielenkiintoinen elementin levy voidaan käyttää piirros

  Aita metalli pylväiden

  Puinen aita suunnittelu oli kiinteä ja oli käyttää niin kauan kuin mahdollista, edullisesti kannattimen käytetään metallien viestiä. Tätä tarkoitusta varten, sopiva pyöreä putki, neliötä, tai suorakulmainen poikkileikkaus. Sekä tehdä puuaita metalli pylväiden? Asennus T tuet voidaan tehdä monella eri tavalla riippuen maaperän, joka vallitsee sivuston. No jakaa tällaisia ​​menetelmiä:

  • kasa maaperän - tässä tapauksessa vasaran kannattimen käyttäen moukarin syvyyteen noin 1/3 pituudesta sarakkeessa;

  Kaavio puinen vasteyhdistelmä metallin kanssa pilareihin

  • yhdistyvät tavalla, - tässä menetelmässä sarakkeessa kuopissa porattu puoli pituudesta levinneisyys, post ostalnuyuschast s Pierce maahan. Yläosa kolonnin osa, jossa maanalainen sijainti betonoidaan;
  • butovanie - kanssa tässä menetelmässä, ja kaivot porataan pituus tunkeutuminen, on sijoitettu reikään pilarin s, ja ympärillä olevaan tilaan kolonni täytetään soralla, on hyvin tiivistetään, ja vasta sitten betonoidaan;
  • betonointi - menetelmä, jossa metalli viestit sijoitetaan reikään, täysin betonoidaan.

  Soveltamalla erilaisia ​​materiaaleja saatavilla modernissa aidan metalli pohja

  Vinkki!N välttämiseksi altistumista navat ja korroosio, sinun täytyy huolellisesti hoitaa metallipinta pohjamaali ja sitten maalata.

  Kovettua pylväät kiinnitetään vaakajohdepariin. Tämä voidaan tehdä avulla niin hitsattu tukee upotettu. Numero kanssa poikkipalkkien määritetään yksilöllisesti korkeudesta riippuen aidan. Entä se on, sitä enemmän niitä. Pääsääntöisesti alhainen saanti 1-1,5 m riittää kahteen oppaita. Kun kehys on asennettu - alkaa täyttää jännevälit.

  Kiinnitys metallin putken vaakasuoraan opas

  Asennuksen helppous ja noudattamista puunjalostus- anna itsesi l valmistuksen ja asentaa aidan. Jos rakennus ei riitä taitoja, voi tilata valmiita suunnittelemaan asennuksen n valmistajille. Kustannus per metri aita w riippuu sen korkeus aidat tyyppi, leveys säleet käyttöaste osissa (vaihe hihnat) ja rungon materiaalin.

  Keskimääräinen hinta puinen aitaa on höylätty levyt 90h20 mm x 1 cm: n korkeus, kun rakenne 1 on 610 m 0 Br. 1 lm korkeus 2 m 0-1200 ruplaa. Tällainen aita on lisäyksin 2 cm m maksaa korkeudella 1 m. - 560 ruplaa, klo korkeus 2 m m - 1090 ruplaa. Hintaan sisältyvät aidat nnen toimitettiin avaimet käteen. Voit tilata pinnoitteen lakkovahti antiseptinen hoito hinta on 210 ruplaa. 1 m pinnoite m

  Neliö metalli emäksiä ovat kirkas korostus johtuu värjäystä vihreä ja

  Aidat wood aidat kuvat

  Nykyään käytetään yhä enemmän huomiota kiinnitetään maisemointi naapurikuntien ja esikaupunkialueilla. Monet haluavat ihanteellinen piirtää m ympäröivän alueen ja takaa maksimaalisen mukavuuden. Ei vähiten rooli sopusoinnussa avaruusteollisuuden joten pelata koristeellinen aita. Ja kun otetaan huomioon Puun ympäristöystävällisyys tällaista ainesta kuin mahdollista yhdistää luonnon maisemaa.

  Koristeellinen aita valkoiset korostaa kauneuden maalauksellisen kukka puutarha m

  Hyvin liikuttavan se näyttää kukka puutarha kehystetty koristeellinen puinen aita valkoinen m tai kirkkaan keltainen väri. Tämä korostaa paksu vihreä sisustus kasveissa ja mehevä värit kukkia. Tämän lähestymistapa aidan aita tai ristikko. Sama p reunus voidaan erottaa puutarhassa tai puutarha m lukko pieni kukka sänky edessä talon. Mielenkiintoista m ja uhmakkaasti näyttää alhainen Palisade, tyylitelty monivärinen kyniä. Tämä aita antaa suuri vauva tai urheilukentän.

  Aita säleikkö sulautuu täydellisesti kasvillisuutta pihalla omakotitalon

  Jos osa perusviljelyalan varattu nurmikolle kukkapenkkien, Rock Gardens ja virkistys alueet s, on tarkoituksenmukaista käyttää koristeellinen aita "verkkoon". Reikiä voidaan risteyttää suojaukset mistä tahansa kulmasta, luoda erilaisia ​​malleja. No se on helppo hedge täydentävät hyvin maisemaan, jolloin se w eleganssia ja charmia m

  Vinkki! Kerätä ristikon Lamellien ja puuaita käyttöä ja kiinnittämiseksi nauloja tai ruuveja h galvanoitu pinnoite, ja jotka eivät ole alttiita korroosiolle.

  N korkea aita puisia lautoja

  Loistava idea - ja muodostavat koristeellinen aita sahattuja poikki takakonttiin kierroksen elementtejä. Erityisesti n luonnollisesti näyttää Tällaisen rakenteen, jos osa sijaitsee puun vyöhykkeellä. Tukirakenne suunnittelu voi tehdyn kappaleen n on sama pyöreä fragmentit.

  Aidat ranch e n on suuri jänneväli ja yksinkertaisuus toteutuksen E

  N Monet haluavat koristeellinen aita muodossa Týn. Sellainen variantti aidan voidaan täyttää melko usein kesällä suunnittelun osia. Vaihtoehtoisesti koko alue aita, tottuneet tekemään muutamia pieniä lahtia ja perinteisesti sisustaa n niiden saviruukkuja, kannut tai kasvien mukana suuret kukat. Ja aita ei näytä yksinäinen olla suljettu paju kehyksessä suuren puutarhan rungot puiden.

  S valinnassa kannattaa puuaita, sinun täytyy saada ympäristö-, kestäviä ja esteettisesti houkutteleva alue rakentamiseen, täydellisessä harmoniassa tahansa ja luonnonmaisemaa.

  Lisää kommentti peruuttaa vastaus

  Kommentoidaksesi, kirjaudu sisään.

  1

  You may also like

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  + 27 = 30