Aita puusta käsillään

Toiminnot Asennus puuaita puutarhan omin käsin

Kestävä aita ympäri taloa - se on tärkeä tarve. Korkea aita, ei ainoastaan ​​suojaa omaisuutta, mutta se luo tunteen psykologinen mukavuutta.

Aita on aina pidetty ihanteellinen vaihtoehto aidat. Ne on valmistettu ympäristöystävällisiä materiaaleja ja ovat riittävän yksinkertaisia ​​itsenäisessä rakennuksessa. Rakennettuja ja hyvin hoidettu Puuaitojen voi kestää jopa neljä vuosikymmentä.

Voi olla kaikenlaisia ​​tuotteita jakaa kahteen suureen ryhmään:

 1. aita. Se koostuu laudoista, jotka on kiinnitetty pylväisiin. Sarakkeita tässä tilanteessa toimia luotettavaa tukea. On olemassa erilaisia ​​vaihtoehtoja koristamaan aidan: se voi olla mielenkiintoista maalauksia, puukaiverruksia. Levyt voidaan asentaa sekä vaaka- että pystysuunnassa.

Aita puusta

Jos ajatellaan puuaitojen tarkoituksella, Seuraavat vaihtoehdot voidaan tunnistaa:

 1. aita. Tämä muotoilu on suosituin. Sitoutuvat pystylaudat jotka naulataan rajat palkit. Tämän seurauksena, muodostaman kanavan picket. Sen yläosa voi olla eri muotoja, jolloin saatiin lisää koristeellinen aita.

1

Aita bambusta

Siitä, mitä puuta tehdä aidan

Asiantuntijat neuvovat käyttämään havupuut. se voi lehtikuusi tai kuusen, Cedar, mänty. On muistettava, että mänty ei eroa suuri vahvuus. Periaatteessa puuaita sopii kaikenlaista puuta, tärkeintä, että se oli laatua. Jos haluat säästää, niin voit turvallisesti tehdä kuusi tai mänty. Ennen puu olisi hyvä hoitaa antiseptistä oliivi.

Kuinka asentaa puinen aitaa oppia tässä artikkelissa.

Miten helposti rakentaa punottu aidan laudoista omin käsin löytyy täältä.

Mitä etuja aidan aaltopahvin puun alle, voit lukea tämän artikkelin.

Valmistelu työkaluja asennukseen

 • Kuiva shtaketiny havupuista tai lehtipuu laji. Niiden pitäisi olla korkealaatuisia kiillotettu ja erikoiskäsiteltyjä loisia vastaan;
 • galvanoitu kiinnikkeet. Ennen on tarpeen Esivoitele kynsien lakka;
 • poikkitangot;
 • tukipilarit;
 • lapio (voi käyttää bit);
 • hiekka;
 • pitsit;
 • tapit;
 • sementtiä.

Askel askeleelta rakentaa puuaita käsillään

Ottanut puinen panokset noin 60 cm pitkä. Jokainen on tarpeen teroittaa. Sitten otetaan asemapiirros, ja takoi palikoita ympäri kehä.

Sitten tapit olisi silmukaksi nauhoitus. On hyvin kiristetty.

Merkintä olevien alueiden tuki

On tarpeen määrittää haluttu korkeus aidan. On tärkeää, että se ei ole liian suuri (koska se voi hämärtää lasku) tai liian alhainen (jotta ei altista aluetta näytössä). optimaalinen keskimääräinen korkeus pidetään 1,5-2,5 metrin.

Levyt leikataan määrätty pituus. Ne olisi käsiteltävä hiomakone ja tehdä puoliympyrän tai kolmiomainen profiili. Jos haluat säästää aikaa, voit ostaa valmiina levyt.

Tulee aika, jolloin jokin tapit poistetaan, ja niiden tilalle porataan porausreikä syvyys on noin 50-80 cm tukena tulevaisuuden aidan. Töihin meni nopeammin, mutta paremmin, porakoneella. Jos pääsy pora ei ole, niin kuoppia voi tehdä tavallinen lapio.

Aukot pilarit

Valmistalo tuki voi nyt kaivaa maahan. Palkit voivat olla osa 50 * 50 * 75 mm tai 75 mm. Asenna laudat olisi tiukasti pystysuora, suurempaa tarkkuutta on suositeltavaa käyttää luotilanka. Kuopat peitetään maa ja maantiivistyskoneet tiukasti. Tulosten vahvistamiseksi ja tehdä aidan kestävä, tuki on tarpeen sementin.

Päällekkäin puutavaran kynsien on kädenvääntöä, ja ne on kiristetty yhteen pitkin kehää tiukasti venytetty nauhoitus. Tämä on tehtävä korjaamiseksi Kohdista korkeus aita.

Prozhiliny (poikkipinta 10 * 2,5 cm) on kiinnitetty palkit nauloilla. Ne tulisi sijoittaa samalle etäisyydelle toisistaan. Tämä tehdään korkeus on noin 20-30 cm maanpinnan yläpuolelta. Kynnet tulisi olla sopivan kokoisia tunkeutua prozhiliny läpi ja työntyvät takapuolelta muutaman sentin. Kaiuttimet kynnet on huolellisesti mutka.

Esimerkkinä oleva piirros rakentamiseksi puuaita käsillään

Kynnet ovat naulataan valmistellaan hallituksen aidan. Jos haluat tehdä kuuro aidan, levyt naulataan peräkkäin. On myös mahdollista jättää niiden väliin pienen matkan yhdestä viiteen senttimetriä.

Maalaus ja käsittely puun aita

Vaiheissa asennuksesta puuaitojen on päätetty, mutta on vielä paljon työtä. On tarpeen suojata puuaita säältä ja hyönteisiä. Tästä on erityisiä toimenpiteitä, erityisesti - käsittelyä ja maalausta.

Suojaavana materiaali asiantuntijat suosittelevat tavanomaisten lakalla. Se tarkoittaa, että se on yhteinen saatavilla sen kustannuksia. Jos talouden avulla, rautakaupasta tarjoaa paljon vaihtoehtoja tehokkaampi ja kalliita puunsuoja.

Jälkeen levitetty suojaava kerros on kuiva, se voidaan aloittaa maalauksen.

Tämä on tärkeää! Maalaus puuaita on toistettava kerran kahdessa, korkeintaan kolme vuotta.

Puuaitojen on monia etuja - se on ympäristöystävällinen materiaali ja kaunis ulkonäkö, luotettavaa suojaa ja pitkä käyttöikä. Puuhun täysin paljastaa näitä ominaisuuksia, sinun täytyy oikein asentaa aidan ja pakollisena suojaamaan puuta käyttäen pellavaöljy ja maali.

Kuinka pidentää puuaitojen

Lisäsuojaa sateelta ja lumelta, monet ammattilaiset suosittelevat asentaa aidan päälle erityistä visiirin. Tämä edellyttää asennuksen erityisten lisäkannattimet johon visiiri voidaan kiinnittää.

että suojata alaosa aidan, Meidän on oltava jatkuvasti:

 • Poista ylimääräiset ruohoa. Paljon kasvillisuuden lähellä aidan johtaa kosteuden lisääntyessä. Tämä voi aiheuttaa aikaisin homeelle puuta.
 • Poistamisen jälkeen ylimääräinen ruoho pitkin aidan kaadetaan ohut kerros soraa. Tämä mahdollistaa ylimääräisen kosteuden ei kerry tällä paikalla.

Koristeellinen puuaita, säleikkö

miten pidentää puun aidat jopa vaiheessa rakentaminen:

 • Muista tarkistaa asennuspaikalle anthills ja suuria pensaita.
 • Liota puu erityistä antiseptit ennen rakentamisen aloittamista.
 • Lopussa Asennuksen kattaa koko suunnittelu esikäsittelyaineella. Tämä vahvistaa aidan ja tarjoavat erinomaisen suojan epäsuotuisista sääoloista. Making pohjamaali vain lämpimällä säällä, kun puu on täysin kuiva.
 • Siemenvettä tehdään maalilla kokoonpanossa luonnolliset öljyt ovat mukana. Tämä kaksinkertaistaa materiaalin lujuutta. Kerros öljyä maalin kuivua noin 24 tuntia ennen liiman toiseen. Sitten materiaali on hyvin kylläinen.

Kun materiaaleja valmistetaan, on työkalut, sekä vapaa-aikaa, rakentaminen puuaita käsillään - tapaus, että valta jopa aloittelija rakentamisessa. Mutta on tärkeää paitsi oikein asentaa aidan, mutta myös antaa sille jatkuvaa hoitoa ja suojelua. Sitten puinen aita neljänkymmenen vuotta.

Askel askeleelta video-ohjeita rakentamiseen Puuaitojen

Video - itsenäinen rakentaminen puuaita:

Kuvagalleria eri Puuaitojen

Valokuvan esimerkkejä erilaisista koriste ja epätavallinen puuaitojen asennetusta mökillä. Osa ideoita voi auttaa sinua valitsemaan omia päätöksiä.

Puuaitojen käsillään: miten tehdä, millaisia ​​ajatuksia - 49 kuvat

Aita aina ollut tunnettu suosiota. Monella tapaa tämä oli syy sen suhteellisen edulliseen hintaan ja asennuksen helppous. Mutta tänään tilanne on muuttunut hieman, ja nyt puusta luoda ei vain miekkailu, mutta todellisia mestariteoksia.

Huomioon kaikki yksityiskohdat.

Luominen puuaita kotona. vaiheittaista

Rakentaminen puinen aita voidaan jakaa useaan vaiheeseen, nimittäin:

 1. Asennus tukitankojen;
 2. Asentaminen poikkitangoilla;
 3. Vaipalla asennettu runko.

Jokaisen vaiheen rakentaminen olisi suoritettava kokonaan.

Asentamista tukipilarit suorittaa jälkitäytön menetelmä. Algoritmi on seuraava:

 1. Piha porakoneella, lapio ja romu (jos se sekoitetaan maaperään ja se on tarpeen alustavasti löysät) tehdä reikä syvyys on noin 1,5 metriä, jonka halkaisija on 50 cm.
 2. Alareunassa reikä laittaa hiekkaa ja huolellisesti tiivistetty. Paksuuden tulisi olla vähintään 15 cm.
 3. Tämän jälkeen sinun täytyy asentaa keskelle tukipylvään reikiä ja uudelleen tiivistetty hiekkaa.
 4. Suunnilleen korkeus 25 cm pohjasta olisi nukahtaa kivimurska, sekoitetaan hiekan, ja jälleen kaikki tiivistetään.
 5. Sitten, tarkista tasaisuus tuki asennus (pitäisi olla selvää pystysuora).
 6. Sitten sinun täytyy toistaa prosessi nukahtamista hiekkaa soraa ja tiivistetään. Nämä vaiheet on toistettava, kunnes seos saa yläreunassa kuoppaan.

Cross-palkit, jotka on valmistettu puusta, se on parasta asentaa suluissa.

kokoonpano algoritmi on seuraavanlainen:

 1. Kummallekin jalalle on tarpeen käyttää useita liitteitä. Tukit laadittu segmentin 2 pituus 10-15 cm.
 2. Lopussa kunkin osan pitäisi tehdä reikä seulomiseen.
 3. Lopussa jokaisen hallituksen pitäisi tehdä reikiä. On syytä pitää mielessä tehdä aukon yhteneväiset porattu nurkassa.
 4. Tätä seuraa yläosan tukipylvään noin 40 senttimetriä perääntyä. Toteaa, etäisyys, jonka ensimmäinen osa on hitsattu ulkopuolelle, joka on tarkoitus ottaa käyttöön alaspäin.
 5. Sen jälkeen se olisi uudelleen vetäytyä vielä noin 4,5 cm ja hitsattu alue laajenee nyt suoraan ylöspäin.
 6. Lisäksi on tarpeen perääntyä alaspäin noin 1 metri tällä tavalla ja kiinnittää alempi kiinnike.
 7. Sen jälkeen avulla ruuvien haluat asentaa kiskot puussa.

Huomiota kiinnitetään siihen, että etäisyys poikittaisten palkkien voidaan vähentää. Kuitenkin tässä tapauksessa, suunnittelu voi alentaa lujuutta. Tukea itse välttämättä täytyy olla suurempi kuin pinnoitus ei ole pienempi kuin 10 cm, ja pohjan on oltava etäisyyden päässä maaperään etäisyyden enintään 15 cm.

Vaipalla vahvistettu puitteet

Ennen kuin aloitat asennuksen suoraan itse asennus levyt, on tarpeen muistaa, että on olemassa useita tapoja.

Yhdessä menetelmässä, aidan asennettu palkkien ennen kuin jälkimmäinen on asennettu tukeen, nimittäin:

 1. Näytteillä poikittainen palkit halutun etäisyyden niiden välillä, säilyttäen tasossa. Tämä voidaan tehdä käyttäen ennalta valmistettua seisoo tahansa äiti.
 2. Ei ole tarvetta valmistaa malli, jota sovelletaan välisen välyksen levyt.
 3. Alempi ja ylempi terä on paljastettu hallitsija. Sen sijaan saa käyttää mitään linja ristikappaleen, joka on säilynyt, ei ole mukana.
 4. Ruuvit puun lankut on asennettu suoraan palkit itse.
 5. Sen jälkeen valmiin kankaan ja on sen kiinnitys valmisteltuun suluissa. On syytä huomata, että se ei voi yksin tehdä tätä, joten tarvitset avustajan. Jos kanne, joka olisi totta, valmiin kankaan kokoonpano tapahtuu nopeasti ja ilman työtä.

Jos puhumme toisen asennustapa, se tarkoittaa suoraa asentamista jokaisen laudan erikseen. Tässä tapauksessa on syytä varautua pitkä ja työläs prosessi. Jälkeen jokainen levy on asennettava mitata niiden välinen etäisyys (jos välys levyt) ja testi selvästi pystysuora.

On huomattava, että mikään menetelmistä on suosittu omistajien yksityiskoteihin ja maa, niin sanoa kumpi on parempi on mahdotonta. Kukin suoritusmuoto valitsee itse riippuen valinnasta puinen aita suunnittelu.

Mitä voidaan hoitaa ja maalata puuaita

On ymmärrettävä, että asennetun puuaita ottaa itselleen ilmastonmuutoksesta kaikkina vuodenaikoina. Tästä syystä on ehdottoman tärkeää suojata kosteudelta, tulta ja tuholaisia.

Älä unohda, että auringon ultraviolettisäteily vaurioita puuaita sillä perusteella, että sen seurauksena niiden altistuminen sisempi puun kosteuden katoaa, jolloin se menettää kantavuuteen ja itsensä näköisiä.

Tästä syystä suosittelemme käsittelemällä puuta erityinen UV-kovettuvat aineet, joita voi ostaa mistä tahansa rautakaupasta.

Tällaisen imeytymisen on tarpeen käsitellä muutamia kertoja alukkeen tunkeutua syvälle. Tämän jälkeen voit käyttää vedenkestävä Lakat tinkiä puuaita houkuttelevan näköisiä.

Laske koko arvoa se on yksinkertaisesti mahdotonta, koska kaikki riippuu halutusta määrä materiaalia.

Jos puhumme kustannuksista tarvittavien rakennusmateriaalien, keskihinta on lueteltu alla olevassa taulukossa:

Tähän mennessä on vielä muuta materiaalia kuin puuta, joka luettiin samalla notkea toteuttaa eri suunnittelu päätöksiä (puu on hyvin saatavilla hintaluokasta).

Mutta siten, että aidan on sisäinen näkymä. Kukaan ei voi sanoa, että laji on pahentunut.

Tässä sovelluksessa suunnittelu ratkaisukeskeinen kaikista yksityiskohdista, voit nähdä, kuinka toimi itse ääriviivat ja kulmat tasoitetaan kokonaan. Kuvassa näet liukuovi samasta pihalla.

Sopia, harva meistä tietävät, mitä menetelmiä käyttää yhden tai toisen suunnittelija ymmärtää niiden fantasioita. Mutta he käyttävät: kalsinointilaitteistoa luoda vuotiaiden vaikutus menestyksellisesti yhdistää eri puu- metallista valmistetut elementit, ja jopa triviaalia puu kiillotettu ja alistettiin maalaus eri värejä.

Ja miten suhtautuvat brutaali tyyli? Sopia, näkymä on vain vaikuttava.

Toteuttamaan tällaisen mallin ratkaisu, tarvitset vain palapelin, hiomakone ja taitoja puutöitä. Jos on olemassa työkaluja ja halu, voit saavuttaa vaikutus kolhiintunut puuta.

Ja jotka haluavat hoitaa arvoituksia? Jos on halu, voit aluksi piirtää piirustus laudalla, ja sitten leikata kuvio. On syytä kiinnittää huomiota siihen, että tämä työ pidetään kultaseppä, koska jokainen hallitus on sen tarkka koko ja kaarevuus.

Vaikein prosessi rakentamiseen puuaita on suunnitellusti sen asentamista (ei kaikkien valta tehdä tällainen järjestely).

Rakentamiseen puuaita laatan on ensin huolellisesti käsitellä valintalautakunta. Joka tapauksessa ei tulisi sallia missä tahansa hallituksen on eri paksuus tai leveys on sama. Tässä suoritusmuodossa, erottava piirre on sen edullinen hinta, mutta tämä kompensoidaan valtava työ, joka on välttämätön luomiseksi tällaisen luomiseen.

Huolimatta siitä, että levyn paksuus on enintään 1,5 cm ei ole kovin sopiva aidat, se voi auttaa luomaan erinomaisen ogradku rasteriin. Sopia tällaista ei tehnyt huonompi kuin aiemmat versiot. Ja jos se on vielä sisustaa ja viheralueiden, mikä on hänen punos - näkymä on upea.

Viime vuodet ovat raakalaudat aluksella on lisääntynyt hinnan yli 15-20%, mutta tämä ei estä häntä pidetään alemman hintaluokan. Tässä tapauksessa sitä käytetään usein rakentamisessa puuaita tyyliin.

Kuten voidaan nähdä, tämä esimerkki esittää yhden suoritusmuodon mallit, kun työskennellään ei-leikattu levyt. voit saavuttaa mitään yksinomainen ratkaisuja haluttaessa.

Ja miten suunnitella ratkaisuja tyyliin ikkunaluukut? Sopia, juuri sellainen pommi.

Kaunis puu aidat

Pienellä taitoa työskennellä puu, voit luoda kaunis aidan jonkin aikaa.

Tämä sovellus on suosittu monien omistajien yksityiskotien sen perustamisen jälkeen ei vie paljon aikaa ja vaivaa. Olen samaa mieltä, että lomake on erittäin houkutteleva.

Standard aidat, joka soveltuu omakotitalon, ja esikaupunkialueilla. Se ei vaadi hänelle mitään erityisiä taitoja, mutta samalla on mukava katsella.

Luoda veistetty aidat käsillään oltava taitoja veistämällä puusta.

Luoda tällaisia ​​aitoja voi kestää yli 3 kuukautta, sillä jokainen yksityiskohta on suuri merkitys. Mutta se on sen arvoista. Tällainen aita sopii tahansa sisustukseen.

Entä sellaiset variantit leikkaus? Olen varma, että monet haaveilevat tällaisen aidan, koska se ei voi vain korostaa henkilökohtainen tyyli, mutta myös luoda illuusion antiikin.

Aidat ovat usein käytetään luotaessa Rock Gardens tai yksinkertaisesti maiseman suunnittelu.

Pieni Puuaitojen, pystyy korostamaan ominaisuus kasvi, täydentää sisätilojen sisäkenttä.

mahdollista luoda koristetehtävä ogradku tietyn värin haluttaessa. Se ei vaadi mitään taitoja.

Monet unelma luoda pieni osa hänen tarina, ja uppoutua vanhaan.

Tämä vaihtoehto vaikutus antiikin on suuri sivustoja johon puutaloja. Yhdessä samaan m aidan voit luoda itsellesi todellinen satu.

Ja jos lisäät hieman koristelu muodossa paksu köysi? Näkemykset ovat yksinkertaisesti upeita. Varmasti naapurit tulevat saajan aidan ihaillen.

Aidat aaltopeltiä puusta

Jos jostain syystä ei haluta työskennellä puu, se voidaan asentaa aidan aaltopahvin. Siten on mahdollista paitsi lisätä käyttöikää, mutta myös luoda illuusion puuaita.

Haluttaessa voit profiloitu vaalea puu, joka sopii täydellisesti tahansa sisustukseen. Käyttöikä Tällaisen aidan yli 25 vuotta.

Toinen vaihtoehto on käyttää aaltopahvin tummempia sävyjä, jonka avulla voit luoda illuusion puun peitetty lakalla. Suuri puun taloja tai rakennuksia päällystetty muovilla puun alla.

Riippuen toiveiden omistajan omakotitalon, aidan itse voi tehdä mitään tyyliä.

Korkea aidat ovat aina suosittuja omistajien omakotitalojen. Kiitos heille, voit piilottaa kaikki, mitä tapahtuu alueella sivuston näkymää ogradku kauniita ja yksinomainen.

Toinen vaihtoehto on asentaa aita pieniä rakoja. Tällainen aidat sopii mainiosti kaikille omakotitalon, riippumatta sen koosta ja tyyliä.

Pääsääntöisesti, asennus tämäntyyppisen aidan sen hinta on saatavilla kaikkien kansalaisten maamme. Tällaiset aidat ovat täydellinen asennettavaksi tahansa riippumatta siitä, onko se on Villa on omakotitalo.

Tässä kuvassa näkyy, että teräslevy on yhdistää yhdistelmä kiviseinä ja puu itse. Se näyttää hyvältä ja on pitkä käyttöikä.

Niille, jotka rakastavat minimalismia erinomainen mahdollisuus luoda aita aaltopeltirakenteinen kalvo puun alla. Tällainen asenne klassiseen tyyliin ja sopii suorittaa velvollisuus - suojelumenetelmät sekä hyvä koristeluun.

Kun luot aita tiili ja puu yhdistettynä suuri. He yrittävät usein yhdistää suunnittelijat voivat luoda sisustus huoneeseen ja sen jälkeen.

Aita klassiseen tyyliin perinteisillä tiiliä ja levyt. Kiitos onnistunut yhdistelmä Hyväksytty väripaletin, tämä aita näyttää paitsi runsaasti, mutta myös erittäin houkutteleva.

Tässä järjestelyssä yhdistää muotoinen elementtejä puinen aita tiili. Hyvin valittu väripaletti voit käyttää sitä millään Mete.

Tämä yhdistelmä rakennusmateriaalien useimmiten käytetty maan taloja ja mökkejä.

Omasta luoda tällaisia ​​ogradku olisi erittäin vaikeaa, ja sinun täytyy ei vain voi käsitellä tätä materiaalia, mutta myös tietää koukerot sekoituksen erityinen ratkaisu. Mutta sinun täytyy myöntää, nämä aidat pystyvät yllättämään kauneudellaan, jopa kaikkein arvosteleva kriitikko.

Puuaitojen yhdistettynä kiviseinä antaa illuusion linnoituksen. Usein käytetään asennettavaksi maan mökkejä tai alueella yksityisten yritysten.

Nyt maailmassa puuaitojen alkoi näkyä taipumus käyttää muita kuvioita. Niiden avulla on helppo aidat luoda jotain erityistä ja ainutlaatuinen lajissaan.

Kuten voidaan nähdä, tällainen malli on hyvin vaikea tehdä kädet, ellei henkilö ei ole ja jossa on riittävät taidot työskennellä puu.

Sitä voi tilata kierteen asiantuntija puu koostumus kiinalaiseen tyyliin, kuten näkyy kuva. Tätä vaihtoehtoa pidetään melko yleinen maassamme.

Varmasti jokainen omistaja sivuston haluat asentaa alkuperäisen aita. Mutta mitä ne ovat?

Tämä alkuperäisen suunnittelun puuaitojen maamme ei ole yleistä. Tämä johtuu suurelta osin kallis ilo (alkukustannukset voivat vaihdella 40-50000 ruplaa).

Tällainen suunnitteluratkaisu ei voi vain tehdä naapurit katsomaan aidan kateudesta mutta tekee myös sivuston hyvin rikas ja henkilökohtainen.

Puuaitojen, vaakasuora,

Monet maanmiestemme asennettaessa aidat usein miettinyt - mikä olisi parempi vaakasuoraan tai pystysuoraan? Itse asiassa ainoa ero on maku.

Puhutaan tällainen pystysuuntaisen sanoa varmuudella, että se voi tehdä kaikki kotona, kun viettää lyhyen aikaa ja rahaa. Klassinen tyyli sopii suojelemiseksi mainitut alueet.

Kuvassa että pystysuuntaisen, valmistettu käyttämällä kehittyneitä sisustuselementtejä. Tee tämä hyvin vaikeaa kotona, ja jos haluat olla hakemaan apua ammattilaisia. Mutta se on sen arvoista.

Taotut osat aina antoi aidat voimaa ja vetovoimaa. Kuitenkin, koska sen huomattavan hinta ei ole kovin suosittu.

Puinen aita taottu metallilankojen kuvassa tekee alkuperäisen omalla tavallaan. Se antaa alueen tyyliä ja kauneutta. Lisäksi takorauta aita sisustuselementtejä tehdä erittäin kova, mikä lisää merkittävästi elinikää.

Tällaisessa suoritusmuodossa yhdistämällä puuta, tiiltä, ​​ja itse asiassa, taotut osat, tekee käytännössä aita elämää. Hän ei ollut vaikeista ilmasto-olosuhteista, on vaikea vaurioita, ja mikä tärkeintä - se on kaunis ja tyylikäs.

Suurin osa kansalaisista do rakoaitoja. voit tehdä erittäin hyvä aita tällä aineella. Yksi tarvitsee vain katsoa näitä kuvia.

Tietenkin, jos tämä aidan maali, ja sitten lakattu ja saada erittäin hyvä, mutta myös koska se on houkutteleva. Mikä on tyypillistä - se voidaan tehdä mahdollisimman nopeasti (ajalta sen rakentaminen on enintään 1 - 2 päivää).

Läsnä ollessa väkivaltainen fantasioita ja suuri halu sivuston omistaja, voimme antaa niin suuren suunnittelija ogradku joka ei koskaan lakkaa miellyttää silmää toisten.

Aita tikkaita ei ole harvinaista arjessa omistajien omakotitalojen. Ensimmäinen - tällainen säästää pöydällä, koska pieniä aukkoja voidaan vähentää materiaalin, ja toiseksi - se osoittautuu lopulta hyvin.

Kuvassa Aseta aita tikapuut, joka on edelleen vaippa sisällä päällysteet. Tästä johtuen se ulkopuolella SRA hyvin tehokkaasti, kun taas sisäpuolella kaideosaan näyttää erittäin siisti.

Tällainen tikkaat useimmiten sijaitsee esikaupunki yksityiskodeissa. Pienet välit lautojen voit nähdä kauniita viheralueita, jotka voidaan istuttaa aidan takaa.

Alla oleva video näyttää, miten tehdä halvalla aita puusta.

Miten tehdä puuaita varten omakotitalojen omin käsin

Nykyään puuaita on yhä suositumpaa uudelleen. Moderni kollegansa muista materiaaleista, tietenkään, ei huonompi, mutta kautta aikojen ihmiskunta on arvostettu ja arvot toistaiseksi luonnollisuutta. Mikään ei vedä vertoja luonnon puinen jono. Sivuillamme on useita lajikkeita Puiset aidat ja kaiteet koteihin ja yksityiskohtaiset ohjeet siitä, miten niiden omissa käsissä.

Päätyyppiä puuaitojen

Mistään omistaja omakotitalon miekkailu, tehty omin käsin - erityisestä ylpeyttä. Mutta ennen kuin siirrymme sen rakentamiseen on valittava rakennetyyppi. Tyypit Puiset aidat esimerkiksi omakotitalojen ja valokuvat heille:

Puinen aita verkkoon. Kuvaus tälle vanhimmista lajike - sidoksissa toisiinsa erityisellä tavalla ja sauvat painetaan maahan polvilleen. Puuaita antiikki paju (kuvassa alla, näet tarkemmin) on hyvin epätavallista tehdä se omin käsin on helppoa, mutta valitettavasti elämä hänen pieni.

Vaikka nimi tuo mieleen amerikkalaisten elokuvien noin cowboyt, on huomattava, että maassamme, tällaisia ​​rakenteita rakennettiin kauan sitten. Ne suojasivat puutarhat, kotipuutarhat, maatalous laitumelta. Suunnittelu - naulataan palkki puun muutama lauta (zherdin).

Se on myös eräänlainen vanhojen aidat, jotka voidaan tehdä henkilökohtaisesti. Panokset, top kapenee kulmassa 40 astetta. Se on vaikuttava ulkonäkö

Houkutteleva ulkonäkö, herkkä puinen aita puutarhan tehdä omin käsin yksinkertaisesti toimii useimmiten osana sisustus tai sisäkenttä sen kaavoitus. Erittäin kestävä koristeellinen puinen aita ei ole eroa. Mahdollistavat ylittämällä suora tai lävistäjä liuskoja tai kapeita lankkuja.

Perinteinen ilme puun aidat - aidat, aita. Helpoin vaihtoehto valmistus: hallituksen pystyasennossa kiinnitetty prozhiliny, ja ne puolestaan, ajetaan maahan Puupylväiden. Se on kaikkein kustannustehokkain ja nopea tapa nostaa suojata sivuston. Ilmeisesti siksi, se on tullut niin suosittu. Helppokäyttöinen, jotta se omin käsin helposti ja nopeasti, ja asianmukaista hoitoa se kestää pitkään.

Toinen piirre tämän aidan on, että se määrittelee selvästi rajat peittämättä kun taas rataosuus itse.

Erottaminen puuaitojen Mount Technology

Puuaitojen, kuva yllä osoittaa ovat:

 1. Ilman säätiö pohja. Tällöin tarvitaan vain puupylväiden tai metallisia tukee.
 2. Perustuksen. Maa osa perustuksen pohja on valmistettu samanaikaisesti puupalkin.

Mitä viimeistely, se voidaan tehdä millä tahansa materiaalia omalla parempana: kivi, terasseille, tiili. Puinen aita vankka aina näyttää kunniallisia, tyylikäs ja perusteellisesti. Hänelle haluat viettää paljon rahaa, on mahdollisuus vähentää kustannusrakennetta - on tehdä puuaita käsiään alusta loppuun.

Vaiheissa asennus puuaitojen

Rustiikkityyliin (maa) on aina ollut ja on edelleen tänä päivänä huipulla muotivirtaukset. Aita - sen silmiinpistävää elementti, ja yksinkertaisuus linjat jopa ilman koristeita aina näyttää moderni ja tyylikäs. Tee omin käsin ei ole vaikeaa. Miten tehdä puuaita monimutkaisempaa suunnitteluun? Ensin sinun tulee päättää valmistusmateriaalit.

Askel askeleelta asennusohjeet aita puusta

Jos materiaali olet jo päättänyt, valitse kuvasuhde: muoto, korkeus puinen aidattu. Vasta sitten voidaan siirtyä suoraan rakentamista. Miten tehdä puuaita käsiään, piirustukset ja yksityiskohtaiset ohjeet, katso alla.

 • Ensimmäinen askel on merkintä alueella.

 • Seuraavaksi sinun täytyy laskea kuinka monta pilareista puuta, aidat ja prozhiliny.
 • Maallinen osa tangon voidaan käsitellä liete.
 • Sitten laskenta suoritetaan ennalta venytetty johto palkkien (suositeltava etäisyys - 3 metriä).
 • Vetäytyi hyvin. poraussyvyys tulisi voida säätää maaperän syvyys esiintyminen - se on noin 1,5 metriä. Kuopat voidaan kaivaa ruskohiiltä.
 • Ajattele hyvä varoitus: jos tarkoituksena on tehdä korkea ja raskas puinen aita, tässä tapauksessa kiinnitä pohjaan metallilevyn tukee. On välttämätöntä, että vakaus ja vartioimaan painovoiman ei oksentanut.
 • Puutavara tuet on asennettu pystysuoraan hiekkakerroksen 12 cm, jonka jälkeen pieniä osia maahan hiekka on täytetty hyvin. Huolellisesti ram. Jotta rakenne oli vahvempi reikä voidaan täyttää betonilla.

 • Asennuksen jälkeen kannattaa tarpeen laskea ja määrittää sitoutumiskohdan prozhiliny puuta ylhäältä ja alhaalta.
 • Aita on valittu valitun ikonin etukäteen, mutta voit tehdä siitä vielä, leikkautuu venytetty johto.

Helppokäyttöisyys, voit ostaa valmiin aita kuvia tai ilman niitä.

Ehdotamme, että tarkistaa lyhyen videon valikoima kauniita puuaitojen:

Kuinka tehdä shakkilautapiirros aidan käsillään

Seuraavana tyyppi: puinen aita kätensä shakkilautapiirros kuvaa voi selvästi nähdä ero edellisiin.

Verrattuna edelliseen, shakkilauta näyttää enemmän koriste puusta. Tärkein ominaisuus asennuksen katsotaan, jotta se voi mahdollisessa toteuttamisessa: tiheä tai lumenia.

Navat on asetettu samalla tavalla kuin yllä olevassa suoritusmuodossa. Asennuksen jälkeen täytyy kiinnittää palkit. Voit leikata uria puupylväille, metallin hitsaus olisi hitsattu kulmista, joka tulee sijaitsemaan palkkien.

Päätä mitä paikkaa haluat tehdä ruutukuvio: vaaka- tai pystyasentoon ohjainten. Pystysuora shakkilauta ne vaaka- ja päinvastoin, kun vaaka, ne on tehty pystysuora.

Lisäksi asennuksen jälkeen voi edetä ohjauslaakeroinnin levyt. Laita ne porrastetulla tavalla, kuten on esitetty edellä (yksi kummallakin puolella). Korjata ne, voit joko nauloilla tai ruuveilla.

puu aita tikapuut käsillään

Aita puinen horisontaalinen tikkaat on myös hyvin suosittu niin tarkemmin sitä. Jotta tällainen rakenne omilla käsillään yhtä helposti kuin aiemmat. Asenna tukee samankaltaista (kuvattu edellä) periaate.

Seuraavaksi sinun täytyy korjata molemmin puolin koristelistat puuta - se on opas. Tavallisesti käytetään tähän tarkoitukseen kanavan, se on helpompi ja helpompi lisätä linjan kulmassa. Tässä tapauksessa sinun itse päättää, mitä kulman haluat tehdä joulukuusi. Asento on myös valittu mieluiten. Suunta voi olla sekä pysty- että vaakatasossa.

Tärkeää! Älä unohda, yhdessä levyt, asentaa pehmuste materiaalia niiden välillä. Tämä on välttämätöntä tuuletukseen ja materiaalin säilyttämiseen rottina.

Puinen aita tikkaiden antamiseen omilla kädillä. Kuva esittää joitain valmiita teoksia.

Työskentelyn jälkeen käsitellä aita antiseptisesti ja värittää sen.

Aseen pitkäikäisyyden lupaus puun tiedostosta

Materiaalina valmistukseen puuaitojen täytyy valita puulaji, joka on tunnettu siitä, että vahvuus: tuhka, Mulberry, akaasia, tammea, haapaa, siperianlehtikuusen.

Muuten, viimeinen vaihtoehto on todella ikuinen materiaali, se ei heikkene vedellä, vaan päinvastoin se kasvaa voimakkaammin. On myös tarpeen rajoittaa mäntyjen käyttöä puupalojen luomiseen. Älä käytä koivua, jos et halua muuttaa sitä usein, sillä on alhaisin tiheys kaikkien muiden välillä.

Puutavaran, metallin tai vaihtoehtona puun vuoraukseen käytettävät palkit. Puuta ei saa heittää pois. Nykypäivän tekniikan ansiosta on olemassa erityisiä metallikonsoleita. Siksi puiden massojen tukia ei tarvitse kaivaa syvälle. Konsolit on betonoitu ja sitten niihin kiinnitetään puupalkki.

Puun haavoittuvimmat osat ovat ne, joissa leikkaus on rakennettu kuidun yli. Pidä puun käyttöaikaa aidan lohkoissa, aseta levyt vaakasuoraan tai laita visiiri. Puu on haavoittuva, jos se toimii suoraan ilman kanssa:

 1. Suuremmalla kosteudella se turpoaa ja se vaikuttaa sienikerrostumia.
 2. Jos ilma on liian kuiva, se halkeilee ja halkeilee.

Kuinka käsitellä puisen aidan vaurioiden ja pilaantumisriskien vähentämiseksi? Tämä voidaan tehdä, koska kyllästämistä antiseptinen ja maalata erikoismateriaaleja: Ruotsin maalilla, liota kuumassa pellavaöljyä, venelakka.

Voit valmistaa ruotsalaisia ​​maaleja itse kotona. Tee näin sekoittamalla seuraavat ainesosat:

 • Iron vitriol - 260 grammaa.
 • Rautaoksidi on 260 grammaa.
 • Perinteinen pöytäsuola -260 grammaa.
 • Ruisjauho vaatii 580 grammaa.
 • Kuivausöljy, voit käyttää pellavansiemenöljyä - 240 grammaa.
 • Vesi on noin 4,5 litraa.

Tämän seoksen virtausnopeus on noin 200 ÷ 300 ml / m2. Odotettu väri on kultainen. Jos tarvitset eri väriä, vaihda se okariin tai mangaaniperoksidiin.

Menetelmä Ruotsin maali kätensä: jauhoja sekoitetaan 3 litraan vettä kokki tahna, ja johdetaan sitten seulan läpi seokseen kokkareita jälleen laittaa tuleen lisäämällä suolaa ja rautasulfaatti. Sekoita jatkuvasti, kunnes vitrioli ei ole täysin liuennut pieninä annoksina, sekoittamalla seos aluksi pellavansiemenöljyyn ja sitten veteen.

Tällä yksinkertaisella tavalla voit tehdä oman erinomaisen kyllästyksesi ja käsitellä puuta tämän yhdisteen kanssa.

Str. Bolshaya Dorogomilovskaya, 10

Dmitrovskoe valtatie, 163a, rakennus 1, -1 kerros

1

You may also like

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

7 + 2 =