puu aita kaunis

Mielenkiintoisin puiset aidat yksityiskoteihin: kuvaus ja fotoprimery

Tervetuloa rakas puutarhurit, samoin kuin asukkaat kaupungin asuntoja, jotka eivät vielä ole onni saada oman sivuston, mutta salaa haaveillut sinänsä. Viimeisen sanomme: Älä masennu. Sinun katu, myös joskus kulkee laskun kerääjä.

Ja sitten, kun suorittaa asiakirjoja heidän omalla alueellaan, heti täytyy aidan! Eikä jokin, mutta ehdottomasti mukava ja edullinen, koska sen jälkeen niin merkittävä hankinta taiteellisen taonta rahaa yleensä ole muuta vaihtoehtoa kuin antaa ulos aidan kivestä tai tiili ei ole kaikkein katoavaista asia.

Joten tulla apuun puisten aidat omakotitalojen kuvia joista paras päätimme näyttää meidän nykypäivän uudelleen.

Puiset aidat ja kaiteet koteihin

Aloitetaan yksinkertainen. Yleisimmillä puuaitojen, valmistukseen, joka ei ole välttämätöntä olla mitään taiteellista lahjakkuutta. Mutta tämä ei tarkoita, että tällaista estettä ei toimi kiva talo, itse asiassa vain ei tarkoita huonoa.

Mitä olisit ollut helpompi ymmärtää, olemme päättäneet järjestää materiaalia.

Niin, kaikki puuaitojen voidaan selvästi jaettu raskas, suunniteltu mukautumaan tuotannon pohjan ja valo - pohjalla olevat ei tarvitse.

Aloitetaan jälkimmäinen kanssa halvempaa.

Kuten olemme nähneet, keuhkoihin aidat ilmoittautua kaikki puuaita, valmistukseen, joka ei ole tarpeen laittaa muotti ja vahvistaminen neuloa. Koska sarakkeet voi sitten toimia puupalkit ja metalli tai jopa asbestobetonnaya putki.

Se ei ole liian pohjimmiltaan, pääasia että ne ovat hautautuneet alle syvyys maaperän jäätymisen ja oli riittävä vakautta alueella kosketuksessa maahan. Se voi näyttää seuraavalta:

1

Palkit ovat valinnaisia

Tietenkin, edullisimmin betonirovka, koska tässä tapauksessa on mahdollista tehdä pieniä pyöreitä pilareita sokkeli. Hiukan, mutta elämä ei ole jatketaan vuodella. Mutta se on toisaalta, ja toisaalta - jos haluat muuttaa näitä sarakkeita, on melko tinker.

Edut ja valon esteitä ovat edullisia ja nopea asennus nopeus. Jos valitset kevyt aita, pitäen mielessä taloudelliset rajoitteet, se toimi oikein.

Mutta isännät reshivshiesya rakentaa raskaita suojauksia, käytetty puuta, todennäköisesti puhtaasti esteettisiä näkökohtia, sillä valetaan sekä kivi- tai tiili pilarit kumoaisi minkäänlaisia ​​säästöjä.

Vaihtoehto täällä, kuten rakentamista nauhan pohjan talon täsmälleen kaksi.

 1. Pääset pakastamaton maaperän ja kaada konkreettisia korkeudesta.
 2. Ja voit korvata maaperän heittoliina samalla hiekalla tai soralla, ja toivon, että tämä säästää pehmusteen teippi rasitusta.

Jälkimmäisessä tapauksessa, on kuitenkin tarpeen neuloa vahvikeverkon, joka edistää myös kustannussäästöjä, mutta betoni tarvitsevat vähemmän kuin puoli. Mitä kannattavampaa harkita itse.

Järjestelmä-raskas aidat esimerkiksi seuraavasti:

Ajatuksena on ikuinen perusta, jolle voit vaihtaa osiossa helposti. Nykyään ne ovat puisia, kyllästynyt, ja huomenna kiertämiseen aaltopahvista, ja myöhemmin, kenties ja taonta rahaa voi säästää.

Tyypit materiaalia puuaita

Mutta tämä ei ole ainoa mahdollinen "suodatus". Monet ihmiset haluavat nimetä aitoja ompeluun käytettyä materiaalia jännevälit. Siellä voidaan erottaa:

Kuten näette, että saanti todella käytetään täyden valikoiman kaikenlaisia ​​puutavaraa, ja mikä on kiinnostavinta, koska kaikki niistä voi tehdä kaunis puinen aita kuitenkin todistamaan, ja vaikka vain etupiha. Tärkeintä on lisätä oikea ajatus, ja sitten asia pieniä, roll up your hihat ja saada se elämään.

No, viimeinen jako, joka tulee mieleeni tuntuu järkevin, eli suunnittelussa, jota me tarkastelemme yksityiskohtaisesti.

Yksi yleisimpiä puuaita - aidan. Suunnittelu tällaisen hoidon ensi silmäyksellä varsin omaperäinen. Ja todellakin, sieltä ottaa mielenkiintoisia ajatuksia. Takoi saman etäisyyden hihna vaikka ne näyttävät aika siisti, mutta oli jo melko namozolil silmänsä viimeisen sadan vuoden aikana.

Ja ei vielä ole luovia ideoita rajojen, katso esimerkkejä epätavallinen lakkovahti.

Mutta kuinka paljon fantasiaa ei koske, ja aita on yksi merkittävä haitta - pihan kautta voidaan nähdä. Ja tämä mies kotimainen mentaliteetti ei aina mieleisekseen. No, emme vieläkään ole kasvanut Euroopan tasolla, on vihreä nurmikko ja symbolinen kalliojono.

Meidän täytyy aina olla tukossa, piilossa, ja sitäkin suosittu shakkilautapiirros tänään. Kuten, sama aita, mutta kahdessa rivissä. Tällä ei enää popodsmatrivaesh, ja mikä tärkeintä muuttunut ja aidat suunnittelu itse, jolloin Masters ymmärtää täysin odottamattomia ideoita.

Se saattaa näyttää Sakkiruudut reunus levyt

Mutta koska viljeltyjen Aaltorumpukala, vaikka useammin tietenkin käytetty perinteinen puinen säleet.

Ne, jotka haluavat verhot kaihtimet, muista arvostaa tikkaita. Viimeksi mainittu voi olla joko auki tai kerätään etäpaneelin. Mutta katso itse.

Kaunis puutarha Suojaosio olisi ja puuaita verkkoon. Valmistukseen tällaisten yleisesti käytetty höylätty sälepohja, vaikka jotkut käsityöläiset ja tässä se osoittautuu rikkoa tykeillä.

Huolimatta yksinkertaisuudessaan on usein mahdollista vastata puuaitojen että "Ranch". Näyttää siltä, ​​että on tylsää, mutta jos samalla tyylillä ja tehdä portti käyntiovella, saat hyvin omaperäinen aidat, mutta ei paljon pilalla.

Kuten näette, nämä aidat älä epäröi soveltaa myös omistajille luksushuviloita.

Erittäin mielenkiintoinen ja rikas mahdollisuus on ryhmä suojaa nimellä "kierre." Täällä voidaan siirtää ja teki aidan antiikki ja moderni alppityylisessä kierre. Materiaaleja käytetään rakentamiseen erilaisia ​​ohut oksia ja viiniköynnösten höylätty reunus levyt. Tässä vaiheessa, joka on niin paljon.

Mutta se voisi näyttää kierre aidat omakotitaloissa

Harvinainen puuaitojen, joka kuitenkin on täysi oikeus olla olemassa. Erityisesti kun rekisteröintiä tehdään ammattilaisia. Edut tällaisia ​​aitoja voidaan katsoa niiden pitkäikäisyys ja luotettavuus. Haitat - massiivinen ja kallis. Onhan kruglyasha niiden tuotannosta menee paljon.

Viimeinen standardin puuaita - klassikko. Tällaisissa jännevälit ovat kiinteitä puulevyjä. Ei kovin alkuperäinen idea, mutta ei ole mitään kirjanpitoa makuun.

Se oli ajatus standardin, mutta ei aina yhden tai toisen "aidan" design löytyy sen puhtaassa muodossa. Joskus kreaktivschiki sykähdyttävä sellainen taiteellisia ideoita, jotka joko eivät sovi mihinkään edellä keskusteltu kuvioita tai yhdistää useita ideoita. Tässä tapauksessa puhumme tekijänoikeuksista Aidat, ja että te todenmukaisen mitä oli tekeillä, katsokaa pari joitakin räikeimmät esimerkit.

Esimerkiksi tässä päällikön kauniisti yhdisti "shakkilauta" kanssa "net". On vaikea edes kuvitella, kuinka paljon hän oli kiireinen, mutta tulos oli erinomainen.

Aita valmistamiseksi tällaista yleistä tulon meni oshkurennye kierteet. Hyvä esimerkki aiheen kun lahjakkuutta säästää rahaa.

Muuten, jos et tiedä miten kaunista maalata aidan, vilkaise seuraavan kuvan. Hyvää väritys yhdistettynä ilman monimutkaisia ​​asetuksia muuttui tylsä ​​aidan taideteos.

No, seuraavat esimerkit kommentit eivät tarvitse. Kuule, ehkä ne luo edellytykset luoda oman suunnittelun ihmettä.

Näkemiin ja nähdään pian paikalle noin maata.

Sivusto mökin Marina Makarova. Muunnos mökki paratiisissa

Togo, joka on varastaa sisällön, kärsivät kato, tuholaisten, tunkeutujia ja täydellinen umpeenkasvu puutarha rikkaruohoja.

Puuaitojen käsillään: miten tehdä, millaisia ​​ajatuksia - 49 kuvat

Aita aina ollut tunnettu suosiota. Monella tapaa tämä oli syy sen suhteellisen edulliseen hintaan ja asennuksen helppous. Mutta tänään tilanne on muuttunut hieman, ja nyt puusta luoda ei vain miekkailu, mutta todellisia mestariteoksia.

Huomioon kaikki yksityiskohdat.

Luominen puuaita kotona. vaiheittaista

Rakentaminen puinen aita voidaan jakaa useaan vaiheeseen, nimittäin:

 1. Asennus tukitankojen;
 2. Asentaminen poikkitangoilla;
 3. Vaipalla asennettu runko.

Jokaisen vaiheen rakentaminen olisi suoritettava kokonaan.

Asentamista tukipilarit suorittaa jälkitäytön menetelmä. Algoritmi on seuraava:

 1. Piha porakoneella, lapio ja romu (jos se sekoitetaan maaperään ja se on tarpeen alustavasti löysät) tehdä reikä syvyys on noin 1,5 metriä, jonka halkaisija on 50 cm.
 2. Alareunassa reikä laittaa hiekkaa ja huolellisesti tiivistetty. Paksuuden tulisi olla vähintään 15 cm.
 3. Tämän jälkeen sinun täytyy asentaa keskelle tukipylvään reikiä ja uudelleen tiivistetty hiekkaa.
 4. Suunnilleen korkeus 25 cm pohjasta olisi nukahtaa kivimurska, sekoitetaan hiekan, ja jälleen kaikki tiivistetään.
 5. Sitten, tarkista tasaisuus tuki asennus (pitäisi olla selvää pystysuora).
 6. Sitten sinun täytyy toistaa prosessi nukahtamista hiekkaa soraa ja tiivistetään. Nämä vaiheet on toistettava, kunnes seos saa yläreunassa kuoppaan.

Cross-palkit, jotka on valmistettu puusta, se on parasta asentaa suluissa.

kokoonpano algoritmi on seuraavanlainen:

 1. Kummallekin jalalle on tarpeen käyttää useita liitteitä. Tukit laadittu segmentin 2 pituus 10-15 cm.
 2. Lopussa kunkin osan pitäisi tehdä reikä seulomiseen.
 3. Lopussa jokaisen hallituksen pitäisi tehdä reikiä. On syytä pitää mielessä tehdä aukon yhteneväiset porattu nurkassa.
 4. Tätä seuraa yläosan tukipylvään noin 40 senttimetriä perääntyä. Toteaa, etäisyys, jonka ensimmäinen osa on hitsattu ulkopuolelle, joka on tarkoitus ottaa käyttöön alaspäin.
 5. Sen jälkeen se olisi uudelleen vetäytyä vielä noin 4,5 cm ja hitsattu alue laajenee nyt suoraan ylöspäin.
 6. Lisäksi on tarpeen perääntyä alaspäin noin 1 metri tällä tavalla ja kiinnittää alempi kiinnike.
 7. Sen jälkeen avulla ruuvien haluat asentaa kiskot puussa.

Huomiota kiinnitetään siihen, että etäisyys poikittaisten palkkien voidaan vähentää. Kuitenkin tässä tapauksessa, suunnittelu voi alentaa lujuutta. Tukea itse välttämättä täytyy olla suurempi kuin pinnoitus ei ole pienempi kuin 10 cm, ja pohjan on oltava etäisyyden päässä maaperään etäisyyden enintään 15 cm.

Vaipalla vahvistettu puitteet

Ennen kuin aloitat asennuksen suoraan itse asennus levyt, on tarpeen muistaa, että on olemassa useita tapoja.

Yhdessä menetelmässä, aidan asennettu palkkien ennen kuin jälkimmäinen on asennettu tukeen, nimittäin:

 1. Näytteillä poikittainen palkit halutun etäisyyden niiden välillä, säilyttäen tasossa. Tämä voidaan tehdä käyttäen ennalta valmistettua seisoo tahansa äiti.
 2. Ei ole tarvetta valmistaa malli, jota sovelletaan välisen välyksen levyt.
 3. Alempi ja ylempi terä on paljastettu hallitsija. Sen sijaan saa käyttää mitään linja ristikappaleen, joka on säilynyt, ei ole mukana.
 4. Ruuvit puun lankut on asennettu suoraan palkit itse.
 5. Sen jälkeen valmiin kankaan ja on sen kiinnitys valmisteltuun suluissa. On syytä huomata, että se ei voi yksin tehdä tätä, joten tarvitset avustajan. Jos kanne, joka olisi totta, valmiin kankaan kokoonpano tapahtuu nopeasti ja ilman työtä.

Jos puhumme toisen asennustapa, se tarkoittaa suoraa asentamista jokaisen laudan erikseen. Tässä tapauksessa on syytä varautua pitkä ja työläs prosessi. Jälkeen jokainen levy on asennettava mitata niiden välinen etäisyys (jos välys levyt) ja testi selvästi pystysuora.

On huomattava, että mikään menetelmistä on suosittu omistajien yksityiskoteihin ja maa, niin sanoa kumpi on parempi on mahdotonta. Kukin suoritusmuoto valitsee itse riippuen valinnasta puinen aita suunnittelu.

Mitä voidaan hoitaa ja maalata puuaita

On ymmärrettävä, että asennetun puuaita ottaa itselleen ilmastonmuutoksesta kaikkina vuodenaikoina. Tästä syystä on ehdottoman tärkeää suojata kosteudelta, tulta ja tuholaisia.

Älä unohda, että auringon ultraviolettisäteily vaurioita puuaita sillä perusteella, että sen seurauksena niiden altistuminen sisempi puun kosteuden katoaa, jolloin se menettää kantavuuteen ja itsensä näköisiä.

Tästä syystä suosittelemme käsittelemällä puuta erityinen UV-kovettuvat aineet, joita voi ostaa mistä tahansa rautakaupasta.

Tällaisen imeytymisen on tarpeen käsitellä muutamia kertoja alukkeen tunkeutua syvälle. Tämän jälkeen voit käyttää vedenkestävä Lakat tinkiä puuaita houkuttelevan näköisiä.

Laske koko arvoa se on yksinkertaisesti mahdotonta, koska kaikki riippuu halutusta määrä materiaalia.

Jos puhumme kustannuksista tarvittavien rakennusmateriaalien, keskihinta on lueteltu alla olevassa taulukossa:

Tähän mennessä on vielä muuta materiaalia kuin puuta, joka luettiin samalla notkea toteuttaa eri suunnittelu päätöksiä (puu on hyvin saatavilla hintaluokasta).

Mutta siten, että aidan on sisäinen näkymä. Kukaan ei voi sanoa, että laji on pahentunut.

Tässä sovelluksessa suunnittelu ratkaisukeskeinen kaikista yksityiskohdista, voit nähdä, kuinka toimi itse ääriviivat ja kulmat tasoitetaan kokonaan. Kuvassa näet liukuovi samasta pihalla.

Sopia, harva meistä tietävät, mitä menetelmiä käyttää yhden tai toisen suunnittelija ymmärtää niiden fantasioita. Mutta he käyttävät: kalsinointilaitteistoa luoda vuotiaiden vaikutus menestyksellisesti yhdistää eri puu- metallista valmistetut elementit, ja jopa triviaalia puu kiillotettu ja alistettiin maalaus eri värejä.

Ja miten suhtautuvat brutaali tyyli? Sopia, näkymä on vain vaikuttava.

Toteuttamaan tällaisen mallin ratkaisu, tarvitset vain palapelin, hiomakone ja taitoja puutöitä. Jos on olemassa työkaluja ja halu, voit saavuttaa vaikutus kolhiintunut puuta.

Ja jotka haluavat hoitaa arvoituksia? Jos on halu, voit aluksi piirtää piirustus laudalla, ja sitten leikata kuvio. On syytä kiinnittää huomiota siihen, että tämä työ pidetään kultaseppä, koska jokainen hallitus on sen tarkka koko ja kaarevuus.

Vaikein prosessi rakentamiseen puuaita on suunnitellusti sen asentamista (ei kaikkien valta tehdä tällainen järjestely).

Rakentamiseen puuaita laatan on ensin huolellisesti käsitellä valintalautakunta. Joka tapauksessa ei tulisi sallia missä tahansa hallituksen on eri paksuus tai leveys on sama. Tässä suoritusmuodossa, erottava piirre on sen edullinen hinta, mutta tämä kompensoidaan valtava työ, joka on välttämätön luomiseksi tällaisen luomiseen.

Huolimatta siitä, että levyn paksuus on enintään 1,5 cm ei ole kovin sopiva aidat, se voi auttaa luomaan erinomaisen ogradku rasteriin. Sopia tällaista ei tehnyt huonompi kuin aiemmat versiot. Ja jos se on vielä sisustaa ja viheralueiden, mikä on hänen punos - näkymä on upea.

Viime vuodet ovat raakalaudat aluksella on lisääntynyt hinnan yli 15-20%, mutta tämä ei estä häntä pidetään alemman hintaluokan. Tässä tapauksessa sitä käytetään usein rakentamisessa puuaita tyyliin.

Kuten voidaan nähdä, tämä esimerkki esittää yhden suoritusmuodon mallit, kun työskennellään ei-leikattu levyt. voit saavuttaa mitään yksinomainen ratkaisuja haluttaessa.

Ja miten suunnitella ratkaisuja tyyliin ikkunaluukut? Sopia, juuri sellainen pommi.

Kaunis puu aidat

Pienellä taitoa työskennellä puu, voit luoda kaunis aidan jonkin aikaa.

Tämä sovellus on suosittu monien omistajien yksityiskotien sen perustamisen jälkeen ei vie paljon aikaa ja vaivaa. Olen samaa mieltä, että lomake on erittäin houkutteleva.

Standard aidat, joka soveltuu omakotitalon, ja esikaupunkialueilla. Se ei vaadi hänelle mitään erityisiä taitoja, mutta samalla on mukava katsella.

Luoda veistetty aidat käsillään oltava taitoja veistämällä puusta.

Luoda tällaisia ​​aitoja voi kestää yli 3 kuukautta, sillä jokainen yksityiskohta on suuri merkitys. Mutta se on sen arvoista. Tällainen aita sopii tahansa sisustukseen.

Entä sellaiset variantit leikkaus? Olen varma, että monet haaveilevat tällaisen aidan, koska se ei voi vain korostaa henkilökohtainen tyyli, mutta myös luoda illuusion antiikin.

Aidat ovat usein käytetään luotaessa Rock Gardens tai yksinkertaisesti maiseman suunnittelu.

Pieni Puuaitojen, pystyy korostamaan ominaisuus kasvi, täydentää sisätilojen sisäkenttä.

mahdollista luoda koristetehtävä ogradku tietyn värin haluttaessa. Se ei vaadi mitään taitoja.

Monet unelma luoda pieni osa hänen tarina, ja uppoutua vanhaan.

Tämä vaihtoehto vaikutus antiikin on suuri sivustoja johon puutaloja. Yhdessä samaan m aidan voit luoda itsellesi todellinen satu.

Ja jos lisäät hieman koristelu muodossa paksu köysi? Näkemykset ovat yksinkertaisesti upeita. Varmasti naapurit tulevat saajan aidan ihaillen.

Aidat aaltopeltiä puusta

Jos jostain syystä ei haluta työskennellä puu, se voidaan asentaa aidan aaltopahvin. Siten on mahdollista paitsi lisätä käyttöikää, mutta myös luoda illuusion puuaita.

Haluttaessa voit profiloitu vaalea puu, joka sopii täydellisesti tahansa sisustukseen. Käyttöikä Tällaisen aidan yli 25 vuotta.

Toinen vaihtoehto on käyttää aaltopahvin tummempia sävyjä, jonka avulla voit luoda illuusion puun peitetty lakalla. Suuri puun taloja tai rakennuksia päällystetty muovilla puun alla.

Riippuen toiveiden omistajan omakotitalon, aidan itse voi tehdä mitään tyyliä.

Korkea aidat ovat aina suosittuja omistajien omakotitalojen. Kiitos heille, voit piilottaa kaikki, mitä tapahtuu alueella sivuston näkymää ogradku kauniita ja yksinomainen.

Toinen vaihtoehto on asentaa aita pieniä rakoja. Tällainen aidat sopii mainiosti kaikille omakotitalon, riippumatta sen koosta ja tyyliä.

Pääsääntöisesti, asennus tämäntyyppisen aidan sen hinta on saatavilla kaikkien kansalaisten maamme. Tällaiset aidat ovat täydellinen asennettavaksi tahansa riippumatta siitä, onko se on Villa on omakotitalo.

Tässä kuvassa näkyy, että teräslevy on yhdistää yhdistelmä kiviseinä ja puu itse. Se näyttää hyvältä ja on pitkä käyttöikä.

Niille, jotka rakastavat minimalismia erinomainen mahdollisuus luoda aita aaltopeltirakenteinen kalvo puun alla. Tällainen asenne klassiseen tyyliin ja sopii suorittaa velvollisuus - suojelumenetelmät sekä hyvä koristeluun.

Kun luot aita tiili ja puu yhdistettynä suuri. He yrittävät usein yhdistää suunnittelijat voivat luoda sisustus huoneeseen ja sen jälkeen.

Aita klassiseen tyyliin perinteisillä tiiliä ja levyt. Kiitos onnistunut yhdistelmä Hyväksytty väripaletin, tämä aita näyttää paitsi runsaasti, mutta myös erittäin houkutteleva.

Tässä koostumuksessa yhdistetään puun aita, jossa on tiili. Hyväksytty valittu väripaletti sallii sen käytön missä tahansa meteissä.

Rakennusmateriaalien yhdistelmää käytetään useimmiten maatiloissa ja mökkeissä.

On hyvin vaikeaa rakentaa tällainen aita omien voimiensa kanssa, eikä sen pitäisi ainoastaan ​​käsitellä tätä materiaalia, vaan myös tuntea erityisratkaisun sekoittaminen. Mutta olette samaa mieltä, että tällaiset aidat voivat yllättää jopa kaikkein kriittisin kriitikko heidän kauneudessaan.

Puiset aidat yhdistettynä koristekiviin luovat muinaisen linnoituksen illuusion. Niitä käytetään usein asennusmaan mökkeihin tai yksityisten yritysten alueella.

Nyt puisten aidojen maailmassa alkoi näyttää taipumus käyttää muita kuvioita. Ne antavat yksinkertaisesta aidasta luoda omalla tavallaan jotain erityistä ja ainutlaatuista.

Ilmeisesti tällainen kuvio on hyvin vaikea tehdä omilla käsillä, jos vain henkilöllä ei ole riittäviä taitoja puun veistämiseen.

Voit tilata puusta veistämällä kiinalaisesta tyylistä koostumusta, kuten kuvassa näkyy. Tätä vaihtoehtoa pidetään maassamme melko yleisinä.

Varmista, että jokaisen sivuston omistajan haluaisi asentaa alkuperäisen aidan. Mutta millaista he ovat?

Tällainen puisen aidan alkuperäinen muotoilu maassamme ei ole yleistä. Monessa suhteessa se liittyy ei halpoihin iloksi (aloituskustannukset voivat olla 40-50 tuhatta ruplaa).

Tällainen muotoilusovellus mahdollistaa sen, että naapurit näkevät aidan kateudesta, mutta myös tekevät sivustosta erittäin rikas ja yksilöllinen.

Aidat puusta, horisontaalinen

Monet maanmiehistämme aidan asennuksessa usein ihmettelevät - mikä on parempi pystysuora tai vaaka? Itse asiassa tässä ero on vain maku.

Puhuessamme tällaisesta pystysuorasta aitasta voimme sanoa itsevarmasti, että jokainen voi tehdä sen omillaan samalla kun kuluttaa lyhytaikaista aikaa ja rahaa. Klassinen tyyli sopii miekkailevan minkä tahansa alueen.

Kuva osoittaa, että pystysuora aita on tehty monimutkaisella suunnittelutoiminnolla. Kotona tapaaminen on hyvin vaikeaa, ja jos haluat, sinun täytyy hakea asiantuntijoiden apua. Mutta se on sen arvoista.

Taotut elementit antoivat aina jalansijaa voimaa ja houkuttelevuutta. Kuitenkin, koska sen huomattava hinta ei ole kovin suosittu.

Puusta aita, joka käyttää valokuvioitua metallipintaa, tekee siitä alkuperäisen lajin. Antaa sivustolle tyylin ja kauneuden. Lisäksi taotut elementit tekevät aidan suunnittelusta erittäin jäykän, mikä lisää merkittävästi käyttöikää.

Tämä mahdollisuus yhdistää puu, tiili ja itse asiassa taotut elementit tekee aidasta lähes elinikäisen. Se ei ole vaikeaa ilmasto-olosuhteita, on vaikea vahingoittaa ja mikä tärkeintä - se on kaunis ja tyylikäs.

Suurin osa kansalaisistamme avaa aidat. Tällä materiaalilla voit tehdä erittäin hyvä aita. Riittää vain tarkastelemaan näitä valokuvia.

Tietenkin, jos tämä aita on maalattu, ja sitten peitetty lakalla ja se osoittautuu erittäin hyvin, mutta myös niin houkutteleva. Mikä on ominaista - se voidaan tehdä mahdollisimman lyhyessä ajassa (sen pystytysaika on enintään 1-2 päivää).

Villin mielikuvituksen ja sivuston omistajan suuren halun ansiosta voit antaa tällaisen upean suunnittelun aidan, joka ei koskaan lakkaa miellyttävän kaikkien ympärillä olevien silmää.

Portaiden aita ei ole harvinaista yksityisten talojen omistajien arjessa. Ensinnäkin - tämä lajike mahdollistaa säästämisen laudalle, koska pienet aukot mahdollistavat materiaalin määrän pienentämisen ja toiseksi - lopputuloksesta tulee erittäin hyvin.

Kuvassa on aidan tikkaat, jotka on edelleen vuorattu aaltopahvilla sisältä. Kiitos tämän ulkopuolelle, se on erittäin tehokas sekoitus, kun taas aidan näyttää erittäin siisti.

Tällainen tikkaat asennetaan useimmiten esikaupunkien yksityisiin taloihin. Pienet aukot lankojen välissä mahdollistavat kauniin vehreyden, joka voidaan istuttaa aidan ulkopuolelle.

Alla oleva video osoittaa, kuinka tehdä halvalla aidasta puusta.

Talon puiset aidat ja aidat (50 kuvaa): tontin tehokas suojaus

Puiset aidat täydentävät luonnollisten materiaalien viehättävyyttä ulkoasussa

Massiivisten ja monumentaalisten tiilien ja kivien aitojen sijaan tavalliset ihmiset valitsevat puiset aidat ja talon aidat: onnistuneiden esimerkkien valokuvat antavat mahdollisuuden varmistaa tällaisen ratkaisun poikkeuksellinen houkuttelevuus. Se on puu, jota pidetään materiaalina, joka ei voi ainoastaan ​​taata suojan suojaamiselta, mutta ei myöskään näytä liian pelottavalta.

Nykyaikaisten puisten aidojen muotoilu on hyvin monipuolista, ja usein painopiste on visuaalisessa vaikutelmassa

Perinteisimmät puiset aidat: siisti sävytetty aita

Puiset aidat: käytännön koristelu sivustolle

Puusta valmistettuja aidoja ja aidoja voidaan pitää yhteiskunnallisena vaihtoehtona. Puun runsaus ja sen halvemisuus mahdollistavat tämän materiaalin käytön ei edes hyvin rikkaille ihmisille. Mutta länsimaissa puuta pidetään päinvastoin merkkinä talon omistajien johdonmukaisuudesta ja menestyksestä. Tällainen aita tänään ei ole pelkästään status, vaan myös tyylin, ekologian ja nykyaikaisuuden yleinen tyyli ratkaisu.

Nykyisessä maisemasuunnittelussa lännessä, kun valitaan aidat sivustolle, puu on suositeltavaa, kun taas maassamme, aidan materiaalina, kivi

Puusta valmistetun aidan valinta perustuu usein yhteen tekijöihin:

 • Ekologinen yhteensopivuus. Nykyajan tekniikan, keinotekoisten materiaalien ja saastuneen ympäristön jokainen ihminen pyrkii ympäröimään turvallisimmilla materiaaleilla. Puu on optimaalinen ratkaisu niille, jotka huolehtivat perheenjäsenten terveydestä.

Puun eduista materiaalina sivuston aidalle - hyvä äänen imeytyminen, mutta jos pidät metallia aidat, voit valita yhdistetyn vaihtoehdon

Yksi yleisimmistä tavoista järjestää yksityinen piha-alue: puutavaran pohjan levyt ovat tiukasti sovitettuja toisiinsa, ylemmät antavat kaksipuolisen näkymän

 • Hoito on helppoa. Puinen aita on se osa kotitaloutta, joka ei pelkästään vaadi erityistä huomiota, vaan myös sinusta tuntuu kuin luoja prosessissa hoitaa sitä. Puusepän taidot auttavat tarvittaessa korvaamaan lankkuja ja kyky pitää käsi kädessä pidättää, voit uudistaa aidan värin ja tehdä siitä tyylikkääksi.

Puun laadun kyllästämiseen ja sääolosuhteiden kestävyyteen kannattaa huolehtia, puinen aita kestää useita vuosia

 • Kauniit puiset aidat kotiin ovat myös käytännöllisiä. Työntekijät ovat luotettavaa suojaa sekä huonoilta säältä että uteliailta siltä siltä, ​​että tällaiset aidat asianmukaisella hoitolla kestävät yli vuoden. Puu on yleismaailmallinen materiaali, joka voi olla hyödyllinen kaikissa tilanteissa: esimerkiksi telakan aitaa, esikaupunkialueiden välisenä raja-alueena puutarhan jakamiseksi alueille.

FACT! Jotta varmistat, että aita on palvellut niin kauan kuin mahdollista, sinun on valittava kestävimmät ja luotettavat puulajit: esimerkiksi tammi, tuhka, lehtikuusi. On myös tärkeää ottaa huomioon maaperän erityinen kosteus ja koostumus.

Suosittu tekniikka maisemasuunnittelussa on nykyään gabion-sivuston luominen (italian gabbione-gabion), joka näyttää hyvältä yhdessä puun kanssa

Läpinäkyvät rakenteet, jotka on valmistettu puulevyistä, jotka eivät häiritse kaksisuuntaista näkymää, vaan luovat varjon

 • Harmony - tärkein asia, joka erottaa puisen aidan metallista tai kivestä. Vilkas ja miellyttävä materiaali sopii täydellisesti ympäristöön, ja jos sinulla on taidot, sen aita voidaan muuttaa taideteokseksi.

Yhä useammat yksityisomistukset pitävät kevyestä, luonnollisesta ja demokraattisesta maisemasuunnittelusta, kuten puusta tehtyjä aidoja eikä kiveä tai metallia

Vähintään yhtä tärkeitä tekijöitä, jotka on otettava huomioon, ovat sen suhteellisen alhaiset kustannukset (esimerkiksi verrattaessa samanlaiseen tuotteeseen, joka on tehty metallista tai tiilestä) ja asennuksen helppoutta. On mahdollista suojata paikka tällaisella aidalla lyhyessä ajassa jopa ilman kokeneita mestareita.

Puinen aita luonnollisesti täydentää alueen maisemasuunnittelua

Puisten aidojen tyypit ja ominaisuudet

Yksityisen talon puisen aidan valintaan kukin vastuuntuntoinen omistaja tekee itselleen koko kuvan: mitkä aidat rakennetaan, mitkä ovat luotettavin, mikä on tietyntyyppisen aidan rakentamisen kustannukset. Asiantuntijat erottavat seuraavat puutavaratyypit, jotka soveltuvat käytettäväksi miekkailijana:

 • Klassinen aita on kiinteä kangas, joka koostuu tiukasti asennettuista levyistä, jotka voidaan sijoittaa sekä pystysuoraan että vaakasuoraan. Aidan klassista versiota voidaan vahvistaa tiili- ja kivirakenteella sekä käyttää puuta, metallia tai kiveä tukipilarina.

Puun luonnollinen rakenne ei ole yhtä kaunis kuin luonnonkiven tai keinotekoisten kuvioiden malli

 • Pylväs koostuu pystysuoraan asennetuista ja tiiviisti asennettuista lokeista. Jotta saataisiin mahdollisimman suuri vahvuus ja pidentää käyttöikää, on suositeltavaa asentaa pohjaan, ei maaperään. Tällainen aitaus näyttää varsin aggressiiviselta ja sopii aktiiviseen omaisuuden suojeluun vastaan, mikä on erityisen suosittua hirsien terävöityjen tukkien yläosissa.

Nykyään kalat ovat muuttuneet voimakkaasti ottaen huomioon aggressiivisten lajien kiireellisyyden, ja ne näyttävät helpolta. Ne voivat perustua metalli- tai kivirakenteisiin eikä ole tarpeen tarkkailla tukkien tiheyttä

Puiset aidat tai aidatut ja maalatut aidat värikynien alla arvostavat suunnittelun huumorintajia

 • Aita on perinteinen maanvaihto, joka voi olla mahdollisimman kevyt tai suljettu. Tällaisia ​​aidoja käytetään usein suojaamana, mutta myös sivuston sisustuksina. Variantti "shakkilauta", joka on yksi yleisimmistä aidan tyypeistä, on erittäin suosittu sen universaalisuuden ja käytännöllisyyden ansiosta. Aseiden molemmat puolet ovat kasvohoitoja, mikä parantaa huomattavasti houkuttelevuuttaan ja kiinnittyy tukevasti porrastetussa järjestyksessä pohjaan. Nauhat muodostavat tiheän rainan.

Versio puinen aita "shakkilauta" helppo luoda ja hyvin käytännöllisiä

Shakkiruutukuvio muodostettu levyt, jotka on kiinnitetty molemmille puolille aluspalkkien, kaksi puolta ovat kasvojen

VINKKI! Aita voi olla erittäin houkutteleva ja alkuperäinen aidat, koska se voidaan valita optimaalinen malli, välinen etäisyys tankojen ja muoto yläreunan.

Classic aidat käytetään usein tukena köynnökset tai korkeiden pensaat

Classic shtaketny aita ei rajoittaisi lisäksi sen itse sisustus. Kurssi voidaan lähettää esimerkiksi vanha puinen ikkunat, peilit, jne

 • Kalanruotokuvioinen tai tikkaat. Levyt aidat kootaan toisiaan vaakasuunnassa, ja käyttää erityisiä tiivisteitä tarjoaa hyvän tuuletuksen, kun täysin läpinäkymätön rainoja.

Suunnittelu puinen aita "kalanruotokuvio" tai "tikapuut" mahdollistaa hyvin monien eri koristeita säilyttäen alhainen paino, helppo huoltaa ja käytettävyyden

 • Säleikkö pidetään kaikkein koristeellinen aita mieltä. Ristikkäin kulmassa 45 astetta, tai lomitettu hihnat klassinen runko platting näyttävät lähes taideteos. Tämäntyyppinen aidan käytetään usein tukena viiniköynnösten ja punoksella.

Aidat muodossa puinen ristikko tai ns "punokset", katso kaikkein koriste

Yhdistelmä kahden aidan "verkko" (koriste säleikkö) ja "shakkilautakuvio" - edestä molemmilta puolilta, sekä tuki pitempi kasveille

VINKKI! Jotta tällainen aita ilmeikäs ulkonäkö suunnittelijat suositeltavaa käyttää yhdistelmää useiden nauhojen erästä järjestelyä tätä web.

 • Puinen aita tyyliin cowboy ranches - aivan tietyn tyyppinen aita, joka sopii paremmin erilaistumista alueen tai kulunvalvonta tietyn osan ihmisen tai eläimen. baareja järjestetty vaakasuoraan näyttävät eksoottisia ja soveltuvat käytettäväksi suurissa tiloissa.

Rancho aidat käytännössä hyödytön suojaa ulkoalueella, mutta rajausmekanismeina hyvin laajoilla alueilla parhaiten soveltuvat. Pienillä alueilla voi hyvin näyttää sekatyyppiset aidat kuten aita karjatila-tyyliin, joka perustuu kivijalka

Asennus ja huolto aita puusta: prosessi vivahteet

Asukkaiden on käsitys monimutkaisuuden rakennettava aita puusta. Siksi omistajat eivät useinkaan ajattele miten kaunis puinen aita käsillään, mutta mieluummin viitata asiantuntijoita. Kuitenkin oikea lähestymistapa valintaan teknologian ja noudattaa kaikkia standardeja rakentamisen, rakentamisen aidan päällä ei ole niin monimutkainen prosessi.

Puuaita metalli insertit näyttää moderni ja kestävä käytössä: metalli eivät anna hänen menetä muoto

Prosessissa hoitaa puinen aita se on tärkein vaihe ennalta puun käsittely. Säilyttämään luonnollinen väri puusta, se on lakattu: tässä tapauksessa, hallitus ei tummentaa kosteudelta. Special aita kyllästys takuu suojaa sateelta, ja tuholaiset, koska sen koostumus sisältää yleensä sieni- ja hyönteismyrkyt.

 • Rakentamista tahansa aita ja puisia lukien, alkaa pohja asennusta. Jos on tarpeen, perusta on asennettu tai asennetaan tukipilarit (tukossa tai istua betonilaatalla).
 • Sen jälkeen, pohjalta liitteenä levyt, jotka muodostavat rungon suojus. Kiinnitysmenetelmä riippuu tyypistä aidan ja rakentajat mieltymykset. Saatuun aita oli vahvempi, asiantuntijat suosittelevat käyttäen metallia kulmat ja ne kiinnitetyistä lautoja tai suikaleiksi.

Erityiset kyllästys Puun eivät anna hänen vaaleta sekä suojauksen hometta, tuholaisten ja sääolosuhteet

Aita puusta varten esikaupunkialueella tulisi harkita paitsi tapa suojella alueella mutta myös tyylikäs koriste yksityiskohta. Luonnon kauneus materiaalin, korostavat tyylikäs muoto, tehdä sivuston mahtavampi, mahdollistaa järkevämpi lähestymistapa ongelmien ratkaisemiseen maiseman ja järjestää tilaa tehokkaasti.

Pimennetyssä maalaamaton puu on oma tyylikäs, nämä aidat hyvin katsoa yleinen suunnittelu maalaistyyliin

1

You may also like

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

+ 27 = 34