Aidan laatta kuvasta

Aidan laatta omin käsin: Valokuva ja video

Helpoimmin tällainen puuaita - aidan päälle. Laatta kutsutaan sivusuunnassa puoliympyrän reunaa tukin. Useat ikävä prosessi esikäsittelyn materiaalin, mutta tulos ei ole vain halpa ja erittäin halpaa aita.

Tässä käytännön, helppo asentaa ja erittäin tyylikäs: loki aita jäljittelee muuraus, se näyttää mukava, näyttää paljon kalliimpi kuin sen todellinen hinta.

Materiaalin valmistusta - eniten energiaa kuluttavien vaihe aidan laitteen. Croaker tarvitse leikata, puola, antiseptisiä ja peitetään lakalla.

Yleensä tehdä kaunis aidan laatan kädet kuvassa on tehtävä kaikkemme sekä muiden puuaitojen:

1. tukipilarit on suositeltavaa käyttää puupalkki tai käsitellyn puutavaran antiseptinen. Voit ottaa metalliputki tai profiilin, mutta ne pilaavat näkemys "Log" rakentaminen.

2. Merkitse aidan: laittaa kulman tapit, venyttää johto keskenään. Vahvistavat väliaikaisia ​​tapit kohtia asennus pilareista.

3. Suositeltu syvennysten syvyyden mukaan viestit - ainakin puoli metriä. Kuoppia voi tehdä puutarha pora. Korkeus työkappaleeseen - 2,3 metriä (kaksi jalkaa maahan ja 1,8 suojautua sitä).

4. Aseta aitauksiin laatan. Säätelemään veren Pystyasennuksessa. Metallikantajista tulisi betonoidaan ja odottaa konkreettisia kaataa; kuoppia ympäri puupylväille kaadetaan soraa ja tamp.

1

5. simuloida log annetun aluksella laatat on levitetty vaakasuorasti päittäin toisiaan. Vuoteen metallipaalut pintalauta sinkitty ruuvit kiinnitetään puuhun - kynnet.

6. Valinnaisesti tehdä aita laattoja kätensä pystylaudat kuten aita ja etäisyyden päässä toisistaan. Aika - mukaan henkilökohtaisten mieltymysten.

Tässä tapauksessa ennen asennusta itse päin, on asennettava kaksi horisontaalista palkit ylä- ja alareunassa. Kukin palkki on kiinnitetty tukeen navat nauloilla (kaikki puurakenteet) tai ruuveilla (jos metalli pilarit).

7. Toinen suoritusmuoto Pystyasennuksessa: asennetaan levyt päällekkäin.

8. päälle aidan laatan voidaan vasemmalle tai oikealle, jotta muotoillun (esim aalto). Jälkimmäisessä tapauksessa, pre-merkintää.

Aita tehty laattojen käsiään kuvassa

Luo oma käsissä unelma jokaisen omistajan omakotitalon. Mutta mitä tehdä, jos budjetti on rajallinen? Sitten hän tulee tukea Aaltorumpukala. Mikä on tämä aine? Miten rakentaa aidan?

Laatan materiaalina aidan

Materiaalia käytetään usein lämmittämiseen omakotitalojen, mutta mikään ei estä luoda pois se kaunis aita.

Croaker - suosittu, löytää se ei ole helppoa (on missä tahansa sahan).

Edut ovat seuraavat:

 • massiivinen aidat - korkea luotettavuus;
 • asianmukaista käsittelyä, aidat ovat pitkäikäisiä (vähintään 15 vuotta);
 • asennuksen helppous. Luo aita laatan käsillään voimasta jokaisen omistajan omakotitalon;
 • kaunis näköala. Tarpeeksi unelma hieman - saada todellista suunnitteluratkaisua;
 • ekologia. Aidat eivät ole myrkyllisiä, on myönteinen vaikutus muiden kansalaisten;
 • aita ei ole kiinnostunut Vandaalit - se voi siirtää metallin tai muuten myydä.
 • tarve suuria määriä materiaalia (laatan ei ole koskaan sama muoto, joten voi olla tarpeen hänen valinta);
 • Materiaali asennuksen jälkeen useita kertoja käsitelty suojeluvälineiden tai käyttöikä on lyhytikäinen (3-5 vuotta);
 • esivalmistelua nauhat laattojen yksinomaan käsin, työlästä.

Ennen ymmärrämme miten aidan laatan kädet, sinun täytyy valmistautua työkaluista:

 • materiaalia tarvittava määrä (riippuen alue);
 • tukipilarit. Monet alan asiantuntijat suosittelevat käyttämällä vain puinen tukee yhtenäisenä materiaali on parasta sopia keskenään. Mutta voit käyttää, jos haluat, tietenkin: kanava, betoni pilarit, vaikka vuorattu kivi;
 • puupölleistä;
 • hiomakone;
 • lapio, ax;
 • kulutustavarat: ruuvit, naulat.

Aita laatat on asennettu useassa vaiheessa, nimittäin:

 1. Valmistamiseksi tarvittavan materiaalin.
 2. Merkintä alue, jossa aita asennetaan.
 3. Asennus tukipilarit.
 4. Asennus palkit ja laatat.

Valmistella tarvittavan materiaalin

Aluksi, laatta olisi valmis. Se on seuraava:

 1. Poistettu kaikista kuori nauhat.
 2. Käsiteltyjä liuskoja kuivataan auringossa (riippuen lämpötilasta, se voi kestää jopa 3 päivä).
 3. Sitten hionta (antaen kaunis ulkonäkö).
 4. Valmistettua materiaali käsitellään antiseptisella eri tuholaisia.
 5. Lopuksi materiaali tarpeen kattamaan valintaan lakka, lakka. Tämä toimii luotettavan suojan lämpövaikutuksilta.

Merkintä alueelle tulevaa asennusta

Merkintä suoritetaan tavanomaisella johto tappi. Niiden ansiosta on huomattava tulevaisuuden tilaa tukipilarit.

Johtuen siitä, että aita on materiaalia varsin massiivinen, on noudatettava väli viestit on noin 2 metriä. Sallittu pienempi etäisyys, mutta joka tapauksessa ei enempää, koska se voi yksinkertaisesti "täyttyä."

Paikoissa, joissa tukipilareita on asennettu, on suositeltavaa tehdä reikä asennus syvyys on noin 70 senttimetriä.

Riippuen siitä, millaisia ​​tukipilarit valitaan, määräytyy asennuksen tyyppi:

 • puinen tukee. Ennen asennusta on välttämätöntä esikäsitellä suojaa seokset, joita ostetaan rautakauppaa (hinta 200 ruplaa). Osa tuesta on upotettu maahan, kääritty katemateriaalin. Sen jälkeen, tuet on asetettu pystysuoraan asentoon, ja sen jälkeen tiivistetään tiilimurska, rakentaminen roskia;
 • Jos puhumme betoni laiturit, vain asentaa pystyasentoon, ja sitten tiivistetään roskat, raunioista, rikki tiiliä. Tuki on kiinnitetty tukevasti maahan. Kaada liuos (sementti + sora);
 • käyttämällä metallia U-profiilit tai putket on ennalta kuoppa peitetty koostumus hiekkaa, soraa. Komponentit sekoitetaan, puristetaan reikä, on asetettu laakeri, on täynnä sementtilaastilla suhteissa 1: 3 (sementti / hiekka);
 • muodostumista kivipylväitä, säätiö alunperin tehty. Varten, joka näkee kuoppa syvyys 50 cm, ja sitten täytetään sementtilaastilla sekoittaa soraa. Alalla laastin kovettuu, muuttuu tiilestä.

Jos aidan sisältyy pystysuora järjestely levyt - palkit asennetaan vaakasuoraan asentoon. Ennen asentamista palkit on esikäsitelty ratkaisun suojaa tuholaisilta lämpötilavaikutuksia, ja sitten kiinnitetään ruuveilla tukipilarit.

Jos aita on Horisontaaliasennuksessa lankkuja muodossa, Aaltorumpukala dozhzhen kautta liitetty ennalta pakattu se baaria.

Huolimatta siitä, että aidan laatan viittaa talousarvioon aidat mieli, jota käytetään usein omistajat omakotitalojen, jotain estää tehdä sellaista tyylikäs. Riittää lisätä muutaman koriste-elementtejä.

Yksi helpoimmista tavoista parantaa kantaa - tylsä ​​maalilla.

Ei välttämättä käyttää, kun maalaus yksiväriset - keksiä hieman saada kaunis kuvio.

Katettu Aaltorumpukala pellavaöljyvernissa. Maali ei vain sen ulkonäön parantamiseksi, mutta annan ogradku vastustuskykyä tuhohyönteisiä

Jos on taitoja veistämällä, voit luoda mielenkiintoisia muotoja tai banaali tehdä laatat samankokoisia, joten tulee olemaan erilainen.

Voit päinvastoin, korostaa sen eri muodoissa. Tämän helppo käsitellä lasite maali.

Monet omistajat omakotitalojen sijoitettu yli aidat harjakatolla, joka selviytyy toimintaa koristelu, suojaa rakenteen talven lumi, sade - kesällä.

Aidan laatta katon

Et voi vain koristella aidan itse, mutta myös tukipilarit. Tarpeeksi maalata ja ulkonäkö on erilainen.

Jos käytit metalli tukee, ja on koristeltu kivi -Materiaali voitti kallista, joten korostaa henkilökohtainen tyyli täysimääräisesti.

Paljonko on aita laatan, hinta työstä, jos palkata ihmisiä rakentamaan aidan

Jos jostain syystä ei ole mahdollista itse rakennettu aita laatan, hänen järjestyksessä.

Hinnat työstä riippuvat pitkälti siitä, mitä tulee sen korkeuteen. Keskimäärin hinnat ovat seuraavat:

 • korkeus 1,5 m - 1000 ruplaa per neliömetri aidat;
 • korkeus 1,8 m - 1100 ruplaa per neliömetri aidat;
 • 2 metriä - 1300 ruplaa per neliömetri aidat.

Hinta sisältää:

On ymmärrettävä, että hinnat "alasti" aidan. Jos haluat maalata, lakkaus tai lisätä koriste-elementtejä, lähtöhinnaksi 2-2500 ruplaa per neliömetri.

Näiden pohjalta hinnat, on helppo laskea, kuinka paljon aidan tiettyä aluetta.

Jokainen, joka haluaa rakentaa aidan laatan voi katsoa ensin kaikki vaihtoehdot, jotka ovat suosittuja omistajat omakotitaloalueella.

Rakennettu omin käsin aitoja voidaan nähdä kuvassa.

Läsnä ollessa kierteen työn taitoja puu on mahdollista saada niin kaunis aita. Kaikki mitä tarvitset - lisätä pieniä paloja metallista valmistetut ja leikkaa minkä tahansa muodon laatan.

Vaihtoehto on täydellinen niille, joiden maalla kukoistaa. Tätä vaihtoehtoa käyttämällä aitoja, voit saavuttaa vaikutus linnoitus.

Huolimatta hänen henkilökohtainen tyyli, aita sopii mihin tahansa sisustukseen, riippumatta siitä, onko tiili rakennettu talo tai puusta. On kuitenkin parempi käyttää siinä tapauksessa, että alueella on kaunis vihreys.

Vaihtoehto viittaa klassiseen tyyliin, vaikka saavuttaa tällaista erittäin vaikea. On tarpeen huolellisesti käsitellä materiaalia, asenna se ja avaa lakan tai maalin.

Variantti puinen "aidan" voi varmuudella sanoa, että jos sinulla on mielikuvitusta, voit saada aidan laatat kaikki mallit.

Taonta yhdessä puuveistos - mitään muuta tarvitaan tällaista aita vaikutusta vanhan kartanon. Voit päällystää aidan muita koriste-elementtejä, jos niin halutaan.

Etsi korkealaatuista videokuvaa internetissä, jossa asiantuntijat osuus salaisuuksia rakentamisesta aidan laatan vaikeaa. Mutta se ei onnistunut.

Tämä video ei paljasta salaisuuksia pystytys aidan, mutta se antaa meille mahdollisuuden ymmärtää pohjimmiltaan kuinka tämä tehdään.

Kaunis Aidat pintalauta: kuvapankissa

Aita noin sivuston, yleensä rakennetaan heti oston jälkeen. Aita, wc ja hytit rakentajille - nämä ovat tärkeimmät tekijät, joita ilman ei ala rakentamiseen Country House. Tilapäinen tai pysyvä aidat on - se on makuasia ja talousarvion tulevaisuuden kodin omistajat. Onko se kolmen metrin seinään tai vaalean ympäristöystävällinen aidat, päättää myös isäntä, riippuen houkuttelevuutta esineen varkaille, läsnäolo tai puute suojelun mökkikylän ja oma makunsa.

Portin laatan

Puuaita epäoikeudenmukaisesti pidetään kaikkein epäluotettavia ja lyhytikäisiä. Ehkä tämä on totta, jos se on väärin valita puun ja puunjalostustekniikan noudattamaan. Aita tehty karkea levyt, tai hoidettiin rikkomuksia palvella enintään 10 vuotta, se voi hyvinkin järjestää niille, jotka haluavat aloittaa väliaikaisen version aidan (toistaiseksi rakentaa).

Puusta - lämmin, ympäristöystävällinen, palkitsevaa materiaalia. Siitä voit tehdä asioita harvinaisen kaunis, jos lähestytään mielikuvitusta kysymykseen. Esimerkkejä alkuperäinen ja edullinen aita puusta (esimerkiksi, laatat) voidaan nähdä kuvassa. Kun kaunis aita laatan voidaan saada huolellisesti hiottu ja lakattu avata, ja voit hyödyntää Erityisiä koristeellisia (kuten kuvassa):

 • keinotekoinen ikääntyminen;
 • himmennys;
 • paahtamalla;
 • järjestely muiden materiaalien kanssa.

Syntyy alkuperäistä ajatusta aidan, ostettuaan laadukas puumateriaali ja rakentaminen, lopulta, kaunis puinen aita, lasketaan yleensä, että se palvelee uskollisesti monta vuotta eteenpäin. Jotta tämä olisi totta, sinun on ehdottomasti noudatettava tiettyjä sääntöjä työskennellä puutuotteita.

Olosuhteissa pidempi käyttöikä puurakenteiden

Lämpökäsitellyillle tai laatat ovat täydellisiä. Mutta pilarit on parempi valita kovan puun: lehtikuusi, haapa, leppä, saarni. Lehtikuusi - paras ratkaisu alueilla, joilla kosteus, koska tämä puu on ainutlaatuinen kyky tulla jopa vahvempi kosteudelta. Ehdottomasti ei sovellu ulkokäyttöön, erityisesti rakentamisen aidan, koivua (se näyttäytyy pahin kaikista).

Maanalainen osa tuesta välttämättömäksi vedeneristys. Pohja on täytetty betonilla tai tiivistetyn soraa.

Kuvassa aidat päässä Aaltorumpukala, kun levyt on järjestetty vaakasuoraan, on selvää, että on olemassa muita mahdollisuuksia. Tapauksessa pystysuoraan sijoitettu levyt voi haaveilla muodon kanssa yläreunan, mutta silloin se on tarpeen säätää suojakilven, kuten kuva.

Puun ole toivottavaa, koska liian kuiva tai liian kostea ilma, kuten ensimmäisessä tapauksessa, se voi hajota ja toinen - turvota ja peitetty sientä. Välttää nämä ongelmat puu voidaan käsitellä erityisellä junat:

Ruotsin maali voidaan tehdä riippumatta ferrosulfaatti, mönjä, natriumkloridia, ruisjauho, pellavansiemen (voi korvata öljyä pellavansiemenet), vesi.

Piirteet Aidat Aaltorumpukala

Koska tuet voivat olla joko pyöröhirret tai puutavaran, esimerkiksi 100x100 mm. Vaakasuoraan Tukipuiden käyttää 30x50 mm säde. soveltuvat erinomaisesti valmistamiseksi levymateriaalista, budjetin Aaltorumpukala. Sitä myydään hintaan jätettä (itse asiassa se on jätettä vasen leikkauksen jälkeen).

Ensin poistettava kuori laatta, niin se on kiillotettu ja käsitellään erityisiä koostumuksia. Jos se on väliaikainen aita alueella, et voi päästä eroon kuoren eikä kahva. Maanalainen osa tukipilarit - noin viidesosa koko kolonnin pituus. Käyttöikä on huomattavasti suurempi, jos kolonnin pohjassa käsitellään edelleen.

Laatta voidaan pakata sekä vaaka- että pystysuunnassa. Voit saavuttaa hyvin kaunis vaikutus, joten aita hahmo, kuten kuvassa.

Jos aidan laatan ei maalaa tai lakkaus, niin se voi mennä huonosti melko nopeasti.

Hoidettu laatat ilman kuorta - täydellinen materiaali toteutumista monenlaisia ​​ajatuksia. Näyttää ihana sen yhdessä sarakkeet luonnonkiveä tai esimerkiksi muokatut komponentteja. Elävät kuuroille kivimuurien voi olla varsin epämiellyttävä, lisäksi se on kylmää ja älä menetä auringonvaloa. Lisäksi se on hyvin muodikas ja ennen kaikkea hauskaa elää taloissa rakennettu käyttäen vain kestäviä materiaaleja. Puutalo, jota ympäröi aita tehty fancy muotoinen laatat, muistuttaa rakenteen Venäjän satuja.

1

You may also like

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

86 − 81 =