Aita tehty kivikoreja

Aidat kivikoreja

Tärkeimmät kriteerit valinnassa rakennusmateriaalien rakentamiseen ja sisustus taloja, aitoja ja muita esineitä ei ole vain laatu ja hinta, mutta myös nykyajan suunnittelun vaatimuksia. Yksi suosituimmista ratkaisut ovat kivikoreja. Se on luonnollinen materiaali, joka parhaiten approksimoi sisätilojen luonnetta.

Esimerkki klassinen aita kivikoreja

Jos käännetty kirjaimellisesti, ranskan sana "gabion" tarkoittaa "kiviä verkkoihin." Tämä nimi on hyvä kuvaus suunnittelusta tämäntyyppisen aidan, joka koostuu ruudukko suuria soluja, kiinnitys kiviä tai soraa. Johtuen tällainen rakenne tällaisen este ei vaadi jatkuvaa hoitoa ja ei ole vaarallista ihmisille. Kiveä kivikoreja on erinomainen kiinnitys- materiaalia, joka ajan mittaan vain vahvistaa koko aidan.

Variant aita kivikoreja kanssa sora

 1. Suojelemiseksi vankka seinä. Sinänsä gabion toimii suojaa omistajansa ja takaajana yksityisyyden omaan elämään.
 2. Koristeelliseen aita tiili, puu ja muut materiaalit koristeluun.

Asentaminen aidan kivikoreja, voit valita paras vaihtoehto muunlaisia ​​aidat. Esimerkiksi, jos on roskia pieni koko, kuten rikki kappaletta tiili tai kivimurska, sitä voidaan käyttää materiaalina seinään.

Sitä käytetään kiinnittämiseksi silmän kivikorin on luotettava kiinnityselimet pieni aidat.

Tällainen rakenne voidaan koristeltu helposti erilaisia ​​kasveja istutetaan valmis pohjakerroksen kivien välistä. Paras esimerkki tällaisesta koristeet on kihara kukkia, koko alueen kattava seinän.

1

Koriste kasveja aita kivikoreja

 • Pitkä käyttöikä, joka ei vaadi jatkuvaa korjausta tai kunnostamiseen maalikerros;
 • Suuri valikoima muotoa ja väriä käytetyistä materiaaleista;
 • Luonnonvarojen käytössä ja luonnon raaka-aineita rakennuksen;
 • Mahdollisuus käyttää erilaisia ​​materiaaleja, jotka voivat vaihdella rakenteeltaan ja tyyppi, niin voit toteuttaa lähes kaikki mallit idea;
 • Tuotanto koristekivimateriaalit pohjakerroksen verkkoon kattavuutta.

Niistä puutteet mitään mainintaa vaikeaa, ehkä enemmän aikaa vievä asennus verrattuna puuhun tai kokonaan aidat tyyppejä.

Erittelyt aita kivikoreja

Rajoitukset tällaisessa aidat kannalta korkeus, leveys ja täytä gabion kiven lähes olematon, koska ne määräytyvät omistaja. Laadinnassa olisi otettava huomioon edellytyksiä sivuston, jossa he käyvät läpi rakennustyöt, sekä lainapääoma talousarvion, joka vaikuttaa materiaalin rakentamisen perusta.

Esimerkki käytön gabion kaideosan maisemaan

Ydin tukee koko rakennetta käyttäen galvanoitu aita pylväät. Lisäksi näitä materiaaleja, on välttämätöntä miettiä etukäteen kiinnittimet ja täyttöaukon jäljellä väliin kivet kivikoreihin.

Asennus aita tehty vallitussäkkien omin käsin, on noudatettava tiettyjä sääntöjä ja vinkkejä. Ennen työn aloittamista, on kiinnitettävä erityistä huomiota koulutukseen paikoissa rakenteilla - kehä. Aseta perustus on puhdistettava huolellisesti, poistettu ruohoa ja rikkaruohot: pysyä puhtaana maaperään.

Tarkista vahvuus ja tasaiselle alustalle, jolle aiot laittaa pilariin. Tämä on tärkeää, koska maapohjan painon kivet voivat muuttaa muotoaan ja lopulta aiheuttaa romahduksen.

Prosessin asennus aidan kivikorit

Seuraava joukko aitauksiin. Tehdä tämä, kun kaivamiseen etukäteen porattuihin reikiin koko pituudelle, etäisyyden kahden metrin etäisyydellä toisistaan. Kerran asennettu ja betonoidaan pylväät. Ennen kuin jatkat kaikki työt olisi voitava jäädyttää ratkaisun.

Yleensä riittää yhden päivän edullisin sääolosuhteissa. Jälkeen vahvistamisesta pilarin voi alkaa täyttää kaivannon liuokseen, joka edelleen mahdollistaa asentaa runkoon galvanoitu mesh.

Kaivannon alla perusta aidan

Odota täydellistä jähmettymistä seosten ja voi alkaa täyttää tilaa kiven kivikoreja. Kun täyte kolmasosa kapasiteetin käytetään kiinnittämiseksi nastat rinnakkain osat, tämä lisää luotettavuutta ja käyttöikää rakenteen. Kun kaikki työ voit sulkea yläosasta seinäosan, mutta tämä on vapaaehtoista.

Edut aita kivikorit

Suuri suosio käytön gabion seinien rakentamiseen ja koriste rakenteita takia useita etuja.

Seuraavat ovat tärkeimmät edut:

 • Käyttö raskaiden osien rakentamiseen. Hitsatut gabion koostuu useasta eri kallioperä ja raudan verkkoon, voi siis liikkua lähes mitä tahansa kuorman, vaihtoehtoisia ratkaisuja olisi ollut surkea;
 • Korkea ekologinen ja luonnollinen rakennukseen. Tällaiset monoliittirakenteita sopivat hyvin niille, jotka rakastavat luonnonmaisemaa eikä halua tehdä suuria muutoksia ympäristössä;
 • Yksinkertainen mekaniikka asennus ja alhaiset kustannukset kaikki toimii. Jos vertaa kustannukset hankinta ja asennus aitojen ja vallitussäkkien tavanomaisten tiili aita, säästöt nousta yli 60%. Sama pätee perusta, joka ei vaadi suuria menoja rakentamiseen;
 • Erityisiä etuja hyvän melu imeytyminen, korkea lujuus koko rakenne, joka voi siirtää epämiellyttävä onnettomuudet, kuten pohjaveden paine massat aalto, jään ja eroosio onnettomuudet.

Toinen piirre vallitussäkkien - se on mahdollisuus tehdä juttuja käsillään. Täällä on mahdollisuus näyttää kykyjään ja tekemään kaiken juuri niin kuin haluat.

Jotta voit vastaanottaa kivikoreihin käsillään materiaalina rakentamiseen, et tarvitse mitään taitoja tai suuria kuluja. Se ei myöskään vaadi kalliita työkaluja, mutta hän on hyvin yksinkertainen uuttomenetelmä.

Ensin täytyy viettää oikea valinta sopivien kiviä. Oikea materiaalin valinta suoraan vaikuttaa lujuuden ja vakauden koko rakenteen, varsinkin jos ne käytetään suojauksen poistamiseen suojatuista alueilla. Lisäksi voit tehdä sängyn gabion, joka käyttää loput materiaalin lopussa työtä.

Esimerkki alkuperäinen vuodetta kivikorien

Käytännöllisesti katsoen mikä tahansa kiinteä materiaali, pienet mitat voivat toimia täyteaineena aidat.

Mutta tuotannon kivikorien kädet olisi otettava huomioon perusvaatimukset:

 1. Koko kiviä. Sitten hän vaihtelee 8 50 cm, valitse mukaan toiveenne. Mutta kiinnittää huomiota halkaisija verkoissa käytetty, jonka on oltava pienempi kuin halkaisija kivenkappaleita. Muuten kivet yksinkertaisesti pudota aukosta. Lisäksi on tarpeen varmistaa korkea lujuus ja tasalaatuisuus lähtöainetta.

Käyttö kiviä aidan

Tuotanto mesh kivikoreja

Primaarisen kiinnitysjärjestelmän elementti koko aita rakenne kivikorin mesh käytetään. Se toimii perustana ja kannatin. Pohjimmiltaan, galvanoitu metalliverkko on solun muodossa kuusikulmion tai suorakulmio, joka on jaettu useisiin kantaverkon. Säästää rahaa rakentamiseen, voit tehdä asennus verkon omin käsin, mikä vähentää merkittävästi kustannuksia ostettu materiaaleja.

Valmistukseen tarvitaan seuraavat materiaalit:

 1. Osa pieni halkaisija metallia.
 2. Kierre lanka.
 3. Lukitustapit.

Perustamiselle ja asennus perustusten tulee läpi lanka kierre oman verkon. Mutta se on yksi niistä puolin jätetty avoimeksi, jonka avulla nukahtaa jälkeen kivikorista suunnitteluun. Sitten sinun täytyy korjata rakenteen avulla nastat. Ne on välitettävä verkon läpi alas terävä pää.

Ohjeet keräämistä osa aidan kivikorien

Materiaalikustannukset ja käynnissä olevan työn

Jos päätät ostaa valmiina aidan kivikoreja, on parasta kiinnittää huomiota haluttuihin mittoihin, alkaen ne maahan ja määrittää hinnan.

Esimerkiksi, rakenne koko 0,5-0,5 ja 1 metri on kolme kertaa halvempaa kuin suoritusmuodossa kokoon 6-0,5 2 metriä.

Lisäksi kustannukset käytetty materiaali vaikuttaa suunnittelu- täyteaineen. Kaikki tämä ei ole halvin vaihtoehto, ja siksi useimmat ihmiset haluavat ostaa kaiken tarvittavan materiaalin ja kokoonpano ja asennus tapahtuu omasta.

Se näyttää verkkoon kokoelma kivikoreja

Tästä johtuen monimuotoisuuden materiaalien aidan kivikorin on monipuolinen ja luotettava vartija. Käyttämällä arvokas ja kaunis kiviä, voit koristella talon ja tontin.

Piiri kokoonpano aitaosia alkaen kivikoreja

Ja mistä tiedät hinnan ja rakentavia, että sinä? Ja onko valokuva, jossa aidat, eikä internetistä?

Miten saada kivikorista aidan käsillään: tehdä aita kiviä verkkoon

Hyvänä vaihtoehtona padolle rakennetaan tiilestä ja kivestä perinteiseen teknologiaan, nykyaikaiset rakentajat ja maisema suunnittelijat kannattaa käyttää aitoja kivikoreja - tilavuuden mesh malleja, jonka sisäosa voidaan täyttää eri materiaaleilla. Perinteisesti kivikorit on tehty mesh ja kiviä, mutta täyteaine voi olla rikki tiili tai laatta, lasipullot, ja muut puun sahauksen.

Gabion miekkailu kivi täyttö

Valitsemalla erilaisia ​​materiaaleja täyttämiseen kivikoreja voi antaa viimeisimmän erilaisia ​​koriste ominaisuuksia kuin menestyjiä ja nauttia modernin maisemasuunnittelijoille. Kuitenkin pelkkä koriste - se ei ole vain ihmisarvoa kivikoreja, jotka johtuvat suuresta massasta kestämään äärimmäisiä lumi- ja tuulikuormat, eivät ole alttiita muodonmuutos ajan, vaikka ne olisi asennettu epävakaalla alustalla. Olennaista on, että asennus aidan kivien sijoitetaan silmän verrattuna tällaisen prosessin pystytyksen kanssa rakennusten kiveä ja tiili mukaan perinteisen teknologian taloudellisesti edullista. Tämä etu johtuu siitä, että asennettaessa kivikoreja vaadi vakavaa tunkeutumista, luominen ja käyttö massiivisen perustan betonimassan käytetään yhteyden kivien itse.

Gabion rakenteita, joita käytettiin pitkään, käytettiin alunperin tehdasvalmisteinen linnoituksia, kuten armeijan. Hieman myöhemmin, niiden avulla, aloimme vahvistaa pankit altaiden, rinteillä laaksoja ja kukkuloita, sekä varustaa terasseja rinnetyömailla. Vasta melko äskettäin on koristeelliset piirteet vallitussäkkien huomannut maiseman suunnittelijat, jotka ovat aktiivisesti käyttäneet näitä rakenteita koristella lähialueilla.

Kivikorit kuten säilyttää seinään

Gabion rakenteet luokitellaan useista tekijöistä, kuten:

 • geometrinen muoto (tasainen vaakasuora rakenteissa, jotka tunnetaan myös nimellä "patja Reno" vertikaalinen kiinteä rakenne - Jumbo End; kivikorit sylinterimäinen tyyppi);
 • tyyppi käytettävän ruudukon (kivikorit valmistettu hitsattu tai kierretty vahvistavia metalliverkko toisessa tapauksessa käytettävä solu on muodoltaan kuusikulmio grid);
 • tyyppi täyteainetta (kivikorit täytetään kivi et ai.).

Päätyyppiä kivikoreja

Kivikorien aidat, käyttävät yleensä pystysuora kanava tilavuus, netto elementtejä, jotka on tehty paksu viiraosan toisiinsa hitsaamalla. Ylimääräisiä koristeet tällaisia ​​esteitä voidaan käyttää sylinterimäisen mesh rakenne, joka toimii koriste pilariin. Aidat valmistettu kivikoreja, usein kapealla joka on helposti rakennettu puutarhakalusteet. Päälle näistä rakenteista, jos ne täyttävät kerros hedelmällisen maaperän voidaan jakaa kukka puutarha pensaat istutettu tai kääpiö puita.

Jos päätät tehdä aita kivikoreja käsiään, pitää mielessä, että nämä rakenteet koska huomattava paino ei sovellu valmistukseen ovien ja porttien. Samalla valita tällaisia ​​ainesosia aidat tulo ryhmien suunnittelu ei ole suuria ongelmia, koska ne ovat hyvin integroitu Gates, on sisustettu taiteelliset takeet normaalia metallia.

Ja veräjä portti gabion rakenteissa on kiinnitetty pilareihin, valmiiksi sisällä tukirunkoja

Käyttämällä aidat, tehty kivikoreja, ei pato rakentamisen perinteisen, voivat menestyksekkäästi ratkaista monia ongelmia, erityisesti:

 • luoda ristitulessa rakentamisen keskellä lammen tai sen rantaviiva;
 • rakentaa aitoja muilla aloilla kuin vaikeassa maastossa;
 • rakentaa luotettavan ja houkutteleva este pehmeään maahan.

Miten tehdä aidan kivikoreja

Aidat kivistä sijoitettu metalliverkosta, kuten edellä on mainittu, on rakennettu ilman betonimassan, mutta niillä on joitakin osia liikkuvuutta. Se on tällä grafiikalla ominaisuus sallii kivikorit ei oteta huomioon rakentamiseen niiden kutistuminen ja turpoaminen maaperän 5-10 cm Jos maaperä liikkeen jopa edellä tapahtuu, tämä aita ei koskaan tuhotaan ja ei läpikäy merkittävää muodonmuutosta :. Kivet yksinkertaisesti uudelleen ja ottaa toisessa asennossa.

Suunniteltaessa rakentamisen ja materiaalin valinta täyttö gabion aidan on otettava huomioon nämä vivahteet.

 • Suuria kiviä, jotka saattaessaan kivikoreja näyttää erittäin mukava, ovat melko kalliita. Jos aita pystytetään huomattava leveys, on mahdollista järjestää tällainen kivet vain sen ulkoseinän ja sisäosa täyttösorasta tai pieniä roskia, jotka on kääritty geotekstiili.
 • Pystytys aidan kivikorien voi kaataa perusta. Jos niiden sisäosa on täynnä pieniä kiviä, sinun täytyy haudata rakennuksia ruhot maahan syvyyteen 20-40 cm.
 • Useimmat avaruudellinen jäykkyys gabion saavutetaan käyttämällä sen täyteaineena suuri kivi ja tarkempi sijoitus. Aidat syntyvät kivikorit täyteaineen kanssa voidaan nostaa jopa ilman suojella verkkojen ja jopa tehdä niiden asennus maanpinnalle, poistamalla se vain pintamaan.
 • Jos kevyet materiaalit (puu sahauksen et ai.) Täyteaine on valittu aidan kivikorit, tällainen rakenne olisi kiinnitetty alla olevaan kerrokseen materiaalia, joka voi olla raunioradalla.

Korkea ja kapea aidan gabion edellyttää laajempaa koulutusta

Luoda aita tai muu este rakentaminen kivikorien, pitää mielessä, että niillä suurin jäykkyys suunnittelu, mesh kehyksiä, jotka on valmistettu paksummaksi lanka kytketty hitsaamalla. Verkot ohuesta lanka kierretty, suuria lohkareita voi pullistua ulospäin, mutta tällaiset rakenteet eivät tuhoudu ristitulessa, vaikka ne eivät näytä kovin houkutteleva.

Valmistele kaivannon alhaisen aidan kivikorin

Kun merkintä osa, johon on asennettu aita kivikorit tarpeeksi vetää merkkijono tai johto erottaa ulkokehän tulevan rakenteen. Sijaintipaikan valmistelu on seuraava:

 • Päälle maaperä on poistettu kaikki roskat, kasveja ja pintamaata, joka sisälsi siemenet näistä kasveista.
 • Kaivaa kaivanto sopivan kokoinen.
 • Pohjaan ojan ja sen sivuseinät on vuorattu geotekstiilien, joka ei kasva rikkaruohoja.

Jotta voidaan valmistella verkkokehikko keräämistä varten kivikoreja, voit käyttää jotakin seuraavista tavoista:

 1. ostaa valmiina mesh kuusikulmainen solujen valmistettu kierretty lanka sinkillä tai suojaavan polymeerikerroksen;
 2. ostaa valmiina mesh hitsattu kortteja sinkittyä lanka;
 3. käyttämällä paksu lanka, hitsin verkkoon itsenäisesti, ja sitten takki ne maalilla, joka kestää ulkoisen ilmakehän vaikutuksia.

Liimaus sivuseinämien ja pohjat

Solukoko valmiin kortin tai valmistettu itsenäisesti valittu riippuen siitä, mikä osa kiviä voidaan käyttää täyttämään ristikkorakenteen.

Peruskokoonpano kivikorin, joka toimii komponenttina näytteenotto sisältää:

 • mesh sivuseinän - 2 yksikköä.;
 • päätyseinät - 2 yksikköä.;
 • pohja - 1 kpl.;
 • kansikehys - 1 kpl.;
 • lujittavan palkkiin (riippuen niiden rakenteesta koko voi olla 2-6 kpl.).

Asennus väliseinät ja tasoite

Lujite- rainojen verkkoon aidat ja kiveä käytetään perän U-muotoinen tyyppiä, jotka ovat välttämättömiä, jotta voidaan varmistaa rakenteen vakautta ja geometria luotu tasaisesti jakamaan kuormaa sen osia. Kaikki elementit kivikorin, lukuun ottamatta sen vastakkaiset seinämät, on kiinnitetty toisiinsa erityisen heliksien, viiran käänteitä tai muita kiinnikkeitä. Hitsattu verkko, joka on valmistettu kaupallisesti, ovat yleensä muodossa karttoja 3h0,95 m koko solujen kanssa 5x5, 5x10 tai 10x10 cm. Rekit hitsattuja rakenteita, yleensä valmistettu lanka on suurempi halkaisija ja joka on järjestetty ulomman osan silmän kehyksen.

Kirjanmerkki gabion kivi

Miten täyttää kivikorista

Täytettäessä kivikorista valitusta materiaalista suositeltavaa noudattaa tiettyjä sääntöjä, jotka ovat seuraavat.

 1. Kivet tulisi järjestää kerroksittain, yrittää pinota ne mahdollisimman tiiviisti toisiinsa. Laajasti rakenteissa, kuten edellä on mainittu, suuria kiviä sijaitsee vain seinämien lähellä, ja sisempi osa kivikorin on täytetty hiekalla, kiviä tai roskat, jotka on kääritty geotekstiili.
 2. Täytön jälkeen rakenne puoliväliin asti sen korkeus suorittaa asennuksen vahvistaa siltoja.
 3. Kivikori asennuksen jälkeen rainojen käytetään materiaalia täytetään alkuun.
 4. Suuria lohkareita, joita täytetään kivikorin ei voida noudattaen vahvistavaan rainojen - vain materiaalikerroksen päälle hienon jakeen.
 5. Täytön jälkeen kivikorin mesh laatikot asennetaan siihen ja käyttää seuraavan täytön samassa järjestyksessä kuin syntyy aita on halutulla korkeudella.
 • Gabion omissa käsissä: askel askeleelta ohjeet ja suositukset valmistus
 • Puusepänteollisuuden vice työpöytään: Doing omiin käsiinsä
 • Making hitsaukseen mikroaaltouunit omin käsin
 • Kammat ja rullat tuotantoaan: Doing omiin käsiinsä
 • Making räjähdys kammio käsillään: piirustukset, komponentit, kokoonpano
 • Taivutus profiiliputkista: do taivutus kone omin käsin

Tervetuloa ruudukon, josta voit ostaa valmiina

Lisää kommentti peruuttaa vastaus

Askel askeleelta video tutorials käytännön Q &

Kysy asiantuntijalta kirjallisuus

Kirjat metalworking dokumentaatio

Passit työstökoneet GOST

Luettelo suosittuja vieras

seinämän paksuus: mm

seinämän paksuus: mm

Levyn paksuus: mm

Kokonaispinta-ala: m 2

Kokonaispinta-ala: m 2

seinämän paksuus: mm

seinämän paksuus: mm

seinämän paksuus: mm

Käyttö materiaalia käytetään täyden aktiivinen linkki lähde.

Aidat vallitussäkkien käsillään - askel askeleelta opas

Aidat vallitussäkkien ovat varsin houkuttelevan näköisiä. Ne toimivat erinomainen vaihtoehto kivi ja tiiliseinä. Tämäntyyppinen aita näyttää harmoninen lomamökkejä, joka sijaitsee metsän vieressä.

Tämä kotelo täyttää kaikki nykyajan vaatimukset: se on houkutteleva, kestävä ja luotettava. Melko tärkeä rooli on myös se, että tämä malli on ympäristöystävällinen, koska se on valmistettu luonnon materiaaleista. Jo pitkään rakentamisen jälkeen ei ole hoidon tarpeessa, ja hinta voi kilpailla kustannuksia muunlaisia ​​aidat.

Aidat vallitussäkkien ovat nykyään yleisiä IVY-maissa. Ne ovat jatkuvia aita, joka tarjoaa erinomaisen suojan osan silmästä ohikulkijoita ja tuuli. Alueelle aidan läpi saada melko vaikea, koska suunnittelu on kestävä. Lineaarinen säätiö ei tarvita.

Riittää, kun vain tiukasti betonoidaan tolppia. Mesh on joustava, joten sitä voidaan käyttää tällaisten rakenteiden, jotka eivät pelkää kutistuminen maaperän. Asennus järjestelmä on melko yksinkertainen, ja täydellinen koko joukon toimintoja voit oma.

Ennen kuin asennat aita laukaistaan ​​kivikorista, on syytä kysyä, mitkä ovat tätä käsitettä. Käännetty Ranskan "gabion9raquo; - ovat kivet ristikot. Viimeinen massiivista lanka, joka on täytetty vain kiviä, mutta myös kiviä ja soraa. Nimi kuvastaa muotoilun täydessä mitassaan.

Jos aita on rakennettu teknologioihin, sitten lopulta se löytää vain entisestään voimaa. Sitä ei pidä olettaa, että tällaiset rakenteet eivät anna mahdollisuutta toteuttaa ideoita. Päinvastoin, ne voidaan täydentää vihreys ja puisia elementtejä. Lisäksi kivet voivat olla erilaisia ​​muotoja ja värejä. Ne voidaan koota koot ja sävyjä, luo koko kuvion pinnalla aidan.

Tällainen aita ei ainoastaan ​​suojaa omaisuutta ulkopuolisilta, mutta myös äänieristystä. Siksi kivikoreja tänään ovat löytäneet laajaa levitystä kaupunkien maisema-arkkitehtuuri. Niitä käytetään paitsi elementteinä aidat, mutta myös kiven julkisivuja ja taloteknisten.

Valmistelu työkalut ja materiaalit

Ennen kuin alkaa asennuksen kivikoreja, sinun täytyy huolehtia saatavuus työkaluja ja materiaaleja, kuten:

 • niitit lanka;
 • Edullinen täyteaine;
 • teräsnauloja;
 • metallihilan;
 • GEOTEKSTIILIT;
 • metalli kierre;
 • baaria;
 • vaijereilla.

Valmistelu ennen asennusta aidan

Aidat vallitussäkkien voi alkaa asettaa päätyttyä koulutusta. Tukipilareita tyvestä, jotka on asennettu ensimmäinen on kestettävä raskaita kuormia. Aluksi valmistellun alueen, suorittaa sen merkintöjä. On tärkeää päättää ja oikea määrä materiaalia.

On tarpeen määritellä sijainnin tukipisteen rakentamisen rulettia. Ammattilaiset suosittelevat kiinni vaiheen 2,5 m. Rakennus aita kivikoreja, jotta tämä etäisyys ei enää suositella, koska tällaiset mallit ovat varsin massiivisia ja tukee tarpeen säilyttää vaikuttava voima.

Asentaa navat täytyy kaivaa kuopan-merkintä. Virka kaivaa kolmasosa sen pituudesta. Jossa standardi leveys on 20 cm. Korkeus aita on melko tavanomainen syvempi 70 cm. Jos aita korkeus on 2 m, syvyys olisi nostettava 115 cm.

Seuraavassa vaiheessa pylväs on asennettu valmis kuoppaan. Tukien on suorakulmainen tai neliö, jolloin verkko on helpompi korjata. Kuitenkin, pyöreä poikkileikkaus, voidaan myös käyttää. Tukea olisi sijoitettava pystysuoraan, tarkistaa asennuksen voit käyttää rakennuksen tasolla.

Jos päätät rakentaa aidan kivikoreja käsillään, askel askeleelta ohjeet esitetään tässä artikkelissa auttaa. On tärkeää asettaa pole, kiinnityksessä avulla puutuet. Edelleen, tila täytetään liuoksella ja tiivistetään. Samanlaisia ​​toimia tulisi toteuttaa muiden pilarien.

Voidakseen jatkaa asennusta ruudukon, betoni on jätettävä kolme päivää ennen kuin se kovenee. Seuraava askel on asennuksen lankamallikuvana, jota noudattaen kiviä. Mesh Kiinnitys voidaan tehdä yhdellä useista menetelmistä, joita käytetään tyypillisesti tähän tarkoitukseen:

Mesh kivikorit varmistetaan käyttämällä Solmiopidikkeet, joka korjaa vastakkaista terää. Kun asennus mesh päistään alustavasti käsitellä sinkki-liimaa tai muuta korroosionestoainetta.

Loppuvaiheessa asennus on tarpeen asetella kiviä. On tärkeää varmistaa homogeenisen jatkuvan täyte. Senkin jälkeen täytät verkkoon kivikoreja, voit muuttaa ja säädä kivet. Tämä varmistetaan joustavuus verkossa.

Ulkopuolinen kotelo riippuu väri, koko ja rakenne täytteen, sekä yleinen soluja, ja niiden muoto. Liian pienet kivet näyttävät kovin houkutteleva, ja pienissä soluissa sekä liian suuri, ei saa litteänä kankaalle.

Muita suosituksia asennus aitojen

Yleisesti, aidat laitteet kivikorin 4 sisältää useita vaiheita. Ensimmäinen on valmistava osa. Se ei tarkoita pelkästään sijoittelualaa ja sijainnin määrittämiseen pilareista pistettä, mutta myös laskettaessa materiaalin määrää. Toinen vaihe - laitteet pylväät. Seuraava venyttää kangasta verkkoon.

Sen jälkeen, erityistä huomiota olisi kiinnitettävä paikkoihin leikattu lanka. Viimeisessä vaiheessa, täyte. Kivet voidaan asentaa käsin. Jos ne valitaan oikein, vaikeus tässä tapauksessa pitäisi syntyä. kivi enimmäiskoko on 40 cm halkaisijaltaan. Materiaalin tulisi olla yhtenäinen ja tiivis.

Leveys verkon aukkojen on oltava pienempi kuin koko kivet, muuten ei tapa välttää niiden menetys. Kiviä, on toivottavaa ottaa soikea, suorakulmainen tai pyöreä. On tärkeää kiinnittää huomiota myös pakkasenkestävyys materiaalin. Sen pitäisi selviytyy negatiivisia sääolosuhteet, jotka tulee hoitaa aidalla. Valittaessa graniitti on tärkeää ottaa huomioon sen radioaktiivisuus.

Täyttää kivikorista aita ja puu, joista viimeinen on perustana tukea, sinun täytyy oikein verkkoon. Sellaisenaan internetissä kuusikulmainen soluja. Materiaali voi olla polymeerinen tai galvanoitu pinnoite. Muun muassa, sinun pitäisi ostaa sinkitty hitsattu kortteja. Ruudukko voi valmistaa itse ruokaa ja kattavat säänkestävä maali.

Käyttämällä hitsattu kanssa pitää mieluummin sinkittynä neliö solu puolen 5-10 cm. Lopullinen arvo riippuu jakeet kivestä. Valmistuksen helpottamiseksi vallitussäkkien tehdään seuraavissa muodoissa: korkeus vaihtelee 0,5-1 m; leveys on yhtä suuri kuin raja 0,3-1 m; osalta pituus, se voi vaihdella 2-6 m.

Jos päätät rakentaa aidan gabion, kuinka paljon tämä muotoilu - kysymys, jonka nimessä pitäisi kiinnostaa sinua. Siten työ maksaa kuluttajalle 2200 ruplaa. metriä kohden, jos se on kivikorin, joka mittaa 30x50 cm. Hinta sisältää pohjan valmistuksen ja betonisen pilariin.

Materiaaleista sitten galvanoitu mesh voi ostaa 1300 ruplaa. Sen koko on yhtä suuri 200x250 cm, kun taas solu on seuraavat parametrit: 100x50 mm. Boulder maksaa asiakkaalle 8000 ruplaa. kuutiometriä kohti. Jos haluat käyttää kiviä, sitten ostaa se on 10 000 ruplaa. kuutiometriä kohti. Graniitti on keskimäärin 5000 ruplaa. kuutiometriä kohti.

Kun olet joukko pilarit vallitussäkkien ottamiseen edellä kuvatusta järjestelmästä, voit siirtyä valinta kivi. Yleisimmin käytetty hard rockia, joista:

Riittää jaetaan hiekkakivi ja muut kiviä korkea pakkasenkestoltaan, sekä määrätään voimakkaana. Jos päätät asentaa kivikoreja pinnalle, käytä kivi, jotka ovat suurempia kuin silmän 30%. Vedenalaisiin rakenteisiin täydentää kiviä, jotka parametrit ylittävät solujen kokoa 50%: lla.

Edellä kuvatut aidat perustuksen joskus täydennettynä tyyny perustuvan hiekkaa ja soraa, joka on hyvin tiivistetty. Jos ennen oli valittava verkkoon, on tarpeen valita sinkitty tai ruostumaton teräs materiaali on yksi, joka on PVC-pinnoite. Ennen työn aloittamista on tärkeää oikein kuormitustilanteen joka annetaan rakenteeseen. Muuten, se voi yksinkertaisesti pudota tai pitävät lineaarinen ulottuvuus.

1

You may also like

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

14 − = 10