Aita hirrestä

Paaluaita aita hirrestä

Se on pitkään ollut tapana, että koteloa esivanhempiemme aidat suojaavat arvostelijoita. Ja mitä tämä paaluttaa oli pitempi ja vahvempi, mitä pidempään säilyttää luottamus eheyden henkilökohtaisen omaisuuden.

Se näyttää klassinen aita hirrestä

 • Mukavuutta ja maksimaalisen suojan;
 • Yksinkertaisuus ja nopea asentaa;
 • Suhteellisen edullinen hinta.

Yksi vaihtoehto on luoda tällaisia ​​aitoja paaluaita. Sana koostuu kahdesta paaluaita johdannaiset "usein" ja "numero", joka osoittaa, että usein sijainti osuuksia aidan. Tämäntyyppinen aita on asentaa niitä terävä kärki syvälle maahan. Tämä aita on paitsi suuri koristelu tahansa talo, mutta myös erinomaisen suojan varkailta.

Vaihtoehto paaluaita hakatusta lokit

Palisade aita: edut ja haitat, ja erityisesti

Samoin kuin mikä tahansa muu aidat, paaluvarustus on tiettyjä etuja ja haittoja, tietäen, että voi navigoida rakentamiseen tällaisia ​​rakenteita.

Seuraavat luvut voidaan katsoa ansioita käyttää kalliojono:

 • Ympäristöystävällisiä. Aita on valmistettu täysin luonnollisista materiaaleista - puu;
 • Korkea lujuus tukkien;
 • Omaperäisyys ja ainutlaatuisuus ulkopuolen;
 • Erinomaisen suojan tunkeutumista kotien yksityisellä maalla varkaat;
 • Kestävyys negatiiviset tekijät toimintaan: kestävyys ja kosteuden kestävyys.

Paaluttaa aidat on hyvä ratkaisu puutarha, infield sekä maalaistalossa, jossa on tarkoitus rentoutua pois uteliailta katseilta. Lisäksi tämä aita ilmoittaa, että sen omistajat - vakava ihmisiä, jotka haluavat elää rauhassa ja hiljaisuutta.

1

Esimerkki yhdistetty saanti tukkien ja luonnonkiveä

Niistä puutteet olisi määriteltävä seuraavat ominaisuudet:

 • Jatkuvaa hoitoa varten aidan: luonnonmateriaalina, se on ominaista kaikki luonnolliset prosessit, myös mätää;
 • Suorittaminen korjaukset.

Yksi piirteistä Palisades, erityisen korkea, on luoda enemmän varjossa. Sitä voidaan käyttää järkevä järjestyksessä, ja aiheuttaa epämukavuutta. Myös puuaita on loistava paikka punomalla se koristekasvit, joka luo uusia design vaikutus.

Ominaisuudet Stockade: koko, parametrit, puuta

Mitä korkeudella, aitaa voi olla minkä kokoisia tahansa, mistä miekkailu kukkapenkit käsillään jopa vartioimaan yksityiskodeissa. Lukuun ottamatta hallitseva indeksi korkeus aidan se on valinta sen muoto, joka voi olla pyöreä, suorakulmainen (klassinen) vaihteen.

Järjestelmä aita Tukkien mitat

Laadullisesti kuivatut raaka noudattaen kaikkia rakennusmääräykset, vähentää laho ja sieni-infektioita, joten kestävyys muotoilu. Tukkipuun kustannukset rakennusmateriaalien markkinat on hyväksyttävää, jonka avulla voidaan rakentaa paaluaita ilman kustannuksia.

On syytä huomata, että hinta riippuu myös laadusta puutavaraa, sen koko ja määrä.

Vahvistaa paaluvarustus ja yhteydet palkkien käyttäen galvanoidut naulat, hankala korroosiota. Säästä tämä erittäin kallista materiaalia ei suositella, koska ruostetta voi vahingoittaa puuta, aiheuttaa se tulee arvoton.

On olemassa useita lajikkeita luomisen kalliojono. Yksinkertaisin - on rakentaa aidan asentamalla teroitettu panokset maahan. Näin aidan esi-isämme, joten panokset ovat erittäin teräviä ja vahva, suojella siten kotinsa hyökkäyksiltä vihollisia.

Tänään, voit löytää pieniä paaluttaa sulkee puutarhassa tai kukkapenkki, jonka tehtävä ei ole suojella, vaan antaa kaunis ulkonäkö osassa. Kukkapenkkien ympäröi paaluttaa, näyttävät paremmilta, ja puutarhassa tulee todellinen ylpeys niiden omistajille. Pieni ja matala Rooman sheriffi, panokset halkaisija noin kaksi-kolme senttiä, ovat myös houkuttelevia.

Esimerkki paaluttaa pienten tukkien

Miten rakentaa aitaa käsillään

Ei yksi torppari, joka osaa käsitellä kirves ja vasara, ajatellut miten tehdä aidan ainutlaatuinen, kaunis ja kestävä. Paaluaita, kuten vaihtoehto, selviää sen toiminnot, ja kaikki sen rakenne on niin yksinkertainen, että se voidaan suorittaa itsenäisesti.

Harkitse koko prosessin vakiotyöympäristön vaiheittain.

Siinä tapauksessa, että on halua ja kykyä hankkia raaka omasta, sinun täytyy tietää joitakin ominaisuuksia puun. Hirsimökki vain ne puut, joilla on sama poikkileikkaus halkaisija kuiva näyttelyissä. Ellei kuolleita puita voidaan leikata alas elävänä, joilla lisäkuivaamisen.

Kuivaus tukkien luonnollisella tavalla

Sen jälkeen, kun materiaali on hyvin kuivuu, se on käsiteltävä: poistaa tarpeettomia solmua, tasoittaa väärinkäytöksiä. säle top teroitettu haluttaessa antaa hänelle ulkonäkö "antiikki". Voit tehdä ilman näitä hienouksia, jättäen aidan normaalia kaaren.

Lisäksi se on suunnattu pitkin tukkien, mikä tekee niistä suunnilleen yhtä. Jos haluat saada täydellinen aitaa, puuta on parempi käyttää palveluja yritysten antaa mielellään parhaita yksilöitä puutavaraa.

Vaihe 2. osa sen markup

On tarpeen määritellä alue aidan, sekä sen sijainti, ottaen huomioon, että yksi lento kestää noin kolme metriä välillä valtaa tukee.

Olemassa olevat tyypit on paaluttaa tukkien

Suosituin vaihtoehto on asentaa metallinen tuki, joka on kestävämpi ja helppo käyttää. Käsittelyn jälkeen puun tulisi huolehtia kaatamalla perusta aidan, kaivaa kaivannon ja lahden sen sementtilaastilla.

Kun perusta on valmistettu ja käsitelty puu, levyt olisi asetettu rinnakkain toisiaan, ajaen perusta tietyllä suunniteltuun syvyyteen.

Asennuksen lokit aita

Jokainen 2-3 m sisäpuolelle nastat täytyy sitomiseksi yhteen. Tätä varten levyt, jotka on kiinnitetty galvanoitu kynnet. Korkeudesta riippuen on paaluvarustus tällaisia ​​palkkeja voi olla joko yhden rivin (keskellä telakointiasema) ja yhdensuuntaisesti kahden (ylhäällä ja alhaalla).

Kun kaikki likaiset työt tehdään, on välttämätöntä saada kaunis ulkonäkö aidan. Voit tehdä tämän, puuaita käsiteltiin lakka puuhun, jolloin puu houkutteleva sävyä ja kiiltoa.

Käsittely mastiksi puun suojaamiseksi kosteudelta

On monia tapoja asentaa kalliojono. Vanhimmista ja primitiivinen rajoitettu Naulaaminen panokset maahan. Innovatiivisin - käyttämällä koriste perusta ja livnevki.

Mikä vaihtoehto valita tietyn sivuston, se on jopa omistajalle.

Ainoa asia, joka olisi ohjattava, - toiminto, joka on täytettävä paaluaita.

Puute taitoa, mutta suuri halu tehdä jotain hyödyllistä omin käsin talon, voidaan korvata lukemalla tiedotusmateriaalia rakentamiseen tällaisten rakenteiden, kuten myös katsella videomateriaalia osoittaa kaikkia vivahteita ja erityispiirteet työtä.

Jääneillä koottavien tällaisten liioiteltu aidan saada apua rakennusalan yritykset voivat auttaa ratkaisemaan näitä ongelmia. Tässä tapauksessa paaluttaa kasvaa silmiesi edessä kuin sieniä sateen jälkeen. Kuitenkin monet miehet haluavat tehdä tämän prosessin omasta, tekevät sisäkenttä ylpeys sekä kohteena ihailua keskuudessa naapurit.

Paaluttaa tukkien ja kudotut aita käsillään

Jo pitkään paaluaita oli tunnusomaista pienten Venäjän kaupungeissa ja rajavartiolaitoksen linnoja. Suojakerroksen riitti välttääkseen kiinnijäämisen kenet ja heijastavat ohikiitävä kovaa hyökkäystä tärkeilevä aro. Paaluaita suojattu paikka tulevaisuuden suurten populaatioiden. Voimakas, terävä päälle tukkien osoittivat järkkymätöntä määritys puolustaa väestön uusi pieni koti, ja samaan aikaan osoittaa keskustassa sitoutui.

Geneettinen muisti jälkeläisiä ihmisiä miehittää Ancient Rus säilytetään muistoja rakoaidan, aidan asetettu pystysuoraan tukkien, kuten vahvan ja luotettavan suojan ulkoisia hyökkäyksiä. Lisäksi maalaistalo, jota ympäröi vanha seinä, hankkii erityistä charmia.

On olemassa useita vaihtoehtoja tehdä aidan. Kukin näistä eri materiaalia käytetään, ja tarvittava määrä investointeja. Aita voi olla tarkka prototyyppi maaorja paaluttaa (toinen nimi aita puusta) tai edustaa sen "budjetin" vaihtoehto.

Rakentaa paaluttaa mukaan sääntöjen muinaisessa linnoitus, on maksettava suuri summa rahaa. Tulisi välittömästi hävitä fantasia metsien lahjojen muodossa kaatuneiden puiden. Kerätäkseen tarvittavan määrän lokeja on joko viettää etsimisestä materiaalin suurimman osan elämästään, tai asua metsäisellä alueella, jossa on usein hurrikaanit ja kaatuneiden puiden. Joissakin tapauksissa aidan panokset rakenne ei menetä merkitystä ja harkitsemisen arvoinen. Opetella tekemään omin käsin paju aita, käsitellään jäljempänä. Tällä välin keskittyä pääversioon.

Rakentamalla monumentaalinen rakenne vaatii paitsi luovaa, vaan myös puhtaasti taloudellinen lähestymistapa elementtejä teknisten ja tolaskelmia.

Perinteinen suoritusmuodossa oletetaan, paaluttaa aita laite linjat tukkien, kaivettu tai ajetaan maahan, jossa on tiukan sovituksen toisiaan. Tällä menetelmällä on useita etuja:

 • puute teknisiä vaikeuksia valmistustoimintaa;
 • Vähimmäisvaatimuksena ylimääräisiä kulutushyödykkeiden
 • Nopea asennus.

Suurin haittapuoli - hauraus rakenteita. Kaikkia temppuja liittyvät järjestämiseen hiekkasäkeillä, paahtaminen ja jalostus sakokaivo upotettu maahan tukkien, vaikka pidentää rakenteiden puusta, se on merkityksetön. Ja niille, jotka toivovat, että paaluaita on suojella ja koristella estate monta vuotta, tämä vaihtoehto ei ole hyväksyttävää.

Väliaikainen toiminnalliset ominaisuudet kasvaa huomattavasti, jos valmistautua ottaa säätiön asemaan.

 1. Pitkin kehä tulevasta rakentamisesta kaivannon kaivettiin massiivista nauhan pohjan syvyyttä "pistin" lapio.
 2. Muotti altistuvan, maaston profiilin kanssa ennuste teho on vähintään perusta sängyn pinnan yläpuolelle suuruusluokkaa 150 mm. Tämä varovaisuus liittyy kevätkauden underflooding.
 3. Alhaisessa saanti ulottuu väli- tukipilarit voidaan jättää huomiotta, paitsi tukkeja, jotka tekevät portti aukkojen, ja kukin puutavaran pohja pyörimiskulmilla. Nämä tukielementit on oltava pidempi kuin lineaarinen mittari, edellyttäen, että jälkimmäinen on kaksi metriä vakiomuodossa.
 4. Alalla, tukipilarit on asennettu ennen kaatamista perusta metalli "lasit" materiaali, joka voi toimia paksuseinäinen putki, jonka sisähalkaisija on hieman suurempi kuin paksuus tukin. Optimaalinen pituus "kuppi" kuuden-jalka aita - 1,5 metriä. Metri alaosa asennusosan tulee maahan ja perusta kokonaisuudessaan.
 5. Asennus paaluaita alkaa mistä tahansa kulmasta tai pilariin tukevat portti runko.
 6. Jokainen peräkkäinen puu on tiivistetty edeltävän metallin vaarnat, teurastuksen kautta valmistettu reikiä, jotka ulottuvat läpi puun asennettavissa kanssa zasverlivaniya kaksi kolmasosaa paksuus jo asennettu.
 7. Vahvistamisesta on toivottavaa tuottaa kolmeen asentoon - neljäsosa koko korkeus ylhäältä ja alhaalta puutavaran ja keskemmälle.
 8. Kulman ja portti nivelsiteitä välttämättä ole parantunut rakenne niittejä.
 9. Polutorametrovy alaosan tukipalkkien olisi käsiteltiin kuumalla bitumilla.

Tällainen aita-aitaa muotoilu hyvän ensi- ja taattua Tarvikkeet Se toimii omistajan kaksi tai kolme vuosikymmentä.

olisi valmis pystyttäminen paaluvarustus:

 • tarvittava määrä "tikkuja" tietyn halkaisijan (optimaalisesti 10-15 cm) ja pituus;
 • metallitangot (tylsä ​​kone), joka voidaan tehdä riippumatta raudoitustangot, osa 12 mm, pituus 20-25 cm, riippuen standardi säteen halkaisija;
 • Rakentaminen niitit;
 • putki-lasit.

Tällainen rakenne on monoliitti, joka poistaa tarpeen lisälaitteita potenssiin rainojen ja säilyttää hyödyllisyyttä esteettinen muotoilu.

Lovet yläosassa loki on käytettävissä suorittamaan omiin käsiinsä. Työkalu tarvitsee vain terävät ax. Liitos leikkaa läpi "hiomakoneet", joka on varustettu leikkaus levy. Poran halkaisija kulkua aukkojen olla pari millimetriä pienempi kuin tappien, jotka tarjoavat hyvän tilan tiiviyden. Suluissa vahvistaa kiristämällä vaikutus on hieman taivutettu sisemmän kaaren.

Niille, jotka esillä olevan sovelluksen aidat näyttävät liian kallista, voimme tarjota joitakin vaihtoehdon paaluaita, oikeastaan ​​ei vaadi taloudellisia investointeja.

Järjestämiseen sulkevan rakenteen tämäntyyppisen eivät vaadi koko puunrungot. Ja paaluttaa tavanomaisessa merkityksessä paju aita voidaan kutsua venyttää. Lukumäärä heltta, Se voi olla mitä tahansa zherdiny. Useimmissa tapauksissa, tämä keskellä puiden oksia käytetään, edullisemmin sahoilla. Suurimmalle osalle Venäjän alueet asiaan työkappaleen männystä tai koivusta.

Määrä puitteissa panokset lasketaan melko helposti. Riittää mitata pituus aidan tulevaisuuden metriä, kerrotaan tämä numero kaksi, ja lisätään muutama yksiköiden teuraaksi ja tiivistäminen nippujen kulmikas siirtymiä.

Materiaali neulonta kangas aita myös korjattu itsenäisesti kaikissa mahdollisissa paikoissa. Tulva ovat yleensä paljon pensaita ja paju puita perheen. ohut ja joustava pajunvarret - erinomainen materiaali kudottu aita. Metsässä, löytyy sankan pajua tai pähkinänruskeat. Tärkein vaatimus - että oksat olivat "livenä", täynnä mehua. Tämä auttaa estämään ryppyjä klo taivutussäde viiniköynnöksiä.

On olemassa useita vaihtoehtoja paju aita aidat. Ne eroavat toisistaan ​​tavalla kudonta:

ja rakenteellinen eheys:

 • yhden kehyksen;
 • yksittäisten elementtisegmentteihin.

vaakasuora kudonta Siinä toistetaan perinteisen kylän elämää suoraviivainen elämäntapa, mutta melko sydän sen yksinkertaisuus ja hyvän luonteen. Ajetaan maahan, pohja teroitettu tapit on järjestetty 50 cm välein. Kudonta alkaa alemman rivin, joka ulottuu käärme mahdollinen määrä vertikaalisia runkopalkit. Kukin seuraava numero laitetaan vastakkaiselle puolelle, muodostetaan päällekkäin edellisen, ääretön merkki, ja jos helpompaa -. Numero "8" Ulkoneva "hännät" oksat leikataan sakset.

Yleinen käytäntö Modulimuoto aita. Valmistetaan erikseen polutorametrovy segmenttien myöhemmin paikalleen asennettuna suojaa laitteen.

Wicker aidat, jossa elementit kangas on esitetty vertikaalisesti enemmän kuin hänen uhkaava ilme vartiossa täplikäs kuin maalaismainen aita. Voit suorittaa tällä grafiikalla Stoev tapit ajetaan paljon vähemmän - noin kaksi metriä, mutta on paljon suurempi koko ja yhdistävät kolme siltaa. Kudonta kierteet tämäntyyppisen esteen paksuus otettu kolmesta viiteen senttimetriä. Kunkin myöhemmän sarja alkaa ja poistuu vastakkaiselta puolelta edelliseen. Seurauksena, alkuun aidan kruunasi V-muotoinen puinen oljet yhdenlaisen lannistaa tunkeutujat syöttää aidattu juoni.

Tahansa vaihtoehtoja suorittamaan paju aita käsiään ilman ylimääräisiä kustannuksia rakennusmateriaaleja.

Oliko se koskaan nivelkipu? Ja et tiedä omakohtaisesti, mitä:

 • kyvyttömyys liikkua mukavasti ja helposti;
 • kipua aikana tai sen jälkeen harjoituksen;
 • epämukavuutta kun menee ylös ja alas portaita;
 • niveltulehdusta, turvotus;
 • epämiellyttävä räsähdys, snap ei omasta;
 • kohtuuton ja sietämätön kipeä nivelissä.

Vastatkaa kysymykseen, olet kunnossa? On sellainen kipu voi sietää? Kuinka paljon rahaa olet jo "vuotanut" on tehoton hoito? On aika lopettaa tämä! Oletteko samaa mieltä? Tänään julkaisemme yksinoikeudella haastattelun professori Dikul, jossa lääkäri paljasti salaisuuksia päästä eroon nivelkipu, hoitoon niveltulehdus ja nivelrikko.

Aita hirrestä

Pyöristysten pystytetty paitsi asuin- pääomaa mökkiä, maa taloa, kylpyjä, mutta myös muita esineitä. Lähialue voi myös varustaa tällä aineella. Siitä voit tehdä puutarhakalusteet ja jopa aidan.

Tyyppisiä aidat alkaen pyöristys

 • Yhdistetty aita. Yhdistelmä puusta ja kivestä on hyvin suosittu. Telineet puku tiili tai betoni, väliin asennetut paaluvarustus tai pyöristetty noudattaen kuin seinät.
 • Tajunnut. Aita Talot hirsirakenteinen erikorkuisia, jolloin muodostuu sileä puoliympyrän. Kärki ja ei voi tehdä - niin aidan näyttää mukava ja ei-uhkaava.
 • Pass-through. Alaosassa vaakasuoraan järjestetty tukit pinottu, alkuun kaunis asennettu levyt puusta. Reikien läpi oikeassa muodossa luo vaikutelman tajunnut ristikko.
 • Puoli. Pyöristys sahattu pituussuunnassa ja väliin sijoitettu puu- tai tiili pilariin. Asennettu puulevy, joka on kiinnitetty telineisiin tai kulkevat ketjut sisällä jokainen puu. Tällainen aita - todellinen koriste kohde maiseman suunnittelu.

Jatkuva aita - helpoin vaihtoehto koottavien. Jos kuitenkin halu suojella omia "linna" asianmukainen aita ei katoa, valitse automaattialan vaihtoehto ja toimi seuraavasti:

 1. Valmistella puuta. Puutavaran suorastaan ​​liotetaan, jotka suojaavat pintaa vuorovaikutuksessa ulkoisten luonnollisten ilmenemismuotoja.

 • On tarpeen mukauttaa ja ram kunkin kerroksen. On välttämätöntä tehdä tasainen alue aita hirrestä seisoivat pystyssä, ilman venturing. Tämä on tärkeää, jos lomake on suunniteltu oikein tai puoliympyrän muotoinen. Jos mahdollista, oja on parempi konkreettisia, luo tason perustan.
 • Valmis log työkappaleen käsiteltiin ja suojassa päissä, on asennettu ojan lähellä toisiaan, ettei se jätä aukkoja. On mahdollista käyttää kumi- tai puinen maila, työntämään tukkeja. Saavuttaa vahvuus sisällä, täyttämällä ne poikkipalkin, niin minkä tahansa tyyppinen koristeellinen aita on siisti.
 • Valmiin aita on tärkeää jättää kutistumista, tukin on se enemmän kuin mikään muu puun. sen aika - kolmesta kuukaudesta kuuteen kuukauteen. Sitten kopioida aita: vuosina kutistumisen paaluaita taso voi muuttua.

  Tietenkään kukaan ei käytä pigmenttimusteen: on tärkeää säilyttää maku. Voit tehdä tämän käyttämällä erilaisia ​​maaleja, kyllästys tahra. Mielenkiintoinen tulos ampumisen, toimiessaan huolellisesti puhalluslampun luoden tahallinen antiikin.

  On muistettava, että ennen maalausta pitäisi suojata lokit uudelleen, alistamalla ne kemialliseen käsittelyyn. Voit käyttää tehokasta raskasta kemiaa, älä unohda suojautua hengityssuojaimet ja suojavaatteet. Viikolla haitallisia komponentteja haihtuu, ja puurakentamisen aita ei enää mitään uhkaavaa.

  Lakka, polttaa tai kattaa kaikki koostumuksen valmiin aita ei suositella kuumalla säällä. Ihanteellinen valita tälle työlle alkusyksystä lämpötilat +5 ⁰do 10⁰. Ilman sadetta odotetaan, tai yksinkertaisesti pestä pois suojaava yhdisteitä. Paaluttaa aita vaatii säännöllistä ehkäisy halkeilua ja biologisia vaurioita vähintään kerran 3 vuotta.

  Summa on 9 Äänet: 5

  Tallentaa kirjanmerkin sosiaalisissa verkostoissa!

  Suositeltava! - Encyclopedia Puutalot - UUSI

  Opi yksityiskohtaisia ​​ja laajoja tietoja aiheesta artikkelin, voit kirjasta "Puutalot", joka heijastaa kaikki vaiheet talon rakentaminen, alkaen säätiö ja viimeistely katon laitteeseen. Hinta kirja = 77 ruplaa.

  Saatat myös olla kiinnostunut muita kirjoja rakentamisesta puutaloja omin käsin.

  Arvokkaampi aiheesta kirjoitus:

  Kommentit julkaistavaksi: 1

  Kaikki kommentit ovat moderaattorina!

  Aita hirrestä, kaunistaa ja suojella maan Estate tai talo, mutta todennäköisesti ei toimi meidän puutarhanhoito alueiden kokonaispinta-ala on 6 aaria.

  Pisin kestää yhteenlaskettu aita tukkien ja kivi, ja näyttää paremmalta kuin aidan.

  Hän ei niinkään suojelua varten kauneuden ja ei voi rakentaa sen kaikki päin ja edestä julkisivun näkymät tien. On tärkeää valita hyvä kyllästys vastaan ​​mätänevät.

  Yksi pieni haittapuoli tällaisen aidat - korkea hinta.

  Voit syöttää käyttäjätunnuksesi tai rekisteröityä sivuille.

  1

  You may also like

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  2 + 8 =