Aita lohkojen

Rakennuspalikoita aidan

Jos vanha pylväät aitauslankana alueelta oli ainoastaan ​​vahva tuki, tänään omistaja on taipumus saada ne sekä toiminnallisia ja houkutteleva design kaikki valssatut yhdeksi. Joka kestää niin kauan kuin mahdollista Valintaprosessissa olisi otettava huomioon vakautta tukimateriaalia sääilmiöitä, kuorma, joka olisi kestettävä pylväät, edullisuus rakennusmateriaalien ja rakentamisen sopeutumiskykyä.

Myös omistajan täytyy tietää, että koriste- pylväät, suunniteltu asennettavaksi aitaa, joka koostuu useista osista:

Sen lisäksi, että teknisten parametrien valittaessa tukien on toivottavaa harkita niiden ulkonäköä. Niin omistaja pystyy ilmaisemaan luovuuttaan ja rakentaa aita, toisin kuin viereisen aidan.

Tyypin materiaalia koristamaan sarakkeet aita on jaettu:

betonirakenteet, kiitellään luotettavan ja pitkäaikaisen käytön. Heillä on 2-puolinen pinta, suorituskyky kaltaiseksi kivestä tai tiilestä. Välillä on eroja, jotka koostuvat useista lohkojen kohotetun pinnan puolelta. Edut betonitukiin on puute tarvitaan lisää hoitoa, asennuksen helppous, edullisuus, kyky simuloida suunnitteluun puuta, luonnonkiveä tai tiili. Konkreettisia pylväät löytyy yhdistelmänä vartija, tunnettu siitä, että - täytetään ulottuu eri materiaaleista. Sauvat laittaa perustuksen ja täydentää koristelu päätyseinät, t. E. lugs. Elementit ovat muodoltaan pallo tai puolisuunnikkaan. Vakiovarustukseen korkeus - 12-15 cm Pyynnöstä omistaja voi koristella metallikantajan yläosien erimuotoisia ..

kivi sarakkeet. Samantapaisia ​​malleja koostuvat useista osista: on betoniperustalle lay out kiven, osaksi ainoa tukitangon asentaa ja kattaa läppä. Luonnonkiveä ja luoda kaikkein epätavallinen tiilestä. Elegantti tukisivusto antaa armon ja puhuu runsaasti omistajan. Omistajia yksityistä omaisuutta, se houkuttelee korkea kestävyys, yhteensopivuus muiden materiaalien, pitkä käyttöikä.

1

Prosessi tehdyn tukien suoritetaan portaittain. Ensimmäinen Builder laskee tarvittavan henkilöstön määrään, ottaen huomioon pituus ja ominaisuudet tulevaisuuden aidan materiaalia. Jatketaan edelleen laitteen testattava perusta ja varmistaa sauvan. Kolmas vaihe - muuttamisesta valitusta materiaalista. Vuoden loppuun lavaste.

Kokeneet alan ammattilaiset tietävät Linnoituksen rakentaminen olisi pidettävä tietty etäisyys tukien asetettavissa. Perinteisesti yhdysjohdon jaetaan 2-2,5 m tämä arvo on sallitun mitat pilarit leveys ja korkeus 40 cm 2 m ..

Aita, tehty koriste betonijalat on suhteellisen uutta. Sen kestävyys on kasvanut tärinän valun tekniikat. Lohkot tuotetaan standardin kokoisia materiaaleja, kuten raaka savi ja betoni. Variantti jäljitelmä kivi. Savipalkit ovat kasvattaneet suosiotaan, koska voimaa, kosteudenkesto ja ympäristöystävällisyys.

Ennen aidan panemista luoda koristekaistaleet peruspölkkyjä - raunioista, kokonaan tai osissa perusta. Lohkot sijoitetaan liuoksessa. Koko prosessi muuraus ei ole monimutkainen, se vaatii paljon vähemmän aikaa kuluu luomiseen aitojen muista materiaaleista. Kuitenkin tarve kaatamalla säätiön ja kokemattomuudesta omistajan usein luettelo puutteista adorning lohkoja. Ilman erityistä tietämystä oikein lay out suunnittelua ei toimi.

Eduista modulaarinen aidat erottuu:

vesi- ja palo;

viivekohinan ulkopuolelta tulevat;

kestävyys mekaanisia vaurioita vastaan.

Jotta saataisiin luotettava aita betoniharkkojen noviisi rakentaja suositeltavaa noudattaa tiettyjä sääntöjä. Esimerkiksi kun eriteltynä paikka säätiön tulisi käyttää merkkijono ja nauloja ja jakaa "runko" hiekkaa. Jälkeen trenching asetettu muotti, betonin seos valmistettiin ja kaadettiin sen rakenteeseen. Edelleen harjoittaa tamping ja pinta tasoitettiin, ja sen annettiin seistä jonkin aikaa jähmettyä seokseen.

Sen jälkeen edetä valmistukseen muuraus massan sekoitin, joka sijoitetaan koristeellinen lohkoja. Valmiissa rakenteessa kirjoa nivelet, ja päälle räystään laatat leviäminen (ns visiiri).

Jos rakentaminen suoritetaan ontosta lohkot, aidat parantaa luotettavuutta asettamalla venttiili nauhan perusta. Käytön aikana, yritä vapauttaa tuote niin, että se on myöhemmin läpi lohkon sisäpuolta. Edelleen muuraus tehdään kuten shlakoblochnogo rakentamisen aita.

Lopussa kaikki työ pinnat on kipsissä ja leikkaavat 01:00 kovettumista. Kaareva pinta tasoitetaan ja korvataan rautateitse.

Pystytys aita tehty betonitiilet - loistava tapa saada kuuro aidan yksityistä omaisuutta. Puutteita aidan käytännössä yksikään. Jos on riittävästi rahaa omistajan ostaa tarvittavat materiaalit ja huolehtii luomisen perusta. Töihinsä, hän saa:

helppous asettaa luotettava puolustaja luostari,

mahdollisuutta rakentaa vankka aita tahansa kriteerit;

kestävä kestävä aidat, jotka eivät pelkää tulta, laho, korroosio, sademäärä, äärimmäiset lämpötilat.

Valitsemalla betonilohkot rakentamiseen aidan, omistaja voi toteuttaa omia ideoita ja hävitä standardiliuokset. Mielenkiintoisin aita saatu monenlaisia ​​lohkoja. Ne valmistetaan vibropressing betonimassan, joka toimii sideaineena osa sementtiä.

Täyteaineita betonitiilet ovat aineet, kuten:

taistelu tiili / betoni.

Täyttö betonitiilet jaetaan kiinteän ja onton. Viimeaikaiset artikkelit ovat tasaisia ​​ja koriste. Koriste lohkojen valmistajat tuottavat eri värejä. Jotta voidaan luoda houkutteleva suunnittelee kyljellään eristetty.

Betonitiilet tehdään eri kokoisia ja muotoisia. Vakioparametreja tunnustettu arvo 200 x 200 x 400. aidat ja tukee tavallisesti lohkojen koko 390 x 140 x 188. lisääminen aita betoniharkkojen ja tiili samanlaisia ​​matkatavarat, mutta on olemassa useampi merkkigeeni.

Rakennustyöt aloitetaan luomalla pilareista betonitiilet. Niiden pitäisi olla paikoissa varusteet johdettu. Asennus estää ilman lovia joka 3 riviä vaakasuoraan niiden välissä muuraus raudoitusverkkoon ja vetää niiden tuet. Tämän jälkeen verkkoon täytyy olla kirjautuneena muuraus Walling.

Seuraavaksi liuos vaivattiin nopeudella 1-4, osuus sementin hiekkaa fraktioita. Kaada veteen, jolloin saadaan haluttu paksuus. Wall lohkojen laittaa perustuksen joukon tarkkaa noudattamista ligaatio ompeleita (tämä sääntö koskee tiili matkatavaroita). Kun tämä aikaväli pidettiin välillä pystysuunnassa ulottuvien saumojen vierekkäisten - etäisyyden tulisi olla vähintään 1/3 ja lohkon pituus.

Tarkkuus pystysuorat ja vaakasuorat viivat master tarkistaa rakennuksen tasolla. Kun laskenta lohkot yhden rivin ovat kierre rakenne. Prosessi täydentäviä nuken yhteisen saumalaasti yhteinen, jonka paksuus on noin 1,5 cm. Tarttumisen kanssa perusta aidan spatiaalisen huokosten ensimmäisellä rivillä on täytetty konkreettinen koostumus. Koska lopussa laskelmien aidan tukea piilossa erityisellä suojalla virkaan. Kangas aita suojaa satula kansi.

Kaistale perustuksissa aidan lohkojen

Kestävyys sulkevan rakenteen riippuu laadusta säätiön, niin tekee välttämättömäksi huolellisesti ja noudattaen kaikkia säännöksiä. Aluksi harjoittavat merkintä alueella: ajaa panokset ja veti johto niiden välillä, juoksuhautoja rajalla liitu maalilla. Ojan kaivaminen leveys on sellainen, että se on kaksi kertaa leveys muuraus aidan lohkot tuotetaan + 40cm.

Syvyys ojan riippuu monimutkaisuudesta maaperän. Olosuhteissa märkä maa perusta syventää 20 cm alle jäädyttämistä maaperään. Maaperä ei ole altis kiskoa, niin 70 cm syvyyteen.

Kaivettiin kaivannon käsitellään seuraavasti:

 • Alareunassa tiivistetyn leviämisen kuivatus kerroksia, joita käytetään hiekan ja soran. Seos kaadettiin veteen ja ram. Vallihauta täysin täynnä kattohuopaa - hän ei salli leviämistä maata ja luoda vedeneristys.
 • Konkreettinen sekoitin tai käsin valmistettu betoni laasti. Sementtiä, hiekkaa ja soraa otetaan suhteessa 1: 5: 3 vesi kaadetaan kunnes paksu homogeeninen massa.
 • Liuos kaadettiin pohjakerroksen saamiseksi 10 cm ja odottaa jähmettymisen. Sitten laittaa puinen muotti on hammasraudat auttaa häntä säilyttämään ennalta määrättyyn muotoon.
 • Tulevaisuudessa vahvistaa rakennetta kehyksen liittimet. Se on valmistettu yhdistämällä 4 pitkittäisraudat ja pystysuorat tapit alla poikittain inteval 10-20 cm. Koko tuote on mukautettava niin, että se oli vähemmän kummallakin puolella suljin 2-5 cm.
 • Runko täydentävä pystysuora raudoitus. Osa niin että ne otetaan kivityölohkoja sauvat tai aidan (elementtien täytyy työntää aukkojen läpi). Kysymystä on nousta perustuksen yläpuolella 15 cm. Telineet tehty muotoinen putkien tukiosaan kiinnitetty runkoon kontrolliin vertikaalisuuden.
 • Ensimmäinen teline vahvistui alussa kehyksen. Sijoituksen kohta 2. sarake on määritetty niin. Rinnakkaisia ​​juoksuhautoja on aseteltu lohkoille ja post web joka täyttää jännevälit aita. Kun otetaan huomioon laskennassa laastisaumojen. Koko rakenne tulee ottaa noin 4 m. Akseli 2. pilarin on keskellä seuraavan lohkon tukiosaan. Tämä manipulointi sijoitetaan saman span kokonaisluvun lohkoja.
 • Betonilaastilla kaadetaan muottiin, ja seos huolellisesti ram sorkkarauta, päästä eroon ilmakuplia. Poista varmuuskopio noin viikon (vuonna kovettuminen betonin tarvitsee muutaman päivän).
 • Pystysuoran osan pohja käsitellään bitumipitoista mastiksin ja liitä aiemmin säädetyn kattohuovalla. Alue säätiön ja ojan peitettiin maalla, tamp alueella.

Asennus aidan betoniharkkojen

rakentamiseen aidan toiminta alkaa valmistuksen pilareista lohkojen paikka päätellä vahvistaminen. Kun Laid bezpazovyh lohkot joka 3 riviä niiden väliin lomittuu vapauttamista tukee. Tämän jälkeen verkkoon täytyy olla kirjautuneena matkatavaroiden kokoelma.

Liuosta rakentamiseen kokoonpano on tehty sementistä ja hiekasta (1: 4), johon on lisätty tarvittava määrä vettä. Betonitiilet alueilla se ulottuu levitettiin säätiön lukittua riviä tapaamaan ligaation saumat kiinni periaatteita tiili-matkatavaroiden.

Välillä 2 vierekkäistä pystyriveihin liitosten pitäisi pysyä pitkän matkan kolmasosa lohko. Oikeellisuutta laskelmat kunkin yksikön sijoitettu rakentamisen koota tasolla.

Betoni muurausharkot tuleville näytteille suoritetaan osoittaa Rust. Laasti sauma olisi luotava paksuus 1-1,5 cm. Liitin, jossa on pohja, jonka ontelot kaatamalla 1. krs betonilaastilla. Koska töiden sarakkeen yläosassa kannen erityinen koristeellinen kansi kangas aita suojaa satula kansi.

Mahdolliset virheet asennuksen aidan lohkon

Tekemät virheet rakentaja koottaessa sulkevan rakenteen, uhkaa tuhoutuminen ruhon ja käyttöikä lyhenee koko tuotteen.

Mieti, mitä valvonta mahdollistavat päällikön rakentamiseen koriste sauvat aidan:

Täytäntöönpano rakenneosien puutteesta syvyyttä. Tämä johtaa spontaani kaltevuus napojen toisistaan. Suunnittelussa on epävakaa.

Sopimaton sijoittaminen palkit toisiinsa nähden. Tämä virhe on syyllinen kuuluvat paneelit. Välinen tila tukien 2 ei pitäisi poiketa osan pituus. Estämään poikkeamat suositeltavaa ostaa paneelit korkea tärinänkestoisuutta.

Aukkoja jää täyttämättä. Laiminlyönti lisää todennäköisyyttä, että paneelit. Asennuksessa tulee aina saatettava päätökseen onteloita.

Toivottavasti nämä vinkit auttavat sinua rakentamaan vahva aita. Mitä hän päättää. Tekstuuri pinnan lohkojen avulla voit luoda illuusion kalliita aidat, luonnonkiveä ja muita arvokkaita materiaaleja.

 • Asenna aidan romun omin käsin
 • Kiviseinät omin käsin: A: sta Z:
 • Aita Särmäämätön - luonnon kauneutta ja luotettava suojaus osa
 • Hintakattoja sauvat aidan - luotettavaa suojaa ja estetiikka liitti rakenne
 • Mikä profiloitu pick aidan: Valintaperusteet
 • Korkeudesta aidan naapurien kesken - kaikki vivahteet

Copyright © 2017 Aktiivinen yhteistyö on pakollista kopioitaessa materiaalia sivuston.

Miten valita ja asentaa betonielementtejä aidan

Jos sinun täytyy rakentaa luotettavan ja vahvan kuuro aidan Kesämökin tai mökki, se on harkitsemisen arvoinen suojaamiseksi betonia. Betoni aidat tulevat monenlaisia, mutta mukavin asennus- ja suhteellisen alhaiset kustannukset on este tehty betonista lohkojen. Se on tässä muodossa, ja siitä keskustellaan tässä artikkelissa.

Edut ja haitat aidat betonista

On seuraavat edut konkreettisia aidat:

 • Tämä pääomarakenne ja luotettava;
 • kaunis näköala, erilaisia ​​malleja moneen makuun;
 • aita vahva ja kestävä;
 • melko helppo asentaa;
 • aita ei syövy, lahoa;
 • ei ole riippuvainen ilmakehän vaikutuksia: rakenne kylmän kestävä, vettä hylkivä;
 • aidan tulenkestävä;
 • mahdollisuuden rakentaa aidan tahansa parametreja ilman aukkoja.

Kotelon betoniharkkojen

 • Pakollinen rakentaminen perusta;
 • suhteellisen suuri ainekustannukset.

Lohkot saadaan vibrocompression betonia erikoisvalumuotit. Tärkein osa on sementtiä sideaineena.

Eri materiaaleja käytetään täyteaineena valmistukseen lohkon:

Alennuksessa on niin erilaista lohkojen:

 • täyteläinen;
 • ontto tiili - tavallinen tai koriste.

Lohkot on laaja valikoima värejä. Koriste lohkot ovat käytettävissä koristeelliset puolin.

200h200h400 - koko standardin betonilohkon. On kuitenkin olemassa useita lajikkeita kooltaan ja muodoltaan.

Koriste ontot lohkot

Opetella käyttämään rakentamiseen betonin paneelit aita on tässä artikkelissa.

Mitä hyötyä aidan konkreettisia pilarit edessä muiden napojen materiaaleja löytyy täältä.

Mikä olisi etäisyys aidan eri rakennusten maassa sivuston, lue tämä artikkeli.

Asettaminen aita käsillään

Aita tehty betonista lohkojen samanlainen tiilenmuuraus, vain lohkot on suuremmat mitat.

Avulla tapit ja merkkijono merkitä alueelle. Tapit ajetaan, kiristetään johto välillä ne voivat tunnistaa näytteenoton akseliin. Rajojen kaivannon alla nauhan pohjan Merkitse liitu.

Kaivantoon kaivettiin lapiolla. Leveys ojan - kaksi kertaa leveys aidat muurausharkot plus 0,4 metriä. Syvyys jos maaperä ei pullistavia - 0,7 metriä. Jos maaperä kostea, perusta syveni 0,2 metriä syvemmällä tasolla maaperän jäädyttämistä. Data tasosta maaperän jäädyttämisen tietyllä alueella ovat rakennusmääräykset.

Laite kaistale säätiö

Perustamisesta valmistuksen hoidon laatua komponenttien riippuu kestävyyteen rakenteen. Joten, sinun täytyy tehdä seuraavat:

 1. Tiivistetty ojan pohjaan, sitten kuivatus kerrokset tehty hiekasta ja sepeli (0,1 metriä), kunkin kerroksen kasteltiin ja tiivistetään. Seinät ja ojan pohjaan tehty ylös katemateriaali tehdä vedenpitäväksi vuotamisen estämiseksi maahan perusta.
 2. Valmistellaan betonilaastilla. osat: M200 sementti, sepeli, hiekka suhteessa 1-5-3 ja vesi. Betonimassan voidaan tehdä helposti avulla betoninsekoittajassa.
 3. Valuma ja vedenpitäväksi betoni kaadetaan 0,1 metriä liuos, ja sen jälkeen kun se on kovettunut, muotti asetetaan lautoja. Muottiin tarjoavat välikkeen käytännön paineen alaisena (tai maa toisella puolella), se säilyttää tarvittavat tiedot.
 4. Rakenteellisen lujuuden pinokehykseen muotin vahvistaminen sitova lanka on sidottu tai hitsattu. Runko on valmistettu vahvike 12 mm tai enemmän. Neljä pitkittäinen sauva kytketty pysty- ja poikittaistangot jaolla 10-20 cm. Runko olisi pienempiä kuin muotti 2-5 cm kummallekin puolelle.
 5. Liittää pystysuora runko kysymyksiä vahvistaminen kanssa olettaen, että ne sisällytetään muurausharkot kautta onteloita varten paremman pohjan nivelsiteiden ja aita. kysymyksiä korkeus pohjan - 15 cm. Kuten kehyksiin kiinteään telineeseen putkien tulevien sarakkeita, pystysuoraan tasamaalla, että merkinnät.
 6. Ensimmäinen teline asetettu kehyksen alusta. Sijainti toisen varren määritetään empiirisesti. Vieressä kaivannon, sen suuntaisesti, lay out lohkot ensimmäisessä sarakkeessa, ja sitten aidan kangas laastilla nivelet, vain noin 3-4 metriä. Keskellä seuraavan lohkon toisessa sarakkeessa näkyy pylvään akselin ympäri. Tämä on tarpeen, jotta yhdysjohdon sijoitettu kokonaisluku yksiköissä. Tutkittuaan layout, niin se voidaan tehdä avulla rulettia.
 7. Täytä betonilaastilla muottiin. Sekoita hyvin käyttäen ram romua, joka ei ollut poskionteloiden. Laudoitus poistetaan viikossa, kun betoni saavuttaa vahvuus.
 8. Pystysuora pinta kellarissa takki valuasfaltti ja liittää sen aiemmin asennettua katemateriaalin. Välinen vapaa tila säätiön kaivantoon ja peitettiin maalla ja ram.

Muuraus betonitiili aidat

Rakentaminen aidan alkaa rakentamisen pilareista erityisen betonikivien paikoissa, joissa etukäteen jo vetäytynyt perusta putken tai sovituksella pylvään korkeutta. Jos lohkot ei ole lovia, sitten 3-4 sarja välillä vaakasuora vahvistava muuraus verkkoon, vapauttamalla ne navat (verkkoon syötetään sitten muuraus aidan).

Sementti Laastien tehty sementtiä ja hiekkaa suhteessa 1-4 lisäämällä vettä.

Betoniseinälohkot vahvistetut riveihin perustukselle, pitää kastike saumat muuraukseen. Välinen etäisyys kahden pystysuoran nivelet vierekkäisten rivien pitäisi olla vähemmän kuin kolmasosa lohkon pituus.

Muuraus lohko suoritetaan osoittaa Rust. Paksuus laastiliitos suositeltavaa 1-1,5 cm. Liimaukseen onteloita aita peruspölkkyjä ensimmäisen rivin on täytetty betonilla muurauslaasti. Kun näytteenotto on valmis muuraus, peitetty erityinen viesti korkki post ja aidan web kalteva kansi.

Miten tehdä oma lohkot

Sinun täytyy olla, jotta betonilohkot aidan kädet:

 • muodoissa;
 • mikseri;
 • toivottavaa värähtely taulukko tai taulukon, jossa on kiinteä tasainen pohja;
 • tai testaus moottoriöljy.

Muotit voidaan tehdä riippumatta höylätty levyt 25 mm paksu. Rakenteen osien: on pohja ja seinä. Yhdysosat voivat muodostaa kanssa ruuveja tai nauloja. On tärkeää, että tuloksena rakenne oli säännöllisen muotoisia.

Betonin koostumuksessa laasti: sementti M300 - M400 ja hiekka, sora seos, on välttämätöntä saada johdonmukaisuuden hapankermaa.

Konkreettisia lohko on valmistettu käyttämällä sekoittimia. Muotit päällystettiin sisällä parantamassa tai öljy jokaisen käytön jälkeen. Kerätty massarevinnäiseen muotoon on lisätty tärypöytä ja kaadetaan betoni. Värisemään kunnes Concrete maidon pinnalle.

Kuivaus tuotteet pitäisi tapahtua noin 70 astetta kaksi päivää, jolloin osio on valmis.

Seuraava video osoittaa selvästi prosessin itsensä tuotannon betoniharkkojen:

Galleria lohkot miekkailu

Kuva alla näyttää erilaisia ​​aidat tehty betonista lohkojen yksityiseen Omakotitalojen:

Miten tehdä vetäytyminen kevytsorabetonista betonitiilet

Aita on valmistettu kevytaines betonitiilet - loistava ja edullinen vaihtoehto muihin vaihtoehtoihin. Siistitty, se näyttää hyvältä omakotitalon rakentaminen, ja väliaikaisena aidat, ja koska kotelon laitospaikan tai varastoon.

Aita kevytsorabetonista betonitiilet

Kevytaines lohkot on saatu puristamalla seosta hiekka, sementti, kalkkikivi ja vesi. Läsnäolosta johtuen kevytsorarakeiden, tuote, huokoinen ja kevyt, kätevä muuttamisesta ja asennus. Koko ja muoto lohkojen vaihtelevat, mutta tyypillisesti ovat suorakulmaisia ​​lohkoja mitat: 400h300h200, 400h200h200 mm 400h200h100 mm. Lohkot voivat olla koko- ja ontto.

Ontto voi olla erilaisia ​​ontelon - suorakulmainen, sylinterimäinen, ura. Ontelot voidaan sijoittaa sekä pitkin ja koko. Umpinaisesta vahvempi, mutta kalliimpaa, raskaampia ja vaikeammin paikkaan. Lohkot voidaan valmistaa urat valmis vahvistamiseksi.

onteloharkon

Edut ja haitat aidan lohkojen keramzitobennyh

Aita kevytaines betonitiilet luotettava, kestävä lämpötilan muutoksiin, se on helppo koota. Lohkot on helppo käsitellä ja leikata, rakenteellinen ontelot mahdollistavat vahvistaminen niiden kautta. Rakenteen vahvistamiseksi, jotta se vahvuus m onttojen tiilien voidaan täyttää liuoksella. Se etu, että lohkojen keramsit että ne eivät ole huonompia kuin tekniset tiili, ja painon, tilavuuden ja nopeuden asennus jopa parempi. Lisäksi kevytsoran kevytbetoni ei lahoa, ei polta ja ei ruostu, toisin metallia.

Keramsit aita luotettava ja järkähtämätön

Täyttää pohjan aidan lohkojen LECA

Kestävien asennus Kevytsoratuotteet konkreettisia aidat tarvitse täyttää kaistale perusta. Standardi 40 cm syvä ja 30 cm leveä, että laitteeseen perusta aidan olisi riittävä.

Kaataa säätiö tarvitsee:

 • merkkiväli- näytteenotto laitteen tapit ja langan;
 • merkitä sijainti tukipilarit: keramsit vahvistettu aita melko kovia ja kestäviä, niin etäisyys 3,4 m (10 lohkoa) jänneväli olisi optimaalinen. Kun merkintä ala lujittavan putki sarakkeet on pidettävä leveys Stolbovoye lohko. Kun span 3,4 m väli reiät tukien on yhtä suuri kuin noin 3,8 m;
 • kaivaa oja;
 • maahan, joka on pilareista pora kaivaa syviä reikiä alle viestit, Syvyysmittari ja puoli. poraussyvyys laskenta tehdään niin, että se tukee vahvistaa putken yläpuolella oli 2 m (korkeudesta riippuen aidan);
 • asetetaan muotti siten, että ylempi osa yläpuolelle maa on myös 40 cm sisällä muotti vystelit kalvo, katemateriaalin, tai epäonnistua kanssa moottoriöljyn .;
 • alle asennetaan tukiputken, tasataan pystysuoran: kaivot täytettiin suuri sora kaadetaan ja liuos;
 • Menemme nukkumaan alareunassa juoksuhautoja sora sängyssä - 10 cm;
 • Se sitoo vahvistaa korin kouruun niin, että se sopii muottiin, jossa on aukko 2 cm kummallakin puolella. Bannerit voidaan tehdä joka 15-20 cm sitova lanka tai hitsaamalla;
 • kaatamalla perusta nauha ostaa konkreettisia, jos lähellä on konkreettinen kasvi, voit hieroa oman avulla betonimylly;
 • Rehu on täytetty kerrosten 20 cm värähtelevän varren tai pistin varusteet, jotta loimalla betonissa ja ilman onteloita.
 • Kovettumisen jälkeen betoni muotti poistetaan.

Miten valita kevytsorabetonista lohkoja

Kevytaines lohkot ovat pieniä yksityisiä yrityksiä. On selvää, että jokainen menee valita lohkojen jossa lähemmäksi voitonjakoa. Aidan seisoi pitkään estää valinnan tulisi suhtautua varovasti. Lohkot geometrian pitäisi olla hyvä ja kestävä seinät. Vahvempi ovat lohkot, jotka sisältävät ne, joita käytetään hieno kevytsoran / kevytsoraa pelimerkkejä, mutta nämä lohkot ovat hieman vaikeampi.

Voit valita yksiköitä sinun täytyy ottaa mittanauha. Laittaa vierekkäin ja vertailla keskenään muutaman korttelin päässä osapuolelle. Niiden on oltava tasainen ja yhtenäinen verrattuna toisiinsa; Sinun ei pitäisi olla mitään suurinta halkeamia ja pelimerkit. Jos sinulla on lohkon käsissään - hän ei murene ja valmiina. Huokoisuus on oltava sama joka puolelta, ei saisi olla toisella puolella hiekka se oli toisessa - vähemmän, koko erä täytyy olla sama huokoisuus - tämä on vaikutusta lujuuteen.

Vievänsä puolueen 4-5 kappaleesta, joiden tarkasta leveys, korkeus ja pituus. Pituus ja leveys lohkossa tulisi olla identtinen toleranssit enintään 2-3 mm. Korkeus toleranssi ei saa ylittää 5 mm. Korkeus tiiliyksikön vaikuttaa paksuus sauman: suurempi se on, sitä paksumpi sauma. Oikea valinta kevyt betonia lohkot voidaan tallentaa sementti-hiekka laasti muuraus.

Vaikeinta on annettu ensimmäisen tason lohkoja. Jokainen lohko täytyy tasolle asti. Viime estää pukea läpi-reikä putkeen voi tätä tarkoitusta varten täytyy leikata läpi tai rikkoa pohjaan välilevyn yksikkö - riippuen lohkon tyypistä. Lohkot voidaan ketjuttaa sementtilaastilla tai erityisellä liimalla. Kun luodaan aita ei ole tärkeä - käyttö liiman edullisesti on edistettävä munivan talon minimoimiseksi kylmäsiltoja.

Voit yksinkertaistaa laskemme estää siten, että ne sopivat täsmälleen tasolla, naru itsekantava kummallekin riville. Se auttaa tasaisemmin pinottujen tuotteiden. Tietenkin tarvetta kontrolloida kytkin luoti.

Muuraus valvoo jatkuvasti tasolle

Navat on pinottu yksi lohko toisistaan, joka 5 lohkot täytetään liuoksella. On käynyt voimakas kiinteä monoliitti. Jokainen täytetty taso proshtykovat tarvitsevat vahvistamista. Älä unohda insertit lohkojen välillä vahvistaminen tai kiinnittämistä varten täyttämällä yhdistetyn aita. On myös mahdollista kaadetaan liuos pystyrivin vieressä pilareista portaalin ryhmien - tämä antaa heille lujuus ja kestävyys. Liuos kaadetaan ensimmäisen tason lohkojen ja paikka vapautumisen venttiilit.

Jälkeen 3-5 rivit voidaan vahvistaa muuraus

Vrazbezhku lohkojen pinottu. Jokainen 3-5 rivit lujittamisessa metalliverkkoa tai kehikon tangot. Voidaan vahvistaa muuraus verkkoon tarvittaessa liittimet, sen ei pitäisi olla enempää kuin 10 mm. Se Kevytsora helppo leikata, joten se on erittäin kätevä muuttamisesta. On mahdotonta olla huomata keveytensä - kiitos tyhjyys ja suuri koko, niin että työvoimakustannukset ovat paljon alhaisemmat kuin muuraus, esim tiiliä. Kukin rivi on tarpeen tarkistaa tasolle.

Haarniska yksikkö voi pystysuoraan tangot.

Pohja 2 riviä kuuluvat vedenpitäväksi yhdiste. Sulkemisen jälkeen kokoavat aidan lohkojen tarvitse maalata tai oblitsevat estämään kosteuden pääsy lohkojen - kevytsoran absorboi vettä ja tämä tulee hauras.

Leca kevyt - täydellinen luoda yhdistetyn kotelo. 4-5 voidaan laittaa vaurioita lohkot laittaa pylväät, ja täyte on valmistettu levystä, muokatut osat aitaa tai puuta. Monia vaihtoehtoja täyttämistä varten.

Jos aiot siirtyä täyte, sitten viimeinen lohkorivi sinun täytyy laittaa alas reiän alkuun oli tasaiselle alustalle. Tasaiselle pinnalle kapean osion lohkot on pinottu tasaisella 2-3 sarjassa.

Yhdistetyt näytteenotto: lohkot proflist +

Helpoin vaihtoehto - maalata lohkoja. Koska niillä on suuri imukyky säästää musteen kulutus voidaan pohjamaalattu pinta. Pohjamaali on parempi ottaa vettä hylkivä lisäaineita. Kuivauksen jälkeen pohjamaali levitetään 2-3 kerrosta.

maalaus aidan

Ulkonäkö maalattu aidan pistoolista. Voit oblitsevat lohkot keraamiset laatat, graniitti, tekokivestä. Voit kattaa aidan koristeelliset kipsi. Viimeistelyjä voi olla hyvin paljon. Aita voidaan viimeistellä siten, että se näyttää hyvältä yhdessä koristeluun talon julkisivun.

Varmista työn päätyttyä tarpeen kattamaan navat caps - muovista ja metallista, ja jos aidan pala - peitä seinien päällä este. Ne pitävät kytkimen sateen ja lumen ja antaa aitaa, tyylikäs ilme. Tehokkaasti lamput vielä näkee aidan kevytaines betonitiilet.

Aita monipuolista yksi koriste lohkot

1

You may also like

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

+ 9 = 14