Aita tehty betonista

Koriste Betoni Aidat

Koriste betoni aita on erittäin suosittu paitsi suojelemiseksi teollisuusrakennusten ja kaupunkien infrastruktuuri, mutta myös yksityisellä sektorilla. Moderni betonirakenteet on paitsi kestävä ja luotettava, mutta on myös alkuperäisen ulkoasun.

Valikoima sisustus ja design koriste betoni aidat

Edut koriste betoni aita

Koriste betoni on seuraavia myönteisiä piirteitä:

 1. Korkea suojaavat ominaisuudet. Aita täydellisesti suojaa sivuston tunkeutumisen ja uteliailta katseilta.
 2. Luotettavuus ja kestävyys. Betoni on erittäin kestävä ja kestävä materiaali, joka ei syövytä, lahoa, hometta ja tulta. Tämä aita palvelee vuosikymmeniä.

Eri kaavoja betonin aidat

Koriste konkreettisia aidat ovat seuraavanlaisia:

Poikkipinta Aidat

Koriste poikkipinta aidat ovat melko kapeita, pitkiä nauhat. Koska yksittäiset osat voidaan yhdistää alkuperäisessä kotelo lähes mille tahansa korkeudelle.

Aita pinottuja paneeleja voi olla:

 • täysin kuuroja tai rei'itetyllä;
 • yksisuuntainen ja kaksisuuntainen;
 • matta tai kiiltävä;

1

Variant koriste maalaus aidan konkreettisia

Koristepuiden kohdat

Yksi eduista konkreettisia esteitä - mahdollisuus samonabornye paneelit.

Tuotanto aitaosia suoritetaan värähtelevä valu tekniikkaa. Työhön tarvitaan seuraavat materiaalit ja työkalut:

 1. Erikoisvalumuotit paneelit - voidaan tehdä improvisoitua tai ostaa valmiina.
 2. Tärypöytää - laite, joka vahvistaa koriste betoni poistamalla huokosia ja ilmakuplat sementti.
 3. Sekoitin - automatisoidulla tavalla vaivataan laasti paremmin ja homogeeninen.
 4. Varusteet. Betonilaattojen tarvetta vahvistaa raudoitustangot eri betoni voi haljeta omalla painollaan.
 5. Sementtilaasti. Sementtiä käytetään peräti 400 tuotemerkkejä, soraa, hiekkaa, pehmentimiä nopeuttaa kovettuminen tuotteita, ja erilaiset värit.

Muotit betonin aitaosia

Vaiheet valmistukseen aluetta betoniin

 1. Kootaan raudoituskori. Terästangot toisiinsa. kehyksen koko riippuu mitat paneelit.
 2. Pre-press. Muodostavat voideltu yhdisteitä, jotka vähentävät tarttumista tuotteiden ja helpottaa strippaus.
 3. Sementti laasti. Betonimylly sekoitetaan koostumus on sopiva, voidaan käyttää valmiita kuiva seos, joka on kaupallisesti saatavilla.
 4. Täytä lomake. Liuos kaadetaan muotteihin, poistetaan ylimäärä yleensä sovi varusteet.
 5. Asennus vakaalla pöydän. Betoni on tiivistettävä niin kauan kuin pinta ei se enää kuplia.
 6. Koriste betoni jää kuivatuksen 2 - 3 päivää. Poistamisen jälkeen levyt kuivataan useita viikkoja, ja vasta sen jälkeen voidaan käyttää rakennuksen aidat.

Takaisin sisältöön

Asennus aidat tehty betonista osien

Koriste betoni aidat tarvitse säätiö, ne luotettavasti ja turvallisesti kiinnitetty pylväisiin. Asentaminen aita pylväät, ehkä kaikkein vaikein ja vastuullinen osa betonin aitojen asennus.

Navat betonimuuntamot osilla voi olla kumista ja säveltäminen. Ja vielä yhdessä suoritusmuodossa, ja on olemassa erityisiä lähtö asennukseen betonin osien.

Asennus konkreettisia paneelit kiinteä pilarit

 1. Merkintä. Vuodesta tarkka asennus tuki riippuu vahvuus aidan. Jos pilarit on sijoitettu pitkälle - osa putoaa, liian lähellä - paneeli ei tule uriin. Paikan päällä asennus napojen lyödään nauloja.
 2. Aukot virkaa. Käsi porausreiän kaivettiin syvyys on yhtä suuri kolmannen osan tukipylväs.
 3. Asetus sarakkeeseen. Reikä täytetään ja asetetaan post sora vuode noin 10-15 cm. Henki taso tarkistetaan ja pystytuki on täytetty betonilla. Ensimmäisen sarjan Extreme tukee, ylä- venyy langan. Kaikki muut sarakkeet ohjataan korkeus on tiukka köysi.
 4. Asennus konkreettisia osia. Paneelit laittaa koloihin perustettu pilarit. Sidottu välisellä osuudella liuos.

Takaisin sisältöön

Asennus aidan navat säveltäminen

Hyväksytty sauvat koriste betoni aita ovat onttoja lohkoja. post elementit kerääntyvät raudoituskori tai teräsputkesta. Ontelot täytetään betonilla lohkojen on parannettu lujuus.

Asentaa pilareista pinottu lohkoja toimi seuraavasti:

 1. Kaivaa kuoppiin 20 cm halkaisijaltaan, joiden syvyys on 1,2 m.
 2. Pohjalle kuopan kuivatuskerros kaadetaan roskia.
 3. Asennettu teräsputki tai palkki vahvistaminen ja betonoidaan kuoppaan.
 4. Kun sementti on kuiva, voit alkaa kerätä postitse. Lohkot on järjestetty siten, että metalli ydin on esiintynyt keskellä. Jokainen osa on betonoidaan erikseen.
 5. Suojakupu asennetaan yli pilari.
 6. Betoni väliseinäpaneelit pannaan syvennykseen säveltää pilariin.

Takaisin sisältöön

valmistajat eivät useinkaan lisää koriste betoni pigmenttejä, ja viimeistely on käsiteltävä asennuksen jälkeen aidan. Self-väritys betoni aita on sen positiivinen puoli. Ensinnäkin, voit koristella aidan mieleisekseen.

Toinen, väriaineet lisätään suoraan koriste betonin vähentää jonkin verran lujuusominaisuudet tulevan tuotteen. Lisäksi Aidat, tehty betonista, kauniisti maalattu.

Paint suoritettiin tehokkaasti ja tarkasti koriste betonia tulisi valmistella toimivaksi:

 1. Puhdistus. Jos on likaa aita pitäisi pestä ja kuivata.
 2. pohjamaali käsittelyä. Leveä harja tai ruiskuttaa pohjamaali koostumus. Ennen seuraavaa työvaihe maaperän tulee olla kuiva.

Pohjustus aita betonilaattojen

Aidat tehty betonista, on suositeltavaa maalata akryyli- tai silikonimaali ulkokäyttöön. Maalit julkisivuihin on erinomainen vedenhylkivyys, kriittinen lämpötila on hyvin siedetty ja helppo pestä.

Paint koriste paneelit voi olla yksinkertainen, harjalla tai ruiskulla. Automatisoitu menetelmä on käyttökelpoinen yhtenäinen väritys yksi väri. Harjaa käyttökelpoisia eristämiseksi yksittäisten fragmenttien ja osat.

Variant värjäys betoni aita

Maalaus aidan voi olla hauskaa ja luovaa prosessia, tuloksena on ainutlaatuinen ja alkuperäinen aita.

Toinen koriste materiaalia tekemät värähtelevä valu teknologia - betonilohkot aidan. -Elementit on esitetty muodossa suurikokoinen tiili onteloita sisällä.

Pinta koriste laite on suunniteltu karhennettu rakenne simuloi sepeliä.

Saanti yksikkö on vakava kilpailu perinteisen tiili ja luonnonkivestä monia etuja:

Tyypit ja koot koriste lohkojen saanti

 • vastustuskykyä haitallisia ympäristötekijät;
 • ympäristöystävällisyyttä;
 • estetiikka;
 • kestävyys;
 • värin kestävyys;
 • helppo asennus;
 • kohtuulliseen hintaan;
 • paloturvallisuus.

Takaisin sisältöön

Vinkkejä asentamiseen aidat lohko

 1. Aita betonin lohko on asennettu hihnan melkozaglublennom perusta. Leveys perusta on hieman suurempi kuin lohkon koko ja syvyys noin 40 cm.
 2. Optimaalinen etäisyys pylväiden väliin 3-3,5 m.
 3. Asennus betonitiilet on samanlainen annetun tiiliä, vain paljon nopeammin.
 4. Void lohkot on vahvistettu, ja täytetään betonilla.
 5. Tuet on aidan koristeellinen lohkoja voidaan luonnonkiveä, tiiltä tai ladonta pilariin.
 6. Päälle aidan pitäisi olla valmis suojelemaan Kaide ja sarakkeet koristetulpat.

Betoni aidat selviytyä yhtä helppoa kuin rakentaminen aidat valloittamaton korkeus on 4 m, ja luomalla painoton harjakattoisia aita. Betoni on täysin mahdollista rakentaa aidan alle tiili, puiset palkit ja luonnonkivi. Erilaisia ​​yksiköistä ja niiden yhdistelmät, on vaikea luetella, ja upea näyttää koriste-aidat nauttia tulevina vuosina.

Erilaisia ​​betonin aidat

Betoni aita, tietenkin, luotettavin ja käytännöllinen kaikenlaisten aidat. Nykyaikaisen tekniikan ansiosta ja rakentamisen teknologiat, viime vuosina se on tullut myös sisustuselementti alueella. Lajien moninaisuutta, kuvioita ja värejä voi luoda yksinoikeudella kotelon kunkin sivuston, joka yhdenmukaistaa etu- osa talon.

Betoni Aidat eroavat Sekä niiden toiminnallinen tarkoitus (vain voi palvella suojata tietyllä alueella tai kuljettaa ylimääräisiä koriste "nagruzku9raquo;), ja niiden valmistustekniikka tai lopullinen kokoonpano paikan päällä.

Alue on riittävän laaja - valmistus yritykset tarjoavat yli kolmesataa koristekasvilajien aidat, jotka on suunniteltu erilaisia ​​kuvioita kivi, alle tiili, jossa on jäljitelmä kaiteet ja jopa puinen risti rimat.

Saat lisätietoja koriste konkreettisia aidat ja pilarit aidat lukea täältä.

Kuviollinen betoni aidat ns koska sen jokainen osa koostuu joukosta levyjä, joilla voi olla eri rakenne ja koristekuvio. Yläosa osa on usein täysin erilainen alta sen koristeellinen. Osa ladonnalle betonin aita voi käsittää kaksi, kolme tai neljä paneelit, jotka asetetaan paikoilleen uriin erityinen pilariin. Tällaiset aidat voidaan asentaa perusta, ja ilman sitä.

Tämän tyyppinen koskee aidat kestävin ja pitkäkestoinen.

välttämätön edellytys - kun läsnä on vahva nauha tai laituri perusta. Aita itsessään koostuu kiinteän betonilaatan tai edustaa haluttua korkeutta tiilestä. Monoliittinen laatat voivat olla koristeellinen ornamentti tai vain sileä, sovelletaan usein suojelemiseksi teollisuuslaitoksissa.

Täällä opit asentaa betoni aidan käsillään.

Aidat on rakennettu pienistä betonista monoliittisista tai ontolohkareista, jotka on sementoitu yhdessä sementtilaastin kanssa. Aidan rakenne muistuttaa muurausta. Eristysseinä vaatii viimeistelyä koristeellisella tai tavanomaisella rappauslaastilla tai kivien alla.

Tällä tavalla rakennettu aita ei edellytä leikkauspisteiden asentamista, mutta työn on oltava erittäin ammattitaitoinen kivi.

Itsenäinen aita koostuu monoliittisista betonista valmistetuista betonista, jotka ovat raskasta betonia ja joilla on merkittävä massa. Ominaispiirre itsenäiselle betoniteetille - leveän vaakasuoran pohjalevyn läsnäolo, jonka ansiosta pystyt pystysuoraan. Toinen vaihtoehto - asennus maahan "lasit9raquo, jossa piikkiä pystysuoraan sijoitettu aita osat.

Valtaosa esivalmistetun rakenteen aidasta valmistetaan kaksipuolisessa versiossa - niillä on sama ulkonäkö, joka on ulkopuolelta, joka on aidatun alueen sisällä. Poikkeus on muutamia itsenäisiä aitauksia, joita sisätiloissa ei tarvita sisustusta.

Block betoni aidat ovat sekä kahdenvälisiä että yksipuolisia. Tällaisen aidan rakentamisessa sivuston omistaja päättää, koristeleko sen sisäpuolelta vai ei.

 • Valmisbetonisia aidoja tehdään korkeus korkeintaan kaksi metriä ja lohkoista järjestetty kotelo voi olla mikä tahansa, jonka päällikkö valitsee korkeudesta ja pituudesta.

Ja tässä artikkelissa kerrotaan punktioita.

Monoliittinen betoniteräs niillä on etunsa verrattuna muun tyyppisiin aitoihin. Kun olet luonut sen kerran, voit unohtaa tämän ongelman jo vuosikymmenien ajan.

Turvallisesti järjestetty säätiö takaa aidan pitkäjänteisen toiminnan, aita ei taipu eikä kysy. Alue suojataan luotettavasti ei-toivottujen vieraiden ja uteliaiden näkymien kautta. Erilaiset värit ja helpotusmallit varmistavat alueen suunnittelun yksilöllisyyden ja täydellisen harmonian maisemaan sekä kadulta ja pihalta.

Betoniraita sillä on myös sen edut - ne koostuvat yksinkertaisesta asennuksesta, jonka voi tehdä kaksi tai kolme henkilöä. Jos tarvitset apua nosturin asentamiseen monoliitti-aidan osia, niin tämä kaikki on yksinkertaisempaa. Kahden metrin korkea-aita koostuu yleensä neljästä osasta, joista osa voi olla sama, ja yläosa on yleensä koristeellisempi. Joskus alin osa valmistetaan tummemmista sävyistä ja tekee koostumuksesta raskaampaa. Tämä tehdään myös käytännön syistä, koska tummempi väri on pienempi kuin valon väri.

Kuvassa näkyy, miten aita näyttää betonipaneelilta.

Aidat, jotka on valmistettu lohkoista, vaativat kokemusta mason työstä, koska on täysin vaikeaa saada täysin tasainen seinä. Tässä veneessä on temppuja, ja jos et käsittele tätä ammattia, on parempi antaa se ammattilaisille. Pinnat ovat päällystettyjä ja koristeellinen päällyste levitetään. Tällaiset aidat voidaan yhdistää muiden viimeistelytapojen kanssa, mikä antaa niille yksinoikeuden. Esimerkiksi taotut elementit täydentävät hyvin aita.

Toinen versio aidasta, joka koostuu kolmesta eri osatekijästä, joissa on kaksi yläosaa, jotka on sisustettu kaiteilla, jotka muodostavat upean rakoa. Oikein valittujen värien yhdistelmä päivittää alueen ja antaa siistin ulkonäön. Betonin aitaosien tiilien simulointi on hyvin suosittu valinta kodinomistajien keskuudessa.

Kaikki ovat tuttuja itsenäiset aidat, niitä voidaan nähdä teollisuusyritysten tai esineiden ympärillä. Tällaiset aidat eivät vaadi pitkää asennusta, koska niiden ei tarvitse tehdä säätiötä, vaan ne tuodaan ja asennetaan. Tämä aita on yleensä uurteinen pinta, mutta joskus ne ovat tasainen. Asennusta varten tarvitaan lisä tekniikkaa.

Ja täällä luulet metalliuunista kylpyyn.

Täällä http://ru-house.net/stroitelstvo/ löytyy paljon enemmän kognitiivisia artikkeleita talon rakentamisesta.

Vahvistettujen betonirakenteiden edut paljon, siksi yhä useammat tällaiset aidat näkyvät sekä kaupunkialueilla että esikaupunkialueilla.

 • Korkealaatuisten betonirakenteiden lujuus ja kestävyys ovat kaikkien tiedossa.

Kuitenkin järjestelyyn betoni aidat voit kohdata useita vaikeuksia:

 • Jos vertailet yksinkertaisia ​​puisia tai metallisia aidoja, betoni on tietenkin paljon kalliimpaa.

Näetkö epätarkkuuksia, epätäydellisiä tai virheellisiä tietoja? Tiedätkö, miten tehdä artikkeli paremmin?

Haluatko ehdottaa julkaisukuvia aiheesta?

Auta meitä parantamaan sivustoa! Jätä viesti ja yhteystietosi kommentteihin - me ota yhteyttä sinuun ja yhdessä julkaisemme julkaisun paremmin!

Aita betonista, luonnonkivestä tai tiilestä, tämä on luotettavin linnoitus, jonka henkilö on keksinyt. Ottakaa esimerkiksi keskiaikaiset linnoitukset, myös seinät, vaikka niitä muutettiin ja yksinkertaistettiin nykyaikana. Ihmisillä ei yksinkertaisesti ollut varaa asentaa tällaisia ​​aidat ja aidat kiveä tai betonia, ne rakensivat puisia, ja sitten joka viiden tai seitsemän vuoden aikana he muutti laitureita. Omassa talossa aita on valmistettu luonnonkivestä, ja tuet on tehty koristeellisista tiilistä. Tämä yhdistelmä nykyaikaisia ​​ja luonnonmateriaaleja mielestäni on ihanteellinen yksityisasuntoihin. Näyttää siltä kuin ensimmäinen kuva, mutta se on vieläkin parempi, on häpeä, ettet voi laittaa kuvaa, muuten näytän sen.

Koristeelliset betoni aidat: kaunis, moderni ja turvallinen

Koristeellinen betoni aita - käytännöllinen rakenne, tavallinen betonirakenne. Heidän eronsa on ulkoisen ulkonäön ja tuotantoteknologian ansiosta. Koristeelliset tuotteet on valmistettu betonipaneeleista, koska käsityöläiset käyttävät erikoismuotoja. Rakennuttajan käsissä tyylikkäät mallit muuttuvat kauniiksi, luotettaviksi ja kestäviksi rakenteiksi. Jatkuva betonikankaan verkko kootaan useista vaakasuorista elementeistä. Osien jakaminen helpottaa betonisten osien kuljetusta ja koriste-aidan asentamista omiin käsiinsä.

Asiantuntijat pitävät koriste-aidojen etuja:

 1. Luotettavuus ja kestävyys. Jopa muinaiset rakentajat tiesivät, että betoni on kestävä materiaali. Metallikehyksen aidan vahvistaminen vahvistaa entisestään rakennetta ja parantaa asennuksen laatua.
 2. Helppo kokoaminen. Koristepesien aitauksen asentamista hallitsee myös kokematon mies rakentamisessa.
 3. Palonkestävyys ja paloturvallisuus ovat kotitalouksien rakenteiden tärkeitä ominaisuuksia. Betoni aitaukset tapaavat.
 4. Rajoitus pääsyyn yksityiselle alueelle. Sekä fyysinen tunkeutuminen että visuaalinen arviointi siitä, mitä pihalla tapahtuu aidan koristeosien ulkopuolelta, jätetään kokonaan pois.
 5. Pitkä käyttöikä. Aidat, jotka koostuvat konkreettisista koristeelementeistä, kestävät säähavaintoja. He eivät pelkää kylmää, kuumuutta, kosteutta tai kuivuutta.
 6. Ei tarvitse säännöllistä huoltoa. Vahva pinta ei vaadi erityistä hoitoa ja säännöllisiä päivityksiä.
 7. Erilaisia ​​suunnitteluratkaisuja. Massiivisuudesta huolimatta betoni aita näyttää hienolta. Seinä tekee koko sivustosta houkuttelevan.

Koristepaneelit saadaan värähtelymenetelmällä. Tulevan tuotteen värjäämiseksi värisignaalit sisältyvät betonimassan formulaatioon.

Betonipäällysteet voivat olla erilainen, riippuen tuotteen täyteaineesta. Tulevaisuuden mallit ovat sementtiä ja apumateriaaleja - jätekuonaa, murskattua kiveä, saviä, lasia, pieniä soraa, tiilihiukkasia ja muita jätteitä.

Betonibetonien täyttämiseen ovat:

 • ontto - koristeelliset ja sileät, eri väreissä tuotetut. Tuotteiden koko on vakio - 200 x 200 x 400 mm. Aseiden ja niiden laakerointien rakentamiseen soveltuvat paremmin 390 x 140 x 188 mm: n parametrit.
 • Koko keho. Tuotteilla ei ole aukkoja. Niitä käytetään yleensä monikerroksisten talojen rakentamiseen.

Rakennusprosessi, jossa käytetään koriste-elementtejä, muistuttaa suunnittelijan tekemää työtä - jokainen myöhempi lohko asetetaan edelliseen. Rakennettu pylväs on vahvistettu ja betonoitu, mikä lisää tuotteen tukevuutta. Betonielementit ovat niin tehokkaita, että ne kestävät raskas taotut portit. Heidän kokoonpanonsa kestää paljon vähemmän aikaa, verrattuna tiilidialogiin.

Kaupungin ulkopuolella raja-arvot löytyvät usein mökeiltä, ​​jotka rajoittuvat kadulta koristeellisilla betonipaneeleilla. Tuotteiden optimaalinen koko helpottaa asennustyötä ja mahdollistaa kiinteän, luotettavan suojauksen. Yhdessä verkossa osat kootaan yhdistävien osien avulla.

Aidan koristelohkon pinta luo luonnonkiven jäljitelmän. Omistaja voi harkintansa mukaan lisätä kivi- tai metalliristikoita. Caps, pommel ja laatoitus täydentävät luonnollisesti muotoilua.

Sisustusteknisten aidojen muodot

Sisustusbetonista on useita lajikkeita.

Rakenne on osa, joka on koottu useista levyistä. Aidan yläosa on kruunattu koristeellisilla elementeillä. Tällaista aitaa voidaan puhaltaa, jos vuokranantaja jättää aukkoja taitettujen laattojen ja tiheä / kuurojen välillä. Betonisia aidoja voidaan myös valmistaa muiden materiaalien jäljittelyä varten. Luonnontuotteiden ystävät varmasti pitävät betonipaneeleista "puun alla". Kelvollinen ja kiinteä ulkonäkö "kiven alla", "tiilen alla".

Aitojen keskuudessa kaikkein vankimpi, monoliittinen rakenne harkitaan syystä. Asennuksen tekniikka edellyttää nauhan tai pylväspohjan pakollista järjestelyä. Monoliittinen aita on valmistettu kiinteistä teräsbetonilaaduista - sileä tai kuvioitu.

Sileät tuotteet soveltuvat parhaiten teollisuusalueiden tai rakennustyömaiden etsintään. Viereisissä tiloissa koristeelliset ja maalatut levyt ovat houkuttelevia.

Yksiosainen aita tulee kokoamalla pieniä betonilohkoja. Elementtien sementtiin käytetään sementtiliettejä. Yleensä aita on rakennettu ontolta lohkoilta. Mutta jos omistaja haluaa maksimoida suunnittelun luotettavuuden, hänellä on oikeus valita monoliittisia tuotteita.

Estetiikka modulaarinen aita kasvu kipsin tai laattaverhouksen. Miekkailu ei tarvitse tukipilarit. Kokonaan muodossa se muistuttaa seinään. Parantaa vahvuus rakentamisen on suotavaa laittaa perusta.

Kotelo koostuu monoliittisen teräsbetoni laatat, joilla on laaja pohja, joka on asetettu maahan. Joissakin malleissa ei ole perustaa, ja piikit, jotka vaativat asennus erityisiä silmälaseja. Mutta perusta tällaisten aidat eivät vaadi. Laittamalla ne mieluummin tilapäistä kaiteita alueella. Tämän jälkeen rakenne voidaan siirtää toiseen paikkaan.

Vahva aita on houkutteleva ulkonäkö ja kadun, ja puoli pihalla. Koristelu muodostuneiden kaksipuolinen suoritusmuodossa. Kun aidan panemista samostoyaschih tarpeeksi tehdä koristeet toisella puolella - sisä- puolella ei ole välttämätöntä.

Asentaa aita tehtiin nopeasti ja onnistuneesti, työn aloittamiseen tarvittavat varastoida työkalut:

 • liitu
 • johto
 • harja
 • raadella
 • rulettia
 • sorkkarauta
 • lapio
 • istutuslapio
 • betonimylly
 • hitsauslaitteet
 • puinen panokset
 • Building tasolla.

Rakentamiseen asuntojen miekkailu parempi ostaa ontot lohkot. Erillinen saanti valmistus helpottaa kevyemmän tuotteiden ja mukavuutta jäykisterakenteesta.

Asennus koriste betoni aita

Ensimmäisessä vaiheessa asennustyön on sivuston ulkoasuun:

 1. Alle kaistale säätiö kaivannon liitua merkitsevät rajoja (pit leveys olisi ylittää leveyslohkoissa kahdesti, ja 40 senttimetriä lisättynä marginaalilla).
 2. Tavanomaisissa maaperän kuoppaan syvennetty 60 -. 70 cm kosteissa tiloissa, Kuvio kasvoi 20 cm, poikkeamatta rajojen maaperän jäätymisen. (Opetella oikea laskeminen rakentamismääräykset alueella).

Nauha perustuksissa aidan betonin muodostetaan kaivantoon. Ensimmäinen sullotaan pohja ja heittää kerroksia soraa ja hiekkaa. Sitten ram "tyyny" ja yhdessä seinät peitetty katemateriaali luoden vedeneristys ja suojaa leviämistä maahan. Valmistella Master ratkaisu on suositeltavaa käyttää M200 brändi sementtiä. Komponenttien suhde - 1 h x 5 h sementti sora hiekka x 3 h .... Connect on parempi uskoa betonimylly.

Valmistettu liuos valettiin 10 cm dreneerauskerroksen. Kovettumisen jälkeen, jotta muotti välilevyjen joka pitää kehyksen muovaama betonipaine. Konstrukti vahvistettu metallivahvistus, liimattu tai hitsattu kiinni. Optimaalinen etäisyys rauta tangot - 10-30 cm (vertikaalinen ja horisontaalinen). Runko on tehty pienemmäksi muotti 3-5 cm. Sallittu päästöoikeuksien perustuksen yläpuolella - enintään 15 cm.

On kiinnitetty kehikon alla virkaa ja yhdensuuntainen kaivannon noudattaen betonijalat jotka käytetään pylvääseen ja saanti arkki. Keskipiste on seuraava lohko laakerin akselilla. Span on täytettävä useita konkreettisia tuotteita. Muotti liuos ja kaada seos ram sorkkarauta. Viikon betoni on kiinteä. Seuraavaksi poista muotti ja noudattivat katto mastiksi. Välisen tyhjän kaivannon ja perustuksen täynnä maan.

Niissä kohdissa liikkeeseen varusteet kokoavat betonipylväiden. Jos ei ole kiilaura lohkot joka 3 riviä Päällystys betoniteräsverkko. Betonitiilet on säädetty riveihin ja kuljettaa kastike saumat aivan kuten matkatavaroiden kuljetetaan pois tiili. Pystyriveihin yhdisteiden on erotettava toisistaan ​​etäisyydellä 1/3 lohkokoon. tuotteet on sijoitettu oikein ohjata rakennuksen tasolla.

Tarkemmat videoasetusvalikko koriste betoni aita:

Koriste konkreettisia anturoiden varten aidan

Betonielementtejä rakentamiseen aita voidaan ostaa hyllyltä. eurofences malli koostuu 2-4, jotka muodostavat erottamattoman raina. ATR estetiikkaa ja muotoilu antaa yhdistelmä palstoja polymeeristen korkit sokkeli plitochki ja rautaa jännevälit.

Omin käsin luoda baareja koristeellinen aita on helppoa. Ensimmäinen, isäntä on rakentaa muodossa vaneri tai levyt ja vaivataan sementti-hiekka laasti (suhde 1: 3). Muodossa jälkeisessä toivottavaa kierre ruuvia, joka sen jälkeen voidaan poistaa uuttamalla tuloksena tukea.

Tarttumisen estämiseksi liuoksen puuta tai vaneria master neuvovat noudattaen välikerros muovista.

Vahvistamiseksi pilarit on tehtävä syvä raudoituskori tarttuu napojen 15 mm, ei vähemmän. Kiinnitys vahvistaminen toteutetaan ilman hitsausta. Tämä työ edellyttää neulottuja.

Set saraketta lukittu muotteihin 48 tuntia. Uuttamisen jälkeen ne sijoitetaan lämpimään ja annettiin vahvistua. Koota sulkevan rakentamisen alusta 2 viikkoa oikein tukea tulee vahvempi.

Koriste betoni aita käsillään

Onko mahdollista tehdä kotona betonitiilet?

On mahdollista, jos tilalla on seuraava sarja:

 • ravistelulaitteessa
 • Muoto lohkon
 • betonimylly
 • Jätteiden moottoriöljy.

Muotit lohkojen helpointa valmistaa levyt 25 mm paksuus. Ne tarvitse olla ja seinän ja alhaalta. Yhdiste osaa suorittaa nauloilla tai ruuveilla. Geometria kulmat ohjaus kolmio.

Konkreettisia valmistelu tulee:

Komponentit laitettiin sekoittimeen ja syke kunnes konsistenssi hapankermaa. Muodostavat tahriintumaan moottoriöljyä ja kaada valmis ratkaisu. Ja laatuvaatimuksista kuivausyksiköitä 48-72 tuntia. Lämpötilaolosuhteissa - 65-70 ° C: ssa Jäädytetty tuote poistetaan muotista ja kaikki ylimääräinen sementti poistettiin.

Jos asiakas noudattaa kaikkia suosituksia, saat laadukasta ja halpa materiaali rakentamiseen koriste betoni aita. Luova omistajat kehotetaan tekemään Kuvioyhdistelmässä. Tätä varten pääsisäänkäynnin koristella takorauta-aita paneelit ja kivimuuri. Loput aidan linjan, luoda betoni tai -elementit. Pitkin aita tehtaan rehevä kasvillisuus. Vihreät antaa sivuston harmoniaa.

 • Paju aita käsillään
 • Arkitehtuur omakotitaloissa - alueella ylellisestä ympäristöstä
 • Aita liuskekivestä käsillään - tapaa talousarvion osa aidan
 • Aita Särmäämätön - luonnon kauneutta ja luotettava suojaus osa
 • Metalli Rakoaidat - esteettinen toiminnallista rakennetta
 • Kaikki vivahteet rakentaa aidan aaltopahvin

Copyright © 2017 Aktiivinen yhteistyö on pakollista kopioitaessa materiaalia sivuston.

1

You may also like

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

28 − 18 =