betoni aita

Koristeelliset betoniaidat

Koriste betoni aidat, lisäksi, että on suuri lujuus ja kestävyys toimintatavat ovat ainutlaatuisia houkuttelevan näköisiä. Tämä tekee aidat kysynnän paitsi suojelemiseksi omakotitalojen, mökkejä ja huviloita, mutta myös puistoissa, tuotantolaitoksia.

Useita muunnelmia konkreettisia aidat eri värejä ja muotoja

Mikä on koristeellinen betoni aita

Teräs- - materiaali erinomaisia ​​varustettu betoniin, laastiin vahvistettu sisällä metallirakenne. Tällaiset laitteet materiaalien edullisin, sillä se mahdollistaa yhdistää kestävyys pitkäaikaisessa käytössä.

Ostaa Koristeelliset betoniaidat tänään ei ole ongelma. Markkinoilla ovat hyvin edustettuina erilaisia ​​malleja kanssa parhaat mahdolliset asetukset. Hinta tällaisen suojan on hieman korkeampi kuin metalli- profiilin, mutta kuten sanotaan, laatu on sen arvoista. Tällainen aita on paitsi koristeena tahansa sivuston omistaja, korostaen sen asemaa, mutta myös kannattava investointi. Kun sijoitettujen varojen voit unohtaa aidan asiasta.

Edustava näytteenotto konkreettisia koristeltu luonnonkiveä

Edut ja haitat Aidat betonista

Kuten minkä tahansa muun tyyppisiä aidat, tällainen aitaus on omat erityispiirteensä, jotka suurelta osin vaikuttavat positiiviset ja negatiiviset ominaisuuksia suorituskykyä.

Positiivisen puolen koriste betonin aidat sisältää seuraavat ominaisuudet:

  • Suuri lujuus. Ainekset - betoni - kestämään kuormaa ilman muodonmuutosta mekaanisesti;

1

Vankka ristikko betonin koriste aita

Alunperin koriste aita

Tämä vaikuttava lista ammattilaiset osoittavat, että hienoksi betoni aidat - se on erinomainen vaihtoehto koristamaan aidat, joka toimii yli kymmenen vuoden ajan.

Ehkä ainoa haittapuoli tällaisten mallien on, että niiden asennus ja käsittely edellyttää erikoislaitteita ja taitoja toimia. Tämä seikka johtuu siitä, että suuri paino rakenteen vuoksi on mahdotonta asentaa aidan manuaalisesti.

Variant koristelu betoni aita

Miten asentaa koriste betoni aita itse

Ennen kuin aloitat, sinun täytyy huolehtia laitteiden saatavuus, kuten nosturi, jolla voidaan nostaa ja kuljettaa raskaita esineitä korkeuteen noin kaksi metriä.

Ota se, voit vuokrata rakennuksen organisaatioille, jotka tarjoavat vastaavia palveluita.

Tällöin hinta asennus aidan on alhainen verrattuna osto siihen asennettiin asiantuntijat. Itse asennus ei ole kovin monimutkainen.

Järjestelmän asennus koriste betoni aita

  1. Sijainnin määrittämiseksi, jossa tulee olemaan koristeellinen konkreettinen aita, jossa esitetään maahan viiva tai vetämällä striper säiettä.
  2. Kaivaa pieni reikä maahan (60-70 cm syvä). Tämä on niin sanottu kupit, ne asennetaan tukipilarit säilyttäen aidan suunnitteluun. Lasit on järjestetty etäisyyden päähän toisistaan, joka on yhtä pitkä levy, ottaen huomioon vielä 5 cm.
  3. Lasi asetetaan aidantolppaan ja betonoidaan. Kun liuos jähmettyy, voidaan siirtyä suoraan asennukseen napauttamalla levyjen.

Asennuslevyt aidan viestit

Asennus Tällaisen aita kestää noin kolmesta neljään tuntiin, mutta jos teet koko prosessin omasta, se vie enemmän aikaa, samoin kuin vaikuttaa laatuun. Ihanteellinen määrä ihmisiä pika-asennukseen - kolme ihmistä.

Vinkkejä ja neuvoja asennuksen aikana

Jos navat kuivumisen aikana betoni lasit hieman painunut, on olemassa vaara, epätasainen näytteenottoa. Tässä tapauksessa on suositeltavaa ennen asennuslevyt odottaa täydellinen jähmettyminen liuosta ja tasoitus pylväiden moukarilla.

Erot levyn ja pylvään voidaan kompensoida erityinen asennus näkymä, jossa asennus aidan suoritetaan vaiheittain. Sitten kahlittu, asennus, suurempi todennäköisyys saada suora aita. Reunasta, jossa ei ole sarakkeessa, levy asetetaan varmuuskopio tiiliä tai muita aineksia samalla korkeudella. Asentaminen betoni aita ei vaadi yliluonnollisia taitoja, ja voit ostaa sitä valmiiksi ja tilauksiin. Se on tarpeeksi olla alkeellisin taitoja rakentamisen sekä valmistella kaikki tarvittavat työkalut ja välineet etukäteen.

Minun täytyy korjata koriste aidan betonista sijoitetaan sivustolla. Kaksi pilaria, jotka pitävät portin, potkut maahan. Rakentamisen aikaa on kulunut 6 vuotta.

Valinta ja asennus teräsbetonista aidat

Aidat Betoni luotettava ja käytännöllinen, lisäksi usein poissulkevia. Tällainen aidat kysynnän rakentamiseen yksittäisten kohteiden (talot, mökit) sekä julkisiin tiloihin (päiväkodit, koulut, pankit ja niin edelleen. D.). Ennen valita aidan betonista, on tunnettava sen perinpohjin.

Teräsbetonista aita. Plussat ja miinukset

Teräsbetonia aidat laadultaan parempi kuin jotkin muut lajit aidat. Verrattuna puu, betoni aita on turvallinen: se on helposti syttyvää, ja se on kylmä kestävä, ja sen vuoksi kestää kauemmin: vähintään 50 vuosi. Aidan kantaverkosta "nettoutus" menettää äänieristys, turvallisuuden tunnetta.

Yksinkertainen rakenne helpottaa asennusta betoni aidan. Jos on halu ja taidot se pystyy pitämään puolensa, säästää houkutella ammattilaisia. Runsaasti malleja, kuvioita ja värejä antaa tilaa luovuudelle. Betoni aita on suositeltavaa kipsi, maalata tai koristella laatat.

Ovatko nämä suojaukset ja niiden negatiivisia puolia. Tämä tietenkin korkeat kustannukset, huomattava paino rakenteet (saattaa vaatia nostimet), asennus perustusten tietyntyyppisten aidat.

Betoni aita ja eroavat suunnitteluun ja rakentamiseen menetelmä. Ne voivat sisältää litteitä levyjä tai monimutkaisia ​​koriste-elementtejä. Valmistajat tarjoavat erilaisia ​​toteutusvaihtoehtoja, jotka eroavat toisistaan ​​värin, muodon ja tyylin. Valu konkreettisia voi simuloida erilaisia ​​kiveä, puuta, onnistuneesti yhdistää muihin materiaaleihin, kuten metallista valmistetut elementit, tiilestä.

TÄRKEÄÄ. Korkea kiinteän seinän hidastaa kasvien kasvua, esteenä auringonvalolle. Teimme aita asetetaan korkeita puita, varjoa rakastava viiniköynnösten (esim muratti) On aiheellista, ja grillipaikka. Kevyen hellä puretut soveltuvat alhaiset harjakattoisia aita.

Teräsbetonista aidat ovat monoliitti samostoyaschimi, säveltäminen, lohko - ja se ei ole koko lista luokituksia. miekkailu riippuu siitä sovelluksesta, tuotantomenetelmä, asennustapa. Mietitäänpä joitakin niistä.

Se on vahvin ja kestävä sellainen aidat, jonka langan laajoja alueita teollisuuslaitoksia ja varastoja.

Ensimmäinen vaihtoehto - rakentaminen periaatteen nauhat perusta: set muottitaulun, vahvistaminen vahvistettuja ja kaadetaan betoni. Niistä eduista monoliitti - nopea rakentamisen valinta tahansa korkeus aidan, voit tehdä ilman erikoislaitteita. Haitat ovat suuria fyysisiä ponnistuksia.

Toisenlainen monoliitti aidat - betonia kohdat. Yksilevyrakenteisia on asennettu uriin tukipilarit nosturilla. Hyödyt - Suuri lujuus ja älykkyyden.

Monoliittinen aidat voidaan rakentaa tai perusteeton. Yksi vaihtoehdoista - asettaa sauvojen "lasit", kaivaa maahan.

Tällainen vahvistettu rakenne on suurennettu pohja, joka antaa resistenssin sitä. Samostoyaschie osassa vain riitä tuomaan paikalleen. Korkeus aita voi olla jopa 3 metriä, ja paino yhden osan - 2,5 tonnia. Ilman erityistä maarakennus, tässä tapauksessa ei voi tehdä.

Kunkin osan aidan kirjoitetaan levyjä, jotka voivat poiketa ulkonäöltään. Yksi osa kahden metrin tilat usein sisältää neljä levyt. Alemman riveissä on yleensä tehty kuuroja, ja ylhäältä - kanssa läpi koristeet. Pohjan pinottu aita ei tarvita, levyt asetetaan ohjaimen tukirakenteita.

Poikkipinta betoni aita helppo asentaa - se on yksi sen tärkeimmistä eduista, pärjäävän työn 2-3 henkilöä. Paino pinottu levyt - 25-70 kilogrammaa, niitä on helpompi kuljettaa ja ne maksavat vähemmän massiivisia monoliitin osia. Levyt, on yleensä koriste viimeistely toisella tai molemmilla puolilla.

TÄRKEÄÄ. Valitsemalla kuviollinen konkreettisia evroplity, kiinnittää huomiota laatuun ja arvosana konkreettisia (vähintään 400), tarkista vahvistaminen (olevan useita kerroksia Metallitankojen ristikkäin), sirut ja halkeamat puhua huonosta laadusta materiaaleista tai virheellisestä kuljetuksesta. Vertaa tarjoaa useilta valmistajilta.

Kotelon kerätään pieniä lohkoja, tiiliä. Betonitiilet saanti - monoliittinen tai kustannustehokkaampia ontto - yhdistetty sementtilaastilla. Laying edellyttävät erityisiä taitoja - tarvitaan tuomaan täysin tasainen seinä, joka sitten rapattu ja valmiiden erilaisilla materiaaleilla.

TÄRKEÄÄ. Varten aidan betoniharkkojen tarvitaan laitteen perusta, se voi kompensoida helpotusta maaston. Tässä vaiheessa - yksi tärkeimmistä menoeristä.

Kuoret koriste betoni aidat ovat suosituimpia keskuudessa betonisulkujen. Yksi syistä - helppoja pystyttää.

Joka on helpompi - rakentaa aidan itse tai houkutella työntekijöitä?

Valmistus rakenneosien

Kannattaa ensin laskea, kuinka paljon materiaalia tarvitaan. Raja-alueella ajetaan tappeja, veti köyttä, ja kehä mitataan - tämä on pituus tulevaisuuden aidat.

TÄRKEÄÄ. Huolellisesti arvioida työmaa-aita. Jossa on mahdotonta sijoittaa rakenne-elementit - laitteistot, siirrä viiva haluttuun suuntaan.

Nyt voimme laskea tarvittavan määrän konkreettisia osia ja tukevat pilarit. Poikkileikkaus tukien - 15x15 cm vakioleveys pinottujen levyt -. 2 m, se on leveys osassa. Korkeus evroplity - 0,5 metriä, joka on - yhdessä osassa kahden metrin aita levy 4 tulee sijaitsemaan. Ja tukea osio tasaisesti jakaa niitä ympäri kehä, laskemme tarvittava määrä materiaalit ja teeskentelee niiden tuleva arvo.

Yksi tapa vähentää kustannuksia - tehdä varsinaista suunnittelutyötä.

Betoni kuviollinen paneelit voidaan valaa käyttämällä valmiita lomakkeita konkreettisia aidat. Tällaiset muodot keräämiseksi betonin tuottanut monia yrityksiä, erilaisia ​​suunnittelu ratkaisuja. Muodot ennen kaatamista rasva jäteöljyä tai muiden jalostettujen Riisumistoimenpiteet keinoin.

Liuosta valmistukseen levyjen koostuu sementistä, joki puhdistettiin hiekka, sora, murskattu kivi, vesi. Jos liuos ennen lomakkeen täyttämistä lisätä graniitti sirut, levy kääntyy vaikutus aurinko paistaa kiteitä.

TÄRKEÄÄ. Laatu komponenteista betonimassan vaikuttaa elämään tulevaisuuden tuote. Esimerkiksi valmistautumaton hiekka voi aiheuttaa muutoksia levyn muodossa vaikutuksen alaisena ympäristön sisällä pari vuotta.

Jos injektiona laatan välttämättä saumojen metallikehys. Ruudukko, jossa on vaihe, 10-10 cm: valmistettu metallilangoista, tangot tai tähteet hitsaamalla.

Parasta laatua, kun valu laatat voidaan saavuttaa käyttämällä tärypöytää. Se mahdollistaa homogeeninen estää poistamalla betonin ilmakuplia. Kypsymisen betonilaatan kestää enintään 30 päivää ei ole suositeltavaa asentaa paneeliin ennen kuin se vanhenee. Viimeistely voidaan suorittaa vasta 6 kuukauden kuluttua.

Tukipilarit valetaan käyttämällä muottia. Niiden on annettava urat asennettavaksi eurostandardia.

Asentaminen betoni aidan ladonta

Asentaminen betoni aidan pitäisi aloittaa merkinnän. Asemalla suunniteltu sijainti tukipilarit. Sitten kaivaa reikiä, se on parasta käyttää erityisiä laitteita, kuten ankkuri kuorma. Reliance on sijoitettu reikään ja tiivistetty soraa ja hiekkaa. Sitten kuopat betonoidaan lujuuden kannalta tarpeetonta. Pystysuora tukirakenteet tarkastaa pystysuoran. On tärkeää tehdä ennen kovettumista. Kun tukea jäätynyt, voit asentaa koristelautanen.

Viimeistely ja koristelu konkreettisia esteitä

Voidakseen palvella aidan pitkään, on suositeltavaa tehdä viimeistelytöitä. Edullisin tapa - maalaus. Se suojaa huokoista materiaalia sademäärä, antaa epämääräisen konkreettinen on katseenvangitsija väriä. Mitä tahansa sopivaa maali julkisivujen, edullisesti vesi-pohjainen (lateksi, silikoni, akryyli). Kun värien keskittyä paremmin luonnon sävyjä - sininen, harmaa, vihreä, beige. Tätä taustaa vasten edullisemmin katsottaessa kukinta ja viherkasveja.

Aidan betonista - on luotettavuus, joka vaatii tietyn kustannuksia. Self-osien valmistus betonin aidan ja sen asennus vaatii paljon aikaa ja vaivaa, mutta se maksaa pois kaikki luottamusta materiaalien koostumusta ja ylpeys tehdystä työstä.

Tallenna linkki jotta ei menetä, tarvitset:

Rakentaa aita paino / paino osat itsenäisesti

Poikkipinta teräsbetoni aidat - on tehokas keino suojelun ja ääneneristävyys maan mökki ja alueella yleensä, joka säästää tunkeutujia ja piilottaa uteliailta näyttää. Tämä muotoilu on karu ja kestävä, ja hyvä ulkonäkö tekee mahdolliseksi täydentää arkkitehtuurin ajatuksia suunnittelija, kun kaikki rakennukset alueella yksiosainen kokonaisuus näyttää. Asentaminen betoni aidat voidaan tehdä yksityisasuntojen tilat teolliseen käyttöön esineitä ja muilla alueilla, joille pääsyä on rajoitettava.

Etuja käyttämällä w / w osia web-aidat

Tärkein etu ladonta aidat betonia on niiden korkea laatu ja nopea asentaa. Aluetta betoniin mukaisesti tuotettujen GOST vain korkealaatuisia materiaaleja: sementti luokka PC I-500, betoniterästen BP-1, joki hiekka, sora fraktiot 5-10 mm, ja muita erityisiä lisäaineita, jotka lisäävät betonin laatu. Tästä johtuen teräsbetonista aidat eivät ole kestävyydeltään huonompia ja vahvuutensa entistä tiili aita. On tärkeää, että tällaiset betonirakenteiden kuuluu luonnostaan ​​paitsi luotettavuutta, vaan myös eri muodoissa, ja se voidaan asentaa millekään maaperän ja maiseman.

Kuvaus vaiheista rakentamisen osa koriste paino / paino aidat

Mount Technology poikkipinta paino / paino aita on melko yksinkertainen, vaikka se ei ole tarpeen tehdä hieman vaivaa, koska paneelit ja pilarit painaa jopa 80 kg. Suurin ongelma - on ylläpitää tasoa koneeseen ja aidan, ja tätä varten meidän täytyy järjestää sarakkeet joskus enemmän kuin kerran. Asentaminen betoni aidan voidaan suorittaa tiimi kaksi tai kolme henkilöä. 1 päivä ammattirakentajille voi rakentaa jopa 40 metrin aidat.

Ennen asennusta betonirakenteet, täytyy valmistautua alueella (poista roskat, pintamaan) ja suorittaa useita mittauksia. Kuten muusta rakentamisesta, merkintä maasto suoritetaan avulla tapin ja vahva köysi, jonka ääriviivat elementit aidan koko johtoa pitkin asennus. Koosta riippuen hankitun osien määritellä sijainti tukipylväiden, ovet ja portit. Asentamalla aita linja on jännitetty kaapeli (köysi, vaijeri) ja korkeus 0,5 m maanpinnan yläpuolelle.

Ground teoksia ja asennus tukipilarit

Riippuen siitä, minkä tyyppinen kiinnitys tukipilarit suorittaa edelleen maanrakennustyöt. Tämä voi olla tavanomainen paaluttamisen tai käytön lasit paino / paino tehtaan.

Kaksi erilaista vahvistamisesta tukipilarit:

1- betonointi selin maanpinnan alapuolella; 2- käyttö kuppi

  • Betonoinnin pilarien kaksi aikaväliä. Jokaisen 2-3 metriä, riippuen osa koko, kaivamaan kuoppiin syvyys on vähintään 50 cm. Kaivoissa on kaivaa alla sarakkeessa upotussyvyys, kuten on edelleen murskattu kivi pour turvatyyny. Kaivossa laskee sarake ja laittaa sen tason avulla veden ja kiinnitä tasoitus suuri raunioihin, paloja tiili tai b / y betonia. Tuki pilari ura sijoitettu puinen telineeseen ja seuraava sarake on sijoitettu sellaisella etäisyydellä. Jatkuvasti tarkistaa - onko yhdellä tasolla esillä pylvästä rinnakkain. Mikäli väärinkäytöksiä olisi: tai horjuttaa kuopat tai kaada se maahan, poistamisen jälkeen napa. Yläosassa pylväiden neuloa köysi ja työnnetty toisen kisko-urat, jotka tulisi myös säilyttää etäisyys vierekkäisten pilariin. Kääntyminen aidat valmistettu asentaa kaksi pilaria. Ongelma epätasaisessa maastossa voidaan ratkaista pilarin eri pituisia.
  • käyttää "kuppi" alla aidan. Valmistellulle pinnalle (tasoitettu hiekka-) establish vahvistettu "kupit", joka on muodoltaan katkaistu pyramidi, jolla on yläaukon muodossa neliön. Tällaisissa reiät on asetettu navat. Tämä aita on huonompi esteettinen, mutta se on vahva ja kestävä.

Pylväs on työnnetty ensimmäiseen uraan paino / paino levy niin, että laaja rivi alas - tämä poistaa veden kertymisen. Yläpinnalla ensimmäisen rivin betonilaattojen levitetty liuos (edullisesti liuos, jota käytetään keraamisten laattojen). Sitten laittaa päälle seuraavan sarjan levyjä.

Asennus ensimmäisen levyryhmän

Loppuvaiheessa asennuksen visuaalisen selailu ja poistaa rehottaa pilarit, jos sellaisia ​​on. Asenna loput rivit samalla tavalla.

Teknologia erektio aidat paino / paino kohdat

Valmistelutyöhön aina on enemmän työtä ja haasteita kuin vain rakentamisen aidan, vetäen kierteet markup tietenkin toimia tavanomainen, mutta laserit parempi hankkia ja vedä lanka ainoastaan ​​mukavuussyistä - että näkisi markup koko ajan, on suositeltavaa ajaa johteet on erittäin hyvä ja älä poista niitä loppuun asti rakentamisen, koska se pitää valtaa - se on välttämätöntä käyttää tukijärjestelmä lohkojen työskennellä sen kanssa hitaasti, mutta terveys ja vahvuus säilyvät.

Todellakin, ja pilarit ja elementtien aidan on erittäin raskas, ja jos et halua useita kertoja järjestää sarakkeita, sinun täytyy huolellisesti suorittaa markup. Sanoisin valmistelua ja tilalla markup on paljon vaikeampi asentaa aidan itse. Siksi en ymmärrä lause siitä silmämääräinen tarkastus ja poistaminen "humalahakuinen" pilaria. Ihmettelen mitä ja miten se loppuvaiheessa. Mielestäni loppuvaiheessa liian myöhäistä korjata vikoja asennusta pilareihin. He ovat jo vahvistettu, voimme sanoa lujasti. tai ne on tarkoitus murskata.

1

You may also like

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

42 − 33 =