Aita etupiha

Miekkailu pieniin puutarhoihin

Etupiha talon edessä - se on kuin tuulahdus raikasta ilmaa. Aromit ja herkkä ulkonäkö värit piristää jopa kaikkein synkkä päivä. Harjoittavat järjestely kukka puutarha on aina ilo, koska viestintä edustajien kanssa kauniita eläimistön kiinnostava paitsi aikuisten myös lapset. Making etupiha kätensä - kovaa työtä, mutta se on perusteltua.

Kotelon varten julkisivu profiili putkien ja taotut osat

Yksi tärkeistä elementeistä, sulkemalla alue kukinnan - aitaa etupiha. Tee siitä omin käsin ei ole vaikeaa, varsinkin jos valitset yksinkertaisin vaihtoehtoja aitaamiseen. Mitä käytetään aita edessä puutarhat, niiden edut ja ominaisuudet, katsokaa seuraavaksi.

Ydin etupiha ja on suojauduttava

Etupiha on oikea paikka kasvaa kukkia, miellyttävä. Itse asiassa tämä on alue, jossa on tilattu versiossa sijoitetaan kukkia ja viherkasveja, istutettu avoimella alueella.

Variantti aita laite betonipaaseja ja taotut osat

Epäilemättä, puutarhan tarvitsee suuntamaan tilaan, joka on selvästi rajattu. Tyypillisesti pienet aidat käytetään tähän tarkoitukseen, jonka alkuperäinen merkitys - hahmotella rajat käytössä etupiha, alueella.

On tietty kulttuuri mukana pienten puutarhoja, joissa tavanomaiset aidat Aidat muunnetaan erilaisia ​​muotoja ja ideoita. Monet omistajat maa taloa kilpailevat keskenään, osallistuvat kilpailuihin maisemataiteen. Ja on syytä huomata, että aidat ja tuulilasin puutarhat luovat tietyn kuvan koko kukkapenkkiin, jolloin se maku.

sillä etupihat aidat käytetään mitä erilaisimpia: suuret ja pienet, koriste takorauta ja yksinkertaisempaa, kunhan ne täyttävät alkuperäiset toiminnot ja viedä huomiota kauniista asukkaiden kukkapenkkiin.

1

Aidat alkuperäisen julkisivu lyijykynät

Kaikki aidat ja Aidat, käytetään pientä puutarhaa voidaan jakaa eri tyyppiä:

Tällaiset aidat on omat ominaisuudet ja laatu ominaisuudet auttavat omistajalleen luottavaisesti kauneuden ja luotettavuutta aidan.

Aita - aina muodissa

Huolimatta siitä, että nykymaailmassa innovatiivista teknologiaa käytetään rakentamisessa kaikkein odottamattomia materiaalit, puu on aina trendi. Että on olemassa paljon syitä, kuten kustannusten ja erinomaisen ympäristön laadun indikaattoreita, mutta ei niin on muovia.

Esimerkki puinen picket varten julkisivu

Tunnista useita puisia aitoja sänkyjen ja edessä puutarhat, jotka eroavat hieman niiden parametrit.

Alkeellisin aita kehystys puutarhassa, jota voidaan käyttää - tämä aita. Näytteenotto on kokoelma samanlainen tasainen puisia lautoja, jotka on kiinnitetty kahden profiilin. Välillä lankkuja se säilytti tietyn matkan, joka antaa joitakin mysteeri tahansa kukkatarha. Reikien läpi helposti tunkeutuu auringonvalo, samalla muodostaen pieni alue, jossa varjo. Tee aita ei ole ongelma.

Voit tehdä tämän, sinun täytyy määrittää koko tulevaisuuden aidan ja ostaa valmiita aidan, saattaa se tukipilarit vuonna rautakaupasta.

Voit mennä toiseen suuntaan, tilaus malleja erikseen kaikki yksityiskohdat ja laittoi ne suoraan sivuston aidan asennus. Korkeus aidan, sekä leveys lankkujen - etenkin yksittäisten parametrien perusteella mieltymyksistä etupiha omistajille.

Eri suoritusmuotoja etupiha picket

Etupiha puinen vartio täysin täyttää tehtävänsä, ja voidaan maalata tahansa, miellyttävä, maali. Luovin ideoita aidat voi hakea Internetistä, mutta paras vaihtoehto olisi osoitus oman mielikuvituksen ja luovuuden.

Mukava koristella koriste aita Wicker, sekä erilaisia ​​hyönteisiä, jotka symboloivat tuoksu puutarhassa, jossa tiettyä charmia. Jos lapset ovat läsnä, ja ne osallistuvat aktiivisesti elämässä kukkatarha, voit kuulla niitä ideoita koristeet.

Ei vähemmän suosittuja baari edustavat sahaus levyt, jotka on asennettu tukeen pylväät vaakasuoraan. Yleensä puuta käytetään puutarhassa, jossa lisäksi kauneuden kasvit tarvitsevat suojaa ulkoisilta vaikutuksilta.

Timber on helppo työstää, se pysyy hyvin ja on pitkä. Se voidaan maalata, maalattu auki ja koristella erilaisia ​​puutuotteita.

Esimerkki puinen aidat puuta julkisivu

Hyvä idea tehdä puutarha, aita, joka on esitetty muodossa paaluttaa terävillä reunoilla. Se ei vain näyttää kauniilta, mutta toimivat myös erinomaisen suojan haitoilta eläimistä.

Metalli aita - lujuus ja luotettavuus

Ei ole väliä kuinka monta kehuu voidaan laulaa puu, metalli on edelleen vahva laatu aidat täyteen puutarha. Metalli opittiin tekemään aidan pitkään kuitenkin taiteellisen taonta Koristeellinen aita, tuli muotia viime aikoina.

Metalli aita etupiha on paljon etuja, mutta suuri paino tekee siitä vaikeasti korjattavissa, ja huolto. Miekkailu etupihat ovat laajalti käytössä erilaisia ​​metallin kotelot kuten:

 • Arkitehtuur ja suojaukset;
 • metalloprofilnye aidat;
 • ristikko aidat ja suojaukset;
 • metalli aita.

Taotut Palisades edullisinta katsoa maalaistaloineen koska eri metallin muotoja yksinkertaisella kuvioita, kiharat ja häikäisyn tehdä mestariteos kukka. Arkitehtuur myydään tai tehdään tilauksesta. Niiden asennus vaatii apua hissin, sekä useita ihmisiä. Paitsi tätä Arkitehtuur vaativat emäksen, koska suuri tuotteen painosta ei voida pidättää pelkästään tukipilarit.

Aita metallilevyistä valmistetut on paljon helpompaa ja helpottaa asennusta, kutsutaan kuitenkin ympäröivän aidan ei toimi. Sen päätehtävänä - rajaaminen alue sekä aidat edessä kasvimaa muista pihalla esineitä.

Vaihtoehto metallia lakkovahti varten etupiha

Aidat hyvin kireät ristikko ei vähemmän suosittu Puutarhan, varsinkin jos otamme huomioon erityisosia. Tämä aita on kestävä ja luotettava, ja luo todellisen hedge omiin käsiinsä. Tämä vaikutus saavutetaan johtuu purkaminen aidan pitkin langan kasvi, joka nopeasti ottaa oman paikkansa, jolloin aidan "elossa". Vaihtoehtoisesti erinomaisia ​​ajatuksia on purku kuten kukkivat kasvit kuten Klimatis jotka puolestaan ​​tavallinen aita ylellisyyttä ja ylpeys.

Metallinen aidan aita on täydellinen analoginen puu, kuitenkin, sen laadulliset ominaisuudet ja asennus on hieman erilainen. On edullista käyttää tapauksissa, joissa on olemassa vaara, ei-toivottuja vaikutuksia parjaajille.

Muovia aidat puutarhassa - se on yksi innovatiivisimmista suuntauksia puutarhakulttuurin. Vain älä käytä aidat: ja pullot, ja muoviputki ja muita tuotteita, joka antaa toisen elämän, on jonkin verran erilainen kuin alkuperäinen tarkoitus.

Jotta tällainen aita on erityisen hauskaa lapsille. Sen tulee sisältää vain fantasiaa ja paljon näennäisesti turhaa tavaraa löytää uuden elämän, luoden upean kuvan vaikuttava julkisivu.

Useimmat hyviä ideoita käyttää muovia muihin tarkoituksiin, voit etsiä sivustoja, joissa käytäntö erilaisia ​​kotitekoisia tuotteita. Todennäköisesti luova idea on luoda aita PVC putkia. Luulen, että tämä putki viiniköynnös oksia, kirjoittaja ajatus on luonut uskomaton mestariteos, kääntämällä puutarha ylpeyden aihe ja yleinen yllätys. Monille ihmisille, tällaisten keksintöjen ole jotain erityistä, ja ne, jotka käyttivät nähdä ympäri arkipäivää epätavallinen, kannattaa kokeilla tätä vaihtoehtoa.

Yhtä mielenkiintoista on ajatusta aidan kertakäyttöisiä pusseja, joita loppuun itse tässä tehtävässä. Aseta pienet hihnat risteilevät ruutukuvio värillisellä pussit, luoda illuusio. Sen lisäksi, että tämä aita pysyy tarpeeksi kauan, siitä tulee keskustelun aiheena tahansa kymmeniä ihmisiä.

Myös käytetään tavanomaisia ​​levyt, joita käytetään suojakuoren sisäseinät tiloissa. Tällainen materiaali on hauras ja voi nopeasti uuvuttaa vaikutuksen alaisena negatiiviset tekijät ja jatkuvassa yhteydessä auringonvaloa. Näin ollen, se on yleensä käytetään yhdessä vahvempia rakennusmateriaaleja, ja myös suojakuoren ulko-osa aidan.

Tällainen luonnonmateriaali, kuten kivi, voidaan käyttää myös järjestämisestä julkisivu.

Variantti aita laite kiviä

Taiteellinen kivestä tekee kauniin aidan etupiha kivi, joka ei ainoastaan ​​näyttää epätavallista, mutta on erinomainen luonnollinen este.

Paitsi tätä, kivi on melko halpa, ja lay out välttämätön osa koristamaan puutarhan omin käsin. Kaikki mitä tarvitset on halu ja fantasia.

Myös tuntijoiden betonituotteiden, jotka haluavat asentaa Aidat edessä telakat konkreettisia. Epäilemättä tällainen vaihtoehto aidan uskomattoman kestävä, luotettava ja yhtä houkuttelevia kuin sen vastineet. Ainoa haittapuoli Tällaisen aidat on suuri paino, vaikeuttaa riippumattoman kuljetuksen ja asennuksen tällaisten tuotteiden.

Betoni aidat kestää hyvin pitkään, ja pystyvät suojelemaan puutarhaan, paitsi väliintuloa eläimiä, mutta myös vierailta.

Esimerkki alkuperäinen väritys betonin etupiha aita

Yhdistetty vaihtoehtoja aidat

Tapauksia, joissa omistajat haluavat saada etupiha ei ole vain kaunis ympäröivän aidan kukkapenkissä alueella, mutta myös kiinteä aita, suojaamaan kasveja kolmannen osapuolen väliintuloa. Näitä tarkoituksia varten usein käytännössä yhdistelmä monenlaisia ​​materiaaleja luoda paremmat malleja etupihojen aidat.

Esimerkiksi, jos kiven aita lisätään väärennettyyn aitaan, pienten eläinten ja jyrsijöiden pääsy katupysäkille ei ole kauheaa. Puiset aidat yhdistetään hyvin metallin taonta-elementteihin sekä kiviin, mikä mahdollistaa koko maiseman luomisen.

Yhdistetty aita, joka on valmistettu aaltopahvista ja metallitangoista

Harkitse tällaista aitaa - ilo, mutta lisäksi etupihan omistaja voi olla vakuuttunut seurakuntiensa kukoistavien edustajien rehellisyydestä ja turvallisuudesta.

Kuinka tehdä kaunis etupiha: vinkkejä ja temppuja

Tarkastellaan joitakin asiantuntijoiden neuvoja, jotka osallistuvat kauneimpien puutarhojen luomiseen ja niiden toteuttamiseen.

 1. On parasta rakentaa etupiha nurjalta puolelta, eli ensin määrittää sen paikka, sitten järjestää maaperä ja pystyttää aita. Vain näiden manipulaatioiden jälkeen istutuslaitokset.
 2. Etupihan aidalle ei ollut vain luotettava aita vaan myös kaunis lisäys, sinun on määriteltävä ulkonäkö ja toiminnot suunnitteluvaiheessa, kunnes työ on alkanut.
 3. Etupihan aidan ei pidä olla liian korkea eikä se saa peittää koko paikan, muuten kasveilla on vain vähän auringonvaloa, eivätkä ne tuota niitä kypsiä kukkia ja tuoksuja.

Esimerkki etupihan pienestä taotusta aidasta

Mahdollisuus koristaa etupiha ja aita

Kaikissa töissä tärkein asia on lähestymistapa. Etulevyt eivät aina ole taotut aidat, jotka näyttävät rikkaammilta kuin puusta. Tee kaunis etupiha ainutlaatuisella aidalla, joka auttaa vain kärsivällisyyttä, mielikuvitusta ja työtä. Halutessasi voit jopa tehdä vaikeimmista etupiha-altaista täydellisen, jotta ihmiset kulkevat kotonaan hämmästyneinä kauneuden paitsi kasvavien kukkien lisäksi myös talon omistajan hallitsemisessa.

Eteisenvarjorata. Koristeelliset aidat. Muoviset aidat

Kaikki puutarhurit ja puutarhurit yrittävät koristella sivustonsa, joten oli mukavaa viettää aikaa siellä. Merkittävä rooli tässä pelissä erilaisia ​​muotoja, värejä, käytetty materiaalien koriste aidat etupiha. Tämä on ensimmäinen asia, joka kuka tahansa, joka tulee kotiisi näkee. Etupihojen aidan on oltava ilmeikäs ja erilainen kuin naapuri. Harkitse, mitä he ovat, ja sinulla on mahdollisuus valita oikea vaihtoehto sivustollesi.

Tämä on etupihan aidan mielenkiintoisin vaihtoehto. Ne voivat olla niin monipuolisia, että ne sopivat helposti ja orgaanisesti mihin tahansa muotoiluun, missä tahansa puutarhassa. Yleisimpiä on puurakennus etupihalle, joka koostuu pystysuorista kiskoista. Leveiden vaakalevyjen aita lähestyy kylän tyyliä, samoin kuin leikkaavat elementit. Tällaisen aidan tekemiseksi käytetään koivua, bambua, pajua, pähkinää. Se ei ole niin vaikeaa asentaa puiset aidat etupihalle itsenäisesti. Ne on helppo asentaa pitkien teroitettujen napojen avulla.

Jos haluat, että etupihan aidan kestää monta vuotta, sinun on kohdeltava puuta sen suojelemiseksi kosteudelta, rotilta ja muotilta. Yleisimmät tällaisen suojan menetelmät ovat päällystäminen pellavansiemenöljyllä, pohjamaalilla tai erityisellä kyllästyksellä. Vakaa vaikutus tuotetaan epoksihartsilla, mutta se on päällystettävä öljypohjaisella vettähylkivällä maalilla, koska hartsi ei siedä UV-säteilyä.

Puutarhan puiset aidat pitävät huolella, ja ne kestävät monta vuotta.

Tämä on erittäin kaunis aita. Jos sivustossasi on jo taotut ulkoiset elementit, niin etupihan tällainen aita on varsin sopiva. Tällainen aita yhdessä tiilen tai kiven kanssa näyttää varsin kunnioittavilta. Ainoa haittapuoli on suhteellisen korkeat kustannukset.

Edullisin aidan metallipuutarhaan - silmäverkoista. Se on edullinen ja helppo asentaa. Pitkän ajan tällaisen aidan alkuperäisen ulkonäön säilyttämiseksi on huolehdittava metallin suojautumisesta korroosiolta. Tätä varten alusta, kiiltävä maali tai kromaus soveltuvat.

Etupihalle tällaisen aidan luominen on hyvin yksinkertaista - samalla etäisyydellä kaivaa maadoitettua metallia tai puupalkkeja ja niiden välillä venyttää verkko. Äskettäin, erityisesti lähiöalueilla, ne tuottavat väriä. Käytöstäsi puutarhan hyöty on vain.

Tällainen aita on myös hyvä, kun sen pitkin istutetut kasvit alkavat kiharaa, jolloin verkko muuttuu sisustuselementiksi. Lisäksi tällainen aita ei viivytä auringonvaloa, ja kasvit saavat valoa ja lämpöä oikeaan määrään. Suoja on yksi alkuperäisimmistä aitaustekniikoista. Ruutuun voi kasvaa muratti, makeat herneet, kuusama, klematis. Lisäksi ruusuista, boxwoodista, sebyabrynkaista jne. Voi tulla suojaus. Tällaiset etupenkissä olevat aidat (tässä artikkelissa näkyvät valokuvat) on omat erityispiirteensä. Tosiasia on, että epäasianmukainen valikoima kasveja, kuten hedge voi kuolla. Esimerkiksi syyskuu rakastaa aurinkoa ja pudotuspuu - varjo. Jotta hedge kasvaa hyvin ja kehittyy kunnolla, se on säännöllisesti leikattava, kasteltu ja hedelmöitynyt.

Muoviset aidat, jotka jäljittelevät luonnollisia pensaita, kuten palmupuita tai muita kasveja, ovat yleistyneet viime vuosina hyvin. Tällainen hedge "blooms9raquo; ympäri vuoden. Sitä ei tarvitse lannoittaa, kastella. Varmasti monet kysyvät, kenelle tällaisia ​​aitoja tarvitaan? Miksi mennä luontoon ihailemaan keinotekoisia kasveja? Vastaus on yksinkertainen: tämä aidan etupiha on ihanteellinen vaihtoehto allergikoille. Esimerkiksi henkilö rakastaa ruusuja, mutta hajuiltaan hän aloittaa allergiahyökkäyksen. Tässä tapauksessa keinotekoiset pensaat voivat tulla pelastukseen. Ne vaihtelevat loistavasti, ne on helppo asentaa, ne on helppo kiinnittää maahan, täysin turvalliset ja eivät helposti syttyvät.

Nykyään polyvinyylikloridiverkkoa käytetään laajalti. Aidat siitä arvostivat monet puutarhurit ja puutarhurit. Ne ovat suosittuja paitsi houkuttelevan ulkonäön ansiosta. Niitä erottaa niiden kestävyys. Ristikot ovat polyeteenistä ja polypropeenista. On helppo asentaa tällainen aita. Hänen sarakkeet ovat profiiliputkista. Aitaosat kiinnitetään koukkuihin tai repäisyntöihin.

Wicker aita etupihalle

Monet puutarhurit ja puutarhurit ovat kiinnostuneita siitä, kuinka tehdä aidan etupihalle omilla käsillään ilman paljon kustannuksia. Tällainen menetelmä on olemassa. Tätä varten tarvitset ruokoja, viiniköynnöstä, pajun haaraa tai pähkinää. Oksat ja muut puut tekevät. Aseta tapit yhden metrin etäisyydellä toisistaan. Tätä varten sopivat kuivat oksat, joiden paksuus on 30-50 mm. Tasot ajetaan maahan syvyyteen, joka on 300 mm merkinnässä. Aloita "kutoa 9raquo; aita alareunasta, käämitys oksat käärmeet aidan tukien eri puolille. Seuraava sarja on kudottu samalla tavoin. Vahvuuteen sitouduta haaroita viemällä pylväitä. Aseen eliniän lisäämiseksi tulisi peittää antiseptinen aine.

Alkuperäiset ja tyylikkäät aidat aidat kiveen. Niitä kutsutaan pergoneiksi. Ne ovat eri korkeuksilla. Etupihoissa ja kukkapenkkeissä sopivimpia ovat mini-pannut. Tällainen aita on sinkitty ristikkäinen laatikko, jossa on erilaisia ​​täyteaineita - luonnonkivistä värilliseen lasiseen. Ne voidaan yhdistää, luoda alkuperäisiä kuvioita ja koristeita.

Viime vuosina kauniita vahvoja muovisia aidoja on tullut erityisen suosittuja. Ne tehdään eri muunnelmissa. Nämä voivat olla kevyitä ja elegantteja pensasaita etupihalle tai läpäisemättömiä kahden metrin aidat.

Muovisten aitojen edut

Kiistämättömän etulyöntiasema on kestävyys, pakkasenkestävyys, lujuus, ulkoinen vetoomus. Tällaiset aidat kestävät kemiallisia ja mekaanisia vaikutuksia. Murtokestävyyttä testattaessa PVC-aita on parempi kuin puun. Se ei kulje sähkövirtaa eikä käytännössä polta. Muovi ei ole hajoava, korroosiota. Se ei vahingoita jyrsijöitä, hometta, sientä. Muovi ei tarvitse erityistä hoitoa. Tällaisia ​​aidoja ei tarvitse maalata. Sateen jälkeen riittää pyyhkiä se kostealla rätillä niin, että se loistaa kuin uusi. Mikä aitaus on parempi? Nykyinen valtava valikoima rakennusmateriaaleja vaikeuttaa valintamenettelyä. Siksi lopullinen päätös on välttämätön sen jälkeen, kun olet päättänyt, mitä etupiha-aitojen yhdistelmää yhdistetään päärakennuksen tyyliin paikan päällä ja värillisellä ratkaisulla. Jos teet aidan vain kauneuden, niin fantasia teidän ilo. Jos aita tehdään kasvien suojelemiseksi, on parempi rakentaa sitä vahvemmilta ja vahvemmilta materiaaleilta.

Kaunis etupiha on vuokranantajan ylpeys. Hän haluaa näyttää ystäviä ja tuttavuuksia. Suunnittelussaan tärkeä rooli pelataan suoraan aitauksella. Se auttaa suojelemaan kauniita kasveja hyökkäämästä lemmikkieläimistä, pienistä lapsista.

Kauniit aidat etupihalle talon edessä

Talon edessä oleva etupiha voi tulla todellinen ilmanhengitys. Jopa kaikkein synkimmissä päivissä hän pystyy nostamaan hengeltään täydellisesti. Aita on yksi tärkeimmistä lisäyksistä, joita käytetään tämän alueen järjestelyissä.

Lajikkeet: miten valita oikea materiaali?

Materiaalin valinta tässä tai tässä tilanteessa riippuu useista tekijöistä:

 1. Esteettiset ominaisuudet.
 2. Toimintakausi.
 3. Hoito on helppoa.
 4. Kuinka paljon materiaalia voidaan käsitellä?
 5. Mahdollisuus käyttää lisätyökaluja ja asennustietoja.
 6. Työnopeus.
 7. Työn kokonaiskustannukset ja itse materiaali.

Se olisi tehtävä niin, että kaikki elementit etupihalla on sisustettu samaan tyyliin. Ja vastasi sivuston yleistä järjestelyä. On monia tapoja suojella etupiha ja antaa sille täydellisen ilmeen. Mutta ennen kaikkea päätämme sopivan aita-aineiston valinnasta. Vain tämän jälkeen voit piirtää luonnoksen.

Taotut lajikkeet

Taottu metalli on yksi kestävimmistä materiaaleista. Mikä tahansa suunnittelu tällä perusteella voi kestää useita vuosia. Ja selviävät kaikissa sääolosuhteissa, jopa epäsuotuisat. Taotut tuotteet eivät pelkää mekaanisia vaikutteita. Lisäksi lajike on järjestetty siten, että siitä tulee vakava este kenelle tahansa, joka haluaa tulla alueelle.

Arkitehtuur jaetaan useita lajikkeita.

 • Yksinkertaisin - tavallista, joilla on suojaava tehtävä. Tällainen kiinteä aine suojaosioissa, jotka on liitetty toisiinsa hitsaamalla. metalli upotus on kiinnitetty jänteitä, käyttämällä erityisiä ruuvi-tyyppiset yhdisteet.
 • Houkutteleva ulkonäkö - tärkein ominaisuus ja etu koriste lajikkeita. Tyypillisesti nämä Ostetut Masters. Ja luo yksittäisiä piirustuksia. Se on tarkoitus käyttää erityisiä laitteita yhdisteen, jossa on kaulukset ja välilehdet. Hitsaus ja leimaamalla sovelletaan vain siinä tapauksessa, jos asiakas ilmoittaa erikseen.
 • Myös yhdistettynä malleja, jotka ovat risteytys kaksi ensimmäistä tyyppiä. Aikana tuotanto ja käyttö kiertämällä gnuto, seppä Spike niitit ja pihdit.

Perustuen kalvo

Se on moderni muotoilu, joka selviytyy sen tärkein tehtävä - järjestäminen sääsuojaus päällä. Mutta muitakin etuja, jotka ovat tyypillisiä tämän tuotteen yhteydessä:

 • Unpretentiousness käyttöolosuhteisiin.
 • Erinomainen ääni eristysominaisuuksia.
 • Moderni muotoilu ja laaja valikoima eri värejä ja malleja. Tämä eroaa metallilevyjen ja tuotteita.

Useimmissa tapauksissa Profiiliaitojen pystyttäminen - yksinkertainen rakenne, joka koostuu vain kahdesta osasta. Puhumme aita kehys, joka koostuu pylväät, vaakapalkkien asennukseen. Ja mitä tulee osat, jotka aikovat tehdä siitä lakanaa. Tärkein ero eri mallien välillä - runkorakenteeseen ja muodossa kalvo, jota käytetään tuotannossa.

Käytössä erityispiirteet aidan

Tärkein etu metallisen picket että eri aidat ovat aina saadaan, vaikka niiden valmistamiseksi käyttämällä samaa materiaalia, jolla on samat ominaisuudet ja tunnusmerkit. Ulkonäkö riippuu valmistajan luovaa potentiaalia.

Ensinnäkin asettaa pylväät, ne myös kaivaa maahan. Tärkeintä on, että niiden välinen etäisyys oli pieni. Muuten lohko tulee täyteen jopa pienintäkään tuulenpuuska. Tämän jälkeen viestit on kiinnitetty vaaka- palkit, jotka asennetaan sitten metallista tai puusta.

Ulkonäkö saanti dramaattisesti muuttuu sen mukaan, miten elementit on järjestetty yläosaan. Sallittu ei vain horisontaalisesti ja vertikaalisesti, mutta myös vino järjestely, esimerkiksi.

seulaverkkovälineet

Seulaverkkovälineet laajaa. Asentaa käytön tavallisia metallisia pilariin. Korjaa osat suosittele hitsaustekniikan. Sitten yhteys tuella olevan luotettavia. ruudukon vedä lanka, joten se kennojen läpi. Jolloin aita säilyttää muotonsa.

Mesh, koteloitu nurkkaan, näyttää houkuttelevin.

Tällainen aita on helppo muuttua hedge. Varsinkin kesällä. Riittää istuttaa pitkin viiniköynnöksiä.

Evroshtaketnik käytännössä ei poikkea klassisesta eri materiaalista. Alkuun aidat on varustettu vaakasuora leikkaus tai pyöristetty yläreuna. Jälkimmäisessä tapauksessa yläpään välttämättä lähellä, käyttäen vaakasuora palkki. Läsnäolo saumattu reunoista tulee pakolliseksi. Siten kukin tuote kulkee muovataan yhdessä erityistä hoitoa.

Proftruba

Tärkein etu proftruby - on, että se voi olla monenlaisia, sekä yksinkertaisia ​​ja monimutkaisia. Se käyttää suhteellisen lyhyitä materiaalia. Aita käsittää aita ja ns - on myös ulottuu putken, vain eri pituus.

Joka käynnisti tuotannon monet lajikkeet muotoisia putkia, joita käytetään tuotannossa. Ne voivat olla ohutseinäisiä, tai joiden keskimääräinen koko. Tärkeintä - suunnitella perusta kunnolla.

puinen jalka

Helpoin saatavilla oleva materiaali. Kaikkea aidat ensin käyttää sitä.

 • Laaja valikoima suunnittelun ratkaisuja.
 • Helppo asentaa, yksinkertainen rakenne.
 • Alhainen kustannustaso.

Aita on jaettu useaan ryhmään:

 1. Välillä väliajoin pääkohdat.
 2. Kiinteä aine, jossa ei ole aukkoja.
 3. Kun levyt on järjestetty vaakasuoraan.
 4. pystylaudat.
 5. Levyt vinottain.

Tiili, betoni ja kivi

Jos puhumme konkreettisia lajikkeita, niin välitön saatavuus ne näkyvät erillisinä moduuleina, kuviolla sijaitsee vain toisella puolella. Tämä seikka on otettava huomioon, kun rakennetaan aita. Täytyy valita etukäteen, mitkä puolella käännetään kuvan.

Kaikki nämä materiaalit ovat kestäviä. Mutta vain jos täyttävät laatuvaatimukset ja vaatimukset valmistajille.

Käytössä erityispiirteet muovi

Siitä on tullut suosittu viime vuosina. Tämä ratkaisu on erityisen suosittu niiden keskuudessa, jotka haluavat antaa uuden elämän vanhoja asioita. Loppujen lopuksi kaiken aidan voi jopa käyttää vanhoja pulloja. Tämä prosessi on erityisen suosittu lasten kanssa.

Voit tutustua sivustoja omistettu kotitekoisia lainata ideoita koristeluun.

Omat omistajat: pensasaidat ja punottu mallit

Hedge luotu kasveista. Mutta on vivahteita, jotka vaativat kirjanpito.

 • Valitse paras mahdollinen vaatimaton kasveja, jotka antavat upea kruunu.
 • Varmistaa oikea etäisyys toisistaan ​​yksittäisten elementtien.
 • Ajoissa kastelua suojaukset ja tehdä lannoitetta.
 • Säilyttämiseksi haluttuun muotoon, järjestetään säännöllisesti hiukset.

Elegantisti, luonnollisen ilmeen punottu suoritusmuotoja. Täydellinen ratkaisu - käyttö pajun oksia ja ohut puiden oksilla, jotka antavat hedelmää. Willow - joustava kasvi, koska kun sitä käytetään pitäisi olla mitään ongelmaa. Ensimmäisten haarojen höyrytetään vesihauteessa, niin että niistä tulee mahdollisimman joustavia.

Vain ajaa nastat pohjan omin käsin. Lisäksi ne punotaan saatavilla olevista materiaaleista.

Kauniista portit

Heti kun joku on suunniteltu laittaa aidan, sitten heti valita paikka, jossa asentaa portille. Yleensä he yrittävät käyttää sitä samaa materiaalia kuin että perusrakenne.

Suunnittelun piirteet tekevät mahdolliseksi jakaa portista eri tyyppiä:

 1. Kuuro. Asetetaan alueen suojelemiseksi uteliailta katseilta. Käytä lanka tai väärennettyjä kohteita koristeeksi. Sitten maalata kankaalle. Kuuro kankaalla valmistaa mistä tahansa moderneja materiaaleja saatavilla markkinoilla.
 2. Harjakattoisia. Hyvä vaihtoehto niille, jotka omistavat käsin taottu taitoja. Kuvio pinnalla voidaan suunnitella mitään tyyliä - vanhoja tai raikas, moderni. Puinen tai metallinen aita - perustan aidat helpompaa. Niitä käytetään usein yhdessä Betoniteräsverkkojen.
 3. Yhdistetty. Tyypillisesti tuote alareunassa kuuroja, ja päälle - kalaverkko. Vaikka se voi olla päinvastoin. Helpoin tapa tehdä tietomallin on metallinen alusta.

Yksinkertaisin, luonteva tapa sisustaa portit - käyttö köynnökset. Se riittää valita yksi, joka on houkutteleva ulkonäkö. Tai yksinkertaisesti ei vaadi monimutkaista hoitoa.

Ruukut kasveilla, seppeleitä ja köynnöksiä - elementti, voidaan koristella portit, jos he aluksi eivät näytä kovin yksinkertaista.

Galleria häikäisevän kaunis etupihojen

Kokoaminen Alla - vaihtoehtoja aidat, kasvit, niiden sijoittelu ja yleinen ratkaisu sisäänkäynti ryhmäkoti. Halpaa muovia tai vinyyli aidat voivat olla hyvin vaikuttava, jos unohtamatta perustehtävänä aidan puutarhassa - korostamaan ja piirtää. Puhdas valkoinen - erinomainen tausta kirkkaita värejä, voit itseni mennä ja pelkää "mennä liian pitkälle".

1

You may also like

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

+ 55 = 61