Aita antaa omia käsiäsi

Kesäasunnot aidat

Tällainen psykologinen testi: piirrä unelmiesi talo. Hänen avustamansa avulla määritetään henkilön luonnetta. Erityistä huomiota kiinnitetään tapaan, jolla osallistuja kokeessa kuvastaa piirustuksensa aidan. Mitä massiivisempi ja korkeampi tämä muotoilu, sitä enemmän henkilö on suljettu, ei halua antaa ulkopuolisia sisäiseen maailmaansa. Hyväksy, ei ole mitään, että psykologit yhdistävät aidan henkiseen esteeseen. Kotimaisessa ajattelussa ajatus, että korkean aidan takana on jotain salaista, on tiukasti kiinni. Naapuri rakensi uuden aidan dachalle? Väritä, rikastut, jotain piiloutuu uteliailta silmiltä.

Itse asiassa uuden asunnon omistaja rakentaa aidan. Tämä on eräänlainen symboli yksityisten omaisuuksien rajoista. Jokainen, joka on huolissaan siitä, miten tehdä kauniin aidan hänen haciendaansa, pyrkii tiettyyn tavoitteeseen. Tiedätkö miksi ihmiset rakentavat niitä lainkaan? Ensinnäkin olemme jo päättäneet, että tämä on näiden kahden alueen rajaus. Toiseksi, suojaa naapurimaiden elävien olentojen hyökkäyksiltä, ​​kylätapahtumien pinoilta, jotka uneksivat päästä toisen puutarhaan. Älä alenna aidan koriste arvoa. Loppujen lopuksi tämä on erittäin tärkeä elementti sisustuksessa, jonka on oltava sopusoinnussa sivuston yleisen ulkoasun kanssa.

Aidat ovat erilaisia, ja jokainen niistä täyttää suunnittelutoimintaansa. On sitä mieltä, että niiden rakentaminen on luotettava yksinomaan ammattilaisille. Mutta jos olet tottunut tekemään kaiken sivustossasi omilla kädilläsi, niin tällaisella tehtävällä kuin aidan pystyttäminen, voit helposti selviytyä. Jos omistuksesi on osa suojeltua lomakylää, niin tässä tapauksessa voit rakentaa helpon aidan, joka todennäköisesti suorittaa koristeellisia toimintoja.

Seuraavaksi haluan kertoa sinulle aitojen tyypistä. Puhutaanpa tärkeistä ominaisuuksista, eduista ja haitoista. Kommentoin joitain kohtia psykologian näkökulmasta. Muistatko mitä sanoimme artikkelin alussa?

Tämä on moderni materiaali, joka on kesän keskuudessa erittäin suosittu. Se soveltuu maaseutualueille, sen tärkeimmät edut ovat kestävyys ja luotettavuus. Monien omistajien mielessä juuri tämä on ihanteellinen aita, koska kutsutun vieraan ei ole helppoa voittaa se. Oikeudenmukaisuuden vuoksi sanon, että tämän mallin asentaminen on melko hankalaa liiketoimintaa. Vaikka perustus sille ei tarvita, mutta tuentakentät on ajettava maahan enemmän kuin metriä. Yhdistää erilliset arkit hitsaamalla, ja sitten vielä maalata ja ylhäältä rakentaa suojaava visiiri talletuksista.

1

Aita metalli-aidasta

Henkilökohtaisesti mieluummin vaihtoehtoinen profiloidut aita. Jos teet aidan pois tästä materiaalista, tulos on paljon parempi. Tämä aita näyttää ilmeisemmältä, jotenkin romanttisemmalta tai jotain. Saamme saman luotettavan ja kestävän aidan, mutta silmämääräisesti luodaan avoimuuden vaikutus.

Oman käden avulla voidaan tehdä metalli-aidan aitaa muodossa. Tietenkin on välttämätöntä, että perustana ovat maaperään kaivetut voimakkaat pylväät, ja niiden välissä ristikkopalkit vahvistavat yksittäisiä profiileja. Tämä tehdään yksinkertaisimmalla aita-aidalla. Jos haluat luoda suuremman suojan vaikutuksen, yhdistä metalli luonnonkivestä tai tiilestä.

Tämä yhdistelmä hieman peittää kiven voimakkuuden ja lisää avoimuutta. Psykologit sanovat, että tämä vaihtoehto, joka valitsee tämän vaihtoehdon, ei ole kiireistä paljastaa elämänsä näyttelyyn, mutta ei piilota sielua ympäröivistä ihmisistä.

Luonnollinen ekomateriaali on ikivanha klassikko. Maisemasuunnittelussa se on aina läsnä, eikä rakennusteollisuuden uudet saavutukset kuitenkaan korvaa sitä. Tämä aita-versio on ihanteellinen, jos kesämökki on eräänlainen sademetsä - puukehys. Pääperiaate on: aidan pitäisi olla kokonaisvaltaisen arkkitehtuuriratkaisun looginen jatko. Älä pelkää liikaa, lisää turvallisesti puisen dachan puiset aidat.

Näetkö kuinka harmoninen kuva on? Täydellinen ilmapiiri mukavuuteen ja ilmaisemattomaan lämpöön. Voit laittaa puisen aidan omiin käsiisi, jos maatila sijaitsee metsäalueella. Tässä tapauksessa ei ole väliä, mistä materiaalista päähuone on rakennettu. Vihreän kruunun taustalla puun aita on erinomainen ratkaisu.

Älä usko, jos joku kertoo sinulle, että kaunis puusta valmistettu aita on lyhytikäinen. Rakennusmateriaalia on käsiteltävä erityisillä antiseptisilla aineilla, jotka suojaavat puuta tuholaisilta. Jos tekniikka havaitaan ja puun aitojen jatkuva hoitaminen tulee olemaan hyvä perinne sivuston omistajille, se kestää vähintään neljäsosa vuosisataa.

Puiden aidojen vaihtelut voivat tuottaa valtavan lajikkeen. Nykyään on muodikasta asettaa horisontaaliset palkit vaakasuoraan. Vaihtoehtoisesti tämä "muuraus" pystysuoralla. Aita on tyylilajin klassikko. Tämän aidan korkeutta säännellään riippuen dachan omistajien toiveista. Jos ajattelet, että aita on liian auki, voit tehdä vielä yhden kerroksen ihon sisäpuolelta. Tuloksena on kaksinkertainen aita.

Pidän todella aidasta kasveille. Lähellä tällaista pensasaita ne kukkivat hyvin ja tuottavat hedelmää, koska auringonvalo tunkeutuu vapaasti halkeamien läpi. Perinteiset puiset aidat kotitalouksille näyttävät erittäin houkuttelevilta.

Muuten, käytä sitä aktiivisesti Euroopan maissa. Yleensä ulkomaat ovat pieniä aidat, jotka on maalattu lumivalkoisella värillä. Haluatko kääntää oman dachasi pieneksi europääomaksi? Ottakaa esimerkiksi tällainen yksinkertainen idea.

Muuten, psykologian näkökulmasta, puutarhuri ympäröi hänen tontti puinen aita on erittäin positiivinen henkilö. Mitä alempi aita on, sitä enemmän olet avoin kommunikoida muiden kanssa.

Tämän lajikkeen tärkein etu on suhteellisen alhainen hinta. Aita paras on pieni maa-juoni. Tällainen yksinkertainen muotoilu mahdollistaa alueen visuaalisen lisäämisen, tehden auringonvalon kasveille helpommin. Käytä materiaalia kehyksen rakentamiseen verkosta omiin käsiisi, käytä muovia, metallia tai metallia ja muovia. Jos et pidä tällaisen aidan ulkonäöstä, istuta se vuohenkarvia pitkin. Tapa kaksi lintua yhdellä kivellä: saat halvan mutta luotettavan elävän aidan ja koristele puutarhaa kukkien kanssa.

Pidän todella ethno-tyylistä dachasta. Jos haluat luoda kaukainen maakuntakylän tunnelman teidän hacienda, kokeile tehdä paju aidan omalla kädellä. Tämä on hyvin yksinkertainen, jopa voimme sanoa, primitiivisen teknologian, jota esi-isämme käyttivät aktiivisesti jo pari vuosisataa sitten.

Voit käyttää viiniköynnöksiä, ohuita puiden oksia, jotka taipuvat hyvin. Kaunis helma voidaan luoda kuten kori, joka yhdistää porrastetut pysty- ja vaakasuuntaiset sauvat. Tämä koristeellinen pensas voi löytää paikkansa juoniin erottamalla etupiha tai kukkapenkki. Sen ansiota on se, että ilma kulkee vankojen välissä täydellisesti. Mutta tällainen aita ei ole pitkäikäinen, sitä on muutettava noin kerran noin viiden vuoden kuluttua.

Täällä, ehkä, ja kaikki tärkeimmät aidat, jotka voidaan rakentaa omilla käsillään yksinkertainen amatööri kesällä asuva. Aiheen päätteeksi haluan muistuttaa jälleen kerran yksinkertaisesta psykologisesta vastaanotosta. Kun suunnittelet haisiendan aidan rakentamista, yritä löytää keskimmäinen maa: älä yritä irrottaa itsesi korkeasta muurista ulkomaailmasta, mutta sinun ei pidä paljastaa elämää kaikille utelias.

Katso videota siitä, miten voit tehdä aidan silmäverkosta omalla kädelläsi!

Aidat maalla omilla käsillään (38 kuvaa): tyypit ja tarkoitus. Puun aitojen ominaisuudet

Dacha-aidat - jotka on luotu omilla käsillään, melko yleinen ja onnistunut käytäntö, tärkein asia - halu ja luovuus. Loppujen lopuksi sinun on päätettävä, kuinka koristella aidan aidan omilla kädillä, niin kerromme kaikille ja annamme suosituksia.

Edullinen aidan antaminen - omilla käsillään rakentaa tätä mallia, tämä on järkevä ratkaisu.

tapaaminen

Kuvassa on kudottu versio suorituskyvystä.

Vaikka banaani näyttää kyseenalaiselta, sen lisäksi, että virran luonnolliset rajapinnat virallistetaan, aita voi suorittaa useita toimintoja, joiden tarkoitus on täysin sanan täydessä merkityksessä.

Kätevin aika määritellä, mitä haluat tulevasta luomistyöstäsi on sen toteutuksen suunnittelun ja tekniikan tyyppi ja tyyppi.

Joten päätä heti mitä haluat:

 • suljetaan tiukasti ulkopuolisista uteliaista silmistä;
 • tai hieman selkeämmin ilmoittaa sivuston rajat, mutta ei keskeytä viestintää ulkomaailman kanssa kokonaan.

Kuurot ja suljetut aitaukset.

Usein käytetään erilaisia ​​kudottuja jäljitelmiä ja aitoja, jotka ovat muun muassa merkki naapureiden välisestä luottamuksesta. Mutta läpinäkyvyys tai läheisyys on herkkä aihe, joka riippuu monista tekijöistä ja tilanteista, ja siksi on tarpeen harkita täydellisiä hyviä aidan vaihtoehtoja esikaupunkialueelle.

Eri muunnelmia paju-aitausta, jota voit tehdä itse.

Aseen ensimmäinen ja päätavoite on luonnollisesti luoda esteen sivuston rajalle, jotta se voi ilmoittaa muille, että tämä paikka on miehitetty ja myös estämään tämän rajan luvaton ylittäminen kenenkään taholta.

Mutta jos muut ympärilläsi ovat luotettavia ja ovat osoittaneet riittävän kasvatuksen, voit rajoittaa itseäsi rajojen määrittelemiseksi, mutta ei täytä perusteettoman esteen toimintaa. Täällä päätät.

Siksi he rakentavat aidat omille dachalle omilla käsillään, sitten harkitsemme heidän tyyppejä.

Aidat kesämökille puusta: on helpointa laittaa tällaiset rakenteet omiin käsiisi.

Hakemukset ja niiden järjestelmät voidaan jakaa ryhmiin ja alalajiin, mutta yritämme välittää idean yksinkertaisella taulukolla:

 • Aidat puusta, eli täysin puurakenteet ilman ulkomaisia ​​sulkeumia - tiiliä, betonia, terästä ja muuta;
 • Puuaitojen teräs, betoni, tiili tai asbestia sarakkeita, betonoidaan maahan;
 • Järjestelmissä teräksen ja aaltopahvin. Stub helposti betonoidaan, kun taas muut osat on asennettu ja koottu kuten rakentaja, vain ruuvitaltalla, hitsaus ja muita asioita;
 • Brick aidat. Vakavin, kiinteät ja läpitunkematon aidan, minkä osoittaa sen hintaa. Lisäksi säätiö tarvitsee, ja se on myös vaikeaa ja kallista;
 • Mesh muotoilu. Sama kuin aaltopahvin, vaan roikkua Profiili moduuli verkosta. Tuulen paineen rakenteesta tulee kuitenkin helpompaa ja vastaavasti halvempi;
 • Betoni "Euroaidat." Ei ehkä kaunein, mutta varsin kestävä ja luotettava pala, joka kestää sata vuotta. On myös ongelma: tarvitsemme erikoislaitteet ja itse parempi olla riski.

Se ei tapahdu.

Kuten näette, vaihtoehtoja on monia, ja siellä on valita.

On vielä tutkittava tarkasti yksityiskohtia.

Tavallisin muoto aidat todistamaan.

Yleensä ensimmäinen asia tuodaan maa taloja pakkauskoot lohko, joka oli silloin jäädä lähipäivinä. Koska se voi hyvinkin olla tarpeen dieselgeneraattorilla vuokra-huviloita, koska keskeinen sähköistys ei ole kaikkialla.

Seuraavassa on suojata sivuston edelleen työtä ei aiheuta liikaa huomiota ohikulkijoita, ja eivät häiritse muita.

Puu on valittu siksi, että hyviä ominaisuuksia tämän materiaalin:

 • se on helppo työstää yksinkertainen työkalu;
 • ei paljon painoa;
 • Se näyttää mukavalta;
 • harmittomia ja jopa hyödyllisiä;
 • mutta mikä tärkeintä - se on edullinen.

Aloittamalla tämän tavaramerkin ulos osa ja määrittelevät asennuspaikalle laakeri pilarit.

Tämä voi olla tanko tai pala puuta, muita puulajeja.

Mutta se on parempi tehdä sarakkeet muuta materiaalia - terästä tai tiili, niin aita elävät paljon pidempään, ja on vahvempi.

Sen selkeyttämiseksi, olemme laatineet ohjeet:

 1. Merkitse raja-alueella, me päättää, missä portit, ja niin edelleen. Sitten kaikista kulmista alkavat porata reikiä maahan augers. Syvyys - 70 cm leveys - 50 cm etäisyys toisistaan ​​kaivojen -. 1,7 metriä, huolellisesti, jotta ne putoavat kulmat, konjugoiduttuaan muihin rakenteisiin ja paikat risteyksiä.

 1. Valmistaa tarvittava määrä sarakkeita - se tulee segmenttien teräsputken 50x50 mm neliö. Niiden pitäisi ottortsevat, kulutusta kestävä maahan kattavat kahteen kertaan ja maalata mitään hyvää maali metallille ulkokäyttöön, kuten akryyli.
 2. Tangot on asennettu kuoppia oli ehdottoman pystysuunnassa samassa linjassa kahdessa betonointi sementin seosta, hiekkaa ja soraa suhteessa 1: 4: 5, M500 merkki sementti, murskattu sora keskimmäinen osa;

 1. Muita konkreettisia kuivua vähintään viikon ja jatkaa: ottaa hallituksen ja tortsuem sen pituudelta kuvio. Käsittelemme kaikki reunat ja pinnan tasossa, hallituksen proolifivaem tai kyllästää muita antiseptinen aine. Lisäksi on välttämätöntä kyllästää materiaalin antifungaalisia ja tulipalon koostumuksia.

 1. Julisteessa laudat alalla asennuksen, ja se menee sivuraiteelle, poraa reiät pultteja ja kierteillä niitä. Seuraavaksi ripustaa aluksella, pohjasta alkaen, periaatteeseen sivuraide tai ikkunaluukut, kun reuna toisessa päässä edellisen hallituksen kattaa;

Täyttää aluksella pultit periaatteeseen sivuraide.

 1. Asentaa portit ja wickets kentälle. Monimutkainen ja massiivinen portit on parasta jättää ammattilaisille.

Valitse ja asentaa portti.

 1. Maalaa aita lempiväri akryylimaalia, me paljastaa sen lakalla tai kyllästää öljy - on valinta.

Maalattaisiin työmme valittua väriä ja hymyillä.

Tyypillisesti aita väri on sama väri katon talon, väri kappaleen tai itse rakennukseen, jotta värien valinta, mittaa seitsemän kertaa.

Puuaita puutarhan omin käsin - täysin mahdollista ratkaisua, ja video tässä artikkelissa auttaa uskomaan, ja jotkut - ja rakentaa oman aidan.

Aita antaa omiin käsiinsä: alkuperäisen talousarvion ideoita

Aita - kuoren, jonka päätehtävänä on merkintä rajoja yksityistä omaisuutta ja suojelua maatilalla hyökkäyksestä toivottuja vieraita. Hyvä aita selviytymään paitsi näitä ongelmia - Tiivistetysti päättelee maiseman suunnittelu, täydentää viimeistely asuinrakennusten ja ehdottaa kunniallisuuden sivuston omistaja.

Mikä pidetään hyvänä aidan antaa? Ensimmäinen, jonka kustannukset oikeuttavat laatua. Talous aidan maan luoma omiin käsiinsä, helpoin tapa kerätä aaltopahvista.

Edut tällaisen aidan muutama:

Rakentaa aita aaltopahvia mukaan tällaisia ​​ohjeita:

 1. Kaivaa kuoppiin alle tukipilareita välein 2-2,5 m ja syvyys 0,8-1,2 m.
 2. Ripottele pohja sora kerroksen muodostamiseksi paksuus on 20 cm.
 3. Laitoimme metallin kannatinosa ohjaamalla tasaisuus tukien rakennuksen tasoa.
 4. Täytä kaivot betoni-hiekka seos (koostumus valmistetaan nopeudella 1: 8).
 5. Meidän odottaa karkaisu ratkaisu ja hitsattu kiinni kaksi napaa proftruby halkaisijaltaan.
 6. Käytämme ruuveilla kiinnittämistä varten puolisuunnikkaan arkki viipeellä.
 7. Ihailemme työnsä tuloksista.

Kuten näette, rakentaa aidan mökillä turistiluokan omin käsin on todella mahdollista. Ja nopeasti ja kustannustehokkaasti.

Aidan esikaupunkialueilla voi olla metallinen aita. Piirustus perustuslaki kaavio kauppapaikan materiaaleissa ja liitä ne hitsauskone. Menettely luoda rauta-aita samanlainen valmistukseen aallotetun aidat, mutta ero on vain kotelossa. Jännevälien luodaan tai verkko, tai metallista tangot. Luonnissa runko pyydystämme osat hitsaamalla.

Aidan sopusoinnussa maan ja asuinrakennuksen, tee se teki, verkko, poikkipinta tai gofrolist.

Taottu aita ei kuulu luokkaan talouden ja rakentaa sen maan omin käsin, on paljon ongelmia. Aidat, kerätään metallin tangot, katso budjetin rakenteisiin. Mutta ne eivät ole kuuroja, joten telakan näkyvät ohikulkijoille.

Innovaatio Siistauskemikaa- esikaupunkialueilla sivusto aita on valmistettu muovista. Sen asennus on hallittava kuka tahansa, jolla on kokemusta kokoonpano rakenteiden muovia profiilin ja PVC-levyt.

Edut muovinen aidan monia:

 • Pieni hinta.
 • Helppo huoltaa.
 • Helppo asentaa.
 • Esteettistä ulkonäköä valmiin tuotteen.
 • Palonkestävyys, muodonmuutos, kosteutta.
 • Kyky ylläpitää väri, huolimatta saostuksen ja lämpöä.
 • Kyky luoda erilaisia ​​muunnelmia aidan - tyhjä seinä, aita, picket simulointi ja niin edelleen.
 • Aita ei murru, ei murru eikä pilaa hyönteisiä.

Pystyttäminen tiili aidan - toimivat vastuullisesti sekä edellytetään tiettyjä sääntöjä. Mutta omistaja saa hänen toiminnastaan ​​lujat kaunis aita pitkäikäinen. Monenlaisia ​​tiili voit luoda aita, luonnollisesti täydentää kaikkia ulkoa.

Rakentaa tiili aidan maan seuraavasti:

 1. Mittaamme pituus tulevaa suunnittelua ja luoda kustannusarvion materiaaleja.
 2. Merkitse alueen ja kaivaa reiät nauhat perusta.
 3. Täytä pohja heti tukipilareita toimitetaan.
 4. Muodostumisen välttämiseksi nivelet ja parantaa rakenteellista lujuutta tehdä perustan yksi lähestymistapa.
 5. Jäällä säätiö harjoittaa matkatavarat tiiliä. Järjestää ne peräkkäin, mutta jos haluat olla luova, tai käyttää yhdistelmää herkkä muunnelmia. Korkeammat muuraus aita tehdä kaksirivinen.

Jos et ole koskaan työskennellyt tiili, johon rakentaminen aidan asiantuntijaan muurausmateriaalina vaatii herkku ja valvoa tasaisuus ja paksuus saumat. Ilman riittävää kokemusta suunnittelu voi saada epätarkka ja heikko-vakaa.

Kun mesh-verkko käytettiin ensimmäisen valmistukseen aidan, rakennusmateriaalit kuluttajat heti, että se oli täydellinen valoa läpäisevä esteitä, jotka voidaan laittaa rajalla ja pelkää riitaa naapureiden yli varjostavat plantaaseillaan.

metalliverkko nippu käsittää kolme lajia:

Paljas sinkitty vaihtoehto hylätään ei välittömästi, ts. K. toiminta tällaisen aita on minimaalinen. Yksinkertaisesti sanottuna, se nopeasti "syödä" ruostetta. Verkko on varustettu PVC soveltuu paremmin lämpimämpää alueilla ja meren, sekä muovia mesh suojaa kosteudelta. Mutta tämä materiaali ei kestä lämpötilanvaihtelut. Joten, enemmän tai vähemmän kestävä ratkaisu otetaan sinkittyä terästä mesh.

Teemme materiaalia seuraavasti:

1. käynnistäminen aidan rakentaminen sijaintien merkitsemisestä sisältäviä osia. Välituote pylväät asetettu noudattaen 3 metrin etäisyys, venytys -. Kun aikaväli 9 m tukiosaan ottaa profiloitu raudasta 60 mm Ø ja kulmat 50 mm tai enemmän.

2. välituote sarake pora maahan muodostamiseksi tarvittava määrä kuoppa syvyys on noin 40 cm. Kireys navat eivät syventämällä 60 cm. On savimaat ja maaperän, johon on lisätty savea ei mukana betonointia. He pyrkivät kiskoa, ja se on vaarallista halkeilua runkobetonin talvella. Hiekkamaassa ja valoa liejunsekaista työskenneltäessä sarakkeita betonivalun.

3. Heti kun jännitys pylväät ottavat paikkansa, yhdistää ne muiden tukien avulla metallikiinnikkeet, pultit ja hitsaus.

4. Jos kantaja on esitetty ainoastaan ​​väli- pylväät, kangas on kireällä. Mutta rakenne ei ole luotettava, että on. To. Pohja ohjauksen helposti nostaa ja tunkeutumaan vastustajan maan päällä ei vain hyökkääjä, mutta myös älykäs lapsi.

Suojaa tunkeutujia seuraavasti. Ohita sauva halkaisijaltaan 3 mm kennojen läpi 3. vaakasuuntaisella tasolla. Sen jännitys on porattu kunkin sarakkeen 3 olevien reikien läpi.

5. Vahvistus netting pylväisiin. Pystysuora rulla asetettu viite sarakkeen ja tarkistaa, missä silmukkaa ovat taivutettu päät (niiden on oltava huipulla). Kiinnitä ylärivillä materiaalin kolonnin yläosan ja siirry seuraavaan tukea, hitaasti purkautuisi tela. Valssilangan vietiin seulan läpi välituote vierekkäisten sarakkeiden ja kasvien päihin reiät. Lanka on venytetty ja ankkurointiin kiristettävä. Työ on ohi.

Suoritusmuotoja näytteenotto puun, jolloin saatiin

Perinteiset Design -rakenne Suojaosio syntyy puusta. Kaikki vivahteet valmistuksen aidan, aidan ja aita laattojen siirretään kokeneita käsityöläiset aloittelijoista mestareita. Tämä tuttu trio liittyy moderni design - "American Ranch." Harkitse rakentaminen näiden aidat.

Luoda kestävä tiivis heltta tarve varastoida oksat, pylväät, putket. Jos pidinosa on halkaisijaltaan noin 8 cm: n, se on parempi ottaa jänteisiin:

Jotta ei vaeltavat niittyjen, rakennusaine tarpeen tarkastella hänen jalkansa. Varmasti puutarhassa karsimisesta marja puita ja pähkinäpensas. Ainoa edellytys - oksat olisi leikattu kulmassa 60 °. Mutta paras aita on saatu juuri leikattu viiniköynnösten.

Koottu maassa käytössä puuaines aidan rakentamista seuraavasti:

 1. Valmistamiseksi emäs tukkien lehtikuusi. Heidän määränsä määräytyy määrällä tulevaisuuden aidan. Perustuu tulosennusteisiin paksuudesta verkkoa, pitää väli tukien 50 cm. Jos sinulla on paksut baareja, tekevät matkan pidempään. Kiinni se lähes loppuun, ja vain 3 tukit lähettää 20 cm: n välein.
 2. Kyllästää kaikki puunsuoja, tulta ja käsitellään hartsilla. Huolellisesti työn kautta alaosan pylvään, joka jäävät maahan. Nämä toimet eivät vahingoitu puuhun.
 3. Interweave tangot tulevaisuuden puuaita maassa eri pilarien. Ensimmäinen haara tunkeutuu maahan 15 cm, jolla se pystysuorassa asennossa. Jäljellä tangot sijainnista riippumatta ympäri Lankarunko punottu. Varmistaa paksu tangon ensimmäinen paikka, ja ohut osa pitkin pylvään ulostulon kautta kiinteän viiniköynnösten. Joka 4. krs vasaran helistimet kankaalla. Hauras varret kerätä nippuihin 5 kpl. Piilota leikatut reunat ja päättyy aidan sisäpuolella.
 4. Avaa lakka viimeistelty rakenne, koristella saviruukkuja tai aluksesta sitä pitkin langan kasveja - kukka- tai lehtien muratti.

Aita - palanut aita valmistettu sälepohja, joka on helppo erottaa mökki. Sen rakenne alkaa vahvistamisesta tukielementteihin, joka ottaa niin profiloitu raudasta 60 x 60 mm. Betonivalun jälkeen reiät mukana viiveen. Leveydet on hitsattu tankoihin päällekkäin ja puhdistaa pois ylimääräinen hitsaamalla. Huolellisesti gruntuem suunnittelu ja maalattu sopiva väri.

Seuraava asentaa portit ja portin liittimet ja varustaa. Naamiointi putki päättyy muovitulpilla - ne suojaavat sisäpuolella tukien kosteudelta ja korroosiota prosesseja. Sillä halkaisijat itseporautuvilla ruuveilla liittää sälepohja. että etäisyys 3 cm yhtenäisen järjestelyn.

Parantaa yleistä ulkonäköä sen kotelon kansi ylhäältä konkoobraznoy pyörittämään suunnitteluun. Tämän seurauksena valmistus kättensä päästä puhalletaan versio talous aidan, jonka kautta helposti siirtää ilmavirtoja - on tärkeää, että kasvavia kasveja maahan.

Aaltorumpukala - puun, yksi sivuosista, joka propeeni ja muut joko ei propeenia, propeeni tai koko pinnan yli. Lokit ovat jätettä puunjalostus- saha, joten materiaali voi säästää täyttämällä jännevälit. Huolimatta näennäinen yksinkertaisuus, laatta luo keinopuut, ja omistaja saa mukavan halvalla aita.

Mieti, kuinka laatat käytetään rakentamisessa aidan.

 1. Irrottaminen kuori. Kuorinta materiaalia - tärkeä asia valmistelutyön. On mahdotonta jättää, muuten kaarnakuoriaisen pilaa aidan. Lievittää laatta kuori tasainen lapio, jossa on terävä terä, puusepän ax ja koverokirves. Sitten oshkurivaem puhdistaa pinnan täydellinen tasaisuus ja levitetään useita kerroksia antiseptinen.
 2. Tukipilarit laittaa metallista tai puusta. Toisessa tapauksessa otamme lokit mäntyä, tammea tai lehtikuusi. Optimaalinen tynnyri halkaisija - 20 cm, pituus - 2 m. Pohja kansi pilaria kuuma hartsin liuosta tai "lakka Kuzbass". Kun pystytetään aita tukee orret varata tilaa 2,5 m.
 3. Käytössä savimailla yrittää ajaa sauvat ilman linnoitus toimintaa. asennuspaikka ja poraa poraa vasara takomalla tukea. Kun työskentelee hiekkainen tai humusta maaperään, ensin kaivaa kuoppia, joiden halkaisijat ovat yli kaksinkertaiset tämän parametrin sarakkeita. Kattaa pohjan ja tiivistetty sora rullattu 10 cm: n kerros. Kukin pilari keskittyy hyvin ja nukahtaa soralla. Tuennan aseman osien ohjattu pystysuunnassa tasolla.
 4. Pinnoitus suorittaa missä tahansa suunnassa. Ensimmäinen, osien välillä, joka poistuu pienet raot, mutta myöhemmin niiden gorbylom liian lähelle, ja jälleen ulospäin kuperan pinnan.
 5. Kansi aita viimeistelty maalilla tai lakalla.
 6. Suojaa päät pylväät rautaa tai muovia kartioita.

Kun vaakasuoraa materiaalin puun liittää kannatinsalot naulaamalla se kaksi puolilta vahvistamisesta nauloilla tai ruuveilla päällekkäin. Suorittaa vertikaalinen verhous laatat sahataan poikki, ja kulkee sen kupera puoli pin.

Puuaita Amerikan malliin

Kerää aita turistiluokan maassa omin käsin tyyliin amerikkalainen Ranch - yksinkertainen asia. Mutta ensin kaikki puu työstettävää materiaalia antiseptistä kiinnittäen erityistä huomiota päihin pylväiden, kaivetaan maahan. Sitten teemme ulkoasu kehä ja pisteet tukea aidan "ranch" nurkissa suorakulmion hahmoteltu. Kuten tavallista, laitamme pylväiden reikiin ja betonoinnin. Kovettunut peittää pohjusteliuoksessa.

Ohjaamaan vaaka-asennossa levyn pilarien venyttää köyden. Se ei salli asennusta kaarevuus ja auttaa säätämään korkeutta niin poikki täyte. Yritämme ajaa välituet, jättäen 2 metrin mitätön tarkistaa niiden pystysuora taso.

Poikkipalkki tukemaan kiinnitetään nauloilla ja ruuveilla. Tuote on lakattu. Petsattu hänen pyyntönsä.

Koska voimakas kivi, helppo ja puuaita maassa tarvitaan vahva perusta. Hänen toimivaltainen valu ja oikea sijainti tuen verhous suojelee maata vuosikymmeniä. Divided perustan aidan nauhalta ja pylväskiinnitys. Mietitäänpä kullekin erikseen.

Tämäntyyppinen perusta on tarkoituksenmukaista täyttää seuraavissa tapauksissa:

 • Raskaan rakentamisen aidat;
 • Doing työ heittoliina maaperään;
 • Tarve tehokas järjestely kuuron aita, jonka kautta ei voi päästä paikalle edustajien eläinten maailmaan.

Työ luoda nauhan perustuksen lähtöaineena ojitus syvyys 30-80 cm. Jos maaperän epäluotettavia, kaivaa 1,5 m. Making "tyyny" hiekkaa ja soraa, kaada runsaasti vedellä ja yhdistää varusteet. Koko muodostavat solut harkintansa mukaan.

Kokoavat muotti niin, että raina aidan maahan myöhemmin erotetaan 30-50 cm Täytä muotti betonilaastilla .. Tapauksessa pilarien tukemaan rainan osa ja sovitettava tukea ennen kaatamista perusta.

Stolbovoye pohja on taloudellinen ratkaisu, joka täydellisesti pitää valoa aidat. Rakennusalalla puuaita varten puutarhan Stolbovoye perusta pakollisesti hoitoon puuosat erityinen yhdiste, joka suojaa materiaalia homeelle. Kun oikea lähestymistapa laitteen tyyppi perusta Stolbovoye saadaan laadullisesti, ei ole kestävyydeltään huonompia kuljettimelle.

Täytä Teknologia on seuraava:

 1. Borer kaivaa kuoppia kantavien osien syvyyteen metrin ja puoli. Halkaisija reiän laajeneva mennessä 15-30 cm halkaisijan suhteen tankojen. Joka perustuu leveys jännevälit raskaaksi, pidämme väli tukien 2-3 m.
 2. "Tyyny" tai luominen puhdasta hiekkaa, tai sen seos soraa. Runsaasti kastellaan 20 cm: n kerros.
 3. Aligned sarakkeet ja ylös tasolle täyttää reikiä sementtilaastilla. Seos soraa täydentää pyynnöstä.

Seurauksena työmme kääntyi sementoitu pylväät. Nyt täyttää jännevälit. Net-venyttää verkko kerran. Mutta jos raina vaatii pakkausmateriaali, ensimmäinen kiinnitä tukee vaakajohteita (cross tukit, halkaisijat).

Jos vietät paljon aikaa mökillä, saat todennäköisesti kyllästy katsomalla tylsä ​​tasainen pinta sulkeva rakenne, erityisesti kuurot ja pidempään. Koristele aidan ja tehdä siitä hengissä auttaa purkamisen aidan köynnökset (periaatteella pystysuora puutarhanhoito). Tätä tarkoitusta varten sopivia tyttömäinen viinirypäleet, actinidia, aromaattinen humala kauniita hedelmiä-käpyjä.

Voit oplesti aita ja yksivuotisia. Vain niiden liike ylöspäin on tarpeen huolehtia pystytukiin pääsemiseksi auringon Loach täytyi pitää kiinni.

Visuaalinen erottavan aidan vaikuttaa pitkällä kukkapenkkiin koristelu. Useita flowerbeds Tasavälinen sijoitettu maanpinnan yläpuolella ja "laimennetaan" monotoninen suunnittelu kirkas piikki.

Täytä vuodetta pensaat voi olla kirjava lehtiä. Havupuu istutettu ei ole kiellettyä koristamaan ontto aita, mutta ne ovat herkkiä kirkas aurinko. Tästä syystä kukkapenkit heidän on sijoitettava varjossa aidan.

Jos on kyky tehdä aidan voidaan maalata, sitä taitavasti maalattu kirkkain värein. Vieressä aidan näyttää houkuttelevan hardscape - puutarha hahmoja, suihkulähteet, keinut, karat, jne Käännä aidan galleriassa, joka on hirtetty pitkin kangasta maalauksia, julisteita, käsitöitä ..

Jos saat siemenet Rasvalehdet, petunioita, lobelia, dihondry, Pelargonium tai roikkuu begoniat, istuttaa ruukkuihin ja uveste tiukka kuuro aita tuoksuva kukinnan ruukut. Runsaasti kasveja ilahduttaa sinua koko kesän.

 • Paju aita käsillään
 • Hitsatut aidat - ominaisuuksia ja etuja tyypit
 • Arkitehtuur omakotitaloissa - alueella ylellisestä ympäristöstä
 • Aita liuskekivestä käsillään - tapaa talousarvion osa aidan
 • Metalli Rakoaidat - esteettinen toiminnallista rakennetta
 • Kaikki vivahteet rakentaa aidan aaltopahvin

ei voi rakentaa omin käsin alusta loppuun, koska asennus tällainen aita on osallistuttava erikoislaitteet ja työntekijöille.

Copyright © 2017 Aktiivinen yhteistyö on pakollista kopioitaessa materiaalia sivuston.

1

You may also like

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

− 2 = 2