Aidan puutarhaportit ja veräjä

Aidat, portit ja portit käsillään

Aidat ja aidat - se on jotain, jota ilman kustannuksia, ei takapihalla. Vastaanoton rakentaminen aidan - se on kallista ja aikaa ja välineet. Aidat tehty tiilistä ja kivi laittaa perusta, ja sitten se on tarpeen säätää pilareita. He myös asetellaan tiili tai kivi. Ja vasta sitten tehdä jännevälit.

Kevyempi aita - levystä tai puu voidaan tehdä ilman perusta. On tarpeen kaivaa metalli- tai puupylväiden, ja ne voivat korjata ylärimaan ja sitten täyte. Muuten, puuaita - se ei ole vain aitaa kädenvääntöä yhteen levyjen tai paneelien. On hyvin mielenkiintoista vaihtoehtoja ulomman aitaa, ja niille, jotka ovat kaavoitettu maa.

Aidat ja kaiteet voivat olla elossa - hedge täydellisesti kattaa alueen uteliailta katseilta ja hyvän suojan tunkeutumista. Ehkä läpi rönsyilevän pensas ei helpompi kulkea kuin hypätä aidan yli, mutta suhteen maiseman suunnittelu tällaista suojausten - niin paljon parempi kuin mikään muu.

Arkitehtuur (aidat) omakotitaloissa - valitse laji

Sisäkenttä Kaide tulee olla luotettavia, kestäviä, ilkivallan ja jopa ja kaunis. On olemassa muutamia materiaaleja, jotka täyttävät kaikki nämä vaatimukset. Yksi niistä - metallin. Metalliaidat, ehkä yleisin, ja useimmat kaunis niistä - taottu aidat ja portit. Ja ...

Aita on valmistettu metallista lakkovahti (evroshtaketnika) omin käsin

Valinta aidat sivusto ei ole helppo tehtävä - tarvitset sitä olla luotettava, kestävä, kaunis. Kaikki nämä vaatimukset täytetään aidalla metallia lakkovahti (evroshtaketnika). Kiivetä sitä ongelmallista - ole sellainen jäykkyys. Mursi "tylsä" - käytetään tavallisesti vain faneille huliganismista, joka taipunut ...

Tiili pilarit aita käsillään

Tehdä luotettava ja suhteellisen halpa aita osa voidaan yhdistää käyttämällä aidan - pilarit tehty tiilistä, ja täyttö (jännevälit) ja kaikki kevyt materiaali - puu profiloidun levyn, taottu aidat. Näkymä muuttuu tasaisen ja maksaa paljon vähemmän kuin "puhdas" ...

1

Kuva-aidat: Photo Mesh aidat

Aidat - pakollinen osa kotitalouden puutarhassa tai esikaupunkialueella. Valitettavasti niiden ulkonäkö ei ole aina onnellinen. Isännät alkavat pohtia, mitä ja miten sisustaa aidan. Nopea ja luotettava tapa sisustaa tahansa aidan - polymeeri mesh päällystetty kuva. Usein ...

Miten laittaa metalliverkko, verkolla

GOST normalisoitui paljon, kuten miten voi tai ei voi erottaa toisistaan ​​sivustoja. Esimerkiksi asetukset määrätä erottaa vierekkäisten osien läpinäkyvä kansi. Koska raja on tyypillisesti pitkä, on toivottavaa, että aita on edullinen. Itse asiassa, valinta on pieni - aidan seulaverkkovälineet ...

Aita hedge: miten kasvaa ja muotoon

Katso tavallista aidat, mitä ne ovat kauniita, kyseenalainen ilo. Jotta ne näyttävät paremmilta koristella niitä kaikin mahdollisin tavoin. Yksi tehokkaimmista - suojaus. Voit käyttää sitä paitsi sulkea uteliailta katseilta ...

Pohjan aidan: ei haudata ylimääräistä rahaa

Rakentaminen miekkailu alkaa vaikea tehtävä: se on tarpeen valita pohjan aidan. Toisaalta sinun ei tarvitse olla niitto keväällä, kun turvotus, toinen - kaivaa ylimääräistä rahaa vastahakoisesti. Joten meidän täytyy ratkaista palapeliä valitsemalla mitkä perusteet on välttämätöntä - vain laittaa ...

Aita käsillään: tauluilla, oksia, oksat

Ensivaikutelma talon ja mökin muodostavat jo ennen meni alueelle, joskus - ennen kuin he näkivät talon itse. Ensimmäisessä katseet aidan. Kaikki muu - tämä oli sen jälkeen, ja ensimmäinen vaikutelma - aidan. Jotkut ...

Kuinka tehdä puuaita: askel askeleelta ohjeet (3 kuvat)

Viime vuosina yhä useammin näet paitsi uusia puutaloja, mutta myös aidat. Ihmiset ovat liikkeellä tarkoituksella: Paljon mielenkiintoisia tuotteita saadaan. He jopa sopia säännöllisesti korjailla, ja kuinka moni pysyy, ja pysyy niin. Jos ajattelee ...

Päätämme miten aidan puuta

Viime vuonna muotia puurakentamisen johtaa siihen, että yhä useammat kehittäjät ajatella, että metalli aita ei välttämättä ole paras ratkaisu. Kestävyydeltään ja voi, kyllä, mutta suhteen estetiikka, se on huonompi puuta. Puinen ...

Gate Kesämökin (48 kuvat) - erityisesti valinta ja asennus

Jos maa sivuston aidattu-laatu aita, joka on tehty esimerkiksi terästä, kivestä tai puusta, se välttämättä olisi täydennettävä kätevä, luotettava ja mukava portti. Lisäksi aidat ja portit kuulusteltavaksi tulisi tehdä samaan tyyliin. Seuraavaksi tarkastellaan, mitä on portit ja omat.

Veräjä heidän mökillä

Valita oikea portti, olisi keskityttävä seuraaviin seikkoihin:

Täällä, ehkä, ja kaikki tärkeimmät seikat, joihin valinta suunnittelun riippuu. Nyt tarkemmin, varsinkin portit on valmistettu eri materiaaleista.

Vihje! Jos asennuksen jälkeen aita, oli kysymys valinnasta talon projekti, kannattaa kiinnittää huomiota kesämökkejä lohkon astiaan. Tämä on hyvä vaihtoehto, jos et halua viettää paljon aikaa rakentaa loma-asunnon.

puinen

Puiset wickets ovat klassinen yksi. Ne eivät ole pelkästään edullisia, mutta myös varsin vahva.

Nämä ovet voidaan valmistaa sahatavaran seuraavasti:

Useimmiten, puiset elementit on yhdistetty metallia ja jopa muoviosat. Tämä mahdollistaa suuremman käytännöllisyys tuotteita, parantaa sen kestävyyttä ja ulkoisten tietojen.

Täytyy sanoa, että portin puu on helppo tehdä ja omilla käsillään. Tätä varten se tarvitsee vain olla perustiedot kirvesmiehen.

Veräjä ja portit talojen - Yhdistetyt rakentaminen

Äskettäin on suuri yleinen portista veräjä antaa aaltopahvin. Tämä suoritusmuoto koskee puolivälissä markkinoilla, koska profiloitu ohut, mutta samalla riittävän vahva materiaali. aallotetut levyt on suojattu korroosiolta ja polymeeri lakka.

Kuten hänen ulkonäkö, niin se näyttää varsin houkutteleva, lisäksi on mahdollista valita materiaali lähes kaikki värit ja sävyt. Useimmissa tapauksissa, portti on metallinen runko muotoinen putkien tai kulma teräs, johon on kiinnitetty poimulevyn.

Ottavat taitoja työskennellä hitsauskone, tuottaa portin tai portteja kuin voit itse. Käyttöikä tällaisen mallin voi olla jopa 50 vuotta.

Veräjä ja portit polykarbonaattia

Polykarbonaatti on useita etuja, kuten:

 • vahvuus;
 • kestävyys;
 • Kestävyys kaikissa sääolosuhteissa;
 • Mukavuus ja helppous asennus;
 • Houkutteleva näyttää ja kyky valita materiaalin haluttu väri.

Siksi polykarbonaatti tuotteet on tietty suosion puutarhurit. Näiden mallien on aina metallia. On huomattava, että polykarbonaatti näyttää hyvältä yhdessä taiteellisen taonta.

Valmistusprosessissa oven tämä materiaali on sama kuin siitä kalvo. Ainoa ero on se, että runko on kiinnitetty polykarbonaatti, pohja voidaan nähdä molemmilta puolilta, kuten läpinäkyvää materiaalia.

Kuvassa - taotut ovi

Taokset näyttävät aina houkuttelevin ja vankka, mutta samalla ne ovat kalleimpia. Siksi taotut portti on erinomainen vaihtoehto kallista -designalue mökki tai huvila.

Tietenkin on olemassa edullisia vaihtoehtoja terästä, mutta ne ovat yleensä käytetään yhdessä puuta tai polykarbonaattia.

Ja veräjä portti runko tukipilarit

valmistus

Suorita yksinkertaista ovea rakenne ei ole monimutkainen.

Lyhyt opetus on seuraava:

 • Riippuen materiaalin rakenteen valmistusprosessin voi vaihdella, kuitenkin joka tapauksessa, työ tulee aloittaa toteuttamiseen mittapiirustuksista. Se ei tee virhettä kanssa tuotteen valmistuksen.
 • Suorittaa oven aaltopahvin tai polykarbonaatti on ensin välttämätöntä hitsata kehyksen ulkopuolelle tai profiloitu putkien mukaisesti mitat on esitetty piirustuksissa. Jäykkyyden kehyksessä, voit suorittaa muutama hyppääjiä. Lisäksi olisi bracing lukot ja pultit.
 • Sitten kehyksen koko on tarpeen leikata levyn aaltopahvin ja polykarbonaatti.
 • Kiinnitä levy runkoon on mahdollista pulteilla.
 • Seisokkitilanteissa, runko hitsattu markiisit asennettavaksi oven tukipylvään. Jos lukko on kahva-vähemmän, on myös tarpeen molemmin puolin kiinnitä kädensija käytön helpottamiseksi.

Kiinnittää huomiota! Suoritettaessa asennustyöt, tukipilarit on sijoitettava pystysuoraan, lisäksi on tärkeää kunnolla asentaa ne, koska tämä riippuu kestävyyttä rakentamisen toiminnan.

Suorita puinen portti entistä helpompaa - se olisi vain voittaa telineeseen tietyllä etäisyydellä toisistaan ​​kaksi rajat palkit, ja sitten vahvistaa rakentaminen baari sijaitsee viistosti (ahdin).

Suunnittelu puurakenne

On todettava, että tuotanto ovien ja porttien on suorittaa saatiin lähes sama, vain portit ovat kooltaan suuria ja koostuvat kahdesta puolikkaasta.

Niinpä suunnittelu on valmis, tarvitsee vain asentaa sen.

Voit tehdä tämän seuraavasti:

 • Jos tukipilarit ei ole asennettu, ensimmäinen asia sinun täytyy tehdä ulkoasun ja betonoidaan maahan tukipilarit.
 • Seuraavaksi kiinnitä tolppiin toisen osuuden katokset. Tämä toimenpide on suoritettava varovasti ja huolellisesti, jotta ei tule sekoittaa sijaintiinsa.
 • Muita silmukoita saatetaan veräjä nastat tukipylvään suojista.
 • Sen jälkeen se on välttämätöntä upottaa linnaan, aseta ummetus ja niin edelleen.

Tällä ovi asennus on valmis. Nyt se on vain välttämätöntä järjestää sisäänkäynnin esikaupunkialueilla - suorittaa valaistus ja betonoidaan tai asfaltilla radalla.

Vihje! Jos maa ei ole sähköä, niin tämä ongelma voidaan ratkaista generaattori. Tietysti tällainen laitteet ovat kalliita, mutta tuotto on edelleen olemassa - on vuokrata diesel - generaattorin kuulusteltavaksi.

Varustaa yhteiskunnan sivuston miekkailu luotettava ja kaunis portti ei ole vaikeaa - voit tehdä sen itse tai ostaa valmiina. Tärkeintä - valita oikea tiedot, jotta se siten, että ne sulautuvat visuaalisesti kanssa aidan materiaaleja. Tässä tapauksessa laite toimii paitsi käytännöllinen funktio, mutta myös koristella sivuston.

Videosta tässä artikkelissa saada lisää tietoa tästä aiheesta.

Edulliset veräjä antaa

Kun aita on tehty, jatka asentaa järjestelmiä, avaamalla sisäänkäynti ja sisäänkäynnin sisäkenttä tai chalet alueella. Yleensä niiden muotoilu sekä kaide. Kuitenkin joskus olosuhteet ovat sellaiset, että on paljon rahaa käytetään aidalla, omistaja on luoda halvin Gates. Mutta edullinen suunnittelu, pystytettiin järjestely kiinteistön tai huvila, ei tarkoita, että se on huonolaatuinen ja huonoja. Tärkeintä, että se on tehty huolellisesti, lujasti, sielu.

Suunnittelu yksinkertainen halpa takorautaportit ja portti

Koska pääkomponentti kustannukset portit on materiaali, joka on sisällä näiden suuntaviivojen voivat tulla seuraava:

 • puu;
 • chain-link aidat;

Koska ositettu aidat, portit, takorauta on aina kalliimpia kuin toiset, tämä materiaali ei oteta huomioon. Lisäksi toiminta tällaisten rakenteiden täytyy automaatio, mikä puolestaan ​​lisää niiden arvoa.

Puinen portti ainutlaatuisuutta ei voi olla huonompi kuin metallia. Koti yleismies, pähkinäinen puusta veistämällä, voi luoda ei vain swing portit ja kalitochny tulo- ja työn taidekäsityön. Kuitenkaan hän ei olla huolissaan, se kannattaa kallista tai halpaa, onko automaattinen tai ei.

Sen päätavoitteena on tehdä tulosta kätensä oli helppo käyttää ja silmänruokaa. Totta, kysymys samoin poikkipinta kattaa aita on hyvin ongelmallinen. Se on jo pitkään käytetty puinen veräjä aita.

Yksinkertainen puinen portti ja aita puutarhan

Ensinnäkin alkavat luoda piirustuksen, joka auttaa laskemaan mitat tulevaisuuden rakentamisen ja tarvittavan materiaalin määrä. Jos on olemassa swing portit, suurin leveys pidetään kalitochnogo aukko on 1 m 20 cm ja korkeus tasolla abstraktio. Portteja ja aidat poikkipinta kulutetaan suhteellisen pehmeä puu, esim., Lehtikuusi tai mänty ja setri enemmän kiinteää ainetta. Mutta mikä tahansa puu tarvitsee hoitoa antiseptisiä ja peitä lakalla tai maalilla. Tällä riippuu sen immuniteetin hyönteisiä, vastus mätänemään.

Sitten alkaa kerätä runkoon, joka yleensä näkyy muodossa kirjain Z.

Esimerkki kokoonpano halpa puinen portti, jolloin saatiin

Valmiiseen runkoon nauloilla tai ruuveilla kiinnitetty shtaketiny, pitää niiden välinen etäisyys, joka on laskettu piirustuksessa. Tukitankojen voisi myös olla valmistettu puusta, mutta se on edullisesti metalli profiili, joka on asennettu maahan alla huurrekerros.

Kaavio mitoitettu halpa puinen portti

Hitsaamalla metallipaalut roikkua silmukka, siten, että ne voidaan kiinnittää vain rajat baareissa oven. Viimeisessä näytöksessä - pinnoite puun lakka tai maali. Koko rakentaminen maksaa omistaja halpa ja huolellisessa hoitoa seistä ainakin kymmenen vuotta.

Se on myös edullinen, sopii lähinnä mökkejä, mutta ei sisällä kaupungin rajojen. Jos swing portit lankamateriaalin, samoin olisi portin. Kangas on erittäin joustava, joten tarvitset tukeva runko sitä. Sen mount on yleensä valmistettu teräksestä profiilin 40h20, aihioiksi sopivan mittaisiksi mylly.

Olisi viisi: kaksi pitkää, pysty-, vaaka- niin paljon lyhyempi, ja viides - vahvistaa kehys suorakulmio keskellä.

Ne on aseteltu tasaiselle pinnalle ja kehys asennetaan hitsaamalla. Se voidaan liittää pulteilla, mutta niiden liikkuva ovi voi heikentää ja heikentää koko rakenne. Net räätälöidä kahvimylly saada oikea koko kehyksen täyttämiseksi. Luotettava kiinnitys: ottaa tangon, kulkea sen läpi äärimmäisen solut ja hitsattu runkoon runkoon.

Järjestelmä edullinen koon portin seulaverkkovälineet

Koska hitsaus voidaan vinossa, sitten kunkin kohteen verho aiemmin kiinnitetty haluttuun paikkaan ruuveilla, ja sitten tuottaa lopullisen hitsauksen. Sitten hiottu hitsit että maalauksen jälkeen pinnalla ei ollut toivottuja kuoppia ja väärinkäytöksiä. Asentamalla ovet, kaikki metalliosat hiotaan ja maalattu, kuten verkko, jos se ei ole galvanoitu ja polymeeripinnoitteen.

Suunnittelu portin ja portin seulaverkkovälineet

Muotoiluun lattia ja suhteellisen edullinen rakennusmateriaali. Tämän aallotettu tehdas metallilevyä. Sitä myydään galvanoidusta tai päällystetty polymeerikerroksen, vaikka se voi olla päällystetty toiselta tai molemmilta puolilta. Se on suhteellisen edullista ja painaa vähän, joten sekä laitosten, kuten aita tai swing portit voi suorittaa sama henkilö.

Puolisuunnikkaan arkki - materiaali on kestävää, kestää sään muutokset ja eri ilmasto-olosuhteissa. Toinen merkittävä piirre on - portin se on hyvin yhdistetty aita, poikkipinta jännevälit jotka on valmistettu puusta, metallista tai tiili, joka on melkein kuin voima Metalliverkko.

Halpa portti ja aita levystä

Asentamisesta portin aallotetun lähes sama kuin verkon verkko. Samalla tavoin kehys asennetaan, mutta ilman lujittavan yli. Se on asennettu automatiikka, oven sarana puolikkaat hitsataan ilman ydintä ja baareja - tukea viesti. Asennuksen jälkeen maalauksen olevan vain metalliosat.

Portin metallista picket

Viime vuosina koristamaan kaupunki kartano ja puutarha tulee suosittu metalli aita. Se on samanlainen kuin aaltopahvia, mutta se ei ole tehty levyjen melko kapea. Rakenteet niistä kestävät hyvin fyysinen ja säänkestävä. Swing portit, tästä materiaalista näyttää erittäin houkutteleva.

Myös etsiä lujasti ositettu aidat metalli paaluttaa. On jännevälit vie vähemmän metallia, ja siten mittari maksaa edullinen.

Ready-to-install metal gate aidan

1

You may also like

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

16 + = 22