Puuaita Photo

Aidat puu: valokuvan malleja modernilla otteella

Ne, jotka uskovat, että aita puun tylsää ja merkityksetöntä ehdottomasti väärin. Jos joudut kehystää puutarhanhoito alueella vapaasti valita puu aidat: Kuvat osoittavat, miten epätavallinen, tyylikäs ja luova voi olla aitoja tehty tästä materiaalista. Uskomaton määrä loistavia ideoita puuaitojen mahdollistaa valita suosikki optio rakentamisen sivustolla.

Maalattu aitaa modernisti

Erilaisia ​​tyyppejä puuaitojen

Koetuilla puun ominaisuuksien avulla voit käsitellä ja päästä pois tästä materiaalista monenlaisia ​​tuotteita. Ja jopa raaka-elementit puuta voidaan käyttää rakentamiseen aidan. Erektio aidat on tukin ja levyt (särmikäs, Särmäämätörmät, laatat), puutavara ja lankkuja, rungot ja oksat puiden. Yleensä yhden aidan käytetään useita erilaisia ​​sahatavaran.

Puinen aita ohuilla kohdissa ja perusteellinen telineet

Aita puusta on perinteisesti on tukipilarin, horisontaalinen kiskot ja elementtejä täytteen osia. Käyttötarkoituksen mukaan voidaan jakaa aidat, suoja- ja koriste. Riippuen rakentamisessa käyttöä eri osien, sekä menetelmä kiinnittämiseksi komponentteja, aidat on jaettu useisiin ryhmiin:

 • aita - klassisesta tyylistä saanti lumenia, osat ovat täynnä erityisiä kapeita lankkuja tasaisin etäisyydellä;

Vakaa shakkilauta aita täydellisesti sulkee pihalla ulkopuolelta hälinästä

 • shakkilautakuvio - aita leveämmät lankut on asennettu molemmin puolin span porrastettu. Levyt voidaan pinota pystysuoraan tai vaakasuoraan. Tämä aita pidetään kuuro, koska pienet raot voidaan nähdä, tarkastellaan vain tietyssä kulmassa;
 • Tikkaat - suunnittelu levyt päällekkäin ja järjestetty kulmassa. Jos katsot lopussa osassa rakenne muistuttaa tikkaita. Tämä aita tyyppinen kaihtimet salata uudelleen, mutta se on pieni rako;

1

Aita mukainen häikäisysuoja tyyppinen lauta on järjestetty vaakasuoraan loivassa kulmassa

 • verkko - tässä kudottu aita laudat vaakasuoraan tai pystysuoraan asentoon. Tällainen menetelmä munivien peräisin vanhasta aidan tai Týn. Muuten, paju aita varsin merkityksellisiä keskuudessa truckers;
 • Ranch - aita tukkien tai tankojen, jotka on kiinnitetty tuet vaakasuunnassa. Jännevälit voi olla kaksi, kolme tai useampi pituussuuntainen jäseniä. Tämä aita on yleensä sulkee ja koriste-toiminto;

Puiset mesh hyvin ikävä auringonsäteet kodikas sisäpihalla

 • ristikko - eräänlainen koristeellinen aita valmistettu puusta kehyksiä, joissa pakattu ristikon säleet. Usein ristikko elementtejä käytetään koristella aitojen muiden lajien, jolloin insertio yläreunassa tai alareunassa rakenne;
 • paaluaita - rakentaminen sylinterimäisen puun, sama halkaisija. Tällainen miekkailu tänään on melko harvinaista. Sitä käytetään uudestaan ​​Tyypillisen julkisivun maalaismainen tai balilaistyylinen.

Paaluaita löytyy muodossa tukkien muistuttaa teroitettu kynä

Perusteella nämä perustyyppiä, voidaan luoda erilaisia ​​muunnelmia aidat, muun muassa yhdistämällä puuta muiden materiaalien kanssa. Puu täysin yhdistettävissä metalli, tiili, kivi, betoni ja lisää nykyaikaisia ​​materiaaleja, kuten aaltopahvi tai polykarbonaatista. Olisi loogista käyttää yhdistelmä puuta materiaalin kanssa jo läsnä koristelu muiden rakennusten pihalla.

Aita levystä kädet: valokuvan mielenkiintoisia ratkaisuja. Ominaisuudet aaltopahvia. Kokoa ja hintaa poimulevyt. Suunnittelu nykyajan aidat. Aita levystä käsillään. Vaiheissa pystytys rakenteita.

Aidat puu: Kuva mielenkiintoisia ratkaisuja

Että aita oli tyylikäs ja ainutlaatuinen - ei välttämättä etsi suunnittelija. On saatavilla valmiita ratkaisuja, lisätä jotain omaa ja saada epätavallinen variantti, joka on vertaansa vailla. Valokuva kaunis Puuaitojen innoitti luomaan hänen yksinoikeudella projekti.

Alhainen aita muurattujen yhdessä valkoinen aitaa

Kuva puinen paaluttaa aidat

Puuaita tehty lumenia, on koristeellinen pikemmin kuin liitti toiminto. Erinomainen näkyvyys alueen aidalla liittyy sisällön piha, puutarha, kukkapenkit ja sängyt hyvässä kunnossa. Suunnittelun olisi tarkoituksenmukaista kehystää pieniä mökkejä tai taloja esikaupunkialueilla kaupungeissa, jossa kaikki tunsivat toisensa ja ei tarvitse myöntää suoja-aidasta toiminto.

Puuaita maalattu keltainen väri, on lähde iloinen mieliala

Tutustuminen kuvia kauniista puuaita näet, että aita on pitkään ylittänyt tavallista tylsää aidan. Moderni aita tehty nauhan leikkaus niin, että ylin rivi muodostaa aallon tai siksak swing lintujen siivet. Mukava katsoa aitaosan jossa muotoiltu tai veistetty elementtejä. Jos talon edessä on siisti nurmikko, on mahdollista laatia alhainen koristeellinen aita.

Epätavallinen aita vinottain suluissa

Vinkki! Tee puinen aitaa voi olla paljon vakaampi, kiinnitä alareunaan pystysuoran pilaria "kengät", jolloin tukipinta enemmän.

Aita antavat valoa sellaista ilmaa ja voi koristaa sen yläosassa sisustus puinen baareissa. Jos pidät ideoita, yrittää järjestää liuskat aidan pitkin lävistäjä tai muodossa tuuletin. Melko epätavallinen muotoilu. Erityisellä tavalla näyttää aita, jossa säleet porrastettu leikata pieniin nurkkiin-silmät.

Kirkas maalin aidan auttaa erityistä maali puuaitojen

Muunnos aidan voidaan käsitellä hänen maalilla puuaita. Jos piha on täynnä lapsia riski kattavat kaikki bar koostumukset eri värejä. Hanki epätavallisen kirkas ja uhmakas muotoilu. Älä epäröi ideoitaan ja fantasioita. Voit tehdä aita värillinen kohdat. Verhoiluun valkoinen aita reunustavat sänky, tehdä sivuston enemmän kodikas.

Lomake vartio kolme versiota

Jos kuitenkin tontille on vaikuttava kartano, tämä alue on parempi ympäröidä aitaa pilarit kivi tai tiili, asettamalla se konkreettinen sokkeli. Luotettavuus tällaisten rakenteiden on paljon nopeampi kuin aita viestit puuta. Ja esteettinen ulkonäkö täsmää suunnittelusta koko kotitalouden. Materiaali viimeistely Kaide ja sarakkeet on valittu vastaamaan perusrakenne.

Koristeellinen aita valkoista shtaketin sulautuu hienosti värikäs kukkapenkki

Aidat lankkuja: valokuva luovia ideoita

Viime vuosina monet haluavat aluksella aita. Johtuen epätavallinen kiinnitysmenetelmissä ja sijainnit lautakuntien aidan, ansaittua muotoilu suosiotaan. Kuvat Aidat reunus levyt vahvistavat, että tällainen mahdollisuus ei voi vain runko juonta, mutta myös tulla luotettava suoja. Ja epätavallinen muotoilu on kohokohta tahansa sivuston.

Särmikäs laudat eri levyisiä yhdistetään alkuperäiseen näytteenottostruktuuri

Tehokkaasti aita ympäröi alue levyt, kudottu tukea vaakasuunnassa. Miekkailu kääntyy kuuro, mutta ei painaa ulkoapäin. Varsin mielenkiintoinen ja punottu rakenne pystysuoraan. Kutomalla levyt luoda suuri kuormitus tukipilarit, joten ei haittaa järjestää maahan Rakennuksessa, ja asettaa konkreettisia seisoo.

Alkuperäinen havainto - aita valmistettu levyt "tikkaat." Se näyttää houkutteleva kotelo suojaa taloa viereisen omistus ei anna näkyvyyttä ja samalla maksimoi maankäyttö sitä pitkin. Sijainnin vuoksi elementtien kulmassa, jossa on pieni rako-osaa puhalletaan ja kasvien auringonvaloa.

Kiinteä aita on saatu tiukasti kiinnitetty reunus levyt

Kirkkaasti ja satunnaisia ​​ilme aidat reunus levyt. Kuvia kasvien näyttää sekä pysty- että vaaka pinoaminen lankkuja. Tehokkaasti näyttää aluksella, vahvistetut porrastetusti. Antaa viimeistellyn ulkoasun auttaa hedge-laatu koristeellinen pinnoite. On kysyä, mitä ja miten maalata aitojen kauniisti. Kuvapankissa kaikkein udavshihsya vaihtoehdot voivat toimia esimerkkinä.

Vinkki! Ennen värjäystä puuelementeillä tulisi kuivata perusteellisesti. Vältä öljypohjaisia ​​maalit, jotka ovat vaikutuksen alaisena auringolta ja sateelta kuori ja murentua.

Mielenkiintoinen elementti levy voidaan käyttää piirustus

Puiset aidat metallipaalut

Puinen aita suunnittelu oli kiinteä ja oli käyttää niin kauan kuin mahdollista, mutta on edullista käyttää metalli-navat tukien. Tätä tarkoitusta varten, sopii pyöreä putki, tai yleinen suorakulmainen poikkileikkaus. Miten tehdä puuaita metalli sauvat? Asennus Tukien voidaan tehdä monella tavalla riippuen maaperän, vallitseva omalla alueella. Kohdentaa tällaisia ​​menetelmiä:

 • kasa maahan - tässä tapauksessa telineet lopetettiin käyttämällä moukaria syvyys on noin 1/3 pylvään pituudesta;

Järjestelmän asennus puinen aita metalli pilarin

 • yhdessä niin - tässä menetelmässä alla napa on porakaivoissa puoli pituus levinneisyys, loput kentältä lävistää maahan. Yläosa kolonnin osan betonoidaan maanalainen sijainti;
 • butovanie - tämän menetelmän mukaisesti, kaivot porataan pituus tunkeutuminen, on sijoitettu aukkoon postitse, ympärillä olevan tilan viesti täytetään soralla, on hyvin tiivistetään, ja vasta sitten betonoidaan;
 • betonointi - menetelmä, jossa metalli viestit sijoitetaan kuoppiin, täysin betonoidaan.

Käytetään eri materiaaleja, saat modernin aita metallinen alusta

Vinkki! Korroosion välttämiseksi vaikutukset pilarit, sinun täytyy huolellisesti hoitaa metallipinta pohjamaali ja sitten maalata.

Asettamaan navat ovat kiinteitä vaakajohdepariin. Tämä voidaan tehdä avulla hitsattu tukee upotettu. Määrä ristitangoista määritetään yksilöllisesti riippuen aidan korkeus. Mitä suurempi se on, sitä enemmän niitä. Tyypillisesti alhainen saanti 1-1,5 m vain kaksi kiskoa. Kun kehys on asennettu - alkaa täyttää jännevälit.

Kiinnitys metalliputken vaakatasoon opas aita

Helppo asentaa ja noudattamista Puunjalostuksen mahdollistavat itsenäisesti valmistaa ja asentaa aidan. Jos rakennus taidot eivät riitä, voit tilata valmiin rakenteen asennus valmistajille. Kustannus per metri aidan riippuu sen korkeus aidat tyyppi, leveys säleet käyttöaste osissa (vaihe rihlat) ja rungon materiaalin.

Keskimääräinen hinta puinen aitaa on höylätty levyt 90h20 mm vaiheet 1 cm korkeus 1 m rakenteen 610 ruplaa. 1 MP, klo korkeus 2 m - 1200 ruplaa. Samanlainen aita välein 2 cm maksaa korkeudella 1 m - 560 ruplaa, klo korkeus 2 m. - 1090 ruplaa. Hintaan sisältyy asennus aitojen avaimet käteen. Voit tilata pinnoitteen lakkovahti antiseptinen hoito hinta on 210 ruplaa. 1 m päällysteen.

Neliö metallinen alusta ovat pääkohteena kautta värjäystä vihreällä

Nykyään enemmän huomiota kiinnitetään viherrakentamiseen ja viereisten esikaupunkialueilla. Monet tavoitella ihanteellinen vetää ympäröivän alueen ja takaa maksimaalisen mukavuuden. Ei viimeinen rooli koriste aita harmonisen avaruusjärjestön. Ja kun otetaan huomioon Puun ympäristöystävällisyys, materiaalia ei voitu paremmin yhdistää luonnonmaisemaa.

Koristeellinen valkoinen aita korostaa kauneuden maalauksellisen kukka puutarha

Se näyttää hyvin koskettavaa kukka puutarha kehystävät koriste puuaita valkoinen tai kirkkaan keltainen. Tällainen koristelu korostaa paksu kasvien lehtiin ja meheviä sävyt. Tämän lähestymistapa aidan aita tai ristikko. Sama putkisto voidaan erottaa puutarhaan tai puutarha korjata pieni kukkapenkki talon edessä. On mielenkiintoista ja näyttää uhmakkaasti alhainen paaluttaa, tyylitelty värikynät. Tämä aita tarjoaa erinomaisen päiväkodissa tai urheilukentän.

Aita säleikkö sulautuu täydellisesti kasvillisuutta pihalla

Jos sivusto on varattu pääalue nurmikot, kukkaistutuksia Rock Gardens ja virkistysalueiden, on tarkoituksenmukaista käyttää koristeellinen aita "verkkoon". Reikiä aita voi ylittää missä tahansa kulmassa, luoda erilaisia ​​malleja. Se on helppo hedge täydentävät hyvin maisemaan, jolloin se eleganssia ja charmia.

Vinkki! Kerätä verkkoon säleitä puisia aidat, soveltuu kiinnitettäväksi nauloilla tai ruuveilla galvanoitu pinnoite, joka ei syövytä.

Korkea seinä puinen lankkuja

Hyvä idea - muodostaa koristeellinen aita poikki sahatut tynnyri pyöreä elementtejä. Erityisesti luonnollisen näköinen kuten rakentamisen, jos osa sijaitsee puun alueella. Tukirakenne suunnittelu mahdollisesti asettaa kirjaa saman pyöreä fragmentteja.

Ranch aita on suuri jännevälit ja helppous toteutuksen

Monet ihmiset haluavat koristeellinen aita muodossa Týn. Tämä vaihtoehto suojauksia löytyy melko usein suunnittelussa esikaupunkialueilla. Vaihtoehtoisesti merkitse koko alueella, se riittää tekemään muutamia pieniä lahtia ja perinteisesti sisustaa saviruukkuja, kannut tai suuret kukat istutettu pitkin. Ja aidan ei näytti yksinäinen voidaan päätellä paju runko suuri varret puutarhan puut.

Valitsevat puuaita, saat ekologinen, kestävä ja esteettisesti miellyttävä rakenne, joka sulautuu täydellisesti tahansa luonnonmaisemaa.

Aidat dacha: kuvia edullista ja tyylikästä muotoilua

Kaunis aidat omakotitalojen: valokuvan mielenkiintoinen suojaukset

Aidat omakotitaloissa. Photo esimerkkejä valita

Aidat valmistettu mesh gitter, aidat Metalliverkko. Kuvat onnistunut variantteja

Aidat ja kaiteet koteihin. Valokuvakokoelma hyviä ideoita

Aidat metallilevyistä valmistetut: valokuvien ja videoiden opetusta koottavien

Asennus puuaitojen

Aita käytetään mittaustilan yksityisellä maalla pitkään ja on monia etuja, toisin kuin vastaavia rakenteita valmistettu metallista.

Puuaitojen käsillään: miten tehdä, millaisia ​​ajatuksia - 49 kuvat

Aita aina ollut tunnettu suosiota. Monella tapaa tämä oli syy sen suhteellisen edulliseen hintaan ja asennuksen helppous. Mutta tänään tilanne on muuttunut hieman, ja nyt puusta luoda ei vain miekkailu, mutta todellisia mestariteoksia.

Huomioon kaikki yksityiskohdat.

Luominen puuaita kotona. vaiheittaista

Rakentaminen puinen aita voidaan jakaa useaan vaiheeseen, nimittäin:

 1. Asennus tukitankojen;
 2. Asentaminen poikkitangoilla;
 3. Vaipalla asennettu runko.

Jokaisen vaiheen rakentaminen olisi suoritettava kokonaan.

Asentamista tukipilarit suorittaa jälkitäytön menetelmä. Algoritmi on seuraava:

 1. Piha porakoneella, lapio ja romu (jos se sekoitetaan maaperään ja se on tarpeen alustavasti löysät) tehdä reikä syvyys on noin 1,5 metriä, jonka halkaisija on 50 cm.
 2. Alareunassa reikä laittaa hiekkaa ja huolellisesti tiivistetty. Paksuuden tulisi olla vähintään 15 cm.
 3. Tämän jälkeen sinun täytyy asentaa keskelle tukipylvään reikiä ja uudelleen tiivistetty hiekkaa.
 4. Suunnilleen korkeus 25 cm pohjasta olisi nukahtaa kivimurska, sekoitetaan hiekan, ja jälleen kaikki tiivistetään.
 5. Sitten, tarkista tasaisuus tuki asennus (pitäisi olla selvää pystysuora).
 6. Sitten sinun täytyy toistaa prosessi nukahtamista hiekkaa soraa ja tiivistetään. Nämä vaiheet on toistettava, kunnes seos saa yläreunassa kuoppaan.

Cross-palkit, jotka on valmistettu puusta, se on parasta asentaa suluissa.

kokoonpano algoritmi on seuraavanlainen:

 1. Kummallekin jalalle on tarpeen käyttää useita liitteitä. Tukit laadittu segmentin 2 pituus 10-15 cm.
 2. Lopussa kunkin osan pitäisi tehdä reikä seulomiseen.
 3. Lopussa jokaisen hallituksen pitäisi tehdä reikiä. On syytä pitää mielessä tehdä aukon yhteneväiset porattu nurkassa.
 4. Tätä seuraa yläosan tukipylvään noin 40 senttimetriä perääntyä. Toteaa, etäisyys, jonka ensimmäinen osa on hitsattu ulkopuolelle, joka on tarkoitus ottaa käyttöön alaspäin.
 5. Sen jälkeen se olisi uudelleen vetäytyä vielä noin 4,5 cm ja hitsattu alue laajenee nyt suoraan ylöspäin.
 6. Lisäksi on tarpeen perääntyä alaspäin noin 1 metri tällä tavalla ja kiinnittää alempi kiinnike.
 7. Sen jälkeen avulla ruuvien haluat asentaa kiskot puussa.

Huomiota kiinnitetään siihen, että etäisyys poikittaisten palkkien voidaan vähentää. Kuitenkin tässä tapauksessa, suunnittelu voi alentaa lujuutta. Tukea itse välttämättä täytyy olla suurempi kuin pinnoitus ei ole pienempi kuin 10 cm, ja pohjan on oltava etäisyyden päässä maaperään etäisyyden enintään 15 cm.

Vaipalla vahvistettu puitteet

Ennen kuin aloitat asennuksen suoraan itse asennus levyt, on tarpeen muistaa, että on olemassa useita tapoja.

Yhdessä menetelmässä, aidan asennettu palkkien ennen kuin jälkimmäinen on asennettu tukeen, nimittäin:

 1. Näytteillä poikittainen palkit halutun etäisyyden niiden välillä, säilyttäen tasossa. Tämä voidaan tehdä käyttäen ennalta valmistettua seisoo tahansa äiti.
 2. Ei ole tarvetta valmistaa malli, jota sovelletaan välisen välyksen levyt.
 3. Alempi ja ylempi terä on paljastettu hallitsija. Sen sijaan saa käyttää mitään linja ristikappaleen, joka on säilynyt, ei ole mukana.
 4. Ruuvit puun lankut on asennettu suoraan palkit itse.
 5. Sen jälkeen valmiin kankaan ja on sen kiinnitys valmisteltuun suluissa. On syytä huomata, että se ei voi yksin tehdä tätä, joten tarvitset avustajan. Jos kanne, joka olisi totta, valmiin kankaan kokoonpano tapahtuu nopeasti ja ilman työtä.

Jos puhumme toisen asennustapa, se tarkoittaa suoraa asentamista jokaisen laudan erikseen. Tässä tapauksessa on syytä varautua pitkä ja työläs prosessi. Jälkeen jokainen levy on asennettava mitata niiden välinen etäisyys (jos välys levyt) ja testi selvästi pystysuora.

On huomattava, että mikään menetelmistä on suosittu omistajien yksityiskoteihin ja maa, niin sanoa kumpi on parempi on mahdotonta. Kukin suoritusmuoto valitsee itse riippuen valinnasta puinen aita suunnittelu.

Mitä voidaan hoitaa ja maalata puuaita

On ymmärrettävä, että asennetun puuaita ottaa itselleen ilmastonmuutoksesta kaikkina vuodenaikoina. Tästä syystä on ehdottoman tärkeää suojata kosteudelta, tulta ja tuholaisia.

Älä unohda, että auringon ultraviolettisäteily vaurioita puuaita sillä perusteella, että sen seurauksena niiden altistuminen sisempi puun kosteuden katoaa, jolloin se menettää kantavuuteen ja itsensä näköisiä.

Tästä syystä suosittelemme käsittelemällä puuta erityinen UV-kovettuvat aineet, joita voi ostaa mistä tahansa rautakaupasta.

Tällaisen imeytymisen on tarpeen käsitellä muutamia kertoja alukkeen tunkeutua syvälle. Tämän jälkeen voit käyttää vedenkestävä Lakat tinkiä puuaita houkuttelevan näköisiä.

Laske koko arvoa se on yksinkertaisesti mahdotonta, koska kaikki riippuu halutusta määrä materiaalia.

Jos puhumme kustannuksista tarvittavien rakennusmateriaalien, keskihinta on lueteltu alla olevassa taulukossa:

Tähän mennessä on vielä muuta materiaalia kuin puuta, joka luettiin samalla notkea toteuttaa eri suunnittelu päätöksiä (puu on hyvin saatavilla hintaluokasta).

Mutta siten, että aidan on sisäinen näkymä. Kukaan ei voi sanoa, että laji on pahentunut.

Tässä sovelluksessa suunnittelu ratkaisukeskeinen kaikista yksityiskohdista, voit nähdä, kuinka toimi itse ääriviivat ja kulmat tasoitetaan kokonaan. Kuvassa näet liukuovi samasta pihalla.

Sopia, harva meistä tietävät, mitä menetelmiä käyttää yhden tai toisen suunnittelija ymmärtää niiden fantasioita. Mutta he käyttävät: kalsinointilaitteistoa luoda vuotiaiden vaikutus menestyksellisesti yhdistää eri puu- metallista valmistetut elementit, ja jopa triviaalia puu kiillotettu ja alistettiin maalaus eri värejä.

Ja miten suhtautuvat brutaali tyyli? Sopia, näkymä on vain vaikuttava.

Toteuttamaan tällaisen mallin ratkaisu, tarvitset vain palapelin, hiomakone ja taitoja puutöitä. Jos on olemassa työkaluja ja halu, voit saavuttaa vaikutus kolhiintunut puuta.

Ja jotka haluavat hoitaa arvoituksia? Jos on halu, voit aluksi piirtää piirustus laudalla, ja sitten leikata kuvio. On syytä kiinnittää huomiota siihen, että tämä työ pidetään kultaseppä, koska jokainen hallitus on sen tarkka koko ja kaarevuus.

Vaikein prosessi rakentamiseen puuaita on suunnitellusti sen asentamista (ei kaikkien valta tehdä tällainen järjestely).

Rakentamiseen puuaita laatan on ensin huolellisesti käsitellä valintalautakunta. Joka tapauksessa ei tulisi sallia missä tahansa hallituksen on eri paksuus tai leveys on sama. Tässä suoritusmuodossa, erottava piirre on sen edullinen hinta, mutta tämä kompensoidaan valtava työ, joka on välttämätön luomiseksi tällaisen luomiseen.

Huolimatta siitä, että levyn paksuus on enintään 1,5 cm ei ole kovin sopiva aidat, se voi auttaa luomaan erinomaisen ogradku rasteriin. Sopia tällaista ei tehnyt huonompi kuin aiemmat versiot. Ja jos se on vielä sisustaa ja viheralueiden, mikä on hänen punos - näkymä on upea.

Viime vuodet ovat raakalaudat aluksella on lisääntynyt hinnan yli 15-20%, mutta tämä ei estä häntä pidetään alemman hintaluokan. Tässä tapauksessa sitä käytetään usein rakentamisessa puuaita tyyliin.

Kuten voidaan nähdä, tämä esimerkki esittää yhden suoritusmuodon mallit, kun työskennellään ei-leikattu levyt. voit saavuttaa mitään yksinomainen ratkaisuja haluttaessa.

Ja miten suunnitella ratkaisuja tyyliin ikkunaluukut? Sopia, juuri sellainen pommi.

Kaunis puu aidat

Pienellä taitoa työskennellä puu, voit luoda kaunis aidan jonkin aikaa.

Tämä sovellus on suosittu monien omistajien yksityiskotien sen perustamisen jälkeen ei vie paljon aikaa ja vaivaa. Olen samaa mieltä, että lomake on erittäin houkutteleva.

Standard aidat, joka soveltuu omakotitalon, ja esikaupunkialueilla. Se ei vaadi hänelle mitään erityisiä taitoja, mutta samalla on mukava katsella.

Luoda veistetty aidat käsillään oltava taitoja veistämällä puusta.

Luoda tällaisia ​​aitoja voi kestää yli 3 kuukautta, sillä jokainen yksityiskohta on suuri merkitys. Mutta se on sen arvoista. Tällainen aita sopii tahansa sisustukseen.

Entä sellaiset variantit leikkaus? Olen varma, että monet haaveilevat tällaisen aidan, koska se ei voi vain korostaa henkilökohtainen tyyli, mutta myös luoda illuusion antiikin.

Aidat ovat usein käytetään luotaessa Rock Gardens tai yksinkertaisesti maiseman suunnittelu.

Pieni Puuaitojen, pystyy korostamaan ominaisuus kasvi, täydentää sisätilojen sisäkenttä.

mahdollista luoda koristetehtävä ogradku tietyn värin haluttaessa. Se ei vaadi mitään taitoja.

Monet unelma luoda pieni osa hänen tarina, ja uppoutua vanhaan.

Tämä vaihtoehto vaikutus antiikin on suuri sivustoja johon puutaloja. Yhdessä samaan m aidan voit luoda itsellesi todellinen satu.

Ja jos lisäät hieman koristelu muodossa paksu köysi? Näkemykset ovat yksinkertaisesti upeita. Varmasti naapurit tulevat saajan aidan ihaillen.

Aidat aaltopeltiä puusta

Jos jostain syystä ei haluta työskennellä puu, se voidaan asentaa aidan aaltopahvin. Siten on mahdollista paitsi lisätä käyttöikää, mutta myös luoda illuusion puuaita.

Haluttaessa voit profiloitu vaalea puu, joka sopii täydellisesti tahansa sisustukseen. Käyttöikä Tällaisen aidan yli 25 vuotta.

Toinen vaihtoehto on käyttää aaltopahvin tummempia sävyjä, jonka avulla voit luoda illuusion puun peitetty lakalla. Suuri puun taloja tai rakennuksia päällystetty muovilla puun alla.

Riippuen toiveiden omistajan omakotitalon, aidan itse voi tehdä mitään tyyliä.

Korkea aidat ovat aina suosittuja omistajien omakotitalojen. Kiitos heille, voit piilottaa kaikki, mitä tapahtuu alueella sivuston näkymää ogradku kauniita ja yksinomainen.

Toinen vaihtoehto on asentaa aita pieniä rakoja. Tällainen aidat sopii mainiosti kaikille omakotitalon, riippumatta sen koosta ja tyyliä.

Pääsääntöisesti, asennus tämäntyyppisen aidan sen hinta on saatavilla kaikkien kansalaisten maamme. Tällaiset aidat ovat täydellinen asennettavaksi tahansa riippumatta siitä, onko se on Villa on omakotitalo.

Tässä kuvassa näkyy, että teräslevy on yhdistää yhdistelmä kiviseinä ja puu itse. Se näyttää hyvältä ja on pitkä käyttöikä.

Niille, jotka rakastavat minimalismia erinomainen mahdollisuus luoda aita aaltopeltirakenteinen kalvo puun alla. Tällainen asenne klassiseen tyyliin ja sopii suorittaa velvollisuus - suojelumenetelmät sekä hyvä koristeluun.

Kun luot aita tiili ja puu yhdistettynä suuri. He yrittävät usein yhdistää suunnittelijat voivat luoda sisustus huoneeseen ja sen jälkeen.

Aita klassiseen tyyliin perinteisillä tiiliä ja levyt. Kiitos onnistunut yhdistelmä Hyväksytty väripaletin, tämä aita näyttää paitsi runsaasti, mutta myös erittäin houkutteleva.

Tässä järjestelyssä yhdistää muotoinen elementtejä puinen aita tiili. Hyvin valittu väripaletti voit käyttää sitä millään Mete.

Tämä yhdistelmä rakennusmateriaalien useimmiten käytetty maan taloja ja mökkejä.

Omasta luoda tällaisia ​​ogradku olisi erittäin vaikeaa, ja sinun täytyy ei vain voi käsitellä tätä materiaalia, mutta myös tietää koukerot sekoituksen erityinen ratkaisu. Mutta sinun täytyy myöntää, nämä aidat pystyvät yllättämään kauneudellaan, jopa kaikkein arvosteleva kriitikko.

Puuaitojen yhdistettynä kiviseinä antaa illuusion linnoituksen. Usein käytetään asennettavaksi maan mökkejä tai alueella yksityisten yritysten.

Nyt maailmassa puuaitojen alkoi näkyä taipumus käyttää muita kuvioita. Niiden avulla on helppo aidat luoda jotain erityistä ja ainutlaatuinen lajissaan.

Kuten voidaan nähdä, tällainen malli on hyvin vaikea tehdä kädet, ellei henkilö ei ole ja jossa on riittävät taidot työskennellä puu.

Sitä voi tilata kierteen asiantuntija puu koostumus kiinalaiseen tyyliin, kuten näkyy kuva. Tätä vaihtoehtoa pidetään melko yleinen maassamme.

Varmasti jokainen omistaja sivuston haluat asentaa alkuperäisen aita. Mutta mitä ne ovat?

Tämä alkuperäisen suunnittelun puuaitojen maamme ei ole yleistä. Tämä johtuu suurelta osin kallis ilo (alkukustannukset voivat vaihdella 40-50000 ruplaa).

Tällainen suunnitteluratkaisu ei voi vain tehdä naapurit katsomaan aidan kateudesta mutta tekee myös sivuston hyvin rikas ja henkilökohtainen.

Puuaitojen, vaakasuora,

Monet maanmiestemme asennettaessa aidat usein miettinyt - mikä olisi parempi vaakasuoraan tai pystysuoraan? Itse asiassa ainoa ero on maku.

Puhutaan tällainen pystysuuntaisen sanoa varmuudella, että se voi tehdä kaikki kotona, kun viettää lyhyen aikaa ja rahaa. Klassinen tyyli sopii suojelemiseksi mainitut alueet.

Kuvassa että pystysuuntaisen, valmistettu käyttämällä kehittyneitä sisustuselementtejä. Tee tämä hyvin vaikeaa kotona, ja jos haluat olla hakemaan apua ammattilaisia. Mutta se on sen arvoista.

Taotut osat aina antoi aidat voimaa ja vetovoimaa. Kuitenkin, koska sen huomattavan hinta ei ole kovin suosittu.

Puinen aita taottu metallilankojen kuvassa tekee alkuperäisen omalla tavallaan. Se antaa alueen tyyliä ja kauneutta. Lisäksi takorauta aita sisustuselementtejä tehdä erittäin kova, mikä lisää merkittävästi elinikää.

Tällaisessa suoritusmuodossa yhdistämällä puuta, tiiltä, ​​ja itse asiassa, taotut osat, tekee käytännössä aita elämää. Hän ei ollut vaikeista ilmasto-olosuhteista, on vaikea vaurioita, ja mikä tärkeintä - se on kaunis ja tyylikäs.

Suurin osa kansalaisista do rakoaitoja. voit tehdä erittäin hyvä aita tällä aineella. Yksi tarvitsee vain katsoa näitä kuvia.

Tietenkin, jos tämä aidan maali, ja sitten lakattu ja saada erittäin hyvä, mutta myös koska se on houkutteleva. Mikä on tyypillistä - se voidaan tehdä mahdollisimman nopeasti (ajalta sen rakentaminen on enintään 1 - 2 päivää).

Läsnä ollessa väkivaltainen fantasioita ja suuri halu sivuston omistaja, voimme antaa niin suuren suunnittelija ogradku joka ei koskaan lakkaa miellyttää silmää toisten.

Aita tikkaita ei ole harvinaista arjessa omistajien omakotitalojen. Ensimmäinen - tällainen säästää pöydällä, koska pieniä aukkoja voidaan vähentää materiaalin, ja toiseksi - se osoittautuu lopulta hyvin.

Kuvassa Aseta aita tikapuut, joka on edelleen vaippa sisällä päällysteet. Tästä johtuen se ulkopuolella SRA hyvin tehokkaasti, kun taas sisäpuolella kaideosaan näyttää erittäin siisti.

Tällainen tikkaat useimmiten sijaitsee esikaupunki yksityiskodeissa. Pienet välit lautojen voit nähdä kauniita viheralueita, jotka voidaan istuttaa aidan takaa.

Alla oleva video näyttää, miten tehdä halvalla aita puusta.

Mielenkiintoisin puiset aidat yksityiskoteihin: kuvaus ja fotoprimery

Tervetuloa rakas puutarhurit, samoin kuin asukkaat kaupungin asuntoja, jotka eivät vielä ole onni saada oman sivuston, mutta salaa haaveillut sinänsä. Viimeisen sanomme: Älä masennu. Sinun katu, myös joskus kulkee laskun kerääjä.

Ja sitten, kun suorittaa asiakirjoja heidän omalla alueellaan, heti täytyy aidan! Eikä jokin, mutta ehdottomasti mukava ja edullinen, koska sen jälkeen niin merkittävä hankinta taiteellisen taonta rahaa yleensä ole muuta vaihtoehtoa kuin antaa ulos aidan kivestä tai tiili ei ole kaikkein katoavaista asia.

Joten tulla apuun puisten aidat omakotitalojen kuvia joista paras päätimme näyttää meidän nykypäivän uudelleen.

Puiset aidat ja kaiteet koteihin

Aloitetaan yksinkertainen. Yleisimmillä puuaitojen, valmistukseen, joka ei ole välttämätöntä olla mitään taiteellista lahjakkuutta. Mutta tämä ei tarkoita, että tällaista estettä ei toimi kiva talo, itse asiassa vain ei tarkoita huonoa.

Mitä olisit ollut helpompi ymmärtää, olemme päättäneet järjestää materiaalia.

Niin, kaikki puuaitojen voidaan selvästi jaettu raskas, suunniteltu mukautumaan tuotannon pohjan ja valo - pohjalla olevat ei tarvitse.

Aloitetaan jälkimmäinen kanssa halvempaa.

Kuten olemme nähneet, keuhkoihin aidat ilmoittautua kaikki puuaita, valmistukseen, joka ei ole tarpeen laittaa muotti ja vahvistaminen neuloa. Koska sarakkeet voi sitten toimia puupalkit ja metalli tai jopa asbestobetonnaya putki.

Se ei ole liian pohjimmiltaan, pääasia että ne ovat hautautuneet alle syvyys maaperän jäätymisen ja oli riittävä vakautta alueella kosketuksessa maahan. Se voi näyttää seuraavalta:

Palkit ovat valinnaisia

Tietenkin, edullisimmin betonirovka, koska tässä tapauksessa on mahdollista tehdä pieniä pyöreitä pilareita sokkeli. Hiukan, mutta elämä ei ole jatketaan vuodella. Mutta se on toisaalta, ja toisaalta - jos haluat muuttaa näitä sarakkeita, on melko tinker.

Edut ja valon esteitä ovat edullisia ja nopea asennus nopeus. Jos valitset kevyt aita, pitäen mielessä taloudelliset rajoitteet, se toimi oikein.

Mutta isännät reshivshiesya rakentaa raskaita suojauksia, käytetty puuta, todennäköisesti puhtaasti esteettisiä näkökohtia, sillä valetaan sekä kivi- tai tiili pilarit kumoaisi minkäänlaisia ​​säästöjä.

Vaihtoehto täällä, kuten rakentamista nauhan pohjan talon täsmälleen kaksi.

 1. Pääset pakastamaton maaperän ja kaada konkreettisia korkeudesta.
 2. Ja voit korvata maaperän heittoliina samalla hiekalla tai soralla, ja toivon, että tämä säästää pehmusteen teippi rasitusta.

Jälkimmäisessä tapauksessa, on kuitenkin tarpeen neuloa vahvikeverkon, joka edistää myös kustannussäästöjä, mutta betoni tarvitsevat vähemmän kuin puoli. Mitä kannattavampaa harkita itse.

Järjestelmä-raskas aidat esimerkiksi seuraavasti:

Ajatuksena on ikuinen perusta, jolle voit vaihtaa osiossa helposti. Nykyään ne ovat puisia, kyllästynyt, ja huomenna kiertämiseen aaltopahvista, ja myöhemmin, kenties ja taonta rahaa voi säästää.

Tyypit materiaalia puuaita

Mutta tämä ei ole ainoa mahdollinen "suodatus". Monet ihmiset haluavat nimetä aitoja ompeluun käytettyä materiaalia jännevälit. Siellä voidaan erottaa:

Kuten näette, että saanti todella käytetään täyden valikoiman kaikenlaisia ​​puutavaraa, ja mikä on kiinnostavinta, koska kaikki niistä voi tehdä kaunis puinen aita kuitenkin todistamaan, ja vaikka vain etupiha. Tärkeintä on lisätä oikea ajatus, ja sitten asia pieniä, roll up your hihat ja saada se elämään.

No, viimeinen jako, joka tulee mieleeni tuntuu järkevin, eli suunnittelussa, jota me tarkastelemme yksityiskohtaisesti.

Yksi yleisimpiä puuaita - aidan. Suunnittelu tällaisen hoidon ensi silmäyksellä varsin omaperäinen. Ja todellakin, sieltä ottaa mielenkiintoisia ajatuksia. Takoi saman etäisyyden hihna vaikka ne näyttävät aika siisti, mutta oli jo melko namozolil silmänsä viimeisen sadan vuoden aikana.

Ja ei vielä ole luovia ideoita rajojen, katso esimerkkejä epätavallinen lakkovahti.

Mutta kuinka paljon fantasiaa ei koske, ja aita on yksi merkittävä haitta - pihan kautta voidaan nähdä. Ja tämä mies kotimainen mentaliteetti ei aina mieleisekseen. No, emme vieläkään ole kasvanut Euroopan tasolla, on vihreä nurmikko ja symbolinen kalliojono.

Meidän täytyy aina olla tukossa, piilossa, ja sitäkin suosittu shakkilautapiirros tänään. Kuten, sama aita, mutta kahdessa rivissä. Tällä ei enää popodsmatrivaesh, ja mikä tärkeintä muuttunut ja aidat suunnittelu itse, jolloin Masters ymmärtää täysin odottamattomia ideoita.

Se saattaa näyttää Sakkiruudut reunus levyt

Mutta koska viljeltyjen Aaltorumpukala, vaikka useammin tietenkin käytetty perinteinen puinen säleet.

Ne, jotka haluavat verhot kaihtimet, muista arvostaa tikkaita. Viimeksi mainittu voi olla joko auki tai kerätään etäpaneelin. Mutta katso itse.

Kaunis puutarha Suojaosio olisi ja puuaita verkkoon. Valmistukseen tällaisten yleisesti käytetty höylätty sälepohja, vaikka jotkut käsityöläiset ja tässä se osoittautuu rikkoa tykeillä.

Huolimatta yksinkertaisuudessaan on usein mahdollista vastata puuaitojen että "Ranch". Näyttää siltä, ​​että on tylsää, mutta jos samalla tyylillä ja tehdä portti käyntiovella, saat hyvin omaperäinen aidat, mutta ei paljon pilalla.

Kuten näette, nämä aidat älä epäröi soveltaa myös omistajille luksushuviloita.

Erittäin mielenkiintoinen ja rikas mahdollisuus on ryhmä suojaa nimellä "kierre." Täällä voidaan siirtää ja teki aidan antiikki ja moderni alppityylisessä kierre. Materiaaleja käytetään rakentamiseen erilaisia ​​ohut oksia ja viiniköynnösten höylätty reunus levyt. Tässä vaiheessa, joka on niin paljon.

Mutta se voisi näyttää kierre aidat omakotitaloissa

Harvinainen puuaitojen, joka kuitenkin on täysi oikeus olla olemassa. Erityisesti kun rekisteröintiä tehdään ammattilaisia. Edut tällaisia ​​aitoja voidaan katsoa niiden pitkäikäisyys ja luotettavuus. Haitat - massiivinen ja kallis. Onhan kruglyasha niiden tuotannosta menee paljon.

Viimeinen standardin puuaita - klassikko. Tällaisissa jännevälit ovat kiinteitä puulevyjä. Ei kovin alkuperäinen idea, mutta ei ole mitään kirjanpitoa makuun.

Se oli ajatus standardin, mutta ei aina yhden tai toisen "aidan" design löytyy sen puhtaassa muodossa. Joskus kreaktivschiki sykähdyttävä sellainen taiteellisia ideoita, jotka joko eivät sovi mihinkään edellä keskusteltu kuvioita tai yhdistää useita ideoita. Tässä tapauksessa puhumme tekijänoikeuksista Aidat, ja että te todenmukaisen mitä oli tekeillä, katsokaa pari joitakin räikeimmät esimerkit.

Esimerkiksi tässä päällikön kauniisti yhdisti "shakkilauta" kanssa "net". On vaikea edes kuvitella, kuinka paljon hän oli kiireinen, mutta tulos oli erinomainen.

Aita valmistamiseksi tällaista yleistä tulon meni oshkurennye kierteet. Hyvä esimerkki aiheen kun lahjakkuutta säästää rahaa.

Muuten, jos et tiedä miten kaunista maalata aidan, vilkaise seuraavan kuvan. Hyvää väritys yhdistettynä ilman monimutkaisia ​​asetuksia muuttui tylsä ​​aidan taideteos.

No, seuraavat esimerkit kommentit eivät tarvitse. Kuule, ehkä ne luo edellytykset luoda oman suunnittelun ihmettä.

Näkemiin ja nähdään pian paikalle noin maata.

Sivusto mökin Marina Makarova. Muunnos mökki paratiisissa

Togo, joka on varastaa sisällön, kärsivät kato, tuholaisten, tunkeutujia ja täydellinen umpeenkasvu puutarha rikkaruohoja.

1

You may also like

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

4 + 5 =