Puuaita vaakasuora kuva

Päätämme miten aidan puuta

Viime vuonna muotia puurakentamisen johtaa siihen, että yhä useammat kehittäjät ajatella, että metalli aita ei välttämättä ole paras ratkaisu. Kestävyydeltään ja voi, kyllä, mutta suhteen estetiikka, se on huonompi puuta. Puuaita hieman menettänyt suosiotaan, koska se on lyhyt elinikä: puu, alle jatkuva altistuminen auringon ja veden, on nopeasti tuhottu. Lisätä käyttöikää, suojapinnoite muodossa maalien tarvitse jatkuvasti kunnostaa. Kun pitkälti on aikaa vievää ja vaatii huomattavan määrän mustetta. Tämä ongelma on muuttunut vähemmän akuutiksi, kun uusia antiseptisiä ilmestynyt, laajentaa toimikausi aidan, sekä tarjota tahrankestävyy- useita vuosia. Termi erilainen - 2-3 vuotta ja 5-7. Se riippuu kyllästys ja antiseptisiä tuotteita, vaan löytää "lp-" ei ole vaikeaa: missään enemmän tai vähemmän suuria myymälässä.

Näitä ei imeyttämällä maalin yli puun rakenne: Katso kaikki suonet. He vain vaihtaa väriä, yleensä tummempi. Tällainen aita puu näyttää vankka ja rikas. Jopa yksinkertainen aita, ja niin vaikeaa, ja vielä enemmän.

Yksinkertainen aita sävytetty antiseptisiä kyllästetyt levyt näyttää kiinteä

Tärkeää on, että laittaa puuaita käsiään voi olla yksin, tarvittaessa jopa ilman osallistumista avustajia. Toinen tärkeä: merkittävä osa työtä - valmistelua puuta - voidaan suorittaa ole kunnossa, ja sanoa, autotallissa tai työpajan. Ja aloittaa sen paljon ennen rakentamisen aloittamista. Esimerkiksi syksystä kevääseen, ja rakennuksessa on aloittaa tasaisella lämmin sää.

Tree - erittäin sitkeää materiaalia ja yksinkertaisin asia voidaan tehdä niin, että se näyttää taideteos. Tämä pätee myös aidat. Jos haluat, voit tehdä "karkkia", joka miellyttää silmää. Rakenteet puiset aidat muutamia.

Yksinkertaisin - aita. Tästä reunus laudat tai lankut yhtä yleensä leveydet, jotka on naulattu kohtisuorassa kahden tai useamman poikittaisen ohjausvälineen.

Järjestelmä puinen aita lankkuja naulattu pystysuunnassa - picket

Voi olla eri muodossa alkuun. Speel lattia 90 ° - helpoin vaihtoehto, mutta ei paras, ei pelkästään estetiikkaa. Ylempi kuten shtaketiny jopa värillinen, altistetaan intensiivinen kosteutta, se epäonnistuu ensimmäisen seurauksena päällysteen kyseisessä paikassa. Puun huokoset sahanjälki kohtisuorassa avoinna. Sade, sumu, sulavan lumen / jään imeytyä niihin, joka johtaa tuhoaminen puun. Tämän välttämiseksi, leikata pois ylimmässä kerroksessa ei ole 90, ja 45 °. Jos tarkastellaan tämän hallituksen profiilissa, kärki on viisto (katso kuva alla).

1

Veteen rullattu pois yläosien puuta, spilite ne alle 45 °

Etäisyys kahden vierekkäisen shtaketinami valittu mukaan toiveenne. Voit tehdä kiinteä aita, kehottaen toisiaan sulkea, se on mahdollista - läpikuultava, jolloin rako 1-2 cm, ja se voi olla täysin avoin - on suuri etäisyys sama leveys lautojen tai jopa enemmän. Tällaisia ​​variantteja ovat suosittuja sisäisiä suojauksia, jotka on tarkoitettu erottamaan ja merkitsemään rajavyöhyke kuin jotain suojella. Ulomman aidan kadulle päin yleensä valita jatkuvan asennus voi - hyvin pieni välimatka, niin että hallitus ei "puchilo" aikana märkää.

Läpikuultava vaihtoehto aitaa koristeltu pientä lovea

Lisää monimuotoisuutta sahattu alkuun. Ne voi teroittaa eri tavoilla - jossa on pyöristetty yläosa, muodossa huippu, kolmioita, trapezoids. Kaikki tämä eri muodoissa ja yhdistelmiä.

Jotkut jopa tehdä todella taideteokset: veistetty aita vaatii paljon sinnikkyyttä. Huolellista työtä, mutta tulos on sen arvoinen.

Tee kihara topit nopeammin ja helpommin avulla mallin. Näytteestä viilun, tuo se ihanteellinen tila. Sitten tämän mallin leikkaa loput. Leikkaus voi olla käyttämällä pistosahalla tai jyrsijä.

Jigsaw tilaisuudessa voi ja ostaa. Yhtä kaikki, vaikka tämä korko artikkeleita saada halvempaa kuin ostaa valmiita veistetty shtaketiny. Ongelmana tässä on se, että se kestää kauan, ja shtaketiny saadaan epätasainen: se vain menee suoraan kynsiviila, sitten hieman vasemmalle. Reunat sitten vielä käsitellä hiekkapaperilla.

Ostaa jyrsijä, niin jos se ei halua käyttää, se ei ole kannattavaa. Ja ne, jotka ovat sitä jo, voi ostaa leikkuri kelluva pää ja tajunnut aidan tekemistä sen kanssa. Korkeus leikkaus osa on yhtä suuri kuin paksuus leikkurin aluksella voidaan käsitellä, ja pää koskettaa malli.

Jyrsintä picket kuvio

Molemmissa tapauksissa on tarpeen jotenkin korjata mallin työkappaleeseen. Tämä voidaan tehdä ohuita nauloja tai kopioitu mallin kaksipuolisella teipillä.

Mutta jos lähestymistapa luovaa prosessia, jopa tasainen suikaleiksi voi tehdä kaunis puuaita: naulaamalla eri kulmista.

Tällainen kauneus on helppo tehdä (huom yläosassa 45 °)

Jopa helpompi laatijat puinen aitaa: he tekivät vain epälineaarinen korkeus, korostaen helpotus rima naulattu päälle. Tässä, muuten, toinen tapa merkittävästi lisätä elinikää puinen aita - rima estää pääsyn vettä kaikkein haavoittuva avoimen poikkileikkaus). Myös antaa epälineaarisuus naulattu nauhat pinnalla kehyksen ja puun sisällä värjätty on kirkas väri. Sopia alkuperäinen.

Epäsovinnainen lähestymistapa ja koriste vartio on moninkertaistunut

Aita puusta "shakkilautakuvio" tai "shakki"

Itse asiassa tämä on yksi alalaji aidan. Levyt täytetty vuorotellen yhden tai toisen puolen poikkipalkin. On käynyt ilmi mielenkiintoinen näkymä äänenvoimakkuutta.

Hylätään periaate, jossa shtaketin aidan "shakkilauta" tai "shakki"

Jos tarkastellaan aidan vastapäätä, se näyttää tylsää, jos toisella puolella, sitten tietyssä kulmassa on joitakin osa pihalla näkyy raosta. Avoimuuden määrä säädetään syöttämällä hihna, toiseen. Voit tehdä niin, että prosmatrivaemost on nolla. Esimerkiksi kun leveys hihnat 10 cm, etäisyys on enintään 6 cm välillä. Tässä, kuten ääni- katso, mikään ei ole näkyvissä. Haittapuoli - suuri puu kulutusta. Mutta liian kaunis aidat saadaan, varsinkin yhdistettynä tiili tai kivi pilariin ja kuvanveisto Työtasot valmistettu.

Valmistettu Sakkiruudut ja vaakasuoran aidat. Mutta tässä on syytä muistaa, että tällainen aita on erittäin mukava kiivetä: hallituksen askeleena. Kuitenkin kaikki aita ei ole niin vakava este. Pikemminkin se on näkösuojan kuin vakavilta hyökkäyksiltä.

Puuaita - horisontaalinen shakkiruudukko

Look tällaiset "shakki" kunnollinen ja kunnioitettavan. Sarakkeet voi olla mitä tahansa: metalli, puu, kivi, betoni. Jos antaa metalli pilarit, ne on valmistettu paksuseinäisiin profiilin putken (3 mm). Maanpinnan yläpuolella edessä ja takana ommeltu lankkuja (pylväisiin pulteilla tai ruuveilla), jotka ovat suurempia kuin leveys Profiili: teko sivuilla, ne pitäisi on 3-6 cm Näin saadaan opas, johon aluksella .. Sitten levy kiinnitetään ihoon Pilarien sisällä.

Toinen tyyppi horisontaalisen aidan - nimeltään "joulukuusi". Joten nimetty, koska levyt on pinottu lähellä toisiaan, ja limityksellä alla olevaa painiketta. Profiili on samanlainen kuin puu, kun se on laadittu lasten.

Puinen "kalanruoto" aidat luovat jatkuvan pinnoitteen

Tämän aidan kiivetä vaikeaa. Huomaa, että alkuun on suojaava kilpi. Se suojaa heikoimmassa asemassa aidan, kaukana sen käyttöikä pitenee, sekä työntää seuraavan maalauksen. Onhan yleensä ylä- ja alaosassa kannen eniten vaurioitunut. Alapuolella aidan suojattu korkki ylhäältä - huippu.

Se eroaa edellä, että levyt eivät ole toistensa vieressä. Ne kiinnitetään kulmassa, mutta joidenkin pelata. Tämäntyyppinen aita ei luo seinien ja piha voidaan tarkastella, vaikka tätä ja täytyy istua alas tai jopa makuulle - riippuu kallistuskulmaa.

Aidan kutsutaan "kaihtimet" - tarkastelemalla sen rakenne, miksi

Tämäntyyppinen aita on hyvin epätaloudellista - puunkäytön on yleensä korkea. Monimutkainen ja kokoonpano: kunkin kartongin asentaa bar (kulma) tai zapilivaem post syvennykseen.

Mutta tämä rakenne parantaa ilmanvaihtoa alueella. Tämä on tärkeää, jos ilmasto tai märässä maastossa. Kiinteä aita ei ole asettanut: alle se lätäkkö ja mutaa kuivuu koskaan pihalla.

Punos hallituksen - kaunis aita

Epätavallisen näyttää aita taivutettua levyjen välillä virkaa. Ne kietoutuvat pilarien välillä perinteisen tyyppisiä aidan. Just do it pitkistä levyt.

Aita "punos" hallituksen

Useimmiten ne esiintyvät vaakamuoto. Vähemmän nivelet ja taivuta pitkät jännevälit helpompaa.

Horisontaalinen verkko aidan levyt

Myös vertikaalinen punokset. Antaa heille viimeistelty ulkonäkö ylä- ja alareunassa kynsien nauhat - heillä hallituksen reunat ja suojaa niitä säältä.

Pystysuoraan teki Itävallan verkkoa

Miten tällaisen kauneuden, katso video. Todella yksinkertainen, mutta tarvittava voima kunnollinen.

Ohuesta ja ei kovin säleet tehdä erilaisia ​​ristikko: monenlaisia ​​kulmat, taajuuden sijainti nauhojen, jne. Nämä aidat igrabt melko koristeeksi ja käytetään aidat tai sisällä - veden varas puutarhassa - tai etuovi - korostaa alueen, mutta ei sulje kauneutta.

Vain hämmästynyt: mitä kauneus ihmiset voivat tehdä siitä pala puuta. Todella kaunis. Ja jotkut, mutta ei kovin monimutkaista.

Ehkä joku innostaa näitä kuvia vanha puinen aita, he pystyvät toistamaan ...

Puuaitojen käsillään: miten tehdä, millaisia ​​ajatuksia - 49 kuvat

Aita aina ollut tunnettu suosiota. Monella tapaa tämä oli syy sen suhteellisen edulliseen hintaan ja asennuksen helppous. Mutta tänään tilanne on muuttunut hieman, ja nyt puusta luoda ei vain miekkailu, mutta todellisia mestariteoksia.

Huomioon kaikki yksityiskohdat.

Luominen puuaita kotona. vaiheittaista

Rakentaminen puinen aita voidaan jakaa useaan vaiheeseen, nimittäin:

 1. Asennus tukitankojen;
 2. Asentaminen poikkitangoilla;
 3. Vaipalla asennettu runko.

Jokaisen vaiheen rakentaminen olisi suoritettava kokonaan.

Asentamista tukipilarit suorittaa jälkitäytön menetelmä. Algoritmi on seuraava:

 1. Piha porakoneella, lapio ja romu (jos se sekoitetaan maaperään ja se on tarpeen alustavasti löysät) tehdä reikä syvyys on noin 1,5 metriä, jonka halkaisija on 50 cm.
 2. Alareunassa reikä laittaa hiekkaa ja huolellisesti tiivistetty. Paksuuden tulisi olla vähintään 15 cm.
 3. Tämän jälkeen sinun täytyy asentaa keskelle tukipylvään reikiä ja uudelleen tiivistetty hiekkaa.
 4. Suunnilleen korkeus 25 cm pohjasta olisi nukahtaa kivimurska, sekoitetaan hiekan, ja jälleen kaikki tiivistetään.
 5. Sitten, tarkista tasaisuus tuki asennus (pitäisi olla selvää pystysuora).
 6. Sitten sinun täytyy toistaa prosessi nukahtamista hiekkaa soraa ja tiivistetään. Nämä vaiheet on toistettava, kunnes seos saa yläreunassa kuoppaan.

Cross-palkit, jotka on valmistettu puusta, se on parasta asentaa suluissa.

kokoonpano algoritmi on seuraavanlainen:

 1. Kummallekin jalalle on tarpeen käyttää useita liitteitä. Tukit laadittu segmentin 2 pituus 10-15 cm.
 2. Lopussa kunkin osan pitäisi tehdä reikä seulomiseen.
 3. Lopussa jokaisen hallituksen pitäisi tehdä reikiä. On syytä pitää mielessä tehdä aukon yhteneväiset porattu nurkassa.
 4. Tätä seuraa yläosan tukipylvään noin 40 senttimetriä perääntyä. Toteaa, etäisyys, jonka ensimmäinen osa on hitsattu ulkopuolelle, joka on tarkoitus ottaa käyttöön alaspäin.
 5. Sen jälkeen se olisi uudelleen vetäytyä vielä noin 4,5 cm ja hitsattu alue laajenee nyt suoraan ylöspäin.
 6. Lisäksi on tarpeen perääntyä alaspäin noin 1 metri tällä tavalla ja kiinnittää alempi kiinnike.
 7. Sen jälkeen avulla ruuvien haluat asentaa kiskot puussa.

Huomiota kiinnitetään siihen, että etäisyys poikittaisten palkkien voidaan vähentää. Kuitenkin tässä tapauksessa, suunnittelu voi alentaa lujuutta. Tukea itse välttämättä täytyy olla suurempi kuin pinnoitus ei ole pienempi kuin 10 cm, ja pohjan on oltava etäisyyden päässä maaperään etäisyyden enintään 15 cm.

Vaipalla vahvistettu puitteet

Ennen kuin aloitat asennuksen suoraan itse asennus levyt, on tarpeen muistaa, että on olemassa useita tapoja.

Yhdessä menetelmässä, aidan asennettu palkkien ennen kuin jälkimmäinen on asennettu tukeen, nimittäin:

 1. Näytteillä poikittainen palkit halutun etäisyyden niiden välillä, säilyttäen tasossa. Tämä voidaan tehdä käyttäen ennalta valmistettua seisoo tahansa äiti.
 2. Ei ole tarvetta valmistaa malli, jota sovelletaan välisen välyksen levyt.
 3. Alempi ja ylempi terä on paljastettu hallitsija. Sen sijaan saa käyttää mitään linja ristikappaleen, joka on säilynyt, ei ole mukana.
 4. Ruuvit puun lankut on asennettu suoraan palkit itse.
 5. Sen jälkeen valmiin kankaan ja on sen kiinnitys valmisteltuun suluissa. On syytä huomata, että se ei voi yksin tehdä tätä, joten tarvitset avustajan. Jos kanne, joka olisi totta, valmiin kankaan kokoonpano tapahtuu nopeasti ja ilman työtä.

Jos puhumme toisen asennustapa, se tarkoittaa suoraa asentamista jokaisen laudan erikseen. Tässä tapauksessa on syytä varautua pitkä ja työläs prosessi. Jälkeen jokainen levy on asennettava mitata niiden välinen etäisyys (jos välys levyt) ja testi selvästi pystysuora.

On huomattava, että mikään menetelmistä on suosittu omistajien yksityiskoteihin ja maa, niin sanoa kumpi on parempi on mahdotonta. Kukin suoritusmuoto valitsee itse riippuen valinnasta puinen aita suunnittelu.

Mitä voidaan hoitaa ja maalata puuaita

On ymmärrettävä, että asennetun puuaita ottaa itselleen ilmastonmuutoksesta kaikkina vuodenaikoina. Tästä syystä on ehdottoman tärkeää suojata kosteudelta, tulta ja tuholaisia.

Älä unohda, että auringon ultraviolettisäteily vaurioita puuaita sillä perusteella, että sen seurauksena niiden altistuminen sisempi puun kosteuden katoaa, jolloin se menettää kantavuuteen ja itsensä näköisiä.

Tästä syystä suosittelemme käsittelemällä puuta erityinen UV-kovettuvat aineet, joita voi ostaa mistä tahansa rautakaupasta.

Tällaisen imeytymisen on tarpeen käsitellä muutamia kertoja alukkeen tunkeutua syvälle. Tämän jälkeen voit käyttää vedenkestävä Lakat tinkiä puuaita houkuttelevan näköisiä.

Laske koko arvoa se on yksinkertaisesti mahdotonta, koska kaikki riippuu halutusta määrä materiaalia.

Jos puhumme kustannuksista tarvittavien rakennusmateriaalien, keskihinta on lueteltu alla olevassa taulukossa:

Tähän mennessä on vielä muuta materiaalia kuin puuta, joka luettiin samalla notkea toteuttaa eri suunnittelu päätöksiä (puu on hyvin saatavilla hintaluokasta).

Mutta siten, että aidan on sisäinen näkymä. Kukaan ei voi sanoa, että laji on pahentunut.

Tässä sovelluksessa suunnittelu ratkaisukeskeinen kaikista yksityiskohdista, voit nähdä, kuinka toimi itse ääriviivat ja kulmat tasoitetaan kokonaan. Kuvassa näet liukuovi samasta pihalla.

Sopia, harva meistä tietävät, mitä menetelmiä käyttää yhden tai toisen suunnittelija ymmärtää niiden fantasioita. Mutta he käyttävät: kalsinointilaitteistoa luoda vuotiaiden vaikutus menestyksellisesti yhdistää eri puu- metallista valmistetut elementit, ja jopa triviaalia puu kiillotettu ja alistettiin maalaus eri värejä.

Ja miten suhtautuvat brutaali tyyli? Sopia, näkymä on vain vaikuttava.

Toteuttamaan tällaisen mallin ratkaisu, tarvitset vain palapelin, hiomakone ja taitoja puutöitä. Jos on olemassa työkaluja ja halu, voit saavuttaa vaikutus kolhiintunut puuta.

Ja jotka haluavat hoitaa arvoituksia? Jos on halu, voit aluksi piirtää piirustus laudalla, ja sitten leikata kuvio. On syytä kiinnittää huomiota siihen, että tämä työ pidetään kultaseppä, koska jokainen hallitus on sen tarkka koko ja kaarevuus.

Vaikein prosessi rakentamiseen puuaita on suunnitellusti sen asentamista (ei kaikkien valta tehdä tällainen järjestely).

Rakentamiseen puuaita laatan on ensin huolellisesti käsitellä valintalautakunta. Joka tapauksessa ei tulisi sallia missä tahansa hallituksen on eri paksuus tai leveys on sama. Tässä suoritusmuodossa, erottava piirre on sen edullinen hinta, mutta tämä kompensoidaan valtava työ, joka on välttämätön luomiseksi tällaisen luomiseen.

Huolimatta siitä, että levyn paksuus on enintään 1,5 cm ei ole kovin sopiva aidat, se voi auttaa luomaan erinomaisen ogradku rasteriin. Sopia tällaista ei tehnyt huonompi kuin aiemmat versiot. Ja jos se on vielä sisustaa ja viheralueiden, mikä on hänen punos - näkymä on upea.

Viime vuodet ovat raakalaudat aluksella on lisääntynyt hinnan yli 15-20%, mutta tämä ei estä häntä pidetään alemman hintaluokan. Tässä tapauksessa sitä käytetään usein rakentamisessa puuaita tyyliin.

Kuten voidaan nähdä, tämä esimerkki esittää yhden suoritusmuodon mallit, kun työskennellään ei-leikattu levyt. voit saavuttaa mitään yksinomainen ratkaisuja haluttaessa.

Ja miten suunnitella ratkaisuja tyyliin ikkunaluukut? Sopia, juuri sellainen pommi.

Kaunis puu aidat

Pienellä taitoa työskennellä puu, voit luoda kaunis aidan jonkin aikaa.

Tämä sovellus on suosittu monien omistajien yksityiskotien sen perustamisen jälkeen ei vie paljon aikaa ja vaivaa. Olen samaa mieltä, että lomake on erittäin houkutteleva.

Standard aidat, joka soveltuu omakotitalon, ja esikaupunkialueilla. Se ei vaadi hänelle mitään erityisiä taitoja, mutta samalla on mukava katsella.

Luoda veistetty aidat käsillään oltava taitoja veistämällä puusta.

Luoda tällaisia ​​aitoja voi kestää yli 3 kuukautta, sillä jokainen yksityiskohta on suuri merkitys. Mutta se on sen arvoista. Tällainen aita sopii tahansa sisustukseen.

Entä sellaiset variantit leikkaus? Olen varma, että monet haaveilevat tällaisen aidan, koska se ei voi vain korostaa henkilökohtainen tyyli, mutta myös luoda illuusion antiikin.

Aidat ovat usein käytetään luotaessa Rock Gardens tai yksinkertaisesti maiseman suunnittelu.

Pieni Puuaitojen, pystyy korostamaan ominaisuus kasvi, täydentää sisätilojen sisäkenttä.

mahdollista luoda koristetehtävä ogradku tietyn värin haluttaessa. Se ei vaadi mitään taitoja.

Monet unelma luoda pieni osa hänen tarina, ja uppoutua vanhaan.

Tämä vaihtoehto vaikutus antiikin on suuri sivustoja johon puutaloja. Yhdessä samaan m aidan voit luoda itsellesi todellinen satu.

Ja jos lisäät hieman koristelu muodossa paksu köysi? Näkemykset ovat yksinkertaisesti upeita. Varmasti naapurit tulevat saajan aidan ihaillen.

Aidat aaltopeltiä puusta

Jos jostain syystä ei haluta työskennellä puu, se voidaan asentaa aidan aaltopahvin. Siten on mahdollista paitsi lisätä käyttöikää, mutta myös luoda illuusion puuaita.

Haluttaessa voit profiloitu vaalea puu, joka sopii täydellisesti tahansa sisustukseen. Käyttöikä Tällaisen aidan yli 25 vuotta.

Toinen vaihtoehto on käyttää aaltopahvin tummempia sävyjä, jonka avulla voit luoda illuusion puun peitetty lakalla. Suuri puun taloja tai rakennuksia päällystetty muovilla puun alla.

Riippuen toiveiden omistajan omakotitalon, aidan itse voi tehdä mitään tyyliä.

Korkea aidat ovat aina suosittuja omistajien omakotitalojen. Kiitos heille, voit piilottaa kaikki, mitä tapahtuu alueella sivuston näkymää ogradku kauniita ja yksinomainen.

Toinen vaihtoehto on asentaa aita pieniä rakoja. Tällainen aidat sopii mainiosti kaikille omakotitalon, riippumatta sen koosta ja tyyliä.

Pääsääntöisesti, asennus tämäntyyppisen aidan sen hinta on saatavilla kaikkien kansalaisten maamme. Tällaiset aidat ovat täydellinen asennettavaksi tahansa riippumatta siitä, onko se on Villa on omakotitalo.

Tässä kuvassa näkyy, että teräslevy on yhdistää yhdistelmä kiviseinä ja puu itse. Se näyttää hyvältä ja on pitkä käyttöikä.

Niille, jotka rakastavat minimalismia erinomainen mahdollisuus luoda aita aaltopeltirakenteinen kalvo puun alla. Tällainen asenne klassiseen tyyliin ja sopii suorittaa velvollisuus - suojelumenetelmät sekä hyvä koristeluun.

Kun luot aita tiili ja puu yhdistettynä suuri. He yrittävät usein yhdistää suunnittelijat voivat luoda sisustus huoneeseen ja sen jälkeen.

Aita klassiseen tyyliin perinteisillä tiiliä ja levyt. Kiitos onnistunut yhdistelmä Hyväksytty väripaletin, tämä aita näyttää paitsi runsaasti, mutta myös erittäin houkutteleva.

Tässä järjestelyssä yhdistää muotoinen elementtejä puinen aita tiili. Hyvin valittu väripaletti voit käyttää sitä millään Mete.

Tämä yhdistelmä rakennusmateriaalien useimmiten käytetty maan taloja ja mökkejä.

Omasta luoda tällaisia ​​ogradku olisi erittäin vaikeaa, ja sinun täytyy ei vain voi käsitellä tätä materiaalia, mutta myös tietää koukerot sekoituksen erityinen ratkaisu. Mutta sinun täytyy myöntää, nämä aidat pystyvät yllättämään kauneudellaan, jopa kaikkein arvosteleva kriitikko.

Puuaitojen yhdistettynä kiviseinä antaa illuusion linnoituksen. Usein käytetään asennettavaksi maan mökkejä tai alueella yksityisten yritysten.

Nyt maailmassa puuaitojen alkoi näkyä taipumus käyttää muita kuvioita. Niiden avulla on helppo aidat luoda jotain erityistä ja ainutlaatuinen lajissaan.

Kuten voidaan nähdä, tällainen malli on hyvin vaikea tehdä kädet, ellei henkilö ei ole ja jossa on riittävät taidot työskennellä puu.

Sitä voi tilata kierteen asiantuntija puu koostumus kiinalaiseen tyyliin, kuten näkyy kuva. Tätä vaihtoehtoa pidetään melko yleinen maassamme.

Varmasti jokainen omistaja sivuston haluat asentaa alkuperäisen aita. Mutta mitä ne ovat?

Tämä alkuperäisen suunnittelun puuaitojen maamme ei ole yleistä. Tämä johtuu suurelta osin kallis ilo (alkukustannukset voivat vaihdella 40-50000 ruplaa).

Tällainen suunnitteluratkaisu ei voi vain tehdä naapurit katsomaan aidan kateudesta mutta tekee myös sivuston hyvin rikas ja henkilökohtainen.

Puuaitojen, vaakasuora,

Monet maanmiestemme asennettaessa aidat usein miettinyt - mikä olisi parempi vaakasuoraan tai pystysuoraan? Itse asiassa ainoa ero on maku.

Puhutaan tällainen pystysuuntaisen sanoa varmuudella, että se voi tehdä kaikki kotona, kun viettää lyhyen aikaa ja rahaa. Klassinen tyyli sopii suojelemiseksi mainitut alueet.

Kuvassa että pystysuuntaisen, valmistettu käyttämällä kehittyneitä sisustuselementtejä. Tee tämä hyvin vaikeaa kotona, ja jos haluat olla hakemaan apua ammattilaisia. Mutta se on sen arvoista.

Taotut osat aina antoi aidat voimaa ja vetovoimaa. Kuitenkin, koska sen huomattavan hinta ei ole kovin suosittu.

Puinen aita taottu metallilankojen kuvassa tekee alkuperäisen omalla tavallaan. Se antaa alueen tyyliä ja kauneutta. Lisäksi takorauta aita sisustuselementtejä tehdä erittäin kova, mikä lisää merkittävästi elinikää.

Tällaisessa suoritusmuodossa yhdistämällä puuta, tiiltä, ​​ja itse asiassa, taotut osat, tekee käytännössä aita elämää. Hän ei ollut vaikeista ilmasto-olosuhteista, on vaikea vaurioita, ja mikä tärkeintä - se on kaunis ja tyylikäs.

Suurin osa kansalaisista do rakoaitoja. voit tehdä erittäin hyvä aita tällä aineella. Yksi tarvitsee vain katsoa näitä kuvia.

Tietenkin, jos tämä aidan maali, ja sitten lakattu ja saada erittäin hyvä, mutta myös koska se on houkutteleva. Mikä on tyypillistä - se voidaan tehdä mahdollisimman nopeasti (ajalta sen rakentaminen on enintään 1 - 2 päivää).

Läsnä ollessa väkivaltainen fantasioita ja suuri halu sivuston omistaja, voimme antaa niin suuren suunnittelija ogradku joka ei koskaan lakkaa miellyttää silmää toisten.

Aita tikkaita ei ole harvinaista arjessa omistajien omakotitalojen. Ensimmäinen - tällainen säästää pöydällä, koska pieniä aukkoja voidaan vähentää materiaalin, ja toiseksi - se osoittautuu lopulta hyvin.

Kuvassa Aseta aita tikapuut, joka on edelleen vaippa sisällä päällysteet. Tästä johtuen se ulkopuolella SRA hyvin tehokkaasti, kun taas sisäpuolella kaideosaan näyttää erittäin siisti.

Tällainen tikkaat useimmiten sijaitsee esikaupunki yksityiskodeissa. Pienet välit lautojen voit nähdä kauniita viheralueita, jotka voidaan istuttaa aidan takaa.

Alla oleva video näyttää, miten tehdä halvalla aita puusta.

Aita puusta käsillään: laatia raja-alueella

Puu oli ja on edelleen suosittu materiaali rakennusalalla. Omistajat omakotitaloalueella käyttää puuta rakentamiseen huvimajat, vajat, kesä keittiö ja muita palveluita. Ympäristöystävällisyyttä tätä materiaalia, erinomainen taipuisuus ja riittävä käsittely elämän avulla on helppo rakentaa aita puusta käsin. Muodot modernin puinen aidat on kunnon näköisiä, ja täydentävät hyvin ulkoa taloja.

Johtuen käsittelyn helppouden ja ekologisesti erittäin puu on suosittu materiaali aidat

Puuaitojen käsin. Kuvia ajankohtaisista vaihtoehtoja

Aita, jotka ympäröivät alueen puutarhan, voi olla erilaisia ​​muotoja. Niiden rakentamiseen käytetään puutavaran, särmäys ja raakalaudat aluksella, puu, nauhat, sekä baareja ja puiden oksat. Suojaukset voidaan täyttää kiinteillä tai onteloon, jossa elementtien järjestystä pystysuoraan, vaakasuoraan, kulmassa, yhdessä tai kahdessa rivissä, suorat ja aaltomainen reunat, sekä insertit piirustuksissa.

Tyylikäs puinen aita koristeltu creepers

Suosituimpia ovat sellaiset variantit puuaita käsillään, kuva, joka selkeästi osoitettava niiden suunnittelu:

 • "Ladder" tai "kalanruotokuvio" - tämän tyyppistä aidat on tunnettu siitä, että vaakasuora järjestely levyjen välillä jalat kulmassa ja päällekkäisyyttä. Ulkoisesti, tämä muotoilu muistuttaa sulkimet: tila seinän takana ei ole näkyvissä ja vino aukkoja siirtää ilmaa ja valoa;
 • "Checkerboard" - aidat, jossa pystysuora elementit on sijoitettu kahteen riviin, siirtämällä niitä ruutukuvio. Miekkailun molemmin puolin - kasvojen. Aidan luotettavasti kattaa pihalla uteliailta katseilta ja samalla on aukkoja, jotka näkyvät vain tietyissä kulmissa;

Kiinteä aita tehty laudalla

 • "Fence" - perinteinen ilme aidan, jossa pystysuuntaiset listat kiinnitetään kiskoihin tietyllä askeleella. Making aita houkutteleva ulkonäkö voi olla välys kautta yläreunan aidan muodossa aallon tai siksak. Suosio johtuu asennuksen helppous ja kustannustehokkaita;
 • "Grille" - alkuperäinen tyyppi aita, joka koostuu puusta kehyksiä, jotka sijaitsevat sisällä säleikkö säleet. Tällainen aita voidaan rakentaa yksi tai kaksi riviä, joilla on eri kuviot rajan nauhat. Se on kevyt ja herkkä ulkonäkö, käytetään koriste tyyppi aidat;

Eri versioita puuaitojen

 • "Punokset" - näytteenotto alkuperäisen suunnittelun, saatu vaakasuoraan tai pystysuoraan lomitus levyt. Pystytys aita kudottu omin käsin ei ole liian vaikeaa, kustannukset ovat alhaiset, ja ulkonäkö on varsin kunnollinen. Muodissa palmikoidut aidat oksat tai oksia käytetään pääasiassa koriste kehystys pieniä esikaupunkialueilla.

Tämä ei ole täydellinen lista puuaitojen. Monet niistä toimivat aidat ja yhdistää yhteen rakenteeseen tai ristikko aita ja puu yhdistettynä metalli, kivi, tiili ja muut materiaalit. Hanki alkuperäinen ja edullinen muotoilu voidaan saavuttaa rakentamalla aidan reunus hallituksen omin käsin. Kuvia näistä rakenteista kuvaavat nerokkuus ja yksilöllisyys niiden valmistajille.

Perinteiset aidat, maalattu kirkkain värein

Aita puusta käsillään: hyödyllisiä vinkkejä

Suunnitella omiin käsiinsä joukko puisia aitaa tai muun tyyppinen miekkailu on osoittautunut vahva ja kestävä, kannattaa noudattaa muutamia ohjeita:

 • tukipylväät asennetaan käyttämällä erityisiä kengät laajentaa tukialuetta, joka antaa rakenteellista jäykkyyttä;
 • pystytuet olisi sijoitettava lisäyksin 2,5-3 m;

Esimerkkejä rakenteet puuaitojen, niiden asennus mitat

 • vertikaalinen ja horisontaalinen asennettu kotelon osat, joita tarvitaan tarkistettaessa taso rakennuksen;
 • käsittely puun antiseptisiä koostumuksia tulisi suorittaa ennen asennusta aidan. Kun rakenne on koottu, joissakin paikoissa on käytettävissä prosessointia varten, ja näin ollen - ovat alttiita toiminnan tuholaisten;
 • Sen olisi suojelemiseksi puuaita vastaan ​​sateen ja auringon säteilyn. Muista, että sinun täytyy maalata puupinta perusteellisen materiaalin kuivauksen;

Kuvan alkuperäinen aita ympärille alueelle maalaistalon

 • ei suositella maalaus puinen aidat öljy maaliformulaatioissa: päällysteen hiutaleet ja murenee vaikutuksen alaisena luonnolliset tekijät;
 • kiinnityselementtejä kiinnittämistä varten toivottavaa käyttää sinkkipinnoite, vähän alttiita korroosiolle;
 • Varmista, että kun käytetään ruuveilla ja kynnet, ne eivät vahingoita rakennetta puun.

Kiinni näitä suosituksia, voit välttää usein tehdä virheitä asennettaessa puuaita maassa omin käsin. Photo koottava Puuaitojen, löytyy suuria määriä verkossa, mikä osoittaa eri työvaiheissa.

Koristeellinen aita puun koristelu puutarha

Wicker aita käsillään. Kuvat maalaismainen aidat

Viime vuosina tullut suosittu koriste Puuaitojen käsin. Valokuvaus sellainen kotelot osoittavat, että niiden päätarkoitus ei ole suojaa, koska symbolinen tyylitelty runko ja koriste sora tai pieni alueellaan. Melko yksinkertainen rakenteeltaan este aidat. Opiskeltuaan askel askeleelta ohjeet, voit oppia tekemään kudottu aidan käsillään.

Wicker aita näyttää epätavallinen ja omaperäinen

Korkeudesta riippuen, menetelmää kudonta ja määränpää, paju aidat voidaan jakaa useaan ryhmään:

 • 1 m korkea - matala vaakasuora aidat kutoa. Ne asetetaan kehystää kukkapenkkiin, rungot suuria puita, kaivot, sekä osoittamaan kappaleita;
 • korkeus 1 m 1,5 m - niin suojauksen vaaka- tai pystysuoraan punosta. Palvella rajata alueelle vyöhykkeisiin, esimerkiksi, ne voidaan erottaa muusta vyöhykkeen kasvi vuodetta tai puutarha jakaa tilaa;

Aita vaakasuora kudontaa kukkapenkki

 • korkeus ja 2 m - voi toimia turva-aidan ja asennettu ulkokehän sisäkenttä. Voidaan myös käyttää sekä vaaka- ja pystysuoran kutoa.

Vinkki! Aidan toiminut mahdollisimman pitkään, valita sen valmistuksen tai pähkinänruskeat sauva. Tämä aita seistä yli 10 vuotta.

Pidentää käsintehtyjä risuista Wicker aita auttaa huolellisesti raaka-aineiden käsittelystä antiseptisellä liuoksella.

Erilaiset puita kudonta aidan viiniköynnösten

Valmistamiseksi, materiaalit ja työkalut

Pystytys aita kudottu omin käsin tarvitaan:

 • metallinen tai puinen panokset;
 • varret pajun oksista;
 • moukari;
 • oksasakset, veitsi, lanka.

Oksia kerättiin keväällä tai syksyllä, valitsemalla kaikkein tasaisin oksat kuin mahdollista. Kerättyään versot on kuivattava ja kerättiin nippuihin varastointiin. Ennen aidan (15 minuuttia ennen kudontaa) antamaan joustavuutta baareissa, niiden liotettu tai höyrytettyjä. Asennuksen jälkeen kudottu oksat kuivuvat ja saavuttaa kestävä rakenne.

Sängyssä aidan oksia istutettu pensaita mansikoita

Valmistella tehty puusta tai metallista panokset. Asettamaan maahan tuki ei kuulu rappeutuminen, valmistella kaivannon ympärille aidan tulevaisuuden ja sen pohja peitetty hiekalla. Tämän vuoksi kosteuden tyhjenevät nopeasti, ja läpi hiekan pohjan maahan.

Vinkki! Jotta suunnittelu kudottu aita vahvuus suositeltavaa tukea panokset zaglublyat vähintään 0,5 m.

Että ruho punottu aita on välttämätöntä valmistaa metallista tai puusta panokset

kehyslaite ja verkko aita

Runko aita täytetyiksi panokset sijoitettu 50 cm: n välein. Se on tämän etäisyyden helpottaa mukava paju viiniköynnöksen. Paikoissa sulkeminen aidan linjan, asentamalla puupaalut keräys suoritetaan pienemmällä askel. Tämä tekee mahdolliseksi korjata päät laadun kudotut oksia.

Jos Jatkossa rakentaminen korkeus yli 1 m, metallitangot sijasta käytetään puisia panokset. Heidän valmiiksi maalattu väri, jäljittelemällä puuta. Tällainen runko on jäykempi ja kestävämpi vaikutuksia kosteassa maaperässä.

Aita pystypalkit

Jos vaakasuora kutoa valittu, se alkaa alarivissä ja päätyvät yläosassa. Tukipilarit kietoutunut viiniköynnösten muodossa "kahdeksan". Aita ei kierretty, tarvitset yläpäät puupylväiden naulattu tasainen lista, joka voidaan poistaa ennen nettoutuksen viimeisen rivin. Antaa esteettistä ulkonäköä aita on tehtävä siten, että haarojen oli takaosassa puolella aidan.

Erilaisia ​​menetelmiä punosta viiniköynnösten suojauksen

Aidan oksia oli kiinteää, se on tarpeen liittää toisiinsa sauvojen päät toisiinsa lanka. Ulkonevat päät leikataan veitsellä tai sakset, kun taas jäljelle jäävä osa viimeisen rivin sauvojen veloitetaan pitkin tukitankojen.

Luonnollisempi ulkonäkö aidan palkit eri pituuksia, mikä peittää nivelissä.

Aita rustiikkityyliin, tehty oksia

näytteenotto laite valmistettu lankkuja kädet: valokuvan, vaiheita erektio

Rakentaa aita puusta omin käsin voit käyttämällä hallituksen koon poikkileikkauksen 15h2,5 cm. Pituus hallituksen valitaan korkeudesta riippuen suunnitellun aidan. Perinteisesti aita korkeus on asetettu 1,5-2,5 m.

Ensimmäinen vaihe on merkintä aidan linjan. Tätä tarkoitusta varten, noin kehä sora tukkia pieni (50-60 cm) nastat, joiden nousu on noin 2 m. Välillä tapit jännitetty johto rakentaminen. Sidonnaisuusaste panokset, sinun täytyy varmistaa, että johto venytettiin tarpeeksi eikä roiku. Sen jälkeen laatimaan tarvittavat levyn pituuden on tarpeen.

Moderni ilme lankku aita

Levyt voidaan leikata itse tai tilata valmiina materiaalia pituuteen. Kaikki levyt ovat kentällä koneessa tai käyttämällä hiontakuvun pora. Päät levyt voidaan jättää tasainen tai leikata ne puoliympyrän tai kolmio. Jalostus särmäys kartonkia kädet, voit säästää paljon kustannuksia rakentamiseen aidan.

Ja navat talteen puinen palkki koon poikkileikkauksen 75x75 mm, 50x50 mm. Keilojen lukumäärän lasketaan kokonaispinta-ala kehä. Käyttää oppaan rajat levyt 10h2,5 cm.

Kiinteä tyyppi aidat vaaka levyt

Miten asentaa sauvat aidat

Ennen asennusta tukipilareita, on tarpeen porata reikiä syvyyteen 0,5-1 metriä paikoissa, joissa panokset kaivettiin. Kuoppia tyytyväinen käyttämällä booraksia (manuaalinen tai sähköinen). Ja pystytuet käytetään puun osa 75x75 mm. Ennen asennusta tuet täytyy hoitaa hyvin osa puun, joka on maassa.

Käsittely suoritetaan pitämällä alaosat puisten tolppien kyllästyskylpyyn antiseptinen 48 tuntia. Tämän jälkeen pilarit on täysin kuivunut.

Ajolaite puuaita

Edelleen suojaa puuta mätää teline voidaan saavuttaa betonivalun. Pohjaan hyvin täytetään pieni (1/3 syvyys) ja kerros hiekkaa ja kivimurska, kaadettiin veteen, puutavara on täytetty betonilla ja laasti. Vaikka betoni tartutaan, tuki hieman nostetaan niin, että liuos tunkeutua pohjaan telineeseen. Seuraavaksi käyttämällä taso tai luoti palkki asennetaan pystysuoraan.

Jotta voidaan varmistaa, että korkeus pystytukien sama, sinun täytyy pisteet yläpäässä kunkin palkin ja naulata tiukasti vedä johdosta niiden välillä. Tuloksena oleva rivi näyttää, kuinka hyvin sovitettu korkeutta kaikkien tukien. Täydelliset kuivaus kunkin alustan annetaan vähintään kolme päivää.

Epätavalliset puuaita pihalla omakotitalon

Laite lankku aidat

Kun kaikki pystytuet on asennettu ja linjattu, aloita asennus vaakajohdepariin. Niissä on yleensä 25-30 cm maanpinnan yläpuolella ja jaettu tasaisin etäisyydellä toisistaan. Kiinnittämiseksi käyttöä kynnet, pituus, joka mahdollistaa puutavaran rikkoa ja verta hallituksen ja samaan aikaan toimii 1,5-2 cm takana. Nämä ulkonevat kärjet siististi taitettu pitkin puinen tasossa.

Asennus aidat, reunukset hallituksen omin käsin

Sen jälkeen, aloita peite aluksella. Kiinnittämiseksi käyttöä nauloilla tai ruuveilla. Mukaan toiveenne vahvistaa levyt voivat olla lähellä toisiaan tai jättää joitakin puhdistumaan. Kun aita on koottu kokonaan, puu on peitetty lakalla, anna kuivua perusteellisesti ja maalikoostumusta, kestää ympäristön vaikutuksia.

Erittäin suosittu ja esteettinen puuaita "Kalanruoto." Jotta voidaan rakentaa tällainen rakenne tulee myös tehdä ulkoasu kehä ja kytkeä pystytuet kuten edellä on kuvattu.

Yhdistetty aita puusta ja kivestä. Levyt sijaitsevat "kalanruoto"

Tärkein ominaisuus horisontaalisen aidan "kalanruotokuvio" järjestely lankkuja on kulmikas ja päällekkäisiä. Saavuttaa tällainen järjestely on tarpeen vahvistaa pystysarakkeen limakalvon puun (muodossa vaihetta), tai käyttää kanavaa, joka voidaan helposti lisätä aluksella kaltevalle. Lisäksi, levyt voi olla järjestetty ei ainoastaan ​​vaakasuunnassa, vaan myös pystysuoraan kulmassa.

Kaunis aidat omakotitaloissa: mielenkiintoinen kuva aidat. Tyypit aidat, kuvia eri vaihtoehtoja. Puuaitojen. Sulkee rakenteet metallia. Rakennukset kiveä tiili ja betoni.

Täyttö vaakasuora otoskehikon alkaa alarivissä. Hallitus kiinnitetty uprights ja ohjainpalkit. Lisälimityksen on asennettu seuraavan rivin levyt.

Vinkki! Koteloille kanssa pienellä välyksellä, sekä varmistaa ilmanvaihdon levyjen väliin sijoitettu pehmustemateriaalin.

Esimerkki aita "kalanruotokuvio" horisontaalisessa

Päätyreunat Levyjä huolellisesti kohdista. Esimerkiksi, se asettaa rivi riviltä, ​​ja sen jälkeen kunkin ajon ovat linjassa reunat. Ennen kiinnittämistä levyt voidaan käsitellä suojarakenteiden ja soveltaa kaksinkertainen maalikerros.

Puuaita "Checkerboard" johtuu siitä, että levyt on asennettu eteen ja sisäpuolella, on houkuttelevampi ulkonäkö. Tällainen aita voidaan asettaa myös vaaka- tai pystysuunnassa. Tästä riippuu asennosta palkit. Välinen etäisyys levyt ja on valittu itsenäisesti aita voi olla pieniä aukkoja tai olla jatkuva.

Aidan "shakkiruudukko" levyjen väliin sallitaan pienet raot tai vartija voi olla kiinteä

Asennuksen jälkeen kaikkien pystytukien kiinteät ohjainpalkit. Asennuksen helpottamiseksi on tukipilarit järjestää paikkaa jakajia. Jos metalli käytetään kantaja-aineita, ne hitsataan kulmat, jotka on sijoitettu palkkien.

Saada tarkka sijainti shakkilaudalla, sinun on ensin tunnistaa olevan kiinnityskohdan jokaisen lankun. Kuten merkinnät mahdollistavat erinomaisen täyttö suojaosioissa, poistaa mahdollisuus muodostaa eri välit levyt.

Tämän tyyppinen aita voidaan suorittaa vaaka- tai pystysuunnassa

Melko alkuperäinen näyttää Sakkiruudut kotelo on valmistettu pysty- tai vaakasuoraan asetetut reunus levyt.

Seuraamalla yksinkertaisia ​​ohjeita ja neuvoja asiantuntijoiden, voit kerätä kädet kauniita ja kestäviä aita puusta, joka toimii vartioston 10-15 vuotta.

Penkki puusta käsiään varten sisäkenttä

Aita aaltopahvin omin käsin baareista: tekniikka, kokoonpano salaisuuksia

Aita levystä kädet: valokuvan mielenkiintoisia ratkaisuja

Puutarhakalusteet omin käsin puusta: askel askeleelta pystyssä kevyt

Puutarhakeinut puusta omin käsin: Valokuvat ja piirrokset, mitat ja suosituksia valmistus

Portaat toiseen kerrokseen käsillään puusta pyörimisen kanssa 90 asteen: laskennan ja asennus

1

You may also like

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

36 − 33 =