Aita Grand Line

Aidan Grand Line: kuvaus, tyypit, ominaisuudet ja arvostelut asennus

Suojelemiseksi alueilla eri toimintojen äskettäin hyväksytty käyttöön aaltopahvin, joka on perusta aidat. Moderni markkinat tuotteet Grand Line, joka on tehty valtion vaatimukset ja oltava asianmukaiset todistukset.

Profiloitu Grand Line saanti voi olla vakio muodossa tai muotoiltu pinta koristeellinen puunkorjuun, joka sijaitsee yleensä yläreuna. Jotta aidat oli mukava, voit valita modulaarinen järjestelmä, joka kuuluu premium-luokkaa tai ekonomvariantu. Tällaisista malleista tarjoavat nopean asennuksen ilman hitsaustyön.

Aita Grand Line perustuu korkeaan laatuun galvanoitu kylmävalssatun teräksen. Profiilit voi olla erilaisia ​​pinnoitteita. On huomionarvoista, että sellainen tajunnut sitä voidaan soveltaa paitsi vartija, mutta jotta se osaa kuistia, katot, huvimajat ja muut rakenteet, mukaan lukien ne, jotka eivät ole kourujärjestelmää.

Aita Grand Line, kuluttajien mielestä on monia etuja, erityisesti olisi jaettava niille:

 • pitkä käyttöikä;
 • kaunis ulkonäkö;
 • Laaja väriavaruus
 • alhainen paino.

Kuluttajat valitun järjestelmän tiedot myös siitä syystä, että materiaali voidaan asettaa myös muualla. Sen hinta on saatavilla, ja lopulliset kustannukset riippuu levyn, joka voidaan muotoilla tai standardin. Kuluttajat pitävät siitä, että aita voidaan tehdä koosta asiakkaalle.

Päätyttyä teräslevyn ei ole välttämätön huollon aikana. Jos asennus et kestä itse, niin voit hyödyntää pätevien asiantuntijoiden avulla, joka houkuttelee kuluttajia.

Päätyyppiä aidat Grand Line

Valittaessa aita Kotelon tulisi harkita sen vahvuus, muotoilu ja ulkoinen harmonia perusrakenne, käytettävyys ja luotettavuus korroosionestopinnoitteen osia yhdisteitä. Kuten käytäntö osoittaa, metalli aidat ovat vahvimpia tyyppi aidat. Valmistaja Grand Line tarjoaa myyntiin hitsaus ja modulaariset aidat.

Ensimmäisessä muunnoksessa asennuksen helppous, luotettavuus ja laatu. aidat aita elementit Grand Line valmistetaan Euroopan teollisuuden laitteita. Pinta valmistettiin 9 vaiheet. Pohja on päällystetty polymeerillä, joka on ratkaiseva vaikutus korroosionkestävyyteen. Tätä materiaalia käytetään autoteollisuudessa. Jos puhumme miekkailu Grand Line, sen polymeeripinnoite on valmis palvelemaan yli 10 vuotta.

1

Kuvaus hitsattu aita Grand Line

Hitsattu aita sinkki suojattu valmistuksen aikana. Valmistaja antaa tuotteelle kymmenen vuoden takuu. Venäjän olosuhteet kuten aidat on sovitettu niin halukkaita palvelemaan yli 50 vuotta. Vandaalisuojattu kiinnitysjärjestelmät on, helpottaa asennusta ja varustettu lukot LOCINOX.

Portit ja ovet ovat ruostumatonta terästä varusteet. Ytimessä hitsattu aitauksen tuki on lisääntynyt lujuus, joka on varustettu profilointi tekniikka lukkosaumaputkea lukko. Kaikissa tuotannon hitsattujen aidat ovat laatua valvotaan.

Modulaariset aidat Grand Linen levystä, joka täyttää tarpeet ja vaatimukset vaativimmankin asiakkaat. Se perustuu kuumasinkittynä kylmävalssattu teräs, joka pidentää rakenteen. Käytä modulaarinen kotelo voi olla maan talot, mökit ja huvilat, sekä kaikki alueet, jotka vaativat suojelua. Molemmin puolin modulaarinen aita näyttää houkuttelevalta. Valmistaja tarjoutuu myymään tällaisia ​​järjestelmiä 30 variantteja.

Grand Line Aidat talouteen

Aidat "Grand Line" on saatavilla myös turistiluokassa. Tämä mahdollistaa sen, että käyttäjä voi tallentaa ja tarjoaa mahdollisuuden asentaa seinään profiileja. Suluissa, putket ja sarakkeita tässä suoritusmuodossa, aidat ovat sinkittyä kylmävalssattu teräs, joka pidentää aidan. Aidat voidaan asentaa ilman hitsauslaitteita. Pilarit on järjestetty tuotantovaihe tulpan PVC.

Aidat Grand Line on saatavana vakio versiossa. Se säädetään läsnä ollessa suluissa, putket ja sarakkeita kylmävalssatun galvanoitua terästä, jossa koristeellinen pinnoite. Rooli koristelista ja tukiprofiileja toimivat oppaita paneelit.

Hankkia tällaisia ​​esteitä voivat olla väri molemmin puolin, tässä tapauksessa rakenne on täydennetty pilaria päällystetty, joka on väri paneeli. Käytä asennukseen aidat 5,5x19 mm ruuveilla, jotka ovat värillisiä väri T-muotoinen kannatin. Korkeus kuten aidat voi olla yhtä suuri kuin raja-arvo 1,65 ja 2 m.

Modulaariset aidat "Grand Line" valmistajan tarjoamien premium-luokan. Tällöin aidan 2 puolin symmetrinen ulkonäkö ja väri. Osastoitu paneelit suljettuina oppaita paneelit, jotka toimivat koriste nauhat. aita väri voidaan esittää seuraavat ohjeet:

Kulma pystytukea suoritetaan, jonka mitat ovat yhtä suuret 62x55x2500 mm.

Kuvaus Premium Suite aidat

Laite aidat Grand Line luokkahuoneessa Premium Suite tarjoaa koristelussa kangasta, joka on symmetrinen 2 puolta. Nämä järjestelmät soveltuvat hyvin itse asentaa. Kun se tulee liukuportteihin avattaessa he eivät tarvitse ylimääräistä tilaa. Pinta valmistettiin 9 vaiheet.

Materiaali on suojattu korroosiota järjestelmä. Valmistaja tarjoaa laajan valikoiman kankaasta kooltaan, mikä tekee mahdolliseksi valita itse aidan, sopii yhdelle tai muulta alueelta. Lisäksi portille kuluttaja voi ostaa asettaa automaattisen avaamisen.

Verkko aita Grand Line hitsattu on sinkitty valssattu tuote, joka on polymeeripinnoite. Se levitetään flyuidatsii teknologiaan. Tämän aineen voidaan korvata aidat-seulaverkkovälineet, mutta ulkonäkö ensimmäinen on houkuttelevampi ja tarjoaa paremman suojaavia ominaisuuksia. Korkea laatu ja kestävyys saavutetaan tietotekniikkaa terästä.

Tunkeutua sivustoon tarvitsevat paljon enemmän aikaa ja vaivaa. Vaakapalkkia aaltoileva kiinnitä aidan ruudukon vahvuutta ja houkutteleva ulkonäkö. Grid Grand Line Evroplast saanti on monia etuja, joiden joukossa olisi siirrettävä laaja käyttöalue. Levitä materiaali voi olla aitaamiseen:

 • esikaupunkialueilla;
 • asuinalueilla;
 • teollisuuslaitokset;
 • urheilukentillä.
 • korkealaatuinen;
 • luotettavuus;
 • ei huolto;
 • korkea värin kestävyys;
 • helppo asentaa.

Toiminnot Asennus aitojen

Asennuspaikalla ennen järjestelmän on tarpeen merkitä Grand Line. Reunoille pilarit on asetettu. Niiden välissä pitäisi vetää köyttä. Jokainen 2,5 m täytyy tehdä reikiä maahan. Seuraavassa vaiheessa asetetaan pystytukien. Kiinnikkeet kiinnitetään käyttäen peltiruuvilla metallia.

Välinen etäisyys suluissa pitäisi saavuttaa 1460 mm. Putken kannattimet on asennettu ja kiinnitetty ruuveilla samankokoisia. Paneelin alle on suljettu puupalikat. Vaakasuuntaisuus taso tarkastetaan. Paneeli on kiinnitetty ruuveilla, niiteillä tai pulttaamalla. Tällä voimme olettaa, että asennus aita on valmis.

Jos päätät alueen suojelemiseksi sen alueella, se on parasta valita valmiiksi muotoiltu järjestelmän valmistajalta Grand Line. Jos harjoittaa valmistuksessa aidan omasta, ei ole aina mahdollista saavuttaa positiivisen tuloksen.

Yritys Katsaus Aidat Grand Line

Metalliaidat ja nyt edelleen suosituin. Vahva, monipuolinen, kestävä, he täydellisesti palvella suojaava tehtävä on dacha. Koristeltu väärennettyjen elementtien muodostavat suuren osan maan talon valitus.

Valitsemalla aita Grand Line

Grand Line yhtiö on saavuttanut huomattavaa menestystä tuotannon ja asennuksen eri aidat

Tuote on valmistettu betoniteräsmarkkinoita voi myös olla muodossa osia. Grid tangot on valmistettu ruostumattomasta teräksestä ja altistettiin kuumasinkitys ja maalaus polymeerisen pinnoitteen. Sinkkikerroksen antaa tuotteelle hyvän suojan korroosiota vastaan. Pinnoite suojaa kosteuden ja lämpötilan muutoksia. Sovellettaessa viimeisen Grand Line käyttää erityisiä tekniikoita käytetään autoteollisuudessa, jossa tarvitaan värjäystä vastus on erittäin suuri.

Paneeli aidat ovat erittäin kestäviä ja vaadi huoltoa - jopa maalata ne ei ole tarvetta. Asennus kestää vähintään kerran.

Näennäinen ratkaisun etuna on sen kestävyys tuulikuorman, joten sitä käytetään aidat lentokenttiä varten. Tässä rakenteessa paino on pieni ja mahdollistaa rakentamisen aidan yli 3 m.

Soveltamisala on hyvin laaja: teollisuuslaitokset, lentokentät, urheilukentille, puistoihin, mökkejä ja jopa yksittäisten nurmikot ja leikkipaikka lapsille. Viimeiset kaksi tapausta, erityinen nurmikko aidan.

Grand Line tarjoaa erittäin mielenkiintoinen ratkaisu suojelemiseksi yksityisten taloja ja mökkejä. Rakenteet on valmistettu profiloidusta galvanoidusta useita muunnelmia. Perustavanlaatuinen ero tavallisille aita on tehdä moduuleina, - jotka voidaan asentaa täydellinen joukko osia.

 • Asennus moduuli on valmistettu ilman hitsausta ruuveilla. Oikea asennus täyttää ainoastaan ​​ohjeiden. Tämä ominaisuus on saanut paljon positiivisia arvioita.
 • Tukipilarit on suojattu korkit.
 • Viiveet moduulit on asennettu erityinen X-suluissa ilman hitsausta. asetus mekanismi on kuvattu yksityiskohtaisesti ohjeita.

Grand Line liukuovet ja portit samaan suorituskykyyn.

Kotelo on saatavilla neljällä eri kokoonpanoissa, jotka eroavat toisistaan ​​kustannusten ja sisustus, mutta ei luotettavuuden ja kestävyyden.

 • Premium Plus - ehdottaa symmetrinen kahden sivun kanssa aidan. Se on valmistettu kylmävalssatusta teräksestä, sinkitystä kerros. Erityinen vetonaula antaa tuotteelle koriste säleikkö kangasta yläreunassa. Kuvassa - modulaarinen aita koristeellinen liina norsunluuta.
 • Premium - on valmistettu samasta ensimmäisen luokan materiaali, mutta ilman ristikko inserttejä.
 • Standardi -Onko epäsymmetrinen suorittamisen kylmävalssattujen galvanoidusta teräksestä. Polymeeripinnoite antaa materiaalille lisäresistanssin. Opas moduuli suorittaa sekä kantajan ja koriste-toiminto.

 • Talous - paneeli on kiinnitetty palkkeihin ilman suojuksia. Tämä on edullisin kustannuksiin materiaalin.

Johonkin modulaariset aidat Grand Line tarjoaa 20 vuoden takuu.

Video osoittaa asennuksen aidan ohjeiden mukaisesti.

Tämä vaihtoehto on edelleen yksi suosituimmista ja kohtuuhintaisia ​​päätellen arvioita. Kuitenkin, yhtiö tarjoaa aidat, ei ainoastaan ​​tavallista aaltopellistä, mutta myös luku aaltopahvin.

Näkökulmasta koriste materiaalia on paljon mielenkiintoisempaa: muotoiltua profiilia elegantin muodon, huipputuote on muotoiltu reuna. Lisäksi suurempi esteettinen aita ja on korkea luotettavuus ja kestävyys, koska rivat on enemmän kuin tavanomainen päällysteet. Valokuvan - aita aaltopeltiä hahmo.

Käytetyn materiaalin valmistamiseksi metallisen teräslevy 0,5 mm paksu, on päällystetty suojaavalla kerroksella sinkin ja värillinen polymeeripäällyste.

Tämä aita Grand Line toistaa muodoltaan perinteinen puinen vartio, mutta kiitos käytetyn materiaalin -. Kylmävalssatut sinkittyä terästä, on erittäin suuri lujuus ja kestävyys, mistä on osoituksena vastaukset kuluttajille. Tällainen järjestely tarjoaa vähemmän ilmanvastus tuotteita, se on paljon helpompi asentaa, ja jopa vahvin tuuli voi tuhota aidan.

Asennus metallia lakkovahti tehdään ilman hitsausta työkalu vaatii vain ruuvimeisselin.

Lisäksi tasainen shtaketin Grand Line tarjoaa kolmiulotteisen, neljä eri muodoissa. Ylempi osa tuotteesta on myös muotoiltu reuna.

Edut modulaariset aidat Grand Line

Tähän mennessä erilaisia ​​aidat koristella tarkoitukseen alueella, erottaa sen muista esineiden tai yksinkertaisesti suojella ja puolustaa vastaan ​​tunkeutumista sivustoon tai raja-arvojen. Useimmiten aita pystytettiin on täytettävä tietyt suunnittelustandardeja, jotka riippuvat rakennuksen väriä päällä, alueen suunnittelu ja muut tekijät.

Yksi hyvä ratkaisu tehdä aita, ovat valmiita modulaarinen aita grand linja. Ne tuotetaan eri värejä, olla erimuotoisia, ulkonäkö, ja voi sopeutua olosuhteisiin ja rakenteita minkä muotoinen ja kokoinen.

Edut ja haitat rakentaminen

Aidat grand linja on sekä etuja että haittoja, ja on ollut selkeä ja ymmärrettävä kuva heistä, purkaa niitä yksityiskohtaisesti ja aloitamme plussat:

 • Uskomattoman yksinkertainen asennus.
 • risteyksessä on erittäin korkea laatu ja kestävä.
 • Materiaalit käsitelty materiaali korroosiota vastaan.
 • Valtava valikoima värejä, muotoja ja muunnoksia.
 • Ne on valmistettu eri materiaaleista.
 • On mahdollista säätää mille tahansa korkeudelle.
 • On malleja rakentamiseen väliaikainen aita.
 • Rakenteessa voi olla sekä katsella ja kuuro.

Jos ajattelemme haitat tällaisen aidan, ne käytännössä eivät ole läsnä. Merkittävin yksittäinen epäkohta on sen vastainen suunnittelu yhden osapuolen kanssa täsmälleen sama, mutta teki myöhemmin. Usein väri tällaisten weldments ei ole sama, ja se voi vaikuttaa vakavasti sivuston ulkoasu.

Laji suojaukset Grand Line

Suosituimmista malleista aitojen jauhaa linjan ovat modulaarisia osia, jotka olivat alunperin täysin valmiina lopullista asennusta sitten ei tarvitse mitään ylimääräisiä viimeistely. Kuten valmistajat tuottavat komponentit kaikenlaisia ​​osien, kuten viestit, palkit, kiinnittimet, kiskot, portit ja enemmän.

Tämän vuoksi sinun on mahdollisuus ostaa yhdessä paikassa kaikki tarvittavat komponentit mahdollisimman nopeasti toteuttaa siihen asennettiin aidat. Grand aidan linjan, mukaan valmistajan, voi helposti kestää yli kymmenen vuotta ilman laadun kärsimättä, korkea kerrostalo rakentaminen voi olla jopa kolme metriä.

Tärkeimmät lajikkeet ovat moduuleja, mallit:

Grand evroshtaketnik verkossa. Tuotanto tapahtuu sinkitty metalli, osa pituus voi olla peräisin puoli kaksi metriä. Kiiltävä hoitoa tuotteen suojaamiseksi korroosiolta ja värin häviämistä haalistuminen auringonvalossa.

Raskaiden Aita valmistettu teräslevystä, jossa on suuri Sähkösinkitys 275 g / neliömetriä ja moderni kiinteä polymeeripäällyste.

Posti- ja kiskot lokit pitäisi ostaa erikseen, ja niiden väri on useimmiten neutraali. Asennuksen jälkeen rakentaminen saadaan täysin valmis eikä vaadi ylimääräistä puhdistumaan.

Erityinen yksityiskohta hitsattu aidat: Toisin kuin perinteiset aidat, tämä maastossa silmä, joka parantaa ekspluatatsionnyeparametry rakenne kokonaisuudessaan.

Hitsattuja käytetään lähinnä miekkailu laajoja alueita, teollisuuslaitokset ja muut. Tuotanto näytteenotto suoritetaan pistehitsaus metallisauvasta, jonka halkaisija on neljä ja viisi millimetriä. Ne on päällystetty suojakerroksella korroosiota vastaan ​​sekä kiiltomaali, jolla voit tehdä täysin mitään väriä.

Modulaariset aidat levystä: luotettava ja kestävä, voit korvata sen toisella rikkoutuessa Yhden osan.

Osat profiilin arkin. Tämä muoto sopii alueilla mihin tahansa tarkoitukseen, olipa talon tai valtava teollisuuslaitoksen. Olemassa mitään väriä, mutta koska waviness profiilin, on mahdollista luoda jatkuvaa ja kiinteä aidat, ilman pakenevat liitokset ja liitännät. Päällystysliuskaa voidaan valmistaa materiaaleista, kuten alusinkkiä, plastisolilla, polyesteria, ja polyuretaani.

Edut väliaikainen aidat teräsverkko on sen siirrettävyys ja joita voidaan käyttää toistuvasti.

Tilapäiset esteet ovat erinomainen ratkaisu lyhyessä ajassa tehdä aidan missä ja missään sääolosuhteissa. Tämä muotoilu korkeus on yli metrin, ja pituus on yli kolme metriä. Voit ostaa täydellinen pilarit ja betonisokkelilla niiden alle.

Asentaminen aidan grand linja on hyvin yksinkertainen eikä vaadi voit erikoislaitteet, kuten hitsauskone. Asennus tehdään metallia tai betonia sauvat, mikä puolestaan ​​on asennettu ja kiinnitetty maahan.

Pre kullekin napojen pitäisi kaivaa syvälle reikä porata tai viisikymmentä tai useampia senttimetriä. Korjata pylväät on parasta käyttää betonia, joka kaadetaan reiän, ja vakiinnutetaan selkeästi tukea.

Asennuksen jälkeen kaksi osaa on kiinnitetty palkkeihin tai menetelmiä ruuveilla, tai erityisiä kiskoilla, jotka on asennettu pylväisiin. Osa on kiinteä, niin aita voidaan välittömästi käyttää muihin tarkoituksiin, ei ylimääräistä työtä suunnitteluun ja käsittely lanka ei ole enää tarpeen. Kiinnityksen jälkeen osat, sulje pylväiden avulla erityinen korkit, jotka on niputettu.

Hitsattu aita on kiinnitetty erityistä pilaria, joka on varustettu asennusjärjestelmä nimenomaan tämän kokoelman. On hitsataan leikkeet luoda näennäinen linnan ja nopeasti kiinnitetty pylväisiin.

Korvata perinteiset metalliset viran putken tai profiilin voi toimia pilari tiili tai betoni, vaan ne olisi valittu huolellisesti mukaan suunnitteluun.

Hinta on moduulirakennelmien vaihtelee suuresti ja riippuu koosta, käytetystä materiaalista ja muista tekijöistä. Keskimäärin jos päätät suojata sivusto käyttää modulaarista osaa sitten olla valmis maksamaan yhden metrin osissa vähintään puolitoista tuhatta ruplaa. Valmiina portti ja portti voi maksaa kymmenen tai kaksikymmentä tuhatta, vastaavasti.

1

You may also like

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

56 − = 50