aita gitter

Asentaminen aidalla verkkoon gitter

"Gitter" - saksan sanasta, kirjaimellinen käännös, joka - "grid". Gitter grid - uutuus Euroopan lajikkeiden näiden materiaalien, joka on melko nopeasti ja luotettavasti otti johtavan asemansa perinteisten lajikkeiden verkkoon, sitä enemmän kustannukset uusia kohteita on helposti saatavilla monenlaisia ​​kuluttajia.

Se näyttää aidan kantaverkosta gitter

Perusteella ristikon rainan on sinkittyä terästä tangot, hitsattu yhteen vastushitsauksen, ns hitsattu mesh.

Kaikki pystysuorat tapit varustettu lisäpoimuilla, joten nimi - 3d mesh.

Teräslangasta on paksu kerros korroosiota kestävästä polymeeristä, jauhe tai pinnoitus. Kuluttajalle tämäntyyppisen aidan on merkitty hitsattu kappaletta valmiina kokoonpanoon. Yhdessä heidän kanssaan, pitäisi ostaa kaikki tarvittavat kiinnikkeet, jotka ovat yleensä mukana palasista.

Esimerkiksi osat asentamiseksi aidan gitter

Päätarkoitus tämä suuntaus - käyttöä varten alueiden suojeluun, mutta muuta kuin, että suhteellisen pieni hinta hitsattu metalliverkko tehty yleinen materiaali rakenteiden valmistusta varten kasvihuoneet, eläinten häkit, Betonissa kaadetaan,-rakenteissa vahvistamiseen muuraus. Silti yleisin käyttö ruudukon 3D on tukeva aita, joka on useita etuja muihin miekkailu.

Edut ja haitat aidan hitsattu mesh

Aita on pitkään lakannut olemasta yksinkertaisesti esteenä levinneisyys tai keino erottaa rajojen lähialueilla. Valitsemalla materiaali aita, joka omistajan pyritään erilaisiin tavoitteisiin, ja laskee niiden mahdollinen. Mikä houkuttelee tässä suhteessa aidan 3d grid?

1
 • Vahvuus. Tämä on ehkä ensimmäinen vaatimus aita, joka on rakennettu odotus pitkäaikaiseen käyttöön.

Nimet silmän aidan elementtien gitter

Aidat ja portit Hitsatut mesh gitter

Järjestelmän asennus aita gitter

Haittoja tämän aidan on, että verkkoon voidaan liittää vääriin versioon niistä paikoista, joissa sinun pitää luoda suojaa vedolta ja katselu, ja tämä puute on joskus oikea tiheä elävä aita ympärillä kehä.

Pääsääntöisesti yritykset, jotka myyvät hitsattu metalliverkko, tarjoavat palveluja, kuten toimituksen paikka ja asennus aidan.

Prosessin asennus aidan gitter

Asennustyöt on työvoimavaltaista, joten hinta on suhteellisen siedettävä. Jos maksua palveluista, jotka eivät sisälly kehittäjän suunnitelmat asentaa aidan melko voima, ja itsensä. Tässä tapauksessa riittää ostaa tarvittava määrä osia, kiinnikkeiden saatavilla olevista materiaaleista ja esittää teosta.

Yleensä ominaisuuksia ovat:

 1. Ready-osa vakioleveys 2,5 m, korkeus - eri, halkaisijaltaan sauva verkkoon "gitter" 3,7-5 mm, solu 50 x 200 mm: n, mutta kun materiaali tilauksen, voidaan mikä tahansa haluttu.
 2. Pyöreitä tai neliön pilarit valmiina reiät kiinnikkeitä ja tulpat kosteutta.
 3. Asennus - kannattimet ja kiinnittimet voivat olla joko metallia tai muovia.
 4. Lisäksi asennusta napojen joutua sementistä, hiekasta, kivestä, työkalusarja.

Tärkein vaihe, sekä rakentamisessa muita aidat, asennuttavat tukipilarit.

Asennusvaihtoehdot pilarit gitter aita

Asennustapa riippuu määränpää ja korkeus aidan, sekä maaperän laatu.

 1. Yhdistetyt menetelmä. Valmis reikä 1 metrin syvyyteen, puoli-täytetty betonilla, loput yksinkertaisesti peitettiin maalla. Asennus osat tehdään vasta täydellisen jähmettymisen betoniin.
 2. Täysi betoni. Tässä tapauksessa betoni kaadetaan koko reiän kokonaan. Tätä menetelmää käytetään lähinnä alalla irtotavarana tai valon hiekkainen maaperä. Kuten edellisessä menetelmässä, työ asennuksen ainoastaan, kovetuksen jälkeen, tämä on noin vuorokauden.
 3. Täyttöä soralla. Näin asennus tuen alueilla, joilla pohjaveden pinnan lähellä. Tuki työnnetään valmis reikä, tila täytetään soraa ja hiekkaa, ja erittäin tiukasti tiivistetään.
 4. Asennus varaan. Siinä tapauksessa, että oli aikaisemmin valmistettu kaistale perusta, joka tukee sarakkeet verkkoon on kiinnitetty suoraan kiinnityspisteisiin betonitukiin hitsattu laipat.
 5. Ruuvi paalut. Pyynnöstä yhdessä standardin pilarit voivat ostaa ruuvi paalut, jotka ruuvataan maahan, ja ne on asennettu yläosaan jalat. Asennusosien voidaan toteuttaa välittömästi, odottamatta kiinteytystä tai tiivistämiseen. Menetelmä on vähiten aikaa vievää ja nopea, mutta se osoittautuu kalliimmaksi johtuen lisäkustannukset ruuvin paaluilla.

Erilaisia ​​3D aidat

Suuri suosio on vygorazhivaniya alueilla eri tarkoituksiin, gitter ruudukko saadaan se, että vain pieniä yksityiskohtia tekevät siitä ainutlaatuisen kotelon tiettyä asiaa. Mukaan asennukset menetelmä erottaa nämä tyypit aidat 3D silmää:

 1. Suburban. Yleisin asennustapa standardin aidan korkeus on 2 m. Käytetään yksityisillä alueilla, puutarhoissa, puistoissa. Kuten tuet myös käyttää standardia profiloitu putki, kannattimet, mesh solujen 50x100 mm.
 2. Teollinen. Teollisuuden aloilla vygorazhivaniya normaalin asennuksen kautta lisävahvistuslankoja vaakapalkeista, määränä, joka on kaksi kussakin osiossa.

Esimerkki teollisuuden aita 3D mesh

Kunkin on omat etunsa aidat. Puiset vastinetta vihreä materiaalia, erilaisia ​​suoritusmuotoja, betoni ja kivi luoda raskaiden aita, taotut ristikko arvostavat fanit eleganssia ja avaruus profiilin levyt ovat helppoja asentaa ja ei vaadi erityistä huoltoa. Aidan hitsattu osio yhdistää kaikki nämä ominaisuudet.

Mistä löytää kustannukset 1 rm aita mesh gitter (päällystetty)?

Haluan luottaa sivustoon.

Ystäviä naapurustossa teki väliseinän puutarhassa tontteja tällaisen verkoston, nyt tiedän, että sitä kutsutaan gitter. Panostimme paljon ole paljon, mutta se osoittautui hyvin. Tarpeeksi vahva aita, joka harmonisesti katsoa niitä päällä. Ajatellut tätä aidan itse. On olemassa muutamia asioita. Tällaiset aidat windage tapahtuu? Ja kuinka paljon suunnilleen on aita asennus 1 m.?

Ei ole aiemmin nähnyt niin Miekkailu mesh gitter. Kiitos artikkeli täyty. Se on myös kiinnostunut emissiokurssi 1 metri.

Erilaiset ja ominaisuuksia asennuksen aitaverkko Gitter

Gitter Grid on tullut mielenkiintoisempi korvaamalla ulkoiset ominaisuudet verkolla. Lisäksi on huomattava, esteettisyys riittävän lujuuden. Tällaiset mallit ovat helppo rakentaa, ne ovat täysin avoimia ja ei häiritse tuuletusaukkoja.

Tyypit ja ominaisuudet Gitter aidat

Gitter - eräänlainen hitsattu verkko. Terästankoja kytketty vastushitsauksen tarjota enemmän vankka rakenne, joka kestää paljon kauemmin kuin analoginen verkkorakenteen. Muodosta johtuen tankojen (kehon aallot) Gitter vartija vaatii jopa 3D-aita.

Että tämän tyyppisen ruudukon metallitanko, joiden halkaisija on 3-6 mm. Hitsattu arina on hyvin suojattu ulkoisten tekijöiden, kuten on sinkitty ja päällystetty polymeerimateriaali osa. Tuotetta myydään valmiina tuotteena.

kohteesta Gitter aita mesh löytyy eri versioita, kukin tunnettu useita ominaisuuksia ja tiettyyn tarkoitukseen:

Vaihtoehto 1: Koti

Se liittyy yleensä elvyttämiseen yksityisiä alueita, puistoalueet. Standardi silmäkoko verkkokankaan :. 50x200 mm, ja korkeus kohdat - 2 m keskimääräinen välinen asennus tuki on 2,5 m.

Suojeluun käytetyt omakotitalojen, kesämökkien, hedelmä- ja kasvimaat: välinen järjestely virkaa 2,5 m, korkeus 2 m.

Vaihtoehto 2: Urheilu

Ominaista jopa 4 metriä, sitä voidaan käyttää koulutuksessa, urheilutapahtumat erilaisia. Pilarit sijaitsevat etäisyydellä 2,5 m. Ottaen kuitenkin huomioon huomattavat mitat aidan, suunnittelussa on tarpeen lisätä joitakin poikkiviivojen kestää yleensä 3 kpl.

Aita aitaamiseen julkisten liikuntatilojen eri aloilla: korkeus 4 m välit sarakkeita 2,5 m ..

Vaihtoehto 3: Teolliset

Käytetään ympäröivä rakentaminen teollisuuslaitosten ja sen lähialueilla. Mitat osat ovat samat kuin tapauksessa, jossa suoritusmuodon dacha (2x2,5 m), mutta sen varmistamiseksi vahvuus on kaksi cross elintä käytetään.

Se palvelee miekkailu teollisuuslaitoksia, pysäköintialueet, ostosalueita ja muita asioita, parempaa suunnittelua rajat viipeiden

Vaihtoehto 4: Regime

Rakenteeltaan samanlainen kuin teolliseen aita, mutta edelleen varustettu kahdella L-muotoiltujen tankojen, jolloin piikkilanka on kiinteä. Korkeus kohdat - 2,5 m. Vähennä kaivamaan pohjarakenne, aita on edelleen kaivaa maahan.

Tässä suoritusmuodossa, kun kokoavat aidan järjestelmä toimielimet "antipodkop" syvyys 0,5 m "Concertina" nimetty suluissa «Y» on venytetty lanka.

Kuvattu erot rakenteissa tarjota tehokkaamman toiminnan aidat. Siksi on suositeltavaa valita Gitter aita tarkoituksen mukaisesti esineen.

Positiiviset ja negatiiviset ominaisuudet

Suosio Näiden aidat on aiheuttanut useita etuja, sekä materiaalin ja suunnittelun kokonaisuudessaan:

 • vahvuus;
 • Edullinen: .. alkaen 600-1 700 hieroa / pala, joka riippuu halkaisija tangot, mitat osien, kuten ulkokuoren ja suoritusmuodon kanssa polymeerikerros toimii keskimäärin 500 ruplaa / sq. M. m
 • Pitkäaikainen toiminta, kun kalvo on päällystetty korroosionkestävällä päällysteellä
 • Se ei peitä sivusto ei luo kasvihuoneilmiötä;
 • Yksinkertainen asennus tekniikka, koska voit ostaa täysin valmis osio
 • pretty houkutteleva
 • Korjattavissa korvaaminen aitaosan
 • Se ei vaadi erityistä hoitoa.

Haittapuolena paitsi että laaja katselukulma. Mutta se on haitta vain niissä paikoissa, joissa haluat luoda suljetun aita.

Ensimmäinen osa on tarpeen merkitä, että tehdään köysillä ja panokset, jotka on sijoitettu paikkoihin, jossa ne asennetaan tuki. On tärkeää määrittää tasoero maan pinnalle. Jos merkittävä ero on rakennettu nopeutta suunnitteluun.

Piiri aidat

Yleensä Gitter verkko aita on rakennettu sarakemuotoon perustukset. Se antaa eri tavoin:

 • Butovanie kivi, rikki tiilet
 • Osittainen betonointi (liuos noudattaen vain yläosassa kuoppien)
 • Täysi betonointi (ratkaisu täyttää koko reikää)
 • Ajo paalut, valmistelusta tämä reikä enintään 50 cm, niin tuki ajetaan maahan
 • Käyttö ruuvin paaluilla.

teline järjestely (joiden keskimääräinen koko on 50x50 mm) edellyttää useimmissa tapauksissa valmistettaessa aukkojen maahan syvyys ei ole pienempi kuin kolmasosa korkeus aidan. Tyypillisesti levinneisyys on 0,8-1 m.

On tärkeää, että asennus verkon moduulien pylväisiin suorittaa vasta, kun täydellisen jähmettymisen betoni: erilaisia ​​tapoja kiinnityspukkien.

Halkaisija reikien tulisi ylittää koko metallin postitse. Hyväksytyt valmistaa kuoppiin 20-40 cm. Paalut on ruuvattu maaperään jopa 1,5 m. Tämä mahdollistaa sen, että pilarin kiinnittää epävakaa, hienoksi jauhettu. Heille ei tarvitse valmistella reikä, ja vain pieniä reikiä - jopa 15 cm syvä.

Gitter Grid voidaan helposti asentaa tukiin. Voit tehdä tämän, käytä puristimia tai leikkeitä. Ensimmäisessä suoritusmuodossa ei vaadi ylimääräisiä toimia asennettavaksi postitse koska kannen tukea molemmilta puolilta ja sen supistui osassa Gitter pultit.

Valinnat vahvistamisesta mesh puristin ja kiinnike

Asentaa silmätangon niittejä esiporattuihin pylväät SuutinTIONS. Ne työnnetään pultin, joka kokoaa yhteen kiinnityselementin.

Jos tuet ole reikiä, voit tehdä ne itse. Sen sijaan, että pultteja käytetään usein peltiruuvilla metallille. Tuki voit käyttää toista osiota: pyöreä tai neliön muotoisia ja. Mutta on syytä pohtia, miten asennuksen osia.

Kiinnittimiä voidaan käyttää ei ainoastaan ​​metallia, mutta myös muovia. Päätyttyä työn yläpään napojen asettaa on tynkä.

Siten, aita Gitter materiaalia ulkoiset ominaispiirteet ja ominaisuudet on keskimäärin versio tutusta kaikkien hitsattu verkko ja ristikon neliösilmän ja langan suuri poikkileikkaus.

Menetelmän mukaisesti asentaa tällaisia ​​rakenteita hyötyä suurimmalle osalle nykypäivän suosituimmista aidat, ja hinta on varsin demokraattinen.

Aita Gitter mesh - edullinen, mutta luotettava ratkaisu tahansa maa

Tiukat ja kiinteät aita

Hitsatut Gitter - moderni vaihtoehto tunnettuja ja jo vanhentuneita verkolla. Tähän mennessä hän on kaikkein myyntikelpoisia käytetty materiaali aidat rakennustyömailla, yhdyskuntien ja teollisuuden yritykset, yksityiset taloja ja mökkejä.

Mukaan rakentamisen verkkoon Gitter aidat ei ole kovin erilainen kuin edeltäjänsä, mutta kiitos innovatiivisia teknologioita sellaisia ​​ominaisuuksia kuten lujuutta, kestävyyttä ja luotettavuus ovat paljon suuremmat.

Siksi sitä kutsutaan myös 3D-aidan. Mikä antaa helpotusta? Se parantaa huomattavasti toimintaominaisuuksia aidan.

Se on erittäin selvästi erottava piirre - helpotus

Gitter verkkoon (käännetty Englanti - "grid") on hitsattu osa (kutsutaan myös "kortit") galvanoitu teräslanka, joka on peitetty galvaaninen, jauhe tai polymeeripinnoitteen suojata korroosiolta. Langan halkaisija voi olla 3-5 mm. Vakiokoko on hitsattu osa - 2,5h2,0 m koko jokaisen solun -. 50x100 mm.

Kiinnittää huomiota! Yritysten johtajat, jotka toteuttavat verkkoon ja myynti komponenttien tarvittaessa on aina valmis lähtemään kokoukseen ja tilata asiakkaalle tuotteen yksittäisiä kokoja.

Kaikki johdot hitsatuista profiileista hitsattu toisiinsa, jolloin saavutetaan suurin luotettavuus ja kestävyys koko rakenteen. Plus, jokainen jakso on 4-5 kylkiluut, jonka avulla se voi aina pitää muotonsa.

Metalliverkko Gitter voi olla minkä värinen tahansa ratkaisuja, kaikki riippuu toiveesi. Tämä tekee mahdolliseksi asentaa poikkipinta aidan lähes missä murehtimatta rikkomisesta yleinen suunnittelu.

Erittäin kestävä rakenne

Pystyttää tällaisia ​​aitoja lisäksi verkkoon tarvitaan:

 • metalli navat muotoillun putken, värillinen verkkoon;
 • kiinnittimet (metalli niittejä tai leikkeet);
 • tulpat tai erityisiä suuttimia suojaa kosteudelta pilariin.

Huolimatta siitä, että tuotteet ilmestyi jokin aika sitten Venäjän rakennusmarkkinoilla, he ovat jo saavuttaneet vahvan maineen, etenkin omistajien yksityisten taloja ja mökkejä. Lisäksi Gitter aita sopii erilaisiin järjestelmiin, suojattu puistoissa, koulujen, sairaaloiden ja muiden laitosten kanssa.

 • korkeus aidan - 2 metriä;
 • tapa asentaa pilariin - kohta betonointi;
 • Vaihe pilarit - 2,5 lineaarinen metriä;
 • asentamalla paneeli on valmistettu käyttäen kateruuveilla kiinnikkeen läpi;
 • sulkee sisäänsä koko kehä pohjustettu.
 • sauvat - muotoinen putki 60h40h2 L-3,0 (lineaarinen mittari);
 • Hitsattu verkko vyöt 4, korkeus 2 m, leveys 2,5 m, koko kunkin solun 50x200 mm, langan halkaisija on 3 mm, pinnoitettiin (RAL värit);
 • vahvistamisesta - 4,2h19 kateruuveilla (4 kpl sarakkeessa 1);
 • Muovinen suojus (1 kpl tangon);
 • irtotavaran - sementti, sora, hiekka.

Varoitus! Tyypillisesti valmistajat tai jotka toteuttavat verkkoon Gitter ja tarvikkeet siihen, ilmoittaa materiaalikustannukset vain. Kaikki työt rakentamiseen aidan teet omin käsin, tai maksaa ylimääräistä työtä asiantuntijoita. On syytä huomata, hinta on materiaalien ja palvelujen toimitus ja asennus on erittäin miellyttävä.

 • korkeus aidan - 2 metriä;
 • tapa asentaa pilariin - kohta betonointi;
 • Vaihe pilarit - 2,5 lineaarinen metriä;
 • sivuosat - 2 kappaletta jokaista lentoa;
 • asentamalla paneeli on valmistettu käyttäen kateruuveilla kiinnikkeen läpi;
 • sulkee sisäänsä koko kehä pohjustettu.
 • sauvat - muotoinen putki 60h40h2 L-3,0 (lineaarinen mittari);
 • rajat - muotoinen putki 40h20h2 L-2,5 (lineaarinen mittari);
 • Hitsattu verkko vyöt 4, korkeus 2 m, leveys 2,5 m, koko kunkin solun 50x200 mm, langan halkaisija on 3 mm, pinnoitettiin (RAL värit);
 • vahvistamisesta - 4,2h19 kateruuveilla (10 kappaletta 1 metri);
 • Muovinen suojus (1 kpl tangon);
 • irtotavaran - sementti, sora, hiekka.

Luku osoittaa, mitä periaate on aita

 • korkeus aidan - 2,5 metriä;
 • syvyys niin kutsuttu "antipodkopa" - 0,5 metriä;
 • tapa asentaa pilariin - kohta betonointi;
 • Vaihe pilarit - 2,5 lineaarinen metriä;
 • cross - 2 kpl Kullakin lennolla
 • asennuslevy - teräs U-muotoinen leike;
 • Suojaesteellä "Concertina" asennettu «Y» suluissa jonka yli lanka (ei vähemmän kuin 8 kelojen kerralla);
 • sulkee sisäänsä koko kehä pohjustettu.
 • sauvat - muotoinen putki 60h40h2 L-3,0 (lineaarinen mittari);
 • rajat - muotoinen putki 40h20h2 L-2,5 (lineaarinen mittari);
 • Hitsattu verkko vyöt 4, korkeus 2 m, leveys 2,5 m, koko kunkin solun 50x200 mm, langan halkaisija on 3 mm, pinnoitettiin (RAL värit);
 • vahvistamisesta - 4,2h19 kateruuveilla (10 kappaletta 1 metri);
 • Muovinen suojus (1 kpl tangon);
 • irtotavaran - sementti, sora, hiekka;
 • Suojaesteellä "Concertina» d-500 mm (8 kelat kunkin kanavan);
 • turvavöiden - teräslanka, 2 hehkulangan;
 • Kannattimet - Y: n muotoinen h-500 mm (sarake 1).
 • aidan korkeus - 4 metriä;
 • tapa asentaa pilariin - kohta betonointi;
 • Vaihe pilarit - 2,5 lineaarinen metriä;
 • poikittaispalkki - 3 kpl kutakin lentoa;
 • asentamalla paneeli on valmistettu käyttäen kateruuveilla kiinnikkeen läpi;
 • sulkee sisäänsä koko kehä pohjustettu.
 • sauvat - muotoinen putki 60h60h2 L-5,5 (lineaarinen mittari);
 • rajat - muotoinen putki 40h20h2 L-2,5 (lineaarinen mittari);
 • Hitsattu verkko vyöt 4, korkeus 2 m, leveys 2,5 m, koko kunkin solun 50x200 mm, langan halkaisija on 3 mm, pinnoitettiin (RAL värit);
 • vahvistamisesta - 4,2h19 kateruuveilla (10 kappaletta 1 metri);
 • Muovinen suojus (1 kpl tangon);
 • irtotavaran - sementti, sora, hiekka.

Myönteisiä ominaisuuksia Gitter verkkoon

Järkevän päätöksen yritteliäs omistaja

Tietenkin gitter aita on huonompi ulkonäköominaisuuksia Arkitehtuur tai betonin käytön esteitä arkkitehtuurin herkkuja, mutta kuitenkin hyödyt verkkoon Gitter on vaikea yliarvioida, mikä selittää suuren kysynnän.

Joten, sen kiistattomia etuja:

 • demokraattinen kustannuksia;
 • helppo ja nopea asentaa aidat hitsattujen profiilien;
 • kestävyys (manuaalinen sanoo - 30-vuotiaita ja sitä);
 • tuotteiden korkea vahvuus lisäjäykistäjinä ja helpotus;
 • suuri ilmanvastus, koska laadun hitsausliitosten viiran;
 • yksinkertaisuus hoito;
 • mahdollisuus nopea korvaaminen vaurioitunut elementtien aidan;
 • siisti, siisti ulkonäkö;
 • tyylikäs ja kestävä kirjo.

Jopa valokuva herättää luottamusta

Gitter Grid osoittaa erinomainen tekninen suorituskyky ja saatu turvattua modernin rakentamisen markkinoilla. Käytännöllisyys ja luotettavuus materiaalin testattu vuoden tehokkaan toiminnan (katso myös artikkeli aidan hitsattu verkko - Tänään kyse ei ole verkkoa).

Loppujen lopuksi näin aidan voi rajata yhtään maata, samalla erottamatta sitä viereisestä maisemaa. Lisätietoa ruudukko Gitter voit oppia temaattisen videomateriaalia.

1

You may also like

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

20 − 14 =