aita 3d

Asentaminen aita 3d

3D-näytteenotto on esitetty muodossa irtotavarana V-muotoisia ulokkeita, jonka kautta on mahdollista suojata puutarhan alueella useita vuosia.

Classic 3d aita kierroksen pilarit

Edut ja haitat rakenteen

Aita tehty 3D silmäkoko on seuraavat edut:

 1. Vahvuus. Läsnäolosta johtuen metallin tangot on parannettu poikittainen murtolujuus. Lisäksi pystyosien, vaaka kiertokanget on järjestetty rakenteeseen.
 2. Kestävyys. Metalliaidat 3D Fensys tuotetaan monikerroksinen pinnoite tekniikka. Ensimmäisen kerroksen - sinkki, joka estää korroosiota. Seuraavaan kerrokseen - nanoceramics. Se lisäksi suojaa rakenteen korroosiolta ja ulkoiset vaikutukset. Polymeerikerros - suojausta. 3D aidat voi kestää noin 60 vuotta.

Aidat radan aita Fensys

Maksimikorkeus aidan on 2 m. Voi tilata valmistajan 3D-mallin haluttuun korkeuteen tarvittaessa.

Kaavio mitoitettu aita 3d

Pidetään suunnittelu koostuu seuraavista osista:

1

 1. Hitsattu osio. Ovat edustettuina baareja (halkaisija 3,5-5 mm). Korkeus rainojen - 2 m, leveys - 2,5 metriä.
 2. Tukipilarit aidan. 3D-aita, jolloin saatiin henkilökuntaa pyöreä tai neliömäinen sarakkeet, joissa on reikiä kiinnittämiseksi mesh polymeeripinnoitteella. Asennettu tukeen tulppa, joka estää nieleminen likaa ja kosteutta. Voit asettaa 3D-aita pilarit, pitkänomainen pohja (ne betonoidaan maahan) tai tuella elementtejä tasainen pohja (asennetaan kovalle pinnalle).
 3. Kiinnityselementit (, niittejä, pultteja).

Takaisin sisältöön

Muodot rakennetta ja kiinnittäminen

Voit ostaa antaa 3D-mallin kanssa sopivassa muodossa solujen. Tämä ominaisuus antaa tietty kuvio kunkin osan. Valitessaan aita ja otetaan huomioon paksuuden välinen etäisyys tankojen. Seuraavan tyyppiset rakentamisen harkittavana:

 • sulkupinnoitettu;
 • galvanoitu tukielementit ja hitsin osa;
 • neozinced aita - metallin, josta se on tehty, ei läpäise käsittely;
 • 3D-malli galvanointipinnoittaa - on kallein, mutta luotettavin aidat tahansa aluetta.

Asiantuntijat tunnistaa kahdenlaisia ​​laakerointirakennetta harkittavana:

Asennus 3D-aita niittejä vaurioitunut suojaava metallipinnoite (porattaessa tukee). Puristimet ei vahingoita aidan.

Prosessissa koottavien ei häiritse eheyttä nanokeraamisen pinnoite pylväät ja paneelit. Erityistä huomiota kiinnitetään korkeusero kohdissa (enintään 25 cm).

Jos asennus 3D-verkko valmistetaan etelässä, kun taas syvyys varikolle tukiin on oltava 90 cm. Jos haluat käyttää raudoituksen betoniin aitauksiin.

3D-verkko asettaa oman käden avulla seuraavat työkalut:

 • ruletti, 5-10 metriä pitkä;
 • laser tasolla;
 • Korvakkeet U-muotoinen;
 • Ruuvimeisseli tai ruuvimeisseli;
 • betonimylly.

Ennen kuin aloitat asennustyön, on suositeltavaa määrittää menetelmän asennuksen tukipilarit:

 1. Betonoinnin. Se on tuotettu koko syvyys maanalainen baareissa tai osittain. Ensimmäinen tekniikka on sovellettu heikko ja valo irtotavarana maaperä. Samalla verkon moduulit asennetaan vasta täydellisen jähmettymisen ratkaisun. Toinen menetelmä on sopiva kestävä maaperään. Pylväät ajetaan maahan 1 m, mutta vain yläosa betonivalun tunkeutumista.

Mittapiirustuksesta betonin aitauksiin

Kaavio 3d rakentaminen aidan ruuvi paalut

3D-aita on asennettu mukaan seuraavia ohjeita:

 1. Merkitsemiseksi alueella sovelletaan nauha ja kiinnityspukkien - rakennus tasolla. Koskettimissa on samalla korkeudella ja noudattaen tietyn vaiheen välissä. Muuten 3D-verkko menettää estetiikka, voimaa ja vakautta.
 2. Aukot pilarit on syvyyteen yli 1/4 koko korkeudesta tukea. Tuottajat kehotetaan ottamaan huomioon syvyys maaperän jäädyttämisen alueella. Jos arvo tämän indeksi on suuri, niin syvyys tulisi olla suurempi suhteessa alkuperäistä arviota.
 3. Valmis kuoppasarjaan pylväät, täyttää liuos. Tukeakseen jäsenet ovat pystyasennossa, käyttämällä välikappaleita. Erityistä huomiota kiinnitetään navat, jotka on korjattu ja portti itse 3D-verkko. Noudattamatta jättäminen tämän ehdon aikana prosyadet suunnitteluun.
 4. Verkko on asennettu 24 tunnin kuluttua baareja. Kiinnittää käyttämällä U-muotoisen puristimen avulla. Tehdä tätä työtä, asiantuntijat neuvovat käyttämään ruuvimeisselillä (helpottaa ja nopeuttaa asennusta).

Vinkkejä rakentaa aidan valmistaja

 1. 3D-aidanpylväät suositeltava betonoidaan kuoppiin (25x25 tai 30x30 cm) 40 cm: n syvyydessä osalta niiden kokoonpano.
 2. Täytettäessä käytetään vahvistamaan tukien suunnitella "siili".
 3. Laid tasaiselle pinnalle 2 sarakkeessa kiinnityskohdan täytyy olla päällä. Annettu konfiguraatio laakereissa on suljettu mutteri pultti M8 tai M6.
 4. Seuraava askel - makaa silmän paneeli tukea riutta ylös. Sen kiinnittämiseksi kiinnikkeillä ja asianmukaiset ruuvit. Sitä ei suositella ruuvien kiristämiseen, sillä edelleen osan säädettäväksi tukee.
 5. Bar asetetut reikien välissä, ja sitten nostamalla paneeli yhteen ja asennetaan tukevia elementtejä. Sauvat asennetaan kaivoihin, korvaamalla ruudukon baareissa. Lähekkäin pilarin lisäksi kiintein välein materiaaleja käsillä.
 6. Hän asettaa maahan ensi tukea, joka laittaa toinen aitaosia. Älä kiristä ruuveja. Paneeli (ilmainen puoli) saatetaan kosketukseen tukielimen peittää edellisen. Kaksi ensimmäistä pilaria kiristä pultit.

Valinnainen asennus hitsattu verkko aita pylväisiin

Kun toista yllä ohjeita, voit koota omia aita antaa halutun pituiseksi.

Tarvitsemme aidan - vain 132 metriä! Niiden olisi tultava portin ja portin.

3D aita - moderni versio läpinäkyvä kansi

Siellä vain aitoja ei löydy meidän päivinämme! Ja kaikki tavanomaiset puu- ja aaltopeltirakenteinen lakanaa ja tiili, ja taottu. Niillä kaikilla on omat etunsa, mutta eivät ole vailla haittoja. Kuitenkin noin aita 3D hitsattu verkko voidaan sanoa, että hänellä ei ole puutteita, paitsi ehdotonta avoimuutta aidan.

Yksityiskohta yläosan aidat

Ruudukko riittävän paksua metallia tangot toimii suojaavana suunnittelun ja samalla ei peitä valoa, ei kätke kauneutta talon ja perusteet, visuaalisesti laajentaa rajoja.

Tietenkin kaikki nämä edut voivat olla ylpeitä ja kaunis takorauta-aita, ja monet haluavat vain niitä, vaikka korkeat kustannukset tällaisten tuotteiden. 3D aidat jatkossakin saada suosiota, koska ominaisuuksia, kuten edullisia ja nopea asentaa.

3D-aidat ovat leikkauskuvia rakentaminen hitsattu terästankoja, jotka on kiinnitetty tukien avulla erityisiä puristimia. Antaa lisäjäykkyyttä aita V-muotoinen taipuu pystysuoraan järjestetty tangot, vahvistaa vaakasuorista tangoista (ks. Kuvassa yläpuolella). Tällainen horisontaalinen alueellinen profilointi ja antoi nimi 3D-suunnittelun.

Se sopii erinomaisesti rakentamiseen aidat esikaupunkialueilla, perimeters mökki siirtokuntia, alueiden koulujen, pysäköintialueet, urheilukeskukset ja varastoissa, tehtaissa, jne

Soveltamisala ei rajoitu kotitalouksille

3D aita valmistajalta toimitetaan asennusvalmiina ja jäsenenä seuraavat seikat:

 • Net osat, joiden leveys on 2,5 metriä useiden vaakajäykisteet, hitsattujen galvanoitu tangot. Korkeus osa voi olla erilainen, perusmallista se on 1,5-2,5 m. Standardi silmäkoko - 50x200 mm, mutta sitä voidaan muunnella pyynnöstä.

Käyttöä varten. Minimihalkaisija 3,7 mm tanko, mutta se voi olla paksumpi. Esimerkiksi aita 3 D Gitter hitsattu verkko on valmistettu tangoista, joiden halkaisija on 5 mm.

 • Tukipilareita pyöreä tai neliömäinen poikkileikkaus, jossa on kiinnitysreiät ja seinämän paksuus on 1,5-2 mm. Pilarit on varustettu erityisillä pistokkeet estää tunkeutumisen ilmakehän kosteutta.

Varoitus. Riippuen menetelmää asennus pilarit voidaan varustaa laipoilla tai ruuvilla tukee.

 • Erikoisyhteet - metallista tai muovista pihdit ja leikkeet.

Kaikki komponentit ovat vastustuskykyisiä ilmaston vaikutuksia. Hitsattu verkko aita tai PVC on jauhe-pinnoite, tukipilarit on värillinen jauhe maalattu tahansa RAL taulukko asiakkaalle.

Yhä kasvava suosio aidat 3 D vahvistuksen ansiosta monia ominaisuuksia ja piirteitä.

 • Korkea läpinäkyvyys takaa sujuvan ilman liikkeiden ja tunkeutuminen auringonvaloa istutus viljelmien eikä rajoita näkyvyyttä. Samalla tällainen este suojaa maan luvattoman pääsyn sille toivottuja vieraita. Siksi suuri kysyntä 3D aidat mökkiä, puutarha tontteja, ja muut alueet, joita viljellään hedelmiä, vihanneksia ja kukkia.
 • Halpalentoyhtiöt verrattuna moniin muihin aidat - toinen tärkeä tekijä valittaessa tällaisen aidan.
 • Valinta tahansa väri, ja vastaava muotoilu osan rakenteet sijaitsevat sen päälle.

Kannatinosilla ja ristikko voi olla samaa tai eri väriä

 • Suuri nopeus asennuksen. 3 D aidat hyvin nopeasti ja helposti koota erillisiin osioihin kautta erityinen kiinnityspisteet. Suurimman osan ajasta se kestää asentaa pilariin, mutta jos teet sen ei omin käsin ja käyttää palveluja on asiantuntijoita tekniikoita ja välineitä, asennus vie hyvin vähän aikaa, jopa erittäin pitkiä.

Maaperä Poraus Asennus pylväät

 • Laatu ja luotettavuus. 3 D aita kumoaa yleinen uskomus, että halvin ei voi olla korkealaatuisia. Tekniikka sen tuotanto perustuu pyöreä hitsin, jonka läpi tangot on lähes mahdotonta murtaa. Siksi on niiden luotettavuus ei ole huonompi metallisista tai kiviseinät.
 • Kestävyys. Edellyttäen laadullinen ulkoista suojaa rakenneosien.
 • Keveyttä. Kussakin osassa on pieni paino, joka voidaan asentaa aidat todistamaan ilman 3D-tekniikka ja useita avustajia.
 • Helppokäyttöisyys. Koko elinkaarensa, joka voi olla jopa 15-20 vuotta, 3D aita ei vaadi sinua mitään huolto- tai korjaustöitä.
 • Esteettisiä ja moderni ulkonäkö.

3D aidat tuotanto suoritetaan monet venäläiset yritykset tuoda laitteita eurooppalaisille teknologioita ja standardeja.

Hitsausraidalla tuotantoon 3D miekkailu

Yksi suosituimmista voidaan erottaa aita TerraFence, Fensys, kaupunki, Gitter. Kaikki ne ovat korkealaatuisia, pitkä käyttöikä ja vaadi huoltoa, ja lisäinvestointeja aikana koko toiminta-ajalta.

Asennus aidat valmistettu hitsattu metalliverkko

Kuten jo mainittiin, kiitos modulaarinen, 3D aita helposti ja nopeasti asennettu tukien avulla erityinen kiinnikkeet. Voit tehdä tämän itse, ei edes ole kokemusta. Päätehtävänä - tarkka asettelu ja laadukas asennus sauvat aidan.

On olemassa useita eri tavalla asettaa tukipilarit: betoni, butovanie asennus laippa ja ruuvi paalut. Tutkittuaan tämän sivun videot voit nähdä, kuinka yksi heistä.

Ja sitten me lyhyesti selittää kukin.

 • Betonointi voidaan tehdä osittain tai koko syvyys maanalainen osa tuesta. Ensimmäinen variantti käytetään riittävän kestävä maaperään. Post kaivaa maahan noin 1 metri, mutta vain ylempi puoli betonoidaan levinneisyys. Täysi betonointi käytetään keuhko- ja heikottaa irtotavarana maaperässä.

Varoitus! Manuaalinen edellyttää, että asennus verkon moduulien pylväisiin suorittaa vasta, kun täydellisen jähmettymisen betoniin.

 • Butovanie raunioista. Post set etukäteen porattu reikä syvyys ei ole alle metrin, jonka jälkeen se vähitellen täyttyy hiekkaa ja soraa, jonka raekoko on 5-20 mm, ja puristetaan perusteellisesti. Sen olisi seurattava pystyasento tukea.

Käyttöä varten. Tämä menetelmä on hyvä heaving ja vetinen maaperän korkea savipitoisuus.

 • Asennus laipat tehdään kun on jo valmiin nauhan perusta. Laipat hitsattu navat on useita kiinnitysreikiä, joiden kautta ne ovat kiinnitetty alustaan ​​ankkuripulttien.

pilarin laippa

 • Asennus ruuvi paalut keräykseen tehdään nopeasti ja ilman liikaa likaa. Paalut laipat ruuvataan maahan, ja sitten kiinnitä ne pohjaan pilariin.

Aidat dacha helpoin 3D säätöruuvin tukeen

Tämä menetelmä - nopein ja vähiten aikaa vievää kaikista. Yrität asentaa osiot voidaan välittömästi asennuksen jälkeen pylväät, odottamatta betonin kuivuessa.

Kukin näistä menetelmistä on oltava tarkka väli tukien sama leveys yhden moduulin - 2,5 metriä.

Tämä osa ei yleensä aiheuta ongelmia edes itse asennus. 3D-tuotanto aidat sisältää valmistamiseksi moduulit yhtä leveitä ja laite reikien pilarit niiden kiinnitys.

Siksi asennuksen jälkeen tukea voit vain varmistaa paneeli tukien avulla erikoislaitteet sisältyy sarjaan: puristimet, kiinnikkeet tai kiinnityslevyt pulteilla ja muttereilla.

Vaihtoehdot Pantakiinnike ja kannatin

Ainoa ongelma piilee muodostumista kulmat. Koska kukin sarake on vain yksi rivi reikiä, jälkimmäinen on porata omat pora metallin tietyn halkaisijan. Vaikka voit käyttää ruuveilla metallille, kiinnittyä alaosassa.

Kaikenlainen aidat on etunsa. Puuaita - kaunis ja ympäristöystävällinen, kivi tai betoni - perustaja ja kestävä aita levystä - helppo asentaa ja ylläpitää.

3D-verkko on, kun kaikki edellä mainitut edut, mutta ei juuri mitään haittoja. Siksi ei ole yllättävää, että se valitsee yhä useammat asunnon ja johtajien eri yrityksissä.

aita 3D

Tähän mennessä se tuotti paljon erilaisia ​​esteitä: aidat tiilestä ja kivestä, puusta ja muovista, metallista ja mesh. Siellä on paljon malleja, ne kaikki ominaista monimutkaisuus toteuttamisen ja näin ollen hinta. Yksi halvan vaihtoehto on 3D metalli aita hitsattua mesh. Kuitenkin edullisia aidan 3D-verkkoon ei ole osoitus huonosta laadusta näiden tuotteiden - hitsatut aidat monia etuja, se selittää myös kasvava suosio metalliaidat.

Hyvä aita 3D, mitä materiaaleja käytetään tuotantoaan, ja mikä on asennus aitojen - kaikki tämä artikkelissa.

Vaihtoehdot 3D aidat ja ominaisuudet

3D-aita on valmistettu metallista tangot, ennalta galvanoitu ohi, joka on suojattu korroosiolta. Pystysuora sauvoilla on V-muotoiset ulokkeet tai syvennykset, joka aiheuttaa kolmiulotteisen vaikutelman kaide - visuaalisesti liikkuva henkilö kokee rakenteeltaan sellaisia, kolmiulotteinen kuva.

Tämän kokoonpanon lisäksi pystysuora tangot kiinnitettynä kotelon jäykkyyden, mutta kestävä rakenne tekee vaaka- siltoja, joiden lukumäärä riippuu korkeus aidan.

Vakiovarusteet aidat 3D vaikutus on seuraava:

 1. Sami metalli osat, jonka leveys on vakio 2,5 m, ja korkeus voi vaihdella 1,5-2,5 metriä. vartija solun parametrit voivat vaihdella valmistajan ja asiakkaan toiveiden, usein tuotettu 3D mesh 50x200 mm solu.
 2. Kitti sisältää myös tukipilarit varten aita, joka suoritetaan vahvistamisesta verkkokangasta. Se voi olla pyöreä tai neliömäinen tuki on valmistettu metallista, jonka paksuus on noin 1,5-2 mm. Pilarit täydentävät kannet, jonka tehtävänä saostumisen estämiseksi rakenteen sisällä.
 3. Täydentää asettaa erityisen laitteiston tarvitaan yhteyden tukipilareita kanssa seulalla osissa. 3D-aita voidaan kerätä useita laitteita: metallinipistimet, pihdit tai kiinnityslevyt muovista. Itse sauvoihin, kokoonpanosta riippuen, voidaan lisäksi varustaa ruuvi kiinnitykset tai metallia laipat yhteydessä perusta.

Valmiissa muodossa hitsattu metalliverkko aita peitetty seistä tai PVC-jauhe ruiskumaalauksen - se edistää vielä suurempi vastustuskyky sään suojaa ja vaikutuksen aikaa.

Asiakas voi valita varjossa kolmiulotteisen näytteenotto, valtaosa yrityksistä tarjoavat värjäystä osiot tahansa RAL kansainvälistä taulukoita.

Ei vain edullisia, uusia aidat kolmiulotteisen optinen harha houkutella ostajia - nämä mallit ovat vielä useita etuja:

 • kestävyyttä. Useiden kerrosten läpi korroosiosuojauksen hitsattu verkko aita kestää vuosikymmeniä, riippuen ulkokuoren (tai PVC-jauhe maali) 3D aita on takuuajanjakso 20-60 vuotta. Ja tänä aikana aita ei muutu ulkonäöltään - vahva tangot on vaikea muuttaa muotoaan ja laatua pinnoite ei haalistu auringossa.

 • Hyvä 3D läpinäkyvä aidan voit asentaa sen ehdottomasti millään alalla - verkkokangasta liitettävä puutarhassa tontteja, mökki koteja, urheilustadioneja ja kompleksit, teollisuus- ja varastointi yritykset, lastenhoitopalveluja ja kunnat. Koska korkea valonläpäisy 3D aita ei häiritse kasvua ja kehitystä kasveja että se voidaan asentaa välittömään läheisyyteen pensaita ja puita, istutettu lähelle aitaa puutarhan kasveja tai koristekukkien. Varsinkin kuin kolmiulotteinen aidat ovat niitä, jotka haluavat osoittaa pois kauneutta oman kodin ja alueen maisemaan.

 • Kyky valita rakennekorkeudet ja aidan väri tekee näistä kotelot vieläkin universaali - jokainen voi valita 3D-aidan sopiva ominaisuuksia sivuston ja rakennettavaksi.
 • Keveys materiaalin mahdollistaa kuljettaa ja asentaa aidat 3D ilman osallistumista erikoislaitteita, mikä myös alentaa kokonaiskustannuksia aidan.
 • Helppo ja nopea asentaa lisää huomattavasti kannattavuutta hankinnan pääosan metalliaidat. Suurin haaste on asettaa tukipilarit, koska niiden on varmistettava vahvuus koko rakenteen. On kuitenkin olemassa useita vaihtoehtoja asentamista pylväät, jokainen voi valita sopivin. Napaosuus vain kootaan yksittäisistä aitaosia ja kiinnitetään erityistä leikkeitä tai kiinnittimet.

 • Helppokäyttöinen pidetään myös ihmisarvoa 3D aita, koska idea käyttää aidan ei tarvitse korjailla tai korjata - se pysyy samana kuin se oli päivänä asennuksen.
 • Toiminnallisuus ja estetiikka kruunaa luettelon edut hitsattu aidat.
 • Tämä lista osoittaa jälleen kerran, että on halpaa ei aina huonolaatuinen.

  Miten asentaa aidan 3D hitsattu mesh

  Kokoaminen Hitsimetallin aita on jaettu useita vaiheita, päätehtävänä on asentaa tukipilarit. 3D tuki aidat voidaan asentaa monella tavalla, valita sopivin tapa olisi perustuttava tyypin alueen maaperän - maaperän kestävän huomattavasti helpottaa asennusta.

  Joten, asentaa tukipilarit 3D aidat voi olla seuraava:

  1. Betonoinnin tukee käytetään epävakaa maaperä, kuten kalkkikiveä tai hiekkakiveä. Tässä tapauksessa syvennetty tuki ei ole alle metrin, ja betoni kaadetaan koko kaivon. Osittainen betonointi on sallittua, jos alueen maaperän kestävämpi, tässä tapauksessa, ainoastaan ​​ylempi puoli tai kolmasosa tuen on täytetty betonilla. Edelleen vasteyhdistelmä vasta täydellisen jähmettymisen sementin seoksen.
  2. Butovanie. Tämä prosessi suoritetaan käyttäen pieni osa murskattua kiveä, kiviä koko on yleensä 0,5-2 cm. Aloita poratun reiän syvyys on vähintään 90-100 cm. Seuraavaksi reikä keskelle alustaan ​​ja peittää sen vuorottelevien hiekkaa ja soraa, laadullisesti ram podsypku useassa vaiheessa. On erittäin tärkeää noudattaa pystytukeen asennuksen aikana. Tämä asennustapa on mahdollista vain vakaa maa ei altis hiipiä ja muita muodonmuutoksia. Saa käyttää butovaniya päälle soinen alueilla ja heittoliina.
  3. Jos 3D-aita asennetaan perustukselle hihnatyyppisiä, on suositeltavaa ostaa joukko napoja metalli laipat. Nämä erät ovat valmiita aukkoja, joiden kautta napa on kiinnitetty alustaan ​​ankkureiden avulla.

 • Paalut ruuvi tukee ovat mukavin vaihtoehto. Tuesta korvakkeet asennettu pora ruuvataan maahan, ja sitten kolonnin yläosaan (laipan) on asennettu maanpäällisten osien tukee. Tämä on nopein ja vähiten aikaa vievä tapa asentaa 3D aita, mutta sen täytäntöönpano on erikoislaitteet, kuten käsi ruuvi paalut maahan ei toimi.
 • Jää vain korjata osa ketjun-aita on jo tukea. Tätä kuten aiemmin on mainittu, on mahdollista avulla kiinnityslevyt pulteilla ja muttereilla, leikkeet tai metallia leikkeet.

  Vaikein, jolla voit kohdata tässä vaiheessa - on täyttää kulmissa. Meidän täytyy leikata osiin ja tekee metallin, ylimääräisiä reikiä asennusta varten.

  Kaikki todisteet korkealaatuisia 3D aidan hitsattu metalliverkko: ne ovat kestäviä ja käytännöllisiä, helppo asentaa, ja se voidaan tehdä käsin, ilman osallistumista asiantuntijoita. Siksi nämä aidat ovat yhä suositumpia keskuudessa.

  Str. Useimmat Dorogomilovskaya 10

  Dmitrov Shosse. 163 ja, rakennus 1, kerros -1

  1

  You may also like

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  − 1 = 2