Aita 3 d

Asentaminen aita 3d

3D-näytteenotto on esitetty muodossa irtotavarana V-muotoisia ulokkeita, jonka kautta on mahdollista suojata puutarhan alueella useita vuosia.

Classic 3d aita kierroksen pilarit

Edut ja haitat rakenteen

Aita tehty 3D silmäkoko on seuraavat edut:

 1. Vahvuus. Läsnäolosta johtuen metallin tangot on parannettu poikittainen murtolujuus. Lisäksi pystyosien, vaaka kiertokanget on järjestetty rakenteeseen.
 2. Kestävyys. Metalliaidat 3D Fensys tuotetaan monikerroksinen pinnoite tekniikka. Ensimmäisen kerroksen - sinkki, joka estää korroosiota. Seuraavaan kerrokseen - nanoceramics. Se lisäksi suojaa rakenteen korroosiolta ja ulkoiset vaikutukset. Polymeerikerros - suojausta. 3D aidat voi kestää noin 60 vuotta.

Aidat radan aita Fensys

Maksimikorkeus aidan on 2 m. Voi tilata valmistajan 3D-mallin haluttuun korkeuteen tarvittaessa.

Kaavio mitoitettu aita 3d

Pidetään suunnittelu koostuu seuraavista osista:

1

 1. Hitsattu osio. Ovat edustettuina baareja (halkaisija 3,5-5 mm). Korkeus rainojen - 2 m, leveys - 2,5 metriä.
 2. Tukipilarit aidan. 3D-aita, jolloin saatiin henkilökuntaa pyöreä tai neliömäinen sarakkeet, joissa on reikiä kiinnittämiseksi mesh polymeeripinnoitteella. Asennettu tukeen tulppa, joka estää nieleminen likaa ja kosteutta. Voit asettaa 3D-aita pilarit, pitkänomainen pohja (ne betonoidaan maahan) tai tuella elementtejä tasainen pohja (asennetaan kovalle pinnalle).
 3. Kiinnityselementit (, niittejä, pultteja).

Takaisin sisältöön

Muodot rakennetta ja kiinnittäminen

Voit ostaa antaa 3D-mallin kanssa sopivassa muodossa solujen. Tämä ominaisuus antaa tietty kuvio kunkin osan. Valitessaan aita ja otetaan huomioon paksuuden välinen etäisyys tankojen. Seuraavan tyyppiset rakentamisen harkittavana:

 • sulkupinnoitettu;
 • galvanoitu tukielementit ja hitsin osa;
 • neozinced aita - metallin, josta se on tehty, ei läpäise käsittely;
 • 3D-malli galvanointipinnoittaa - on kallein, mutta luotettavin aidat tahansa aluetta.

Asiantuntijat tunnistaa kahdenlaisia ​​laakerointirakennetta harkittavana:

Asennus 3D-aita niittejä vaurioitunut suojaava metallipinnoite (porattaessa tukee). Puristimet ei vahingoita aidan.

Prosessissa koottavien ei häiritse eheyttä nanokeraamisen pinnoite pylväät ja paneelit. Erityistä huomiota kiinnitetään korkeusero kohdissa (enintään 25 cm).

Jos asennus 3D-verkko valmistetaan etelässä, kun taas syvyys varikolle tukiin on oltava 90 cm. Jos haluat käyttää raudoituksen betoniin aitauksiin.

3D-verkko asettaa oman käden avulla seuraavat työkalut:

 • ruletti, 5-10 metriä pitkä;
 • laser tasolla;
 • Korvakkeet U-muotoinen;
 • Ruuvimeisseli tai ruuvimeisseli;
 • betonimylly.

Ennen kuin aloitat asennustyön, on suositeltavaa määrittää menetelmän asennuksen tukipilarit:

 1. Betonoinnin. Se on tuotettu koko syvyys maanalainen baareissa tai osittain. Ensimmäinen tekniikka on sovellettu heikko ja valo irtotavarana maaperä. Samalla verkon moduulit asennetaan vasta täydellisen jähmettymisen ratkaisun. Toinen menetelmä on sopiva kestävä maaperään. Pylväät ajetaan maahan 1 m, mutta vain yläosa betonivalun tunkeutumista.

Mittapiirustuksesta betonin aitauksiin

Kaavio 3d rakentaminen aidan ruuvi paalut

3D-aita on asennettu mukaan seuraavia ohjeita:

 1. Merkitsemiseksi alueella sovelletaan nauha ja kiinnityspukkien - rakennus tasolla. Koskettimissa on samalla korkeudella ja noudattaen tietyn vaiheen välissä. Muuten 3D-verkko menettää estetiikka, voimaa ja vakautta.
 2. Aukot pilarit on syvyyteen yli 1/4 koko korkeudesta tukea. Tuottajat kehotetaan ottamaan huomioon syvyys maaperän jäädyttämisen alueella. Jos arvo tämän indeksi on suuri, niin syvyys tulisi olla suurempi suhteessa alkuperäistä arviota.
 3. Valmis kuoppasarjaan pylväät, täyttää liuos. Tukeakseen jäsenet ovat pystyasennossa, käyttämällä välikappaleita. Erityistä huomiota kiinnitetään navat, jotka on korjattu ja portti itse 3D-verkko. Noudattamatta jättäminen tämän ehdon aikana prosyadet suunnitteluun.
 4. Verkko on asennettu 24 tunnin kuluttua baareja. Kiinnittää käyttämällä U-muotoisen puristimen avulla. Tehdä tätä työtä, asiantuntijat neuvovat käyttämään ruuvimeisselillä (helpottaa ja nopeuttaa asennusta).

Vinkkejä rakentaa aidan valmistaja

 1. 3D-aidanpylväät suositeltava betonoidaan kuoppiin (25x25 tai 30x30 cm) 40 cm: n syvyydessä osalta niiden kokoonpano.
 2. Täytettäessä käytetään vahvistamaan tukien suunnitella "siili".
 3. Laid tasaiselle pinnalle 2 sarakkeessa kiinnityskohdan täytyy olla päällä. Annettu konfiguraatio laakereissa on suljettu mutteri pultti M8 tai M6.
 4. Seuraava askel - makaa silmän paneeli tukea riutta ylös. Sen kiinnittämiseksi kiinnikkeillä ja asianmukaiset ruuvit. Sitä ei suositella ruuvien kiristämiseen, sillä edelleen osan säädettäväksi tukee.
 5. Bar asetetut reikien välissä, ja sitten nostamalla paneeli yhteen ja asennetaan tukevia elementtejä. Sauvat asennetaan kaivoihin, korvaamalla ruudukon baareissa. Lähekkäin pilarin lisäksi kiintein välein materiaaleja käsillä.
 6. Hän asettaa maahan ensi tukea, joka laittaa toinen aitaosia. Älä kiristä ruuveja. Paneeli (ilmainen puoli) saatetaan kosketukseen tukielimen peittää edellisen. Kaksi ensimmäistä pilaria kiristä pultit.

Valinnainen asennus hitsattu verkko aita pylväisiin

Kun toista yllä ohjeita, voit koota omia aita antaa halutun pituiseksi.

Tarvitsemme aidan - vain 132 metriä! Niiden olisi tultava portin ja portin.

3D aita - moderni versio läpinäkyvä kansi

Siellä vain aitoja ei löydy meidän päivinämme! Ja kaikki tavanomaiset puu- ja aaltopeltirakenteinen lakanaa ja tiili, ja taottu. Niillä kaikilla on omat etunsa, mutta eivät ole vailla haittoja. Kuitenkin noin aita 3D hitsattu verkko voidaan sanoa, että hänellä ei ole puutteita, paitsi ehdotonta avoimuutta aidan.

Yksityiskohta yläosan aidat

Ruudukko riittävän paksua metallia tangot toimii suojaavana suunnittelun ja samalla ei peitä valoa, ei kätke kauneutta talon ja perusteet, visuaalisesti laajentaa rajoja.

Tietenkin kaikki nämä edut voivat olla ylpeitä ja kaunis takorauta-aita, ja monet haluavat vain niitä, vaikka korkeat kustannukset tällaisten tuotteiden. 3D aidat jatkossakin saada suosiota, koska ominaisuuksia, kuten edullisia ja nopea asentaa.

3D-aidat ovat leikkauskuvia rakentaminen hitsattu terästankoja, jotka on kiinnitetty tukien avulla erityisiä puristimia. Antaa lisäjäykkyyttä aita V-muotoinen taipuu pystysuoraan järjestetty tangot, vahvistaa vaakasuorista tangoista (ks. Kuvassa yläpuolella). Tällainen horisontaalinen alueellinen profilointi ja antoi nimi 3D-suunnittelun.

Se sopii erinomaisesti rakentamiseen aidat esikaupunkialueilla, perimeters mökki siirtokuntia, alueiden koulujen, pysäköintialueet, urheilukeskukset ja varastoissa, tehtaissa, jne

Soveltamisala ei rajoitu kotitalouksille

3D aita valmistajalta toimitetaan asennusvalmiina ja jäsenenä seuraavat seikat:

 • Net osat, joiden leveys on 2,5 metriä useiden vaakajäykisteet, hitsattujen galvanoitu tangot. Korkeus osa voi olla erilainen, perusmallista se on 1,5-2,5 m. Standardi silmäkoko - 50x200 mm, mutta sitä voidaan muunnella pyynnöstä.

Käyttöä varten. Minimihalkaisija 3,7 mm tanko, mutta se voi olla paksumpi. Esimerkiksi aita 3 D Gitter hitsattu verkko on valmistettu tangoista, joiden halkaisija on 5 mm.

 • Tukipilareita pyöreä tai neliömäinen poikkileikkaus, jossa on kiinnitysreiät ja seinämän paksuus on 1,5-2 mm. Pilarit on varustettu erityisillä pistokkeet estää tunkeutumisen ilmakehän kosteutta.

Varoitus. Riippuen menetelmää asennus pilarit voidaan varustaa laipoilla tai ruuvilla tukee.

 • Erikoisyhteet - metallista tai muovista pihdit ja leikkeet.

Kaikki komponentit ovat vastustuskykyisiä ilmaston vaikutuksia. Hitsattu verkko aita tai PVC on jauhe-pinnoite, tukipilarit on värillinen jauhe maalattu tahansa RAL taulukko asiakkaalle.

Yhä kasvava suosio aidat 3 D vahvistuksen ansiosta monia ominaisuuksia ja piirteitä.

 • Korkea läpinäkyvyys takaa sujuvan ilman liikkeiden ja tunkeutuminen auringonvaloa istutus viljelmien eikä rajoita näkyvyyttä. Samalla tällainen este suojaa maan luvattoman pääsyn sille toivottuja vieraita. Siksi suuri kysyntä 3D aidat mökkiä, puutarha tontteja, ja muut alueet, joita viljellään hedelmiä, vihanneksia ja kukkia.
 • Halpalentoyhtiöt verrattuna moniin muihin aidat - toinen tärkeä tekijä valittaessa tällaisen aidan.
 • Valinta tahansa väri, ja vastaava muotoilu osan rakenteet sijaitsevat sen päälle.

Kannatinosilla ja ristikko voi olla samaa tai eri väriä

 • Suuri nopeus asennuksen. 3 D aidat hyvin nopeasti ja helposti koota erillisiin osioihin kautta erityinen kiinnityspisteet. Suurimman osan ajasta se kestää asentaa pilariin, mutta jos teet sen ei omin käsin ja käyttää palveluja on asiantuntijoita tekniikoita ja välineitä, asennus vie hyvin vähän aikaa, jopa erittäin pitkiä.

Maaperä Poraus Asennus pylväät

 • Laatu ja luotettavuus. 3 D aita kumoaa yleinen uskomus, että halvin ei voi olla korkealaatuisia. Tekniikka sen tuotanto perustuu pyöreä hitsin, jonka läpi tangot on lähes mahdotonta murtaa. Siksi on niiden luotettavuus ei ole huonompi metallisista tai kiviseinät.
 • Kestävyys. Edellyttäen laadullinen ulkoista suojaa rakenneosien.
 • Keveyttä. Kussakin osassa on pieni paino, joka voidaan asentaa aidat todistamaan ilman 3D-tekniikka ja useita avustajia.
 • Helppokäyttöisyys. Koko elinkaarensa, joka voi olla jopa 15-20 vuotta, 3D aita ei vaadi sinua mitään huolto- tai korjaustöitä.
 • Esteettisiä ja moderni ulkonäkö.

3D aidat tuotanto suoritetaan monet venäläiset yritykset tuoda laitteita eurooppalaisille teknologioita ja standardeja.

Hitsausraidalla tuotantoon 3D miekkailu

Yksi suosituimmista voidaan erottaa aita TerraFence, Fensys, kaupunki, Gitter. Kaikki ne ovat korkealaatuisia, pitkä käyttöikä ja vaadi huoltoa, ja lisäinvestointeja aikana koko toiminta-ajalta.

Asennus aidat valmistettu hitsattu metalliverkko

Kuten jo mainittiin, kiitos modulaarinen, 3D aita helposti ja nopeasti asennettu tukien avulla erityinen kiinnikkeet. Voit tehdä tämän itse, ei edes ole kokemusta. Päätehtävänä - tarkka asettelu ja laadukas asennus sauvat aidan.

On olemassa useita eri tavalla asettaa tukipilarit: betoni, butovanie asennus laippa ja ruuvi paalut. Tutkittuaan tämän sivun videot voit nähdä, kuinka yksi heistä.

Ja sitten me lyhyesti selittää kukin.

 • Betonointi voidaan tehdä osittain tai koko syvyys maanalainen osa tuesta. Ensimmäinen variantti käytetään riittävän kestävä maaperään. Post kaivaa maahan noin 1 metri, mutta vain ylempi puoli betonoidaan levinneisyys. Täysi betonointi käytetään keuhko- ja heikottaa irtotavarana maaperässä.

Varoitus! Manuaalinen edellyttää, että asennus verkon moduulien pylväisiin suorittaa vasta, kun täydellisen jähmettymisen betoniin.

 • Butovanie raunioista. Post set etukäteen porattu reikä syvyys ei ole alle metrin, jonka jälkeen se vähitellen täyttyy hiekkaa ja soraa, jonka raekoko on 5-20 mm, ja puristetaan perusteellisesti. Sen olisi seurattava pystyasento tukea.

Käyttöä varten. Tämä menetelmä on hyvä heaving ja vetinen maaperän korkea savipitoisuus.

 • Asennus laipat tehdään kun on jo valmiin nauhan perusta. Laipat hitsattu navat on useita kiinnitysreikiä, joiden kautta ne ovat kiinnitetty alustaan ​​ankkuripulttien.

pilarin laippa

 • Asennus ruuvi paalut keräykseen tehdään nopeasti ja ilman liikaa likaa. Paalut laipat ruuvataan maahan, ja sitten kiinnitä ne pohjaan pilariin.

Aidat dacha helpoin 3D säätöruuvin tukeen

Tämä menetelmä - nopein ja vähiten aikaa vievää kaikista. Yrität asentaa osiot voidaan välittömästi asennuksen jälkeen pylväät, odottamatta betonin kuivuessa.

Kukin näistä menetelmistä on oltava tarkka väli tukien sama leveys yhden moduulin - 2,5 metriä.

Tämä osa ei yleensä aiheuta ongelmia edes itse asennus. 3D-tuotanto aidat sisältää valmistamiseksi moduulit yhtä leveitä ja laite reikien pilarit niiden kiinnitys.

Siksi asennuksen jälkeen tukea voit vain varmistaa paneeli tukien avulla erikoislaitteet sisältyy sarjaan: puristimet, kiinnikkeet tai kiinnityslevyt pulteilla ja muttereilla.

Vaihtoehdot Pantakiinnike ja kannatin

Ainoa ongelma piilee muodostumista kulmat. Koska kukin sarake on vain yksi rivi reikiä, jälkimmäinen on porata omat pora metallin tietyn halkaisijan. Vaikka voit käyttää ruuveilla metallille, kiinnittyä alaosassa.

Kaikenlainen aidat on etunsa. Puuaita - kaunis ja ympäristöystävällinen, kivi tai betoni - perustaja ja kestävä aita levystä - helppo asentaa ja ylläpitää.

3D-verkko on, kun kaikki edellä mainitut edut, mutta ei juuri mitään haittoja. Siksi ei ole yllättävää, että se valitsee yhä useammat asunnon ja johtajien eri yrityksissä.

Aita 3 d

Vahva ja luotettava

3D aidat - metallin ositettu aidat ovat rauta tangot, jotka on hitsattu yhteen. Ne on sinkittyä terästä, joka takaa artikkeleita voimaa ja kestävyyttä. Samantapaisia ​​malleja yhä suosittuja, koska korkea laatu ja edullinen hinta. Ne ovat laajasti käytössä alueilla asuintalot, teollisuuslaitokset, urheilu- ja lasten leikkipaikkoja, pysäköintialueet, oppilaitosten ja niin edelleen.

Edut 3D-suunnittelu aidat

Tärkein etu on 3D aidat rakenteellisen lujuuden . Saavutetaan se kustannuksella pystysuora metallitangoista äänenvoimakkuuden käyrien muodossa aaltoja. Kuten mutkia lisätä poikittainen murtolujuus. Ne voidaan tehdä useissa paikoissa.

Lisäksi pystysuora tangot, jotka yhdistävät vaakapalkeilla on läsnä rakenteessa.

Lisäksi vahvuus, 3D aidat ovat myös useita etuja:

Pitkä käyttöikä kuten aidat varmistetaan se, että niiden valmistuksen käytetään monikerroksisen pinnoitteen tekniikkaa.

Käyttävät yleensä kolmea suojamateriaalit:

 1. Ensimmäinen kerros on sinkkiä. Se tekee rakenteesta erityisesti sen korroosionkestävyys.
 2. Nanoceramics soveltaa jälkeen galvanointi. Se palvelee lisäsuojaa korroosiota prosesseja ja vaikutuksia eri ympäristötekijöiden (ultraviolettivalon, korkeissa ja matalissa lämpötiloissa).
 3. Lopullinen kerros on polymeeripäällyste. Se suojaa tuotteita naarmuilta, sirut ja muita vaurioita.

Keskimäärin 3D aidat ovat noin 60-vuotiaita.

Edullisia aidat on mahdollista, koska pieni kustannus raaka-aineiden ja yksinkertaisuus suunnittelun rakentaa. Asennuksesta, voit myös säästää rahaa, koska valmistajat tarjoavat yksityiskohtaiset asennusohjeet.

Metallirakennukset suhtautuisi myönteisesti tahansa alueella. Laaja väri tuotevalikoima edesauttaa luomaan ainutlaatuinen sivuston ulkoasu, voit valita halutun värisävyn yhdistettynä ympäröivään maisemaan.

Avoimuus aitaus ei estä tunkeutuminen auringonvalon saliin ja visuaalisesti laajentaa rajoja.

Muotoilu on kevyt, mikä tekee mahdolliseksi asentaa aidat omaan 3D osallistumatta raskaan kaluston ja suuri joukko ihmisiä.

Baarit metalliverkosta ovat niin vahvoja, että ne ovat lähes mahdoton murtaa. Päästä hyökkääjä tulee aidattu alue aidan joten se tulee olemaan vaikeaa.

Mistä komponenteista koostuvat 3D aidat?

Korkeus 3D aidat, tavallisesti korkeintaan 2,0 m. Mutta voit tilata rakentamisen tahansa korkeus haluttaessa.

Tällaiset aidat ovat poikkipinta rakentaminen, joka yksinkertaistaa niiden asentamiseen prosessiin.

3D aitaaminen koostuu seuraavista komponenteista:

 1. Metallikappaleiden tai rainojen esteitä. Niiden leveys on keskimäärin 2,5 m, korkeus 1,5-2 m, silmäkoko - halkaisija tangot 0,050-0,2 m vaihtelee 3,5 mm: stä 5 mm .;
 2. Tukipilarit. Ne tulevat kierroksella ja neliön muotoisia. Työpaikat on reikiä kiinnittämiseksi metalliverkkojen. Top tuet kiinnitetään erityistä tulpat estämään kosteuden ja likaa. Navat tulevat laajennettu alaosa edelleen betonointia maahan joko tasainen pohja asentamiseksi kovalle pinnalle;
 3. Kiinnittimet. Nämä voivat olla metallia tai muovia sinkilöiden, seulomiseen.

Valmistelutyöt ja tilasuunnittelun

3D aidat hyvin tehdasvalmisteiset, koska halukkuus yksittäisten osien ja erikoislaitteita. Vaikein osa asennuksen - se Asennus laakeri pilarit.

Mutta jos palkata kokeneita ammattilaisia, niin tämä menettely ei vie paljon aikaa.

3D aidat asennus tekniikka käsittää useita vaiheita:

 • Merkintä alueella. Aluksi määritetään kulma-merkki. Ne asennetaan väliaikaiset tuet, jotka on sidottu köysillä. Linja venytetty johto asettanut aidan rakentaminen. On tärkeää ajatella etukäteen, mistä se on panos laskea kaiken oikein.
 • Asentaminen pilarit. On olemassa useita vaihtoehtoja asennukseen tukipilarit. Kun asennetaan kovaan pintaan, kuten betoni pilarit kiinnitetään ankkuri pultteja. Asennus betonointi liittyy tukkeutumisen pylväät syvälle maan. Tehdä tämän, vedetään ulos kuopan mittarin. Keskellä reiät on asetettu rekvisiittaa ja täytetty betonilla. Alareunassa kukin kuoppa on toivottavaa täyttää vähän kivimurska, jotka lisäävät stabiiliutta tukea.

Toinen tapa on asentaa ruuvi paalut. Nämä paalut ruuvataan maahan, ja niiden pohja pultattu laakeri pilarit. Kun kiinnityspukkien on noudatettava niiden välinen etäisyys on yhtä suuri leveys yhden metallin osassa.

 • Asennus aidan osissa. Tämä vaihe on helpoin, koska asennus osiot tukipilarit etukäteen olemassa erityisiä pihdit, ja asettaa vartija lukot ovat sopivia ruuveja ja niittejä.
 • Tässä suhteessa käytännöllisyys, tehokkuus ja kestävyys, 3D aidat käytetään yhä aidat eri alueille.

  1

  You may also like

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  19 + = 23