sairauksien kurkkua

Sairaus kurkut ja niiden hoidosta

Kasvaa hyvä sato kurkkuja, sinun on tiedettävä paitsi erityistä maatalouden teknologian laitoksen, mutta myös sairauksia, jotka voivat aiheuttaa korjaamatonta vahinkoa kasvi ja tuhota koko sadon.

Sairaudet, jotka vaikuttavat kurkku viiniköynnöksen eri vaiheissa kasvukauden voidaan jakaa kolmeen ryhmään.

 1. Sienitaudit.
 2. Bakteeritaudit.
 3. Virustaudit.

Yleisin sieni-tauti kurkut - härmän. Syy sen ulkonäkö lehdet - äkilliset muutokset lämpötilassa ylimäärä typpeä maaperään tai puute kaliumia. Sairastuneita kasveja ovat piilossa valkoinen jauhe, ovat kitukasvuisia ja vähitellen kuivua.

Lehtihome peronosporioz tai syntyy seurauksena korkea kosteus, kastelu kylmällä vedellä, jyrkkä lämpötilan lasku. Ensimmäinen näkyvät lehdet ruskeita pilkkuja, jotka muutaman päivän kuivua. Homeitiöt ovat kääntöpuolella lehtiä. Marginaaleihin tuuli ja tuholaisia ​​naapureiden tonteilla. Tautia esiintyy tartunnan saaneista kasvijäännöksiä sienimyseelistä tai siemen. Provosoida tauti korkea kosteus ja lasitus kylmällä vedellä sekä äkilliset päivällä ja yöllä lämpötila. Se ilmenee hedelmäsatoon kaudella.

Vaarallinen sienitauteja kurkut olisi myös aktivoitava valkolahottaja, oliivi paikalla, root rot.

Kurkku bakteerisairautta

Tärkeimmät oireet bakteerilakastumistaudin (aiheuttava aine - Erwinia tracheiphila) on:

 • nopea nuutumisoireita kasveja;
 • ulkonäkö on valkoinen tahmea massa (samanlainen sylki), joka vapautuu varren;
 • lehtilaikkutautien ja rappeutuminen.

Virus jatkuu edelleen varren ensi vuoteen. Jos huomaat oireita bakteerilakastumistaudin, niin sinun ei tarvitse polttaa kuivan varret. Istutettu melonit työmaalla vasta 5-6 vuotta. Siemenet kerätty näistä kasveista, ovat myös taudinaiheuttajia.

Aiheuttava aine pehmeää lahoa bakteeri on Pseudomonas burgeri Pot. Tartuntalähde tartunnan hoitamatta siemeniä. tauti on usein hidasta ja alkaa edetä vain lämpötilan laskiessa. Omistajat valittavat huono arvosana tai juuri korjattu siementen, koska pula sato tässä taudissa voi olla yhtä suuri kuin 40%.

Ensimmäiset merkit märkä rot:

1
 • hidas kasvu versoja;
 • lakastumista ja näivettyminen alemman lehdet;
 • suuri määrä Netherbloom;
 • ruma muoto hedelmiä;
 • vetinen kuori hedelmät ja öljytahroja lehdet;
 • nopea menetys turgor iltapäivällä;
 • pehmentää varret ja verisuonten tummumisen;
 • ruskea massa sisällä kurkku massaa.

Sairaudet kurkkua levitä hyvin nopeasti kosteissa olosuhteissa. Suurin osa viruksen kärsivät kasvihuone kasveja.

Kulmikas lehtilaikkutautien on kuolinsyy kurkut lyhyessä ajassa, ja pidetään kaikkein vaarallinen taudin nopeaa siirretään laitoksesta toiseen. Infektio leviää tuulen, vesipisarat, ja tuholaisia ​​tartunnan siemeniä. Tauti on ominaista ulkonäön täplät lehdet ja hedelmät, jotka kuivuvat kangas muutaman päivän. bakteeri tuottaa suurimman nopeasti lämmin, kostea sää.

Tappioon verisuonten bakterioosia hedelmät menettävät makua ja tuotteiden laatua. Ruokaa, ne ovat sopimattomia ovat puisia. Tartunta leviää käyttäen tartunnan siementen ja kasvien jäämiä.

Virus tauti, jolle on muutos kurkku lehtien väri. Käytössä se on paikkoja, jotka muistuttavat mosaiikki ja lehtien terä itse käänteitä ja grimaces. Kaikki virustaudit lähetetään siemeniä tai kuljetetaan tuholaisia. Ennen istutusta siemenet suositellaan lämmön lämpötilassa 70 astetta kolme päivää.

Kurkkua mosaiikki näyttää 25-30 päivää istutuksen jälkeen vuonna nuoret lehdet. Arkille on kirjava kellastumista, se muuttaa muotoaan. Jos et aloita taistella tautia, niin muutaman päivän saaneen tartunnan, ja hedelmiä. Jagger kurkkua mosaiikki on kirvoja.

Valkoinen kurkkua mosaiikki näkyy valkoinen tai keltainen sijoittelussa-Stars. Usein koko arkki on valkoinen, kun taas hedelmät on maalattu valkoiset raidat. Tartuttaa kasvi valkoinen mosaiikkivirus voi vain ottaa yhteyttä menetelmän ja siemenet.

Vihreä mosaiikki voi sekoittaa tavallisen sellainen sieni virus, mutta se vaikuttaa vain nuoret lehdet. Ne näkyvät vesicular kasvaimet mosaiikki kellastumista, ryppyinen. Kasvit eivät kasva hyvin, munasarja kuivuu ja murenee.

Miten torjua sienitauteja kurkut?

Menestynein taudin torjunnassa - on sairauden puuttumista. Tämän tuloksen saavuttamiseksi auttaa ehkäiseviä toimenpiteitä. Mitä minun pitäisi tehdä?

 • Tarkkaile kierto.
 • Kiinni säännöllinen kastelu lämpimällä vedellä.
 • Pottu.

Torjunnassa sienitauteja hyväkäytöksinen osoittautunut ruiskutus kurkku infuusiona mullein, kehäkukka.

Kun infektio härmän suureksi avuksi tällaisia ​​lääkkeitä kuten "Topaz", "Kvdris". "Oksihom".

Jos huomaat ensimmäisiä merkkejä taudin lehtihomesienen, lopeta lannoitusta lannoitteiden ja spray kasvien kanssa kaliumpermanganaattiliuoksella, tinktuura maidon hera. Akuutissa vaiheessa auttamaan tällaisten lääkkeiden kuten "HOM", "Kuprosat", "Ridomil Gold", "Polikarbatsin". Nämä lääkkeet ovat erilaisia ​​vaikutuksia torjunnassa juurikäävän ja valkoinen, oliivi laikku.

Menetelmät torjumiseksi bakteeri-sairauksien kurkut tautiin

Bakteeritaudit yleisin ja jokainen puutarhuri on tietää perussäännöt kasvinsuojeluaineiden viruksilta tässä ryhmässä. Huolto työlupa suojella nuoria kasveja varhaisessa vaiheessa niiden kasvua.

 • Edetä kylvö- ja tuskallinen bakteereista.
 • Desinfiointi siemenet ennen istutusta (liota 12 tuntia pimeässä kaliumpermanganaattiliuoksella).
 • Säännöllinen kitkeminen ja jäännöksistä pihalta.
 • Tuholaistorjunta, jotka ovat kantajia infektio.
 • Oikea kastelu lämmin puolusti vesi: kaatamalla vettä pitäisi olla vako, eikä juureen kasvi.
 • Ripottele kurkut tuholaisia.
 • Viljelykierto: kurkut palata sinne vasta neljän vuoden kuluttua melonit.
 • Kasvihuoneessa, ulkonäkö bakteeri-sairauksien, jotka liittyvät suoraan kondenssiveden muodostumista. Välttää suuri määrä kondensoitua kosteutta, lämpötilan vaihtelut aikana, on välttämätöntä käyttää lämmitykseen huoneen yön aikana.

Ja jos et pysty suojaamaan kasveja tartunnalta? Prosessi kurkku sairauksien pelastaa sadon? Kupari-laakeri lääkkeet auttaa "Kuproksat" Bordeaux seos. Käsittely tulisi suorittaa kahdesti, välein 10-12 päivä.

Taistelevat erilaisia ​​mosaiikkivirus

Paras tapa torjua viruksen mosaiikki - ennaltaehkäisy.

 • Liota siemeniä ennen istutusta desinfiointiaineiden tai lämmintä 70 astetta.
 • Tuhota kaikki kasvijätteistä puutarhassa sadonkorjuun jälkeen.
 • Taistella kirvoja ja muita tuholaisia.
 • Desinfioi komponentteja.
 • Kaada lämmintä vettä uomia.
 • Sitoa kasvien tukeen.
 • Tarkkailla maaperän laatu.
 • Hävitä sairastuneita kasveja.

Nämä säännöt auttavat välttämään virustartunnan mosaiikki, mutta jos kasvi on sairas, sinun ei pitäisi heti turvautua kemikaaleihin. Tinktuura sipuli asteikot, voikukka, tupakka, valkosipuli auttaa selviytymään ongelmasta.

Tietää tarkalleen, mitä olet tekemisissä virus, tarvitsevat apua agronomi. Voit käyttää internetiä tai kirjan vihannestuotannosta, mikä osoittaa tauti kurkkujen kuvia ja kuvattu ominaisuuksien kunkin infektion ja miten käsitellä niitä.

Jos sinulla on kysymys, voit kysyä se kommentteja tämän artikkelin alla!

Asiantuntijamme vastata kysymykseen lähitulevaisuudessa (1-2 päivää), rekisteröidy kommentoida ajoissa saada ilmoituksen siitä vastauksesta!

Pidin artikkeli. Mutta kun puutarhuri oppia merkkejä, kun vihollinen on aivan lähellä. Ja kuva on todella harvoin klassisen. Yleensä oireet voidaan määrittää vain agronomi.

Vain yksi tapa, asianmukaista hoitoa. Terve kasvi kamppailee itse sairautta. Istutus ainoastaan ​​lämpimässä maassa. Kastelu hedelmiä kohtalaiseen. Ajoittain kasveja siroteltu tuhkaa, liitu, kalkki pylovkoy. Kastelu aamulla ja aina lämmintä vettä. Illalla auringonlaskun jälkeen käsittelyn biologisesti aktiiviset valmisteet noin EM-1 Baikal. Tällaiset käsittelyt numeerisesti pieni tuhota itiöt sienitaudit, luo suojan hyönteisiä ja tauteja. Suojaa virussairauksia ovat läsnä. Kun taas sama kirva ei ole kärsinyt virus terveelliseen kasvi, kipeä skorenko täytyy tuhota missään kehitysvaiheessa. Ja yrittää poistaa kasvillisuutta ja juuret koskematta lähialueilla pensaita. Merkki siitä, että virus on häipyminen, ryppyinen lehdet, ruskea rengas varsi leikataan kurkku mauton ja ruma. Märkä rot voidaan välttää, jos kasvihuoneen ei ole yön lauhde. Se on erityisen tärkeää ehkäisyyn ei paksuuntua kasvin.

kerro mitä semmoista lehdillä. ja miten päästä siitä eroon.

Mutta Press Photo:

Paras turvallinen keino torjua sairauksia kurkkujen aikana hedelmäsatoon on jodiliuokseen. Hoito tulisi suorittaa kunkin sumu ja sade. 10 litraa vettä lisätään 0,5 litraa maitoa ja 15-30 tippaa jodia. Voit lisätä 1 rkl. litraa nestemäistä saippuaa tai shampoo parempaa tarttuvuutta. Kurkut eivät ole enää sairas ja hyviä hedelmiä. Ratkaisu voidaan myös käyttää muita vihanneksia.

kuten sitä kutsutaan, ja kuinka partaansa.

Mutta Press Photo:

Sitä se on? Mitkä ovat normaaleja kasveja, sitten yhtäkkiä muutaman tunnin niin. Ja jodi maitoa ja sirotellaan veteen, ja fitosporin, ja kaliumpermanganaatti. Väärin. Kirvat eivät näe. Just niin intavirom enemmän spray, kaiken varalta?

Mutta Press Photo:

Päätellen laitoksen mielestä kärsii ylitarjonta huumeita. Samanaikaisesti tai tehdä lyhyen keskeytyksen käsittely useita lääkkeitä voi aiheuttaa palovamman lehdillä. Siten, tummat täplät lehtiä levy ovat edellä annos kaliumpermanganaattia liuokseen ja vaaleita täpliä - toiminnan seurauksena jodia. Tarkastelemaan myös maaperän potin vetinen. Liian märkä maa tarvitse anna kuivua, ja jos tuholaisia ​​havaitaan - muuttaa ravinteiden maaperään. Suhteen kirvoja, se asuu kääntöpuolella arkin, joka on käsitelty, kun havaitaan tuholaisia.

Yhtäkkiä nahistuneita varret ogurtsov.Na ikään kuin zamerzli.No kasvihuoneen sisällä + 12, kadulla + 8.Teplitsa otaplivaetsya.Vykopali juurena yhden yön, ei lahoa, ei gematomy.Zavyali kaikki varret ja 5-6 kanssa sänkyä .

Tauti kurkut auki maahan, ja taistella heidän kanssaan, kuvat

Kasvaa hyvä sato kurkkuja, sinun on tiedettävä paitsi erityistä maatalouden teknologian laitoksen, mutta myös sairauksia, jotka voivat aiheuttaa korjaamatonta vahinkoa kasvi ja tuhota koko sadon.

Yhteinen kurkkua sairaudet

Mitkä sairaudet ovat yleisimpiä? Torjunnan Kurkku tauteja ehdottaa alkaa etsiä syytä korjata sen, ja sitten edetä, jotta käsitellyissä kasveissa. Estämään metsien tuhoutuminen ja säilyttämisen tulevaisuudessa viljelykasvien tulisi oppia havaitsemaan ensimmäiset merkit tappion, oppia käsittelemään infektio ja tuholaisepidemioiden. On myös mahdollista laittaa niin lajikkeiden kurkku kulttuuri tärkein etu on niiden vastustuskyky tarttuvan prosesseja. Usein on sairauksia, kuten:

Kehittämisen kanssa ensimmäisiä merkkejä näistä sairauksista on suositeltavaa nopea käsittely kurkkua bush estää satovahinkojen tulevaisuudessa. Hoitoon kemiallisten fungisidia käytetään, koska folk korjaustoimenpiteitä ovat yleisiä.

Taudinaiheuttaja homesienisus- Erysiphe cichoracearum ja Sphaerotheca fuliginea ns obligantny loinen. Taudinaiheuttaja tuodaan kasvisoluihin orvaskeden, muodostaa ominainen valkoisia laikkuja - rihmasto.

Itämisaika on 3-5 päivää. Jaetaan juustoa lämpimämmässä ilmastossa, uhkasi kaikilla alueilla, joissa on kasvatettu. Flash haittaohjelmia kaste kurkut havaittiin yleensä 3-4 päivän kuluttua sateet. Kasvua kondidy optimaalinen lämpötila on 16-22 C ja suuri ilmankosteus. Aktiivinen itiöinti tapahtuu suhteellinen kosteus on pieni, runsaasti valoa.

Vastaisten menetelmien härmäsieni kurkku

Recall folk korjaustoimenpiteitä suojelemiseksi kurkun härmä:

 • Hera (käänteinen) suhteessa 01:10, käsittely on levyn muodostaa suojaavan kalvon, suuri leviäminen sieni.
 • Saippualiuoksessa toimii samalla tavalla - suojaa levyn pinnan ottamalla käyttöön patogeenin.
 • Flask kolme korovyaka myös joitakin sienimyrkkyaktiivisuus. Käytä 1 kg Lietteen: 10 l: aan vettä.
 • Nokkosta, tupakka käytetään estämään - infuusiona tai keittäminen käytetään ruiskuttamalla ennen tappion Bush.
 • Heti kun huomaat ensimmäisiä merkkejä hometta, heti ripottele kasveille sienitautien, esimerkiksi topsinom. Tai hoitaa niitä liuoksella, valmistamiseksi "TOPAS" valmiste, joka sekoitetaan 2 ml. valmistus 10 litraan lämmintä vettä. Suihkutus suoritetaan tuuleton kuivalla säällä sekä ehkäisyyn sairauden, ja ensimmäinen merkki se saapuu.
 • Hyviä tuloksia torjunnassa hometta tarjoaa käsittelylaitos valmiste "HOM" (liuos kuparioksikloridin). Liuoksen valmistamiseksi ottaa 40 g jauhetta ja se liuotetaan 10 litraan vettä ruiskutetaan kasvien expending litraa saatua liuosta 10 neliömetriä.

Viimeaikaiset artikkeleita puutarhaan ja puutarha

Yksi vaarallisimmista taudeista kurkkua, hyökkää ja taimet ja kypsä kasveja. Lisäksi se vaikuttaa vesimeloni, meloni ja kurpitsa. Ja yhtä menestyksekkäästi vaikuttaa kasvien kasvihuoneessa ja ulkona. Heikko kasvit kuolevat nopeasti. Reunoja pitkin lehdet muodostettu valo-harmaa paikkoja, vähitellen leviävä arkin alueella. Ne tummia laikkuja - sieni elin itiöitä. Varren, versot ja kaulan juureen muodostivat pieniä vaaleita-ruskeita pilkkuja. kumi (eritteet) vapautuu bakteerien sekundaarisen vaurion. Hedelmät ovat mustia ja muumioitunut tai peitetty tiheä mustia pisteitä.

Useimmat aktiivisesti ilmenevät hedelmiä aikana. Tauti on tarttuva luonteeltaan. Sieni voi jäädä pitkään tilassa valekuolema maaperässä ja varret. Siirretään orgaaniset jäännökset ja ilma on joskus löytyy tartunnan siemenet. Vaikuttavat hedelmät eivät sovellu ihmisravinnoksi. Kasveja tartunnan askohitozom viimeisessä vaiheessa vaikea parantaa ja kuolevat yleensä täysin

Käsittelytapoja askohitozom kurkkua

 1. Välttää lämpötilan vaihtelut ja vesi kylmällä vedellä.
 2. Siemenkiteitä käyttäen luotettavien valmistajien käsiteltiin vastaavasti.
 3. Vuotuinen höyryssä ja kaasutuksessa maaperän desinfiointi kasvihuoneet 2-5% formaliiniliuosta (virtausnopeus 1 litra 1 metri).
 4. Ruiskuttamalla 1% Bordeaux neste, kuparisulfaattia (5 g per 10 litraa vettä) lisäämällä ureaa (10 g 10 litraa vettä).
 5. Taudin hävittämiseksi sen varren päällystetty kupari-kalkkipitoisessa jauhe (seos kuparisulfaattia ja liitu 1: 1).

Artikkeleita huone ja koristekasvien

Lehtihome - peronosporosis

Perenosporoz tunnetaan paremmin nimellä lehtihomeella - yhteinen sieni tauti kurkkujen, joka yleisimmin vaikuttaa kulttuuriin ja se on vaarallista sadon. Jos et ryhdy toimenpiteisiin, kasvit voivat kuolla kokonaan. Kun sairauden oiretta näkyvät lehdet kurkku vihreitä öljyinen pisteitä, jotka vähitellen tarttua koko laajalla alueella, mikä johtaa kudosvaurioita kasveja. Lehdet muuttuvat ruskeiksi jälkeen polttaa, ne kuivuvat 2-3 päivää. Optimaaliset olosuhteet patogeenisten organismien terävä lämpötila hyppää päivän ja yön lämpötiloissa, sekä sade ja kastelu kylmällä vedellä.

Vaikka lehtihome osu hedelmät, kuivatut lehdet, jotka ovat voimanlähde, provosoida kuivaus ripset täydellisesti. Tämä johtaa jälkeenjääneisyyden sikiöiden ja vähentää tuottavuutta kuoleman. Hedelmät, jos kypsä, maku ja ulkonäkö huono. Varhainen kypsyminen kurkut enää suojassa vahinkoa taudista, koska sadonkorjuu tapahtuu ennen yöaikaan lämpötilan pudotus.

Vastaisten menetelmien kurkun

Itiöt voivat säilyttää kyky elää vaarallisesti maaperässä pitkään, joten käsitellä niitä on hyvin vaikeaa. Jos ilmenee peronosporosis tai kurkun, ohjaus toimenpiteitä pitäisi käyttää myös tiettyjen valmisteet, jotka sisältävät kupari (Bordeaux seos, Ridomil Gold, oksihom). Nämä välineet ovat tehokkaita profylaktisena aineena.

Jos iski kurkkua lehtihomesienen, hoito toteutetaan valmiste "Rizoplan". Sen perusteet luotiin jonka elävien solujen tiettyjen bakteerien. Ne ovat täysin vaarattomia ihmisille, mutta haitallista riita lehtihometta. Lääke ei myöskään kerry maaperään, ja heti hajoaa.

Perinteisten valmisteet voidaan soveltaa lehtihomesienen kurkkukasvilla ja folk korjata - hera. Hän ruiskuttaa lehtiä.

Kurkku antraknoosin on yksi vaarallisia sairauksia kuten vihanneskasveja, joka sai koko jakelu alueella monissa maissa. Edustaa sienitautia, copperhead (tunnetaan myös nimellä antraknoosin) tarttuu kasvin kokonaan. Varret se osoittaa ruskeita pilkkuja, jotka "syö" elävä kudos vihannesten yksinkertaisesti johtaa sen lopettaminen. Leaves vaikuttaa kellertävä pisteitä, mikä nopeasti kasvaa kooltaan; Tämän seurauksena kangas kuivuu ja putoaa, muodostaen rakomaisen aukon lehdet. Lisäkohde kurkku antraknoosin valitsee suoraan hedelmät; heille tauti näyttää pienissä nopeakasvuisia tyynyt vaaleanpunainen väri, joka nopeasti yhdistää yhdeksi saumattomaksi, jatkuva haava. Rihmastoa sientä tunkeutuu riittävän syvälle Zelentsy: 3-5 mm. Kurkut menettävät markkinoitavuuteen ja tulla kulutukseen kelpaamattomiksi.

Kurkku Anthracnose - sairaus, joka on kaikkein hankkii aktiivisuus korkeassa kosteudessa; sateen ja kasteen ja nolla lämpötila 4-30 ° - enemmän komfornosti ehdot sen leviämistä. Itämisaika kestää 4-7 päivää. Lämpötilassa + 20-25 astetta sieni kypsymisen aikana vähenee ja on kolme päivää.

Käsittelytapoja kurkkua antraknoosi

Siemenet ennen kylvöä etch suositellaan fungisidi TMTD, joka perustuu 1 kg - 4 grammaa huumetta. Tämä operaatio voidaan suorittaa 2-3 viikkoa ennen istutusta. Toiminta käsittelijä ulottuu koko kasvukauden ja on hidastaa ja pysäyttää prosessi solunjakautumisen ja tumat patogeenisten sienten, jotka sijaitsevat tehtaan ja maaperään. Ennen kylvöä siementen suositellaan myös liota liuoksessa biostimulator "Immunotsitofit". Sen toiminta on ehkäisevä tunne, kasvien muotoja erittäin vastustuskykyinen erilaisia ​​sairauksia (mukaan lukien sieni), stimuloi nopea viljelmän kasvua ja kulkee sen erilaisia ​​biologisia prosesseja.

bakterioosia kurkut

Bakterioosia kurkut on hyvin yleinen sairaus. Se on erittäin kielteinen vaikutus kasvuun kurkkua. Vaikuttivat merkittävimpinä sirkkalehtien, ne näyttävät pieni koko haava. Läikkiä lehdet, joilla on kulmikas muoto, ruskea. Tauti kehittyy hyvin nopeasti terävä lämpötila laskee. Tärkeimmät lähteet virus: siemenet ja erilaisia ​​kasvijätteitä.

Käsittelytapoja bakteriosis kurkkua

Vaikutti lehdet ja hedelmät kasvi on tarpeen repiä pois ja tuhota. Suuri leesio, käsiteltiin liuoksella, jossa oli Bordeaux seoksen pitoisuus on 1%.

Harmaahomeen - bakteerisairautta kurkkua. Tauti on laajalle levinnyt. Se vaikuttaa kaikkiin elimiin kasveja. Haarautumiskohdissa varren juuri kaulus, rikki kasvin osat sumeaa limainen kohdetta, peitetty harmaa patina itiöintiä.

Koska jatkuva infektio itiöitä viereisten kasvien, on olemassa todellinen uhka on merkittävä saannon menetykseen.

Käsittelytapoja harmaa rot kurkkua

 • noudattamista viljelykierto ja maatalouskäytännöt;
 • virheettömästi ja ajantasaisesti desinfiointi kasvihuoneet;
 • käsittelylaitoksia ennaltaehkäisevästi;
 • ulkonäkö taudin pysäkki kastelua;
 • jatkuva karsiminen vaikuttaa osat;
 • kipeä kohdetta pölytetään koostumus: 1 kuppi liitu, 1 tl kuparisulfaattia, 1 kuppi tuhkaa.
 • samalla parantaa kasvitauti tulisi käsitellä sienitautien sallittu. Voit tehdä tämän, voit käyttää "Hom", "Barrier", "Rovral" tai "Bayleton".

Lue myös artikkeleita

Aiheuttava aine valkolahottaja kurkut on sieni, joka hyökkää juuret alaosan varret, petioles ja hedelmät. Vaikutusalaan kasvien osia, valkoinen flocculent plakkia, joka myöhemmin ilmenee mustia pisteitä.

Paljon kankaita, joka kehittää sieni, pehmenevät ja osliznyayutsya, kasvi sään, sitten kuolee. Zelentsy tartunnan hyvin nopeasti kosketukseen potilaan varsiosan. Kasvu oli vahvaa sairauden sadon kurkut (zelentsov) on vähennetty huomattavasti.

Edistää taudin alennettu lämpötila suuressa kosteudessa, tiivistynyt laskeutumisia ennenaikainen leikkaus sairaita ja kuolevia lehtiä.

Käsittelytapoja valkoinen laho kurkku

1) lomitettu viljelykasvien kasvihuoneissa ja harjuilla;

2) pyyhkimällä pala puuvillaa tai sideharso nousevien varsiosilla alkuperäisen sairauden oireita ja sen jälkeen pölyttämällä jauhettua hiiltä, ​​tai liitu; leikkaamalla sairaan kudoksen kanssa pyydystäminen äänen;

3) ilta kastelu kasveja lämpimällä vedellä;

4) soveltaminen spray sidokset (1 g sinkkisulfaattia, 2 g kuparisulfaattia ja 10 g ureaa 10 litraan vettä);

5) puhdistus kaikki kasvijäämiä yläosan kanssa 2-3 cm kerros maaperän;

6) vähentämällä kosteus kasvihuoneessa määräajoin ilmanvaihdon keskeyttämään sairauden; 7) viljely lajikkeiden resistentti taudin (Urozhainy 86) ja keskimääräinen vastus

Kuukalenterin istutus taimia 2018

Millaisia ​​kukkia istuttaa taimet helmikuussa?

Sipulit kasvaa ikkunalaudalla

Taimet etanat ja vaipat Julia Minyaeva

Julia Minyaeva - ei ole vain viehättävä nainen, todellinen guru istutuksesta ja ...

Basic tauti kurkut ja menetelmiä niiden hoidon ja ennaltaehkäisyn

Johtaja taajuus vauriot kurkku lehdet - härmän. Se ilmenee valkeahkona jauhemainen pinnoite koko alueen lehdet ja varret. Kun kyseessä on välittämättä tauti leviää koko kasvi, joka johtaa keltaisuus kurkkua versoja, ja sitten täydentää otsyhaniyu. Taudin aiheuttaa sieni mikroflooran. Usein se johtaa kuolemaan kasvi.

"Urozhainy" varaus homeen tapahtuu samea, viileässä aikoja lämpötilassa, joka ei yli 18-19 ° C: ssa Se on hyvin talvehtia, joten se voidaan tallentaa korjaamattoman kasveja pihalta uusi kausi siirtyä lähellä pensaita.

Alttein härmän tartuntoja pensaita ylimäärällä typpeä, erityisesti, jos ne kastellaan säännöllisesti. Siten järjestämällä "kuiva" maaperä, aattona lannoittaa kurkku suuri annos lannoitetta, joka sisältää typpeä, näkyviin pensaat riski sairastua hometta.

Taudin estäminen on peli kehityksen kärjessä. Yritä istuttaa kurkkuja kahtena peräkkäisenä vuotena samassa paikassa, siirrä ne poikki puutarhassa niin, että edellinen laskeutumispaikan he palasivat vähintään 3-4 vuotta. Lopussa hedelmiä tuottaville ajan, kokonaan poistaa kasveja vuodetta. kasvihuoneet valmistelujaostoissa auki maahan tulisi tapahtua heti korjuun jälkeen kurkkujen vuodepaikkaa. Ilman lämpötila (erityisesti kasvihuoneissa) ei saa olla pienempi kuin plus 24-26 ° C: ssa, jotta ei luoda suotuisa ympäristö sienen kasvua. Käytä kasteluun lämmintä vettä, niin että teräviä lämpötilan lasku maaperästä. Säännöllinen hoito sienitautien laskeutumiset eivät jätä härmän mitään mahdollisuuksia.

Kun ensimmäinen sairauden oireita tulisi käsitellä kasvin antifungaalisia aineita, esimerkiksi, "Topsin-M" tai "Topaz". Liuotetaan 10 litraan lämmintä vettä 2-3 millilitraa valitun lääkeaineen, ruiskutuksen aloittamista pensaat. Menettely on paras suorittaa tyyni, kuivalla ilmalla.

Jotta voitetaan ylivoima hometta, käyttää hyvin todistettu kuparioksikloridi. 10 litraan lämmintä vettä ottaa 40 grammaa kuparioksikloridin, ja sitten edetä ruiskuttamalla.

Kukinnan tai fruiting kemikaalien käyttö ei ole toivottavaa, joten voit käyttää:

 • tinktuura mullein (1 kg rehua 3 päivä liotetaan 3 litraa vettä ja sen jälkeen laimennettiin edelleen 3 litralla vettä ennen käyttöä);
 • hera (1L piimää sekoitetaan 1 litraan vettä, suodatetaan);
 • sooda-saippualiuoksella (50 g sooda sekoita 50 grammaa isäntä. saippuat, laimennetaan 10 l: aan vettä).

Muista, että ennen ruiskutusta poistaa tartunnan alueilla kasvi.

Tauti on ilmenee kirkas, hieman kellertävä tai valkoisia täpliä koko lehden pinnalle. Jonkin ajan kuluttua, tuhoalueilla ovat alkaneet hankkia ruskehtava sävy, ja sitten kuihtuvat. Suurin riski Lehtihomeen - se voi esiintyä missä tahansa kulttuurin elämän.

Lehtihome - sieni-tauti kehittyy erittäin kosteissa olosuhteissa. Se on edistettävä liiallinen maaperän kosteutta ja liiallinen paksuuntuminen laskua.

Sillä ennaltaehkäisevää Lehtihomeen tulisi säännöllisesti ohut paksuus kurkkua versoja, sitoa ja nipistämällä niitä. Tietenkään ei ole tarpeen istuttaa kurkkuja kahtena peräkkäisenä vuotena samassa paikassa. Kun kauden päätteeksi pitäisi kokonaan poistaa maakasvit. Unohda huuhtelemalla kylmällä vedellä. Liiallinen kastelu, periaatteessa ei ole pätevä. Myös suorittaa säännöllisesti ruiskutus sienitautien tai piimää.

Kun taudin havaitsemisen pitäisi lopettaa kastelua, jotta lannoitteiden, pitää keveiden. Koska ensimmäinen tuki hoitoon istutus liuos polikarbitsina, Bordeaux liuos tai kuparioksikloridi. Voit käyttää huumeita "lauma", "Ridomil". Aikaan vaadittu käsittely tasainen lämpötila kasvihuoneessa, noin 25 ° C: ssa Kasvaessaan kurkut auki maahan ne piilottaa kalvon alle.

Sairaudet kurkkua ilmaantuvat yleensä ensin lehdet ja varret kasveja, ruskea täplä ei ole poikkeus. Tauti on ominaista ulkonäön vihreä ruskea sävy haavaumia kasvi varret. Jonkin ajan kuluttua kohdetta suurentaa, tummentaa itse arkki.

Ongelmana on, että ruskea täplä vaikuttaa koko kasvi. Tauti kehittyy nopeasti, ja se jaetaan alla viileässä sää, kun ilman kosteus kasvaa, esimerkiksi, aikana rankkasateiden. Usein, se aiheuttaa terävä lämpötilaerot, esim. Yöllä halla odottamaton. Se edistää leviämistä sade, tuuli, saastuneen maaperän. Talvet täplät kasvijätteistä ja maaperässä. Sienen itiöitä kylmää kestäviä.

Ehkäisyyn Cladosporiumia een sisältyvät erät vuosittain kurkut uudessa paikassa, muista viettää ennen istutusta maaperän puhdistamiseen. Tuuletetaan kasvihuone, sekä ylläpitää sen vakaan lämpötilan, avoin osuus Peitä vuodetta kalvo tullessaan jäädyttämistä. Lopussa hedelmiä, sadonkorjuun jälkeen, muista poistaa maanpäälliset ja maanalaiset kasvinosat.

Löytää täplät viljelmiä, lopeta kastelu on vähintään 5 päivää. Yritä tasapainottaa ilman lämpötila 20-24 ° C: ssa, luoda epäsuotuisat olosuhteet elämän sieni-itiöitä. Kasvit tulisi käsitellä sienitautien, Bordeaux neste kuparioksikloridi tai valmiste "oksihom". Muista poistaa vuodetta pensaita, jotka ovat aktiivisesti tautia esiintyy, joten ne eivät levitä sitä naapureille.

Sieni-infektiot - todellinen vitsaus kurkut. Yksi heistä, valkoinen rot taipumus näkyä Kaikilla tehdasalueilla. Oireita on: on vaaleita kohtia, jonkin ajan kuluttua tummentaa mustaan, bush paksut vaalea kukinta, siitä tulee limainen, pehmeä, sitten mätänee.

Juureen ongelma aktiivisuuden sieni sklerotioita, mikä on hyvä läpi talven ja kehittyy hyvin nopeasti, ja mikä on tuskallista, sovelletaan märkä maa, korkea kosteus.

Kuten oli laita aiemmista sairauksista, estää hyökkäyksen valkolahottaja- voi olla säännöllisesti harvennus kylvötiheyden, transplanting kurkut vuosittain uuteen paikkaan. On tärkeää, ettei pereuvlazhnyat kentällä päivittäin tuulettaa kasvihuoneeseen, harvennus lehdet, luoden raitista ilmaa vuodepaikkaa. Sadonkorjuun jälkeen muista poistaa kasvin maaperästä, hoitaa sitä antiseptisiä ja sienitautien.

Sairauden hoitamiseksi tarpeen tartunnan saaneen osien käsittelystä osia tai kalkilla. Kun kyseessä on laajoja vaurioita on kokonaan poistaa bush pihalta koska ilman sitä et voi parantaa lasku. Menetelmä pensaat tahansa sienitautien, sitten suorittaa lääketieteellisiä kastike mineraali lannoitteiden (10 litraan vettä, laimennetaan 10 g ureaa 1 gramma sinkin, ja 1 g kuparisulfaattia).

Harmaahomeen on ominaista ruskeita pilkkuja, jauhettu harmaa patina. Se vaikuttaa koko kasvi, joten meidän on toimittava päättäväisesti ja viipymättä. Kuten kaikki sienitauteja, harmaahometta aktiivisesti etenevät liian märkä maa, sekä vähentää ilman lämpötila.

Kaikille sieni Tuholaisten on sama: älä paksuuntua sängyt, puhtaat ulos maasta kasvien lopussa kauden, muuttaa luovuttamisesta kurkut vuosittain. Ja tietenkin, torjunnan niistä on täydellinen ilman säännöllistä puhdistamon sienitautien tai piimää.

Sienitautia kurkut ja niiden hoito ovat pitkälti samanlaiset. Vaikutuksen pensaat tulisi hoitaa fungisidiksi tehoaineet Botrytis sopivat "Rovral" ja "Bayleton". Vähentää tai kokonaan lopettaa kastelu kasvin aikaan hoidon sienilääkkeitä. kaikki tartunnan pensaita on poistettava.

Juurikäävän on nähtävissä paljaalla silmällä zhuhlosti lehtiä. Kasvi kuivuu, tarkastaa jos juuret, ne ovat punaisia ​​ja murentua. Toisin kuin aikaisemmat sairaudet, root rot aktiivisesti kehitetty korkeissa lämpötiloissa, riittämätön kostutusvälineen maahan tai muuten liiallinen kastelu veden kanssa alhaisessa lämpötilassa.

Torjunnan juurikäävän pidetään otsikolla "Alas paksuuntuminen laskua." Estää vahingollinen taudin aktiivisuus voi olla: yritä kastella pensaiden hyvin kylmällä vedellä, erityisesti lämpimänä vuodenaikana, sekä käsittely kasvien sienitautien joka 2-3 viikko.

Kun kyseessä on juurikäävän on tarpeen edistää kehitystä juuristo kurkut. Lisää sängylle tuoretta hedelmällisen maaperän, leikkaa pois alemman lehdet ja varret prikopalis tuoreen maaperän. Maaperään noin kasveja kastellaan lämpimällä vedellä seuraavan 10 päivän ajan. Käytä hiivaliuokselle. Kuivattiin holkit on poistettava maaperän käsiteltiin antiseptiset (esim, jodi), ja fungisidit.

Brown mosaiikin kurkut, minkä johdosta kasvi alkaa kuihtua ja hedelmät kuuluvat märillä haavaumia - merkki tappion Copperhead kulttuuria. Copperhead usein etenee ja kehittyy tartunnan saaneiden siemeniä, joita ei ole kalsinoitu ja käsitelty ennen istutusta. Myös, sieni talvehtii hiljaa ylempien kerrosten maaperän. Copperhead aktivoituu, kun ulkoilman lämpötila laskee tai runsas kastelu kylmällä vedellä.

Ennaltaehkäisevää tuholaistorjunta tehdään monella tasolla. Ensimmäinen kurkut repot vuosittain tai muuten Huolehdi maaperän päivityksen. Sato kokonaan, poista kasvi maasta. Älä käytä siemeniä otettu tartunnan saaneista kasveista, muista hoitaa niitä ennen istutusta. Tuholaiset ovat teidän tarkkaamattomuus selviytymään niistä, sinun pitäisi aina olla varuillaan.

Hoitoon kestää 1% liuos Bordeaux, mikä pensaat spray joka viikko. Kannattaa myös poistaa tartunnan saaneen pensas segmentit, osat tiiviissä kuparisulfaatin tai kalkkia. Kuparisulfaattia voidaan hoitaa maahan sadonkorjuun jälkeen, tappaa sientä.

Video "Menetelmät tautien torjuntaa kurkut"

Tämä video kertoo muutamia yksinkertaisia ​​ja tehokkaita tekniikoita, joiden avulla voit tehokkaasti selviytymään eri sairauksien kurkku omassa puutarhassa tontteja.

Kommentit ja kysymykset

Vau, se on hyvä asia tuli kerralla kirjoittamaan. Ja sitten otetaan kuvaus muoti yhteen paikkaan, eri kohtelu, kolmannella ehkäisyyn. Hyvin tehty!

Uskon, että kun tartunta on parempi poistaa koko pensas kuin yksittäisiä sivustoja. Kyllä, olen pahoillani, mutta se on parempi uhrata yksi tai kaksi pensaat kuin koko peti.

1

You may also like

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

27 − = 17