Tukossa wc mitä tehdä

Tukossa wc, jotka eivät? Autamme itseään

Tilanne, joka usein tapahtuu elämässä, kun vuoksi tietyissä olosuhteissa, herää kysymys: tukossa wc, jotka eivät? Tavallinen syy ylivoimainen este on yritys valua viemäriin tai suuri turvotusta asioita (kuten muovipusseja, sisältö kissan tarjotin, vihanneksia tai hedelmiä jne). Joten kuva muodostuu jossa vettä ja muita kohteita on kulhon tiukasti ruusu. Tietenkin maanmiestemme eivät halua välittömästi yhteyttä huoltokeskukseen. Syitä tähän voi olla useita, ja nyt tällä alueella ei ole tarpeen mennä syvälle. Paljon hyödyllistä pohtia keinoja ongelman ratkaisemiseksi autographic. Joten, mitä tehdä, jos tukkeutunut WC:

№1 tavalla yksinkertaisin menetelmin

Jos tukos ei ole vakavin, se auttaa muutaman ämpärillistä hyvin kuumaa vettä. Se, että kyseessä on edistynyt, on heti havaittavissa - vesi virtaa nopeasti. Toinen menetelmä liittyy kuuman veden: ohut ja kova kumi letku työnnetään niin syvälle kuin mahdollista putkeen ja toinen pää on kytketty hanan sekoittimeen. Kääntyä kuumaa vettä, jos se toimii suoraan esteen, on mahdollista liuottaa se.

Toinen hyödyllinen keksinnön ihmiskunnan - mäntä, vasteena avunhuuto: tukkeutunut WC, jotka eivät voi myös olla tehokas väline. On tarpeen aseta se kulhoon ja pumpata voimakkaasti, pyrkii siirtämään tuloksena com. Meidän täytyy yrittää useita kertoja puhdistaa putken siten.

Saattaa käydä niin, että vahingossa putosi wc rievulla tai pyyhkeellä ja juuttui reikään. Täällä, järkevin toiminta olisi poistaa objektin käsin, ennen päällään kotitalous- tai kirurgisia käsineitä.

Pidämme edelleen vaihtoehtoja vastauksena traaginen kysymyksen: tukossa wc, jotka eivät? Työntää tukos taipuisa johto tai johto, tätä menetelmää käytetään usein itse LVI. Tarvitsemme köyden tarpeeksi vahva eikä jakaa pala tarpeeksi joustava kaikkien liitosten ja kaartaa putkien ohi. On tarpeen paitsi työntövoima putkeen, mutta myös kiertää sitä. Vnekotoryh rautakaupat myyvät erityisen paksu lanka tällaisia ​​tapauksia varten, jotka ovat lisäksi varustettu kätevällä kahva.

Vastaavasti voimme työskennellä karan, mutta niitä ei voi kääntää, koska se voi vahingoittaa seinän kulhon.

Tukossa wc ja mitä tehdä, jos aiemmat menetelmät eivät auttaneet? On tarpeen turvautua uudenaikaisia ​​puhdistamiseksi viemäriputket. Tunnetuimpia ovat sooda, ja Mole Mole - minigap, TIRET - geeliä. Käytettäessä näitä varoja ratkaisunsa tiukasti ohjeiden ja lasten toiminta eivät ole sallittuja.

Anti-tukkia voi auttaa tavallisessa kodissa pölynimuri. Tärkeintä on, seuraavien säädösten varoen, koska laitteet kosteaan tilaan tai kylpyhuoneen wc vaarallista.

Joten, poista pölynimurin pölypussi, suutin ja muut tarpeettomat tässä tapauksessa. Yhdysletku aukkoon, jonka läpi ilma puhalletaan ulos, yleensä se sijaitsee instrumentin takana. Toinen letkun pää laitetaan wc kysymys, jäljelle jäävä aukko sivuilla voidaan peittää lumput sopeutua letkun kumimäntää. Tärkeintä on, että ilma menee putkeen, jos se jätetään peittelemättömänä reikiä, niin on olemassa vaara, Drabble itse.

1

Sitä ei saa käyttää monella tavalla toisiinsa. Jos tukos on niin vahva, että se on mahdotonta selviytyä ei tarvitse epäröi kutsua putkimiehiä. Joskus ne voivat jopa tehdä ulos putkesta ja korjata ongelman. Ja että asialistallanne ollut koskaan kysymys siitä, mitä tehdä tukossa wc, käytä sitä oikeaan käyttötarkoitukseen ja hävitetään pilkkoutumattomiin ruokajätteen roskiin.

 • merkitä
 • osake
 • osake
 • suositella

Tukossa wc-paperia, lue sivuston, mitä tehdä, voila!

Kirjaimellisesti 5 minuuttia ja kaikki! Yritin sitä kuumalla vedellä

Se auttoi minua paljon))) ***

Olen tukossa wc kissan täyteainetta ja paloja sanomalehtien, halusi vedota palvelua, niin lukea neuvoja, kääntyi pois kasteluletku suihku, lähetti alas WC, viiden minuutin kuluttua vesi lähti pilli. Ja nyt haalistunut vielä parempi!

Tukossa wc: kuinka puhdas itse?

Tukkeutunut WC - yhteiset, mutta yhtä kiusallisen ongelman. Kuten kaikkia ongelmia, on selvää, kun se ei ole aivan valmis ja odottaa apua mistään. Myöhään illalla tai useita yleisiä vapaapäiviä, jolloin mitään mahdollisuutta tukea kotelon osasto, se on ratkaistava kysymys siitä, miten puhdistaa WC omasta, jos se on tukkeutunut. Tarkastellaan menetelmiä saatavilla kotiin, periaatteet teoistaan ​​ja käyttömenetelmiä.

Kuvia sivustosta http://goodhome.by/

Tukossa wc - mitä tehdä kotona

Vesi lakkasi yhdistää wc viemäriin, mutta ei katastrofi ja se mahdollistaa viiveen puuttua häiriöihin, lamauttava kotimainen rutiini kodeissa ja huoneistoissa on yksi kylpyhuone. Ainoa varma keino, jota voidaan kutsua tehokkain tässä tilanteessa ei ole olemassa.

Tehokkuus kunkin menetelmän itsepuhdistuva WC on määritelty, jotta tukkeuma ja sen sijainti ja aste intensiteetti. Ensinnäkin, sinun täytyy pysyä rauhallisena ja seuraa tarkka algoritmi, joka johtaa esteetön ulosvirtaus vettä asuntosi. Seuraa seuraavaan vaiheeseen seuraavat vaiheet:

 • Diagnosoitu tyypin estävä;
 • Sijainnin määrittämiseksi tukos;
 • Menetelmän valinta taistelun peräisin tyyppi ja sijainti ja sen soveltaminen;
 • Ennaltaehkäiseviä toimia toistumisen estämiseksi tilanteen.

Mitä tehdä diagnosoida tukoksia wc

Tunnustavat, että se oli syynä tukkeutumisen viemäriin, se voi olla vaikeaa. Kuitenkin tarkka käsitys luonteesta esteitä auttaa valitsemaan tehokas tapa poistaa sitä eikä tuhlata aikaa tehottomia toimintaan. Erilaisia ​​esteitä putkissa voi tapahtua äkillisesti tai vähitellen muodostunut, kertynyt ja kasvaa ajan myötä.

Kuvia sivustosta http://prokommunikacii.ru/

Pohjan syntyy tukoksia WC poistetaan yleensä mekaanisesti käyttämällä erikoistyökaluja tai improvisoitua avulla, joita käsitellään jäljempänä. Yhtäkkiä syntynyt esteet voidaan esittää esineet, joiden koko ei salli vapaasti siirtää valua kanavan mutkia. Se voi olla tahallisesti tai tahattomasti heikensivät tekstiilit (liina, sukat, jne), elintarvikkeiden, hygieniatuotteiden tai kiinteitä esineitä. Kaivaminen muistiin voidaan osoittaa, että se oli ensisijainen lähde ongelman ja päättää, mitä tapaa käyttää korjaamaan ongelmaa.

Vaikka jätteet suuri koko voi huuhtoutua pois, kun loukkaamatta ulosvirtaus veteen, ne voivat juuttua poistokanavaan ja keräämällä overlay aiheuttaa vähitellen muodostaa tukos. Ja sitten ongelma, mitä tehdä, jos WC on tukossa, voi seistä kaikkein odottamattomia hetki.

Syy muodostamiseksi tukoksia tulla pitkä kertyy overlay sisäseiniin putkien tai esineiden juuttunut onteloon. Rasva voi olla orgaaninen rakenne (hiukset, rasva) tai epäorgaanisen (mineraali- suoloja veden sisältämien) luonne. Krooninen ahtauma ilmenee äkillinen tai vähitellen lopettamaan ulosvirtaus sen vaikeudesta, pahenemista ajan. Puhdista wc kotona voi olla mekaanisesti tai kemiallisesti, mutta yhdistetty vaikutus on tehokkainta.

Määrittelemme sijainti ennen puhdistusta wc tukkeudu

Näkemystä, jonka sijainti esteitä ei ole väliä poistaa sen, on perustavanlaatuisia puutteita. Tukos sijaitsee Suuret putket tai huomattavan kaukana wc, ei todennäköisesti periksi omatoimisuus, ja se edellyttää osallistumista asiantuntijoiden kotelosta.

Aluksi sinun täytyy selvittää, onko rikkominen vaikutti ulosvirtaus vain wc. Yritä tyhjentää vettä kylpyhuoneessa pesuallas ja tiskiallas - mahdollisesti mukana putken ulostulossa päässä asunnosta, ja sitten pyrkiä ratkaisemaan ongelman tarpeesta lähimmän tukiaseman sitä. Jos nykyiset vaikeudet kattaa kaikki purkupaikat, tukos on ulos huoneiston, ja yrittää erottaa taistelu ei varsinaisesti onnistu. Tarkista naapuruudesta ennen sinua, ei, onko niillä samanlaisia ​​ongelmia. Paikantaa piste tukos voi olla daisy asukkaiden nousuputkeen ylhäältä alas, jolloin valitaan lähin pääsyn este onteloon putken.

Jos luotettavasti selvitetty, että ongelma koskee vain oman asunnon tai eristettyjen pesuallas kulhoon, onnistumisen todennäköisyyttä tähtäävän työn itse on melko korkea, ja pitäisi mennä suoraan taisteluun.

Mitä tehdä, kun tukoksia kulhon - kotiin menetelmät

Menetelmät esteiden poistamista putkissa, saatavilla kotiin, on toimintaperiaate voidaan jakaa mekaaninen ja kemiallinen. Kukin niistä on piste soveltamisen, mutta vaativat usein yhdistettyä käyttöä ohjataan ei ainoastaan ​​välittömästi talteenoton ulosvirtaus, mutta myös perusteellinen puhdistus putken sisään.

Jos tiedetään, että tukos - saada suuria esineitä poistokanavaa, paras menetelmä on mekaaninen esteiden poistaminen, sillä kemikaalit eivät pysty tehokkaasti liueta tällaisia ​​esteitä. Vahingossa tai tarkoituksella pestä pois omena rievulla tai nippu paperin täydellisesti soveltuvat tätä menetelmää, poistaminen ja eivät vaadi ylimääräistä käyttöä muilla keinoin.

Kemiallinen hyökkäys on edullinen menetelmä torjumiseksi uusien tukkeutuvat vähitellen ja niiden emästen aktiivisen mekanismi kemiallisia reaktioita, liuotusaineita, on aiheuttanut vaikeuksia. On huomattava, että talletukset muodostettu esineitä juuttunut pesuallas, vaatii yhdistettyä käyttöä sekä tekniikoita. Aihe toimi pohjana tukkeutumisen poistetaan mekaanisesti ja ympärille muodostuu kavennus on eliminoitu kemiallisen vaikutuksen.

Miten puhdistaa wc kotona, jos se on tukossa. Mekaaniset menetelmät

Mekaanisia vaikuttamismenetelmiä sovelletaan melko laajasti, mikä on erittäin houkutteleva tehokkuuden ja edullisten kustannusten yhdistelmä. Tässä ryhmässä taistelu koloja vastaan ​​on erotettava seuraavat lajikkeet:

 • Suora puhdistus käsin;
 • Improvisoitujen välineiden käyttö;
 • Männän käyttö;
 • Putkikaapelin käyttö.

Manuaalinen puhdistus on sallittua, jos este ei ole kauempana kuin sifoni. Pääsääntöisesti nämä aiheuttavat voimakkaasti tukoksia, joita aiheutuu jätteiden tai roskojen puhdistamisesta jätevesijärjestelmään. Asutettu korkeisiin kotitalouskäsineisiin, lantioon tai kauhaan irrotettujen kohteiden taittamiseksi, voit päästä alas liiketoimintaan. Wc: stä tulevaa vettä on kierrettävä mahdollisimman alhaiselle tasolle ja käsi tutkia tyhjennyskanavaa. Pehmeät esineet, kuten rätit tai pesulapput, voidaan helposti irrottaa sormillasi, ja kovempia vaatteita tulisi leikata kaarevalla langalla.

"Pullo" ja niin sanottu "nukke" ovat käsin poimittuja työkaluja, jotka soveltuvat kotona ratkaisemiseen kysymykseen "kuinka puhdistaa wc, jos se on tukossa?" Toiminnan periaate perustuu vedenmuodostuksen aikaansaamiseen, joka estää esteen putkesta, jolla on suurempi halkaisija. Pullo, joka on mitoitettu WC-pistorasiaan, on katkaistava alareunassa. Kun korkki on kiristetty tiukasti, pullo hitaasti upotetaan veteen, kunnes se tunkeutuu ilmanvastukseen. Sitten terävällä liikkeellä pullo painetaan WC-kulhoon, ja se myös vedetään takaisin jyrkästi. Manipulointi toistetaan useita kertoja, kunnes tulos saavutetaan.

Ihmisten mahtavan "nuken" tuote on rätti, joka on kierretty tikin tai mopin ympärillä kärjen muodossa. "Nuken" koko on korreloitava pistorasian läpimitan kanssa ja lisätoimintaalgoritmi vastaa muovipulloon kuvattua algoritmia. Luodussa hydraulisessa iskussa on tarpeeksi voimaa syrjäyttää este ja työnnä se asteittain yleiseen viemäriverkkoon.

Kuva sivustosta http://dretun.ru/

Päätettäessä, miten unclog wc mäntä, jos se on tukossa, on syytä pitää mielessä, että halkaisija kumiosan työkalun on oltava suurempi kuin poistoaukon, joka tehokkaasti tyhjön ja sen jälkeen vesi vasara, lävistys tukos. Lisätä tehokkuutta manipulointi voidaan suorittaa mäntä sulkee tyhjennysaukon ja ylivuoto kylpy, pesuallas ja tiskipöydän.

Kuva sivustosta http://bathidea.ru/

Jos veden poisto on vaikeaa koko huoneistossa, on syytä lyödä mäntää kaikkiin tyhjennyspisteisiin, sulkemalla kannen kansiin ja kiinnittämällä se raskaaseen esineeseen.

Jos sinulla on putkiliike käärme, tukkeutumisen ongelmaa voidaan pitää ratkaista arsenaali työkaluja. Tietäen kuinka puhdistaa WC kaapeli, tehdä työtä ei ole vaikeaa. Joustava metalli viemäri kaapeli on terävä kärki kierre, kykenevät tunkeutumaan jopa kova kalkkiutunut, ja kätevä kahva, joka on antanut asteittain ajama pyörimisen työkalun. Helpompi toteuttaa nämä manipulointi yksin, että yksi ihminen suorittaa potkiminen liikettä, ja toinen - rotaatio. Kun tukos näytteen ja vesi alkoi virrata, on tarpeen tehdä joitakin liikkuu edestakaisin, Smashing muodostettu sisäseiniä laskeuman.

Kuva sivustosta http://vvannoi.ru/

Putken pinnan täydellinen puhdistus ei ole vesijohtoverkon tehtävä, joten tukoksen poistamisen jälkeen kannattaa vahvistaa saavutettu vaikutus kemiallisesti aktiivisten yhdisteiden avulla.

Miten puhdistaa pentue WC: ssä kemikaaleilla

Kiinnittymisen torjuntaan käytettävät kemialliset aineet ovat saatavilla sekä teollisuustuotannossa että kotituotannossa. Riippumatta siitä, mitä keinoja käytetään, on ryhdyttävä toimenpiteisiin käsien suojaamiseksi aggressiivisilta vaikutuksilta, jotka voivat aiheuttaa vakavia palovammoja.

Yksinkertaisin tapa liuottaa tukkeutuminen on käyttää kiehuvaa vettä, vaikutuksen alaisena, jonka sisältämien rasvojen orgaanisten aineiden kulkevat kiinteästä nestemäiseen tilaan, putki on pehmennetty ja liikkuu viemäriin. Tämä menetelmä ei sovellu kiinteiden epäorgaanisten tukoksia, ja on hyvin vähän tehoa.

Alkalin ja hapon kemiallista reaktiota käytetään laajalti tukosten poistamisessa. Tällaisen reaktion luomiseen käytettävät käsityöt ovat useimpien keittiöiden hyllyille löytyvä sooda ja etikka. Ennen työskentelyn aloittamista vesi wc: stä syöksyy vähimmäistasolle sopivalla tavalla, jotta liuoksen riittävä pitoisuus muodostuu viemärihiljaa. Wc: hun kaadetaan sakeutettua sooda-erästä, jonka jälkeen on tarpeen kestää 15 minuutin tauko, joka on välttämätön alkalin laskeuduttua tukoksen pinnalle. Sitten kaadetaan 200 ml 9-prosenttista etikkaa, ja neutralointireaktiosta vapautunut hiilidioksidi tuhoaa sivut pienemmille osille, jotka voivat kulkea putken lumen läpi. Jos manipuloinnin kaksoiskappale ei tuonut tulosta, kannattaa käyttää muita menetelmiä.

Suosituksia aktiivisten happojen, kuten kloorivetyhapon, torjumiseksi, ovat varovaisia. Huolimatta huomattavasta ja nopeasta vaikutuksesta, tällaiset hapot peruuttamattomasti tuhoavat nykyaikaisten putkien yhdisteet ja sopivat keinoksi poistaa tukos WC: ssä, vain täysin valurautainen jätevesijärjestelmä.

Kuva sivustosta http://meclean.ru/

Kemianteollisuus tarjoaa valmiita formulaatioita, jotka ovat heikkoja happojärjestelmiä, poistamaan esteitä vedenpoistojärjestelmissä. Monet valmistajat ja vapautumismuodot (rakeet, jauheet, nesteet ja geelit) antavat sinulle mahdollisuuden valita optimaalinen työkalu, jonka soveltaminen antaa hyvän tuloksen ja noudattaa selkeästi valmistajan suosituksia.

Kuva sivustosta http://my-fort.ru/

Mitä tehdä estääkseen WC: n tukkeutumisen? Säännöllisiä ehkäiseviä toimenpiteitä anna suojautua stressi liittyvät esiintymiseen tukoksia. Riittää varmistaa, että viemäriverkostoon ei ole vieraita esineitä. Ei ole tarpeen pestä käymäläjätteen, säilyttämistä ja hygienia, vaikka tällä hetkellä tämä on kätevin tapa hävittää ne. Seuraavat toimenpiteet tukkeutumisen poistamiseksi vie paljon enemmän aikaa ja vaivaa. Vähintään kerran kolmessa kuukaudessa ehkäiseminen tukoksia kemiallisesti ja sitten mäntä ja putkimies käärme pysyy sinulle hyödytön työkaluja pölyttymään takana hyllyillä ruokakomero.

Huolimatta siitä, että juuri nyt tiedetään, kuinka puhdistaa wc kotona, jos se on tukkeutunut, hoitaa hermot ja älä huuhtele vieraita esineitä viemäriin!

En ole koskaan käyttänyt mäntää ja mielestäni tämä on yleensä huono ajatus, eikä se auta! Ensimmäinen vaihtoehto kaataa jonkinlainen kemia, "mooli", jos se auttoi, se on hyvä, jos ei, silloin ei ole mitään parempaa kaapelia.

Vantuz auttaa myös tukkeutettaessa wc: tä, mutta niiden on vielä voitava käyttää. Viemärikaapeli on kuitenkin kaikkein radikaali ratkaisu ongelmaan, meidät on aina auttanut puhdistamaan wc.

Hyvä neuvoja sinulle. Älä käytä penniäkään ja aseistetaan tulevaisuuden puolesta)))

WC oli tukossa

Aina ajoin jokaisessa huoneistossa on tällainen epämiellyttävä tilanne, koska vesi wc: ssä on ohut, mikä johtuu osittain huonosta puhdistamisesta. Jos wc on lyöty - on välttämätöntä ryhtyä välittömiin toimenpiteisiin. Tapaus tapahtui monikerroksisen rakennuksen ensimmäisessä tai toisessa kerroksessa sijaitsevassa rakennuksessa? Sitten tilanne voi olla kriittinen! Loppujen lopuksi jokaisessa sisäänkäynnissä on asennettu yleinen viemäriverkko, ja jos se lyödään "polven" sijasta, asunto alkaa tunkeutua viemäriin.

On tärkeää tietää, mitä tehdä, jos wc on tukossa, koska tämä tapahtuu yleensä kaikkein sopimatonta hetkeä. On kuitenkin yhtä tärkeää tietää, miten estetään tukkeutuminen.

WC on vaatimaton vesijohtolaite, joten sitä ei useinkaan käytetä pääasialliseen tarkoitukseen, vaan esimerkiksi huuhteluun:

 • jäämiä tai puuttuvia elintarvikkeita;
 • vettä, jossa on pieniä rakennusjätteitä sen jälkeen, kun lattiat on puhdistettu huoneessa, jossa korjauksia tehdään;
 • henkilökohtaisen hygienian tai ehkäisyn välineet;
 • vahingossa kiinni pieniä esineitä.

Tämän seurauksena wc sammuu - vesi ei kulje enää. Tietenkin usein tukkeutuminen tapahtuu sattumalta, joten sinun on oltava varovainen estääkseen ongelmia.

WC-astian puhdistustavat

Usein ihmiset eivät tiedä, mitä tehdä, jos wc on tukossa, joten he alkavat improvisoida. Tämän seurauksena tilanne muuttuu entistä kriittisemmäksi. Tämän estämiseksi on suositeltavaa tutustua viemäriputkien puhdistamiseen neljällä tavalla:

Jokaisella niistä on omat ominaisuutensa, jotka sinun tulisi tietää, jotta ne eivät vahingoita saniteettilaitteistoa ja poistaisivat nopeasti tukkeutumisen.

Kohde on purettu käsin, joten on käytettävä kumihanskoja. Jos putken tukkeutunut esine putosi melko syvältä, käytä teräskaapelia, jossa on hieman muotoinen kärki ja kaareva kahva. Tällainen laite on erittäin tehokas, koska se voi vetää tai työntää mitään tukoksia. Kaapelin pituus on vähintään 3 metriä.

Putkikaapeli työnnetään WC-kulhoon tyhjennykseen ja siirtää eteenpäin käännä kahvaa vain siten, että laite kulkee läpi putken kaikki mutkat. Valitettavasti muutamilla ihmisillä on kaapeli kotona, sitä yleensä käyttävät ammatilliset putkimiehet.

Jos käymälä on vasaralla - hydraulinen menetelmä on erittäin tehokas, jos jätevesiputkistossa syntyy rasva-aineen kertymistä. Mutta sen toteuttaminen vaatii letkun, joka ei ole jokainen monikerroksisen rakennuksen asukas.

Hydraulimenetelmän tarkoituksena on hämärtää tukkeuma kuuman veden päällä. Tätä varten on tarpeen kiinnittää letku pesuallasin tai kylpyammeeseen, aseta toinen pää vessaan ja avaa kuuma vesi mahdollisimman hyvin. Tämä menetelmä ei ehkä anna haluttua tulosta ensimmäistä kertaa, joten on suositeltavaa yrittää uudelleen muutaman minuutin kuluttua. Tehtäessäsi sinun on oltava varovainen, muuten on mahdollista tulvata naapureita seuraavaan kerrokseen.

Video - vaihtoehtoinen tapa torjua

Periaate pneumaattinen puhdistus on aikaansaada korkea ilmanpaine putken työntämiseksi tukkeutumisen viemäriin. Voit tehdä tämän, käytä mäntä. On syytä huomata, että sen lisäksi, että kaikki tavanomaiset kotitalouden työkalu on ammatillinen laite samanniminen. Se on tehokkaampaa, mutta kallis, joten sitä käytetään vain ammattikäyttöön putkimiehiä.

Levitä männän on oltava oikea, muutoin tulos ei ole. Se toimii periaatteella pumppaa ilmaa yhdessä veden virtauksen huuhtelu wc tynnyri. Liikkeet on erittäin energinen.

Jos tukkeutunut WC - on mahdollista poistaa paitsi fyysistä rasitusta. Kemiallinen menetelmä - erittäin tehokas, mutta se on parempi käyttää vasta viimeisenä keinona.

Kemikaaleja, on tarpeen noudattaa turvatoimet suojata terveyttä. Koska ne ovat erittäin aggressiivisia (voi syödä pois pinnalla putken), työ olisi kumikäsinettä, vaikka se on parempi estävät nesteen siirtymistä. Käytettäessä kemikaaleja, on tärkeää seurata tarkasti niiden annostusta.

Nyt voit nähdä erilaisia ​​työkaluja puhdistaa tukos valmisteilla. Valita paras vaihtoehto, suosittelee tarkastelu ystäviä ja tuttavia.

Tyypillisesti kun asukkaat kerrostalot ovat kokeneet tarpeeksi vahva tukkeutunut viemäri, ne alkavat kiinnittää enemmän huomiota siihen, mitä menee vessaan. Muodostumisen estämiseksi on tukoksia tyhjennysaukon muutamia sääntöjä on noudatettava:

 • älä heitä vieraita esineitä laitteeseen;
 • kieltää lasten leikkiä lähellä wc, joten ne eivät vahingossa pudota se esineen;
 • Älä huuhtele ehkäisyä ja hygienia;
 • jos kyseessä jokin vieras esine joutumasta reikä, yritä saada välittömästi sitä.

Jos WC on tukossa ja puhdista se itse ei toimi, sinun täytyy välittömästi yhteyttä terveys palvelua!

Aiheeseen liittyviä artikkeleita: Toinen 191

estäminen vettä wc, johtuu osittain virheellisestä puhdistusta. jos perääntyi pannu - on välittömästi toteutettava

jalat pesu. Bidee asennettu samaan huoneeseen wc, sillä loppujen sen tärkein tehtävä - jotta

valinta wc. Tähän mennessä hyvin erilaisia ​​malleja wc. Alkaen mallista wc ulkomainen

korjaus Toilettihuoneet harvoin vaihtamatta wc, koska syy tähän menettelyyn voi olla paitsi

muutos pannu ilman apua asiantuntijoita joka talossa on wc ja näin ollen pannu. jotkut omistajat

1

You may also like

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

97 − 90 =