Tukossa wc miten puhdistaa itse

Contents

Tukossa wc: miten puhdistaa itseäsi erilaisia ​​tukosten

Mitä jos tukossa wc? Soita putkimies? Mutta kaikilla ei ole varaa viettää puoli päivä hänen odotuksia. Tässä artikkelissa haluan puhua siitä, miten ratkaista Tukkeutumisongelma itseäsi pienin joukko taitoja ja työkaluja.

Tukossa wc? Ei ongelma: ongelmaan on ratkaisu.

Toverit, Aloitetaan siitä, että erottavat kärpäset kyljykset. Syitä tukos voi olla hyvin, hyvin erilaisia, ja riippuen diagnoosi joudumme valitsemaan hoitoon.

Joten, mitä voi tukkia wc?

Hassua, mutta sen käyttö aiottuun tarkoitukseensa mieleeni Se ei koskaan aiheuttanut ongelmia. Niiden syy on aina tulee rikkoo viemäri toiminta. Erityisesti?

 • WC-paperi ja paperipyyhkeitä. Kyllä, ne liota vedessä, mutta paperi on huomattavasti lisääntyi määrällisesti. Jos WC-pöntön veden pinnan alapuolelle on täysin tukossa pipifaksom - yritys huuhtele odotetusti heikentävän tilanteen;

Yleisin syy tukos tulee tiheä pallo vessapaperia.

Vieläkin epämiellyttäviä skenaario - käytettynä sanomalehden tai huonompi sijaan vessapaperi, kiiltävät lehdet arkkia. Ne ovat paljon paksumpi ja estää vapauttamista terveys laitteen tiukasti.

 • Kissanhiekka lokeroita. Kaikkien tyyppien täyteaineen wc voidaan pestä pois vain yksi - tuottaa lastulevy, ja sitten pieninä annoksina. Kaada viemäriin kokkareita täyteainetta, silikageeliä tai kokkareita hiekkaa ja toivoa parasta - unforgivable naiiviudestaan: tukos on väistämätön, koska romahdus kapitalismin;
 • Ruokajätettä. Valkoiset yksi kykenee käyttämään muutaman litran hapan borssikeitto, mutta hävitä se koi hometta marinoitua tomaattia tai mätä puuroa - taattu tapa tukkeutua;
 • Doormats. Heillä on paha tapa kelluva kaukaisuuteen tuoksuva kun kaada vesi pesun jälkeen kerrosta. Rag voi estää vapauttamista wc tai, vielä pahempaa, takertuvat purseet läpi nousuputken alla: niin teidän wc ja sauna alkaa päästä viemäreihin kaikki ylemmissä kerroksissa;

1

Pesun jälkeen lattiamoppien rakastaa langeta yhtä matkaa.

 • Rakennuksen roskia. Jos kaada viemäriin kappaletta kipsi ja pieniä fragmentteja betoni tai tiili, tulos on ennustettavissa;
 • Lopuksi aivan Hyvän ja pahan tuolla käyttämättömien rakentamisen mix kaatamalla ne viemäriin. Kiinteytynyt saniteetti- laitteiden betoni tai laasti tarkoittaa yleensä uransa.

Selvittää, mikä aiheutti tukos, tehdään selvitys perheenjäsenten menneistä toimista ennen ongelman ilmenemistä. Jos tekijä ei halua allekirjoittaa tunnustus, on tyhjentää kulhoon seisovan veden sitä tutkimuksen ja lokalisointi kysymyksiä.

Kuten tiedätte, varoittanut - tulviin. Kuitenkin tietoa syistä tukoksia - eivät ole ainoa aseemme käyttää. Torjua tehokkaasti ruuhkauttavat tarvitaan pieni joukko työkaluja.

Joka työkalu on hyödyllinen olla kotona, jos tukos?

 • Mäntää. Ei ole pienintäkään tarvetta käyttää rahaa ammattilaisen työkalu, jossa on mäntä ja painemittari: tavalliset kumi korkki muovi- tai puinen kahva kotikäyttöön eivät ole huonompi. Plunger kohtuullinen hinta - enintään 200 ruplaa;

Halpa ja iloinen.

 • Putkiliike käärme. Yksinkertaisimmillaan versio - segmentin teräs hihna, jossa on kahva, joka kaareva muotoinen «Z» teräsputki. Tuotteet valmistetaan pyörivän suhteessa kahvaan ja muovi köysi jousi on kierretty rautasydämen ei poikkea sitä käytännössä.

Solid työkalu kohtuullisin kustannuksin.

Kaapelit rumpu ovat käteviä, koska niitä voidaan käyttää yksinään, ilman avustajaa. Tällainen tuote on arvoltaan monta kertaa kalliimpia kuin tavalliset putkiliike käärme. Pääsääntöisesti ne on ostettu ammattikäytössä laite voi merkittävästi säästää aikaa vain, jos procleaning useita tukoksia päivän aikana.

Tuotteen Kuvassa on suunniteltu ammattilaisille. Satunnaista kotiin käyttää tällaista työkalua itsessään ei maksa.

Jos lähin rautakaupat ei ole näitä työkaluja minun - sillä ei ole väliä. Kuten näet alla, usein niiden sijaan voit saada materiaalit käsillä.

Teen tapoja puhdistaa tukos jokaisen lajissaan erikseen. Se, että orgaanisten ja epäorgaanisten aineiden sekä tukoksia eritiheyksisten ja eri ryhmittymien vaativat erilaisia ​​lähestymistapoja.

Miten puhdistaa WC tukkeutumisen, jos se on tukkeutunut wc tai paperipyyhkeillä?

Se on suhteellisen pehmeä putki, ja juuttunut sen kapeimmillaan laitteen - vesilukon. Syy tukos voidaan yksinkertaisesti työntää sivuun nousuputken; kun se on 95% tuhottu ja jatkaa matkalla miesluukun ja sitten, aiheuttamatta uusia ongelmia.

Työntää paperi putki nousuputkeen, sinun täytyy luoda vettä vasara - hetkellisesti lisätä painetta tulopuolen tukos sinulle. Helpottaa vain vantuzom: ne kattavat veden peili ja paina alas jyrkästi. toista toimenpide tarvittaessa useita kertoja. Varo roiskeita: ne lentävät ja ilma ei ole ozonated arvaamattomalla suuntaan.

Spray on erityisen suuri, jos vähemmän vettä mäntä wc peili.

Voinko puhdistaa tukos ilman mäntä?

Hänen täysi toiminnallinen analogi muovipullo nauramatta asukasta juoma 2-2,5 litraa. Pullossa riittää leikata pohjaan ja kierrekorkki. puhdistussivulla ohje näyttää samalta kuin käytettäessä mäntä: pullon joudut dramaattisesti ajaa yhden tai useamman kerran.

Pullo, jossa on leikattu pohjan mäntä kykenee korvaamaan.

Lopuksi, kotona, voit käyttää yksinkertaista menetelmää puhdistuksen että käytän usein, kun hän oli putkimies:

 1. Kertainen useita kertoja kostealla liinalla ja laita se peili vettä kulhon;
 2. Jyrkästi paina rätillä mopilla kahva, siveltimellä tai kiinni. Ensimmäisen tai toisen kertoja esiintyvät hydroimpact puristaa aiheuttaa tukoksia pystyputkeen.

Samoin kangas voidaan kelata tikussa.

Mitä jos käymälä tukossa kissan täyteainetta?

Tukossa hiekalla, voit yrittää puhdistaa samalla tavalla aalto. Se toimii noin puolet ajasta. Edelleen hiekka pestään pois toistuva valuttamalla tankki.

Teidän on ymmärrettävä, että et tukkia aukeaa, ja siirrä sitä vaakasuorassa osassa viemäri - lankun kellarissa talon. Toistuva tukkeutumisen kertyminen hiekan Vaakaputkiin johtaa usein tulviminen kellarissa tai pohjakerroksessa.

Kun tukokset lankku tulvii kellarissa ja suljettiin tarkistuksia se - ensimmäisessä kerroksessa.

Toinen tapa puhdistaa hiekan tukkeutumisen - puhkaista hänen köysi, irtipäästäminen seisoo wc vesi ja huuhtele laite runsaalla vedellä veden läpi liitosletku.

Kanssa kertakorvauksen savea ja kvartsi täyteaineita tilanne on paljon synkkä: joudut käsi itsensä pitkät kumihanskat ja saada möykky täyteainetta kulhosta käsin.

Kun wc, kokkareet täyteainetta muunnetaan tiheä kiinteä savea.

Miten poistaa tukos wc aiheuttamaa ruokajätettä?

Paineiskuja voi auttaa, jos se on mureneva sotku ja hienonnettu salaattia. Valitettavasti joskus uskon asukkaiden kerrostaloja kaikkivaltaa jäteveden tulee järjetön: jouduin raakavettä ja keitettyjä perunoita, suolakurkkua ja jopa suuria kaloja. Nämä tukoksia puhdistetaan käsin käyttäen kumihansikkaat.

Joissakin tapauksissa pieni määrä ruokajätteen wc auttaa kemikaaleja puhdistaa tukos (Myyrä, TIRET ja heidän kaltaisiaan). Tyypillisesti aine on neste, jossa on 5-15 prosenttia natriumhypokloriittia, natriumhydroksidia NaOH, suolahappoa tai oksaalihapolla; kemiallisesti aggressiiviset aineet pitkäaikainen kosketus liuotetaan orgaaniset.

Kuvassa TIRET - Kemiallisen aineen puhdistamiseen tukos.

Itsenäisenä puhdistaa tukkeutuneet kulhon ruokajätettä sellaisilla keinoilla?

 1. Kauha kaikki vesi yläpuolella tukos tason ja kaada se uppoaa tai kylpyamme. Alempi pitoisuus tehoaineiden (alkali- tai hapot), sitä tehottomampi kemiallinen puhdistus;
 2. Lisää tuote peräti puoli litraa;
 3. Tauon jälkeen, 2 - 4-6 tuntia (riippuen tilavuus tukkeutumisen) huuhdellaan tähteiden osittain liuennut korkki. Jos hän ei mene kerralla oikein, yritä käyttää menetelmää hydraulinen shokki: on suuria mahdollisuuksia, että purkautumisen jälkeen jätteen tukkeutumista periksi työtänne.

Sen sijaan erikoistunut kemikaalien puhdistus ja tukos voidaan käyttää liuoksia happoja ja emäksiä akun elektrolyytti, oksaalihappo puhdistus keramiikka, "WC Duck" kanssa 15-prosenttista suolahappoa koostumuksessa, jne.

Koostumusta rahastojen. Mitä enemmän alkalia tai happoa, sitä tehokkaammin puhdistaa orgaanisen tukkeutumista.

Kuiva oksaalihappo puhdistaa ja tukkeutumisen wc tulee seinään luminen.

Kuten kätensä juuttunut wc poistaa rätti?

Tämä voidaan tehdä ainoastaan ​​avulla köyden viemäri.

Menettely on seuraava:

 1. Laajenna kaapeli ja palvella sitä kulhoon jatkuvan kahvan kierto avustajalle. Kaapeli on aina oltava kireällä, muuten se alkaa muotoutua silmukoita;
 2. Koukkaaminen saalis (tämä vaikeuttaa tuntuvat pyörimisen kahvan), jatkaa pyörimistä samaan suuntaan, hitaasti vetämällä työkalu. On tärkeää olla päästämättä rätti pälkähästä.

Puhdistus wc terveys köyttä.

Rag - yksi harvoista mahdollisista syistä tukkeutumisen viemäriin nousuputki, joka voi tukkia sen kerrosten välille, kiinni purse n liitäntään liittämistä viemäriputket. Tässä tapauksessa algoritmi tukkeutumisen puhdistus sama, mutta kaapeli syötetään pystyputken yläpuolella alttiina tarkastuksen tukkeutumista nousuputken (ne sijaitsevat äärimmäisen kerroksessa, joka kolmas kerros kerrostalossa).

Ei ole välttämätöntä puhdistaa tukos nousuputken alhaalta ylöspäin. Tuolloin puhdistus jäteveden sarake useita metrejä korkea osuma alttiina tarkastuksessa. Spray on hyvin kestävä tuoksu ei pelkää kirosanoja ja saavuttavat sinut missä tahansa huoneen nurkassa.

Versio puhdistaa tukos on muovinen viemäri pystyputken.

Se uutetaan yksinomaan käsin sinetti. Jäljellä wc roskat pestä pois muutaman viemäriin säiliö.

Kovettunut kipsi vedenpinnan alapuolella on joskus mahdollista jakaa valon vasaralla pitkän taltta jälkeen scooping vettä. Kuitenkin suurin osa näistä yrityksistä johtaa siihen, että laite jakaa tyvestä, lähellä ainoa.

Jos wc jäätyi tahansa laastia, korjata ongelma pienillä tappiot on mahdotonta periaatteessa. Wc vaihdetaan uuteen.

Jos wc jäädytti laasti, sen suunnittelematon korvaaminen on väistämätöntä.

Toivon vilpittömästi, että tämä materiaali auttaa lukijaa ratkaisemaan arkipäivän ongelmia. Kuten tavallista, lisätietoja tarjoaa sinulle videon tässä artikkelissa. Minä arvostan kommentteja ja lisäyksiä. Onnea, toverit!

Tukossa wc: miten puhdistaa itse kotona?

Wc talossa - yksi tärkeimmistä tiloissa. Jos huone ja vieraat voi nähdä, voit vierailla wc ehdottomasti.

Mikä lausunto on emäntä silmissä lian, ruosteen ja kalkkikiven plakin wc? Vessassa on jatkuvasti pidettävä puhtaina. Jos kaapissa on tukossa, puhdista tukkia wc kellarissa.

Niin tukossa wc. Miten puhdistaa oman kotona?

Jos vesi muilla alueilla virtaa vapaasti viemäriin, sitten nosti wc. Tässä tapauksessa on mahdollista selviytyä ongelmaa omin käsin.

Poistaa tukos käymälää voidaan improvisoituja keinoin:

 • mäntä. Sen halkaisija olisi suurempi kuin halkaisija tyhjennysreikä. Vihje laitteiden täytyy sulkea reiän ja tehdä joitakin suuria paineita iskuja.
 • muovipullo. Jos mäntä ei kuitenkaan ole saatavilla tai sen halkaisija ei ole tarkoituksenmukaista tehdä manipulointia, unclog tukos wc, voit käyttää muovipulloja.

Mitä jos mekaanisesti epäonnistui poistamaan tukoksen? Sitten korjata ongelman sinun täytyy käyttää WC tukkeutumisen.

 • kotitalouskemikaalit. Rautakaupoista monenlaisia ​​kodin tuotteita. Mikä tarkoittaa on parempi käyttää? Palaute kuluttajilta, paras keino kutsutaan TIRET, Domestos, herra Muscle.

Ellei kodin kemikaaleja talossa ei ollut siellä, saada apua folk korjaustoimenpiteitä.

Ehkäisyyn tukoksia suositellaan noudattaa sääntöjä:

 1. Puhdista käymälä on suoritettava säännöllisesti, jotta estetään saostumien muodostumista.
 2. Pidä silmällä työn wc säiliön, jos ongelma muodostettiin, ne on korjattava viipymättä.
 3. Vesi tulee poistaa jokaisen WC-käynnin.
 4. Älä heitä kaapissa suurten roskien ja wc-paperia.
  samanlaisia ​​kirjaa

Lisää kommentti peruuttaa vastaus

© 2018 naistenlehti | Womans7 · Kopiointi materiaalien ilman lupaa on kielletty

Tukossa wc: miten puhdistaa itse käyttämällä kotitalouskemikaaleja, ruokasoodaa, viinietikka ja mekaaniset laitteet

Jos tukossa wc, asunnon omistajat mieluummin kutsua putkimies. Mutta joskus palvelu on tilapäisesti poissa tai liian kalliita. Mitä tehdä tässä tapauksessa? Loppujen lopuksi voit tehdä ilman vettä, kaasua, sähköä. Mutta se ei toimi ilman wc kestää päivän. Tässä tapauksessa on välttämätöntä ryhtyä puhdistus wc itsenäisesti. Selvitä tästä ongelmasta monella tavalla.

Miten puhdistaa WC tukkeutumisen: 4 suositukset

On monia syitä, jotka voivat johtaa tukkeutumiseen viemäriin. Se voi olla väärästä käytöstä wc: heittää siihen ja roskia, kun korjaaminen tai kissan täyteaineena. Mutta joskus tukossa salaojitus jopa ilman "apua" omistajille. Voi edistää ja naapurit. Ja joskus esiintyy tukos huonon laadun, erittäin kova vesi, joka tarjoaa asteittainen laskeuman plakin putkiin. Sitten on kiireesti ymmärtää, miten itse puhdistaa WC, jos se on tukkeutunut. Ennen kuin tarkastellaan tehokkaita menetelmiä puhdistava jäteveden, sinun täytyy keskittyä neljään levyt Masters.

 1. Selvitä syy ruuhkia. Ratkaisu on alettava kyseenalaistaminen kaikkien perheenjäsenten mahdollisesta ongelman aiheuttaja. Esimerkiksi lapsi voi vahingossa pudottaa wc lelu. Tässä tapauksessa puolet tehokkaita tekniikoita olisi tehotonta. Selvitäkseen ruuhkia, jos kohde on riittävän kaukana, tulee vain kaapeli.
 2. Sijainnin määrittämiseen liikenneruuhkista. Jos vesi menee huonosti wc että kun omistajat päättävät aloittelijoille? He ehdottavat, että ruuhkia on syntynyt juuri putken kulhoon ja käyttää kaikkia saatavilla olevia menetelmiä puhdistaa sitä. Tämä lähestymistapa ei ole täysin oikea. Todellakin, ruuhkia voisi olla paljon pidemmälle viemäriputkeen. Määrittämään summittaisen sijainnin hillot, sinun on avattava hanat kylpyhuoneessa ja keittiössä. Jos vesi virtaa normaalisti ja ei jää putkeen, ongelma on todella kudottu kulhoon. Mutta jos vesi nopeasti täynnä putken ja hitaasti pois pesuallas, ongelma on melko vakava, ja se on parempi käyttää palveluja LVI.
 3. Älä käytä säiliötä. Tarkistaa kuinka puhdas vesi tai putki "paineessa" älä käytä säiliötä. Jos tukos on liian voimakas wc, koko veteen sekoitettuna jäteveden, voi kaataa kautta kulhon lattialle. Toinen mahdollinen epämiellyttävä ilmiö. Kylpyamme ja wc - nämä ovat kaksi viestiä alusta. Siksi likainen vesi, joka ei kykene poistamaan ruuhkia, on vain yksi - tulva kylvyssä. On parempi tyhjentää altaan tarkasti sen ulosvirtaus.
 4. Heti soittaa putkimies. Joissakin tilanteissa ylipäätään unclog wc, jos se on tukossa, et voi saavuttaa positiivisen tuloksen. Jos avaat wc, olet huomannut, että vedenpinta nousee hitaasti, se tarkoittaa, että ruuhkainen yleisesti nousuputkeen. Tässä tapauksessa astioiden tulee olemaan wc ja jäteveden nukkuville. Sanomattakin on selvää, että pian kaikki epäpuhtaudet vaeltaa reunan yli ja täytä wc? Ei puhdistusteho ei auta ratkaisemaan ongelmaa. Selvitä tästä pistokkeella vain putkimies käyttäen erityisen tarkastuksen luukut ja putkiliike käärme.

Miten puhdistaa tukos wc? Jos wc kukaan heitti vieraita esineitä, jotka voivat tulla auttamaan tavallista kotiin korjaustoimenpiteitä. Ne ovat korvaamattomia näin ruostumista ruuhkia, virtsakivet, rasva talletukset ja plakkia. Yleisin ja hyödyllinen tämä folk korjaustoimenpiteitä.

 • Sitruunahappo. Se laadullisesti poistaa virtsahapon kivi ja plakin putkiin. On suositeltavaa täyttää wc kolme ruokalusikallista sitruunahappoa. Tässä tilassa, jätä LVI kolme tai neljä tuntia. Sitten kaapissa puhdistaa harjalla ja valutettu vettä. Mukava bonus tämä tapahtuma on raikas myös WC.
 • Sooda. Mahdollisuuksien paalin toilette. Sitten se kaadetaan sooda. Se kestää noin 250 grammaa (puoli pakettia). Tällaisessa putkimies jätetään koko yön (vähintään kahdeksan tuntia). Sitten varovasti vettä dekantoidaan, auttaa tarvittaessa harjaa. Puhdistus ruokasoodaa auttaa paitsi poistaa plakkia, mutta myös laadullisesti valkaista alas WC.
 • Etikkaa. Päästä eroon ruuhkista, tarvitsevat 9% tuotetta. Litra etikka on lämmitettävä. Lämmin neste kaadetaan kulhon, jossa on pre-ruopattu vettä, ja jätettiin kolmesta neljään tuntia. Karkea tai harjalla huolellisesti puhtaalla pinnalla käytettävissä. Sitten pestiin vedellä kevyesti.
 • Sooda ja etikka. Jos erikseen nämä tuotteet eivät ole tuottaneet toivottuja tuloksia, voit yrittää poistaa ruuhkia yhdistelmällä ruokasoodaa ja etikkaa. Vesi wc täytyy kauha. Nielu kaada 250 g soodaa. Seuraavat häntä kaataa lasin etikkaa. Ole valmis viheltää. 15 minuutin kuluttua, kun "häiriö" sooda yli, valunut wc pint hyvin kuumalla vedellä. Mutta muista, että et voi käyttää kuumaa vettä, tai posliini kulhon eivät kestä lämpötilan muutoksia. Tämä työkalu poistaa plakkia ja poistaa rasvaa pistoke, jos wc johtavat usein ruoantähteitä.
 • Suolahappoa. Se toimii hyvin aggressiivisesti, joten sitä käytetään vain äärimmäisissä tapauksissa. Mutta että suolahappoa pystyy liuottamaan mäskin muodostettu kissan täyteainetta. On tarpeen kaada vähän nestettä kulhoon ja jätä se yhden tunnin. Sitten voi yrittää pestä vedellä. Mutta jos putket on tehty muovista, se ei saa käyttää suolahappoa. Se syövyttää putkia.

Kemikaalit ruuhkautumisen

Valmistajat ovat kehittäneet monia kemiallisia yhdisteitä, jotka kykenevät liuottamaan tulpat, jotka on muodostettu putkien. Heidän tärkein etu verrattuna perinteisiin menetelmiin - törmäysnopeutta. Tyypillisesti tehokas huuhtelu tapahtuu 15-20 minuutin käytön jälkeen valitun reagenssin. Seuraavia työkaluja voidaan käyttää puhdistamaan WC tukkeutumisen.

 • "Mole". Edullinen välineet, jotka voivat tehokkaasti puhdistaa putken. Se sisältää natriumhydroksidin ja pinta-aktiivisen aineen komponentit. Tämä yhdistelmä mahdollistaa hajoamisen rasvat, kiinteät jätteet kuten kalansuomuineen, hiukset. Tuottaa "mol" on jauheen muodossa ja geeli. Välineitä voidaan käyttää teräs- ja rautaputkia. Mutta jostain muovi kollegansa "myyrä" Laji on ehdottomasti kielletty.
 • Vortex Draft. Saatavana tämä puhtaampia nestemäisessä muodossa. Tehokas liukeneminen ylikuormituksen antaa aktiivista klooria, natriumhydroksidia ja pinta-aktiivisen aineen komponentit. Lääke pystyy selviytymään raskaita orgaanista jätettä ja rasvan kertymistä. Sitä voidaan käyttää minkä tahansa putkia.
 • "Bugs Pothan." Tämä on kallis vaihtoehto, joka tarjoaa poistamisesta jopa vakavin tukoksia. Mutta reagenssin on negatiivinen laatu. Tämä materiaali sisältää alkali voi näin ollen huononee putkia. Kun otetaan huomioon tämä aggressiivinen vaikutus, se ei ole suositeltavaa käyttää "Bugs Pothan" kuluneita LVI. Ja älä liian turvaudutaan usein hänen avukseen.
 • "Mr. Muscle." Tämä tuote on valmistettu jauheen tai geelin. Se on lievä vaikutus ja odottavat poistamaan vakavia tukkeumia, ei pitäisi olla. Pienillä caps, "Mr. Muscle" pystyy käsittelemään vain pari minuuttia. Mutta jos vakavampi ruuhkautuminen, on suositeltavaa täyttää avulla wc ja jätetään yöksi.
 • "Luetelmakohta". Klooria valkaisuaine-pohjainen lääke, pinta-aktiivista ainetta ja natriumhypokloriitti. Laitos voidaan käyttää sekä metalli- ja muoviputket. Tehokkaasti puhdistaa ruuhkautumisen ja eliminoi epämiellyttävän hajun on desinfiointia ominaisuuksia.

Jos itse puhtaana tukkia wc avulla kansanmusiikin tai kemiallisin keinoin ei ole mahdollista, niin voit turvautua mekaaninen puhdistus. Menettely suoritetaan käsin tai tällaisten "auttajia", kuten mäntä ja putkiliike käärme.

Mitä jos wc on tukkeutunut Vieraiden esineiden: lelut, rätit, iso ruokakauppa siivous? Ennen kuin poistat tukoksen wc, se on tutkittava hätä osio manuaalisesti. Hansikkaita kätensä, neljä vaihetta suoritetaan peräkkäisesti.

 1. Voitti ulos wc vettä.
 2. Kastoi kätensä pesuallas ja yrittää löytää jokin vieras esine.
 3. Tine pehmeä tukoksia ja vedä ulos wc.
 4. Kauempana ja tiheämpää esineitä vetää lanka koukulla päähän.

Kun tukkeutumisen aiheuttaja ei ole tunnistettu, mutta vesi voi silti vuotaa, puhdistaa WC on suositeltavaa käyttää mäntää. Tehokkuutta puhdistuksen riippuu oikein valittu "auttaja". Myynnissä löytyy useita erilaisia ​​ilmanpoistajat.

 • Kupin muotoinen. Tämä on yksinkertainen malli. Se on suunniteltu poistamaan sakon mäskin. Kupin muotoinen mäntä auttaa puhdistamaan viemäriin. Mutta jos ruuhkautumisen WC on keino tehoton.
 • Kartion muotoinen. Tämä malli pystyy eliminoimaan ruuhkia wc. Paksu kumi suutin, jossa on kartiomainen muoto, antaa oikean tuloa laskuputkeen aukkoon.
 • Pneumaattinen. Pisimmällä malli, jolla on suuri kapasiteetti. Mäntä, joka on varustettu suuttimella, joka kykenee "liikkumavaraa" putken sisällä.

puhdistusmenetelmällä WC mäntä on varsin yksinkertainen ja käsittää seuraavat kolme vaihetta.

 1. Kumisuutin laittaa viemäriin reikä niin, että mäntä on täysin kiinni sitä.
 2. Pumppaamiseen valo tehdä useita puristeet (kumi tikkari on "mate" aukon).
 3. Tässä vaiheessa, voimakkaasti vedä kahvasta ja irrota suutin tyhjennysreikä.

Hydraulinen shokki, kun vastaanotetaan tämä takaa puhdistus muodostettujen pysäyttimien sanomalehtipaperin, hieno puhdistusta tai muita pentueen.

Kuinka voin murtaa wc ilman mäntä kotona? Jos haluamasi laite ei ole tilalla, voit yrittää luoda hydrauliikkajärjestelmän käyttämällä tavanomaista muovipulloon. puhdistusprosessi suoritetaan neljässä vaiheessa.

 1. Alareunassa pullon leikattu siististi.
 2. Jäljellä kannen tiukasti kiinni.
 3. Muovipullo leikata puolella laittaa viemäriin reikä.
 4. Tilalla alkuun kannella, yrittää luoda hydraulinen shokki käyttäen sekä venttiilin.

Tämä tapahtuma käytetään äärimmäisissä tapauksissa, kun pysäytin voi poistaa mitä tahansa edellä lueteltua. Auttaa putkiliike käärme turvautua, jos tukkeutumisen viemäriin rakennusjäte (hiekka, savi, täyteainetta), kissan täyteainetta. Ruuvi (köysi) on terästä joustava 'käärme', jolla on mahdollista saavuttaa kaikkein saavuttamattomissa osista jätevettä. Se on varustettu erityisellä kynällä, joka tarjoaa kaapeli kierto. Puhdistaa WC johdonmukaisesti suorittaa seitsemän menettelyä.

 1. Putkiliike käärme lasketaan tyhjennysaukon.
 2. Hitaasti etenevät kaapeli taivuttamalla wc.
 3. Kaapeli kevyesti niin, että se voi liikkua vapaasti putkien.
 4. Kun ruuvi nojaa, se alkaa pyöriä, mutkainen roskia.
 5. Kaapeli podtseplennym kanssa "load" varovasti vedetty ulos wc.
 6. Puhdistuksen jälkeen kaira, sen uudelleen ajaa viemäriputkeen.
 7. Toistetaan niin kauan kuin ei täysin eliminoida ruuhkia.

Puhdista wc kotona on helppoa. Mutta tuskin voidaan kutsua tätä miellyttävä menettelyä. Olla turvautumatta tarpeeseen puhdistaa WC, kokenut omistajat suosittelevat suorittaa ehkäisyyn. Voit tehdä tämän ajoittain tarpeen puhdistaa kulhon soodalla ja etikkaa. Tällöin plakin ja lika ei kerry ja wc on aina puhdas valkoinen ja raikas.

Miten päästä eroon hometta ja homeen kylpyhuoneessa: on olemassa luotettava tapa tai syntyy korjausta

Miten voin poistaa homeen seinistä asunnossa: katsaus kotiin korjaustoimenpiteitä ja menetelmät

Miten pestä blindit kotona: roikkuu ja purkaa

Paistettua munakoisoa miten hampurilaiset, kuten sieniä, Aasian tyyli jälleensyntymisen ja muiden sininen vihannesten

Ruokavalio suoliston dysbiosis: Säädä ruokavalio luonteen mukaan tuolin

Ruokavalio klo dysbacteriosis: syömishäiriöitä tuoli. Normaali koostumus suoliston mikrobisto, miksi on vuorossa. Elintarvikkeet, jotka vahvistavat tai heikentävät ripuli ja ummetus. Näyte valikosta reseptejä ja arvioita.

Mitä nokkia Pink kana vuonna 2017?

Tabletteja "Gastal": kuinka tehokkaita mahalaukun sairauksien

soveltamisesta "Gustav" opetusta. Kuinka tehokas lääke närästys, gastriitti, mahahaava ja refluksi. Kuinka juoda lääkeannos. Vasta. Kollegansa. Arvioita.

Reseptit munakoiso uunissa: valikoima ravinnon, loma, lihaa ja juustoa vaihtoehtoja

Tabletteja "Ovariamin": help äidiksi

Käyttöohjeet "Ovariamin" ja mitä tsitaminy. Koostumus ja toiminta. Kuuri vastaisesti kuukautiskierto, raskaus suunnittelun, vaihdevuodet. Kuin voit korvata. Arvioita.

ruokavalio valikko peräpukamat: in hoito, ennaltaehkäisy ja leikkauksen jälkeen

Ruokavalio peräpukamat: ominaisuuksia laatimisen valikko ummetukseen ja anaalifissuura. Mitä tuotteita voi ja ei voi syödä. Ominaisuuksia Virta jälkeen gemmoroidektomii. Arvioita.

"Mastodinon", kun odottaa tuloksia homeopaattisen

Käyttöohjeet "mastodinon", kokoonpanoa ja toimintaa lääkityksen. Järjestelmä annostus tippoina ja tabletit. Ja vasta-aiheet. Sivuvaikutuksia. Varoitukset ja analogit.

Salaatti "Vinaigrette" uusia kuvia "hyödyllisin kursseja"

Terapeuttinen taulukon numero 7: ominaisuudet ja lajit "munuaisten" ruokavalio

Terapeuttinen ruokavalion numero 7: Miksi sitä kutsutaan "munuainen". Miten säätää äänenvoimakkuutta suolaa ja proteiinia. TAULUKKO annettiin ruokaa ja ruokia. Piirteet alalaji "Seitsemän". Esimerkiksi valikko ja arvostelut.

Vasilina Smotrina: "Minun kuusi poikaa - avustajani"

Äiti kuusi poikaa Vasylyna Smotrina varma: vaikka suuri perhe naisen täytyy löytää aikaa itsensä kehittämiseen, olla kaunis, ja fyysisesti aktiivinen. Miten hän hallitsee ja nauttii mitä elämä hakkerointi - haastattelussa Woman365.ru portaalin.

Resepti kesäkurpitsa jauheliha uuniin: juusto, kasvikset, sienet ja liha muunnelmia

© 2013-2018 naistenlehti «Woman365.ru». Kopiointi materiaalien on sallittua vain osoitus aktiivinen linkki lähde. Hanke web kustantajien Vebopolis".

1

You may also like

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

75 − 69 =