Tukossa wc kuinka puhdas

Contents

Tukossa wc: kuinka puhdas itse?

Tukkeutunut WC - yhteiset, mutta yhtä kiusallisen ongelman. Kuten kaikkia ongelmia, on selvää, kun se ei ole aivan valmis ja odottaa apua mistään. Myöhään illalla tai useita yleisiä vapaapäiviä, jolloin mitään mahdollisuutta tukea kotelon osasto, se on ratkaistava kysymys siitä, miten puhdistaa WC omasta, jos se on tukkeutunut. Tarkastellaan menetelmiä saatavilla kotiin, periaatteet teoistaan ​​ja käyttömenetelmiä.

Kuvia sivustosta http://goodhome.by/

Tukossa wc - mitä tehdä kotona

Vesi lakkasi yhdistää wc viemäriin, mutta ei katastrofi ja se mahdollistaa viiveen puuttua häiriöihin, lamauttava kotimainen rutiini kodeissa ja huoneistoissa on yksi kylpyhuone. Ainoa varma keino, jota voidaan kutsua tehokkain tässä tilanteessa ei ole olemassa.

Tehokkuus kunkin menetelmän itsepuhdistuva WC on määritelty, jotta tukkeuma ja sen sijainti ja aste intensiteetti. Ensinnäkin, sinun täytyy pysyä rauhallisena ja seuraa tarkka algoritmi, joka johtaa esteetön ulosvirtaus vettä asuntosi. Seuraa seuraavaan vaiheeseen seuraavat vaiheet:

 • Diagnosoitu tyypin estävä;
 • Sijainnin määrittämiseksi tukos;
 • Menetelmän valinta taistelun peräisin tyyppi ja sijainti ja sen soveltaminen;
 • Ennaltaehkäiseviä toimia toistumisen estämiseksi tilanteen.

Mitä tehdä diagnosoida tukoksia wc

Tunnustavat, että se oli syynä tukkeutumisen viemäriin, se voi olla vaikeaa. Kuitenkin tarkka käsitys luonteesta esteitä auttaa valitsemaan tehokas tapa poistaa sitä eikä tuhlata aikaa tehottomia toimintaan. Erilaisia ​​esteitä putkissa voi tapahtua äkillisesti tai vähitellen muodostunut, kertynyt ja kasvaa ajan myötä.

Kuvia sivustosta http://prokommunikacii.ru/

Pohjan syntyy tukoksia WC poistetaan yleensä mekaanisesti käyttämällä erikoistyökaluja tai improvisoitua avulla, joita käsitellään jäljempänä. Yhtäkkiä syntynyt esteet voidaan esittää esineet, joiden koko ei salli vapaasti siirtää valua kanavan mutkia. Se voi olla tahallisesti tai tahattomasti heikensivät tekstiilit (liina, sukat, jne), elintarvikkeiden, hygieniatuotteiden tai kiinteitä esineitä. Kaivaminen muistiin voidaan osoittaa, että se oli ensisijainen lähde ongelman ja päättää, mitä tapaa käyttää korjaamaan ongelmaa.

Vaikka jätteet suuri koko voi huuhtoutua pois, kun loukkaamatta ulosvirtaus veteen, ne voivat juuttua poistokanavaan ja keräämällä overlay aiheuttaa vähitellen muodostaa tukos. Ja sitten ongelma, mitä tehdä, jos WC on tukossa, voi seistä kaikkein odottamattomia hetki.

1

Syy muodostamiseksi tukoksia tulla pitkä kertyy overlay sisäseiniin putkien tai esineiden juuttunut onteloon. Rasva voi olla orgaaninen rakenne (hiukset, rasva) tai epäorgaanisen (mineraali- suoloja veden sisältämien) luonne. Krooninen ahtauma ilmenee äkillinen tai vähitellen lopettamaan ulosvirtaus sen vaikeudesta, pahenemista ajan. Puhdista wc kotona voi olla mekaanisesti tai kemiallisesti, mutta yhdistetty vaikutus on tehokkainta.

Määrittelemme sijainti ennen puhdistusta wc tukkeudu

Näkemystä, jonka sijainti esteitä ei ole väliä poistaa sen, on perustavanlaatuisia puutteita. Tukos sijaitsee Suuret putket tai huomattavan kaukana wc, ei todennäköisesti periksi omatoimisuus, ja se edellyttää osallistumista asiantuntijoiden kotelosta.

Aluksi sinun täytyy selvittää, onko rikkominen vaikutti ulosvirtaus vain wc. Yritä tyhjentää vettä kylpyhuoneessa pesuallas ja tiskiallas - mahdollisesti mukana putken ulostulossa päässä asunnosta, ja sitten pyrkiä ratkaisemaan ongelman tarpeesta lähimmän tukiaseman sitä. Jos nykyiset vaikeudet kattaa kaikki purkupaikat, tukos on ulos huoneiston, ja yrittää erottaa taistelu ei varsinaisesti onnistu. Tarkista naapuruudesta ennen sinua, ei, onko niillä samanlaisia ​​ongelmia. Paikantaa piste tukos voi olla daisy asukkaiden nousuputkeen ylhäältä alas, jolloin valitaan lähin pääsyn este onteloon putken.

Jos luotettavasti selvitetty, että ongelma koskee vain oman asunnon tai eristettyjen pesuallas kulhoon, onnistumisen todennäköisyyttä tähtäävän työn itse on melko korkea, ja pitäisi mennä suoraan taisteluun.

Mitä tehdä, kun tukoksia kulhon - kotiin menetelmät

Menetelmät esteiden poistamista putkissa, saatavilla kotiin, on toimintaperiaate voidaan jakaa mekaaninen ja kemiallinen. Kukin niistä on piste soveltamisen, mutta vaativat usein yhdistettyä käyttöä ohjataan ei ainoastaan ​​välittömästi talteenoton ulosvirtaus, mutta myös perusteellinen puhdistus putken sisään.

Jos tiedetään, että tukos - saada suuria esineitä poistokanavaa, paras menetelmä on mekaaninen esteiden poistaminen, sillä kemikaalit eivät pysty tehokkaasti liueta tällaisia ​​esteitä. Vahingossa tai tarkoituksella pestä pois omena rievulla tai nippu paperin täydellisesti soveltuvat tätä menetelmää, poistaminen ja eivät vaadi ylimääräistä käyttöä muilla keinoin.

Kemiallinen hyökkäys on edullinen menetelmä torjumiseksi uusien tukkeutuvat vähitellen ja niiden emästen aktiivisen mekanismi kemiallisia reaktioita, liuotusaineita, on aiheuttanut vaikeuksia. On huomattava, että talletukset muodostettu esineitä juuttunut pesuallas, vaatii yhdistettyä käyttöä sekä tekniikoita. Aihe toimi pohjana tukkeutumisen poistetaan mekaanisesti ja ympärille muodostuu kavennus on eliminoitu kemiallisen vaikutuksen.

Kuten kotona puhdistaa WC, jos se on tukkeutunut. mekaanisia menetelmiä

Mekaanisia menetelmiä vaikuttamisen käytetään laajalti tarpeeksi, kiitos erittäin houkutteleva yhdistelmä tehokkuutta ja kohtuullisin kustannuksin. Tässä ryhmässä torjumiseksi tukkia on antaa seuraavat lajikkeet:

 • Välitöntä hoitoryhmissä;
 • Käyttö improvisoitua keinoin;
 • Hakemuksen mäntä;
 • Käyttämällä putkiliike käärme.

Manuaalinen puhdistus on sallittua silloin, kun este sijaitsee sifonin. Tämä yleensä tapahtui akuutisti aiheuttamat tukkeumat yrittää huuhtele jätettä tai jäteveden mukana. Aseistettu korkea kotitalouksien käsineet, altaan tai ämpäri taittamiseksi uutettu esineet voivat päästä asiaan. Vesi WC on paali mahdollisimman alhaiselle tasolle, sekä käsi tutkia poistokanavaa. Pehmeät esineitä, kuten riepuja tai sieniä, on helppo poistaa sormilla, ja paremmin kiinteä koukku taivutettu lanka.

Improvisoitua keinoin, sopii kotiin ratkaisuja kysymykseen "kuinka puhdas wc, jos se on tukossa?" Onko muovipullo, ja niin sanottu "nukke". Niiden toimintaperiaate perustuu luomassa aalto työntää este halkaisijaltaan suurten putkien. Pullo, koko vastaavan poistoaukon WC, voidaan leikata pohja-alueen. Ruuvaamalla tiukasti tulpalla, pullo upotettiin hitaasti veteen ennen tunne ilmanvastusta. Sitten jyrkkä liike painetaan pullo vessaan, ja kuten äkillisesti vetäytyi takaisin. Manipulointi toistetaan useita kertoja tuloksen saavuttamiseksi.

Tuote folk terävyys "nukke" on liina kelataan muodossa vihje keppiä tai harjalla. Koko "nukke" olisi verrattavissa halkaisija ulostuloaukon, ja lisäksi kuvatun algoritmin toiminta vastaa muovipulloon. Vesi vasara on luonut riittävästi painetta työntää esteet ja asteittainen siirtyminen sen yleiseen viemäriverkostoon.

Kuvia sivustosta http://dretun.ru/

Päätettäessä, miten unclog wc mäntä, jos se on tukossa, on syytä pitää mielessä, että halkaisija kumiosan työkalun on oltava suurempi kuin poistoaukon, joka tehokkaasti tyhjön ja sen jälkeen vesi vasara, lävistys tukos. Lisätä tehokkuutta manipulointi voidaan suorittaa mäntä sulkee tyhjennysaukon ja ylivuoto kylpy, pesuallas ja tiskipöydän.

Kuvia sivustosta http://bathidea.ru/

Jos poistuva vesi on monimutkainen koko huoneistossa, lävistys mäntä kannattaa toistaa kaikki valua pistettä, sulkemalla wc kansi ja kiinnitä se raskasta esinettä.

Jos sinulla on putkiliike käärme, tukkeutumisen ongelmaa voidaan pitää ratkaista arsenaali työkaluja. Tietäen kuinka puhdistaa WC kaapeli, tehdä työtä ei ole vaikeaa. Joustava metalli viemäri kaapeli on terävä kärki kierre, kykenevät tunkeutumaan jopa kova kalkkiutunut, ja kätevä kahva, joka on antanut asteittain ajama pyörimisen työkalun. Helpompi toteuttaa nämä manipulointi yksin, että yksi ihminen suorittaa potkiminen liikettä, ja toinen - rotaatio. Kun tukos näytteen ja vesi alkoi virrata, on tarpeen tehdä joitakin liikkuu edestakaisin, Smashing muodostettu sisäseiniä laskeuman.

Kuvia sivustosta http://vvannoi.ru/

Täydellinen puhdistus putkenosat ei ole objekti kaapeli ja siten poistaa tukkeutuminen on korjata saavutettu vaikutus käyttämällä reaktiivisia koostumuksia.

Miten poistaa tukos wc kemikaalien

Tarkoitus käsitellä tukokset kemikaalit ovat saatavilla teollisuustuotanto sekä kotona tehty. Riippumatta siitä, mitkä varat käytetään, pitäisi ryhtyä toimenpiteisiin suojellakseen käsiä aggressiivisia, jotka saattavat aiheuttaa vakavia palovammoja.

Yksinkertaisin tapa liuottaa tukkeutuminen on käyttää kiehuvaa vettä, vaikutuksen alaisena, jonka sisältämien rasvojen orgaanisten aineiden kulkevat kiinteästä nestemäiseen tilaan, putki on pehmennetty ja liikkuu viemäriin. Tämä menetelmä ei sovellu kiinteiden epäorgaanisten tukoksia, ja on hyvin vähän tehoa.

Alkalin ja hapon kemiallista reaktiota käytetään laajalti tukosten poistamisessa. Tällaisen reaktion luomiseen käytettävät käsityöt ovat useimpien keittiöiden hyllyille löytyvä sooda ja etikka. Ennen työskentelyn aloittamista vesi wc: stä syöksyy vähimmäistasolle sopivalla tavalla, jotta liuoksen riittävä pitoisuus muodostuu viemärihiljaa. Wc: hun kaadetaan sakeutettua sooda-erästä, jonka jälkeen on tarpeen kestää 15 minuutin tauko, joka on välttämätön alkalin laskeuduttua tukoksen pinnalle. Sitten kaadetaan 200 ml 9-prosenttista etikkaa, ja neutralointireaktiosta vapautunut hiilidioksidi tuhoaa sivut pienemmille osille, jotka voivat kulkea putken lumen läpi. Jos manipuloinnin kaksoiskappale ei tuonut tulosta, kannattaa käyttää muita menetelmiä.

Suosituksia aktiivisten happojen, kuten suolahapon, käyttöä likaantumisen torjumiseksi tulee käsitellä varoen. Huolimatta huomattavasta ja nopeasta vaikutuksesta, tällaiset hapot peruuttamattomasti tuhoavat nykyaikaisten putkien yhdisteet ja sopivat keinoksi poistaa tukos WC: ssä, vain täysin valurautainen jätevesijärjestelmä.

Kuva sivustosta http://meclean.ru/

Kemianteollisuus tarjoaa valmiita formulaatioita, jotka ovat heikkoja happojärjestelmiä, poistamaan esteitä vedenpoistojärjestelmissä. Monet valmistajat ja vapautumismuodot (rakeet, jauheet, nesteet ja geelit) antavat sinulle mahdollisuuden valita optimaalinen työkalu, jonka soveltaminen antaa hyvän tuloksen ja noudattaa selkeästi valmistajan suosituksia.

Kuva sivustosta http://my-fort.ru/

Mitä tehdä estääkseen WC: n tukkeutumisen? Säännöllisesti toteutetut ennaltaehkäisevät toimenpiteet voivat säästää jännityksiä, jotka liittyvät tukosten esiintymiseen. Tätä varten riittää varmista, että vieraat esineet eivät pääse viemärijärjestelmään. Älä pese WC-, jäte-, säilytys- ja hygieniatuotteita, vaikka tällä hetkellä se on kätevä tapa hävittää ne. Seuraavat toimenpiteet tukkeutumisen poistamiseksi vie paljon enemmän aikaa ja vaivaa. Ainakin kerran joka kolmas kuukausi sinun on estettävä tukokset kemikaaleilla, ja sitten mäntä ja vesijohtokaapeli pysyvät sinulle tarpeettomina työkaluina, jotka pölyttävät kaukaisten hyllyjen kohdalla.

Huolimatta siitä, että juuri nyt tiedetään, kuinka puhdistaa wc kotona, jos se on tukkeutunut, hoitaa hermot ja älä huuhtele vieraita esineitä viemäriin!

En ole koskaan käyttänyt mäntää ja mielestäni tämä on yleensä huono ajatus, eikä se auta! Ensimmäinen vaihtoehto kaataa jonkinlainen kemia, "mooli", jos se auttoi, se on hyvä, jos ei, silloin ei ole mitään parempaa kaapelia.

Vantuz auttaa myös tukkeutettaessa wc: tä, mutta niiden on vielä voitava käyttää. Viemärikaapeli on kuitenkin kaikkein radikaali ratkaisu ongelmaan, meidät on aina auttanut puhdistamaan wc.

Hyvä neuvoja sinulle. Älä käytä penniäkään ja aseistetaan tulevaisuuden puolesta)))

WC oli tukossa: miten puhdistaa se itse käyttämällä kotitalouskemikaaleja, sooda, etikka ja mekaaniset laitteet

Jos wc iskeytyy, asunnon omistajat mieluummin kutsuvat putkistoa. Mutta joskus tämä palvelu on tilapäisesti saavuttamatonta tai liian kallista. Mitä minun pitäisi tehdä tässä tapauksessa? Loppujen lopuksi voit tehdä ilman vettä, kaasua ja sähköä. Mutta ilman wc, se ei toimi 24 tuntia. Tällöin on tarpeen puhdistaa WC-kulho itse. Tähän tehtävään on useita tapoja.

Miten puhdistaa wc tukkeutumasta: 4 suositusta

On monia syitä, jotka voivat johtaa viemäröinnin sulkemiseen. Se voi olla wc: n väärä käytö: heittää se roskkaan, jätehuollon tai kissan täyteaineen. Mutta joskus viemäröinti on lyöty vaikka omistajien "apua". Naapurit voivat osallistua. Ja joskus tukkeutuminen tapahtuu huonolaatuisen, liian kovan veden takia, mikä antaa asteittaisen laskeuman putken putkille. Sitten on äkillinen tarve ymmärtää, miten puhdistaa wc itse, jos se hammered. Ennen kuin analysoidaan tehokkaita puhdistusmenetelmiä viemäriin, on välttämätöntä asettua neljälle päällikön hallitukselle.

 1. Tutki ruuhkan syy. Ongelman ratkaisu on aloitettava pyytämällä kaikkia perheenjäseniä ongelman mahdollisesta lähteestä. Esimerkiksi lapsi voi vahingossa pudottaa lelun vessaan. Tällöin puolet tehokkaista menetelmistä on tehottomia. Tällaisen ruuhkautumisen estämiseksi, jos kohde on riittävän kaukana, vain kaapeli auttaa.
 2. Määritä korkin sijainti. Jos vesi menee huonosti vessaan, mitä noviisi alkaa ratkaista välittömästi? He olettavat, että ruuhkat alkavat WC-putkesta ja käyttävät kaikkia käytettävissä olevia puhdistusmenetelmiä. Tämä lähestymistapa ei ole täysin oikea. Loppujen lopuksi ruuhkautuminen voi tapahtua paljon kauemmas viemäriputkessa. Kun haluat määrittää noin korkin sijainnin, sinun on avattava hanat kylpyhuoneessa ja keittiössä. Jos vesi virtaa normaalisti eikä pysy putkessa, ongelma on todellakin WC-kulhon seppeleissä. Mutta jos vesi nopeasti täyttää putken ja hitaasti jättää pesuallas, niin ongelma on melko vakava, ja on parempi käyttää vesijohtopalveluita.
 3. Älä käytä säiliötä. Tarkista, kuinka vesi menee tai puhdistaa putket "paineistettuna". Älä käytä tyhjennysastia. Jos wc: ssä oleva hillo on liian voimakas, kaikki veteen sekoittunut vesi voi kaataa wc-kulhoon suoraan lattialle. Ehkäpä toinen epämiellyttävä ilmiö. Kylpy ja wc ovat kaksi viestintäalusta. Siksi likaista vettä, joka ei kykene poistamaan ruuhkautumista, on vain yksi asia - tuhota amme. On parempi tyhjentää vettä lantionpiikkeistä, tarkkaillaan sen ulosvirtauksen prosessia.
 4. Kiireellisesti soita putkistoon. Joissakin tilanteissa, vaikka tietää, miten puhdistaa wc, jos se on tukossa, ei ole mahdollista saavuttaa positiivista tulosta. Jos wc: n avaamisen jälkeen huomataan, että veden taso nousee vähitellen, mikä tarkoittaa sitä, että ruuhka muodostettiin yhteiseen nousuputkeen. Tällöin viestintäalukset ovat sinun wc-kulho ja viemäriverkko. Tarvitsenko sanoa, että hyvin pian kaikki epäpuhtaudet ylivuodostavat ja täyttävät vessan? Puhdistustoimenpiteet eivät ratkaise ongelmaa. Ainoastaan ​​vesijohtoväline selviää tämän tulpan avulla käyttämällä erityisiä tarkastusluukkuja ja putkikaapelia.

Kuinka puhdistaa tukos WC-kulhossa? Jos kukaan ei heittänyt vieraita esineitä vessaan, tavalliset kotitalouden korjaustoimenpiteet voivat tulla pelastustoimintaan. Ne ovat korvaamattomia ruosteen, virtsakivien, rasvakasvien ja räjähtämisten muodostumisessa. Yleisimmät ja tehokkaat ovat tällaisia ​​kansanvapaita.

 • Sitruunahappo. Se poistaa kvalitatiivisesti virtsarakkot ja plakin putkista. On suositeltavaa täyttää kolme rkl sitruunahappoa wc: ssä. Tässä tilassa he jättävät putkimiehen kolme tai neljä tuntia. Sitten kaappi puhdistetaan harjalla ja vesi vapautuu. Miellyttävä bonus tällaisesta tapahtumasta on tuoreus vessassa.
 • Sooda. Jos mahdollista, on tarpeen kaataa vettä WC: stä. Sitten se peitetään soodalla. Se kestää noin 250 grammaa (puoli pakkausta). Tässä muodossa vesijohto jätetään koko yön (vähintään kahdeksan tuntia). Vedä sitten varovasti vettä tarvittaessa tarvittaessa. Puhdistava sooda ei ainoastaan ​​poista plakin, vaan myös puhdistaa wc.
 • Etikkaa. Jotta päästäisiin ruuhkautumasta, tarvitset 9% tuotteen. Yksi litra etikkaa on lämmitettävä. Lämmin neste kaadetaan vessaan, jossa on esikuorittu vesi ja jätetään 3-4 tuntia. Ruosteinen sieni tai harja huolellisesti puhdista käytettävissä oleva pinta. Puhdista sitten varovasti vedellä.
 • Sodaa etikalla. Jos nämä tuotteet eivät yksinään tuoneet toivottua tulosta, voit yrittää poistaa soodan ja etikan ruuhkatyhdistelmän. Wc: stä tulevaa vettä on hävitettävä ulos. Kaada 250 g soodaa pesualtaan. Seuraavaksi kaada lasillinen etikkaa siihen. Ole valmis hiljentämään. 15 minuutin kuluttua, kun soodan "häiriö" loppuu, kaada kylmään litraan erittäin kuumaa vettä vessaan. Muista kuitenkin, että kiehuvaa vettä ei voi käyttää, muuten posliininen wc ei kestä lämmönmuutoksia. Tämä korjaustoimenpide pääsee eroon plakista ja poistaa rasvanpistokkeen, jos ruoka pysyy usein kaadettuna wc-kulhoon.
 • Suolahappo. Se toimii erittäin aggressiivisesti, joten sitä käytetään vain ääritapauksissa. Mutta se on kloorivetyhappoa, joka voi liuottaa kissan täyteaineen muodostaman maljan. On tarpeen kaataa nestettä vessaan ja jättää se yhden tunnin ajaksi. Sitten voit yrittää pestä vedellä. Mutta jos viemäriputket on valmistettu muovista, suolahappo on kielletty. Hän syö putket.

Kemialliset reagenssit ruuhkautumisesta

Valmistajat ovat kehittäneet monia kemiallisia yhdisteitä, jotka pystyvät liuottamaan putkissa muodostetun korkin. Heidän tärkein etu kansan menetelmien suhteen on iskun nopeus. Tavallisesti tehokas puhdistus tapahtuu 15-20 minuutin kuluttua valitun reagenssin käytön jälkeen. Seuraavia keinoja voidaan käyttää WC: n puhdistamiseen tukkeutumiselta.

 • "Mole". Budjetin työkalu, jolla voidaan tehokkaasti puhdistaa putkia. Se sisältää kaustista soodaa ja SAW-komponentteja. Tämä yhdistelmä antaa rasvan, kiinteän jätteen, kuten kalan vaa'an, hiusten liukenemisen. Tuotetaan "Mole" jauheena ja geelina. Tuotetta voidaan käyttää teräs- ja valurautaputkistoihin. Mutta muovi-analogeille, jotkut "Mole" -tyypit ovat ehdottomasti kiellettyjä.
 • Vortex Draft. Tämä puhdistusaine valmistetaan nestemäisessä muodossa. Ruuhkautumisen tehokas hajoaminen saadaan aktiivisesta kloorista, kaustisesta soodasta ja pinta-aktiivisista aineista. Lääke kykenee selviytymään raskaan biojätteen ja rasvan kertymisestä. Voidaan käyttää kaikissa putkissa.
 • Bugs Pothan. Tämä on kallis vaihtoehto, joka takaa jopa vakavimpien esteiden poistamisen. Mutta reagenssilla on myös negatiivinen laatu. Tämä aine sisältää alkalia, joten se voi pahentaa putkien tilan. Tällaisen aggressiivisen vaikutuksen vuoksi ei ole suositeltavaa käyttää "Bugs Pothan" kuluneiden putkien liittämistä varten. Älä anna liian usein apua.
 • "Herra Muscle". Tämä tuote valmistetaan jauheena tai geelina. Sillä on pehmeä vaikutus, eikä sen tarvitsisi luottaa vakavien ruuhkien poistamiseen sen avulla. Pienillä liikenneruuhkilla "Mr. Muscle" selviää kirjaimellisesti muutamassa minuutissa. Mutta jos ruuhkat ovat vakavampia, on suositeltavaa kaataa tuote vessaan ja jättää se yön yli.
 • "Luetelmakohta". Klooria valkaisuaine-pohjainen lääke, pinta-aktiivista ainetta ja natriumhypokloriitti. Laitos voidaan käyttää sekä metalli- ja muoviputket. Tehokkaasti puhdistaa ruuhkautumisen ja eliminoi epämiellyttävän hajun on desinfiointia ominaisuuksia.

Jos itse puhtaana tukkia wc avulla kansanmusiikin tai kemiallisin keinoin ei ole mahdollista, niin voit turvautua mekaaninen puhdistus. Menettely suoritetaan käsin tai tällaisten "auttajia", kuten mäntä ja putkiliike käärme.

Mitä jos wc on tukkeutunut Vieraiden esineiden: lelut, rätit, iso ruokakauppa siivous? Ennen kuin poistat tukoksen wc, se on tutkittava hätä osio manuaalisesti. Hansikkaita kätensä, neljä vaihetta suoritetaan peräkkäisesti.

 1. Voitti ulos wc vettä.
 2. Kastoi kätensä pesuallas ja yrittää löytää jokin vieras esine.
 3. Tine pehmeä tukoksia ja vedä ulos wc.
 4. Kauempana ja tiheämpää esineitä vetää lanka koukulla päähän.

Kun tukkeutumisen aiheuttaja ei ole tunnistettu, mutta vesi voi silti vuotaa, puhdistaa WC on suositeltavaa käyttää mäntää. Tehokkuutta puhdistuksen riippuu oikein valittu "auttaja". Myynnissä löytyy useita erilaisia ​​ilmanpoistajat.

 • Kupin muotoinen. Tämä on yksinkertainen malli. Se on suunniteltu poistamaan sakon mäskin. Kupin muotoinen mäntä auttaa puhdistamaan viemäriin. Mutta jos ruuhkautumisen WC on keino tehoton.
 • Kartion muotoinen. Tämä malli pystyy eliminoimaan ruuhkia wc. Paksu kumi suutin, jossa on kartiomainen muoto, antaa oikean tuloa laskuputkeen aukkoon.
 • Pneumaattinen. Pisimmällä malli, jolla on suuri kapasiteetti. Mäntä, joka on varustettu suuttimella, joka kykenee "liikkumavaraa" putken sisällä.

puhdistusmenetelmällä WC mäntä on varsin yksinkertainen ja käsittää seuraavat kolme vaihetta.

 1. Kumisuutin laittaa viemäriin reikä niin, että mäntä on täysin kiinni sitä.
 2. Pumppaamiseen valo tehdä useita puristeet (kumi tikkari on "mate" aukon).
 3. Tässä vaiheessa, voimakkaasti vedä kahvasta ja irrota suutin tyhjennysreikä.

Hydraulinen shokki, kun vastaanotetaan tämä takaa puhdistus muodostettujen pysäyttimien sanomalehtipaperin, hieno puhdistusta tai muita pentueen.

Kuinka voin murtaa wc ilman mäntä kotona? Jos haluamasi laite ei ole tilalla, voit yrittää luoda hydrauliikkajärjestelmän käyttämällä tavanomaista muovipulloon. puhdistusprosessi suoritetaan neljässä vaiheessa.

 1. Alareunassa pullon leikattu siististi.
 2. Jäljellä kannen tiukasti kiinni.
 3. Muovipullo leikata puolella laittaa viemäriin reikä.
 4. Tilalla alkuun kannella, yrittää luoda hydraulinen shokki käyttäen sekä venttiilin.

Tämä tapahtuma käytetään äärimmäisissä tapauksissa, kun pysäytin voi poistaa mitä tahansa edellä lueteltua. Auttaa putkiliike käärme turvautua, jos tukkeutumisen viemäriin rakennusjäte (hiekka, savi, täyteainetta), kissan täyteainetta. Ruuvi (köysi) on terästä joustava 'käärme', jolla on mahdollista saavuttaa kaikkein saavuttamattomissa osista jätevettä. Se on varustettu erityisellä kynällä, joka tarjoaa kaapeli kierto. Puhdistaa WC johdonmukaisesti suorittaa seitsemän menettelyä.

 1. Putkiliike käärme lasketaan tyhjennysaukon.
 2. Hitaasti etenevät kaapeli taivuttamalla wc.
 3. Kaapeli kevyesti niin, että se voi liikkua vapaasti putkien.
 4. Kun ruuvi nojaa, se alkaa pyöriä, mutkainen roskia.
 5. Kaapeli podtseplennym kanssa "load" varovasti vedetty ulos wc.
 6. Puhdistuksen jälkeen kaira, sen uudelleen ajaa viemäriputkeen.
 7. Toistetaan niin kauan kuin ei täysin eliminoida ruuhkia.

Puhdista wc kotona on helppoa. Mutta tuskin voidaan kutsua tätä miellyttävä menettelyä. Olla turvautumatta tarpeeseen puhdistaa WC, kokenut omistajat suosittelevat suorittaa ehkäisyyn. Voit tehdä tämän ajoittain tarpeen puhdistaa kulhon soodalla ja etikkaa. Tällöin plakin ja lika ei kerry ja wc on aina puhdas valkoinen ja raikas.

Miten päästä eroon hometta ja homeen kylpyhuoneessa: on olemassa luotettava tapa tai syntyy korjausta

Miten voin poistaa homeen seinistä asunnossa: katsaus kotiin korjaustoimenpiteitä ja menetelmät

Miten pestä blindit kotona: roikkuu ja purkaa

Vasilina Smotrina: "Minun kuusi poikaa - avustajani"

Äiti kuusi poikaa Vasylyna Smotrina varma: vaikka suuri perhe naisen täytyy löytää aikaa itsensä kehittämiseen, olla kaunis, ja fyysisesti aktiivinen. Miten hän hallitsee ja nauttii mitä elämä hakkerointi - haastattelussa Woman365.ru portaalin.

Terapeuttinen taulukon numero 7: ominaisuudet ja lajit "munuaisten" ruokavalio

Terapeuttinen ruokavalion numero 7: Miksi sitä kutsutaan "munuainen". Miten säätää äänenvoimakkuutta suolaa ja proteiinia. TAULUKKO annettiin ruokaa ja ruokia. Piirteet alalaji "Seitsemän". Esimerkiksi valikko ja arvostelut.

Reseptit munakoiso uunissa: valikoima ravinnon, loma, lihaa ja juustoa vaihtoehtoja

Mitä nokkia Pink kana vuonna 2017?

Vulva naisilla ja tytöillä: miksi on tulehdusta ja tapoja toipua

Oireet ja hoito vulvitis naisilla ja tytöillä. Tärkeimmät tekijät altistavat taudille. Millä perusteella voi havaita patologia. Hoitomenetelmät oireista riippuen. ehkäiseviä toimenpiteitä.

Gardnerella vaginalis: dysbiosis erottuva "aromi"

Oireet ja hoito gardnerelly naisia. Mikä aiheuttaa emättimen dysbiosis, ja miten palauttaa mikroflooraan. Komplikaatioita bakteerivaginoosi. Yhteinen hoito ja mitä lääkkeitä annetaan raskauden aikana.

Salaatti "Vinaigrette" uusia kuvia "hyödyllisin kursseja"

Paistettua munakoisoa miten hampurilaiset, kuten sieniä, Aasian tyyli jälleensyntymisen ja muiden sininen vihannesten

Resepti kesäkurpitsa jauheliha uuniin: juusto, kasvikset, sienet ja liha muunnelmia

Oireita tippuri naisilla: joka ilmaisee infektio, ja miten vahvistaa

Oireita tippuri naisilla ja miksi tauti on vaikea tunnistaa. Ominaisuudet mikrobiologian taudinaiheuttaja. Mitkä yksiköt sukuelimiin vaikuttavat useimmiten. Miten saada tartunnan. Diagnoosi ja hoito.

"Mastodinon", kun odottaa tuloksia homeopaattisen

Käyttöohjeet "mastodinon", kokoonpanoa ja toimintaa lääkityksen. Järjestelmä annostus tippoina ja tabletit. Ja vasta-aiheet. Sivuvaikutuksia. Varoitukset ja analogit.

Vulvovaginal oireet: miten tunnistaa ja hoitaa tulehduksia intiimi alue

vulvovaginiittia hoito naisilla: miksi yhtenäistä lähestymistapaa. Miten tunnistaa aiheuttajaa. Mitkä tekijät vaikuttavat sairauden alkamisesta. Valinta huumeiden riippuen aiheuttaa.

© 2013-2018 naistenlehti «Woman365.ru». Kopiointi materiaalien on sallittua vain osoitus aktiivinen linkki lähde. Hanke web kustantajien Vebopolis".

Mitä minun pitäisi tehdä itselleni puhdistaa WC tukkeudu

Nykyaikaisen kodin vaikea kuvitella ilman ihmisen työilmapiirin putkityöt. Mutta kuinka puhdas wc tukkeutumisen kotona, jos on olemassa sellainen ongelma? Tarkastellaan mitä menetelmiä auttaa poistamaan tukos, mikäli se on tukkeutunut wc.

Jotta voitaisiin valita oikea, ja mikä tärkeintä, tehokas strategia, jolla torjutaan tukossa wc, on tärkeää saada käsitys siitä, mitä on ja mikä aiheuttaa tukos voi laukaista sen muodostumista viemärivedessä poistojärjestelmä asuinalueella.

Tärkeimmät syyt muodostumista tukokset wc talossa ihmisillä ovat useimmissa tapauksissa nämä syyt ovat:

 • virheellinen käyttö saniteettitilat;
 • muodostuu suuria segmenttejä suolakuortumien sisäpinnalle metalliputkien tai rauta;
 • rikkoo perussäännöt ja vaatimukset, jotka on täytettävä asennettaessa wc.

Muun syitä tukos wc, voit huomata käyttö ja virheellinen hävittäminen tarvittavat tarvikkeet jokapäiväisessä elämässä, jota ei voida katsoa ryhmään nestemäisiä jätteitä. Ymmärtämisen helpottamiseksi, riittää kuvaamaan tilannetta, kun heitetty wc käytetty vauvan vaippa. Sorbentti sisällä artikkeli vaikutuksen alaisena vettä turpoaa ja näin ollen maksimoidaan koko ja tilavuus.

Lisäksi tällaiset varomaton käsittely voi maksaa huomattavan omistajalle, joka voi joutua maksamaan korjauksia tai puhdistusta wc.

Kuinkahan murtaa tukos, ja ne voivat aiheuttaa vääriä jätteiden korjausten jälkeen tai käyttää sisältöä hiekkalaatikolla.

Mutta älä kirjoita pois kaikki syyt tukos vain väärinkäyttöä wc. Jos WC on tukossa, se ei aina johdu virheellisestä huolehtiminen. Usein tukos voidaan harkitsematon valikoima LVI-laitteet. Harjoittamisesta uusia muotoja ja malleja valmistajan ei aina ajattele toimivuudesta esineen. Se tapahtuu siten, että tukoksia esiintyy säännöllisesti, koska malli on muotoiltu ei sovellu jatkuvaan käyttöön. Syy tukoksen muodostumiseen riippuu liuos tilanteen. On olemassa useita tapoja, miten puhdistaa wc kotona, aiheuttamatta LVI.

mekaaninen korjaustoimenpiteitä

Joten, talossa tukossa wc. Ensimmäinen asia tehdä - on ymmärtää, onko tukos on todella muodostettu wc, ei jonnekin yhteiseen viemäriin, vesi hajonnan asunnosta. Tämä edellyttää kääntämällä veden, esimerkiksi hanan tai suihkussa ja kuinka nopeasti se menee tyhjennysreikä pesuallas tai kylpyamme. Jos ei ole ongelmia, on selvää, että siellä oli tukos on wc.

Miten poistaa tukos wc? Tietenkin voit soittaa henkilölle kotelosta osastolla, mutta se ei ole salaisuus, että odotukset hänen saapumisestaan ​​voi suuresti viivästynyt. Siksi voimme yrittää selviytyä tukkeutumisen wc itsenäisesti. Tätä tarkoitusta varten, niin sanottu mekaaninen vianhakutekniikoista.

Voit yrittää päästä eroon tukos omin käsin, ei vain unohda kumikäsineitä. Ilman käsineen voidaan käyttää tavallisia muovipussiin, laittoi pallon kädessään. Tämä menetelmä on tehokas vain siinä tapauksessa, jos henkilö tietää, mikä aiheutti tukos. Tämä voi olla, esimerkiksi, lasku virtauksen tahansa esine. On selvää, että saada kätensä mahdollista vain sillä edellytyksellä, että siellä oli tukos putkessa ei ole syvä, ja lähes pinnalla.

Seuraavana tapa mekaaninen vaikutus - on käyttää erityistä työkalua, venttiili.

Miten murtaa tukos männän? Et tarvitse erityisiä taitoja. Riittää, että käsillä männän halkaisija kumi osan, joka on hieman suurempi kuin halkaisija wc viemäriin. Joilla laittaa tiukasti reunoja vasten syöttömännän ja suorittamalla edestakaisen liikkeen, voidaan saada aikaan hydraulinen paine putken sisällä karkaa roskat virtaus.

Se tapahtuu niin, että mäntä ei ole aina saatavilla käden ulottuvilla. Mitä voi korvata sen? Tukea voi tulla tavallisia muovipullo. Peitä se olisi pitänyt Silmukkahäntä, ja pullon pohjalla on leikattava. Tyypillisesti 1,5 litran pullot ovat tukevasti tyhjennysaukon. Siksi puhdistaa tukos tarvitsee vain syöttää pullosta viemäriin niin kauan kuin on kertynyt vesi ei työnnä sitä ylöspäin. Sitten sinun täytyy tehdä melko rajuja muutoksia, prodavlivaya pullo alas, mikä provosoi läpimurron tukos viemärissä viemäriin.

Jos edellä mainitut menetelmät mekaanista vaikutusta ei annettu toivottua tulosta, voit turvautua apua erikoiskemikaalien poistaa tukos.

Moderni tekninen teollisuus toimittaa hyllyille kaikenlaisia ​​taloustavarat, jonka soveltaminen auttaa selviytymään erilaisia ​​tukkia viemäriin, kuten wc. Erityinen välineet valmistetaan muodossa nesteiden, jauheiden, geelien. Valita paras vaihtoehto on vain omistajan kotiin.

Lukeminen nämä tuotteet lineups monet kiinnittää huomiota emäksen läsnä ollessa tai happoja. Nämä komponentit kamppailevat tukossa wc. He näyttivät liuottaa kaikenlaisia ​​kudos, hiusten tai rasvakertymiä sisäpinnalla putkien.

Joten, miten murtaa tukos kemikaaleja? Ensimmäinen asia kiinnittää huomiota pakkauksen ohjeita. Että se kertoo niistä säännöistä ja käytön kesto keinoja hankkiutua eroon tukoksia wc.

Tapaoikeus, kodin kemikaalit käytetä infuusiona tietyn määrän aineiden kulhon. Kun taas kemikaalien liuottaa tukos, se kestää noin puoli tuntia. Edelleen, vesi voidaan valuttaa vähitellen varmistamiseksi lopettaminen tukkeutumista. Jos paljon ruuhkia, voit pidentää aikaa tai toiminnan välineet kaada se uudelleen.

Pakkauksessa paitsi käyttämää opetusta on edelleen erittäin tärkeää tietoa. Esimerkiksi, tällaiset aineet tulisi välttää, kun läsnä on teräsputki viestintä. Jos salaojaputki koostuu valurautaa tai muovi, on erityisesti vaarassa vahinkoa siellä.

On aikoja, jolloin talo ei ole kodin kemikaaleja puhdistaa putkia. Sitten voi tulla auttamaan tavallisten ruokasoodaa ja etikkaa. Resepti niiden käyttö on yksinkertainen, se on vain välttämätöntä ennen paalin liika vesi pois kulhon. Puhdistaa tukos wc täytyy kaataa puoli pakettia sooda sisällä tämän terveys objektin. Edellyttää lisäksi, kaada kuppi noin 9% liuos etikkaa. toimintatapoihin aika ei ole enempää kuin 20 minuuttia. Tämän jälkeen sinun täytyy kaada kulhoon noin 1,5-2 litraa kuumaa vettä, mutta ei kiehuvaa vettä.

Liuottamalla, sooda tuottaa vahvin korkean pitoisuuden liuokseen, jossa oli emästä. Näin voit helposti selvitä ongelmia.

Valita tehokkain tapa torjua tukkeutumisen täytyy tietää, mitä oli syynä sen muodostumista. Joskus edellä tapoja käsitellä tukossa wc ei tuonut toivottuja tuloksia. Sitten sinun täytyy turvautua ankarampia toimenpiteitä.

Joskus mikään menetelmistä päästä eroon hässäkkää liittyy tukossa wc ei toimi. Todennäköisesti tämä tilanne, jos tukos on tullut tiivistetään ja tiivistä ja lujaa. Sitten tulee aika käyttää puhdistamiseen viemäri suunniteltu erityisesti tätä putkiliike käärme, tai kuten sitä kutsutaan, on kuljettajan.

Mikä on vastaava laite? Tämä on erityinen terveys työkaluja. Ulkoisesti, se voidaan kuvata seuraavasti: pitkä teräsvaijeri, joka toisessa päässä on pyörivä kädensija ja toinen erityinen suutin murskaamalla ja tarttumista kappaletta tukkeutumisen.

Käyttö putkiliike käärme on käyttää sitä samalla pari henkilöä. On aivan helpottaa manipuloinnin välineenä.

Torjumiseksi tukkeutumisen tällä tavalla tarvitse päättyä suutin työntää aina tukkia viemärijärjestelmä. Sen jälkeen, varmista, että kaapeli on saavuttanut paikkoja vesilukon se työnnetään hieman syvemmälle ja alkavat pyöriä kahvaa myötäpäivään, siis ikään kuin ruuvaamalla työkaluvihjeenä tukkia. Sitten tukos voi takertua ja vedä tai tuhoutumisen jälkeen Vesilukon työnnetään syvemmälle nousuputken menee läpi viemärit yhdessä muiden mukana.

Yleensä tietäen syy tukos, on mahdollista valita sopiva malli kaapelin. Varsinkin nyt, kun huomattava osa niistä: köysi, jännitystä, väärentämisestä, kevät. Lisäksi ja terveys kaapelit on erilaiset halkaisijat.

Jos puhutaan tukoksia asunnossa, se on tarpeeksi käyttää kaapelin pituus voi olla jopa 5 metriä ja halkaisija 9-10 mm.

Ylläpitää puhtautta procleaning wc jäteveden nousuputken kaapelin liittimet käyttäen haitan makasi lattialla edessä wc tarpeettoman vanha huopa. Tällainen toimenpide on tarpeen, koska kun vedät köyden lattialle voi pudota paloja tukoksen ja tippua likaista vettä. itse kaapelin puhdistuksen jälkeen tulee pestä, edullisesti käyttämällä erityistä pesuainetta.

Jos tällaisia ​​ongelmia esiintyä melko usein, on järkevää ostaa putkiliike käärme henkilökohtaiseen käyttöön.

Tukokset saattavat puhkaista tahansa wc voidaan puhdistaa, mutta usein se vie paljon rahaa, aikaa ja vaivaa. Joskus käy niin, että tuloksena itse puhdas wc tai syvyyksiin viemäriputken tukoksen voi. Sitten haluat soittaa kotiin asiantuntija LVI, mutta odotus ja työ vie aikaa. Kyllä, ja putkityöt liittyy maksu, eli materiaali maksaa vuokranantaja. Siksi ulkonäkö tukoksia on helpompi ehkäistä kuin taistella niitä.

Voit tehdä tämän, sinun täytyy suorittaa muutamia yksinkertaisia ​​sääntöjä. Ei pidä sekoittaa wc laatikko ja heittää erilaisia ​​jätteitä sitä. Määräajoin, esimerkiksi 1-2 kertaa kuukaudessa tehdä eräänlainen ehkäisevien toimenpiteiden kanssa suolajäämät. Voit käyttää erityisiä työkaluja, joista keskusteltiin edellä. Ja tietysti pienimmätkin tukos olisi poistettava mahdollisimman pian, jotta vältetään epämiellyttävä tilanne.

1

You may also like

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

+ 31 = 35