WC oli tukossa

WC oli tukossa: kuinka puhdistaa se itse?

WC-pentue on yleinen, mutta tämä ei ole yhtä ärsyttävää. Kuten kaikki ongelmat, se ilmenee, kun ne ovat täysin valmiita ja eivät voi odottaa apua mistä tahansa. Syvällä iltapäivällä tai juhlapyhien aikana, jotka eivät jätä mahdollisuutta auttaa asuntotoimistoa, sinun on itse ratkaistava ongelma, miten puhdistaa wc itse, jos se murtautuu. Tarkastelemme kotimaisia ​​menetelmiä, niiden toimintaperiaatteita ja sovellusmenetelmiä.

Kuva sivustosta http://goodhome.by/

Tukkeutunut wc - mitä tehdä kotona

Vesi lakkasi yhdistää wc viemäriin, mutta ei katastrofi ja se mahdollistaa viiveen puuttua häiriöihin, lamauttava kotimainen rutiini kodeissa ja huoneistoissa on yksi kylpyhuone. Ainoa todellinen tapa, jota voidaan kutsua tehokkaimmaksi tässä tilanteessa, ei ole.

Jokaisen WC: n itsenäisen puhdistuksen menetelmän tehokkuus määräytyy sekä tukkeutumisen tyypin, sen sijainnin ja voimakkuuden mukaan. Ensinnäkin, sinun on pysyttävä rauhallisena ja noudatettava selkeää algoritmia, jonka tuloksena on esteettömän veden virtaus asunnossasi. Noudata seuraavia ohjeita:

 • Tukosten tyypin diagnoosi;
 • Kiinnittimen sijainnin määrittäminen;
 • Taistelumenetelmän valinta, joka riippuu tyypistä ja sijainnista ja sen soveltamisesta;
 • Ennaltaehkäisevät toimenpiteet tilanteen ennaltaehkäisemiseksi.

Mitä tulee estämään tukoksen tukkeutuminen vessassa

Ei ole helppoa tunnistaa, mikä aiheutti luumun tukkeutumisen. Tarkan käsityksen esteen luonteesta kuitenkin auttaa valitsemaan välittömästi tehokas tapa poistaa se, eikä tuhlata aikaa tehottomalle toiminnalle. Putkien eri tyyppiset esteet voivat ilmetä voimakkaasti tai muodostaa asteittain, kertyä ja kasvaa ajan myötä.

Kuva sivustosta http://prokommunikacii.ru/

WC: ssä olevat tukossa olevat tukokset poistetaan tavallisesti mekaanisilla menetelmillä käyttäen erikoistyökaluja tai improvisoituja työkaluja, joita käsitellään jäljempänä. Yhtäkkiä esiin nousseet esteet voidaan esittää esineillä, joiden koko ei anna niiden päästä helposti kulkukanavan taivutusten läpi. Se voi tahallaan tai tahattomasti pestä pois tekstiilituotteet (riutat, sukat jne.), Elintarvikkeet, hygieniatuotteet tai kiinteät esineet. Muistin murskastumisen jälkeen on mahdollista todeta, mikä toimi juuri ongelman ensisijaisena lähteenä ja tehdä päätöksen, minkä menetelmän pitäisi käyttää sen poistamiseksi.

Vaikka suuret jätteet voidaan pestä kerran pois rikkomatta veden ulosvirtausta, ne voivat juuttua tyhjennyskanavaan ja kerääntyvät päällekkäisyydet aiheuttavat vähitellen muodostuneen tukkeuman. Ja sitten ongelma on, mitä tehdä, jos wc on tukossa, voi nousta esiin odottamattomassa hetkessä.

1

Pitkän aikavälin tukkeutumisen syy on kertyminen päällekkäin putkien sisäseinämissä tai kiinnittyneenä esineiden onkaloon. Talletusten rakenne voi olla orgaaninen (hiukset, rasva) tai epäorgaaniset (mineraalisuolat, jotka sisältyvät veteen) luontoon. Krooninen tukkeutuminen tapahtuu äkillisen ulosvirtauksen lopettamisen tai asteittaisen vaikeuden vuoksi, mikä pahenee ajan myötä. Tässä tapauksessa wc voidaan puhdistaa kotona mekaanisin tai kemiallisin keinoin, mutta yhdistetty vaikutus on tehokkain.

Määritä paikka ennen WC: n puhdistamista tukkeutumasta

Katsominen, että esteen sijainnilla ei ole merkitystä sen poistamiseksi, on pohjimmiltaan väärin. Tukkeuma, joka sijaitsee suuren halkaisijan putkessa tai huomattavalla etäisyydellä wc: stä, ei todennäköisesti ole riippuvainen itsenäisestä poistamisesta ja vaatii asiantuntijoiden osallistumista asuntotoimistosta.

Aluksi on selvitettävä, onko ulosvirtausrikko vaikuttanut vain WC-kulhoon. Yritä tyhjentää vesi kylpyhuoneessa, pesualtaassa ja keittiön pesualtaassa - on mahdollista käyttää putkia huoneiston poistumiselta ja pyrkiä ratkaisemaan ongelma lähimpään tukiasemaan. Jos nykyiset vaikeudet kattavat kaikki tyhjennyskohteet, tukos voi olla huoneiston ulkopuolella, ja itse taisteluyritykset eivät täysin onnistu. Selvitä naapureiden yläpuolella, onko heillä samanlaisia ​​ongelmia. Lokalisointi tukkeuma voi olla johdonmukainen kysely ylösalaisin asukkaista ylhäältä alaspäin, mikä valitsee lähimpään esteeseen esteitä putken ontelossa.

Jos luotettavasti todetaan, että ongelma vaikuttaa vain huoneistasi tai wc-istuimesta, yksittäisten menestyksekkäiden itsensä poistumispyrkimysten todennäköisyys on riittävän korkea, ja kannattaa mennä suoraan taisteluun.

Mitä tulee pentueeseen WC-kodin menetelmissä

Menetelmät putkien esteiden poistamiseksi, jotka ovat saatavilla kotona, käyttöperiaatteen mukaisesti voidaan luokitella mekaanisiksi ja kemiallisiksi. Jokaisella niistä on oma käyttöpaikka, mutta useimmiten tarvitaan yhdistettyä käyttöä, joka on suunnattu paitsi ulosvirtauksen välittömään talteenottoon myös putken sisäpinnan täydelliseen puhdistamiseen.

Jos on luotettavasti tiedossa, että tukkeutumisen syy on suurien esineiden sisäänsyöttäminen tyhjennyskanavaan, valinta on mekaaninen poisto esteestä, koska kemikaalit eivät pysty tehokkaasti liuottamaan tällaisia ​​esteitä. Selällä tai tahallaan pesty alas omenat, riutat tai paperipyyhkeet sopivat täydellisesti tähän eliminointimenetelmään eikä vaadi ylimääräistä käyttöä muilla keinoilla.

Kemiallinen altistuminen on edullinen menetelmä vähitellen kehittävien tukkeumien hallitsemiseksi ja sen mekanismit perustuvat aktiivisiin kemiallisiin reaktioihin, jotka liukenevat aineita, jotka ovat aiheuttaneet vaikeuksia. On huomattava, että luumuihin kiinnitetyillä esineillä muodostuneet kerrostumat edellyttävät molempien menetelmien yhdistettyä soveltamista. Tukoksen pohjana oleva objekti eliminoidaan mekaanisesti, ja sen ympärille muodostuneen aukon kaventuminen eliminoituu kemiallisella toiminnalla.

Miten puhdistaa wc kotona, jos se on tukossa. Mekaaniset menetelmät

Mekaanisia vaikuttamismenetelmiä sovelletaan melko laajasti, mikä on erittäin houkutteleva tehokkuuden ja edullisten kustannusten yhdistelmä. Tässä ryhmässä taistelu koloja vastaan ​​on erotettava seuraavat lajikkeet:

 • Suora puhdistus käsin;
 • Improvisoitujen välineiden käyttö;
 • Männän käyttö;
 • Putkikaapelin käyttö.

Manuaalinen puhdistus on sallittua, jos este ei ole kauempana kuin sifoni. Pääsääntöisesti nämä aiheuttavat voimakkaasti tukoksia, joita aiheutuu jätteiden tai roskojen puhdistamisesta jätevesijärjestelmään. Asutettu korkeisiin kotitalouskäsineisiin, lantioon tai kauhaan irrotettujen kohteiden taittamiseksi, voit päästä alas liiketoimintaan. Wc: stä tulevaa vettä on kierrettävä mahdollisimman alhaiselle tasolle ja käsi tutkia tyhjennyskanavaa. Pehmeät esineet, kuten rätit tai pesulapput, voidaan helposti irrottaa sormillasi, ja kovempia vaatteita tulisi leikata kaarevalla langalla.

"Pullo" ja niin sanottu "nukke" ovat käsin poimittuja työkaluja, jotka soveltuvat kotona ratkaisemiseen kysymykseen "kuinka puhdistaa wc, jos se on tukossa?" Toiminnan periaate perustuu vedenmuodostuksen aikaansaamiseen, joka estää esteen putkesta, jolla on suurempi halkaisija. Pullo, joka on mitoitettu WC-pistorasiaan, on katkaistava alareunassa. Kun korkki on kiristetty tiukasti, pullo hitaasti upotetaan veteen, kunnes se tunkeutuu ilmanvastukseen. Sitten terävällä liikkeellä pullo painetaan WC-kulhoon, ja se myös vedetään takaisin jyrkästi. Manipulointi toistetaan useita kertoja, kunnes tulos saavutetaan.

Ihmisten mahtavan "nuken" tuote on rätti, joka on kierretty tikin tai mopin ympärillä kärjen muodossa. "Nuken" koko on korreloitava pistorasian läpimitan kanssa ja lisätoimintaalgoritmi vastaa muovipulloon kuvattua algoritmia. Luodussa hydraulisessa iskussa on tarpeeksi voimaa syrjäyttää este ja työnnä se asteittain yleiseen viemäriverkkoon.

Kuva sivustosta http://dretun.ru/

Päätettäessä, miten unclog wc mäntä, jos se on tukossa, on syytä pitää mielessä, että halkaisija kumiosan työkalun on oltava suurempi kuin poistoaukon, joka tehokkaasti tyhjön ja sen jälkeen vesi vasara, lävistys tukos. Lisätä tehokkuutta manipulointi voidaan suorittaa mäntä sulkee tyhjennysaukon ja ylivuoto kylpy, pesuallas ja tiskipöydän.

Kuva sivustosta http://bathidea.ru/

Jos veden poisto on vaikeaa koko huoneistossa, on syytä lyödä mäntää kaikkiin tyhjennyspisteisiin, sulkemalla kannen kansiin ja kiinnittämällä se raskaaseen esineeseen.

Jos käytettävissä olevien työkalujen arsenalissa on vesijohtokaapeli, tukkeutumisongelma voidaan ratkaista. Tietäen, kuinka puhdistaa wc-kulho köydellä, tämän työn tekeminen ei ole vaikeaa. Taipuisalla metallisella viemäriputkella on terävä spiraalipää, joka voi tunkeutua jopa koville kalkkipitoisille kerrostumille ja mukava kahva, joka antaa pyörimisen progressiivisesti kehittyneelle työkalulle. On kätevämpää suorittaa nämä manipulaatiot yhteen, niin että yksi henkilö suorittaa työntöliikkeitä ja toinen - pyörimisnopeutta. Kun tukos näytteen ja vesi alkoi virrata, on tarpeen tehdä joitakin liikkuu edestakaisin, Smashing muodostettu sisäseiniä laskeuman.

Kuva sivustosta http://vvannoi.ru/

Putken pinnan täydellinen puhdistus ei ole vesijohtoverkon tehtävä, joten tukoksen poistamisen jälkeen kannattaa vahvistaa saavutettu vaikutus käyttämällä kemiallisesti aktiivisia yhdisteitä.

Miten puhdistaa pentue WC: ssä kemikaaleilla

Kiinnittymisen torjuntaan käytettävät kemialliset aineet ovat saatavilla sekä teollisuustuotannossa että kotituotannossa. Riippumatta siitä, mitä keinoja käytetään, on ryhdyttävä toimenpiteisiin käsien suojaamiseksi aggressiivisilta vaikutuksilta, jotka voivat aiheuttaa vakavia palovammoja.

Yksinkertaisin tapa liuottaa kolo on käyttää kiehuvaa vettä, jonka vaikutuksesta orgaanisten aineiden sisältämät rasvat siirtyvät kiinteästä aineeseen nesteeseen, pistoke pehmenee ja liikkuu viemärijärjestelmään. Tämä menetelmä ei sovellu epäorgaanisiin tiiviisiin tukkeumiin ja sillä on erittäin vähäinen vaikutus.

Kemiallinen reaktio alkali- ja happoa käytetään laajalti poistaa tukoksia. Improvisoitua tapa luoda tällainen reaktio on ruokasoodaa ja etikkaa, löytyvät hyllyiltä useimmissa keittiöissä. Ennen kuin teet mitään imee vettä wc kätevä tapa vähimmäistaso riittää luomaan liuoksen pitoisuus onteloon viemäri. WC pakkaus kaadettiin ruokasoodaa, sitten keskeyttää 15 minuutin tarvitaan asettumisaika alkalin pinnalla este. Kaadettiin sitten kulhoon 200 ml 9% etikkaa ja kiinni reaktio neutraloivan hiilidioksidin tukos tuhoaa osan pienempiä, läpäisee putken ontelon. Jos kaksinkertainen toistaminen manipulointi ei tuota tulosta, on tarpeen turvautua muihin menetelmiin.

Suosituksiin käyttää käsitellä tukossa aktiivisten happojen kanssa, kuten kloorivetyhapon, tulisi käyttää varoen. Vaikka merkittävä ja nopea vaikutus, kuten happo yhdiste peruuttamattomasti tuhota moderni putket ja ne ovat käyttökelpoisia tarkoittaa, miten poistaa tukos WC vain silloin, kun täysin rauta viemäriin.

Kuvia sivustosta http://meclean.ru/

Kemianteollisuudessa tarjoaa valmiita koostumuksia, jotka ovat heikkoja ratkaisuja happojen, esteiden poistaminen tyhjennysjärjestelmä. Joukko tuottajien ja vapauttavat muodot (rakeet, jauheet, nesteet ja geelit), annetaan valita optimaalinen aineen käyttö, joka antaa hyvän tuloksen, kun tiukka noudattaminen valmistajan suositusten.

Kuvia sivustosta http://my-fort.ru/

Mitä tehdä ei tuki wc? Säännöllisiä ehkäiseviä toimenpiteitä anna suojautua stressi liittyvät esiintymiseen tukoksia. Riittää varmistaa, että viemäriverkostoon ei ole vieraita esineitä. Ei ole tarpeen pestä käymäläjätteen, säilyttämistä ja hygienia, vaikka tällä hetkellä tämä on kätevin tapa hävittää ne. Seuranta poistamaan tukkeutumisen vievät paljon aikaa ja vaivaa. Vähintään kerran kolmessa kuukaudessa ehkäiseminen tukoksia kemiallisesti ja sitten mäntä ja putkimies käärme pysyy sinulle hyödytön työkaluja pölyttymään takana hyllyillä ruokakomero.

Huolimatta siitä, että nyt tiedät tarkalleen kuinka puhdas wc kotona, jos se on tukkeutunut, Huolehdi hermot eikä pestä nurin vieraita esineitä!

En ole koskaan käyttänyt mäntä ja mielestäni se on yleensä huono ajatus, ja se ei auta! On ensimmäinen versio kemian tyyppi pour myyrä ,, ,, jos apua on hyvä, ellei parempi kuin kaapeli voisi olla mitään.

Mäntä, mutta se auttaa, kun tukossa wc, he tarvitsevat edelleen pystyä polzovatsya.A n viemäriin kaapeli kaikkein radikaalein ratkaisu ongelmaan, olemme aina hyvä auttaa unclog wc.

Hyviä vinkkejä artikkelin. Myöskään viettää penniäkään ja saat aseistettu tulevaisuudessa)))

Yhtäkkiä tukossa wc: mitä tehdä kotona?

Lähes jokainen on edessään sama ongelma: wc tukossa, mitä tehdä kotona? Jotkut päättävät soittaa putkimies tai mainosta Housing Authority. Mutta tällainen ratkaisu ei ole aina tarkoituksenmukaista. Asiantuntijat voidaan soittaa vain muutaman päivän. Ja odottaa niin kauan ilmeisistä syistä, on yksinkertaisesti mahdotonta, varsinkin kerrostaloissa. On tarpeen tehdä päätös ja toteuttaa hätä työn kotonaan omasta. Jotta voidaan lähestyä ongelmaa oikein, on välttämätöntä tietää syitä ja luonnetta alkuperän tämän epämiellyttävän ilmiön. Eli, tietäen mitä tukossa wc, voit nopeasti löytää tapoja ja keinoja sen puhdistukseen.

Yleensä tukos wc on vika omistajat itse. Itse terveys laitteet eivät voi tukkeutua. Poikkeuksia ovat ne tapaukset, joissa laite on käytössä vuosikymmeniä, valutettu vesi on runsaasti kalsiumia. Tämä johtaa siihen, että kalkkisaostumien paksu muodostettu sisäseiniä LVI. Ajan, kulkuaukko on kavennettu siten, että huuhteluneste kulkee sen huomattavia vaikeuksia. Mutta tämä on melko harvinaista, sillä putkisto ei käytetä niin pitkään.

Pääsyy siihen, että wc on tukossa, seuraavasti:

 1. 1 Virheellinen kokoaminen. Koska tuote on kytketty viemäriputkeen kautta aallotetun putken täydellisen vesitiiviyden liitoksia käytetään liimoja. Virhe on liikaa ainetta. Hyytymistekniikkaa Bayou, ne melko kattavat sen. Tällä hylly kohotti langat, hiukset ja muut esineet, kapeneva kanava. Ennemmin tai myöhemmin he tukkia viemärin. Corrugation voidaan vinossa asennuksen aikana epätarkkoja ja tukkeutumisen wc johtuu siitä, että taipuu ruuhkauttavat jätteet päästetään viemäriin.
 2. 2 rasvaa muodostumisen. Sulautuu kulhoon ruoanjätteistä on melko yleinen. Pääsääntöisesti se on rasvaa ja ihra kuuma. Kerran kylmällä vedellä, ne nopeasti jäähdyttämään ja noudattaa sisäseinien kulhon kanavia. Nämä talletukset eivät vaikuta veden painetta tai tyhjöä. Mutta uusi rasva jätettä jatkaa prosessia kaventuminen viemäröintikanavien.
 3. 3 Sopimaton jätteiden tekniikkaa. Yleisin syy siihen, että vesi ei mene pois huuhtelun jälkeen ovat terveyssiteet. Haluamatta nähty, monet naiset ovat sallittuja wc henkilökohtaisen hygienian kohteita. Sorbentin että ne sisältävät heti turpoaa. Seurauksena, että tiiviste on jumissa ja täysin estää veden virtausta. Toinen virhe on täyttää kissan huuhtelu potin. Pakattu sahanpuru paranevat huomattavasti tilavuus joutuessaan kosketuksiin veden kanssa.
 4. 4 korjaus asunnon. Käytön jälkeen, sementti liete ja täyteaineita jää likainen säiliöihin. Pääsääntöisesti, se on pesty ja neste on valunut wc. Raskaat partikkelit vajoavat pohjaan kanavien ja kiinteytyä. Muodostettu erittäin vahva talletukset. Ne auttavat varmistamaan, että wc tukkeutuu jatkuvasti.

Jos tukossa wc heti asennuksen jälkeen, ja jollei asennus tekniikkaa, se voi olla rakenteellinen vika tuotteessa. Pyrkiessään tiiviyttä valmistajien unohtaa tätä käsitettä kuin kanava kapasiteettia terveys laitteen.

Jos yhtäkkiä tukossa wc, on tarpeen vahvistaa syy tähän. Asianmukaisesti suoritettu diagnoosi riippuu valinnasta keinoja ongelman ratkaisemiseksi. Ensinnäkin, sinun täytyy ymmärtää WC on tukossa tai tukos muodostuu viemäreissä. Voit tehdä tämän avaamalla hanat kylpyhuoneessa ja keittiössä ja miten se toimii valua. Jos kaikki on kunnossa, niin tukos muodostuu wc.

Sitten sinun täytyy yrittää löytää paikka, jossa he muodostivat esteen. Ensin täytyy tyhjentää neste täytti kupin reunoja myöten. Voit käyttää ämpäri ja puolen litran purkki. Sitten sinun täytyy laittaa kumikäsine käden ja kiinnitä se mahdollisimman syvälle viemäriin reikä, voit käyttää tiiviissä muovipussissa. Jos vieras esine lähelle, se voi tuntua kosketuksen. Tässä tapauksessa voit yrittää poistaa sitä käsin. Jos tukos muodostunut syvyyksiin kulhon, sinun on käytettävä yhden käytettävissä olevista keinot puhdistus hanat.

Käyttämällä tavanomaista mäntä

Mäntä on yksinkertainen, mutta hyvin tehokas laite puhdistukseen valua Putkityökalusteissa. Se on kuminen puolipallo asennettu kahva. puhdistus periaate on luoda korkean paineen tai tyhjön alalla tukoksia. Ennen kuin aloitat, sinun täytyy toteuttaa toimia laitteeseen. Kuminen korkki ei lennä pois kahva (joka tapahtuu melko usein), se täytyy ruuvata puun 2-3 pientä ruuvia.

Käyttö mäntä tekniikka on melko yksinkertainen. Ensin sinun täytyy yrittää käyttää tyhjiön. Laite on työnnetty niin pitkälle kuin mahdollista tyhjennysaukon. On paine, jonka jälkeen mäntä terävä nykiminen yli. Toiminta on toistettava useita kertoja. Jos tämä ei auta, niin se painetta voima. Korkki levitetään reunan valua ja on linjassa nestettä leikkausvoimia. Sen jälkeen on vahva push tuote alas. Tämä operaatio toistetaan, kunnes haluttu tulos.

Jos mäntä ei ole käsillä, se ei ole ongelma. Ei tarvitse juosta hänen jälkeensä rautakaupasta. Korvata tämä laite voi olla muovipullo, jonka tilavuus on 1500 ml. Sen halkaisija vastaa kokoa valua useimpia vessäpöntöt. Meidän täytyy leikata luku pullon pohjaan ja kiristä kaulan tulppa. Menetelmä toimii samalla toimia männän.

Aina ei ole mahdollista ratkaista ongelma wc henkii avulla venttiilin. Veden paineen ja tyhjön voimaton esteitä tiivistetään ja puristetaan viemäriin. Nämä tukokset voidaan hävittää ainoastaan ​​mekaanisesti. Voit tehdä tämän, se on parasta soveltaa erityistä putkiliike käärme. Työskennellä kotona riittää tuotteita jopa 5 metriä.

Saniteettituotteet kaapeli on terästä nippu kierretty teräslangan kiinteänä aineena. Joissakin malleissa on valmistettu ruostumattomasta teräksestä. Toiseen päähän kahvan painetaan, joka on sovitettu pyörimään. Toinen pää on varustettu kierteillä kärki. Siirrettävälle kärki kiinnitetty suuttimen muodossa huiput ja kahvelin ruuvi. Niiden avulla, lävistys on suoritettu, vaimennus tukos tai pidättämistä yksittäisten fragmenttien.

Ennen kuin alat puhdistaa suositellaan valmistella astiaan roskat ja rätit pyyhi lika väistämättä tapahtuu tällaista toimintaa. Kaapelin pää, jossa on suutin työnnetään pesuallas ja työnnetään syvälle se. Heti kun on vastus, on tarpeen aloittaa kahvan kierto myötäpäivään. Riippuen tyypistä vieraan esineen sulkemalla viemäriin, se murtaa tai vedä. puhdistus menettely toistetaan, kunnes, kunnes vesi alkaa valua vapaasti pois WC.

Jos tukokset muodostuvat säännöllisesti ja on tiivis rakenne, on suositeltavaa ostaa jännitys putkiliike käärme. Kiristysmekanismi muuntaa joustava letku kaltaiseksi keihäs, joka on helposti tunkeutuu vahvimmista esteitä. Päättymisen jälkeen putkiliike käärme on puhdistettava liasta, kuivattiin ja voidellaan voiteluöljyn tai rasvaa korroosion estämiseksi. Säilytä tuote on pakattava kuivassa paikassa tiheä öljyinen liinalla.

Soveltaminen kemikaalien

Ei jokainen huoneisto putkiliike käärme säilytettävä turvallisessa paikassa. Se on niin erikoinen asia, että he ovat sitä ainoastaan ​​ammattimaiset putkimiehiä. Jopa rautakaupasta eivät aina onnistu löytämään tätä tuotetta, koska se ei ole erityistä syytä. Jää käyttää saavutuksia kemianteollisuuden. Onneksi ne esitetään melko laajalla alueella lähes jokaisessa kaupassa kodin kemikaaleja. Välineet poistaa tukoksia valmistetaan muodossa geelien, liuosten ja jauheet.

Ennen kuin ostat tuotteen puhdistamiseen wc-pönttö, sinun täytyy tietää, mitä se koostuu järjestelmän viemäreihin. Tietyt rajoitukset koskevat metallia. Hän voi melko paljon kärsiä vaikutuksista emästä tai happoa. Suhteessa keraamisen ja muoviset käytännössä ole rajoituksia. Laajuuden ymmärtämiseksi eri lääkkeiden, on suositeltavaa lukea ohjeet pakkauksessa. Tämä auttaa tekemään oikean valinnan. Asia on, että jokin keino allergioita ihmisissä voi esiintyä.

Kemikaalien vaikutuksesta liuenneesta orgaanisia komponentteja tukkeuma ja rikkoo lujuus ja rakenteen mekaaninen esine on pudonnut viemäriin.

Tämä voi kestää 30 minuutista 2-3 tuntiin. Valmisteet virtaamaan määrä, joka määritetään käskyn. Pre kulhon tarvitsevat paalin neste, tarkoittaa sitä, että pitoisuus oli halutun tilan. Tarvittaessa menettely toistetaan, kunnes liotus, kunnes vesi alkaa virrata vapaasti läpi viemäriin.

Jos ei ole erikoisliike, voit käyttää ruokaa kemia, joka on jokaisessa talossa. Puhumme sooda ja etikka. Ensinnäkin pesuallas on täynnä pakkaus sooda. Sitten kaadetaan lasiin etikkaa. Seurauksena sekoittamalla näitä aineita tuottaa väkevää alkalia, joka syöpyy käytännössä kaikki. Jälkeen 20-30 minuuttia, kaada wc olisi 1-1,5 litraa kuumaa vettä. Tämä voimistaa alkali- ja liuottaa loput rasvat. Muutaman minuutin kuluttua voit yrittää pestä pois wc. Jos positiivista tulosta ei ole saavutettu, on syytä siirtyä muihin menetelmiin.

Se on niin, että yhtäkkiä tukossa wc ja kainaloissa ei lainkaan millään tavalla korjata ongelman. Tulevat avuksi tavallista vettä, kuumennettiin kiehuvaksi tilaan. Käyttämällä korkeita lämpötiloja voi tuhota käytännöllisesti katsoen kaikki orgaaniset tukoksia. Kuitenkin kiehuvaa vettä on käytettävä hyvin huolellisesti. Jyrkästä lämpötilan lasku voi haljeta keramiikka materiaali kulhon. Siksi on välttämätöntä esilämmittää lämpimällä vedellä ja hiustenkuivaaja. Tämän jälkeen voit turvallisesti laittaa viemäriin useita litroja kiehuvaa vettä. Jos on sooda, sitten sen veden lisäksi vain parantaa puhdistustehoa. Kun vesi on jäähtynyt hieman, sinun täytyy pitää kiinni kädellä pesuallas ja yrittää tuhota este muodostunut. Heti tämän jälkeen on välttämätöntä huuhtoa säiliöön.

Jonkin verran monimutkaisempaa korjata ongelma sykkiväksi wc, jos tukos muodostunut aallonleveys.

Tätä varten:

 • sulkea veden säiliö;
 • Irrota letku;
 • ruuvaa irti kiinnitysruuvit;
 • Siirrä wc puolelle tee viemäriin;
 • poista Korrugoinnin wc ja vedä se pois muoviputken.

Jos Korrugoinnin venytetään tarpeeksi, tarve purkaa wc katoaa. Tarpeeksi murskaamaan aaltopahvin putki ja irrota se viemäriin.

Purkamisen jälkeen puhdistuksen tukos kellarissa. Voit tehdä tämän, voit käyttää mitä tahansa improvisoituja materiaalia. Helpoin tapa puhdistaa WC ja putki on käyttää joustava letku suihkussa. Se on helppo poistaa, sillä on riittävä joustavuus ja kovuus tunkeutua kaikkein saavuttamattomissa paikoissa jätevettä.

Kamppailee tukkia wc oikein

On vaikea kuvitella mukava talo ilman oikein toimiva LVI. Yksi epämiellyttäviä tilanteita liittyvä hanat on tukossa viemäri. Mitä jos tukossa wc? Voitte varmasti soittaa master, mutta joskus on tarpeen tukkeutuneet nopeasti ja itsenäisesti. Tämä voidaan tehdä useilla eri tavoilla, jotka on kuvattu alla.

Mitä jos tukossa wc

Tämä menetelmä auttaa, jos tukos aiheuttama osuman wc suuren määrän orgaanista ainesta. Kemiallisia välineitä tukoksia sisältävät yleensä alkali-, vaikutuksen alaisena, joka orgaanisen jätteen liuotetaan muodostamiseksi löysä pelletti. Tämä työ on tehtävä huolella, välttäen syövyttävää iholle ja silmiin. Likvidit varat kaadetaan kulhoon, kuiva - ja vuodattaa jos wc ei ole tarpeen vettä, lisättävä hänen määrän ilmoitettu pakkauksessa. Jonkin ajan kuluttua, tukos on liuennut ja vesi kulkee. Alkali ei ole vaarallinen valuraudan ja muoviputkia, teräsputket jos - se tulee käyttää varoen. On myös tarkoittaa perusteella happo, niitä voidaan käyttää vain muoviputkia. Kerta-puhdistus erityisiä apuvälineitä ei aina auttaa, kun taas se voidaan toistaa tai yhdistää kemiallisella menetelmällä mekaanisesti.

Kemiallinen puhdistus- kulhon

Mekaaninen menetelmä - putkimies käärme

Tämä menetelmä on tehokkaampi, kun se on välttämätöntä päästä ulos wc vahingossa tai tahallaan heittää häntä terveyssiteet, rätit, köysi. Ne voivat kytkeytyä orgaanista jätettä, jolloin tukos, jota ei voida poistaa ainoastaan ​​kemiallisin keinoin.

Työntämiseksi ulos tukkeutumisen vesi- käyttää kierre viiran loppua. köyden paksuuden tulisi olla vähintään 5 mm, ja pituus - siten, että se riittää jäteveden nousuputken. Kaapeli ruiskutetaan varovasti tyhjennysaukon ja alkaa työntää sisäänpäin, kun kampea toisessa päässä sen. Helpompi kuljettaa tätä työtä yhdessä. Kun köysi koskettaa tukos, on tarpeen rullata aikaa ja vedä. On todennäköistä, että riepu tai liinalla kiinni spiraalin lopussa köyden ja voit vetää ne pois.

Puhdistus kulhon avulla kaapelin

Jos tämä ei auta, sinun täytyy panostavan köyttä yrittäen työntää korkin pystyputkeen. Viemäri nousuputki on suuri halkaisija, se on suora, joten tukos sen läpi ilman mitään ongelmia. Jos tapahtui työntää korkin, pese wc ja putki runsaalla vedellä tukkeutumisen välttämiseksi nousuputken. Puhdistuksen jälkeen köysi mahdollisimman ehkäisemiseksi kaada wc järjestely kemiallista puhdistusta - vaikka tukkeutumisen laskeuma orgaanisen aineksen putkissa on paljon nopeampi, ja plakin puolestaan ​​viivästyttää roskat ja wc-paperia uudeksi tulpan.

Auttaa vaikeissa tapauksissa, kun tukos on mahdotonta liuottaa kemikaaleja, kaapeli ei läpäise sitä, ja vesi ei sammu ollenkaan, tai hyvin hitaasti. Tämä viittaa siihen, että putki on pakattu tiheä kiinteä korkki paperi, niukkaliukoinen ruoka roskat, kissa täyteainetta, hiekkaa tai muita pieniä hiukkasia. Menetelmä on sotkuinen, joten säätää kumihansikkaat.

On tarpeen ottaa turhia vanha pyyhe, väännä ja taita kahtia. Pyyhe vääntö, muodostaen tiheä paksu palmikko. Päistään sitoa köyden. Hinata varret tuodaan tyhjennysreikä ja panostavan se putkeen. Täyttämällä ontelo putki toimii kuten puristusside mäntä, joka tässä tapauksessa on tehoton, koska se ei ole päällekkäin koko putken ja luo painetta. Performing valjaat edestakaisen liikkeen, yrittää työntää läpi korkin. Useimmiten tämä voidaan tehdä melko nopeasti, minkä jälkeen vesi menee putkeen jyrkästi. WC-pönttö pestä putki ja pestiin vedellä.

Manuaalinen puhdistus kulhon

Sitä voidaan käyttää, jos tukos on melko syvä ja vesi, vaikka hitaasti, mutta lehtiä. Tämä menetelmä tekee vastaan ​​orgaaninen likaantuminen ja sakot pääsemästä täyteaineen tai tyyppi kissa hiekkaa. WC annettiin letkun, jonka toinen pää on kytketty hanaan, jonka jälkeen ovat vesi, paremmin kuuma. Painetta säätämällä, tukkeutumisen saavuttaa laimennus, kunnes sen täydellinen liukeneminen. Tätä menetelmää ei voida soveltaa, jos wc on aivan täynnä vettä, - olet vaarassa roiskua.

Hydraulinen puhdistus-

Kun hätäpuhelu tarvitaan LVI

Itse tukkeutumisen nousuputki ei ole vaarallinen, jos ei pestä pois vedellä. Jos et halua sotkea sitä itse, voit odottaa saapumista putkimiehiä. Mutta on tilanteita, joissa viive voi uhata tulva huoneiston kotitalousjätevettä. Jos wc seisovaa vettä, ja sen taso nousee itsestään - tukos tapahtui nousuputkessa alla lattian. Kun veden poisto viemäriin yläosassa kerroksissa sen tason pystyputkeen kasvaa niin kauan kuin periaatteen astioiden, taso ei saavuta wc. Sen jälkeen joka valuu ulos nousuputki voi vain täyttää wc, mutta myös ylittynyt. Ongelman ratkaisemiseksi käsillä tekniikat eivät - tarvitse kutsua putkimies, joka tarkastustoiminnalla luukkujen käytetään pitkää kaapelia uninen puhdistaa ja poistaa tukos.

Tukkeutumisen välttämiseksi on tarpeen muistaa, että WC - se ei ole cesspool. Heittää se lisäksi luonnollinen jätteen WC-paperi voidaan vain - se on tehty nimenomaan tätä tarkoitusta varten, liota vedessä, se hajoaa kuiduiksi ja edistää kerrostumista orgaanisen aineen, jonka jälkeen kaikki yhdessä turvallisesti virtaamaan nousuputken. Muut paperilaatuja, kuten paperipyyhkeitä, käyttäytyvät päästessään kulhon tehty eri tavalla ja voi aiheuttaa tukkeutumista. Myös, et voi heittää wc-hygienia, täyttö tarjotin, ruoka roskia ja muita jätteitä. Tämä pidentää putki- ja mukavuutta ei varjoon tukkia.

1

You may also like

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

11 + = 17