Tukossa keittiön tiskialtaan puhtaana

Miten poistaa tukos tiskiallas?

Jokainen koti keittiössä tai kylpyhuoneessa on pesuallas, joka valitettavasti alttiita muodostumista tukoksia. Tällainen haitta olemassa haittapuolia massa - häiritsee työtä ja usein leviää epämiellyttävä haju.

Syy tukos voi olla jäänteitä ruokaa tai pieniä esineitä, jotka voivat päästä sisälle puutteen vuoksi suojaverkko viemäriin. Jätteet hajoavat ja muoto rasvakasautumia putkien sisällä. Toinen syy - virhe asennettaessa viemäriin. Jos keittiö on tapahtunut tällaista haittaa, ei ole tarpeen paniikkiin ja soittaa ammattilaiset, koska ongelma voidaan ratkaista itsenäisesti. Joten, mitä tehdä, jos tiskiallas on tukossa?

Kemiallisin keinoin tukos tiskiallas

Jos et halua likaisia ​​käsiään ja korjailla laitteiden putkienpuhdistukseen, kokeile hyödyntää kemikaaleja, joita voi ostaa erityinen myymälä.

Kemikaalit digestoitiin rasvat ja siirtää ne nestemäiseen tilaan, minkä seurauksena tukos poistetaan, virtaavat jätteen viemäriin.

Tällaisia ​​aineita myydään kahdella tavalla: joko nesteenä tai jauheena. Nestemäisten aineiden kannattaa kokeilla, "Mr. Muscle", ja jauhe "Mole", sen koostumus, ne sisältävät suuria määriä emästä, erinomainen murtaa rasvoja putkissa. Älä unohda, että kemikaalit ovat vaarallisia ihoa - käsineitä käytettäessä.

Folk korjaustoimenpiteitä varten tukkeutumisen tiskiallas

Poistamaan tukos keittiön tiskialtaan auttaa ja tapoja isoäidit, tai kuten niitä kutsutaan folk korjaustoimenpiteitä. Kun käytetään näitä menetelmiä, ole varovainen, ne voivat vaurioittaa muoviputki. Turvallisin tapa on sooda, joka on siellä omassa keittiön kaapissa.

Täyttää reiän valua sooda (tarpeeksi 2 ruokalusikallista). Antaa parhaan vaikutuksen

ja poistaminen pysyviä tukoksia, lisätään etikka (2 ruokalusikallista riittää) ja jätetään puoli tuntia.

1

Kun aika huuhtele kuuma pesuallas valua. Samaa työkalua voidaan käyttää estämään, vähentämään annostusta puoli.

Mitä pitäisi tehdä, jos sooda ei auttanut puhdistettava tukkeutumisen viemäriin? Käyttää tyypillisesti sitruunahappoa tai sitruunahapon. Purista kaksi sitruunat kaikki samaan reikään valua, ja älä käytä pesuallas 1 tunnin ajan. Jos mikään kemiallisia ja folk korjaustoimenpiteet eivät auta, todennäköisesti hieman sotkua kädet ja käyttää mekaanisia keinoja, kuten mäntä, harjalla tai lanka.

Mekaanisia keinoja tukos tiskiallas

Jos tukos ei ole kovin syvällä istuivat, käytä kiiski, joka on varmasti löytyy kylpyhuoneeseen. Työnnä viemäriin reikään pesuallas ja jyrkkä liike, yrittää tyhjentää tukos. Jos kiiski hieman lyhyt, perävaunusta lanka tai muita joustavia pitkä esine.

Mutta ei aina helppoa Ruff auttaa ratkaisemaan ongelman tukoksia. Yksi suosituimmista keksinnöt puhdistukseen tukossa tiskiallas on mäntä. Mäntä koostuu kahdesta elementistä, joista toinen kahva on valmistettu puusta, ja toinen mäntä on yleensä valmistettu kumista.

Käyttö mäntä menetelmä ei ole niin monimutkainen:

 • Veden keräämiseksi pesuallas, hieman vähemmän kuin puoli on asetettu männän laskutaso, ja alkaa tehdä edestakaista liikettä, työkalu painamalla kahvaa noin kolme kertaa;
 • Nopeampi nopeus, sitä suurempi mahdollisuus poistaa tuloksena tukos;
 • sinun täytyy käyttää vähintään 10 kertaa tällaisesta toiminnasta;
 • Koko massa, jossa otat pois viemäriputket täytyy poistaa, mieluiten käyttämällä hansikas.

Ei auttanut mäntä? Sitten putkisto tarvitsee syväpuhdistus köysi ja lanka. Ennen kuin aloitat, ensinnäkin sinun täytyy purkaa juoksuttaa, joka sijaitsee altaan alla. Kyse on useimmiten kertyy roskia. Ennen purkamista irrota sifonin vesi ja löytää kapasiteettia, joka kestää alle.

Näin saat suojata lattiaa kaikki lika, joka on kertynyt juoksuttaa.

 • Kierrä laitteen pohjassa, ja odota, että kaikki vesi on valunut;
 • Jälkeen puhdas sifonin ja jatka syvää puhdistaa tiskiallas;
 • Viemäri reikä propihnite lanka (köysi) alas painoon, kierrä ja työnnä sitä eteenpäin, jolloin lävistys saastuminen kaikkina taivutuksen putki;
 • Työnnä johto mahdollisimman, voit ehkä poimia esineen, joka estää viemärin vettä ja vedä se ulos putkesta. Muuten, tavanomaisen porakoneen myös selviytyy tästä tehtävästä.

Kuten näette, käsitellä pilaantumista nieluja ei ollut niin vaikeaa, tärkeintä huomata ja korjata ongelman, ja suorittaa huoltotöitä vähintään kerran kuukaudessa. Välttää esteitä asettaa dispouzer - murskausjätteistä, joka on sijoitettu altaan alla ja on kytketty tyhjennysaukon ja viemärijärjestelmään. Yläpuolella tyhjennysreikä, asettaa erityinen verkko.

Seuraa yksinkertaisia ​​sääntöjä ja sitten viemäriin ei aiheuta ongelmia, ja voit helposti välttää tukos keittiön tiskialtaan.

Fysiikan tai kemian: puhdas tukossa pesuallas

Vahva haju jäteveden, hidas veden poistoa tai sen pysähtyminen - ovat selkeitä merkkejä siitä, että keittiö putkisto on tukossa. Syynä voi olla kertymistä rasvapartikkeleista vakavampia pilaantumista ruuantähteet tai viallinen kiinnitys putken. Useimmissa tapauksissa ongelma voidaan käsitellä itsenäisesti. Ymmärrämme unclog pesuallas kotona, opiskelu vivahteita ja valitse paras menetelmä.

Syitä tukkeuma ↑

ruuhkia esiintyminen seuraavat tekijät:

 • Mekaaninen - vieraita esineitä uppoaa.
 • Suorituskyky - välys valurautaputkien vähenee korroosion takia ja kerroksia rasvaa.
 • Rikkoo asennus tekniikka. Roskat kertyminen alueilla väärä kaltevuus putken.

Outoa hajua - selvä merkki siitä, että tukossa keittiön tiskialtaan

Tukos - ei ole ainoa syy pysähtyneisyyden vettä. Kun mekaaninen vaikutus putki voi muuttua, mikä johtaa muutoksen sijainnin viemäriin tai rinne kuva. Painovoimaisesti viemäriverkkoon, nämä tekijät vähentävät nesteen ulosvirtausta määrä - kiinteät hiukkaset vähitellen kerääntyä sisäseiniä, kapenee putken kanavaan. Tällaisissa tapauksissa näiden käsillä ei tarvitse apua ammattilainen putkimies.

Ruoka jäämiä hävitettävä tyhjennysaukon

Mitä teet, jos tukkeutunut keittiön tiskialtaan? Tärkeintä - älä hätäänny. Mahdollista ratkaista ongelma olisi riittävä alkeellisinta toimet:

 • Jos teräsputken, kaada kuumaa vettä tyhjennysaukon kun muovi - antaa kuumaa vettä hana.
 • Sekoita 0,5 natronlasi suolat dekantterilasiin lisätä kuumaa vettä ja sekoita kunnes se on liuennut, kaada pesuallas ja odota 10-15 minuuttia. Huuhteluputken korkeassa paineessa veden.
 • Jos on imuri puhallusilmatoiminnolla, kääriä ohut putki liinalla ja asettuu tiiviisti viemäriin reikään. Käynnistä laite - voimakas ilmavirta työntää korkki.

Jos nämä toimenpiteet eivät auta puhdistaa pesuallas, sinun täytyy langeta vakavampi ase.

Yleisin lokalisoinnin esteitä - juoksuttaa joka yhdistää pesuallas viemärijärjestelmän. Toiseksi on aallotettu viemäriputki, ja kolmas - kauempana putkilinjan. Tällaisia ​​ruuhkia voidaan ratkaista mekaaninen puhdistus, mäntä tai terveyttä kaapeli.

Miten puhdistaa ansaan pesualtaan alla ↑

Helpoin tapa pestä muovi malli:

 • Laita astia ansaan.
 • Kierrä pidätysrengas ylhäällä ja alhaalla.
 • Varovasti putken poistamisen lappo.
 • Poistaa roskaa, puhdista sisäseinät kuuman veden erottimet.
 • Kerää suunnittelu.

Puhdistus rauta juoksuttaa suorittamaan vaikeampi - täytyy ruuvata ruuvit ja puhdista koko köyden järjestelmän. Jos usein tukossa pesuallas, se on parasta asentaa nykyaikaisia ​​muoviputkea.

Taittuu aaltojen kertyy runsaasti likaa

Miten puhdistaa aaltopahvin valua viemäriin ↑

Uurrotettuun osat hyvin nopeasti kertynyt rasva, saippuaa ja likahiukkasia. Kuten nielut on puhdistettava säännöllisesti ja pese:

 • Irrota putki viemäriin asennus.
 • Poista vesi kauhan tai muun säiliön muodossa.
 • Irrota alaosan jätevettä.
 • Venyttää putken suoristaa taittuu.
 • Sulkea toisella puolella pala muovipussiin, kiinnitä se kuminauhalla.
 • Putken täyttämiseksi kuumalla vedellä ja pesuaineella.
 • Sulje toinen puoli samalla tavalla.
 • Tartu rakenne molemmin käsin ja ravista vesi, mikä liikkein.
 • Poista tulppa, kaada vettä ja aallokon paikoilleen.

Tätä menetelmää käytetään useimmiten kun kiireellisesti poistamaan tukos keittiön tiskialtaan tai kylpyhuoneessa. Jos aikaa on kärsimystä, se on helpompi ostaa uusi aaltopahvin valua ja vaihda se.

"Vanhentunut" menetelmä selviytyy hyvin pieni pistokkeet, joka koostuu pienistä hiukkasista ruokajätteen ja roskat. Tehokkaimmin klassinen tukkia taistelee mäntä, joka koostuu puusta pidin ja tiukka kumisuojauksella. Monet muovi mallit ovat vain koristeena luonteeltaan ja murtaa ensimmäisellä käyttökerralla.

Kuinka puhdistaa pesuallas mäntä tukkeudu

Murtaa tukos tiskipöydän, kaada se kuumaan veteen (kapasitanssi tulisi olla noin puoli täynnä) ja asetettu alaosaan männän tyhjennysaukon. Voimakkaasti työntää työkalu, luoda paine-eroja. Seurauksena nämä vaiheet, tulppa työnnetään ulos, ja vesi menee hukkaan.

Huomautus: Kaksiosainen pesuallas on ostettava kaksi mäntää. Kun este niitä käytetään samanaikaisesti - se lisää imuteho. Jos toinen laite ei ole läsnä, sulje toinen nielu kostealla liinalla ja korjata käsin.

Miten käyttää putkiliike käärme ↑

Mitä jos tukossa pesuallas, ja menetelmät edellä luetelluista eivät auta? Pikemminkin kertynyt lika viemäriputkeen, ja se voidaan puhdistaa vain avulla kaapelin varusteet. Se on kelattu lanka kahvalla toisella puolella ja mini-pora tai harjalla - toiseen. Paksuus emäksistä valittu putken koko. Markkinoilla on manuaalinen ja sähköinen malleja. Viimeaikaiset kierretty käyttämällä VÄÄNNIN tai porata, kaapeli haava erityinen rumpu.

Electric putkiliike käärme

Menettely on yksinkertainen:

 • Lopussa kaapelia, jossa on poran syöttää viemäriputkeen, ja ohjata se kohti odotettavissa käyttöön liikenneruuhkista.
 • Ajon rullaa köyttä kahvaan.
 • Kun tunnet esteen, tehdä muutamia varovaisia ​​liikkeitä edestakaisin, välttää tukos.
 • Vain varovasti poistaa putkimies käärme, pese se.
 • Pese putket kuumalla vedellä tai väkevä suolaliuos, tuhoutumisen varmistamiseksi putken.

Tärkeää! Putkiliike käärme on hyvin poistamista tukosten metalliputkia - se poistaa paitsi pölyä, vaan myös osan kertyneestä ruostetta. Muovisilla tulisi varoa vahingoittamasta ohuet seinät.

Mekaanisia menetelmiä voidaan täydentää kotiin "kemia":

 • Irrota kerääntynyt vesi viemäriin.
 • Kaada lasi sooda pesuallas ja täytä se sama määrä etikkaa.
 • Sulje reikä ja jätä se puoli tuntia.
 • 30 minuutin kuluttua, lisätään noin 0,5 litraa kiehuvaa vettä.
 • Anna seistä muutama minuutti ja huuhtele runsaalla kuumalla vedellä.

Tämä on mielenkiintoinen: Soda voi korvata pari tablettia "Alka-Seltzer." Laskea niitä viemäriin reikä, kaada lasi etikka pesuveden 10 minuutin kuluttua.

Sooda ja etikka - yksinkertaisin ase tukoksia

Top 5 paras kauppa merkitsee putkienpuhdistukseen ↑

Valmistajat kodin kemikaalien tietää tarkalleen, mitä tyhjentää tukos keittiön tiskialtaan. Markkinoilla ovat neste, geeli ja jauhe (rakeinen) varoja. Aktiivisin työtä pellettejä, mutta geelit ovat vaarattomampia. On parasta ovat osoittautuneet seuraavia merkkejä:

 • Chirton «Puhdista vesikourut." Sinertävä rakeet perustuvat natriumnitraattia ja kaustista soodaa 15 minuuttia poistamaan tukkeutumisen ja poistaa paha haju jätevettä. Annostus on erittäin kätevä - yksi pussi on suunniteltu täyttämistä varten. Miinus - melko pistävä haju, mutta se häviää nopeasti.
 • Geeli kloorin, natriumhydroksidin ja kaliumhydroksidin aktiivisia lisäaineita. Tehokas ennaltaehkäisevästi, toimii hyvin keinona hätätilanteessa. Halpaa, turvallinen muovi, on neutraali maku. Huonot puolet - pitkän aikavälin (vähintään yhden tunnin ajan), ei sovellu alumiiniputkiloihin.
 • "Pothan" vikoja. Rakeiden pinta-aktiivisen aineen ja natriumhydroksidin suuri paketti (600 g). Erittäin tehokas ja nopeasti (3 minuuttia), mutta se on erittäin syövyttävää ja terveydelle vaarallisia laitokseen. On parempi käyttää sitä käsitellä vakavia tukkia, ehkäisyyn kannattaa valita mukavimmista ratkaisu.
 • Sanoks "puhdas varastossa". Pullo riittää kaksi hakemusta, jotka soveltuvat kaikenlaisia ​​putkia. Amfoteeriset pinta-aktiiviset aineet, johon oli lisätty natriumhydroksidia, selviytyä ehkäisyyn, mutta suuri tukoksia niiden vahvuus.
 • Mol (eri valmistajien). Koostumus sisältää pinta-aktiivista ainetta, modifioitua etikkahappo Sama kaliumhydroksidi ja natrium-. Tarvittavan työn 1,5-8 tuntia, mutta on edullista ja sitä myydään lähes kaikissa rautakaupoista.

Uusi muotoilu tarkoittaa aika-testattu

Lukuisia geelit ja jauheet toimivat samalla periaatteella, ainoa ero on, että aktiivisen aineen pitoisuuden. Jotka haluavat puhdistaa altaan tai tukokset? Monimutkaisia ​​tapauksissa riittävän väkevän välineet, yksinkertaisissa tilanteissa on parempi käyttää kevyt yhdisteet (ehkäisevä). Merkistä riippumatta, käytä aina suojakäsineitä ja kasvonaamion. Älä säästää vettä huuhteluun: mitä suurempi nesteen, sitä vähemmän jää likaa putkissa.

Tärkeää: Kun puhdistat muoviputki pitäisi olla varovainen, koska ne vaurioituvat helposti. Sileä sisäpinta ei käytännössä kiinni rasvaa. Pienillä caps hyvää työtä kodin kemikaaleja tai mäntä.

Se näyttää hydrodynaaminen suutin

Raskasta tykistöä - hydrodynaaminen puhdistus putkien ↑

Jos et pysty puhdistaa tukkeutuneet pesuallas kotona, on turvauduttava ammattiapua. Arsenaali ammatti putkimiehiä on hydrodynaaminen laitteet, tuhoten ruuhkia paikassa niiden alkuperästä. Viemäriputkeen alennetaan kiinteän suutinta, jonka muoto riippuu kohdeyksiköstä ja tietyissä olosuhteissa. Vettä syötetään letkun kautta korkeassa paineessa, tukkia ja tuhota plakin huuhtelee putken seinät. Suuttimen luo uuden mekaanisen paineen.

Tärkeää: erikoislaitteistoja melko kallista, mutta viime aikoina valmistajat tarjoavat hydrodynaamiset suutin auton mini uppoaa.

Puhdistusputkia käyttäen hydrodynaaminen suutin

Olla ajattelematta, miten puhdistaa uppoaa tukkeutuminen, on välttämätöntä suorittaa ennakoivan huollon säännöllisesti:

 • Älä kaada edelleen elintarvikkeiden ja rasva ruokia tiskiallas.
 • Käyttää muovista tai metallista mesh-kalastajilta.
 • Vähintään kerran viikossa, huuhtele pesuallas kuumalla vedellä (metalliputkia - kiehuvaa vettä), 2-3 kertaa viikossa käyttämällä erityisiä ehkäiseviä välineitä.
 • Ajoissa muutos tai aallotetun sifoneita pestä.

Ennaltaehkäisy - paras tapa käsitellä tukossa tiskiallas

Jos mikään edellä mainitut menetelmät eivät auttaneet selviytymään tukkeutumisen tukkeutuu muodostunut syvällä viemärijärjestelmän tai syy on vakava loukkaus tekniikkaa. Tässä tapauksessa on syytä kääntyä ammattilaisten.

Video: hydrodynaaminen puhdistus putkien ↑

Video: Mitä menetelmiä poistamaan tukkeutumisen tehokkaasti ↑

On vaikea kuvitella moderni keittiö ilman mikroaaltouuni: on mahdollista paitsi nopeasti lämmittää ja sulattaa ruokaa lounas, mutta myös valmistaa maukasta ruokaa ilman.

Fighting rasvaa: miten puhdas mikroaaltouuniin 5 minuuttia

Käytännön pintamateriaalien sisäänrakennettu huonekalut ja toimiva laitteita ei voi olla miellyttää silmää keittiössä. Mutta täydellistä mukavuutta ja rentoutumista.

Virtaava tiskiallas - miten valita ja käyttää oikeita dispouzer

Vesijohtovesi on sitten ruskea, sitten valkoinen, ja asettuu kattilaan hiutaleet mauton kalkki? Kyllästynyt maksaa veden ja juoda sitä? Joten on aika ajatella sitä.

Perhe ja äiti

Koulutuksen, terveydenhuollon ja lasten kehityksen. Time Management Moms

Mitä ja miten poistaa tukos viemäriin

Nostamalla veden keittiön tiskialtaan koska tiukka tukos epämiellyttävä tapahtuma mistään emäntä. Pistoke on muodostettu putkien vähitellen säännöllinen kertyminen saastuttavia hiukkasia, ja koko kasvaa, se täysin estää veden tyhjennys. Lisäksi vaikutus inhimillinen tekijä edistää syntymistä korkki erityisten laitteiden ja putkien osavaltiossa Browniesiin viestintäjärjestelmän. Riippumatta niistä syistä, jotka vaikuttavat ulkonäköön tukoksia putkeen, sinun pitäisi tietää, miten kotona puhdistaa tukos keittiön tiskialtaan itse eri tavoin.

Miten poistaa tukos keittiön tiskialtaan kotona eri tavoin

Ennen kuin aloitat poistaa tukos pesuallas on välttämätöntä ymmärtää syitä sen esiintymistä. Lähteistä koulutuksen sulkutulpasta riippuu valinnasta ratkaisun. Pääasialliset syyt tukkeutumisen putket ovat:

 • Huono kunto vesihuollon. Ajan myötä se altistetaan korroosiolle ja tuhoa. Ruoste kertynyt seinille putkien, kapenee kanava veden poistamiseksi. tähteet, ruoka, rasva ja muut jätteet, laskeutumaan syöpyneet alueilla, täysin estää putken, joka muodostaa tukos;
 • Talletukset raskasmetallien suolojen vesijohtovedessä. Raskas kertymisen putken seiniin, kertyy vaikutuksen alaisena kovan veden, suljettiin ja sen jälkeen tukos muodossa, mikä estää veden kulku;
 • Rasvan kertymistä, ruoka roskat, hiukset, ja muusta kotitalousjätteestä. Pienhiukkaset elintarvikkeiden ja rasva jälkeen pyykinpesua, loukussa vahingossa veteen hiukset ja vieraat esineet ovat yleinen syy tukos putkien keittiön tiskialtaan;
 • Erityiset kuori muotoilu, joka vaikuttaa muodostumista tukoksia lappo. Tukkeutumisen lian ja rasvan tapahtuu usein viemäriin juoksuttaa luonteen vuoksi sen rakenteesta. Pieni halkaisija, kaareva tai litteä muotoilu, vuotoja - vaikuttaa niiden asteittainen tukkeutuminen ruokajätteen käytön aikana.

Tietäen syitä muodostumista tulpan vedessä, sinun täytyy valita sopiva tapa poistaa tukos keittiön tiskialtaan kotona improvisoitua keinoin.

Mekaaninen menetelmä poistaa tukkeutumisen

Tämä menetelmä käsittää poistamisen itse tukos kautta tätä tarkoitusta varten, ja fyysinen toimia ihmisen.

 1. Mäntää. Menetelmä putkienpuhdistukseen seisovan mutaa ja vettä käyttäen olemassa olevien talojen mäntä on yleensä sovelletaan ensin. Mäntä on suunniteltu puhdistukseen vesiputket, helppokäyttöinen ja aina käsillä lähes joka kotiin. Poistaa tukkeutumisen kautta mäntä on 1/3 täyttää pesuallas kuumalla vedellä. Seuraaja voimakkaasti useita kertoja pumppaa ilmapumppu mäntä periaatteella inflaation. Mäntä astia voiman kunkin korkea paine, ja työnnetään ulos tukossa putket;
 2. putkiliike käärme. Sitä käytetään puhdistaa putkien tukkeutuminen on vaikea vastustaa. Rakenne kaapeli kierre urilla ruuvaamalla päähän ja suuttimen karkaa tulpat. Selaamalla kaapeli, on tarpeen viedä sitä syvemmälle kuoren kunnes se pysähtyy vasten lukitus korkki. Saatat joutua ponnistelemaan ruuvata siihen kaapeli ja vedä tai työnnä tukos putkeen. Aikana puhdistus on tarpeen sisällyttää säännöllisesti vesijohtovettä ja huuhtele lian vesijohto. Jos tukos ei poistu kaapelin itse, on suositeltavaa ottaa yhteyttä asianmukaisen palvelun kotelossa osaston tai rahastoyhtiön soittaa ammattilaisten
 3. Pölynimuri ilman puhallus toiminto. Vähäisiä esteitä kuoressa voidaan poistaa pölynimurilla ilmapuhallusajan toiminto. Pre-venytetty putki sen ohut kangas, niin että liitettäessä vaipan istuvuus reikä maksimaalisesti tiheä. Puhaltamalla samalla ilmavirtauksen tukkeutuminen puristusputkiloista. Kun menettely on suositeltavaa päälle vettä pestä pois lian jäämiä.

Kemiallisin keinoin poistaa tukos

Jos poistat tukoksen mekaanisesti epäonnistuu, voit turvautua erikoistunut kemiallisia aineita. Valinta ammatti tarkoitettuja valmisteita pesuvedet putkien tukos, on varsin laaja. Se määräytyy hinnan ja laatuominaisuuksia. Ansaitsi suosittuja työkaluja, kuten herra Muscle, TIRET, Mole. Niiden tehokkuus poistamaan tukoksia testattu toiminnan monta kertaa.

Poistamaan tukos on tarpeen huolellisesti Kaada neste viemärikaivoon ja jätä muutamaksi minuutiksi, ohjeiden mukaisesti. Nämä kemikaalit ovat korkea hyötysuhde ja nopeasti selviytyä jopa vakavan haitan. Kosketuksen jälkeen tarkoittaa vaippapinnalle, tai muut ruoan pestään runsaalla määrällä vettä, jotta vältetään pintavaurioita.

Kemialliset ohjaamiseksi tukossa ovat tehokkaita tiivisteet, jossa aktiivinen aine on natriumhydroksidi. Korkeat myrkyllisyys nämä lääkkeet voivat aiheuttaa vakavia vammoja. Niiden käytölle olisi noudattaa turvallisuusohjeita: käsineitä käsissään, kasvot - hengityssuojainta varten hengityssuojainta. Jälkeen kosketukseen ihon tai silmien on huuhdeltava vedellä.

Puhdas tukossa pesuallas voi olla folk korjaustoimenpiteitä. Tarvittavat varat poistaa tukos, yleensä aina käsillä, ne eivät ole myrkyllisiä, ja voi nopeasti käsitellä ongelmaa.

 1. Suolaliuosta. Zabivshiysya poistaa rasvaa putki auttaa vahva liuos suolaa. Dekantterilasi vesi on tarpeen liuottaa pari ruokalusikallista suolaa, ja sijoitetaan saatava konsentraatti kaadettiin viemärikaivoon. Jätä 5 minuutiksi, sen jälkeen aktiivisesti puhdistaa männän;
 2. ruokasoodaa. Tämä tuote on keittiössä on lähes aina. Sen vaikutus torjunnassa pysähtynyt hyvin tehokkaasti tukkia vuoksi emäksisessä väliaineessa, joka on muodostettu ihottuma sooda viemäriin reikään. Samanlaisella periaate pätee kuuluisa ammattimaisen välittäjän myyrä. Liuoksen valmistamiseksi edellyttää 5 ruokalusikallista sooda ja 200 ml vettä. Ruokasoodaa tarpeen scorodite aiemmin kalsinoitiin 5 minuutin ajan ja anna jäähtyä. Sitten se lisättiin vähitellen lasilliseen vettä ja sekoitetaan. Prosessissa liukeneminen jäämät voivat muodostaa pienen pelletin. Saatu liuos kaadetaan viemärikaivon ja jätettiin 5-10 minuuttia. Jonka jälkeen valua juoksevalla vedellä poistamiseksi tukkeutumisen jäämiä;
 3. Etikka ja ruokasoodaa. Tyhjennysaukon täytetään 3-5 ruokalusikallista leivinjauhetta, lisää sitten lasi etikkaa. Saatu seos muodostuu kemiallisen reaktion, jossa hiilidioksidin vapautuminen ja lämpöä, joka edistää liukenemista muta pistoke. Päättymisen jälkeen kemiallisen reaktion olisi runsaasti huuhdellaan vedellä viemärikaivoon.

Neuvoston. Käyttämällä laimentamaton etikka kiellettyä muovia, kromattu ja messinki putket, koska tämä voi aiheuttaa heille tulee arvottomia.

Folk korjaustoimenpiteitä tukoksia putkeen helppokäyttöinen ja tehokas. Mutta välttämiseksi toistumisen tämän ongelman tulevaisuudessa, on parempi noudattaa toimenpiteiden ehkäisyohjelmaopetusta tukoksia.

Yksinkertainen tapa estää tukkeutumisen vesiputket on poistaa ruoka jäännös ennen pesua ruokia tai sijoittamalla se viemäriin. Myymälöissä myös myydä erityistä mesh valua reikiä, jotka pitävät edelleen kaikki astiat tuotteita. Lisäksi monet modernit säiliöissä on erityinen näyttöjen tai lasit kuuluvat tyhjentää pesuallas, kaapata ruokajätettä. Harvinaisempia tapa päästä eroon tukkeutuminen on käytössä musororubki. Tämä laite - huuhtelun jälkeen ruokajätteen viemäriin - jauhaa niitä ilman teräviä esineitä ja sulautuu jaettuna hiukkasten viemäriin.

 • Se eroon ruokajätteen roskiin ja siihen liittyvä epämiellyttävä haju;
 • Se on monipuoliset ominaisuudet ja korkea luotettavuus: jauhaa paitsi kuori hedelmät ja vihannekset, mutta myös lihaa luun;
 • ei näy keittiössä, työskentelevät käytännössä ilman melua;
 • helppo käyttää, paitsi vesipesulla vaatii ylimääräistä hoitoa;
 • Sillä on desinfioivat;
 • kompakti ja vie vähän tilaa altaan alla;
 • estää tukkeutumisen sifonin.

Ainoa haittapuoli on musororubki tiettyyn kokoon reiät kiinnitys pesuallas valua. Hän ei sovi kaikille tiskiallas.

Päivittäinen pesu ruokia tiskipöydän milloin tahansa voi lopettaa pysäyttää veden purkamiseksi tukkeutumista johtuu veden putkeen. Sinun täytyy tietää, miten selvittää tukos keittiön tiskialtaan kotona erilaisia ​​tapoja ratkaista tämä ongelma. Niiden soveltaminen päästä eroon tukossa viemäreihin nopeasti ja tehokkaasti.

Miten poistaa tukos viemäriin - video

Osoittautui hyödylliseksi artikkeli "Miten tyhjentää tukos keittiön tiskialtaan kotona?" Jakaa ystävien kanssa sosiaalisten verkkopalveluiden painikkeita. Lisää artikkeleita suosikkeihin, ei menetä.

kuva = noparse = true ">

Niin monia erilaisia ​​tapoja poistaa tukoksia, yksi tai useampi heistä yhdessä olisi varmasti auttaa ratkaisemaan ongelman!

1

You may also like

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

63 − 56 =