Tukossa viemäri omakotitalossa, jotka eivät

Mitä jos tukossa wc: mekaaniset ja kemialliset menetelmät. Vihjeitä "kokenut" mikäli se on tukkeutunut viemäri putkien - mitä tehdä

Joskus jokaisessa kodissa voi tapahtua epämiellyttävään tilanteeseen - ei enää jätä vettä kulhon. Ongelma voi olla vaikeaa, jos se tapahtui kerrostalossa, ja asunto on pohjakerroksessa tai ensimmäisessä kerroksessa.

Mitä jos tukossa wc tai viemäriputken, koska jäteveden alkoi tulvia asunnon ja omistajat näyttävät hyvin hankalassa asemassa.

Mitä jos tukossa wc: tärkein ilmenemismuotoja ongelman

Tämä epämiellyttävä tilanne voi esiintyä, jos:

 • WC malodor peräisin - ensimmäinen merkki ongelmasta avoimuuden sprue, joka tasaa paineen viemäriputken;
 • jos on WC-pönttö tyhjentämisen jälkeen likaantuneen veden alkoi ilmestyä - tämä tarkoittaa, että hydraulinen venttiili on tukkeutunut, on olemassa suuri todennäköisyys, jotka kuuluvat yhteen tai useampaan vieraita esineitä;
 • Vettä säiliöstä alkoi sulautua reikään liian hitaasti - laskeutumisen aikana kupin on aivan täynnä ja ei mennyt läpi putkien hitaasti. Tämä saattaa viitata siihen läpäisevyys rikki viemäriputket, ja heillä oli suola ja ulosteen tulppa.

Jos olet luonut tällaisen putken wc, sinun täytyy tehdä seuraavat:

1) avoin sisäkorkeus viemäriputken;

2) tehdä purkaminen alakansi tarkastuksen nousuputken;

3) lukita putken erityinen tarkistuksen tulpalla, joka on työnnetty vapautuneet kannen avaaminen;

4) Näytteet fanovy nousuputken kautta savupiippu harjalla tai terveyttä köysi;

5) poistetaan jäljellä likainen tarkastuksen;

1

6) palauttaa järjestelmän tiiviys täytyy saada korkki ja ruuvi korkki tarkastus;

7) asettaa takaisin nousuputken sisäkorkeus.

Jos fanovy nukkuville puuttuu, järjestelmä täytyy laittaa takaiskuventtiili, joka tulee olemaan pois korkin ilmasta laskeutumisen aikana vettä. Jos ei ole venttiiliä, ja sen jälkeen vesi menee putkien läpi paljon kauemmin, mikä nopeuttaa esiintyminen talletukset, joka on joka päivä saadaan alennettua halkaisija vahvistaminen.

Mitä tehdä kotona, jos tukkeutunut WC?

Mikäli se on tukkeutunut hydraulinen venttiili, tämä ongelma voidaan ratkaista mekaanisilla tai kemiallista puhdistusta. Mutta ennen ryhtymistä poistamista liikenneruuhkista, sinun on ensin tutkia S-muotoinen porttialueella. Voit tehdä tämän laittaa kumikäsine kädellä ja kasta se kulhoon. Jos kalusto on suuri vieras esine - se on poistettava, ennen kuin mekaaninen puhdistus tehdään, muuten se saattaa pudota syvemmin, ja virtaus on täysin tukossa.

Itsepuhdistuva prosessi on seuraava:

1) Ensin täytyy sulkea kaikki tyhjennysreiät kylpyhuoneessa ja keittiössä;

2) sitten soittaa 5 litraan kuumaa vettä ja kumikäsineitä;

3) Sitten sinun täytyy ottaa mäntää kahvaan ja laittaa se alas reiän tikkari valua;

4) ja sitten kaataa vettä astiaan peittämiseksi täysin "prisosku9raquo ;;

5) Lopuksi on tarpeen tehdä useita edestakaista liikettä suurella taajuudella.

Lisäksi, ennen kuin edetään mäntä, on toivottavaa täyttää 5 l: aan kuumaa vettä. Tämän pitäisi olla, jos wc oli "vesiliukoinen" roskat - tämä auttaa tekemään korkki pehmeämpi.

Yleensä prosessi on helppo tehdä. Älä kuitenkaan unohda täyttää ehkäisyyn wc vähintään muutaman kuukauden välein, yksi tehokkaimmista puhdistusaineita ( "Krot9raquo;" Flup9raquo, jne).

Mitä jos tukkeutunut viemäri putket?

Jos sinulla on talon viemäri tukossa rasvakerrostumista helpoin ja tehokkain tapa - kaada kiehuvaa vettä hukkaan. Tämä mahdollistaa sulaa rasvaa ja puhdista putki. Jos tukossa juoksuttaa, se täytyy purkaa ja puhdistaa perusteellisesti rasvan kertymistä seinille.

Jos ongelma on vakavampi kuin alun perin tarkoitettu, puhdista tukkeutuneet putket voivat olla kemiallisesti. Ratkaista tämän ongelman täydellisesti alkali, joka on saatavilla kaikissa tallentaa terveys, se on yleensä myydään jauheena tai geelin.

Muissa tapauksissa käytetään usein myös happoa, mutta työskennellä sen kanssa hyvin huolellisesti, koska voit saada palovammoja, jos se iskee ihosta. Voidakseen menestyksekkäästi ratkaista ongelman jollakin näistä kemikaaleista, tarkasti ohjeiden mukaan.

Tärkeää! Missään tapauksessa ei saa sekoittaa emäksisiä ja happamia, se voi johtaa ei-toivottuja seurauksia.

Jos kemikaali altistumista ei toimi kunnolla - niin siirtymistä mekaanisia menetelmiä. Esimerkiksi voit käyttää mäntää tai putkimies käärme, jokainen näistä vaihtoehdoista sopii asukkaiden yksityiskoteihin.

Ennen kuin aloitat mekaaninen puhdistus, älä unohda kaataa erikoistyökalua putkeen tehokkuuden lisäämiseksi. Jos käytät putkiliike käärme, työskennellä hänen täytyy olla hyvin varovainen, kun käytät muoviputkea järjestelmää.

Prosessi työskentelee putkimies käärme näyttää tältä:

1) aloittaa rentoutua kaapeli, ja kirjoita se reikään Viemäreiden. Jos on tarvetta - avaa ovi, se voi häiritä toimintaa. Sitten upota kaapeli reikään niin kauan kuin hän ei tullut paikka tukos. Jotta ei sekoita risteyksessä putki on tukossa, vedä kaapelista, ja sitten taas yrittää työntää sitä eteenpäin. Jos kaapelia ei läpäise jäykistetty ja sitten - sitten olet saavuttanut tukos;

2) Lisäksi, kun kaapelin välityksellä ja käynnistää siirtymisliikkeet tuhota kertynyt viemäriputkeen pentueen. Helppokäyttöisyys on suositeltavaa ajoittain kaataa kiehuvaa vettä reikään valua;

3) kun tuntuu alkaneen ilmeinen vapaan kulun, köysi voidaan vetää ulos ja täyttää reiän määrän kuumaa vettä tai puhtaampaa.

Jos tapahtui tällaisessa tilanteessa - älä tuhlaa aikaa, ennemmin aloitat ongelman ratkaisemiseksi, sitä nopeammin päästä eroon siitä.

© 2012-2018 "Naisten mielipide." Kun kopioit materiaalit - viittaus lähde on pakollista!

Päätoimittaja portaalin Ekaterina Danilova

Sähköposti: [email protected]

Ota yhteyttä: +7 (965) 405 64 18

Menetelmiä viemärien puhdistus ja poisto tukosten

Solminut uutta esikaupunkien asuntojen omistajat ovat usein hukkua iloa ja positiivisia tunteita "osuma suihkulähde." Ja mikä pettymys sattuu isännät, joka jonkin ajan kuluttua huomaat, että vesi on "kannattaako" keittiössä lavuaarit ja kylpyhuone, paha haju leviää asunnon. Vain yksi johtopäätös - tukossa viemäri yksityiskodissa.

Puhdistus putkistojen maassa on hyvin erilaisia ​​menetelmiä ja kykyä toimia ulkoisten putkien. Valinta 3 tapoja ratkaista ongelman:

Kukin näistä vaihtoehdoista on omat hyvät ja huonot puolensa. Siksi, ensinnäkin, sinun täytyy ymmärtää, millaisia ​​tukkeuma edessäsi, ottaa huomioon, mitä materiaaleja käytettiin asennusjärjestelmässä. Ja vasta sitten päättää, miten poistaa tukos ja puhdista viemäriputket.

Mekaaninen tapa poistaa tukkeumat

Joka viemärijärjestelmän lopulta muodostuivat talletukset kaikenlaista jätettä: rasva ja calcified ratsioita hiukset pistokkeiden tai kangasta tähteet, kotitalousjätettä ja muuta. Vähitellen tukkeutumisen seinälle, lopputulos, liikenneruuhka, joka tiukasti peittää osan putken ja pakottaa asukkaat miettiä, mitä tehdä jos tukkeutunut viemäri. Aloitamme yksinkertaisin tapa - mekaaninen. Se sisältää vaihtoehtoja:

1. Kiehumispiste vettä. Usein tämä riittää kolhi rasvaa tulppa. Täytä huolellisesti, pieninä annoksina. Kun valua poistetaan jälleen promoem putki runsaasti kiehuvaa vettä (vähintään 5,7 l.).

2. mäntä. Poistaa tarve tukoksia saada sink tai kylpyhuone, tukevasti kiinni pesuallas kulhoon mäntä ja vahva, usein spurts poistaa tulppa. Jotkut asiantuntijat suosittelevat ennen kuin edelleen voitele reunan kumi vaseliinia. Siten välttämättä tarvitse kytkeä reikä valua ylimääräisen veden.

Ostamalla mäntä, kiinnitä huomiota sen vahvuus elementtejä. Lyhyet muovikahva vivulla mukava, mutta hyvin lyhytikäisiä. Sen sijaan, kahva puusta tai kovasta muovista kestää vähintään 7-10 vuotta. Kumi kupin on oltava tiivis, luja ja raskas.

3. Cable LVI - Chief assistentti tahansa putkitöihin. On metallia tai putki, toisaalta, jossa kahvan kierto toisaalta - kärjen muodossa spiraalin tai harjat metallinen "neuloja". Työosan lasketaan viemäriin ja pyörimistä taukoja tukkeutumisen jätevettä. Ole kuitenkin varovainen kun työskentelet muovi- ja muoviputkien tai paikoissa taittuu, lisää ja poikkeamat saattavat vahingoittaa viemäriverkkoon.

4. irrottaminen viemäri osiossa. Harvinaisia, mutta voi tapahtua on, että tukos putkistossa omakotitalossa uhmaa levinneisyys köyttä. Kalkkia tai mineraalin saostuminen suljetussa putkessa ja luo oleellisesti sementti kovuus. Tässä tapauksessa, metallitangon tai kumivasaraa "koettimella" putki koko pituudeltaan jopa "merkintä" osaksi puhdistamon (cesspool, betoni renkaat, septinen, integroitu SPS) tila havaitaan este. Osa leikataan erityistä saksilla tai hitsaamalla, kohokuvioimalla mäski ja talteen esipuhdistetaan järjestelmän eheys.

Kemiallinen puhdistusmenetelmä puhtaanapito

Kemialliset tuotteet ovat varsin suosittuja kansan keskuudessa, koska niiden tehokkuutta ja helppokäyttöisyyttä. Vain tulee noudattaa ohjeita ja olla varovainen niiden käytöstä, muuten saat palovammoja. Niistä aktiivisia reagensseja:

1. Lipeä tai lipeää, joka tunnetaan paremmin nimellä "mol" ja sen analogit. Se liukenee käytännöllisesti katsoen kaikenlaisia ​​rasvojen, proteiinien, rasvahappojen. Sitä ei voida käyttää muoviputkia, kuten kemiallinen syövyttää niitä, erityisesti nivelten.

2. suolahappoa. Tähän ryhmään kuuluvat TIRET, Mr. Lihas, Duck. Poista hiukset möhkäleitä, kalkkia, rasvaa, ruuantähteet. Tarjoavat nopean poistaminen tukoksia putkissa teräksen, polypropeeni ja metallista ja muovista. Vaarallista kuparia ja kumiputket, eivät ole aina tehokkaita wc.

Koskaan sekoita emäksistä ja suolahappo puhtaampaa. Se voi tapahtua hyvin aktiivinen reaktio spray, vaahtoamista, seurauksena jossa putki kärsii ja mahdollisesti ohikulkevia.

3. Perinteiset, useimmiten aikana on yhdistelmä "etikkaa + ruokasoodaa." Varastosta kaadetaan 200-300 g natriumbikarbonaattia muutamassa minuutissa kaadetaan 100-200 g etikkahappoa. On toivottavaa, että välittömästi reiän sulkemiseksi tulppa reaktio tapahtui putken sisällä, eikä sen ulkopuolella. Poistaa pieniä tukoksia calcified plakin ja rasvaa, ruokajätettä, paperi.

Joskus jotkut käsityöläiset käytetään akun happoa, mutta sellainen menetelmä on täynnä harvennus ja hävittämistä putkien.

Puhdistus viemäri yksityisellä Country House ja kemikaaleja olisi suoritettava ottaen huomioon tyyppinen jätevedenpuhdistamon. Jos se on vain kuoppa tai betonirenkaita, mikään kauhea ei ole. Kuitenkin, monimutkaisia ​​sakokaivot, viemäri autonomiset asemat, jossa bakteerit käytetään hajoaminen jätteiden, tällainen prosessi ei voida hyväksyä ehdottomasti.

Automaattista menetelmää puhdistamiseksi viemärijärjestelmään

Valmistajat erillisasennuksissa asemoimaan tuotteensa kuten itsepuhdistuvat. Kuitenkin, että "panos" SPS putkissa voidaan muodostaa mäski ei voida hakea mekaanista kulutusta ja kemiallisia puhdistusaineita ovat vasta. Siksi, että kurssi on "raskas tykistö" - puhdistus viemäröinti automaattinen pumput, kompressorit ja paine pesurit. Sen ydin on, että putket "puhalletaan" vesisuihkulla tai ilman.

1. Hydrodynaaminen puhdistusmenetelmä koostuu siitä, että putki viedään ns puhdistus letku (muovista putki punottu tai PVC kuori) ja injektorit avulla korkean paineen bensiini pumpun paineen alaisena enintään 200 ilmakehän levitetään vesisuihkun, joka heikentää ja tekee tukkeutumisen sakokaivossa tai kuoppaan. Tyypillisesti tällaiset laitteet on varustettu erikoisryhmien puhdistamiseen viemäri.

2. Sähkömekaaninen menetelmä on samanlainen työskentelyä putkiliike käärme, vain pistoke puhdistetaan erikoistunut konetyökalu, jossa on suutin-puhdistusharja. Sitä käytetään useimmiten poistamaan tukoksia rätit, lautasliinat ja kotitalousjätteen mukana.

3. pneumodynamic järjestelmä olettaa, että läsnä on korkea-paine laite (Karcher pölynimurien letku putkien puhdistuksesta) tai kompressori, jolla on kyky kytkeä joustavan putken. jäteveden käsittely piiri on samanlainen kuin hydrodynaaminen menetelmä, mutta veden sijasta aikana on paineilmaa. Menetelmä on hyvä, koska se on täysin mahdollista kotona. Ja vahingoittumisen riski putki on minimaalinen.

Älä unohda, että huolimatta vakuutteluista valmistajalta itse septitankin voi vuotaa sedimenttiä, lietteen, elintarvikkeiden jalostus. Siksi ajoittain käyttäen sieppaajat vierasjoukkueen Pumppaamolla ja pumpataan jätekuoppien tyhjemmiksi sisältö jätevedenpuhdistamossa. Yritykset harjoittavat toimintaa viemäriverkostoon ja liuoksen sen ongelmista, tarjota lisäpalveluita: Video diagnostiikan, vuokraus, korjaus ja muut palvelut.

Palvelu keskihinnat Moskovan ja Moskovan alue ei ulotu parametrejä:

Ehkäisy tukoksia omakotitalon

Ongelmana kerran viemäri ruuhkia, monet ajattelevat ehkäisyyn. Samaan aikaan, estää "taudin" putkia helppoa. Asennusvaiheessa:

 • Asennus erilaisia ​​suodattimia ja hienosilmäkokoista verkkoja.
 • Asentaminen rasvasuodatin.
 • Upotettu nivelissä, täyte, muuttuu ylimääräiset oksat: "Revision luukut" tiivisteiden ja "reikä puhdistus" tulppa.

Aikana jatkuvasti järjestelmän käyttöön:

 • Usein kastelu valua suuri määrä kiehuvaa vettä;
 • Profylaktinen jätevesien ylikyllästetty suolaliuosta;
 • Vähintään 1 kertaa vuodessa scavengers soittaa pumpata sedimenttejä ja huuhtelu puhtaalla vedellä laskeutumisen estämiseksi.

Viemäröinti sekä muita tekijöitä kartanotunnelmasta, tarvitsevat jatkuvaa hoitoa, puhdistus ja korjaus. Mitään kustannuksia moitteettomasti liikunta maksaa pois lopussa järjestelmän luotettavuuden ja pitkän käyttöiän.

Kompleksi toimii asennuksen kattokaivoja ovat mukana, joka koostuu vesikourut ja syöksytorvien. Toimivaltainen asennus vesikourut - turvallisuuden tae.

Rakentaminen vesijärjestelmän maassa - ei ole helppo tehtävä. Läsnä ollessa hyvin edellyttää laitteiden pumpata vettä taloon. .

Yksi luotettavia menetelmiä vesihuollon alalla yksittäisten rakennus - oma kaivo. Vesi pumpataan pois, useammin -.

Mitä jos tukossa viemäreihin: 4 tapoja ratkaista ongelma

Asukkaat omakotitaloja, ja kaupunki huoneistoissa on toistuvasti kohdannut zabivsheysya puhtaanapito. Syynä tähän voi olla pelkkä hiukan, mutta haittaa tämän ongelman antaa paljon. Siksi kysymys siitä, miten puhdistaa - mikäli se on tukkeutunut viemäri, edelleen merkityksellinen tähän päivään.

Zabivshayasya viemäri

Ennen kuin aloitat ongelman ratkaisemiseksi, sinun täytyy selvittää, miksi se on syntynyt, riippuu tätä toimintatapaa.

Useimmiten tukossa viemärilinjaa seuraavista syistä:

 • jos metalliputkia, ne vain voivat ruostu eikä talletuksia seinillä vuosien toiminnan putkilinjan kaventunut halkaisija ja vain ei ole kapasiteettia;

Talletukset putken seiniin ajoittain alennetussa kaistanleveys

 • viemäri voisi saada vieraita esineitä sekä orgaanisia että epäorgaanisia luonteeltaan;
 • kun luodaan putki voidaan hyväksyä virheen, kuten liian monta kierrosta suuressa kulmassa tai riittämätön bias putket;

Ei tarvitse kiirehtiä kotiin ja ajatella mitä tehdä, jos tukossa viemäriputki, useimmissa tapauksissa ongelma voidaan ratkaista itsenäisesti. Vaikka jos virheitä tehtiin suunnittelussa viemäriputkien tai yksinkertaisesti outlived häntä, työmäärä on merkittävä.

On monia tapoja ratkaista ongelma jäteveden zabivsheysya.

Useimmiten tämä ongelma taistelevat seuraavista tavoista:

 • käyttämällä erilaisia ​​nesteitä. Näin ollen on välttämätöntä pyrkiä pehmentää tai osittain liukenevat putki, jolloin putken;
 • jos on olemassa luottamus, että tukos tapahtui ansa, se voidaan yksinkertaisesti purkaa ja puhdistaa käsin;

Jos tukos on aina saatavilla, on parasta laatia ongelma-alue

mekaaninen puhdistus menetelmiä ovat tunnettuja ja mäntä putkiliike käärme;

 • kun on kyse virheistä suunnittelussa tai väärinkäyttää tekniikka munivien putkien ojaan olisi puhdistettava säännöllisesti tai viemäreitä paljastaa ongelma-alueet ja epäkohtien poistamiseksi;
 • sinun pitäisi sivuuttaa perinteiset taistelua tukossa viemäri käyttää improvisoitua keinoin. Hätätilanteessa, se voi tulla todellinen pelastus ja hinta ongelman ratkaisemiseksi ovat minimaaliset.

Käyttö nesteiden - Menetelmä 1

Välittömästi on sanottava, että tämä lähestymistapa on tehokas vain, jos tulppa on muodostettu putki ei ole kovin tehokas. Valitse tyyppi neste riippuu siitä, mitä aiheutti tukkeutumisen viemäreihin.

Joten, jos syy jähmettyi rasvaa (hyvin yleinen ongelma keittiössä), on mahdollista ratkaista ongelma olisi sama kiehuvaa vettä. Kaikki opetus pelkistetään valuputki on 1-2 litraa kuumaa vettä, putken juuri sulanut.

Samaan tarkoitukseen voidaan käyttää ostettu alkalisen nesteen. Ne ovat myös tehokkaita rasvan ja nopeasti poista tukos.

Valokuvan - nestemäistä putkienpuhdistukseen

Jos putki on tukossa lukien yhdyskuntajätteen, voit kokeilla happoa. Hän osittain liueta kiintoaineita, ja tulppa ratkaista nopeasti.

Älä käytä emäksellä ja hapon neutralointi reaktion tehokkuus tulee nollaksi nesteitä.

Mekaanista menetelmää puhdistus viemäreiden - Menetelmä 2

Mitä tehdä, jos jäteveden tukkeutunut ja ostetut nestemäiset voimattomia? Tässä tapauksessa sinun täytyy arm mäntä ja yrittää ratkaista ongelman käyttämällä fyysistä voimaa.

Sinun täytyy työskennellä männän seuraavalla tavalla:

 • Täytä saniteettivettä laite;
 • kiinnittää kumi kupin aukon ja yrittää työntää veden putkeen, on todennäköistä, että putki romahtaa.

Järjestelmään - periaate viemärien puhdistus männän

Tehostamisen, voit yhdistää käytön männän ja nesteet.

Joskus yksin, nämä menetelmät eivät toimi, mutta yhdessä antavat hyvän tuloksen.

Putkimies käärme - vakavampi väline puhdistus ja mekaaninen toiminta antaa suoraan perunamuusi. Tämä työkalu näyttää ohut, joustava johto siististi osaksi putkilinjan kunnes kunnes tunnet hieman vastusta.

Työn periaate Putkimies käärme

Lopussa kaapeli saattaa venyä niveleen putkilinjan vahingoittamatta putket tarvitaan hieman "pass takaisin" uudelleen ja yritä siirtää kaapelin eteenpäin.

Jos vastus jää siis todennäköisesti, kaapeli törmäsi ruuhkaan.

Edestakaista liikettä Tulpan on tuhottava. Kun vastus alkaa laskea, menestys on kiinnitetty lujasti kiehuvaa vettä tai nesteitä ostettu.

Etuja tämän puhdistusmenetelmä on se, että kaapeli on joustava, ja siten ilman ongelmia tehdä hilloa. Jopa kauko estänyt kaikki työ voidaan suorittaa käsin.

Perinteisiä menetelmiä torjua tukkeutumisen jäteveden - menetelmä 3

on olemassa useita erittäin tehokkaita useista ei-perinteisten tapoja huolehtia tukossa:

 • tavanomaisen pumppu;
 • letkulla;
 • asettaa paineita viemäriin.

Tavanomaisen pumppu putkijohtoon on kiertoilmalla. Jonka toimintaperiaate on lähes täydellinen analoginen, jossa mäntä sillä erolla, että mahdollinen paine rajoittaa pumpun kapasiteettia ja putken lujuutta.

Laitteen mukaan toiminnan periaate muistuttaa pumpun luo paineen aleneminen putkessa

Liian innokas ei ole välttämätöntä, perustamisen jälkeen ylipaineen jos pistoke ei ole romahtanut heti, sinun täytyy dramaattisesti avointa putkea paine tasaantui. Sitten toista prosessi, koska tällaiset keinutuoli, puhdistuivat lopulta hänen putki.

Letku käytetään sijasta putkiliike käärme. Etuna letkun tässä tapauksessa on se, että sen kautta voi hakea vesisuihkulla paineen alla. Tämän pistoke putken yksinkertaisesti laimentaa, ja ongelma katoaa.

Ohut putki sijasta voidaan käyttää kaapelin

Paine jätevesi voidaan parantaa edelleen omaperäisesti, sen täytyy osallistuu useita ihmisiä. Kaikki terveys laitteet työnnetään tulpan ja vesi soitetaan. Sitten putki avataan ja samanaikaisesti viemäri huuhdellaan. On kohtuullista sanoa, että tämän menetelmän tehokkuus on alhainen.

Se on ennen kaikkea kysymys kustannuksista. Jos perheen budjetti ilman ongelmia selviytyä suunnittelematon kulut, tietenkin haaste asiantuntijoiden - paras vaihtoehto. Tässä tapauksessa ei tarvitse käyttää rahaa erikois nesteet ja laitteita.

Yritykset yleisesti käytetty menetelmä hydrodynaamisen putkien puhdistuksesta

Siitä, missä soittaa, jos tukkeutunut viemäri, niin voit hakea joko paikalliseen hätänumeroon tai yksityinen organisaatio, joka assenizatorskaya toimintaa. Kabinettien, jopa parempi, koska ne toimivat ympäri vuorokauden.

Kun kysyttiin, mitä tehdä, mikäli se on tukkeutunut viemäri yksityiskodissa - jokainen valitsee oman vastauksen. Jotkut, ei tuhlaa toista puhelun asianmukaisen palvelun, toiset eivät edes harkita tätä vaihtoehtoa, ja tehdä kaikkea itse. Joka tapauksessa, ohjeita tässä artikkelissa mahdollistaa suurella todennäköisyydellä ratkaista ongelma ilman ammattilaisen apua.

Video tässä artikkelissa esitellään tekniikoita, joita käytetään puhdistamiseen viemäri.

Vielä kysyttävää? Kysy heiltä ryhmämme VKontakte

Mitä kylpyhuoneen kodissasi?

1

You may also like

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

24 + = 28