tukossa viemäri

Mitä jos tukossa wc: mekaaniset ja kemialliset menetelmät. Vihjeitä "kokenut" mikäli se on tukkeutunut viemäri putkien - mitä tehdä

Joskus jokaisessa kodissa voi tapahtua epämiellyttävään tilanteeseen - ei enää jätä vettä kulhon. Ongelma voi olla vaikeaa, jos se tapahtui kerrostalossa, ja asunto on pohjakerroksessa tai ensimmäisessä kerroksessa.

Mitä jos tukossa wc tai viemäriputken, koska jäteveden alkoi tulvia asunnon ja omistajat näyttävät hyvin hankalassa asemassa.

Mitä jos tukossa wc: tärkein ilmenemismuotoja ongelman

Tämä epämiellyttävä tilanne voi esiintyä, jos:

 • WC malodor peräisin - ensimmäinen merkki ongelmasta avoimuuden sprue, joka tasaa paineen viemäriputken;
 • jos on WC-pönttö tyhjentämisen jälkeen likaantuneen veden alkoi ilmestyä - tämä tarkoittaa, että hydraulinen venttiili on tukkeutunut, on olemassa suuri todennäköisyys, jotka kuuluvat yhteen tai useampaan vieraita esineitä;
 • Vettä säiliöstä alkoi sulautua reikään liian hitaasti - laskeutumisen aikana kupin on aivan täynnä ja ei mennyt läpi putkien hitaasti. Tämä saattaa viitata siihen läpäisevyys rikki viemäriputket, ja heillä oli suola ja ulosteen tulppa.

Jos olet luonut tällaisen putken wc, sinun täytyy tehdä seuraavat:

1) avoin sisäkorkeus viemäriputken;

2) tehdä purkaminen alakansi tarkastuksen nousuputken;

3) lukita putken erityinen tarkistuksen tulpalla, joka on työnnetty vapautuneet kannen avaaminen;

4) Näytteet fanovy nousuputken kautta savupiippu harjalla tai terveyttä köysi;

5) poistetaan jäljellä likainen tarkastuksen;

1

6) palauttaa järjestelmän tiiviys täytyy saada korkki ja ruuvi korkki tarkastus;

7) asettaa takaisin nousuputken sisäkorkeus.

Jos fanovy nukkuville puuttuu, järjestelmä täytyy laittaa takaiskuventtiili, joka tulee olemaan pois korkin ilmasta laskeutumisen aikana vettä. Jos ei ole venttiiliä, ja sen jälkeen vesi menee putkien läpi paljon kauemmin, mikä nopeuttaa esiintyminen talletukset, joka on joka päivä saadaan alennettua halkaisija vahvistaminen.

Mitä tehdä kotona, jos tukkeutunut WC?

Mikäli se on tukkeutunut hydraulinen venttiili, tämä ongelma voidaan ratkaista mekaanisilla tai kemiallista puhdistusta. Mutta ennen ryhtymistä poistamista liikenneruuhkista, sinun on ensin tutkia S-muotoinen porttialueella. Voit tehdä tämän laittaa kumikäsine kädellä ja kasta se kulhoon. Jos kalusto on suuri vieras esine - se on poistettava, ennen kuin mekaaninen puhdistus tehdään, muuten se saattaa pudota syvemmin, ja virtaus on täysin tukossa.

Itsepuhdistuva prosessi on seuraava:

1) Ensin täytyy sulkea kaikki tyhjennysreiät kylpyhuoneessa ja keittiössä;

2) sitten soittaa 5 litraan kuumaa vettä ja kumikäsineitä;

3) Sitten sinun täytyy ottaa mäntää kahvaan ja laittaa se alas reiän tikkari valua;

4) ja sitten kaataa vettä astiaan peittämiseksi täysin "prisosku9raquo ;;

5) Lopuksi on tarpeen tehdä useita edestakaista liikettä suurella taajuudella.

Lisäksi, ennen kuin edetään mäntä, on toivottavaa täyttää 5 l: aan kuumaa vettä. Tämän pitäisi olla, jos wc oli "vesiliukoinen" roskat - tämä auttaa tekemään korkki pehmeämpi.

Yleensä prosessi on helppo tehdä. Älä kuitenkaan unohda täyttää ehkäisyyn wc vähintään muutaman kuukauden välein, yksi tehokkaimmista puhdistusaineita ( "Krot9raquo;" Flup9raquo, jne).

Mitä jos tukkeutunut viemäri putket?

Jos sinulla on talon viemäri tukossa rasvakerrostumista helpoin ja tehokkain tapa - kaada kiehuvaa vettä hukkaan. Tämä mahdollistaa sulaa rasvaa ja puhdista putki. Jos tukossa juoksuttaa, se täytyy purkaa ja puhdistaa perusteellisesti rasvan kertymistä seinille.

Jos ongelma on vakavampi kuin alun perin tarkoitettu, puhdista tukkeutuneet putket voivat olla kemiallisesti. Ratkaista tämän ongelman täydellisesti alkali, joka on saatavilla kaikissa tallentaa terveys, se on yleensä myydään jauheena tai geelin.

Muissa tapauksissa käytetään usein myös happoa, mutta työskennellä sen kanssa hyvin huolellisesti, koska voit saada palovammoja, jos se iskee ihosta. Voidakseen menestyksekkäästi ratkaista ongelman jollakin näistä kemikaaleista, tarkasti ohjeiden mukaan.

Tärkeää! Missään tapauksessa ei saa sekoittaa emäksisiä ja happamia, se voi johtaa ei-toivottuja seurauksia.

Jos kemikaali altistumista ei toimi kunnolla - niin siirtymistä mekaanisia menetelmiä. Esimerkiksi voit käyttää mäntää tai putkimies käärme, jokainen näistä vaihtoehdoista sopii asukkaiden yksityiskoteihin.

Ennen kuin aloitat mekaaninen puhdistus, älä unohda kaataa erikoistyökalua putkeen tehokkuuden lisäämiseksi. Jos käytät putkiliike käärme, työskennellä hänen täytyy olla hyvin varovainen, kun käytät muoviputkea järjestelmää.

Prosessi työskentelee putkimies käärme näyttää tältä:

1) aloittaa rentoutua kaapeli, ja kirjoita se reikään Viemäreiden. Jos on tarvetta - avaa ovi, se voi häiritä toimintaa. Sitten upota kaapeli reikään niin kauan kuin hän ei tullut paikka tukos. Jotta ei sekoita risteyksessä putki on tukossa, vedä kaapelista, ja sitten taas yrittää työntää sitä eteenpäin. Jos kaapelia ei läpäise jäykistetty ja sitten - sitten olet saavuttanut tukos;

2) Lisäksi, kun kaapelin välityksellä ja käynnistää siirtymisliikkeet tuhota kertynyt viemäriputkeen pentueen. Helppokäyttöisyys on suositeltavaa ajoittain kaataa kiehuvaa vettä reikään valua;

3) kun tuntuu alkaneen ilmeinen vapaan kulun, köysi voidaan vetää ulos ja täyttää reiän määrän kuumaa vettä tai puhtaampaa.

Jos tapahtui tällaisessa tilanteessa - älä tuhlaa aikaa, ennemmin aloitat ongelman ratkaisemiseksi, sitä nopeammin päästä eroon siitä.

© 2012-2018 "Naisten mielipide." Kun kopioit materiaalit - viittaus lähde on pakollista!

Päätoimittaja portaalin Ekaterina Danilova

Sähköposti: [email protected]

Ota yhteyttä: +7 (965) 405 64 18

Jos tukkeutunut viemäri

Useimmiten käy niin, että salaojitus on tukossa "ole paljon." Vesi menee pois, mutta hitaasti. Jos vesi menee pois, se on iso juttu! Jäävät pienet asiat. Tässä on luettelo toimista tässä tapauksessa,

 • 1. Think voi olla kyse vain sifonin alle saniteetti- yksikkö, josta vesi on valunut huonosti. Sifonin voidaan purkaa ja pestä. Voit tehdä tämän ensin korvaava sen alle ämpäri tai kulhoon ja sitten avautua.

Täysin erilainen tilanne syntyy, jos vesi ei mene hukkaan. Silloin kemikaalien käyttö voi tulla kysymykseen. Koska se toimii suorassa kosketuksessa tukkeutumisen. Mutta nyt nämä varat kaatamalla vesi ei ole välttämätöntä ja jopa vahingollisia. Ne voivat merkittävästi häiritä lisätyötä.

Jos I tukossa wc, joka suoraan tai orgaaninen, sitten kemikaalit voidaan soveltaa. Ylimääräinen vesi WC-pönttö ja vetää se pois istukastaan ​​kaatoi erityiskeinoja. (Miten puhdistaa WC).

Jos yksi haara on tukkeutunut, - alle kylpyamme, pesuallas, wc ...

Helpoin tapa puhdistaa mekaanisen viemäri - luoda vesi-isku. Voit tehdä tämän, on myös erityinen. laitetta kutsutaan mäntä, tai - "kiinni kumi kuppi lopussa." Nojaten kupin oven WC, pesuallas, kylpyamme, älä paina liikkeet - luo sekvenssin injektio ja tyhjöjärjestelmää. Tukos, joka sijaitsee lähellä samaan aikaan, kuin yleensä, rasshevelivaetsya, ja huuhdellaan vedellä. Mäntä voidaan korvata kankaalla lisätty vettä. Käytössä se voi painostaa kädellä tai tikulla.

Tukossa tärkein viemäriputken.

Mutta mäntä on yleensä riittää, jos tukkeutuminen tapahtui nousuputken tai ulkoisen viemäriputkeen. Se ei voi olla tarpeeksi paikallisyhdistys - jos tukos kestävä. Sitten tulee köyden puhdistaa viemärit. Sitä voi ostaa kaupasta. Se on joustava kaapeli, jossa on kärki toisessa päässä ja kahva pyörittämiseksi muut. Factory suoraan wc tai irrota viemäriputkeen. Työnsä paremmin suorittaa yhdessä. Yksi henkilö työntää köyttä - muut kiertosäätimiä. Kaapelikatkoksia kestävin tukoksia.

Varoitus: jos viemäriputkia muovista, älä yritä puhdistaa viemäriin lanka terävällä pää, kaapelia särmät tai terävä kärki. Ne voivat merkittävästi vahingoittaa putken sisällä.

Alkaa, ei lannistaa, toistetaan toimenpide männän voimakkaasti luoda veden vasara ja työn kaapelia vielä. On mahdollista, että ensisijainen pyrittiin vain ole tottunut heikko, tässä se on tarpeen soveltaa voima ...

Ja jos ei toimi, sinun täytyy soittaa asiantuntijoita viemärien puhdistus. Sinun ZhEKe todennäköisesti mekaanikko päivystävä. Ei Asuntotoimi? Sitten sinun täytyy soittaa ... järjestö, joka palvelee putkia. Et tiedä? Sitten on paljon korjaus organisaatioita, jotka harjoittavat myös LVI. Jos tukossa viemäri mielestäsi "tiiviisti", soita heille. Jälleen, en tiedä? Soittaa apua Gorvodocanal ... kukapa muukaan kuin kertoa terveys- puhelinnumeroista omalla alueella. Tehdä hyviä ihmisiä siellä ja hyvät varusteet. Nyt on painepesurin pumput puhdistamiseen viemäri. Ne tuhoavat ruuhkia putkissa vesisuihkun. On myös muita laitteita. Yleensä onnea päättää!

Tukossa viemärit: kuinka nopeasti puhdistaa putket tukkeudu

Tuttu tilanne: korkeintaan sopimattomalla hetkellä, veden sijasta valuu viemäriin, pyrkii vuotaa altaan lattialle? Valitettavasti sileiden muoviputkien ja kalliita Vesilukkoputket eivät takaa, että jätevesi ei muodosta tukkeutumista. Mitä jos tukkeutunut viemäri - miten puhdistaa putkeen ja päästä eroon liikenneruuhkista, tukkimatta vettä koko päivän ennen saapumista LVI? Selviytymään yksin monimutkainen tukkia on epätodennäköistä, mutta ongelman ratkaisemiseksi kanssa tukkeutunut keittiön tiskialtaan tai kylpyhuoneessa - todella.

Syyt tukoksia kotona viemäri ↑

Ensinnäkin on tarpeen tunnistaa aiheuttaa vaikeuksia ulosvirtaus vettä, varsinkin jos tämä ongelma ilmenee jatkuvasti. Yleisimpiä syitä systemaattisen esiintymisen tukoksia:

 • Käyttäen takaisinveto juoksuttaa aallotetun letkun. Pinta ohuen letkun antamaan suurempi lujuus ja joustavuus on muodostettu concertina - poimuihin aallotuksen kertynyt plakki, joka menee päällekkäin sisemmän ontelon ajan.
 • Ylilyöntejä joustavat aaltoletkut. Korjata ongelman, poista ja asenna letku siten, ettei jyrkkiä mutkia. Usein syynä taivutustaulukko tulee liian suuri pituus letku.

Haitariletku kanssa omituisuus - tae koulutuksen tukos

 • Valurauta putki. Vanha johdotus on tukossa viemäri säännöllisesti, riippumatta siitä, kuinka usein isännät suorittaa ennakoivaa puhdistusta. Syystä - talletusten putken sisällä. Rauta korroosionkestävä, ruosteinen metallilevy haketus seinistä, muoto tukoksia, ja sen jälkeen, kun vaurioitunutta kiinni lanka, villa ja hiukset tulevat putkeen. Vain yksi tie ulos - korvaaminen vanhentunut järjestelmä.

Valurautaputkia jälkeen useiden vuosien toiminnan

 • Ilmeisin syy - väärä muoto ja puute valua ritilöitä zhiroulavlivateley. Erityisen huomion kysymykseen viemäriin. Luumut fall ruoka jäämiä - jälkeen kertymistä erottimen tiheä möhkäleitä kerättiin putkeen, joka muodostaa rasva kiinteänä aineena korkki. Oikea muoto hilan - tasainen levy tyhjä usein kapea pitkittäinen aukkoja.

Tämä ritilä on vaihdettava

 • Unohtaminen perussäännöt toimintaa. Asunnon omistajat unohtaa, että koti viemäri lasketaan yksinomaan poistettu neste liukeneva jätettä. Paperi, roskat, kosteuspyyhkeet - vain pieni osa esineitä, jotka voivat tulla aiheuttaa monimutkaisia ​​tukoksia.

Asunnon löytäminen yhdessä tai useammassa näistä syistä, yritä ratkaista ongelma radikaalisti: korvaamaan vanhat putket tukossa, asentaa ristikko zhiroulavlivatelyami - aiheuttaa taiteilijat puhdistaa tukkeutuneet viemärit eivät jo usean vuosikymmenen ajan.

Tyypit tukoksia ja tyypillinen paikka koulutuksensa ↑

Joka kodin viemäriin, riippumatta siitä onko putket ja putkityöt valmiina osa 3 on silloin useimmiten syntyy tukoksia:

 • Pituus kuivatus, joka sijaitsee metrin päässä sifonin.
 • Sisäänsyöttö paikalliset viemäriputki yleisessä talossa nousuputken.

Löytää paikka, jossa sisäonkalolla on estetty, voit oma. Jos tukossa osa 1, vastuuvapauden viive havaittiin yhdessä kohdassa - pesuallas, kylpyamme tai wc. Tarkistaa, miten kaukana tyhjennysputki hila, avaa hanan. Jos vesi alkaa nousta, ja yleensä se ei tipu - tukossa juoksuttaa.

Tarkista tilan juoksuttaa muovista voi olla tavallinen taskulamppu

Jos aluksi vesi kulkee vapaasti, mutta jonkin ajan kuluttua alkaa ylivuoto viemäriin ritilä, sitten tukos sijaitsee etäällä ansa, välisellä osuudella piirtää-off-piste (pesuallas, amme), ja syötetään yhteiseen poistoputkeen. Kun tukkeutunut nousuputki risteyksessä yhteisen järjestelmän ja asunto, samaan aikaan on ongelmia kaikki kalusteet: uppoaa utrudnen kaikissa pisteissä.

Kerrostamalla kalkkia ja orgaaninen esteet putken sisällä

Päättää, miten unclog viemäriin lisäksi löytää paikka tukkeutuminen, on tarpeen määritellä pilaantumista. Kaikki tukoksia viemäriverkostoon on perinteisesti jaettu 3 ryhmään.

Veden mukana viemäriin, etenkin keittiössä, rasva nautittuina. Kuuma kasviöljyä, rasva valutettiin juoksuttaa. Joutuessaan kosketuksiin viileällä vedellä, öljy tulee paksu ja tahmea. Kuori kiinni seinämiin kerääntyy sen pinnalla kaikki hiukkaset kuuluvat viemäriin: ruoka tähteet, pieniä keittiö sienet, kuidut. Joten muutaman kuukauden, se muodosti kiinteän tulpan, kapenee putken kanavaan.

Complex operatiiviset tukos: viemärit koskaan puhdistettu

Päällekkäisiä sisäonteloon viemäriputken ja kaikki tuotteet liukenemattomat aineet tulevat viemäriin. Useimmiten, vieraita esineitä pudota wc: wc-paperi rullina, kangas, henkilökohtaisen hygienian tuotteisiin. Kosteuspyyhkeitä pystyvät muutaman tunnin luoda ylipääsemättömän esteen, varsinkin valurautaa putket. Käytetty kangas tehdä kudokseen, on kuitu- pinta, joka tarttuu sisemmän putken seinämän.

Täydellisen suojan lumenin: fyysisen esteen

Viat viemäri rakentamisen asunnossa - syy toistuvia tukoksia. Jos läpimitta on valittu oikein putken, kulmakerroin virheellisesti alttiina siellä Zags putken läpi suuremmassa kulmassa, ei ole varustettu nurkkaliitokset, - tarve asentaa järjestelmään uudelleen.

Jälkeen määritetään mihin tukossa valua, ja tyyppi likaantumisen, menetelmän puhdistaa putken valitaan auttaa selviytymään tukkeutumisen.

Puhdistus viemäri perinteisiä menetelmiä ja kemiallisin keinoin ↑

Niistä tapoja poistaa viemäriin tukoksia, joita voidaan käyttää yksinään, aiheuttamatta LVI:

 • Perinteisiä reseptejä käyttäen resursseja, jotka ovat aina valmiina keittiössä.
 • Special kodin kemikaaleja.
 • Yksinkertainen mekaaninen putki puhdistusmenetelmät: lanka ja mäntä.

Kaapeli puhdistukseen

Ennen kuin aloitat puhdistaa viemäriin asunnossa, varmasti löytää pari kotitalouksien kumihanskoja - vahvempi paremmin. Perinteisen lääketieteen ei sovi, ohut lateksi joutuessaan kosketuksiin hapon tai alkalin eivät kestä.

Miten selvitä yksinkertainen saastuminen tavanomaisten kiehuvan veden ↑

Ensimmäinen avustaja torjunnassa rasva tukossa - viileä keitettyä vettä. Kiehua noin 2 litraa vettä. Kaada kiehuvaa vettä viemäriin. Edetä varovasti, kaada kiehuvaa vettä hitaasti ohuena virtana. Käytä paksu kiinni kuuma höyry ei polta kättäsi.

Vain kaada kiehuvaa vettä viemäriin

Jätä kuumaa vettä pesualtaaseen 20-30 minuuttia. Vaikutuksen alaisena kuuman veden kuori pintakerrosten rasva sulaa, joten on pääsy keskelle tukos. Jälkeen puoli tuntia, keitetään toinen annos vettä.

Pino drainer kaada suolaa, 5 minuutin kuluttua kiehuvassa vedessä kaadetaan ylhäältä. Käytä tavallisia vuorisuola, hienostunut pieni "Extra" ei toimi. Suuri suolojen kiteet syövyttää massa tukos, ja kylvettää ylhäältä kiehuvaan liuokseen, jossa oli jäännös rasvaa.

Sol - on helpoin tapa puhdistaa viemäriin keittiössä. Jos putki ei ole selvitetty jälkeen uudelleen täyttö vettä, yritä ruokasoodaa.

Kuinka käyttää ruokasoodaa ↑

Puhdistamiseen viemäri käyttää tavallisia leivinjauhetta - keinona hätätilanteessa, kun yksinkertainen tukoksia sifonin ja vierekkäisten putkien. Sooda voidaan käyttää yksin tai yhdessä muiden aineiden kanssa, jotka ovat aina rakennuksessa, - etikka, astianpesuainetta, sitruunahappo ja viinikivellä.

Imevät sooda voi olla suoraan viemäriin

Yksinkertainen resepti: täyttää koko pakkaus sooda viemäriin ja kaada päälle pieni määrä kiehuvaa vettä. Jätetään seos sifonin voi pitkään - sooda ei vahingoita putken seinät. Useiden tuntien kuluttua huuhtelemalla putken on huuhtele huolellisesti vedellä.

Selviytyä monimutkaisempia auttaa tukkia viemärien puhdistus sooda ja etikka. Aineet eivät sekoitu ennen täyttöä. Ensimmäinen kaadetaan noin 200 g soodaa tyhjennys alkuun täyttää saman määrän etikkaa. Reaktio, joka alkaa putkessa voi virrata liian nopeasti, ja vaahto tulee ulos tyhjennysaukon. Tällaisessa tapauksessa on mahdollista kytkeä viemäriin tulppa. Aika, jonka liuos toimii, on välillä muutaman minuutin 1 tunnin ajan. Odota enää ei ole mitään järkeä. On parempi toista toimenpiteet.

Sooda etikkaa suhteessa 1: 1

Sen sijaan, että etikkaa käytetään etikka, vahva liuos, jossa oli sitruunahappoa tai hammaskiven. Osuus happaman liuoksen määrä sooda on 1: 1. Rasvaa liuotin erityisesti procleaning keittiössä, lisättiin seokseen, jossa nestemäisen astianpesuaineen: orgaaninen sooda syövyttää ja liuottaa välineet kertynyt seinille rasvaa. Ennen soodaliuoksilla pistoke tukkeutumien käsiteltiin kiehuvalla vedellä pehmentää.

Raskasta tykistöä: lipeää ↑

Jos unclog viemäriin tavallinen sooda etikka epäonnistunut, on aggressiivinen välineet - kaustista soodaa. Käytä lipeää seisoo varoen ja vain hätätilanteissa, kun talo ei ole erityisiä työkaluja puhdistusta.

Sooda pellettejä

Tuottavat emäksiä 2 tavalla: rakeiden muodossa ja geeli. kotona käytetään vaarallisia työkaluja. On suuri määrä lämpöä reaktion aikana. Putki, joka kaadettiin sooda puhdistamiseen viemäri voidaan lämmittää jopa 60-65 °. Näin ollen, äärimmäistä varovaisuutta käytetään putkia PVC-materiaali - vaikutuksen alaisena liiallinen seinämän lämpötilat voivat muuttaa muotoaan.

Et voi myöskään käyttää emäksiä jos pesuallas tai kylpyamme peitetty emali. Sooda syövyttää päällysteen muutaman tunnin. Työskenneltäessä materiaalin tarvitaan suojaavat alttiina olevia ihoalueita, kasvot ja silmät. Erityisen korkean vinyylikäsineiden ja muoviset suojalasit - tarvitaan. Keinolla voi aiheuttaa palovammoja ja ärsyttää ihoa.

Ennen täyttämistä viemäriin kuiva-aine laimennetaan vedellä suhteessa 1 osa 2 osaa sooda vettä. Sekoita liuosta kiinteässä paksuseinäisessä säiliö on valmistettu muovista. Liuottamisen jälkeen, neste kaadetaan viemäriin.

Poistamaan paikallisen esteitä Vesilukkoputket riitä täyttämään pari ruokalusikallista lipeää altaan yläosassa ja lisätään 250 ml: aan kiehuvaa vettä.

Jätä ratkaisu putkissa voi olla enintään 1,5-2 tuntia. Tämän ajan kuluttua järjestelmän pitäisi olla hyvin pesty, jättäen avoin hana 5-10 minuuttia. Tähteet sooda putkien läpi virtaavaa, puhdistaa sisäseinään orgaaniset laskeumat.

Emäksistä ja hapanta kotitalouksien korjaustoimenpiteitä ↑

Miten puhdistaa viemäriin yksityiskodissa avulla myymälän varoja? Ensinnäkin valita oikea meikki. Tärkeimmät vaikuttavat aineet, jotka ovat osa jokaisen teollisuuden koostumuksessa:

Ylimääräisiksi puhdistusaineita, valmistajien lisätä pinta-aktiiviset aineet, jotka ovat desinfioidaan sisäputki ja liuotettiin rasvaa.

Kemikaalit poistamiseksi tukoksia viemäriin

Vapautuvaa muotoa kodin kemikaalien erilaisia, geelit, jauheet, rakeet. Mukavin - annostellaan paketteja rakeita ja nestettä, joka kaadetaan suoraan putkeen. Vaikutusmekanismi ja antoreitti ovat suoraan riippuvaisia ​​aktiivisen ainesosan. Siksi käyttää tarvittavia keinoja Tässä noudatetaan.

Osa pakkausta ja neste

Emäksinen muotoiluja - ihanteellinen torjuntaa tukkeutunut viemäri keittiössä. Alkali rasva liukenee muutamassa minuutissa. Raeformulaatiot täytetty viemäriin kuiva. Kaada veteen osoitettu näytön ohjeita. Joitakin keinoja on täytetty kylmällä vedellä.

Hapan formulaatiot ovat aggressiivisia. Happo selviytyy laskeuma kiintoaineen putkien sisällä, jossa jäänteitä pesuaineesta, orgaanisia epäpuhtauksia. Näin ollen happo-pohjainen aineita suositellaan putkienpuhdistukseen kylpyhuoneissa. Varotoimet, kun happo emalipinnat. Olisi huolehdittava siitä, että happo ei vuoda pinnoitetun kerroksen kromia tai nikkeliä kullattu hanat: välineet voivat jättää läiskät pinnalla.

Mekaanisesti poistettu syvän tukos ↑

Käteviä työkaluja (sooda, etikka) ja kemiallinen koostumus tulisi käyttää, kun kotona täytyy puhdistaa nielut läheisyydessä viemäriaukkoihin. Kemikaaleilta poistaa tukkeumia tarpeeksi syvä. On sovellettava ilma-aukko tai langan kärjellä.

Kuinka käyttää männän ↑

Helpoin ja nopein tapoja poistaa mekaaninen jumiutuminen - huuhtelu juoksuttaa. Näyttö siitä, että teki reiän juoksuttaa on paha haju viemäriin. Lian poistamiseen, niin ruuvata ansaan, puhdista kokkareet lian ja pestään huolellisesti putkien lautasen.

Poista ja pese: nopea tapa puhdistaa juoksuttaa

Mäntä - standardin laite, jota käytetään putkienpuhdistukseen, jos tukos sijaitsee alla lapolla. Käyttö mäntä voi sekä itsenäisesti ja sen jälkeen kaatamalla putken puhdistuskoostumus.

Mäntä, jossa on kupin suuri halkaisija WC

Työskenneltäessä mäntä tulee noudattaa yksinkertaisia ​​sääntöjä:

 • Tulee kulho sovittava hyvin ja tiiviisti ympäri pesuallas valua. Parantaa imu, vanteen kulhon voidaan voidella silikonilla.
 • Täytä pesuallas vedellä. Vesikerros on päällekkäin leveän osan kulhon 1 cm.
 • Kädensijan täytyy tehdä nopeasti ja voimakkaasti. Yleensä tehdä 3-4 vasara vähintään välein.

Kun procleaning pesuallasta on suljettava tyhjennysaukko toisen kuoren

 • Ylivuotorei'istä pesuallas ja kylpy sijaitsee yli purkupaikan on tiukasti kiinni, jolloin iskuvoima ole vähentynyt.

Helppo vaihtaa ilman eliminator kahvalla tuli edistävien mallien - paineilmatyökalut kahvalla, venttiili ja mukava kapea kumitiiviste alareunassa. Kapea kärki helposti kulkee padon yli - voi poistaa tukkeutumista putken syvyys.

Mäntä pneumaattinen venttiili

Käytä ilma mäntä helpompaa. Asettaa laitteen siten, että kärki on keskellä tyhjennysaukon. Työnnä rikastinnuppi ja työnsi sen takaisin jyrkästi. Voima, joka on sovellettava, pienin ja aalto voima on useita kertoja suurempi kuin käyttämällä mekaanista laitetta.

Jotkut käsityöläiset parantaa standardin mäntä itsenäisesti. Käytetään paineistamaan vanha pölynimuri käänteinen puhaltaa. Jonka letkun pää on kiinnitetty vanha männän kuppi, kuppi on kiinnitetty viemäriputki ja huuhdellaan.

Putkiliike käärme puhdistaa putket ja nukkuville ↑

Kun kyseessä on perinteinen mekaaninen putkienpuhdistukseen - poistamalla tukkeutumisen joustavan kaapelin. Special putkiliike käärme poistaa esteet muodostuvat terävät kärjet erimuotoisia, taipuisaan letkuun köyden sisäistä ja kahva. Joissakin malleissa on kierre terävät kärjet loviin.

Professional sähkökaapeli

Käytetyn kaapelin poistamiseksi monimutkaisia ​​mekaanisia esteitä sijaitsee kaukana osia putken - 1,5-2,5 m poistoaukot. Kaapelikanavan otetaan käyttöön, ajaa varovasti, kunnes se pysähtyy. Kun he saapuivat aita, alkavat pyöriä kahvan. Tällä hetkellä kertakorvauksen lika on rikki ja kelataan lovia. Hitaasti talteen kaapeli, jossa on kiinteä.

Hydrodynaaminen menetelmä puhdistus viemäreiden ↑

Ammattiapua tarvitaan tilanteissa, joissa estetty sivusto sijaitsee niin paljon, että saavutetaan plug kaapeli ei ole mahdollista. Asiantuntijat käyttävät sähkölaitteita hydrodynaamisena puhdistukseen.

Puhdistus-, hydrodynaamiset

Special suuttimia pieniä suuttimet saatetaan letku. Poistuu suuttimen aukkojen paineistetun suihkun puhdistus seinä saastumiselta. Pestä päällä sisäonteloon letku tulpat käyttää suuttimet suoraan suuttimen keskellä. Spin aalto riittää puhdistamaan putket halkaisijaltaan kaikenkokoisia. Näin ollen ei ole vaaraa, että putkijohdon eheyden - menetelmää käytetään puhdistukseen sekä muovi- ja metalliputket.

Tyypit suuttimet erityyppisten epäpuhtauksien

Opas on puhdistukseen viemäriputken putkiliike käärme ↑

Ehkäiseviä toimenpiteitä, jos niiden säännöllisyys, auttaa välttämään tukoksia. Asentaa uusia valua ritilöitä, aaltopahvin muutos jäykät putket, käytä työkaluja puhdistusta välein 1-2 kuukautta. Jos putket ovat tukossa koko ajan - olisi määriteltävä syy ja poistaa rakenteellisia puutteita järjestelmän. Mikäli tukos monimutkaisen kutsu huoltoteknikko: puhdistus menettely kestää vähän aikaa, ja putket ovat taatusti pysyvät ennallaan ja puhtaina.

 • suosittu

Lämpö-, vesi- ja viemärijärjestelmä omin käsin

1

You may also like

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

69 − = 64