Lyöntipaaluista yksityiskoteihin

Mikä on perusta on betonielementtien paalut? Luotettava tekniikka yksityiskoteihin

Rakennusbuumi viime vuosina sekä matalat yksityisen ja monikerroksisiin, edellyttävät urakoitsijalta käyttää erilaisia ​​stroitelstva.vis

Menetelmän valinta riippuu sääolosuhteista, topografia, maalajit.

Se on erityisen tärkeää rakentamisen teknologian käyttöä, joiden avulla rakenne toimisi monta vuotta. Ja tämä asia on suuri rooli laadukkaita perustuksien rakentaminen. Perustustyypit tänään, on monia, tämä johtuu monimuotoisuutta maaperän, joka rakentaa, ja lopulta riippuu vahvuus ja vakaus rakentamisen.

Yksi luotettavimmista on perusta on betonielementtien paalut. Tämäntyyppinen perusta on käytetty vuosisatoja rakentamiseen rakennusten epävakaa maaperä.

Lyöntipaalun on konkreettinen tanko, yleisesti neliön muotoinen poikkileikkaus, koko 150-500 mm ja pituus 3-25 metriä.

tukkeutumisen manuaalisesti ei ole mahdollista, sillä tämä käyttää erityisiä vasarat, tavallisesti hydraulinen, on asennettu rakennuskoneiden.

Toinen pää kartiomaiset, parempaa maaliin tunkeutumista varten maaperään. Pituus ja halkaisija lasketaan erikseen, riippuen maaperän ja rakenteen massa.

On tärkeää: Joka tapauksessa, alapää tuet pitäisi levätä kovalla maalla. Vain tässä tapauksessa säätiön paineenkeston kotona, ja maaperä heittoliina pysyy paikallaan.

1

Esimerkiksi rakentamisessa yhden tai kaksikerroksisessa frame talo savimailla lainalaisuuksiin maamme riittää käyttää Betonielementit paaluilla pituus 3-4 metriä ja halkaisija 150-200 mm.

Perustukset paalujen lyöntipaaluista w b voi olla levyn ja hihnan tyyppi. Ensimmäisessä tapauksessa kohdennettavan tuen päällä, ja enintään tämäntyyppisten on luotettavin epävakaaseen maaperässä. Vyötyypillä on pienemmässä tilassa, mutta silti tarpeeksi kestävän rakenteen säännösten.

kellarissa laite lyöntipaaluista liittyy niiden asentaa:

 • kasa kenttä, käyttämällä nukka-laatta perusta, pääasiassa rakentamiseen monikerroksisten rakennusten;
 • jotta potkut. Tässä tapauksessa tukea tukossa rivit osana tulevaa rakennuksen seinät, huolellisesti kulmat ja risteykset seinien tietyllä etäisyydellä toisistaan. Tämä menetelmää käytetään matalien rakennusten ja rakentaminen runko taloa;
 • muodossa yksinapaiset, asetettu ongelmallisin maaperän heittoliina, paikkoja.

Paaluttamisen suositellaan rakentaa, jos haluat siirtää kuormituksen valmiin rakennusten epävakaalla alustalla. Sen kannattaa käyttää soinen maaperä ja turpeen, kun kokoonpuristumaton tiheä kerros maaperän on riittävä syvyys.

Tarvittava määrä paalujen sijoitettiin syvyyteen maaperän kestävän, yhdistetään yhdeksi rakenteeksi kautta grillage olla luotettava tuki kehyksen talon tahansa.

FAQ: on syytä huomata, että yli 60 prosenttia kaikista kerrostalot rakennettu perustan avulla lyöntipaaluista. Tämä vain vahvistaa luotettavuutta tämäntyyppisen perusta.

Matala rakentaminen, mukaan lukien rakentaminen puutalot käyttää Seuraavat tyypit paalujen:

 1. teräsbetoni. Yleisin tyyppi. Laajalti käytettävissä kaikkialla, monet organisaatiot ovat mukana tuotannon ja asennuksen betonipaaluilla. Käyttöikä on 50 150 vuoden ajan. Voivat vaihdella useita parametrejä:
  • paalut esijännitetyt ja vapaa vetoraudoituksen;
  • pyöreä, neliö, T-tankoa ja ontto osa;
  • prismamainen ja lieriömäinen;
  • monoliitti ja elementti- (komponentit);
  • paalun tehostetun Bound viidennen tai ontto.
 2. puinen. Yleisimmin käytetty rakentamisessa hirsimökkejä ja puurunko taloja puinen pohja. Voidaan tehdä useita erilaisia ​​puuta, ne ovat vähemmän luotettavia, mutta yksittäisten asuntojen käytetään usein heittoliina mailla. Tällaiset paalut ovat yleensä valmistettu tammesta, lehtikuusesta, Cedar ja muut kovat kiviä. Applied puiset paalut halkaisijaltaan 20-40 cm, kolmesta kahdeksaan metriin. Kun käytetään kovaa maaperän, alempi terävä pää paalun varustettu teräskärki vanne - kenkä. Termi Palvelun perustukselle puinen puujalat riippuu ilmastosta ja maaperästä tietyllä alueella, mutta pääsääntöisesti on vähintään 50 vuoden toiminta.
 3. teräs. Voidaan tehdä eri vuokraus -. SIII, kiskot, putki, jne käytetään melko harvoin, lähinnä väliaikaisissa tiloissa tai liikerakennusten. Likimääräinen elämä 40-60 vuotta.

Jotta luottaa luotettavuuteen paaluttamisen rakentamisen aikana rakenteen, sinun täytyy laskea tarkasti kasojen lukumäärän ja syvyys heidän ajo.

Riippuen maaperän, kun rakennuksen runko talo paalun suunnassa voi vaihdella kolmesta kymmeneen metriä, ja poikkipinta koko 150-250 mm.

On tärkeää: tietää tarkalleen maalaji, vallitsevat tietyllä alueella voi olla erikoistuneita hakemistoja, tai se voi tehdä erityinen organisaatio.

Olkaamme Esimerkkinä laskemisesta paaluttamisen kasa rakentamiseen kaksikerroksinen runko talo savimailla, jotka kattavat noin 80 prosenttia alueen maamme.

Ensin täytyy laskea kokonaispainosta talon. Se on helppo tehdä, jos arvioida, kuinka paljon siihen käytetään rakennusmateriaaleihin ja niiden paino kuutiometriä. Mitään tietoja materiaalin massan on julkisia.

Esimerkiksi rakentaa talon kesti 60 kuutiota puuta lehtikuusta. Paino yksi kuutiometri puolikuiva (ja se on tämän soveltuu rakennuksen) lehtikuusi - noin 800 kg. Yksinkertainen kertominen selville, että kokonaismassa lokin on noin 50 tonnia.

Heitä on paljon lattiat, katot, koriste-aineiden, ja älä unohda betoniperuslaatan perusta. Sama laskenta määrään, kävi selväksi, että tämä on noin 80 tonnia. Ja viime aikoina massa huonekaluja, ja kaikki, mitä talossa. Saamme noin 10 tonnia.

Yhteenveto tuloksista, saadaan kokonaispainosta valmiin rakenteen alueella 140 tonnia. Lisää luotettavuutta 30 prosenttia osakekannasta ja saada 182 tonnia.

Paine, joka on jokin teräsbetonia paalun pituus 4 m on 10-40 tonnia, riippuen maaperän mukaan kaikki tekniikan käsikirjoissa. Ottamalla keskiarvo kuorma 20 tonnia kasa, se on helppo laskea, että Tässä tapauksessa sinun tulee vain 9 paaluilla, teurastettu noudattaen kaikkia säännöksiä.

käytännössä Myös rakentamiseen kehyksen talon, betonielementit RC paalut säätiön vasara jossa etäisyys on enintään 2,5 metriä yhtenäisemmän kuormituksen rakenteen lauttaa perusta.

tiedotus: Näin voit suorittaa laskelmia tahansa ja mitä tahansa paaluilla.

Niin, kaikki materiaalin valittuna, tarvittavat laskelmat tehdään, voit edetä rakentamista:

1. Ensimmäinen vaihe suoritetaan puhdistus alueet ajo ja Materiaalin. On tarpeen poistaa turvetta ja pintamaan.

2. kuljettaa säätiöyliopistoihin markup, ja hahmottelee paikka paalutuksen.

3. Kun kaikki merkata, jälleen Tarkista taso ja geometria tulevaisuuden perusta.

4. hän tulee prosessi puinti koneella hydro-paineilmavasaroita tai. Prosessi upotus paalujen täytyy valvoa tarkasti pysty- paaluilla tasolla. Lisäksi kokeneet käsityöläiset välttämättä huomaa epänormaalia käyttäytymistä tukea upottamalla jos hän kompastui esteeseen tai päinvastoin "hukkumista" maanalaisissa onteloita. Tässä tapauksessa tuki on laajennettu tai siirretään hieman sivuun.

5. Kun kaikki tuet upotettu maahan, olisi otdolbit tornin huipulla saadakseen pääsyn varusteet ja kohdista kaikki tukea samalla korkeudella.

6. Lisäksi, riippuen siitä, minkä tyyppistä perusta, hihnan rakennettu muotti vanne, tai pinottu lattialaattojen, jos perusta pino-laatta.

7. Tapauksessa paalun-nauhat perusta, on muotti tehty vahvistava häkki ja täytettiin liuoksella, jossa oli. 28 päivän jälkeen perusta on valmis talonrakennuksessa.

Grillage rakenne edustaa osan perustan, joka yhdistää tuen yhtenäinen rakenne ja on tukea seinien rakentamisessa. Se ei ole pakollisena osana. Mutta pohjan Betonielementit paalut lautta - vakaampi ja kestävämpi kuin ilman sitä.

ominaisuudet: grillage ei saa rakentaa, jos rakenne on tehty puusta. Tällöin roolin alempi kruunut grillage useimmissa rakennuksissa.

Se voidaan muodostaa metallista tai betonista.

Ensimmäisessä tapauksessa valmiiden tuotteiden metalli, yleensä kanavia, I-palkkeja tai kiskoja. Ne asetetaan tasolla sorrettuja paalujen ja hitsattu raudoitustangoista jättäen navat. Toisiinsa elementit liitetään hitsaamalla tai pulteilla. Tämäntyyppinen lautta perusta on hyvä väliaikainen tai muiden kuin asuinrakennusten, kuten ullakot, saunat, kesä huvimajat.

Vahvistettu grillage valmistetaan kaatamalla liuos valmiiseen muotti ennalta asetettu ja kiinnitetty lujiteverkko.

grillage on kolmenlaisia:

 • jousitus. Sijaitsee etäisyydellä maasta, tila lattian alla ei ole eristetty. Käytetään rakentamisessa kylpyjä, ullakoilla, kauden mökit;
 • melkozaglublenny. Upotettuna rajoitettuun syvyyteen maahan. Tuki ei ole suunniteltu suojaamaan maanalainen tila kotona luonnoksia ja sää;
 • haudattu. Sen rakentaminen kaivantoon kaivettiin analogisesti Anturaperustukset. On enemmän tukea siihen, se vahvistaa paaluttamisen, erinomainen rakentamisen merkittävän ympärivuotisen puurunkoinen talo.

Sinun pitäisi tutkia ennen kuin rakentaa perusta lyöntipaaluista: hyvät ja huonot puolet pohjan, jotka perustuvat vuosien käyttökokemukset.

 1. Pile tukee sallivat rakentaminen kaikenlaisten maaperän paitsi kivinen. Johtuen pituus 40 metriä, tukirakenne siirrettävän voiman vankkaan kantokerrokset, jonka avulla voit ohittaa kaikki haitat epävakaa maaperän.
 2. Pileillä on suuri vastustuskyky epäsuotuisille sääolosuhteille, niiden käyttöikä on 150 vuotta.
 3. Vahvistuksen ansiosta paalukannat kestävät paitsi pystysuorat myös myös vaakakuormat, mikä on erityisen tärkeää käytettäessä "kelluvia" maaperä.
 4. Paalutusperustan rakentaminen ei kestä kauan. Yksi 4 metrin pituinen tuki haudataan muutamassa minuutissa.
 5. Kaivosten vähimmäismäärä ja rakennusmateriaalin käyttö.
 6. Paalupisteiden asennus voidaan tehdä ympäri vuoden ja missä tahansa ilmastollisissa olosuhteissa.

puutteet paalutus- ja paakkuusperusta ei ole suuri:

 1. Kaikista laskelmista huolimatta on aina todennäköisyys Maaperän väärinkäyttö, koska ei ole mitään keinoa nähdä, mikä on todella monen metrin syvyydessä. Tämän seurauksena - luonnos tai väärä sää.
 2. Paalun ajoa varten on tarpeen soveltaa erikoislaitteet.
 3. Kellarikerroksen rakentamisen vaikeudet tai maanalainen autotalli.

Muut paalusäätiöt, jotka on esitetty sivustollamme (paalujen tyypin mukaan): painettu, poraus.

Visuaalisesti visuaalisesti tarkkailla eri kokoisten ja vastaavasti erilaisten tekniikoiden pilkkoprosessia alla olevassa videossa:

Ottaen huomioon kaikki edellä mainitut, voidaan päätellä, että kasataan perustuspää on luotettavin vaihtoehto yksityiselle talolle sekä kaikentyyppisten rakennusten rakentamiseen lähes missä tahansa paikassa. Hänen monivuotinen kokemus kaikentyyppisestä rakentamisesta on hyvä todiste.

Viime aikoina monet organisaatiot harjoittavat paalujen tuotantoa ja asentamista varten vähimmäismäärä, joka on verrattavissa muiden lajien perustusten rakentamiseen, mikä tarjoaa saatavuuden ja levinneisyyden.

Lämmityslaitteiden markkinoilla on melko erilaisia ​​malleja. Ne eroavat hinnasta, toimivuudesta ja lämmitysperiaatteesta. Yksi tällainen laite on kaasukonvektori, joka ...

Sähkölämmitteisen lämmön säätölaitteen valinta

Sähkölämmitteisten lattioiden rakenne koostuu lämmityspiiristä ja lämpötilansäätimestä. Lämpötilansäätimiä kutsutaan myös termostaateiksi tai termoregulaattoriksi, koska ne pitävät vakiona (staattisia) ...

Teemme yhdessä sähköisen lämpimän kerroksen korjauksen

Sähköinen lämmin kerros mahdollistaa missä tahansa huoneessa mukavan lämpöä, joka tulee alhaalta ja jakautuu tasaisesti. Tällaista vaikutusta ei voida saavuttaa tavanomaisella lämmittimen lämmityksellä, joka ...

Sanotaan vain, että jos rakennat talon hiekkapohjaiselle maalle järven rannalla, kuten minun, silloin tarvitaan joka tapauksessa kasaalapiota, joka on tukossa maahan. Joten talo ei johda eikä ole tuhoa. Henkilökohtaisesti en löytänyt ulos.

Haluan kertoa teille omasta kokemuksestani! Meidän miehellämme ja minulla on talo, joka on rakennettu pyllypilttareihin. Tämä malli on todella vakaa ja luotettava - että olemme tarkistaneet itsemme! Talo on ollut seisomassa kahden vuosikymmenen ajan - mitään ei tapahtunut. Teemme vain kosmeettisia korjauksia, koska pääkaupungissa yksinkertaisesti ei tarvita, koska tässä osassa ei ole ongelmia.

Olen samaa mieltä siitä, että paalusäätiö on edelleen luotettavin, mutta ... tällainen säätiö yksinkertaisen kodin puolesta? jos sinulla on vahva pohjavesi tai liikkuva maaperä (miksi rakentaa rakennuksen tällä sivustolla), kokemukseni mukaan (työskentelen kiviä 20 vuotta), tiedän, että tällaiset säätiöt tekevät, kun rakennus on todella suuri (korkeat rakennukset, koulut ja jne.) ja kuljettaa valtava kuorma kentällä tai "raskas" maaperällä. Kyllä, ja älä unohda, että sinun täytyy kaataa grillata, ja tämä lentää melkoisen penniäkään, ja vain silloin on FBS-lohkojen asennus ja päällekkäinen - niin vain pohja on valmis, tarvitsetko tällaista jätettä? Yksinkertaiseen kotiin sopivat myös ruuvipallot, jos sinulla on ongelmia maan kanssa.

Hyvää iltapäivää! Meille annettiin tela yksityisen talon rakentamiseen. Aloittamisen jälkeen kävi ilmi, että maanalaiset vedet ovat enintään yhden metrin syvyydessä. Talon rakentamiseksi yhteinen säätiö ei toimi. Päätettiin tehdä pohjasta 4 metrin pituisia teräsbetonipilareita. Niiden tärkein etu on nopea rakentaminen, pitkä käyttöikä, mahdolli- suus pystyttää maaperään, jossa vesi on lähellä. Tämän seurauksena talo rakennettiin nopeammin.

Vahvistettu betonipäällysteiden perustus: hyvät ja huonot puolet

Vahvistetut betonipilvet vangitsevat matalan rakentamisen markkinoita. Yksi betoniterästen ulkonäkö herättää luottamusta. Ei vähäistä roolia ovat yhdistykset "isojen veljien" kanssa, jotka muodostavat korkeiden rakennusten perustan. Jotkut kuitenkin pitävät tällaista säätiötä luotettavimpana, kun taas toiset - ovat epäluotettavia.

Selkeä vastaus kysymykseen "Kuka oikein?" Emme löydä. Totuus on, että vahvistetuilla betonipaloilla on hyvät ja huonot puolensa, aivan kuten mikä tahansa muu tuote. Puhutaan tästä tarkemmin tässä artikkelissa.

Mitä etsiä

Vahvistettu betoniporakenne perustuu vahvistettuun korkean lujuuden omaavaan betoniin. Kasvi KKZM perustaa perustan betonilaatua M300 betoniteräksille. Tuotteet täyttävät GOST 19804-2012 vaatimukset.

Tukee siirtää kuormaa rakenteelta maahan. Pääsääntöisesti ne on valmistettu betonista, jolla on kohonnut taso, toisin sanoen tuote kestää vakavia lämpötilan muutoksia. Tämä on erittäin tärkeää kerrostalon perustamiselle ilmastollamme. Kun valitset paaluita, kiinnitä huomiota luokkiin, jonka on oltava vähintään f150 tai f200.

Ammattilaiset teräsbetonipilareista

On mahdollista vertailla vahvistettuja betonipaloja ehkä vain paaluilla. Ja ensimmäinen asia, joka konkreettinen tukee voittoa, on kantavuus. Riippuen kappaleen koosta ja maaperätyypistä, yksi kappale kestää 9-60 tonnia kuormaa. Esimerkiksi, jossa on matala syvyyslevy 600x400 mm, voit turvallisesti rakentaa kolmikerroksisen tiilitalon. Tällainen kantavuus ei voi ylpeillä metallipinoista.

Toinen etu on materiaali, josta ne on tuotettu. Betoni on käytännössä ei hajoa maaperässä. Tästä johtuen käyttöikä on yli 100 vuotta. Lisäksi tällaisilla erilaisilla paaluilla on myös sellaisia ​​etuja, kuten painehäviöitä, palonkestävyyttä ja kosteuden kestävyyttä sekä asennuksen aikana käytännössä mahdotonta siirtyä suunnitteluakselilta.

Voit asentaa vahvistettuja betonipaloja yhdestä kahteen päivään. Lue lisää tästä ...

Teräsbetonipilarien asennusta varten käytetään mini-paalutusasennusta. Toisaalta voimansiirtoyksikkö liikkuu itsenäisesti pitkin putoamattomuutta, likaa ja lunta. Jalkojen säätämisen ansiosta yksikkö voi tukkia paaluja jopa pienillä rinteillä. Sitä voidaan käyttää ympäri vuoden lämpötilassa -25 ... + 40 °.

Tällaisen asennuksen avulla jopa 40 teräsbetonipilareita, joissa on 150 x 150 mm: n osa, voidaan tukkia yhdellä työvaiheella. Eli maanrakennuksen perustana on todellakin yksi päivä. Auton luovuttaminen rakennustyömaalle on mahdollista hinausauton avulla.

Lujitettujen betonipillojen haitat ovat taloudellisen toteutettavuuden puuttuminen. Esimerkiksi, jos verrataan paino / paino ja ruuvipallot, ensimmäiset ovat kalliimpia, niillä on suurempi kantavuus, mutta ne sijaitsevat palokentällä samalla tavoin kuin toiset. Asennuksen aikana ne eivät voi kasvaa, koska vakiopituus on 3 metriä. Jos sivustossa on suuria heilahduksia, et voi käyttää mini-kasauskoneistoa, koska se ei ole missään asennettuna. Tässä suunnitelmassa ruuvi kannattaa voittaa. Ja lopuksi, jos päätät käyttää paalusäätiötä, sinun on otettava huomioon, että riippumatta sen tyypistä, on vaikea varustaa pohjakerros, ja joskus se on mahdotonta.

Mitä voit rakentaa ajettuihin paaluihin? Lähes samanlainen kuin ruuveilla: aidat, autotallit, hangarit, talot, puutavarat, tiilet, hiilihapotettu betoni ja vaahtolohkot, kehyspaneelirakennukset, kylpyhuonekalusteet, arborit ja teollisuusrakennukset. Laiturin tai laiturin asentaminen ei todennäköisesti toimi. Asuin- ja vierasrakennusten vähäisen rakentamisen osalta parhaiten sopivat raudoitetut betonipilvet, joiden leveys on 150 x 150 mm ja 200 x 200 mm, pituus 3000 mm.

neuvosto: Kun valitset, harkitse rakennustyyppiä ja maaperää. Jos päätät rakentaa kylpyamme tai juotavaksi juotettu maaperä, niin ruuvipallot ovat ihanteellisia. Jos projekti on tiilitalo, on parempi valita betonipallon paalut.

Tilatessasi kasaata KKLM-tehtaalta, voit säästää huomattavasti, lukea lisää mahdollisista alennuksista ja laatia sovelluksen:

Tilatessasi kasaata KKLM-tehtaalta, voit säästää huomattavasti, lukea lisää mahdollisista alennuksista ja laatia sovelluksen:

Asennettujen perustusten asennus avatuilla paaluilla

Keräilytettyjen betonipilojen perustaminen monikerroksisen rakennuksen alta

Paalusäätiö on tukeva rakenne, jonka avulla paalut siirtävät rakenteen kuorman tarpeettoman syvälle kohtuuttomiin maaperäkerroksiin.

Tämä pätee erityisesti silloin, kun maaperä on heikko (turpeen tai suonensisäinen). Jotta säätiö kestää rakennuksen painon, sen täytyy lujasti luottaa vankkaan maahan. Tällöin sääntöä sovelletaan: mitä suurempi rakenneosan pohja on, sitä vähemmän sen paine maaperään.

Kuhunkin kuormaan kohdistuvan kuormituksen laskemiseksi suunnittelun vaiheessa lasketaan koko rakenteen paino. Tuloksena oleva indikaattori jaetaan asennettujen paalujen määrällä.

Räkit on upotettu sellaiseen kuormaan, että niiden on kestettävä. Merkki siitä, että tuki on saavuttanut kiinteän kerroksen ja joka on valmis kestämään annettua kuormaa, pysähtyy syvällisesti.

Lujitetun betonipilareiden paaluttaminen ei ole mahdollista käsin. Tämä vaatii pneumaattisen vasaran. Tukipaikkojen määrä ja taajuus vaihtelee ja riippuu suoraan rakenteen kokonaispainosta. Mutta ne on välttämättä asennettava oletettuihin seiniin, seinien ja kulmien risteykseen.

Pylvään jälkeen tukeiden tukien tasoitus on yhtä suuri. Sitten rakennuksen pystytys alkaa.

Vahvistettu betonipilareita

Käytetyillä paaluilla on varret, joiden poikkileikkaus on neliö ja toinen terävä betoni. Ne upotetaan maaperään iskutekniikalla. Peräpohjaiset paalut ovat kestäviä ja niillä on hyvät tekniset ominaisuudet.

Tällainen kasa on luotettava ja vakaa pohja, jonka kantavuus on suurin, ja se on TISE-säätöjen ja ruuvien asennukseen verrattuna vakaampi ja kestävä.

Tämäntyyppisen voidaan käyttää myös puisia paaluilla lehtipuuta. Ne on valmistettu tammi, mänty, tuhka ja muut kiinteät laadut, kovuus, joka voidaan määrittää Brinell-menetelmällä.

Usein lohko ruuvi paalut korvata putket, jossa on kartiomainen kärki. Driven putket on parempi kantavuuden kuin paalujen asennettu upottamalla. Jopa huolimatta siitä, että rakenne on sama koko käytetään, kädenvääntöä tekijät osoittavat paremman lujuuden ominaisuudet.

Tuotanto tämäntyyppisen paalun säännellään valtion standardointikomitean, jossa todetaan, että arvosana betonin tulisi olla vahvuus 300 kgf / cm.

Betonit tällaisten parametrien aikana testit ja puristuslujuus pidetään raskas.

Niitä käytetään rakentamisessa kestäviä rakennuksia, kiitoteiden ja tien ylikulkutiet.

Kun laite muun tyyppisiä perustuksia paalujen liuos levitettiin heikko.

Tämä pätee myös rakentamisen rakenteet puupaalua tai TISE.

Runko ja puutaloja puujalat betonielementit

House "runko" on paaluttamisen

Laitteessa kohdassa peruspaalun puuta tai valmistalo rakennukset, joita käytetään paalun pituus 3 tai 4 metriä, joiden halkaisija on 150 mm tai 200 mm. Että valitaan pienempi halkaisija kuin raskaita rakenteita tiilestä useassa kerroksessa.

Kuten resoluutio katsotaan riittävän kasa syötetään kiinteä maakerrokseen, pohjan havaittu välttämättömäksi kantokykyyn.

Kuitenkin, käyttö tämän paalun on ongelmallista johtuen tarpeesta hankkia vastaavan pienikokoisten laitteiden niiden tukkeutumisen.

Käyttö raskaan kaluston on kielletty turvallisuusstandardeja ja SNIP. Harjoittaa toimintaa mukaisesti edellä esitetyt vaatimukset vaatii tietyn koon rakennustyömaalla.

Siten lähimpään rakennukseen on oltava vähintään 25 metriä.

Järjestely perusta

Säätiötä precast laiturit on hyvä, koska sitä voidaan käyttää kaikkiin mailla, kuten huono maaperä: liikkuva, turvetta tai suolla.

 • puhdistus rakennustyömaan kasvillisuutta;
 • toimitus osien asennetuissa;
 • merkinnät asennuskanta.

Asentaminen lyöntipaaluista

kytkemällä menetelmä suoritetaan seuraavasti. Elementti asennetaan pystysuoraan pää osan, joka on suunnattu ylöspäin. Tarkistaa, jos kärki ja akseli. Sitten hän alkaa ajo prosessi.

Iskuvasaran alennettu osio, ja kukin pino ajo taajuus lasketaan ensin 1 metri, sitten 0,1 mittarin "epäonnistuminen". Keskimääräinen "epäonnistuminen" lasketaan iskujen lukumäärän pohjaosaan.

Kun iskuvasara tehty upotus mittaus ja määritetyn kantavuus rakenteen. Tämä tekee mahdolliseksi estää haittoja myöhemmin rakennuksissa.

Tässä vaiheessa on mahdollista tarjota huokoset esiintyviä kiviä ja muita esteitä maaperässä. Jos paalu on prosessi upottamalla kohdataan este, se voi olla väärä vika. Näin ollen tämän tyyppinen pohja ei ole sovellettavissa laitteen kasa perusta maastonkohdat.

Toinen mahdollinen skenaario on se, että onteloiden läsnäolo maan rakennetta suuresti uppoaa osuttuaan. Tässä tapauksessa pohja kantokyky pienenee merkittävästi.

Prosessin läpi ajo tulisi suorittaa tarkastuksen tarkkuutta paalun rakenteen erittely.

 • Kaikki vaatimukset täyttävät, käyttävät lyöntipaaluista luomaan laadukkaita ja luotettavan perustan.
 • Kustannukset asennus perustusten paalujen vastaa kustannuksista muunlaisia ​​perustuksiin.
 • Jos on asetuksia ajon ja hyvän käsiteltävyyden laitteet, prosessitekniikan kestää lyhyen aikaa.
 • Volyymi niiden kustannukset on samanlainen tilavuus vastaaviin teknologioihin.
 • Paaluperustukset osoittavat erinomainen luotettavuus, kestävyys, ja on erinomainen kantavuus.
 • Elvyttämiseen perustuksen paalujen täytyy miettiä, miten lämmin ja sisustaa pohjakerroksessa.
 • Jos maaperä työmaalla tai paisuvaa vajoaminen, vakauden ominaisuuksia perustus voidaan merkittävästi pienentää.

Betonielementit paalut sidottu grillage

Tarvittaessa antaa rakennetta enemmän voimaa, käyttää paaluttamisen rakenne grillage. Tällaisia ​​emäksiä voidaan jakaa:

Kun nämä kaksi laitetta on jäljellä jonkin verran tilaa maan ja nauha. Käynnissä täytehiekalla kerroksia soraa tai soraa alla nauha.

Hän ei anna maahan (jos kyseessä on turvotusta) lepää lauttaa perusta. Lisäksi tämän aukon olemassaolosta ei nosta grillage perusta ylöspäin.

Samaa menetelmää käytetään paaluttamisen laatan suoritusmuodossa.

Materiaalit valmistukseen paalun tukien

Puiset lyöntipaaluista

Puu - lyöntipaaluista alhainen kosteudenkesto, ja metalli on pienempi kuormitus, kantokyky.

Tällaiset elementit on valmistettu teräsputkesta, kanavia, jne.

Niiden tärkein etu - alhainen paino verrattuna muihin.

Tällainen tuki voidaan ajaa tarpeeksi syvälle asteittain lisätä niiden pituutta.

Foundation - paalut neliömäinen poikkileikkaus, on terävä pää, jossa on teräksinen kenkä.

Matalahkoihin rakennuksissa käytetään mikropaalut jopa kolme metriä pitkä.

Edut teräsbetonista paalujen

Betonielementit paaluilla

 • Hyvä kantokyky ja siirrettävyys kuormat suorituskyvystä tinkimättä.
 • Pitkä käyttöikä - noin 100 vuotta.
 • Lujasti alas maahan.
 • Kasvu lujuutta suunnittelun piirteet - sisäinen vahvistaminen.
 • Korkea kosteuden kestävyys, palonkestävyys, ilmakehän paineeseen vastus muuttuu.
 • Lähikauppa. Tuotteet varastoidaan pinoihin, ne eivät vaadi mitään erityisiä ehtoja.
 • Nopea asentaa, on edullista vähentää aikaa valmistelun ja säätötöitä.

On muistettava, että ennen upotusta ja korjuu, kaikki tuki on puhdistettava liasta.

Tarvittava tuki olisi annettava asiakirjatodisteet standardien noudattamisen, tiedot valmistajasta, koska betoni valmistuspäivämäärä tietty erä, jne

Hyviä tuotteita ovat ne, joilla on sileä pinta ilman halkeamia ja siruja.

Tämän artikkelin ei ole vielä kommentteja. Ole ensimmäinen kommentti.

© 2017 Foundation Club

Kopiointi materiaalien on sallittua määritetään lähde.

1

You may also like

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

41 − 34 =