Pile-ajopilot

Käytettyjen paalujen perustus

Jos rakennelma on suunniteltu heikolla pohjalla, on parasta valita pylväspilareiden perusta pohjana. Jotta pystyt kestämään rakennuksen, pohja tarvitsee tukea, mutta on vaikea löytää se ongelma-alueella, joten on tarpeen etsiä tiheämpää maaperää syvemmälle, mikä tehdään asentamalla paaluilla.

Paalun perustus on raketti, jonka muodostavat paalut, joita tarvitaan siirtämään kuorma rakenteesta maahan. Tämä tapahtuu, jotta rakennuksen paino siirretään tukevalle alustalle, on tarpeen ohjata paaluja syvyyteen, johon puristumaton maa sijaitsee, joka kykenee kestämään kuorman. Tässä on sääntö, joka osoittaa kuorman riippuvuuden maaperästä perusalustasta. Se kertoo, että mitä suurempi alue on pohjalla, sitä pienempi kuormitus kohdistuu maahan.

On olemassa useita erilaisia ​​paalusäätiöitä, mutta kuvaamme erityisesti paalutyypin pohjaa. Paalupihdit ovat eräänlainen neliön poikkileikkaus, jossa on terävä pää, joka upotetaan maahan ja joka on tukossa pneumaattisella vasaralla. Tällainen säätiö on erittäin vahva ja sillä on korkeat tekniset ominaisuudet. Voidaan käyttää myös betonipalkkien sijaan puusta valmistettuja, mutta ainoastaan ​​lehtipuita, kuten tuhkaa, mäntyä, tammea tai muita. Paalunostopaikoilla on suurempi kantavuus kuin ne, jotka yksinkertaisesti syöksyvät valmiiksi kaivoiksi.

Suunnitteluvaiheessa lasketaan rakenteen kokonaiskuormitus, joka jaetaan paalujen määrällä. Näin voit laskea kuorman yhdelle. Kunkin elementin pisteytys on tarpeen laskemalla paino, jota se voi kestää. Jos prosessin tukkeutuminen tarvittavan kiinteän kerroksen maaperään saavutetaan, paalutus ei edisty. Tämä on merkki asennuksen oikeellisuudesta.

Tällaista käsikirjaa ei ole mahdollista suorittaa manuaalisesti, koska tukkeutuminen tapahtuu erikoisvasaralla, joka viittaa rakennustarvikkeisiin. Kun kaikki paalut ovat alttiina oikeille paikoille, niiden yläosat leikataan samalla tasolla, jotta pystyt asentamaan talon ylhäältä.

Edut ja haitat käytettyjen paalujen käytöstä

Kaiken tyyppinen paalusäätiö eroaa edullisesti muista tyypeistä seuraavien parametrien mukaisesti:

 • Yksinkertaisuus järjestelyssä, joka ei vaadi kaivamista tai kaivamista.
 • Paalujen asennus on mahdollista lähes millä tahansa pohjalla, lukuun ottamatta kallioita.
 • On mahdollista käyttää sellaisia ​​materiaaleja, jotka ovat kannattavia ja sopivia tiettyyn rakenteeseen.
 • Osilla on suuri kantavuus ja ne kestävät huomattavan painon.
 • Tällaista säätiötä voidaan käyttää jo kauan, noin 100 vuotta.
 • Voimaa voidaan lisätä vahvistamalla sisäistä rakennetta.
 • Pileillä on kosteuden kestävyys, lämmönkestävyys ja ulkoiset vaikutukset (viittaa teräsbetoniin).
 • Säätiön elementit ovat käteviä säilyttää ja kuljettaa.

1

Mutta ei vain tällaisen säätiön käyttämisen edut, on myös tietty luettelo puutteista, joita ei voida sivuuttaa:

 • Etukäteen on tarpeen päättää, miten kellari varustetaan.
 • Jos paikoillaan esiintyy turvotus- tai sumentumismatyyppejä, on olemassa vaara, että säätiö ei ole yhtä vakaa kuin muissa olosuhteissa.

Jos tilanteessa on toinen epäkohta, niin sinun ei pidä lykätä rakentamista ja etsiä toista sivustoa - on yksi tie ulos. Tämä asennus grillata valmiiksi kasa perusta. Tällainen pohja voi olla joko paalupallo tai paalinauha.

Tällaisen pohjan asennuksen aikana on välttämätöntä jättää teipin ja maaperän välinen kuilu, joka sitten kaadetaan murskattua kiveä ja hiekkaa siten, että ruoanlaitto ei voi vahingoittaa jo olemassa olevaa grillatausta. Tämä menetelmä auttaa poistamaan syyn nostaa grillata ylös.

Johtopäätösten perusteella voimme sanoa, että paalusäätiön puutteet ovat paljon vähemmän kuin ansioita, ja voit aina löytää tien ulos ja ohittaa kielteisen tilanteen.

Lisäksi sinun on kiinnitettävä huomiota elementtien pintaan. Se ei saisi sisältää siruja ja halkeamia, pitäisi olla sileä ja tasainen.

Kuten aikaisemmin mainittiin, paalut voivat olla täysin erilaisia ​​materiaaleja. Katsotaanpa niiden päätyyppejä:

 1. Puuta. Pallosäätiön tällaiset elementit voidaan ostaa valmiiksi tai suorittaa itsenäisesti. Jotta voit suorittaa ne itse, sinun on oltava riittävän laadukasta materiaalia. Vain massiivipuuta tarvitaan. Pallojen halkaisija ei voi olla ohuempi kuin 18 cm, sitä paksumpi on, sitä parempi. Maa, joka on tarkoitettu teurastettavaksi maaperään, teroitetaan ja suojataan teräskuvulla, jota kutsutaan "shoe9raquo; ja se on suunniteltu suojaamaan päätä vaurioilta maahantulon aikana. Jäljelle jäävässä päädyssä on kiinnitettävä teräsrengas, joka suojaa sitä halkeamasta vasaran aivohalvausten aikana. Puupöhöiden negatiivinen momentti on se, että ne eivät ole kovin kestäviä, kosteutta kestäviä ja alttiina erilaisille vaurioille loisia ja sieniä vastaan. Mutta kaikki tämä voidaan välttää, jos huolehdimme käsittelystä erityisillä aineilla, joita tarjotaan nyt monilla rakennusmarkkinoilla.

 • Useimmiten käytetään metallipinoja. Ne voidaan valmistaa erilaisista putkista, kanavapalkkeista ja muista materiaaleista. Niille on ominaista alhainen paino ja mahdollisuus pinota suurempaan syvyyteen. Myös tarvittaessa lisää metallin pituutta. Mutta niitä on käsiteltävä syövyttäviä materiaaleja käyttäen.

 • Vahvistetuilla betoniporakeilla on useita etuja muihin edellä lueteltuihin tyyppeihin verrattuna.

 • Käytettyjen paalujen perustus

  Aluksi valmistellaan valmistelutöitä, kuten roskia ja liiallista kasvillisuutta, materiaalin luovutusta ja tarvittavia välineitä, jotka toimivat sivuston ulkoasun suhteen.

  Kentän ulkoasu on tehtävä hankkeen mukaisesti, joka on luotava etukäteen. Merkitty nauhamittauksella ja käyttäen geodeettisen suunnan instrumentteja. Paikkoja, joissa paalut on ajettava, on merkitty panoksilla, joihin on kirjoitettu useita paaluja.

  Suoritettujen toimenpiteiden jälkeen on mahdollista aloittaa suoraan paalun ajo maassa. Tällainen työ tehdään raskaiden laitteiden avulla, jotka sinun on huolehdittava etukäteen.

  Tarkastellaan yksityiskohtaisemmin yksittäisen paalun kytkemistä teknologiaa:

  1. Tekniikka siirtyy kätevään paikkaan hammering.
  2. Pino nostolaitteiden avulla on asetettu tarkasti pystysuoraan merkittyyn paikkaan niin, että otsikot kohosivat.
  3. Tämän jälkeen iskuvasara laskeutuu ja alkaa paalua, joka ensin menee 1 metriin, ja sitten 0,1, kunnes kasa asetetaan tukevaan maahan ja menee pidemmälle.

  Tässä vaiheessa epämiellyttävät hetket kuin kasaa aiheuttavat kiviä estetään, koska ne voivat antaa vääriä vaikutelmia siitä, että kasa on saavuttanut vaaditun tason, mikä tulevaisuudessa vaikuttaa rakennuksen laatuun.

  1. Kun kaikki paalut ovat tukossa, sinun on katkaista päät yhdelle tasolle.
  2. Jos on tarpeen varustaa grillata, sinun täytyy kiinnittää muotin, joka on yhtä suuri kuin pohjan leveys.
  3. Sisäpuolella on vahvistettu häkki.
  4. Koko rakennusta kaadetaan korkealaatuisella betonilla ja jätetään siihen asti, kunnes linnoituksen koko karkaaminen ja rekrytointi.

  Paalusuojan asentamista käytetään ongelmallisissa maissa. Se tulee luotettavaksi ja vankaksi pohjaksi, mutta vain siinä tapauksessa, että paalujen materiaalin laatu ja toimivaltainen asennus tehdään ennen kaikkea vaaditut tutkimukset ja laskelmat.

  Str. Bolshaya Dorogomilovskaya, 10

  Dmitrovskoe valtatie, 163a, rakennus 1, -1 kerros

  Pile-ajopilot

  Pylväspilot ovat tuotteita, joissa on tanko, yleensä pyöreä tai neliömäinen poikkileikkaus, joka on tehty iskunkestävistä materiaaleista, jotka upotetaan maaperään tukkeutumisen, sisennyksen tai tärinän avulla.

  Pohjimmiltaan ajettu paalut tuottavat:

  • suuren lujuuden omaavasta puusta, joka heikosti rappeutuu (esimerkiksi - lehtikuusi),
  • rauta- tai teräsputket, joiden seinämän paksuus on 3,5 mm,
  • erilaisista teräsprofiileista,
  • teräsbetonista, raskasta laatua.

  Paalujen perustuspylväät

  Pohjimmiltaan niitä käytetään säätiölaitteisiin säätiöihin:

  • maanrakennustekniikassa sekä yksikerroksisissa että monikerroksisissa rakennuksissa;
  • rakennusten ja rakenteiden teollisessa rakennuksessa, monimutkainen aste;
  • kun rakennetaan kuljetusvälineitä (siltoja, ylikulkuja, ylikulkuja);
  • kun rakennetaan erilaisia ​​teknisiä ja hydraulisia rakenteita (laitureita, laitureita, vedenottoasemia).

  Paaluporakoput eivät voi korvata rakennustyömailla jokien, tasangoilla, permafrost-alueilla sekä rakennustöiden ja asennustöiden aikana talvikaudella.

  Ovatko teräsbetonipilot vain sertifioidussa tuotantolaitoksessa, jossa on erityislaitteita, noudattaen tiukasti teknisiä olosuhteita, mikä määräytyy GOST 19804-2012 -standardien mukaisesti. Yleiset vaatimukset. " Nämä standardit hyväksyttiin tammikuussa 2014 viiden CIS-maan ja Venäjän kautta.

  Vahvistetut betonipallot on valmistettu hienorakeisesta raskaasta betoniseoksesta, jonka puristuslujuus on vähintään B15 tai rakennushankkeen teknisessä suunnittelussa määritetty merkki. Yksittäisen osan rakentamiseksi käytetään murskattua kiveä, jonka koko on enintään 40 mm, ja enintään 20 mm: n kuorien muodossa olevat ontot paalut.

  Tärkeää huomauttaa, että paalut myös jakautuvat maaperän vuorovaikutuksen luonteen kanssa:

  • Riippuvat, jotka perustuvat vaikeisiin puristettaviin maaperään, jotka sijaitsevat tietyllä syvyydellä;
  • Räkit, joita niiden pohja tukee suoraan kalliolle maahan.

  Joten, edellyttäen, että kasa lepää kalliilla ja suurilla hiukkasilla, on tarpeen käyttää vähintään B25-betonia lujuustaulukon mukaisesti mihin tahansa tuotteen pituuteen.

  Saadaan erityisiä ominaisuuksia iskunkestävyys, vahvistettu paalut, ja käyttämällä kuuma-tyypin seostettu ankkurin A240 ja A800, ja teräslanka arvosanoihin Br1200 ja Br1500, ja koska kelat, ristikot, ja pihdit - yksinkertainen kylmä-vedetyt. Tämän valmistustekniikan levitetään esijännityksen tai vapaa jännityksen pitkittäisen raudoituksen.

  Teräsbetonia paalut merkittävä niiden muodot, koot ja sovellettu tekniikka.

  Niin kirjaimellinen transkriptio nykyisten GOST tarkoittaa:

  80,30-4 SP-A800 - paalun täytetty neliö, koko valmistusprosessin, poikittain vahvistettu pituus tangon 80 dm (8 metriä), jonka poikkileikkaus on 30 cm puolilla, Jänneteräksen vahvistaminen ja A800 tyypiksi vahvistaminen №4.

  Laajimmin käytetty standardi teräsbetoni paaluilla, joka on neliömäinen poikkileikkaus mitat 30 tai 40 cm ja pituus 3-14 metriä. Jos, suunnittelun aikana tarvittavat laskelmat paalun pituus on suurempi kuin standardi, niin se on tehty osana. Kokonaispituus upotuskasteen w / w komposiitti paaluilla 25 metriä.

  Metalli lyöntipaaluista valmistaa erilaisista teräsprofiilien, teräs tai valurauta putket, edellyttäen aina, seinämän paksuus 3,5 mm, kartiomainen kärki lopussa.

  Valmistetaan teollisesti metalli lyöntipaaluista halkaisija on 159-630 mm. Tyypillisesti lähtöaine nämä paalut ovat tavallinen teräs tai valurauta putket, jotka on valmistettu kartiomainen vihjeitä ja kahdenlaisia ​​päätykannen, yksi suoraan ajo ja toinen pidentämisen (piirustuksessa).

  Epävakaiden maaperä metallissa puujalat tekevät ankkurit tai muodossa teknologisten lovia ja reikiä, joko muodossa hitsattuja kiinnityksiä. Aikaansaava suurempi lujuus upottamisen jälkeen ontelo on täytetty betonilla paaluilla.

  Vaikka metalli lyöntipaaluista suuri halkaisija komposiitti voidaan suorittaa jopa 90 metriä, niitä käytetään yleensä pieni ja yksinkertainen metallokarkasnyh rakenteita. Mutta metalli ajettu paaluilla pieni osa, tehdään yleensä hätävara olosuhteissa ja asennetaan avulla improvisoitua keinoja käytetään laajasti pieni mökki rakentamiseen.

  Laite paaluttamisen on suunniteltu siirtämään koko kuorman rakenteiden sen päällä sijaitsevien läpi säleiköt ja paalun tyvestä (maahan). Näin ollen pohja on vain ehdollisesti kokoonpuristumatonta maakerrosten, joka joissakin tapauksissa on sijoitettu tiettyyn syvyyteen.

  Rakentamisen aikana yksityis- ja teollisia hankkeita, laskemista säätiön suorittaa vain valtuutettu suunnittelija lavalla suunnittelutyön. Yksityiseen mökki rakennus (kaksi kerrosta), voit tehdä yksinkertaistettua laskentaa, mutta joka tapauksessa, sillä tämä on välttämätöntä tietää koostumuksen paikallisen maaperän.

  Koko laskenta paaluttamisen perustuu siihen, että jokainen paalu on pystyttävä kestämään tietyn kuorman, ja on kuvattu melko yksinkertainen kaava, joka määrittää määrä vaaditaan paalujen:

  jossa P - koko (painon) rakenteen,

  Ns - kantavuus kasa,

  1,2 - varmuuskerroin.

  Täydellä kuormalla Paaluperustus tiivisti painon säätiön, kaikki rakennusosat (seinät, lattia, katto, katto, jne), hyötykuorma (paino ihmisiä, huonekalut, laitteet, jne) ja lumi kuormia.

  Kaksikerroksinen mökki koko on 8-10 metriä, joka koostuu paalun-rostverkovogo perusta laakeroitu puu-kehystetty seinät, puiset palkit, jossa väliseinät on valmistettu kipsilevyjen ja katon pehmeä katto on paino on noin 62 tonnia. Lisää lumikuorma varten keskiosassa Venäjän alueet 110 kg / m 2 ja kerrotaan 1,2 - täyttöaste seurauksena saadaan täydellä kuormalla:

  Edellyttäen, että talo seisoo taulukon tyyppi lössi maaperän kantokyky valita teräspaalu paalun halkaisija 89 mm ja kokonaispituus 3,0 m, joka on 4,3 tonnia.

  Siksi me pyöristetty, tarvittava määrä paalujen: 85 tonnia / 4,3 = 20 paaluilla.

  Esimerkiksi tavanomaiset metri betonipaalujen kanssa ruuvattu-osa 30x30 mm on 10 €, ja hinta per metri teräsputki verrattavissa halkaisijaltaan 273 mm: n ja 6 mm: n seinämän paksuus alkaen noin 25 €.

  Mutta jos otat rakentamisen mökki on enintään kaksi kerrosta ja taajama-alueella on noin 100 m2, laajentuneen laskeminen kustannukset jotta erityyppisten säätiö olisi:

  • nukka-rostverkovy 1800 €,
  • Estä vyö 2100 €,
  • Monoliitti vyö 2500 €,
  • laatan (Ruotsin liesi) 3100 €.

  Jos tämä laskelma ei oteta huomioon eri rakenne olosuhteissa, kuten koostumus, maaperän työmaalla, Rakentamisen määrä, etäisyys tärkeimmistä viestintä, ja niin edelleen. D.

  Teknologinen perusta asennuksen lyöntipaaluista tarkalleen vastaa sanan kasaan. Upottamalla paalut maahan tapahtuu kohdistamalla ajoittain pystysuora iskukuormitukset, erityistapauksissa kallistettu. Laite upotus kutsutaan diesel- tai hydraulinen laituri, joka puolestaan ​​on asennettu perusteella itsekulkeva laitteet. Mikä parasta, tutustua upottamalla prosessi teräsbetonia paalutusvasaran video esimerkki:

  monitoiminen kone, jolla voidaan kytkeä, hissi ja tehdä paalun pontiniskijän koot pituus voi olla jopa 12 metriä, ja jopa 600 mm: n halkaisija käytetään. Esimerkiksi, koneiden kotimaisen tuotannon perusteella KAMAZ kuten UGMK-12 tai Uralille - BM-811.

  Mökki rakennus paaluttamisen kasa keksi kevyt universaali kone, joka suuresti yksinkertaistaa ja alentaa hintaa asennusta, kuten video:

  Näin ollen: meillä on hyviä syitä valita betonielementtien paalut, jonka avulla voimme hyödyntää niiden kiistattomia etuja, kuten:

  1. Kantokykyä;
  2. Se mahdollisuus, että laitteen missä tahansa maaperässä;
  3. Mahdollisuus rakentamisen huomattavan etäisyyden tietokannasta ja viestintä;
  4. Voidaan asentaa kaikkina vuodenaikoina, kaikissa sääolosuhteissa,
  5. Suhteellisen alhainen yksikkökustannus työtä.

  Pienempiä kuluja, rakentamisen nopeus ja absoluuttinen universaalisuus lyöntipaaluista tekevät niistä välttämätöntä pohjarakentamisen nykyaikaisessa rakentamisessa.

  Mikä on perusta on betonielementtien paalut? Luotettava tekniikka yksityiskoteihin

  Rakennusbuumi viime vuosina sekä matalat yksityisen ja monikerroksisiin, edellyttävät urakoitsijalta käyttää erilaisia ​​stroitelstva.vis

  Menetelmän valinta riippuu sääolosuhteista, topografia, maalajit.

  Se on erityisen tärkeää rakentamisen teknologian käyttöä, joiden avulla rakenne toimisi monta vuotta. Ja tämä asia on suuri rooli laadukkaita perustuksien rakentaminen. Perustustyypit tänään, on monia, tämä johtuu monimuotoisuutta maaperän, joka rakentaa, ja lopulta riippuu vahvuus ja vakaus rakentamisen.

  Yksi luotettavimmista on perusta on betonielementtien paalut. Tämäntyyppinen perusta on käytetty vuosisatoja rakentamiseen rakennusten epävakaa maaperä.

  Lyöntipaalun on konkreettinen tanko, yleisesti neliön muotoinen poikkileikkaus, koko 150-500 mm ja pituus 3-25 metriä.

  tukkeutumisen manuaalisesti ei ole mahdollista, sillä tämä käyttää erityisiä vasarat, tavallisesti hydraulinen, on asennettu rakennuskoneiden.

  Toinen pää kartiomaiset, parempaa maaliin tunkeutumista varten maaperään. Pituus ja halkaisija lasketaan erikseen, riippuen maaperän ja rakenteen massa.

  On tärkeää: Joka tapauksessa, alapää tuet pitäisi levätä kovalla maalla. Vain tässä tapauksessa säätiön paineenkeston kotona, ja maaperä heittoliina pysyy paikallaan.

  Esimerkiksi rakentamisessa yhden tai kaksikerroksisessa frame talo savimailla lainalaisuuksiin maamme riittää käyttää Betonielementit paaluilla pituus 3-4 metriä ja halkaisija 150-200 mm.

  Perustukset paalujen lyöntipaaluista w b voi olla levyn ja hihnan tyyppi. Ensimmäisessä tapauksessa kohdennettavan tuen päällä, ja enintään tämäntyyppisten on luotettavin epävakaaseen maaperässä. Vyötyypillä on pienemmässä tilassa, mutta silti tarpeeksi kestävän rakenteen säännösten.

  kellarissa laite lyöntipaaluista liittyy niiden asentaa:

  • kasa kenttä, käyttämällä nukka-laatta perusta, pääasiassa rakentamiseen monikerroksisten rakennusten;
  • jotta potkut. Tässä tapauksessa tukea tukossa rivit osana tulevaa rakennuksen seinät, huolellisesti kulmat ja risteykset seinien tietyllä etäisyydellä toisistaan. Tämä menetelmää käytetään matalien rakennusten ja rakentaminen runko taloa;
  • muodossa yksinapaiset, asetettu ongelmallisin maaperän heittoliina, paikkoja.

  Paaluttamisen suositellaan rakentaa, jos haluat siirtää kuormituksen valmiin rakennusten epävakaalla alustalla. Sen kannattaa käyttää soinen maaperä ja turpeen, kun kokoonpuristumaton tiheä kerros maaperän on riittävä syvyys.

  Tarvittava määrä paalujen sijoitettiin syvyyteen maaperän kestävän, yhdistetään yhdeksi rakenteeksi kautta grillage olla luotettava tuki kehyksen talon tahansa.

  FAQ: on syytä huomata, että yli 60 prosenttia kaikista kerrostalot rakennettu perustan avulla lyöntipaaluista. Tämä vain vahvistaa luotettavuutta tämäntyyppisen perusta.

  Matala rakentaminen, mukaan lukien rakentaminen puutalot käyttää Seuraavat tyypit paalujen:

  1. teräsbetoni. Yleisin tyyppi. Laajalti käytettävissä kaikkialla, monet organisaatiot ovat mukana tuotannon ja asennuksen betonipaaluilla. Käyttöikä on 50 150 vuoden ajan. Voivat vaihdella useita parametrejä:
   • paalut esijännitetyt ja vapaa vetoraudoituksen;
   • pyöreä, neliö, T-tankoa ja ontto osa;
   • prismamainen ja lieriömäinen;
   • monoliitti ja elementti- (komponentit);
   • paalun tehostetun Bound viidennen tai ontto.
  2. puinen. Yleisimmin käytetty rakentamisessa hirsimökkejä ja puurunko taloja puinen pohja. Voidaan tehdä useita erilaisia ​​puuta, ne ovat vähemmän luotettavia, mutta yksittäisten asuntojen käytetään usein heittoliina mailla. Tällaiset paalut ovat yleensä valmistettu tammesta, lehtikuusesta, Cedar ja muut kovat kiviä. Applied puiset paalut halkaisijaltaan 20-40 cm, kolmesta kahdeksaan metriin. Kun käytetään kovaa maaperän, alempi terävä pää paalun varustettu teräskärki vanne - kenkä. Termi Palvelun perustukselle puinen puujalat riippuu ilmastosta ja maaperästä tietyllä alueella, mutta pääsääntöisesti on vähintään 50 vuoden toiminta.
  3. teräs. Voidaan tehdä eri vuokraus -. SIII, kiskot, putki, jne käytetään melko harvoin, lähinnä väliaikaisissa tiloissa tai liikerakennusten. Likimääräinen elämä 40-60 vuotta.

  Jotta luottaa luotettavuuteen paaluttamisen rakentamisen aikana rakenteen, sinun täytyy laskea tarkasti kasojen lukumäärän ja syvyys heidän ajo.

  Riippuen maaperän, kun rakennuksen runko talo paalun suunnassa voi vaihdella kolmesta kymmeneen metriä, ja poikkipinta koko 150-250 mm.

  On tärkeää: tietää tarkalleen maalaji, vallitsevat tietyllä alueella voi olla erikoistuneita hakemistoja, tai se voi tehdä erityinen organisaatio.

  Olkaamme Esimerkkinä laskemisesta paaluttamisen kasa rakentamiseen kaksikerroksinen runko talo savimailla, jotka kattavat noin 80 prosenttia alueen maamme.

  Ensin täytyy laskea kokonaispainosta talon. Se on helppo tehdä, jos arvioida, kuinka paljon siihen käytetään rakennusmateriaaleihin ja niiden paino kuutiometriä. Mitään tietoja materiaalin massan on julkisia.

  Esimerkiksi rakentaa talon kesti 60 kuutiota puuta lehtikuusta. Paino yksi kuutiometri puolikuiva (ja se on tämän soveltuu rakennuksen) lehtikuusi - noin 800 kg. Yksinkertainen kertominen selville, että kokonaismassa lokin on noin 50 tonnia.

  Heitä on paljon lattiat, katot, koriste-aineiden, ja älä unohda betoniperuslaatan perusta. Sama laskenta määrään, kävi selväksi, että tämä on noin 80 tonnia. Ja viime aikoina massa huonekaluja, ja kaikki, mitä talossa. Saamme noin 10 tonnia.

  Yhteenveto tuloksista, saadaan kokonaispainosta valmiin rakenteen alueella 140 tonnia. Lisää luotettavuutta 30 prosenttia osakekannasta ja saada 182 tonnia.

  Paine, joka on jokin teräsbetonia paalun pituus 4 m on 10-40 tonnia, riippuen maaperän mukaan kaikki tekniikan käsikirjoissa. Ottamalla keskiarvo kuorma 20 tonnia kasa, se on helppo laskea, että Tässä tapauksessa sinun tulee vain 9 paaluilla, teurastettu noudattaen kaikkia säännöksiä.

  käytännössä Myös rakentamiseen kehyksen talon, betonielementit RC paalut säätiön vasara jossa etäisyys on enintään 2,5 metriä yhtenäisemmän kuormituksen rakenteen lauttaa perusta.

  tiedotus: Näin voit suorittaa laskelmia tahansa ja mitä tahansa paaluilla.

  Niin, kaikki materiaalin valittuna, tarvittavat laskelmat tehdään, voit edetä rakentamista:

  1. Ensimmäinen vaihe suoritetaan puhdistus alueet ajo ja Materiaalin. On tarpeen poistaa turvetta ja pintamaan.

  2. kuljettaa säätiöyliopistoihin markup, ja hahmottelee paikka paalutuksen.

  3. Kun kaikki merkata, jälleen Tarkista taso ja geometria tulevaisuuden perusta.

  4. hän tulee prosessi puinti koneella hydro-paineilmavasaroita tai. Prosessi upotus paalujen täytyy valvoa tarkasti pysty- paaluilla tasolla. Lisäksi kokeneet käsityöläiset välttämättä huomaa epänormaalia käyttäytymistä tukea upottamalla jos hän kompastui esteeseen tai päinvastoin "hukkumista" maanalaisissa onteloita. Tässä tapauksessa tuki on laajennettu tai siirretään hieman sivuun.

  5. Kun kaikki tuet upotettu maahan, olisi otdolbit tornin huipulla saadakseen pääsyn varusteet ja kohdista kaikki tukea samalla korkeudella.

  6. Lisäksi, riippuen siitä, minkä tyyppistä perusta, hihnan rakennettu muotti vanne, tai pinottu lattialaattojen, jos perusta pino-laatta.

  7. Tapauksessa paalun-nauhat perusta, on muotti tehty vahvistava häkki ja täytettiin liuoksella, jossa oli. 28 päivän jälkeen perusta on valmis talonrakennuksessa.

  Grillage rakenne edustaa osan perustan, joka yhdistää tuen yhtenäinen rakenne ja on tukea seinien rakentamisessa. Se ei ole pakollisena osana. Mutta pohjan Betonielementit paalut lautta - vakaampi ja kestävämpi kuin ilman sitä.

  ominaisuudet: grillage ei saa rakentaa, jos rakenne on tehty puusta. Tällöin roolin alempi kruunut grillage useimmissa rakennuksissa.

  Se voidaan muodostaa metallista tai betonista.

  Ensimmäisessä tapauksessa valmiiden tuotteiden metalli, yleensä kanavia, I-palkkeja tai kiskoja. Ne asetetaan tasolla sorrettuja paalujen ja hitsattu raudoitustangoista jättäen navat. Toisiinsa elementit liitetään hitsaamalla tai pulteilla. Tämäntyyppinen lautta perusta on hyvä väliaikainen tai muiden kuin asuinrakennusten, kuten ullakot, saunat, kesä huvimajat.

  Vahvistettu grillage valmistetaan kaatamalla liuos valmiiseen muotti ennalta asetettu ja kiinnitetty lujiteverkko.

  grillage on kolmenlaisia:

  • jousitus. Sijaitsee etäisyydellä maasta, tila lattian alla ei ole eristetty. Käytetään rakentamisessa kylpyjä, ullakoilla, kauden mökit;
  • melkozaglublenny. Upotettuna rajoitettuun syvyyteen maahan. Tuki ei ole suunniteltu suojaamaan maanalainen tila kotona luonnoksia ja sää;
  • haudattu. Sen rakentaminen kaivantoon kaivettiin analogisesti Anturaperustukset. On enemmän tukea siihen, se vahvistaa paaluttamisen, erinomainen rakentamisen merkittävän ympärivuotisen puurunkoinen talo.

  Sinun pitäisi tutkia ennen kuin rakentaa perusta lyöntipaaluista: hyvät ja huonot puolet pohjan, jotka perustuvat vuosien käyttökokemukset.

  1. Pile tukee sallivat rakentaminen kaikenlaisten maaperän paitsi kivinen. Johtuen pituus 40 metriä, tukirakenne siirrettävän voiman vankkaan kantokerrokset, jonka avulla voit ohittaa kaikki haitat epävakaa maaperän.
  2. Paalut ovat erittäin kestäviä epäsuotuisat ilmasto-olot, niiden käyttöikä saavuttaa 150 vuotta.
  3. Voimistamisen ansiosta, kasa tuki kestää paitsi pystysuora, vaan myös vaakakuormia, mikä on erityisen tärkeää silloin, kun käytetään "leijuvan" kentällä.
  4. Rakentaminen paaluttamisen Se ei vie paljon aikaa. Yksi tuen pituus 4 metriä syvennetään useita minuutteja.
  5. Vähimmäismäärä earthwork ja käyttää rakennuksen materiaalia.
  6. Toimii asennus paaluttamisen paalun voidaan tehdä ympäri vuoden ja kaikissa ilmasto-olosuhteissa.

  puutteet pinoa-paaluttamisen vähän:

  1. Huolimatta kaikki laskelmat, on aina mahdollisuus arvioitu virheellisesti maaperän, sillä ei ole mitään keinoa nähdä, mitä todella sijaitsee yleismittarilla syvyyttä. Tämän seurauksena - sedimentin tai vinouttaa perusta.
  2. Puinti olisi käytettävä erikoislaitteet.
  3. Vaikeudet rakentamiseen kellarissa tai maanalainen autotalli.

  Muunlaiset paaluttamisen esitteli sivustollamme (for paalutyyppi): tiivistymistä, poraus.

  Tarkistaa visuaalisesti prosessi paalun ajamisen erikokoisia ja sen vuoksi erilaisia ​​tekniikoita videon alla:

  Kun otetaan huomioon kaikki edellä mainitut, voimme päätellä, että paaluttamisen Drop Se on luotettavin vaihtoehto yksityiskoteihin sekä rakennusten rakentamiseen tahansa, lähes missä tahansa maastossa. Hänen monen vuoden kokemus kaikenlaisten rakentaminen on hyvä todiste.

  Viime vuosina monet organisaatiot ovat mukana tuotannon ja asennuksen paalut vähimmäismäärän verrattavissa rakentamisen perustan muiden lajien, mikä tarjoaa mahdollisuuksia käyttää ja levittää.

  Lämmittimiä markkinoida aika paljon erilaisia ​​malleja. Ne vaihtelevat hinta, toiminnallisuus ja lämmitys periaatetta. Eräs tällainen laite on kaasu konvektorin joka ...

  Valitsemalla termostaatti sähköinen lattialämmitys

  Sähköinen lattialämmitys suunnittelu koostuu lämmityspiirin ja lämpötilan säädin. Lämpösäätimet kutsutaan myös termostaatit tai termostaatit, koska he ylläpitämään jatkuvaa (staattinen) ...

  Teemme korjaus lattialämmitys sähköllä

  Lattialämmitys mahdollistaa mihin tahansa huoneeseen saavuttaa mukavan tulevan lämmön alla ja tasaisesti jakautunut. Tämä vaikutus on mahdoton saavuttaa tavanomaisella patterilämmityksessä joka on ...

  Sanotaan vain, jos rakentaa talon hiekkamaassa järvellä, koska minulla on joka tapauksessa välttämätön perusta kasa painetaan maahan. Joten talon ei johda eikä se vahingoita. Muulla tavoin henkilökohtaisesti en ole löytänyt.

  Haluaisin puhua omasta kokemuksesta! Mieheni ja meidän talo on rakennettu perustuksen betonielementtien paalut. Tämä muotoilu on todella vakaa ja luotettava - me tarkistaa itse! Talo seisoo 2 vuosikymmeniä - mitään ei tapahtunut hänelle. Teemme vain kosmeettisia korjauksia, koska pääoma on yksinkertaisesti ole tarvetta, koska ei ole ongelmia tässä suhteessa.

  Olen samaa mieltä siitä, että paaluttamisen on luotettavin, mutta ... tämä perusta tehdä yksinkertainen talo? Jos haluat, niin herää kysymys - tai sinulla on vahvoja pohjaveteen tai liikkuvia maahan (miksi pystyttää rakennuksen työmaalla), kokemukseni (työskentelin muurari 20 vuotta), tiedän, että tällaiset säätiöt tekevät rakennettaessa todella iso (kerrostalot, kouluissa ja t. d.) ja siinä on suuri kuormitus maahan tai "raskas" maahan. Niin, ja älä unohda, että sinun täytyy kaataa toiselle lautalle perustus, ja tämä on maksaa sievoinen summa, ja sitten on olemassa asennus FBS ja päällekkäisten lohkojen - silloinkin vain valmiina pistorasia, tarvitset tällaista jätettä? Yksinkertainen kodin kunnossa ja ruuvi paalut, jos todella on ongelmia maahan.

  Hyvää päivää! Saimme jakautumista maata rakentamiseen omakotitalon. Aloittaa rakenne osoittautui, että maanalainen pohjavesi on syvyydessä yksi metri. Rakentaa perinteisen talon säätiö ei ole sopiva. Päätettiin tehdä perusta teräsbetonia paalujen pituus 4 metriä. Niiden tärkeimpiä etuja Mielestäni rakentamisen nopeus, pitkä käyttöikä, mahdollisuus rakentamisen maaperän, jossa vesi on lähellä. Tämän seurauksena talo on rakennettu nopeasti.

  1

  You may also like

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  35 − = 30