winders

Pituusleikkurin portaat käsillään

Vähentämiseksi mitat portaikon, jossa ei ole tilaa, sen sijaan interskaleeninen alusta valmistetaan pituusleikkuria, leveys linjan liikettä, joka on yhtä suuri kuin leveys suoraan vaiheet. Nämä vaiheet eivät ole kovin mukava, koska menee alas portaita, niiden leveys pienenee lähestyttäessä keskellä ja yksinkertaisesti hankala nostaa jalat. Samaan aikaan toisen pään vaiheen ovat paljon laajemmat kuin ihmisen askel. Jotta voitaisiin vähentää vaivaa seisoo kääntyvä varustaa pyöristetty seinät portaikon pienentää vaiheista, ja siten kustannukset niiden rakentaminen.

Jotta voitaisiin vähentää näitä puutteita tarvitse käyttää kahdella tavalla:

 1. Zabezhnymi tikkaat voidaan järjestää ainoastaan ​​siinä tapauksessa, että vaakasuora etäisyys rinnakkaisten marsseja neljäsosa leveys vaiheissa;
 2. Laskea leveys vaiheet jollakin seuraavista tavoista, joka perustuu suhteellinen laajeneminen kaikkien pituusleikkurin vaiheiden vuoksi viivojen.

Jos otamme esimerkiksi tikkaiden jossa on kaksi yhdensuuntaista ja pyörivät maaliskuuta pituusleikkurin annettuja ohjeita leveys laskennan vaiheita, joka korvaa alustan kerrosten välillä, laskelmat suoritetaan seuraavalla tavalla:

 1. Keskellä maaliskuun vetää viiva ABC - keskimääräinen linja liikkeen, jonka mukaan se on soveltanut leveys syötetty. Linja pitäisi alkaa pyöristetty kärki niin, että keskellä sijaitseva vaiheessa on jaettu pystysuora viiva täsmälleen puolivälissä aurinko. Lopulta, se osoittautuu sekvenssin jako. Mitä enemmän suoria vaiheita, mukavampaa on portaikko, ja siirtyminen suoraan toimiin pituusleikkurin on sileä. Syömällä kolme suora portaiden, piirtää viivan vaaka DE, torjua korkein niistä. Se alkaa se kulutuspinnan leveyden säätö kytkemällä keskellä A kaksi baaria linjaa liikkeen. Sen jälkeen, kun linja tehdään ennen rajan linjan viiva DE ja seuraava segmentti, on tarpeen edetä D E löytää seuraavat kohdat. Liitä kohtia, jotka saatiin vastaavien pisteiden numeroitu arvo, että lattia on merkitty linja liike. Lopullinen tulos laskelmat on vaakasuora projektio muodossa vastaanotettu pituusleikkurin portaat vasemmalla puolella. Vastaavasti, tehdä laskelmia oikealla puolella.
 2. Toinen laskutus menetelmä on seuraava: siirtyminen pisteeseen B linjan liike, mitata leveys ilmoittautunut sääntöjen mukaisesti niin, että pystysuoraan järjestetty linja ET jaettu puoli pitkin keskellä vaiheessa. Määrän perusteella suorien vaiheiden (3) saada segmentin AB pystysuuntainen ominaisuuksia DV ja viettää kalteva linja AU häntä kohti. Tämän segmentin pituus voi olla mikä tahansa, ja se on paikoitettu terävässä kulmassa lisäsoveltamisen merkinnät 7 se, joka vastaa seitsemän vaihetta. Yksi osa voi olla yhtä suuri kuin 3-10 mm riippuen paperin koosta vetämiseksi järjestelmän.

Samoin, laskelmat leikku- portaat kaksi marsseja.

Mitat tikkaat puolestaan ​​suorassa kulmassa laskettu graafinen verrannollinen tavalla. Tämä vaihtoehto on eniten kysyntää riippumatonta tuotantoa pituusleikkuria, joten niiden laskeminen on harkitsemisen arvoinen tarkemmin.

Hyödyllinen video lukumäärän laskemiseksi ja askelten korkeuden jonkin portaat:

Tikkaat, jossa on kaksi marsseja oikealla kulmat

Valmistuksessa graafisen laskennan pitäisi tehdä oikaisua niiden epätarkan tuloksen. Tässä tapauksessa, mitat voidaan muuttaa aikana tekee, mutta sillä edellytyksellä, että vaiheet pysyvät samoina leveys ja liike linja ei vaikuta. Tietyt vaiheet voidaan muuttaa koko päissä suuntaan lisäämällä tai vähentämällä, jättäen samalla kulutuspinnan leveydestä keskellä.

Poistamalla mitat piirustus tehty, korreloivat koot kaikki vaiheet käyttäen lisäksi. Kokonaismäärä toisaalta, on vastattava porrastuksen koko rajatulla alueella.

Nämä kaikki ovat avainkysymyksiä riippumattoman tuotannon pituusleikkurin portaita. On huomattava, että ilman tiettyjä taitoja olet todennäköisesti tekemään työtä.

1

Tämä video kuvailee asennus portaat pyörivä vaiheissa:

Copyright © 2012-2018. Osittainen tai täydellinen kopiointi materiaalien on sallittu vain suora aktiivinen linkki.

hakemisto

arvo

Suunniteltaessa pituusleikkuria tärkeää noudattaa vähimmäiskoon sisäpuolelle portaita.

Pituusleikkuria ei tarvitse päättyä terävään kulmaan, kapealla puolella.

Esimerkki virheellisesti tehty pituusleikkuria.

SMA - 152 mm (etäisyys 305 mm: n päässä kapea reuna vaihe)

DIN - 100 mm (150 mm: n päässä kapea reuna vaihe)

SMA poikkeama koko kapeilla sivuilla vaiheiden (etäisyydellä 305 mm: n päässä kapea reunat) ei tulisi ylittää 10 mm.

rakenne

Winder portaikko suunnittelun yhteydessä.

Suljettu portaikko - portaikko podstuponkom. Toisin sanoen kulutuspinnan alla on pohja, joka toimii lisätukena.

Pituusleikkuria suunnittelustandardeja DIN ja SMA.

Jatkuva liimaus vaiheessa B 40 Pine 1.2

Puinen porrasaskelmat mänty lattia liiman paksuus oli 40 mm. Voit ostaa portaikkoon zabezhnymi vaiheita.

Vaiheessa liimaamalla parketti 40 Ash 1

Puiset porrasaskelmat Solid Ash liimaukseen parketti 40 mm. Voit ostaa portaikkoon zabezhnymi vaiheita.

ISP ruuvi vaarnaruuviin puuseppä 14,100 (Zipbolt 14,100)

ZIPbolt 14100 kätevä kiinnikkeiden tuotantoon puusta! 14,100 zip pultti säilyttää turvallisesti nurkkasalvokset puutuotteet: huonekaluja, keittiö, puuportaat.

Saada yhteyttä

Onko sinulla kysymys, mutta vähän aikaa - jätä yhteystiedot: sähköposti, puhelin, skype: sta, ja otamme yhteyttä

osake

Copyright © 2008-2018 Kupi-Lestnicu.ru. Kaikki oikeudet pidätetään.

Lupa myönnetään kopioida materiaalia sivuston online Editions pakollinen maininta vaikuttavista hyperlinkkien

Miten lasketaan mitat pituusleikkurin?

Arkkitehtuurin modulaarinen portaita vaiheet on jo kauan tiedetty, ja portaat zabezhnymi askeleen rakennettiin jopa napataloissa. Huolimatta hieman hankaluutta liikkua niitä, joskus pituusleikkuria ovat välttämätön arkkitehtoninen elementti, joka mahdollistaa syöttää rapussa olemassa olevaan tilaan. Portaat zabezhnymi toimiin se on mahdollista rakentaa omin käsin, mikä meidän on ymmärrettävä, miten laskea suunnitteluun.

Pituusleikkurit ovat Portaat erilevyisiä pituudella kulutuspinnan. Tällaisessa rakenteessa kulutuspinnan leveys on yhtä suuri kuin leveys vaiheet eteenpäin portaita, on tallennettu vain alueella keskiviivan, jolloin sisäreunassa kapenee se huomattavasti, ja ulkopuolella, päinvastoin, laajenee. Tätä järjestelmää käytetään käännyttäessä portaat rakennetaan rajoitetulla alueella, jonka tavoitteena on säästö. Samanlaiset mallit korvaavat levysoitin.

Tärkeimmät edut laitteelta on: säästää tilaa, omaperäisyys ja esteettisyys, mikä takaa tasaisen rakenteen kiertämistä, joustavuus materiaalin valinta. Haitat ovat: tiettyjen hankaluuksia liikkua, riski kompastumisvaaran kapea osa kulutuspinnan pimeydessä, monimutkaisuus laskeminen ja suunnittelu asennuksen. Tällaiset rakenteet ovat laajasti käytössä ja hyvin suosittu.

YHTEENVETO tikkaat rakenne zabezhnymi vaiheet kuviossa. 1 (Fig. 1 malli pituusleikkurin vaiheet), joka esittää yleisin ohjausjärjestelmä. Tällaisia ​​elementtejä käytetään kulmiin tai valmistettaessa maaliskuu kierteisen rakenteen. Kääntämällä tahansa kulmasta, mutta yleensä se toteutetaan 90 ° tai 180 °, voidaan valita. Näin ollen, koko torni voi olla L: n muotoinen tai U-muotoinen. Periaatteessa tarve pyörähdys suuressa kulmassa järjestelmää voidaan käyttää, jolloin sen osuus 2-3 vaiheissa.

Portaat zabezhnymi vaiheet voidaan valmistaa puusta, metallista ja betoni. Puuosia käy liian pitkälle suositellaan vain tikkaat puusta, muuten ohjausjärjestelmä vähentää luotettavuutta koko rakenteen. Rakentamiseen järjestelmässä puisia elementtejä yleisesti käytetty menetelmä 3:

 1. Palkki menetelmässä asentamalla pystysuora viestit palkin koko vähintään 10 cm Tarkka teline kiinnitetään leikattu :. Muodostettu sauvaura, johon on liitetty tiiviisti kapea reuna kulutuspinnan.
 2. Käyttö sekundaaripalkkien hieman mutkistaa asennuksen. Kosoura aluksella leikataan hampaita asennusohjeet. Sisäinen kosour on pienempi hampaita, ja ulkoinen - laajemmin. Lovet kunnolla kiinni levyt molemmin puolin kulutuspinnan.
 3. Yhdistetyt menetelmä: sisäreunan palkin menetelmän ja ulkoinen - käyttäen jäykisteet.

Asennuskuva aukirullauskoneet.

Metallirakenne koottu metalli- profiileista ja teräslevystä. Kaikki järjestelmän osat on kiinnitetty hitsaamalla. Tällaiset mallit ovat usein tehdään ulkopuolella rakenteiden (kadulla). Valmistuksessa metallitikkaat saa unohtaa liukkautta materiaali: arkki on käyttää pitämään rei'itetty tai rei'itys itsenäisesti. Tarvittaessa koska pystytolpista teräsputkia käytetään.

Pituusleikkurin vaiheet ovat betonia, kun kohonnut Porraselementtien. Niiden rakentaminen on mahdollista vain yleisen rakenteen, mutta laskentaperusteiden säännöt ovat samanlaisia ​​kuin aiemmissa tapauksissa. Suunniteltaessa olisi varmistettava, että tärkeä edellytys: korkeus elementtien tarkasteltavana on vastattava korkeus portaat suurin osa portaita.

Kun asennus portaat puuta aksentti zabezhnymi pitäisi valmistella etukäteen, mikä väline:

Vaihtoehdot portaat zabezhnymi vaiheita.

 • Bulgaria;
 • porakoneen;
 • ruuvimeisseli;
 • höylä;
 • vannesahan;
 • taltta;
 • vasara;
 • tiedosto;
 • hiekkapaperi,
 • ruletti;
 • romahtamaan;
 • rakennus tasolla;
 • metalli hallitsija.

Portaikko zabezhnymi vaiheet on tarvittavat luotettavuutta ja mukavuutta, käydään asianmukainen alustava laskelma. Laskeminen portaita zabezhnymi elementtejä on otettava huomioon useita tärkeitä edellytyksiä, jotka makasi mitat pituusleikkurin:

Kuvio 2. Kaavio laskennan vaiheita.

 1. Pienin leveys kulutuspinnan (sisäreunan) tulisi olla vähintään 100 mm ja suurin leveys (ulkoreuna) - vähemmän kuin 400 mm.
 2. Leveys askeleita kanavaosan (keskellä kulutuspinnan) otetaan vähintään 200 mm.
 3. Korkeus lasketaan elementti vastaanotetaan 12-21 cm ja korkeus vastaa portaikkoon vaiheeseen.
 4. Maksimi ulkonemasta askelreunaa hyväksyttiin 45 mm.

Laskelma pituusleikkuria olisi myös otettava huomioon seuraavat ohjeet (riippuvat: - leveys kulutuspinnan - vaiheessa korkeus):

 1. L-muotoinen a-c = 125 mm; a + b = 470 mm; vaihe -2 V + a = 610-650 mm.
 2. U-muotoinen järjestelmä: marchés ero ¼ tulisi olla suurempi kuin leveys kulutuspinnan.
 3. Tikkaat on asennettu kokonaiskorkeus on vähintään 2,2 m.

Sopivin vaihtoehto on graafinen laskentamenetelmä rakenteen mitat, jonka avulla voidaan jakaa kaikki tarvittavat rakenteellisia yksityiskohtia ehdotetussa järjestyksessä. Kuva Kuvio 2 esittää järjestelmän laskemiseksi suosituin järjestelmä kierretty 90 °. Kaikki tarvittavat selvitykset annetaan suoraan kaaviossa. (Fig. 2 järjestelmä, jossa lasketaan portaat)

Oppituntini valmistukseen ja asennukseen pituusleikkurin.

Pituusleikkuria ovat hyvin suosittuja rakentaminen tikkaat ahtaissa tiloissa. Tällainen rakenne voidaan tehdä omin käsin, mutta se pitäisi tehdä alustava laskenta ja ottaa huomioon kaikki suositukset asiantuntijoita.

1

You may also like

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

77 + = 79