Hellä portaikko 180 asteen käännöksellä

Portaiden laskeminen 180 asteen käännöksellä ja kääntövaiheilla

Portaiden laskenta 180 ° kierroksella ja kääntövaiheet

CP - pyörivien vaiheiden lukumäärä

P - alemman merkkijonon vaiheiden lukumäärä

C - Vaiheiden kokonaismäärä

CP - Kiertovaiheiden lukumäärä

P - Alemman merkkijonon vaiheiden lukumäärä

Ensimmäisessä asennossa yläaste sijaitsee toisen kerroksen lattiatasolla.

Toisessa tapauksessa toisen kerroksen lattia on viimeinen askel. Tikkaiden korkeus pienenee suhteellisesti

Ohjelma laskee automaattisesti askelmien korkeuden ja leveyden, kaltevuuden kulman ja ylemmän ja alemman kantokauluskoon.

Erillisessä piirroksessa esitetään pyörivien vaiheiden mitat.

1

Vaihda portaiden määrää, jotta voit valita tikkaiden optimaalisen sopivuuden.

Voit luoda mustavalkoisen tai värillisen piirroksen.

Rekisteröidy tai kirjaudu sisään, jotta voit tallentaa laskut ja lähettää ne postitse.

Portaikon laskenta 180 ° kääntyvillä portailla

Jaa ystäviesi kanssa ilmainen online-laskin!

Laske tikkaat 180 astetta kääntämällä portaita

Yksinkertainen online-laskin laskee vaiheiden lukumäärän, portaiden syvyyden, 180 asteen portaiden portaiden korkeuden porrastetuilla portailla. Aloita tikkaiden laskeminen!

Kuuluisa ranskalainen arkkitehti Francois Blondel kirjoitettu mukavuutta Portaat kaavaa, joka perustuu tämän laskentakaavan porrasaskelmarakenteeseen piilee pituus aikuisen ihmisen on 63 cm.

s on keskimääräinen askelkoko

a on kulutuspinnan leveys

h on portaikon nostokorkeus (nousuputki)

Nämä kolme taika-kaavaa antavat mahdollisuuden laskea tikkaiden mukavuuden ja turvallisuuden.

Huomaa, että kulutuspinnan leveyden (arvon a) on oltava 25-30 cm: n korkeudella ja askelman korkeus (h: n arvo) on 15-20 cm.

RS muilla parametreilla tikkaat eivät ole käteviä, muissa tapauksissa jopa vaarallisia.

Laskentaohjelman pituusleikkurin portaikko antaa tarkkaa laskentaa useita vaiheita, syvyys ja korkeus vaiheista sekä kulman kaltevuus portaat ja kuinka paljon, sinun pituusleikkurin portaikko kätevä tai hankalaa, ja lopulta turvallinen. Tuloksista riippuen voit aina "pelata" arvojen kanssa ja puhdistaa ne ihanteelliseen kokoon. Vaihda vaiheiden lukumäärää, valitse vaiheesi sopivin määrä vaiheita tikkaillesi. Älä unohda, että tikapöydän leveys on sama kuin tikkaiden leveys, jonka itse määrittelet laskimessa.

Kuinka lasketaan tikkaat oikein

Laskuri laskee kaikki tarvittavat portaalin arvot kaarteineen ja portaineen, laskee kallistuskulman ja pituuden ylemmän ja alemman keulahahvan pituudesta. Ammattilaiset suosittelevat tehdä useita vaiheita kääntölukon portaikko 180 astetta zabezhnymi vaiheita ei edes nousujen ja laskujen aloitat kurssin tai päättyy aina tukijalka, koska se on paljon helpompaa. Suunnittele puuportaat siten, että portaissa on aina vähintään 3 askelta. Tikkaat turvallisuus, sinun on otettava huomioon korkeus aitojen puolapuut oltava yli painopisteen henkilön, niin turvallinen aita korkeus pidetään 90-120 cm.

Laskimen verkko-ohjelma vetää automaattisesti tikkaiden piirustuksen 180 astetta pyöriviin portaisiin automaattisesti annettujen parametrien mukaan. Se näyttää myös suosituksia, jotka liittyvät askeleiden lukumäärään, kulmakappaleen kulmaan ja aukon pituuteen, jos laskin pitää sen tarpeellisina antaa ne suhteessa asetettuihin arvoihin. Puuportaiden laskentaohjelma mahdollistaa lopullisten laskelmien ja tikkaiden luonnoksen sivuportaiden säästämiseksi tietokoneellesi.

Ilmainen online-laskuri rakennusmateriaaleille. Kaikki tarvittavat laskelmat talojen, huoneistojen ja toimistojen korjaamiseen ja rakentamiseen. Tässä voit laskea rakennusmateriaalien määrää ja kustannuksia!

Kuinka tehdä tikkaat 180 asteen käännöksellä

Suora marssin rakentaminen - epäilemättä turvallisin ja kätevin vaihtoehto nostoon ja laskuun. Se on kuitenkin kaukana aina käytettävissä olevasta: käytävän tai käytävien kohtuullinen koko usein rajoittaa suuresti porraskäytävän aluetta. No, eteisessä on tilaa avata portaita, mutta haluat vähemmän. Siksi usein jopa toisen kerroksen normaalikorkeudella vaihtoehdot on rakennettu 90 tai 180 asteen pyörimisnopeudella.

Useimmiten omiin käsiinsä toteutettu muuttaminen 90 asteen: se on rakenteilla ja on helpompaa ja käännä 90 astetta on helpompaa kuin 180. Jälkimmäinen tapahtuu, kun tilaa portaat toiseen kerrokseen on todella pieni, ja ruuvi versio on kategorisesti mahdotonta .

Näin voidaan tehdä kahdella tavalla.

 • Interstorey-alusta on asennettu käännöstoimintaan. Itse asiassa he saavat kaksi suoraa marssia erittäin hyvän kallistuskulman ja alustan välillä, kaksi marssia leveä ja niiden välinen vähimmäisetäisyys. Tällaisen rakenteen rakentaminen ei ole paljon monimutkaisempaa kuin suoraviivainen, vaikkakin on tarpeen tehdä laskelmia enemmän: kahdelle osalle, eikä yhdelle.
 • Voit tehdä käännöksestä poikkeutusvaiheiden ansiosta - trapezoidinen muoto, joka muodostaa kulma-alueen. Tämä vaihtoehto on monimutkaisempi, mutta mielenkiintoinen, koska se tarjoaa jatkuvaa nostoa muuttamatta rytmiä liikkuvuutta. Kuvassa on puiset portaat.

Ohjausvaiheet ovat joka tapauksessa vähemmän turvallisia ja käteviä, koska tässä vain yksi jalka saa riittävän tuen. Paikan säästöolosuhteissa ei kuitenkaan usein ole muuta tapausta.

Vaikeinta ei ole rakentaa tikkaita 180 asteen käännöksellä, vaan tehdä työpiirustus sille.

 1. Ensin vedetään pystysuora projektio, jonka avulla vaiheiden korkeuden ja leveyden optimaaliset suhteet lasketaan ottamatta huomioon niiden muotoa.
 2. Piirustuksessa havainnollistamalla asteikkoa, vedä portaiden vaakasuora projektio toiseen kerrokseen. Leikkaa ympyrän segmentti. Rivin keskellä on piste A, se on myös koko ympyrän keskipiste.
 3. Suorissa osissa asetetaan portaiden leveys - ennen taivutuksen alkua. Voit jättää kaikki kulutuspinnan suora, zabezhnymi jättää vain ne, jotka ovat ilmestyneet segmentin ympyrän, mutta tämä tikkaat ei ole liian kätevää On suositeltavaa lisätä pituusleikkurin nousta oli tasaisempi.
 4. Suoraan ja taipuisien vaiheiden väliseen rajaan merkitään viiva DE toiselle. A-pisteen kautta vedetään viiva kohtisuoraan. Kierrä ympyrän reunaa leikkaa piste B.
 5. Mestarien keskellä piirretään käyrä, joka osoittaa liikeradan.
 6. Suoran linjan AB ja liikeradan vasemmalle puolelle piirretään puoliväli tavallisen vaiheen leveydeltä. Piste on merkitty 1: llä - tämä on keskushermostuksen vaiheen raja. Kohdasta 1 lasketaan segmentti, joka vastaa koko leveyttä, leikkauspisteeseen käyrällä. Piste on 2 - tämä on toisen vaiheen raja. Toimenpide toistetaan, kunnes kaikki trapezoidiset viistot saavat pisteitä.
 7. A: n ja pisteiden 1, 2. 3 ja niin edelleen vetämällä suorat viivat. Ne merkitsevät vaiheiden rajoja.
 8. Sama tehdään tikkaiden oikealla osalla, ja saa työpiirustuksen materiaalien laskemiseen ja tikkaiden rakentamiseen.

Puurakenteen asennus 180 asteen käännöksellä

 1. Tärkein ero kääntöportaan ja tavanomaisen välillä on tukipylvään asennus, johon jalat kiinnitetään. Hänelle valitaan palkki, jonka leikkaus on vähintään 10 x 10 mm ja vastaava pituus.

Piirustuksessa pyöristäminen suoritetaan laskelmissa. Mutta käytännössä se on melko vaikeaa. On paljon helpompaa rakentaa muunnelma, jossa tämä pyöristäminen on ehdollinen, ja porrastetut askelmat ulottuvat suorakulmaisen osan rajoille ja niillä on vastaava muoto.

 1. Puupalkista leikattu 6 vino: Leikkaa haluttu pituus palkkiin, merkitse ja näki terälevyt askella.
 2. Alemmat nauhat kiinnitetään lattialle tukipalkilla. Yläpäiden yksi kiinnitetään ankkureilla seinään, toinen joko tulee tukipylvään uraan tai se tukee sitä. Kolmas kosoor kiinnitetään seinään.
 3. Kaksi yläosaa tuetaan toisen kerroksen lattiapäällysteen yläpäiden alareunasta, toinen seinästä ja toinen pylväästä. Näin voit rakentaa kehyksen, jonka kierros on 180 astetta.
 4. Aluksella, jonka paksuus on vähintään 36 mm, ne katkaisevat kulutuspinnat ja nousevat omilla kädillä, jos niitä tarvitaan. Tuotteet hiotaan hiekkapaperilla tai hiomakoneella.
 5. Kiinnitä ensin nostimet - ne istuvat liimalla ja kiinnittävät ne ruuvilla. Vaihe asetetaan päälle samalla tavalla. Ruuvi syvennetään siten, että reikä voidaan peittää puisella tulpalla.

Asennus on mahdollista ilman itsekierteittäviä ruuveja tai tappeja. Tätä tarkoitusta varten reikiä ja askeleita varten porataan ensin reikiä ja tehdään tapit. Kiinnitys vahvistetaan liimalla.

 1. Askeleiden portaissa muodostetaan urat telakointiin tukipylvään kanssa.
 2. Asenna aita. Alemmat tukipalkit kiinnitetään lattiaan. Jäljellä olevat pystytuet on kiinnitetty portaisiin, joissa on itsekierteittävät ruuvit.

Voit myös kiinnittää pultit kiinnikkeisiin. Tässä tapauksessa kaiteiden portaissa ja päissä tehdään haluttu halkaisija. Liima, joka on päällystetty liimalla, kiinnitetään ensin kulutuspintaan ja sitten teline kääritään.

 1. Jälkimmäiset on kiinnitetty kaiteen pylväiden päihin.
 2. Valmis rakenne hiotaan ja käsitellään antiseptisellä pohjamaalilla. Tuotteen viimeistelyssä käytetään tahroja, maaleja ja lakkoja.

Video kertoo yksityiskohtaisesti, miten rakentaa tikkaat 180 asteen käännöksellä omilla käsillänne.

1

You may also like

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

76 − 72 =