pituusleikkurin portaikko

L-muotoinen portaat kätensä - miten kulmikas portaikko

Jos huone asennetaan L-muotoinen portaikko, on mahdollista, että voidakseen pienentää portaikkoihin ja säästää tilaa tarpeen luopua sivuston ja sen sijaan tehdä pituusleikkuria.

Portaat pyörivä vaiheissa on kompaktimpi kuin rakenne, jossa interskaleeninen alueella. Kuitenkin, modulaarinen portaat portaat on useita haittapuolia, ennen kaikkea joista epäsäännöllisen muotoisia säteen vaiheet ja tuloksena ominaisuudet.

Tässä artikkelissa näytämme, miten rakentaa portaikkoon zabezhnymi vaiheet käyttää sitä mukavasti ja turvallisesti.

Turvallisuusvaatimuksia portaita

Tasoittaa design virheitä, kulma-tikkaat on suunniteltava asianmukaisesti, suorittamalla laskenta pituusleikkurin seuraavat vaatimukset:

 • syvyys vaiheet leveimmästä ei saa ylittää 40 cm, ja kapea - olla vähintään 10 cm;
 • keskellä kaikkien pituusleikkurin on oltava sama syvyys, mutta vähintään 20 cm;
 • Vaiheessa korkeus voi vaihdella 12-22 cm;
 • reuna kulutuspinnan eivät saa työntyä enemmän kuin 4 cm;
 • ulkoneva L-muotoinen porras, katsella suoritetaan seuraavat kaavat (jossa e - vaiheessa syvyys, j - nousuputki korkeus):
 1. Kaava mukavuutta: e - j = 12 cm;
 2. turvallisuus kaava: e + j = 46 cm.
 3. Vaihe kaavan 2 j + e = 62 (60-64) cm;
 • jos rakennettu tikkaat käännetään 180 astetta, välinen etäisyys marches on oltava vähintään ¼ asteen leveys, muuten kääntämällä vaiheeseen syvyys kapean osan on liian pieni (alle 10 cm), mitä ei voida hyväksyä;
 • Etäisyys portaita limityksen tulee olla vähintään 200 cm;
 • Laskeminen portaiden toimenpiteitä zabezhnymi

  Kun perusteella perusulottuvuudet video kaartuva portaikko, on tarpeen laskea asettelu ja lukumäärä pituusleikkurin.

  Ensinnäkin kannattaa määritellä kaaren keskustan kanssa kohdakkain sisäsäteeltä tikkaita, eli "A". Seuraavaksi, määrittää, kuinka monta pyörivän vaiheessa: enemmän, mitä pienempi kiertokulman kuuluu kunkin ja on mukavampi liikkeen portaita.

  Oletetaan, että zabezhnymi ovat askelia seitsemänteen osallisuutta. Sitten alussa kahdeksannen vaiheen suora viiva DE. Suoran AB jakaa portaat vasemmalle ja oikealle puolelle. Keskellä marssi on tarpeen käyrä ässä, joka vastaa liikkeen linjan. AB-osa on talletettu liikeradalla, yhtä ½b, jossa b - leveys tavanomaisen vaiheessa. 1. Seuraavaksi saamme pisteen siitä lykätä väli vastaa b ja merkitse piste 2. Samoin tasaisin väliajoin huomata muita kohtia 3-7.

  Olemme kulkee pisteen A1 ja hold linja vastaamaan DE. Lisäksi pidämme suora viiva kahden pisteen kautta käyrällä ja A. DE saada kohta 1 ja 2. DE Lomauttamaan rataosuuksilla, yhtä suuri osa 1-2, ja merkitä ne numeroilla 3, 4, 5, 6 ja 7, vastaavasti. Kytke nyt pisteen 3 liikkumista linjan ässä 3 pisteen linjalla DE, kytke vastaavaa pistettä 4, 5, 6, 7. Näin määritellyt vaiheet kokoonpano. Samanlainen laskelma tehdään oikealle portaita pyörivä vaiheissa.

  Laskettaessa pyörivän portaat 90 astetta

  Kuten tapauksessa U-muotoisen tikkaat on "A" pisteeseen ja suoraviivaisesti AC. Kaksi vaihtoehtoa ovat mahdollisia järjestely vaiheista:

  1
  1. Suora AC jakaa kulma-askel puoli;
  2. kaksi askelta reunoistaan ​​viivan viereisen AC.

  Toisessa tapauksessa, on samanlainen kuin U-muotoinen portaat, järjestetään liikkeen linjan ässä. Kaarevalle osuudelle asetetut pituudet b (Leveys suora vaihe). Se määritetään useissa pituusleikkurin. Olettaa se on vaiheet 1, 2, 3 ja 4. Sitten, loppuun vaiheessa 4, suora viiva U, jossa "B" - risteyksessä suoraan EB ja CA. Seuraava, pisteestä "A" satunnaisesti viivästynyt segmentti AD, ja se on merkitty 2, 3 ja 4 niin, että väli A2 on yhtä suuri kuin kaksi osaa, välillä 23 - kolme, 34 - neljä. Yhdessä usein epämääräisen aikajakson 1 standardin yksikön (cm, dm).

  Nyt liittää 4 ja B. Valitse kohdat 2 ja 3 risteykseen AB piirtää suoran suuntaisesti segmentin B4. Tuloksena kohta segmentin AB on kytketty vastaavasti 2 ja 3 viivaa AC liikkeen. Nämä viivat määrittävät kokoonpano pituusleikkurin.

  Tapauksessa, jossa suora AC jakaa sisään puoli vaiheessa, laskettaessa pituusleikkurin portaikko on samanlainen.

  Portaita 90 astetta - miten tehdä omin käsin

  Näytämme miten tehdä pituusleikkurin portaat muotoilu esimerkiksi seuraavat parametrit:

  • pituus tikkaat aukko on 2294 mm;
  • leveys - 930 mm;
  • katon korkeus - 2683 mm.

  Kulmikas tikkaat koostuu kahdesta marsseja. Kun pitkä marssi vähintään 8 vaihetta, alustan osuu ylemmän toisessa kerroksessa. Pohjassa maaliskuu 2 vaihetta. Ja kolmen vaiheen modulaarinen portaat, jossa kiertokulma on 30 °. puuportaat projekti näyttää tältä:

  Puinen portaikko pyörimisen suoritetaan kahdessa ulottuvuudessa kosour 50h300h3000 mm, yksi, joka on asennettu seinälle, ja toinen - on tukipylvään, jonka mitat 100h100h2500 mm. On myös tarpeen ostaa askelkoko 900h300h40 mm levysoittimen 900h900h40 mm, josta leikataan pituusleikkuria ja tolpat.

  Puinen portaikko zabezhnymi vaiheet, jolla on tämä muoto ja parametrit tehdään useassa vaiheessa.

  Ensimmäinen, malli olisi valmis, eli suorakulmaisen kolmion, jonka haarat yhtä kulutuspinnan syvyys ja nousuputken korkeus. Saat kätevästi kolmion tulisi asentaa johteeseen, kuten kuvassa. Käyttämällä tätä mallia, merkitse ja leikkaa ylimääräinen kosour sirkkeli. On muistettava, että ohuin osassa kosoura leveys ei saa olla alle 15 cm.

  Seuraavaksi voit asentaa tukipylväs. Aikaisemmin sarakkeessa on ontto ura, johon on liitetty kosour.

  Nurkassa rakentavat hätävara tukirakenne, joka pursuaa leikata kosour ja palvella perustana pituusleikkurin.

  Yläpäät pituusjäykisteitä kiinnitetty metalli kulmat.

  Jälkeen laakerointielementtien ovat kiinteitä, sinun pitäisi saada seuraavat:

  Asennettaessa jäykisteet tärkeää seurata tasolle myöhemmin vaiheet säädetyn vaakasuoraan. Yleisin virhe noviisi Masters on, että vaakasuuntaisuus otetaan yhdensuuntainen lattian. Mutta lattia saattaa olla epätasainen, joten selvittää tämän parametrin tarvitaan vain, kun vatupassin avulla.

  Pituusleikkuria leikataan suorakaiteen aluksella 900h900h40 mm. Tikkaat käännetään 90 astetta on vain kolme vaihetta. Jotta ne, jakaa hallituksen kolmeen riviä tulossa ulos yhden kulman. Veistetty vaiheessa muokata pituus.

  Joilla määritellään, miten lakka kansi tikkaat laittaa lavalla vähintään 3 kerrosta.

  Asennus portaat zabezhnymi vaiheet

  Turvata pituusleikkuria, sarakkeessa on työstetty, joka korkeus on hieman vähemmän kuin levyn paksuuden. Joten me tarjoamme pitävän kiinnityksen vaiheet sisäpuolelle portaita. Mutta ulkopuolelta - viimeistellään tukirakenne, että se voisi laittaa vaiheita.

  Ulkoapäin portaita pyörivään ruuvataan tukirunkoon ruuveilla. Sisempi päät puolat työnnetään leikkauksia, ja rakenteita lujittavia liimattu PVA liima sekoitetaan sahanpurua.

  Seuraavat vaiheet ovat kiinnittyneet suoraan pitkillä Uppokantaiset. Alhaisempi portaikko sijoitetaan merkkijono, piilottaa ulkonevat kulma pituusleikkurin vaiheessa.

  Lopussa merkkijonon katkaista suorassa kulmassa suhteessa lattiaan niin, että voit asettaa syötesarakkeen.

  Nyt sinun täytyy asentaa tolppiin. Joskus ne ovat kiinteitä alakautta vaiheiden avulla ruuveja, mutta tämä menetelmä on epäluotettava. Parempi käyttää Ankkurit - puutapeista lieriön muotoinen.

  Tätä tarkoitusta varten, vaiheet porattu reikä, jonka halkaisija on hieman pienempi kuin tappien, ja täytetty liima-aineella. Samanlainen tehdään reikä tolppa, ja se on erittäin tärkeää, että se on aivan keskustassa. Jos tolppa on suorakaiteen muotoinen, keskus määritellään lävistäjien leikkauspiste suorakulmion. Kokeile mahdollisimman tarkasti porata reikiä niin, että ne saavat ehdottoman pystysuora, koska tämä riippuu asennosta tolpat.

  Ensimmäisen ja viimeisen jälkikiristää köyttä joka on merkitty kaikki tolppa kulma kaide. Edelleen, leimaamalla latvat katkaista telineisiin. Joten me valmistelemme asentaa kaiteen tolppien.

  Porraskaiteeseen voidaan kiinnittää avulla tavallisilla ruuveilla (uppokanta) ja kiinnityskohdat piilottaa täyteaineena.

  Odnomarshevaya portaikko vaiheilla zabezhnymi valmis. Sitähän meillä.

  Tällä menetelmällä valmistamiseksi pienempi kuormitus pyörivään toimii pitkin puun syiden, mikä ei ole toivottavaa, koska se heikentää rakennetta. Tässä tapauksessa on edelleen vahvistettava tasolle varmuuskopio, jonka teimme.

  pituusleikkurin portaikko

  Portaikko zabezhnymi vaiheet: ominaisuuksista

  Lue tässä julkaisussa:

  Kysymykseen siitä, mitä pituusleikkurin portaikko, lyhyt vastaus on, että se on varsin onnistunut yhdistelmä tavallisen maaliskuussa ja kierreportaat. Viimeinen tässä tandem korvaa siirtymäkauden alue, minkä vuoksi siellä on tilaa säästävä asennuksen aikana. Yleensä edut portaita talon tämä malli hyvin paljon. Ensinnäkin, se on pieni alue asennusta. Toiseksi helppo liikkuminen (verrattuna kierreportaat). Ja kolmanneksi se on tyylikäs, viehättävä, voisi jopa sanoa, ainutlaatuisen ja rikkaan ilmeen. Kyse tämä artikkeli puhua tämän artikkelin stroisovety.org sivustolla selviämme ominaisuus, joka on portaikko zabezhnymi vaiheita.

  L-muotoinen portaikko vaiheet zabezhnymi kuva

  Portaikko zabezhnymi vaiheet: valmistuksen vaatimukset

  Kuten minkä tahansa muun tuotteen, joka käyttää hänen elämässään, mies, tikkaat zabezhnymi tarvittavat toimet omata tiettyjä ominaisuuksia. Noudattamista ja syiden esittänyt sen suunnittelun vaatimuksia.

  1. Stage - niiden leveys. Suurimmassa sen osien pitäisi olla enintään 400 mm, ja 100 mm kapein. On selvää, että ylittävät nämä rajat, sinun tulee luoda edellytykset hankala liikkeen portaita.
  2. Käännösten väliset puolesta suorat portaat, kaikki toimet on sama leveys.
  3. Korkeus vaiheet. Helpon liikkumisen (henkilölle ei peretsepalsya niiden kautta, ja hän ei ole liian korkea nosta jalka) vaiheen korkeuteen pitäisi olla noin 120-220 mm.
  4. Hylly - ylitys päällä vaihe alemman vaiheessa uudelleen, turvallisuussyistä, ei saa ylittää 40 mm.
  5. U-muotoinen portaikko, joka on kaksi pyörimisen muodostaa 180 astetta. Niissä poispäin yhdestä maaliskuun toiseen ei saisi olla pienempi kuin neljäs osa leveyttä vaiheista. Muuten käy ilmi epäjohdonmukaisuuksia korkeustasoil- - saat askel korkeus on alle 100 mm, mikä rikkoo tekniset vaatimukset, jolloin mukavuutta ja turvallisuutta liikkeen portaita.
  6. Rajoitettu tässä ja etäisyys maaliskuun päällekkäin, vähintään 2 m. Muuten valmistus vaiheet portaita zabezhnymi pyöritetään ei saavuteta.

  Portaikko vaiheet zabezhnymi kuva

  Täyttävät kaikki nämä vaatimukset luoden luotettava, kätevä ja kaunis pituusleikkurin portaat käsillään, se voidaan suorittaa alustava laskenta sen suunnitteluun. Periaatteessa se on yksinkertainen asia, ja se on saatavilla kaikkien teknisesti ajattelevia henkilö.

  Laskeminen portaita zabezhnymi vaiheet: perusperiaate

  Kuten edellä on mainittu, laskea yksinkertainen tappi, L-muotoinen portaikko zabezhnymi vaiheet hyvin yksinkertainen - suurelta, puhumme laskettaessa korkeus vaiheet ja määrittämällä niiden määrä. Suorittavat sellaiset laskelmat ovat hyvin yksinkertaisia.

  1. Aluksi määrittelemme korkeuden lattian ja lattialaatassa pohjaan. Ota vain, ja me mittaamme sitä rulettia.
  2. Saatu numero on jaettu useissa vaiheissa siten, että niiden välinen etäisyys vastaa korkeutta vaatimus, ja se on alueella 120 220 mm. Esimerkiksi, jos olet korkeus lattiasta kattoon yhtä 2500mm, sitten jakamalla se 20 astetta, saamme 125mm. Todellisuudessa se on hieman alhainen (huolimatta siitä, että koko pääsy), joten kannattaa yrittää vielä yhden - Jaa 2500mm 21 astetta, on jo saanut 119mm. Ja jos jaat 2500 22 askelta, niiden korkeus on jo tehnyt 113,6mm. Voit mennä suuntaan vähentää useita vaiheita - jos numero on 19, korkeus kahden välinen yhtä 131,5mm. Jos vähentää vaiheiden toisen yksikön korkeus on noussut 138,8 mm. Yleensä oikeat laskentavaihtoehdot, älä päästä ulos vaatimuksia pidemmälle, voi olla monia, ja tässä tärkeintä - löytää mukavin vaihtoehto. Käytäntö osoittaa, että optimaalinen vaihe korkeus on etäisyys noin 180mm, joka vastaa tässä tapauksessa noin 14 vaiheet.

  Laskeminen portaat vaiheet zabezhnymi kuva

  Yleensä sillä tietämätön henkilö on todellinen pulma ratkaista, joka on helpompi vastakkaiseen suuntaan ja jatka eikä vaaditut mitat, ja vapaata tilaa portaita. Toisaalta, se ei ole aivan oikea, mutta tavalla portaiden voit puristaa ulos suurin. Haitalliset puolella tämä tapa toimia - se on vahva kaltevuus portaita. Tässä tilanteessa tavallinen suora marssi varustamaan erikoiskokeilla kutsutaan hanhi askel.

  Tikkaat omin käsin zabezhnymi vaiheet: valmistus ominaisuuksia

  Muotoilu pituusleikkuri portaikko pidetään vaikeasti - se on erittäin vaikea laskea, ja myös helppo tehdä omin käsin. Mutta kuten he sanovat, että ajatteleva ihminen, mikään ei ole mahdotonta - Making portaat zabezhnymi toimiin asiassa ei ole poikkeus. Täällä tärkeintä - ajattelemaan työvuorot, joka voidaan jakaa kahteen päävaiheeseen.

  1. Pyörivä, osa pituusleikkurin. Aloittaa tässä tarvitse laskea kulman laakeri asennuspaikalle - yleensä se määritetään leveys tikkaat (800 millimetriä tai enemmän). Jos pituusleikkurin rakenteen osa sijaitsee nurkassa, etäisyys on tarpeen poiketa molemmista seinistä. Yleisesti, sijainti leikkurilla nurkkaan helpottaa suuresti valmistusprosessia tikkaat - vaiheet tässä tapauksessa voidaan asentaa suoraan seinään, ja että on seuraava askel. Yksi heidän pää sidotaan tukeen ja toinen seinään - jälkeen pyörivään tai metallirunko asennetaan, voit turvallisesti siirtyä tahdon marssivat portaat.

  Kuinka tehdä tikkaat vaiheita zabezhnymi kuva

  Metalli portaikko vaiheilla zabezhnymi kuva

  Ja se täydentää valmistusprosessin portaita zabezhnymi vaiheita prosessi, kuten asentamalla tolpat ja kaiteet. Lisätietoja siitä, miten tämä tehdään löytyy muita artikkeleita sivuillamme.

  Lopuksi aihe kuinka tehty portaikko zabezhnymi vaiheita, sanon muutaman sanan materiaaleja, joista se on tehty. Periaatteessa kaikki on kuten tapauksessa tikkaat muita malleja - yleisin vaihtoehto on metalli-, puu- ja niiden yhdistelmät. Voit laittaa sen kaiken suhteen vahvistamisesta yksittäisten osien ja yleiskokoukseen tehdä portaita metallikehykseen - puuta, asiat ovat hieman monimutkaisempi, koska on tarpeen työskennellä massan erikoisvarusteita. Ensimmäisessä sovelluksessa tarvitsee vain Bulgarian ja hitsauskone - toisin kuin tämä etu, voit työntää haitta squeakiness, se tapahtuu, koska yhdistelmä materiaalista - halusimmepa sitä tai ei, mutta olen silti tulla millä hetkellä siellä on naarmuja.

  Kirjailija Alexander Kulikov

  • Miten rakentaa kuisti: tiili-betoni versio kättensä

  Technologies rakentaa kuisti taloon, melko paljon, mutta vain yksi niistä on todella yksinkertainen ja edullinen itsenäiseen ...

  Parveke - hyvä asia, mutta ei joka kotiin tai asunto on läsnä. Periaatteessa henkilö rahaa ...

  Pituusleikkurin portaat käsillään

  Vähentämiseksi mitat portaikon, jossa ei ole tilaa, sen sijaan interskaleeninen alusta valmistetaan pituusleikkuria, leveys linjan liikettä, joka on yhtä suuri kuin leveys suoraan vaiheet. Nämä vaiheet eivät ole kovin mukava, koska menee alas portaita, niiden leveys pienenee lähestyttäessä keskellä ja yksinkertaisesti hankala nostaa jalat. Samaan aikaan toisen pään vaiheen ovat paljon laajemmat kuin ihmisen askel. Jotta voitaisiin vähentää vaivaa seisoo kääntyvä varustaa pyöristetty seinät portaikon pienentää vaiheista, ja siten kustannukset niiden rakentaminen.

  Jotta voitaisiin vähentää näitä puutteita tarvitse käyttää kahdella tavalla:

  1. Zabezhnymi tikkaat voidaan järjestää ainoastaan ​​siinä tapauksessa, että vaakasuora etäisyys rinnakkaisten marsseja neljäsosa leveys vaiheissa;
  2. Laskea leveys vaiheet jollakin seuraavista tavoista, joka perustuu suhteellinen laajeneminen kaikkien pituusleikkurin vaiheiden vuoksi viivojen.

  Jos otamme esimerkiksi tikkaiden jossa on kaksi yhdensuuntaista ja pyörivät maaliskuuta pituusleikkurin annettuja ohjeita leveys laskennan vaiheita, joka korvaa alustan kerrosten välillä, laskelmat suoritetaan seuraavalla tavalla:

  1. Keskellä maaliskuun vetää viiva ABC - keskimääräinen linja liikkeen, jonka mukaan se on soveltanut leveys syötetty. Linja pitäisi alkaa pyöristetty kärki niin, että keskellä sijaitseva vaiheessa on jaettu pystysuora viiva täsmälleen puolivälissä aurinko. Lopulta, se osoittautuu sekvenssin jako. Mitä enemmän suoria vaiheita, mukavampaa on portaikko, ja siirtyminen suoraan toimiin pituusleikkurin on sileä. Syömällä kolme suora portaiden, piirtää viivan vaaka DE, torjua korkein niistä. Se alkaa se kulutuspinnan leveyden säätö kytkemällä keskellä A kaksi baaria linjaa liikkeen. Sen jälkeen, kun linja tehdään ennen rajan linjan viiva DE ja seuraava segmentti, on tarpeen edetä D E löytää seuraavat kohdat. Liitä kohtia, jotka saatiin vastaavien pisteiden numeroitu arvo, että lattia on merkitty linja liike. Lopullinen tulos laskelmat on vaakasuora projektio muodossa vastaanotettu pituusleikkurin portaat vasemmalla puolella. Vastaavasti, tehdä laskelmia oikealla puolella.
  2. Toinen laskutus menetelmä on seuraava: siirtyminen pisteeseen B linjan liike, mitata leveys ilmoittautunut sääntöjen mukaisesti niin, että pystysuoraan järjestetty linja ET jaettu puoli pitkin keskellä vaiheessa. Määrän perusteella suorien vaiheiden (3) saada segmentin AB pystysuuntainen ominaisuuksia DV ja viettää kalteva linja AU häntä kohti. Tämän segmentin pituus voi olla mikä tahansa, ja se on paikoitettu terävässä kulmassa lisäsoveltamisen merkinnät 7 se, joka vastaa seitsemän vaihetta. Yksi osa voi olla yhtä suuri kuin 3-10 mm riippuen paperin koosta vetämiseksi järjestelmän.

  Samoin, laskelmat leikku- portaat kaksi marsseja.

  Mitat tikkaat puolestaan ​​suorassa kulmassa laskettu graafinen verrannollinen tavalla. Tämä vaihtoehto on eniten kysyntää riippumatonta tuotantoa pituusleikkuria, joten niiden laskeminen on harkitsemisen arvoinen tarkemmin.

  Hyödyllinen video lukumäärän laskemiseksi ja askelten korkeuden jonkin portaat:

  Tikkaat, jossa on kaksi marsseja oikealla kulmat

  Valmistuksessa graafisen laskennan pitäisi tehdä oikaisua niiden epätarkan tuloksen. Tässä tapauksessa, mitat voidaan muuttaa aikana tekee, mutta sillä edellytyksellä, että vaiheet pysyvät samoina leveys ja liike linja ei vaikuta. Tietyt vaiheet voidaan muuttaa koko päissä suuntaan lisäämällä tai vähentämällä, jättäen samalla kulutuspinnan leveydestä keskellä.

  Poistamalla mitat piirustus tehty, korreloivat koot kaikki vaiheet käyttäen lisäksi. Kokonaismäärä toisaalta, on vastattava porrastuksen koko rajatulla alueella.

  Nämä kaikki ovat avainkysymyksiä riippumattoman tuotannon pituusleikkurin portaita. On huomattava, että ilman tiettyjä taitoja olet todennäköisesti tekemään työtä.

  Tämä video kuvailee asennus portaat pyörivä vaiheissa:

  Copyright © 2012-2018. Osittainen tai täydellinen kopiointi materiaalien on sallittu vain suora aktiivinen linkki.

  1

  You may also like

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  1 + 2 =