Kenen kustannuksella korvataan sähköä

Vaihtaminen mittari yksityistettyjen huoneistossa

Viime vuosina kotimarkkinoilla energoressursov toimii vahvistui rytmi. Tämä johtuu siitä, että Venäjän kansalaiset ovat aktivoituneet käytettäväksi kodinkoneet kuluttavat sähköä suuria määriä.

Vanhan metriä, jotka asennettiin 15-20 vuotta sitten, ei enää selviytymään dramaattisesti lisääntynyt kapasiteetti, joten ne täyttivät suunniteltua korvaaminen kaikkien kaupunkilaisten asuntoja.

Järjestyksen ylläpito ja uusiminen sähköteho metriä säädellään vaikuttamalla alueella Venäjä:

 • Siviililakikirja;
 • Hallituksen päätöslauselmaksi № 530 31. elokuuta 2006 numero 491, päivätty 13. päivästä elokuuta 2006
 • Asuntokauppalaki;
 • Liittovaltion laki № 261 marraskuussa 23, 2009.

Mukaisesti Venäjän lainsäädännön omistajien yksityistetty kiinteistö- ja rahastoyhtiöiden on varmistettava moitteettoman toiminnan sähköä metriä.

 • seurata niiden teknisen kunnon;
 • tehdä ajoissa tarkastus ja huolto.

Jos tällaisia ​​laitteita sijaitsevat puretuista tai sisällä kunnan tiloissa, vastuu niiden kunto ovat:

 • rahastoyhtiöt;
 • virtalähde organisaatiot.

Venäjän siviililain määrittelee omistajien oikeuksia yksityistettyjen asuntoja. Mukaisesti säännösten nykyisen lainsäädännön omistajat asuinkiinteistöinvestointien on oikeus valita oma aika ylläpidosta sähköteho metriä.

Ne voivat kieltäytyä korvaamaan niitä, mutta on muistettava, että kulutetaan energiaa he joutuvat maksamaan yliarvostettu korko.

Liittovaltion laki vaatii omistajat yksityistettyjen asuntoja suorittaa korvaaminen sähkömittareiden saadessaan ilmoituksia energosbytochnyh yritysten kannalta säädetty laissa.

Myös korvaaminen metriä tarvitaan lopussa käyttöikänsä.

1

Hallintovastuuta yhtiön

Tehtävät rahastoyhtiöiden mukaan siviilioikeuden alueella voimassa Venäjän federaation.

Artiklan mukaan 543 siviililain, yhtiön on omalla kustannuksellaan säilyttää ja muuttaa laskurit sijaitsee:

 • porrashuoneet;
 • yksityistettyihin asuintiloja.

Päätteeksi välisissä sopimuksissa ja vuokralaisten yksityistettyjen ominaisuudet on erillisenä eränä osoittaa oikeudet ja velvollisuudet osapuolten, joka olisi ehdottomasti noudatettava.

Osana yksityistämistä kunnan asuntoja? Katso täältä.

Kenen pitäisi muuttaa sähkömittari on yksityistetty asunto?

Mukaisesti säännösten Venäjän federaation hallitus Resoluutio № 530, omistajat yksityistetty asuntoja pitäisi kantaa taloudelliset kustannukset:

 • asennukseen ja irrotukseen sähköenergian mittari;
 • huolto ja korjaus laitteen;
 • tarkistaa sähkömittari tai kalibrointi, tai mezhproverochnomu välein.

Liittovaltion lainsäädännön voimassa alueella Venäjän federaation säätelee menettely korvaavan sähkön metriä.

Vastuu toimenpiteiden toteuttamiseen korvaus- ja huolto sähkölaitteet on seuraava:

 1. Omistajat yksityistetty asuntoja omalla kustannuksellaan maksamaan korvaaminen laskurit, jotka sijaitsevat sisällä tiloissa.
 2. Rahastoyhtiöstä tekee omasta korjaus ja uusiminen metriä asennettu porraskäytävissä, koska tällaiset laitteet ovat omaisuutta talon.

Vuonna 2015 omistajat monitariffimittareita laskurit tulisi ohjelmoida käyttämään laitteita yhteydessä voimaan liittovaltion laki "laskemisesta Time".

Nämä toimet toteutettiin useassa vaiheessa:

 • uudelleenohjelmointi laskuri 1 tunti sitten - ennen 26 päivä lokakuuta 2014;
 • kieltäminen kausiluonteinen siirtymäaika - jopa 29 maaliskuuta 2015.

Lopussa uudelleenohjelmoinnin menettelyn, omistajan mittarin on annettava kirjallinen hakemus energosbytochnuyu yritykselle sen asiantuntijaryhmä teki oplombirovku.

Jos omistaja usean nopeuden laskuri ei täytä uudelleenohjelmointi, hän joutuu maksamaan sähköstä täydellä nopeudella.

Monet kaupunkien kiinteistöjen omistajat ovat usein herää kysymys: kuka on muuttaa sähkömittari yksityistettyjen asunto? Kattava vastaus se voi antaa toimivat alueella Venäjän federaation siviililain.

210 artiklan 13 luvun sekä Venäjän federaation valtioneuvoston periaatepäätöksen № 530 31.08.2006, velvoittaa omistajat yksityistetty asuntoja, jolle mittari sijaitsee kotelon sisällä, omalla kustannuksellaan suorittaa:

 • uusiminen;
 • säännöllistä huoltoa.

Johtuen siitä, että sähköteho metriä, joka sijaitsee porraskäytävissä kerrostalojen ovat omaisuutta rakenteen, kaikki huolet niiden huolto ja vaihtaminen maksettavaksi rahastoyhtiöiden.

Tätä menettelyä säädellään vaikuttamalla alueella Venäjän federaation ja erityisesti valtioneuvoston periaatepäätökseen № 491 13. elokuuta, 2006.

Tehtyjen sopimusten välillä omistajien yksityistetty asuntoja ja rahastoyhtiön olisi määriteltävä tarkasti, miten ja kenen kustannuksella tehdään huolto ja vaihtaminen metriä.

Mitä veroja maksaa yksityistettyjen asunnon? Lue tässä artikkelissa.

Tarvittavat asiakirjat yksityistämiselle talon? Yksityiskohtainen vastaus tähän.

Mieti kysymyksiä, jotka johtuvat usein omistajien asuntoja korvaamisesta mittarin.

Energosbytochnye organisaatiot lähettää tilaajilleen tarpeesta ilmoittaa tietyn ajan (30 päivää) tilalle sähkömittarit.

Siinä tapauksessa, kun omistajat yksityistettyjen talojen jättää tämän viestin, keskimääräinen tilavuus kulutus käytetään laskennassa käytetystä energiasta.

Jos omistajat kaupungin asuntoja, ja 3 kuukauden sisällä, eivät täytä vaatimusta energosbytochnoy yritys, kun maksaa asiantuntijat käyttävät hyväksyttyjä standardeja lainsäädännön tasolla.

Liittovaltion Venäjän lainsäädäntöä noudattaen yksityistettyjen asuntoja valvoa teknisen kunnon sähkömittareiden, jotka sijaitsevat sisällä tiloissa:

 • Kun tarvitset omistajat ovat omalla kustannuksellaan suorittaa korvaaminen sähkölaitteet.
 • Kun tarvitset vaihtaa mittari asennettu purkamisen, kaikki tapahtumat järjestetään rahastoyhtiön nämä laitteet on käsitelty asumisesta.

Video mittarin korvaaminen

  • Julia Mortgage tallennus 9 syyskuu
  • Valo katonok kirjoittaa Miten ostaa tontin yksittäisten asuntojen rakentamiseen hallinnossa?
  • trocuatrec338 kirjoittaa Miten saada asuntolaina jos virallinen palkka on pieni?
  • Valencia tallentaa kiinnitykset maahanmuuttajille
  • Alex kirjoittaa yhteistyössä lainanottaja kiinnitys

  Kaikki oikeudet pidätetään 2017

  Täydellinen tai osittainen kopiointi kielletty lailla!

  Muuttaminen mittari - jotka pitäisi tehdä se purkamisen vuonna 2018

  Korvaaminen sähkömittareita alueella Venäjä - se on normaali menettely, jota rutiininomaisesti. Kuten tiedetään, tätä työtä, kuten muutkin, on maksettava. Mutta tässä tilanteessa, ja herää kysymys: kuka on käyttää rahaa tiskillä korvaava - vuokralainen tai valtion? Loppujen lopuksi se ei ole tarpeellista vain ostaa uuden laitteen, mutta myös maksaa työn asiantuntija.

  Tämä ongelma on johto-organisaatio on usein syynä keskustelua. Varmasti sanoa kumpi puoli laki on joskus melko vaikeaa. On olemassa useita hienouksia, vain tietää, että voit saavuttaa oikeudenmukainen ja oikea ratkaisu tilanteeseen.

  Kun vaihto suoritetaan sähkömittareita

  Ennemmin tai myöhemmin, kaikki laitteet tulee rappeutumaan. Niin, ja sähkömittari on sen toiminta-ajan. Kun se päättyy, se on vaihdettava. Toisin kuin muut laitteet, joita voidaan käyttää, kunnes täydellinen virhe, sen käyttö on kielletty jatkamasta. Joten rikkonut hänen piirteensä ja todisteita, jotka osoittivat hänen eivät ole totta. Näin ollen, tärkein syy korvaaminen tällaisen laskurin on, että se on vanhentunut.

  Tietenkin voi olla tilanteita, jolloin se hajoaa. Näin voi käydä, jos ei sen käyttöä tai muista syistä. omistaja itse ei ole kiinnostunut jatkamaan viallisen laitteiden esintyy usein useita epäsuotuisimmat itselleen. Esimerkiksi merkinnät ovat virheellisiä, niin että joutuvat maksamaan paljon enemmän rahaa sähkön. Siksi on erittäin tärkeää kontrolloida tarkkaan tuotteen kulutuksesta aikana vikojen havaitsemiseksi. Tällöin myös poistaa vanha ja asentaa uuteen laitteeseen.

  Määrittää käyttöikä laite on varsin yksinkertainen. Valmistaja on yksilöitävä sen pakkaukseen ja antaa takuun tuotteisiinsa. Jos tänä aikana, laite tulee toimintahäiriö tai huonosti toimiva, korjauskustannukset tai palauttaminen korvaa uusi yhtiö, jonka hän osti.

  Periaatteessa asennus tällaisten laitteiden hoitaa asiantuntijoita, jotka ovat organisaation omat työntekijät, joka toimittaa sähköä. He tietävät erityispiirteet ja vivahteet tätä työtä, on tarvittavat tiedot ja kokemus. Muista tarkistaa asennuksen jälkeen korjattavissa vain kytketty asuntoja.

  Asentamassa sähkömittarin niin merkittävä. Koska laatua toteutus riippuu myöhemmin laitteen toimintaa. Ajoittain suorittaa rutiinitarkastuksia sen käyttökelpoisuuteen. Tässä tapauksessa ottaa lukemia. Jos vika suunnittelussa, se puretaan ja vaihdetaan toiseen. Säilyttämään todisteet, käyttäytyminen uudelleenlaskennan.

  Sen jälkeen, kun laite on asennettu, se on sijoitettu tiiviste. Se osoittaa, että kukaan vapaaehtoisesti ei ratkaise hänen työnsä, mitä tehdä ehdottomasti kielletty. Näin kuluttaja voi huijata palveluntarjoajan eikä tarvitse maksaa osan energiasta kulutetaan. Tällaisten tilanteiden välttämiseksi on suojautua ja laskuri turvata plakkia, joka on valmistettu lyijyä ja on erityinen kuva. Se rikkoo sinetti ainoastaan ​​kahdessa tapauksessa: korvata tai tarkistaa laitteen.

  Tiiviste voidaan repiä irti ja mitään vikaa laskuri haltijalle. Käytännössä on tapauksia, joissa tämä tapahtuu muista syistä voinut vaikuttaa. Tämä ongelma syntyy usein käytävillä, jossa vieraita erityisesti aiheuttaa tällaista vahinkoa. Tässä tapauksessa on tarpeen puuttua välittömästi organisaatio, joka tarjoaa sähköä. Tämä mahdollistaa suojautua maksut ja muut epämiellyttäviä tilanteita. Esimerkiksi hieno määrääminen.

  Vaihtaminen sähkömittari sisääntuloaulassa: Kuka olisi suoritettava 2017-2018 vuosi

  Useinkaan korvauskustannusten laskurin kuluttaja itse. Selittämään sitä yksinkertaisesti riitä. Hän ei tuntenut heidän oikeutensa ja velvollisuutensa, lähinnä sen huolimattomuudesta tai yritys on erityisesti salannut nämä tiedot häneltä. Ja tässä tilanteessa, hän vain käytti tietämättömyys kuluttajien heidän edukseen.

  Jottei tämä tilanne ei, sinun täytyy lukea huolellisesti kaikkien ehtojen välisen sopimuksen osapuolten. Se on määrätty, ja hetki. Tämän tarkoituksena on varmistaa, että kysyntä palveluntarjoajalta.

  Pohjimmiltaan tämä asiakirja on laadittu standardin malliin. Siinä esitetään, millä edellytyksillä korvauskustannusten sähkömittarin sisäänkäynnin kantaa yhtiö toimittaa tavarat. Mutta joskus kohde poistetaan erityisesti. Sitten näyttää myyjä että jotain on mahdotonta, eikä ole mitään syytä. Tässä tapauksessa on maksettava ostajalle. On tapauksia, joissa tilanteen ratkaisemiseen meneillään tuomioistuimessa. Se viittaa suoraan hänelle apua kuluttajalle, joka ei määritelty etukäteen todennäköisyyttä tarve korvata laitteeseen. Mutta kuten käytäntö osoittaa, hänen saatavansa jää tyydyttämättä. Siksi on häviäjä.

  Jos tarkastellaan näkökulmasta lakia tästä asiasta, niin se tarkoittaa, että asunnon tai talon, joka oli aiemmin yksityistetty, asennus-, vaihto- ja näiden laitteiden huoltoa toteutetaan omistajat omalla kustannuksellaan. Nämä tiedot on esitetty muita määräyksiä. Niinpä omistaja jälkeen kertymässä sertifioitu sähkömittari, yksinkertaisesti velvollinen ilmoittamaan asianomaisille viranomaisille siitä suorittamisesta menettelyn ilmoittaen hänen rekisterikilpi. Tämä mahdollistaa sen, että laitteet kirjattavaksi edelleen hallita viitteitä siitä lähetetään, ja suorittaa tarvittavat tarkastukset niiden tarkkuus. Kun testi on, sille annetaan omistajalle, joka itsenäisesti tai avulla sähkömiehen palveluja laittaa sen paikalleen. Hyvin usein, että tämä työ on tehty oikein, järjestö suosittelee sen asiantuntija. Hän valvonnalle huollettavuutta laitteen ja asettaa tiiviste.

  Jotkut taloudellinen tilanne ei anna mahdollisuutta maksaa korvaaminen mittarin, joten ne johtavat menettelyn itsenäisesti. Kuten käytäntö osoittaa, se on täysin mahdollista ja melko hankalaa. Mutta sinun täytyy tietää perusasiat Tällaisten laitteiden toimintaa suorittaa oikein yhteyden. Ennen kuin alkaa miettiä sitä, sinun täytyy soittaa palveluntarjoajaan, niin että hän antoi luvan. Voit tehdä tämän, käydä läpi joitakin pakollinen menettely, joka koostuu useista vaiheista. Ensimmäinen on suunnittelun hakemuksen, toinen - valtion velvollisuus maksun, joiden määrä on enintään 350 ruplaa. Määrään sisältyy maksun täyttövarustus. Työntekijä sopivana ajankohtana omistajan tulee kotiin, tarkastaa sähkömittari ja laittaa tiiviste.

  Mutta kun se tulee laskuri, joka on asetettu suulla, niin laissa säädetään muita vaihto sääntöjä. Eli meidän valtion työn hoitamiseen tarvitaan organisaatio, joka tarjoaa palvelun. Tämä on tehtävä kokonaisuudessaan ja maksaa kaikki tarvittavat kulut ohjatun ja uudet laitteet. Sama tilanne on tyypillinen asuntoja, jotka ovat kunnan omistukseen.

  Tietäen ominaisuuksia ja vivahteet tämän prosessin, voit välttää paino ongelmia ja säästää rahaa.

  1 kommentti

  Hyvää päivää! Selittäkää onko Mosenergosbit oikeus ja minkä lain nojalla eivät ota mittarilukemat johtuu siitä, että se on asetettu jo pitkään, ja se pitää vaihtaa. Sopimus Mosenergosbyta päättelin. Mittari toimii oikein, ja miksi sen korvaaminen on tehtävä minun kustannuksellani? Kiitos!

  Kenen kustannuksella on korvattu sähkön: säännöt ja menettelyt

  Vaihtaminen sähkömittareiden voi tapahtua eri syistä.

  Mittari voi vaurioitua, voisi lopettaa elämänsä, hän voi teknisesti vanhentuneita, tai sähköyhtiö tilaaja kannattaa asentaa nykyaikaisempi monitariffimittareita Laite tallentaa merkittävä raha sähköstä.

  Kuitenkin vaihdettaessa sähkömittareiden on hyvin vaikeaa, koska siellä on paljon sääntöjä ja lakeja, Sinun on noudatettava omistajan tai muun tilaajan jakeluyhtiön. Monet eivät tiedä, kenen tilille edellyttää sähkön kauppa Moskovassa ja muissa Venäjän kaupungeissa.

  Jos eläkeläiset maksavat veroa yksityistetty asunnon? Vastaus on selvittää juuri nyt.

  Kunnossapito ja uusiminen sähkömittarit sovelletaan Venäjän laki:

  • Art. 543 ja Art. 210 siviililain;
  • Asuntokauppalaki;
  • Liittovaltion laki №261 FZ 32.11.2009;
  • Liittovaltion laki №102 FZ 26.06.2008;
  • päätöksestä valtion Standard Venäjän federaation;
  • RF Valtioneuvoston asetus №530 ja №491.

  sisällön ↑

  Tarvitseeko minun vaihtaa sähkömittari omalla kustannuksellaan? Riippuen sijainnista laskuri sisällä asunnot (omakotitalosta) tai ulko-ovi, vastuu kunnosta ja oikean toiminnan sähkö ovat joko omistajan asunnon tai rahastoyhtiö.

  Opetella poistaa radio asunnossa Internetin kautta voit oppia artikkeli.

  Omistajan asunnon yksityistettyjen asuintiloja on varmistettava turvallisuus ja koskemattomuus sähkön sekä niiden kunnossapitoon.

  Viallisten, vanhentuneita tai eivät sovellu hyväksyttyjen normien sähkön Se on omistajan vastuulla tilojen. Kustannukset korvaamista kokonaan maksettu omistajan yksityistettyjen asuntoja.

  Kenen pitäisi muuttaa sähkömittarin neuvoston litteä? Siviililain nojalla, korvaa laskurit on omistajan vastuulla asunnon.

  Koska tilanteessa, jossa vuokralainen asuu asunnossa sosiaalisesta työsopimukseen asunnon omistajalla on kunta, korvaaminen mittarin ja maksu on suoritettava kunnan viranomaiset.

  Todellisuudessa ohjaus ja jakeluyhtiöt tarvitse maksaa korvaaminen vastuullinen työnantaja vedoten siihen, että työnantaja on vastuussa tilaaja sähköyhtiö.

  Kuitenkin, mukaan Art. 539 siviililain, jolloin tilaaja Sen pitäisi olla rahastoyhtiö. Siten vaihto ja korvaus työstä korvaamisesta sähkömittarit Asuntotoimistosta on suoritettava rahastoyhtiö.

  Jos rikoslain mukaan on suoritettava Kulut vastuullinen työnantaja, otettava yhteyttä kotelon tarkastus valittavat rikoslain.

  Jos haluat tietää, miten voit maksaa sähkölaskua ilman komission täällä.

  Asetuksen mukaan Venäjän hallituksen 491, sähkömittareiden, joka sijaitsee puretuista sisäänkäyntien kerrostalot ovat obschedomovoy omaisuutta.

  Näin ollen kaikki työn ja kustannusten korvaamisesta sähkömittareiden on suoritettava rahastoyhtiö, jonka toimisto on talo.

  Kuitenkin lain mukaan mahdollisuus maksamisen teoksia asunnon omistajat, jos tällainen määräys on kirjoitettu sopimus omistajan tilojen ja rahastoyhtiön.

  Jos sopimus ei ole määritelty, niin kaikki kustannukset olisi perittävä rahastoyhtiö.

  Omistajan omakotitalon täysin maksettu korvaamiskustannukset epäonnistunut sähköteho mittari asetuksen mukainen RF hallituksen №530, koska se Hän on omistajan asunnon.

  Niissä harvoissa tapauksissa, joissa sähköyhtiö käyttäjä asuu kuntien yksityisellä sektorilla, korvaaminen sähkömittareiden toteutetaan samalla tavalla kuin kunnan ei-yksityistetty huoneistoa.

  Kun vaihdat mittari, on tiukat säännöt, joita on noudatettava.

  Jos rikotaan sijaisuusjärjestyksen ja tiivisteet rikkominen saat huomattavan hieno, Se voidaan tehdä myös rekisteröityä uudelleen prepaid energiaa maksiminopeuden viimeisen 3 vuoden aikana.

  Kanssa asianmukaista hoitoa yritys, joka energosbyvayuschuyu Se on velvollinen 10 päivässä lähettää ammattitaitoisen sähköasentajan ja vaihtaa mittari.

  On vaihdettava, nykyinen kesto joiden toiminta mukaan passi tiedot on päättynyt. Vanhentunut mittalaitteiden vaihdella.

  Jos Sähköenergiamittari on epäkunnossa, niin joka tapauksessa on mahdotonta yrittää korjata sen itse, koska se tiivistää laitteen valmistajan tulee rikottu ja valvontaelimen, joka merkitsee seuraamuksia.

  Kun vika havaitaan omistajalle tai toisen osapuolen on yhteyttä sähköyhtiö ja toimi seuraavasti:

  1. Hakea matka asiantuntija, kotiosoite ja epäonnistumisen merkkejä.
  2. Opi saapumisaika asiantuntija puhelun johtaja.
  3. Odota henkilöstö tarkistaa oplombirovku ja teknisen kunnon laitteen.
  4. Tarvittaessa vaihda mittari.

  Säännöistä käytön asuintilojen ja yhteistä omaisuutta kerrostaloissa oppivat tästä artikkelista.

  Voinko vaihtaa itse?

  Onko mahdollista vaihtaa sähkömittarin itse? On teoriassa mahdollista yksin tai kaverin kanssa asiantuntija vaihtaa mittari.

  Kun tällainen muutos olisi saatava virallisen luvan energosbyvayuschey yritys, ja poistaminen vanhojen tiivistys laskuri tulisi suorittaa, kun läsnä on erikoistunut Rahastoyhtiöstä.

  Self-vaihtaminen on ehdottomasti noudatettava teknisiä turvallisuussääntöjä.

  Miten muuttaa sähkömittarin? Kun vaihdat sähkömittari tulee noudattaa seuraavaa menettelyä:

  • kannattaa ottaa yhteyttä sähköyhtiön ja saada luvan korvaavan sähkön annostuslaitteen;
  • hankittava todistuksen, jota ilman se hankkii laskuri tallentaa;
  • Sinun täytyy saada lupa poistamiseksi sinetöintiä rahastoyhtiön (ehkä että CM lähettää tarkkailija);
  • sinun täytyy valita sopivan laskurin, mahdollistanut yrityksen ja myynti ja teknisesti sopivia korvattaessa vanhoja;
  • Sähköinen energosbyvayuschey lähetetään nyt tai on itsenäisesti (sähköasentaja on oltava 3 ryhmän sähköisesti);
  • tarvitaan purkaa ja tallentaa vanhan sähkömittarin testaamaan ammatillisten tietojen;
  • seurasi perustaa uusi laskuri ja varmista, että se toimii oikein;
  • sinun täytyy soittaa valvojan tarkastettavaksi ja sulkemista.

  sisällön ↑

  Jos alullepanija korvaaminen mittari on vesilaitos, omistajan tilojen lähetetään ilmoitus, jossa se raportoi tarvetta korvata mittalaitteen ja on määrätty ostaa laskuri ja maksamaan palveluista sen asennusta.

  Yleensä tämä tapahtuu, kun on kulunut edellisen työn yksikön kirjanpidon. Tapauksissa, joissa aloitti korvaava säädösten vuokranantaja, hänen tulee ottaa yhteyttä sähköyhtiö kanssa sopiva sovellus.

  Näytteitä kokoaminen hakemuksen perusteella väite omistajan rahastoyhtiö löydät sivustollamme.

  Kun olet asentanut uuden sähkönkulutusta mittari tilin tai omistaja jakeluyhtiön tilaaja olisi mahdollisimman pian kutsua asiantuntija, joka tarkistaa laitteen toimintaa ja pitämään tiivistys.

  Ilman näitä menettelyjä, uusi sähkömittari ei otettu käyttöön.

  Soittaa asiantuntija tulee ottaa yhteyttä hallinta tai jakeluyhtiön ja maksaa palvelusta mukaan kuitti.

  Asennuksen jälkeen uuden mittarin ja sen sulkemista haltijan liikkeeseen teko täytteet, joka olisi annettava rahastoyhtiö uudelleenlaskennan sähkön hintaa.

  Myös muista Pidä passi uuden sähkömittari, jossa päivämäärä tehdastestissä soveltuvuudesta tuotteen, ja log, joka osoittaa taajuuden väline tarkastuksia.

  Näin ollen, jos sähköinen mittari sijaitsee tasanteella, tai pidetään Asuntotoimistosta, korvaava laite on kirjanpito etuoikeus hallinnan tai voimayhtiön.

  Jos laskuri on asetettu asunnon omistajalla, korvaava laite maksaa hänelle huomattavan määrän, ja työssä, kun irrottaa ja asentaa uusi väline on noudatettava tiukkoja sääntöjä, jotka säädöksiä ja lakeja.

  Sääntöihin korvaavan sähkön voit oppia video:

  1

  You may also like

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  3 + 3 =