ZD taustakuva seinälle

3D-seinäpaperi - kolmiulotteinen taustakuva seinille, millaisia ​​tapahtuu, miten liimaa ja missä ostaa

Maailma ei pysy paikallaan, kolmiulotteiset tekniikat ovat päätyneet lujasti elämäänmme ja vähitellen kattavat yhä useamman alansa. Erityisesti tämä koskee koristelu sisustus 3d-taustakuva.

3D-elokuvat, 3D-pelit, maalaukset, piirustukset asfaltilla 3D ovat kirkkaimmat esimerkit siitä, miten voit tuntea suurimman osan kuvan tasaisesta pinnasta.

Muistatko ensimmäisen elokuvan 3d katselun vaikutelmia? Hyväksy, se on uskomatonta, upea, erittäin jännittävä! Täydellinen tunne todellisuudesta, mitä tapahtuu ja sinä, eikä sivussa, vaan tämän todellisuuden sisällä! Vaikuttaa siltä, ​​että on vain käden ulottuvilla, ja voit koskettaa mitä näet.

3d seinäpaperi taustakuvaksi - kolmiulotteinen kuva

Haluatko luoda tällaisen todellisuuden kotona? Nyt se on mahdollista, kiitos 3D-kuvataustakuvien. Mutta kaikesta ...

Kiinnostaako teema 3D-koristeluun? Suosittelemme, että tutustut vähemmän kiinnostavaan materiaaliin sisustukseen - 3D-paneelit seiniin.

3D-taustakuvat ovat suurikokoisia laajakuvanäytöksiä seinille, itse asiassa uusi sana viimeistelyaineiden alalla. Niiden tärkein piirre on, että ne luovat 3d-vaikutelman, kuvan voimakkuuden vaikutuksen. Kuva näyttää tulevan seinän tasosta suoraan tilaan.

Edut 3D-valokuvataustakuvista:

 • kulutusta kestävä;
 • helppo puhdistaa pesuaineella;
 • käytännössä eivät värjäytä ajan myötä;
 • myrkytön, ts. ympäristöystävällisiä materiaaleja;
 • tulenkestävä (käsitelty ei-palavalla alukkeella).

Nämä taustakuvat täyttävät kaikki modernit materiaalin viimeistelyvaatimukset, palvelevat sinua yli kymmenen vuoden ajan.

Mikä on 3d-taustakuva - pluses and minuses

1

Ehkä niiden ainoa haittapuoli on se, että piirustus ajoissa voi häiritä sinua!

On syytä huomata, että se ei voi ostaa taustakuvia 3D seinille, koska se on melko kallis viimeistelypäällyste. Hintojen leviäminen on myös hienoa ja riippuu kuvan koosta, monimutkaisuudesta, pohjan aineistosta, erilaisista taustakuvista. Valmisratkaisujen lisäksi voit tilata 3D-taustakuvia miltei kooltaan.

3D-seinäpaperit sisätiloissa tai missä on mahdollista käyttää

Kolmiulotteisen kuvien taustakuva on rajoittamaton.

 • Ravintoloissa, baareissa, hotelleissa. Tämä huoneen suunnittelu yllättää kävijät sen omaperäisyydellä.
 • Yökerhoissa. Jos lisäät kolmiulotteisen upean kuvan koko salin reunaan kuuroille kappaleille ja valon pelille - vaikutus on upea.
 • Missä tahansa asuintiloissa. Kolmiulotteisessa tapetoidussa lastentarhassa vauva tuntee itsensä satuissa. Pienissä huoneissa 3D-taustakuvan ansiosta voit visuaalisesti laajentaa tilaa. Ja tilavissa huoneissa tällainen taustakuva auttaa jakamaan sen useampaan vyöhykkeeseen. Kiinnittävät hellästi kylpyhuone ja keittiö - tämä pinnoite on vedenpitävä. 3D-taustakuvat sopivat paitsi seinille myös kattoon. Realistinen kuva hohtavan tähtitaivasta tai upeasta maisemasta on kaikkien mieltymyksiä.
 • Mainosalalla. Mainosjulisteesi 3D-kuvien avulla, jotka näytetään ihmisten korkeassa kulmassa, houkuttelevat potentiaalisen ostajan huomion paljon nopeammin kuin perinteiset.

Näin ollen 3D-seinäpaperi on yleismaailmallinen seinäpeite, jota voidaan käyttää kaikkialla paikassa.

Lisäksi kolmiulotteisen vaikutuksen omaavaa kangasta käytetään huoneen ulkopintojen liittämiseen. Alla olevassa kuvassa on alkuperäinen ja erittäin luova ajatus, jossa on suunniteltu autotallinportti.

3d taustakuvia autotallin ovelle

Kolmiulotteiset taustavalokuvat voivat olla tavallisia, yksittäisiä ja panoraamaisia.

Nimi puhuu itse, tyypillinen kokoinen taustakuva. Tällaisella tapetilla kolmiulotteista kuvaa ei ole valittu, yleensä nämä ovat geometrisia lukuja, abstrakteja tai kuvioita, jotka eivät vaadi piirustusta.

Normaali 3D-taustakuva (rulla) punaisella ornamentilla Normaali 3D-taustakuva (rulla) vihreällä ornamentilla

Edustaa tietyn kuvan fragmenttia mielivaltaisen (tai pikemminkin annetun) koon paneelissa. Voidaan käyttää liimaamiseen seinään itsenäisenä elementtinä tai sisustettuna rungon reunaan.

3D-seinäpohjainen paperi, jossa on suora vaikutus 3D-seinäpaperit mustavalkoisena

Suosituin ja uskomattoman tyyppinen pinnoite seinille. Tämä on yksi kangas, joka on suunniteltu liittämään kerralla koko seinään tai jopa kahteen. Tällaisen kankaan pituus voi kestää useita kymmeniä metrejä. Asunnoissa heidät sijoitetaan koko huoneen reunaan.

Panoraama 3d seinäpaperi - puu Panorama 3d taustakuvat - yötaivas

Koska puhumme kolmiulotteisista kuvista, on syytä mainita kaksi muuta tapettitietyyppiä - loisteputki ja LED.

Erittäin tehokas näyttää loisteputken taustakuva. Päivällä - tämä on tavallinen kolmiulotteinen taustakuva, jossa on kirkas kuvio. Mutta pimeyden alkaessa he muuttuvat: he alkavat säteilevät pehmeää, virtaavaa valoa.

Korostus on ratkaiseva rooli tällaisen tapetin käyttämisessä. Se toimitetaan loistelampuilla, joita kutsutaan myös mustiksi valolamppuiksi. Kiitos heistä, kuva saa erityistä realismia, elää.

Loisteputki taustakuvaan, jossa on kolmiulotteinen kuva Loisteputki taustakuva

Tämän sarjan mielenkiintoisimpia ovat LED-taustakuvat (LED-taustavaloineen).

Voit sanoa, että tämä on koko elektroninen järjestelmä, joka koostuu valtavasta LED-valaisimesta, jonka avulla voit toistuvasti muuttaa kuvaa mielestäsi ja mielialallasi.

Mielenkiintoisin on, että kaukosäätimellä ja jopa mobiilisovelluksella voit valita värin, kirkkauden tai koostumuksen, muuttaa huoneen rakennetta aina.

LED-seinäpaperi LED-taustakuvan vaikutukset seiniin

Tässä tapauksessa kannattaa mainita, että kiinalaisen tuotannon led-tapetti ei eroa luotettavuudesta eikä asennus- ja huoltotöistä.

Taustavalo 3D-taustakuva keittiön esiliinaan

Tämäntyyppisten tapettien myynti ja valmistus käsittelevät painotaloja. Helpoin tapa tilata irto-taustakuvia Internetin välityksellä.

Lisäksi ehdotettu standardi malleja, voit tilata taustakuvan yksinoikeudella tarina, tai niiden nykyisten luonnos (esimerkiksi valokuvan), tai käyttää palveluja asiantuntija, joka perustuu toiveiden luoda uuden tarinan kanssa kolmiulotteisen vaikutelman. Tietenkin, yksinoikeus on maksettava, mutta tulos on sen arvoinen!

Ja älä unohda 3D-valokuvataustaisten valintaa: niiden tyylin on vastattava huoneen yleistä suunnittelua.

3D-taustakuva-aineen tarttumisen tekniikka ei ole kovin erilainen kuin vinyyli- tai kuitukankaiden levittäminen. Kuitenkin on välttämätöntä toimia varovaisesti, tk. vahinko tällainen kallis pinnoite on sääli. Jotta kaikki onnistuu, noudata suosituksia.

 1. Erittäin tärkeä rooli on seinän kunto. Sen pitäisi olla täysin tasaista, ilman siruja, karheutta ja muita vikoja. Huolehdi tästä etukäteen (poista vanhat tapetit, zashpaklevat reiät ja muut valmistelutyöt).
 2. Panoraama-taustakuva vaatii erityistä huomiota. Liittäminen edellyttää paitsi tarkkuutta, mutta myös 2-3 hengen lisäämistä.
 3. Koska ne on liimattu 3D-taustakuvaksi, niin pienimmillään poikkeamalla kolmiulotteisuuden vaikutusta loukataan. Siksi aluksi "kuivalla" laittaa kaikki lattian osat muodostamaan koko kuva.
 4. Jotta voidaan poistaa mahdollisuus eroja, alkaa liimaamalla tilavuus valokuvatapettia oikea markup - käyttö taso (taso, jota sovelletaan, sileä piirtää pystysuora viiva kohdassa, jossa se on telakoituna nauhoja). Kuten tiedätte, tärkeintä on aloittaa oikea, muut bändit tasoittuvat.
 5. Käytä liimaa raskaaseen taustakuvaan, joka kiinnitetään seinään (ei tarvitse levittää tapettia).
 6. Pidä silmällä huoneen lämpötilaa, mieluiten + 20-25 astetta. Luonnollisesti ei pitäisi olla luonnoksia eikä lämpötilan muutoksia. Nämä vaatimukset säilyvät sekä liimauksen aikana että sen jälkeen päivän aikana.
 7. Reunat katkaistaan ​​vain sen jälkeen, kun ne ovat täysin kuivuneet.

Seinämaalauksin 3D-taustakuvat - tämä on universaali viimeistelyvaate, joka kirkastaa, elvyttää huoneen ja tekee siitä ainutlaatuisen ja toistamattoman. Kokeile, uskalkaa ja tee unelmistasi totta!

3d-taustakuvat - kuva mielenkiintoisista muunnelmista

Luova 3d seinäpaperi - jalanjälki Creative 3d taustakuvia seinille - nyrkki 3d taustakuvat seinille - eläintarha-luova

3d taustakuvia teini-ikäisessä huoneessa 3d taustakuvia makuuhuoneessa 3d taustakuvat - vuoret, rotkot Seinä 3D-taustakuva pyöreillä lohkareilla 3D-taustakuva tummalla tiilillä 3D Eiffel-torni makuuhuoneessa 3D-seinäpaperit olohuoneen sisustuksessa 3D Seinämaalaus - Abstraktio Seinällä oleva 3D-seinäpaperi - luova kartta 3D valokuva taustakuva seinälle - urheiluauto 3D-valokuvataustat seinälle - Hulk

Kommentit (0)

Tiedotushanke talon rakentamisesta omin käsin. Sivuston materiaalien täydellinen tai osittainen kopiointi on mahdollista vain ylläpitäjän kanssa tehdyn sopimuksen perusteella

Alkuperäiset 3D-taustakuvat seinille - kuva olohuoneesta

Kolmiulotteinen kuva on aina mielenkiintoinen havaittavaksi. Äänenvoimakkuus, väriefektit, kuvan täyteen upottamiseen tähtäävä illuusio antaa hämmästyttäviä tunteita. 3D-kuvan vaikutus voi toimia rentoutumiseen tai päinvastoin kehon värjäämiseen. Kauniit kuvat auttavat poistamaan väsymystä, psykologista stressiä tai vain rentoutumaan ylimääräisistä tiedoista. Yleensä laadukkaat valokuvat antavat pienimmän yksityiskohdan. Olohuoneessa trendikkäät 3D-taustakuvat ovat paras ratkaisu seinäkoristeluun, mikä näkyy esillä olevien sisustusten valokuvissa, jotka vaikuttavat kuvan kauneuden ja luonnollisuutensa ansiosta.

Kolmiulotteinen taustakuva ohuen huoneen sisustuksessa

3D-taustakuvan ansiosta huoneessa syntynyt ilmapiiri luodaan. Juhlava, viihtyisä tai mukava sisustus miellyttää sekä talon omistajia että vieraita. Kolmiulotteinen kuva, joka tunkeutuu huoneeseen olohuoneen seinästä, vie kaiken huomiota ja välittömästi upotetaan valokuvaukseen. Tämä muotoilu on miellyttävä aihe keskustelulle, aiheena tarkastelu ja jäljitelmä.

Jokainen taustakuva 3D-kuvassa on selkeästi tyylitelty ja helposti osa suunnitteluprojektia. Lisäksi nämä tapetit on liimattu paitsi seiniin, myös osittain kattoon tai oviin. Pääasiassa on selvittää, miten ne yhdistetään katon, lattian, huonekalujen ja tekstiilien viimeistelyyn. Tällainen taustakuva on hyvä ratkaisu paitsi uusien sisätilojen luomiseen, myös kosmeettisten korjausten tekemiseen. Oikean kuvan valitseminen ja lisävarusteiden vaihtaminen saat täysin uuden olohuoneen. Aika- ja materiaalikustannukset ovat vähäiset.

3 D taustakuva auttamaan alkuperäisen sisätila huone

3 D taustakuva kirkkain värein auttavat visuaalisesti laajentaa olohuone

3 D taustakuvat eivät ole kalliita tapa tehdä tilaa omaperäisyyttä

Käsite on peräisin 3D kolmiulotteinen. Tämä on kolmiulotteinen. Kukin esine voidaan pitää kolmiulotteisen, koska se on kolme ulottuvuutta - leveys, pituus, korkeus. Piirtäminen Mural luotu ansiosta erikoistekniikkaa ja kolmiulotteinen grafiikka. Kun tämä prosessi on aina eteenpäin, voimme odottaa, että lähitulevaisuudessa, monet koriste-aineita on samanlaisia ​​ominaisuuksia.

Tilaustöitä vaativat asiakkaan valinnan tahansa kuvan ja päätöksenteossa kangas tapetti erikoismateriaaleille. Seinämaalaus olohuoneen sisustus kuvassa on 3D-kuvan kustannuksella erityinen hiukkasia, jotka heijastavat valoa ja taittamalla sitä oikeaan suuntaan. Sen lisäksi kuvien valitseminen tällaista taustakuva on oltava tietoisia ajovalojen ja säännöt sen sijainti. Pidetään paras vaihtoehto UV-lamppuja. Ne edistävät kapasiteetin kuvan seinälle. Nämä yksinkertaiset temppuja auttavat täysin osoittaa kauneus ja realismia modernin Photowall.

Suurkokotulostus kuva on tietty tilavuus. Juuri tämä määrä on syy niiden suosion. Tunne liikkuvan kuvan seinälle sisälle huoneeseen yllätyksiä ja nautiskella. valmistustekniikka on samanlainen luomista Valokuva Taustakuvat:

 • Mallinnus kuvio tietokoneen;
 • Värien käyttämällä erityisiä ohjelmistoja;
 • Tulostetaan rullan perusteella.

Kesällä puutavaran 3 muoto D

Suuri ruusu tapetti olohuoneessa

3 D taustakuva loistava valinta pieni olo

Paperi voi olla useita erilaisia ​​- fleece, vinyyli tai paperia. 3D tapetti jaettu eri tyyppiä:

 1. Standardia. Kuvia ilman vastaavia luku. Se voi olla malleja, geometrisia kuvioita, koruja;
 2. Single. Tämä itsenäinen maalauksia tai pieniä fragmentteja, jotka voidaan liimata seinään tai huoneen osio. Ne voidaan suunnitella rungon ja ovat erikokoisia;
 3. Panoraama. Näillä pressut sijoitettu kokonaiskuva, ja ne eroavat suuresti kooltaan. Asentaa suoraan seinään ja tehdä muutamia kohtauksia ovat hyvin realistisia;
 4. Loisteputki. Pieni huone pimeässä hohtava saavutetaan johtuen sisällön erityisiä aineiden maali tapetti. Käytettäessä loistelamput yöllä kuvasta tulee fantastinen;
 5. LED. Tällaisten rainojen valmistamiseksi, joita tyypillisesti käytetään yhdessä muiden valaistus. Se on koko järjestelmän ohjataan kauko-ohjaimella ja muuttaa kuvan ihmisen tahtoa. Se on kallein ja monimutkainen suunnittelussa.

Suuret kukat tapetti olohuoneessa

Ornamentti 3 D muoto on hyvä elämiseen

Kiilto pinnalla tapetti, se on laminoitu. Pinta matta vaikutus on yleensä karhennettu rakenne. Parhaat materiaalit valmistuksessa kallein ylellisyystavaroita ovat viskoosia ja silkkiä. Ja lisätä kulutuskestävyyttä ja lujuutta erikoispinnoite.

Laajakuva suunnittelijat käytetään ratkaisemaan useita ongelmia kerralla - värikäs sisustus, korjaus huoneen koosta, liiton kaikkien osatekijöiden sisustus samaan tyyliin:

 • Suuri volumetrinen kuvat koristavat koko seinän tai joitakin sen osia. Esimerkiksi erottaminen huoneiden tapauksessa annoksina;
 • Pienemmissä huoneissa kuten kuvia helposti tarjota optinen suurennus tilaa;
 • Enemmän luonnollista väriä seiniin tulisi olla tasaisen valon spektrissä. Lämmin sävyt tekevät tilaa mukavampi ja tilavampi kylmä;

Lämpimät värit tekevät olohuone niin mukava ja kodikas

Pääpaino olohuoneessa suositellaan vain 3 D taustakuva

Tärkeää! Yleinen käsite olohuoneessa voidaan jatkaa ainoastaan ​​3D tapetti. On parempi, että valokuvan seinällä oli jatkoa yhteinen teema, eikä erillinen objekti huutaa.

 • Abstrakteja maalauksia ovat ihanteellisia modernistinen tai huoneen tyyliin hi-tech. Enemmän hyväksyttävän klassikoita panoraama kuva. Tietenkin panoraamakuva on oltava lakien genre olohuoneen poikki;
 • Osa tyypeistä 3D tapetti täydellisesti rinnalla seinään paneeleiden tai koriste listat.

Valmistelussa pintaan kiinni 3D tapetti, varmista, että kaikki pinnat sileiksi. Pienetkin virheet voivat vahingoittaa terää ja rikkoa kuvan. Seinämän kiinnittämiseksi on valittu liimaa, joka levitetään suoraan seinään. Työskenneltäessä 3D taustakuvaksi seinät noudattaa lämpötilan säätö ja seurata ilman luonnoksia. Kuvassa muutamia esimerkkejä suunnittelu olohuoneessa.

Erinomainen suoritusmuoto 3 on D kuvio vihreä kasvillisuus

Kirkas aksentti valkoinen olohuoneen muodossa ruusun terälehtiä

Suuret kukat 3D tapetti olohuoneessa antaa tuoreus

Ideoita sisustus 3d taustakuvia

Kun koristelu huoneeseen yleensä harkita sen tarkoitusta ja mukaisesti valitun tyylillinen suuntaan. Olohuone voi ottaa toteuteta mitään luovan projektin. Tilava taloa hallussaan paljon kävijöitä ja on paikka eri vapaapäiviä. Pienissä huoneistoissa lisäksi vieraiden vastaanotto, se on suosikki paikka seurustella perheen. Jotkut ideat ovat melko yksinkertaisia ​​toteuttaa:

 • lumihuippuiset vuoristomaisemat sininen ja valkoinen väri. Toisaalta, sinisen sävyjä hyvä psyykkinen henkilö, nopeasti rauhoittava ja viritys liiketoimintaan tuulella. Toisaalta, huone kylmässä varjossa tulee keidas tuoreuden lämpimänä vuodenaikana, lisäämällä pieni huone;
 • Tila teema näkyy yksi seinä ja katto. Salaperäinen planeettoja, sumuja, tähti kuvia ja laivat tarjoavat koko tilan huoneen tukemaan tätä teemaa. Tätä helpottaa tavallinen seinät, laminaatti harmaa-beigen sävyjä, sisäänrakennettu valonheittimet;
 • Panoraamanäköalasta talot ja puutarhat ovat täydellisen taustan sijoittamisesta verhoiltuja huonekaluja olohuoneessa. Istuttava sohva, voit saada täyden tunne metsän vieressä vesiputous. Tai puutarhassa joukossa kukkivat syreenit;

Metsä Trail 3 D taustakuva on erinomainen istuimet

Sea aalto olohuoneessa sisustus

 • Kuvia illan kaupungin luo rentouttavan ilmapiirin katolla metropoli tai helposti tukea mielialan puolue;
 • Azure ranta seinälle, paju huonekalut, trooppisesta puusta ja matto toistaa väri hiekkaa luo illuusion läsnäolosta rannalla. Asianmukaiset musiikkia ja cocktaileja auttaa rentoutua rankan päivän asunnon omistajat;
 • Olohuoneessa nuoren tytön on varsin sopiva kirkas maalattu kukkia, perhosia ja koristeet. Värilliset pehmeitä tyynyjä, mukavia tuoleja, kulta ja hopea upotus huonekalut luovat romanttisen ja unenomainen tunnelma;

Suuret ruusut ovat erinomainen vaihtoehto olohuoneen nuori tyttö

Herkkä kirsikka oksaa sisustaa olohuoneeseen

 • Museo kuva vanha linna tai taidegalleria soveltuu ystäville rauhaa ja mukavuutta. Klassinen tyyli luonnollisesti antamissa 3d tapetti;
 • Tilava olohuone on suuri maa taloja käytetään 3d-kuva valtava kukkia. Väristä riippuen sisätilan se voi olla teetä ruusut, valkoinen krysanteemit kukinta kentät tai kuvan;
 • Elämiseen eko-tyyliin, käsin piirretty kuva on valittu tai sademetsään maisemia vesiputouksia, eläimiä ja kukkia.

Chic vesiputous olohuoneessa 3 D taustakuva

Valitessaan taustakuva on tarpeen keskittyä koko, korkeus ja vaaleus huoneen. Pienet huoneet ovat liian iso kuva ei ole kovin tarkoituksenmukaista, koska se luo vaikutus murskaus. Sen sijaan suuret huoneet pieniä kuvioita katoaa, ja näyttää pois paikaltaan. On mahdollista ottaa huomioon suunnittelijat neuvoja käytöstä valokuvan tapetteja sisustus:

 • Pieni Olohuoneessa on parempi käyttää taustakuvan visuaalinen näkökulmasta. Liimaa ne paremmin koko alueen seinän. Tämä tekniikka mahdollistaa laajentaa tilaa suurin;
 • Herkkä pastellivärejä vähentää ahdistava vaikutus suuri luku, ja tumma osa huoneen optisesti siirtyy pois;
 • Sisustus on tilava olohuone, jossa on paljon auringonpaistetta voit käyttää mitä tahansa taustakuvia. Suuri kuva, kehon rakenne, monivärinen glitter tai voidaan helposti sijoittaa mihin tahansa seinään. Ainoa asia huomata on huonekaluja. Jos tapetti on kirkas, huonekalut on parempi valita enemmän rauhoittavia värejä. Kääntäen, jos kirkas aksentti huonekaluja, joten tapetti ei pitäisi vetää kaiken huomion. Kiilto on hyväksyttävä tapetti seinillä puolella ikkunan. Suorassa kosketuksessa valokeilassa valo näyttävät vääristää kuvan;
 • Erottamiseksi huoneen vyöhykkeisiin tulisi valita kuvion mukaisesti merkitys kussakin paikassa. Rentoutumista ja asianmukaista lepoa soveltuvat maisemia, kuvia kasveista ja lampia. Huoneeseen, joka on tarkoitettu vieraiden vastaanotto, orgaanisesti sovi abstrakteja maalauksia, valokuvia ilta kaupungeissa.

Covert pienessä olohuoneessa

City yöllä pienessä huoneessa

3d Nykyaikaiset pinnoitteet ovat edut, joita on mahdotonta ole kiinnittää huomiota. Ne täyttävät turvallisuusvaatimukset ja tuotetaan missään projektissa. Myös tiettyjä ominaisuuksia:

 • kestävyys;
 • Suojan UV-säteiltä. Tämän ansiosta pitkän säilyttää houkutteleva ulkonäkö ja ei haalistu;
 • Helposti märkä hoito;
 • Myrkyttömiä;
 • Tulenkestävä käsittelemällä erityinen yhdiste.

Tapettia 3D alkuperäisestä määrästä tekee olohuoneeseen. Voit voittaa tahansa aiheesta. Onko se kesäkahvila ja kukka kentät, joki tai rannalla, se on vain tärkeää valita sopiva kalusteet ja sisustus yksityiskohtia.

Merenranta olohuoneessa auttaa syöksyt kesälakaksi

Jako osiin on suureksi avuksi lisätä ja päivittää huone

Pieni Olohuoneessa on suositeltavaa käyttää 3D tapetti sisämaassa, kuten näkyy kuva. Erilliset alueet kasvaa ja päivittää huoneeseen.

Vihje! Katsokaa kolmiulotteisen kuvan kannattaa etukäteen. Tullakseen tehokkaasti ja kuva määrään, on välttämätöntä katsoa kaukaa. Jos huone on liian pieni, 3D vaikutus ei välttämättä näy.

Jos et voi pysyä 3D tapetti seinällä, sinun kannattaa harkita mahdollisuuteen asettaa kattoon, oven tai huonekaluja. Kiinnitetty kattoon, käyttää mallia fluoresenssin linja. Tulee upeimmista kuvia taivaalle. Visuaalinen vaikutus saavutetaan, sisustus päivitys on taattu.

3D taustakuvia seinät: valokuva-luettelo sisustus, suunnittelun tekniikoita suunnittelussa

Markkinoilla viimeistely materiaaleja jatkuvasti popping eri uusia kohteita, ja käsitellä niin valtava valikoima ei ole helppoa. Tässä artikkelissa käsitellään yksityiskohtaisesti niin suosittu laji viimeistely materiaalia, kuten 3D taustakuvia Seinien: valokuva-luettelo valmiita ratkaisuja osoittaa kaikki annetut tiedot. Käsitellään myös etuja ja haittoja, päätyyppiä irtotavarana Photowall, miten ne eroavat toisistaan ​​ja miten niitä käytetään sisätilojen asunnon.

3D-taustakuvia käytetään usein sisustusta eri huoneissa

Ominaisuudet käytön 3D-kuvan taustakuvia seiniin

On monia tapoja elvyttää kyllästynyt huoneen sisustus. Yksi käytännön, tehokas ja edullinen vaihtoehtoja - 3D taustakuvia seiniin. Valokuva esimerkit osoittavat, kuinka muuttui täysin tasainen ansiosta taustakuva.

Seinämaalaus seinällä pystyy muuttamaan näköhavainnon

Vaikka 3-D tapetteja sopii täydellisesti lähes kaikki mallit, suurimman vaikutuksen he tekevät etäisyydestä. Kuitenkin Internet voi löytää hienoja esimerkkejä käytöstä stereoskooppisen kuvan tapetteja sisätilojen pienasuntojen tai jopa gostinok. Tärkeintä valita oikea kuvan kokoa ja väriä tapetti, ja älykkäästi valita paikka niille sisämaassa.

Kolmiulotteinen tapetti kuva puut ovat ihanteellinen luonnon ystäville

Vaikutuksen tehostamiseksi voi olla kauempana ultraviolettivaloa, esimerkiksi lamppujen tai BLB-Woodin lamppu. Niiden lähettämä valo on tuskin havaittavaksi ihmissilmälle, mutta se soveltuu syvyyttä ja realismia. Asentaminen nämä lamput vaativat jonkin verran taloudellista panostusta, mutta vaikutus kolmiulotteisia kuvia valaistun suorassa kulmassa, on yksinkertaisesti unohtumaton.

3D taustakuvia seinälle - suuntaus sisustus

Tärkeimmät edut 3D Photowall

Seinämaalaus 3D on ominaista hyvä kestävyys kulutusta ja täyttävät kaikki vaatimukset paloturvallisuuden. Ne on valmistettu ympäristöystävällisiä materiaaleja, ja ne ovat hyvin läpäisevät ilmaa, niitä voidaan käyttää myös lasten huoneet. Nämä taustakuvat eivät pelkää kosteutta, likaa, äärimmäiset lämpötilat, UV-säteilyä, ja sitten hoitaa ne eivät aiheuta mitään ongelmia - helpoimmin pestä pois lian tavanomaisia ​​pesuaineiden tai yksinkertainen saippualla ja vedellä. Elinkaarensa yli 10 vuotta, ja ajan mittaan ne eivät pala eivätkä menettävät alkuperäisen ulkoasun.

3D taustakuva kuva meren antavat mahdollisuuden nauttia upeista näkymistä päivittäin

3D Taustakuva erittäin koriste. Toisin kuin perinteiset Valokuvatapetti niin suosittu muutama vuosikymmen sitten, he eivät voi vain koristella huoneeseen, vaan myös luoda illuusion todellisuudesta kuvattu nämä kuvat.

Tilavuudeltaan taustakuva kuva vuoret

3D tapetti kaltainen "työntää" seinään, kiinnitä syvyys tilaa, mikä helposti piilottaa puutteita suunnittelussa. Niiden avulla voit visuaalisesti suurentaa tilaa, laajentaa kapea käytävä, nostaa matala katto. Kaunis 3D taustakuvia seinälle (kuva internetissä resurssit tarjoavat monia mielenkiintoisia ratkaisuja) tulee olemaan keskeinen osa suunnittelua, ja suuri sali ja tyypillisessä käytävä, joka usein ei löydy sijaa eniten pieniä huonekaluja, eikä monimutkaisia ​​ideoita.

Vedenpitävä ja pestävä 3D taustakuvia kylpyhuoneeseen

Niitä käytetään usein myös erillinen tila toiminnallisiksi alueille. Tämä saavutetaan ei ainoastaan ​​koon vuoksi tai kuvan, mutta myös johtuen niiden värin liuokseen.

Jokaisessa huoneistossa on ainutlaatuinen 3D taustakuvaksi seinät. Luettelot Photo toimitettiin erikoistuneita sivustoja, jotka auttavat tekemään oikean valinnan. Nämä sivustot tarjoavat usein asiakkailleen kehittää räätälöityjä taustakuva. Kun kaikki asiat on sovittu, erittäin kolmiulotteinen painatus kestää vain muutaman tunnin.

3D maalauksia moderni sisustus

3D tapetti on tiettyjä haittoja. Huolimatta suhteellisen helppo liimausta, pinnan alla ne on huolellisesti pre-align. Liitoskohdat, kuoppaan tai karkea tuo tyhjäksi kaikki etunsa, myös vaikutus realismia. Mitä tapetointi seinät Valokuva Taustakuvat, useimmissa tapauksissa, joissa on vain vähän kokemusta, voit tehdä ilman ammattilaisen apua. Kuitenkin prosessi, sinun täytyy varmistaa, että materiaali sujui ilman vääristymiä. Kuitenkin asennus tietyntyyppisten Valokuva Taustakuvat ilman ammattilaisten vielä riitä.

Kolmiulotteinen seinämaalauksia - hämmästyttävä ja uskomaton taidetta

Vinkki! 3D-taustakuvia on valmistettu polyesteristä, joten liitettäessä on suositeltavaa käyttää liimaa raskaiden taustakuvia. Tehostaa suojausta voit lisätä PVA.

Mural 3D vaikutus voi visuaalisesti muuttaa tilaa

3D taustakuvat vaikea ostaa rautakaupasta. Useimmiten ne on tilattava erikoistuneita sivustoja, jotka tarjoavat erilaisia ​​graafisen alan yhtiöistä. Nämä sivustot tarjoavat yksityiskohtaista tietoa valinnan kuvia, hinta 3D tapetti seinissä ja niiden oikea soveltaminen.

Kaunis maisemaikkunallisen suunnittelussa makuuhuonetta

Muuten, tämä kalleus on yksi niiden haittoja. Se on monta kertaa korkeampi kuin hinta tavanomaisten tapetti ja vaihtelee riippuen:

 • 3D-tyyppinen tapetti;
 • kuva monimutkaisuus;
 • painomenetelmää;
 • perusmateriaalin (fleece, vinyyli, kangas).

Suosittu tulostaa tulostamiseen tapetti - Heroes lempielokuviasi

Jopa kalliimpia ovat taustakuvia, custom, vaikka on mahdollista valita tässä tapauksessa ei vain kuvaa (se voi jopa olla oma luonnos tai valokuva), mutta koko kankaalle. Yleensä korkea hinta viimeistely materiaalia kompensoidaan pitkä akunkesto ja huollon helppous.

3D taustakuvia - tämä on uusi sana alalla sisustusmateriaalien

3D taustakuvia seinät: valokuva-luettelo perustyyppiä, ominaisuudet ja tapoja tulostaa

Verkkokaupan tarjoaa laajan valikoiman 3-D taustakuvaksi seinät. Luettelot kuvia ja hintoja näiltä sivuilta ovat vaikuttavia sen monimuotoisuudessa. Tämä abstraktio, ja kaupunkiympäristön, ja luonnonmaisemaa, kasvit ja eläimet, tila, tapetti fantasia tai anime tyyliä, upea jäljitelmiä kalliita pintamateriaalien ja enemmän. Kuitenkin kaikki tämä voidaan lyhentää muutamaan perustyyppiä. Ja sitten päättää, mikä sopii parhaiten tiettyyn sisustus, tulee paljon helpommaksi.

Seinämaalaus painatus visualisoi merenrantabulevardilta

Useimmiten seuraavanlaisia ​​3D-Valokuvatapetti:

 • single;
 • standardi;
 • panoraama;
 • fluoresoiva;
 • LED (LED-taustavalaistu tapetti).

Eiffel-torni kuva tuo sisätilojen erityinen ranskalainen chic

Yhden 3D taustakuvia, ovat yleensä selkeitä rajoja ja tarkoin määritelty koko. Itse asiassa se on fragmentti piirustus, yksittäinen elementti sisustus, niin että ne eivät liitä muurin yli. Sen tarkoituksena on luoda kirkkaan aksentti huoneeseen. Usein se on edelleen erottaa käyttäen väri rajojen tai listojen kehyksessä.

Yhden 3D-tapetteja pojan huoneeseen

Standard taustakuvat ovat tuttuja kaikenlaisia ​​sämpylöitä ja hyödynnetään niitä näyttää toistuvan kolmiulotteinen geometrinen kuvio, etnisen tai kukkapainatus, abstraktio. Tämä mahdollistaa niiden käytön tavallisissa kodeissa ja yksityiskodeissa, kuten taustakuvaa ei vaadi tiukkaa säätöä luku ja on erittäin helppo asentaa. Ne liitä yli kaikki seinät huoneen tai eristetyssä toiminnallisia alueita. Standard taustakuva mahdollistavat tehokkaasti voittamaan tilaan, lisäämällä tai vähentämällä sitä. Se on kaikkein demokraattinen hinnaltaan katsottuna volyymi taustakuva.

Standardi taustakuva kolmiulotteisen kuvan

Panoraama tapetti on yksi kangas, joka vain liittää koko seinään tai koko huoneen ympäri kehä. On suuri (usein yli useita kymmeniä metrejä). Monimutkaisuuden vuoksi tämäntyyppisen asennus liimaamalla tapetit pitäisi tarjota ammattilaisille, koska taloudellisia lisäkustannuksia, mutta tulokset sen arvoista.

Alkuperäisen Tulosta kaupungin katu seinään sisustus

Panoraama taustakuva muuttaa huoneen totaalisesti, "työntää" sen rajojen, edistää samanlaisia ​​3D-tehoste, joka luo illuusion aitoja realismia - useammin se on kaupunki-, maaseutu- tai luonnonmaiseman kirkas sininen iltataivaalla tai merelle.

Panoraama 3D seinämaalaukset seinälle makuuhuoneessa

Fluoresoiva erityinen päällystetty taustakuva (fosforia sisältävä) koostumus, joka ilmenee vain pimeällä. Kuva levitetään sitä, kaksinkertaistaa perusmalliin tapetit. Kun itse, luminoiva maali luo 3D sellaisenaan. Hän voi jopa käsitellä tavallista taustakuva.

Lasten Mural kuvan kanssa sarjakuvahahmoja

Mitä Valokuva Taustakuvat 3D, päivä he näyttävät tavallista panoraama taustakuvan ja illalla, koska mainittu koostumus, ja loistelamput syttyvät huoneeseen varovasti kaatamalla sinertävä valo. Se näyttää erityisen vaikuttava tapetit ja kuva yöllä kaupunkimaisemat, satamien, galakseja, valtamerten syvyyksissä.

Loisteputki taustakuvat ovat loistava ratkaisu antaa sisätilojen epätavallinen ja kiinnostava ilme

Kiinnittää huomiota! Koska yö valaistus, fluoresoiva kangas usein käytetään taustakuvaksi seinät lastentarha. Valokuva-hakemistoja niche sivustoja näyttää paljon hyviä ratkaisuja mukavaa korvaaminen standardin yövalo. Kuitenkin taustavaloa ei voi sammuttaa, jos se on esimerkiksi alkaa häiritä nukkua tai ärsyttää ajan. Siksi vai ei laittaa nämä tapetteja lastenhuoneessa tai vaikkapa makuuhuoneessa - kiistanalainen kysymys.

Loisteputki Mural kuvaavat kaupungin yöllä

LED tapetti, itse asiassa, eivät ole taustakuva. Ne ovat monimutkainen järjestelmä koostuu monista pienistä, upotettu erityinen LED-siru. Kaukosäätimen tai mobiilisovellus, voit helposti muuttaa valon tasoa, väri, värisävy, ja jopa itse kuvan. Nämä tapetit ovat varsin sopivia ylimääräisenä kohokohta.

3D taustakuvia sisätilojen lastenhuoneessa pojalle

Toisin loisteputki, LED tapetti voidaan turvallisesti asentaa lastenhuoneisiin. Ne selviytyi hyvin rooliin yövalo, ja kun lapsi menee nukkumaan, ne voidaan kytkeä pois päältä. Haittana on, että viimeistely materiaali on sen korkea hinta ja monimutkaisuus asennus (se tulee tehdä vain ammattilaiset).

Mural alkuperäisen kuvan

Tilattaessa verkkokaupan lisäksi haluttu kuva, tyyppi tapetti, ne täyttävät huoneen koon ja ideoita, kannattaa kiinnittää huomiota painomenetelmällä. Häneltä riippuu siitä, kuinka voimakas ja pitkäkestoinen tulee väri tapetti.

Abstraktio seinälle näyttävästi erottuvat valkoista sisustus

Kuvat tulostuvat:

 • musteet, jotka reagoivat UV-valon, ja vaikutuksen alaisena voimakkaasti imeytyy kankaaseen. Tämä painomenetelmää käytetään useimmiten koska se antaa eniten kontrastia ja rikas kannalta värikuvan, ja on hyvä kestävyys;

 • eko-liuotin musteet. Tämä erityinen painovärejä, jotka sisältävät liuotinta ja hieno pigmenttihiukkasten. Muste eroavat epämiellyttävä, joskaan ei kovin voimakas haju, ja voit tulostaa erittäin kestävä korkean resoluution kuvia, jopa vinyyli pinnoille, mutta ne kuivuvat pitkään;

Kiehtovaa katsoa seinien värit makro kuva

 • Lateksimusteet. Ympäristöystävällisiä, kuivaa heti käytön jälkeen, pitkään säilyttää alkuperäisen värin ja ulkonäön, mutta eivät ole kovin teräviä kuvia. Koska korkea lämpötila vaaditaan korkea laatu tulostusta, ei sovellu tapetti, substraatin, joka ei ole lämmönkestävyys.

3D-taustakuvia kanssa kuva vanha tikkaat sisätilojen kylpyhuone

ZD tapetteja sisätilassa: valokuvan tyylikkäitä ratkaisuja

Tärkein etu 3D-Desktop lisäksi yleisesti hyväksytty estetiikka, se on niiden kyky rajusti muuttaa huoneen. Niiden avulla voit pätevästi voittamaan tilaa - visuaalisesti laajentaa tai pienentää tilaa, nosta tai laske kattoon, korosta toimintayksiköiden tai tehdä näyttäviä kirkas aksentteja.

Panoraamakuvia kaupungit ovat hyvin suosittuja

3D-fotoooboi suunnittelussa ravintoloita ja kahviloita

Koska sen ominaisuudet, volyymi tapetti sopii paitsi yksityisiä asuntoja ja taloja, mutta myös ravintoloita, baareja, kahviloita, ostoskeskuksia ja viihdekeskuksia. Tilastojen mukaan 3D-kuvan avulla lisäämään merkittävästi houkuttelevuutta tällaisen laitoksen, ja joskus - kahdesti.

3d taustakuvia sisätilojen kahvila

Se ei ole yllättävää, koska nämä antavat kolmiulotteinen tapetti kahvilassa tai ravintolassa persoonallisuus, erityistä charmia, auttaa vaivattomasti noudattaa yleistä tyyliä. Esimerkiksi Japanin teema tapetti, alkaen tyylikäs ja klassinen merkkiä japanilainen puutarha tai lampi huvimaja ja päättyy panoraama Tokion yöllä, täydellinen sushibaari tai ravintola japanilainen tyyli.

Taustakuva tehokkaasti "virtaa" tulostuksen sohvan täyte

Edullisin 3D taustakuvia katsoa tilavissa huoneissa on korkeat katot. Kuitenkin pienikin palkki niistä, jotka usein asettuvat kellarissa, kimallus uusia värejä, jos seinät ovat siellä loppuun loisteputki 3-D taustakuva vedenalainen teema. Tällaiset päätökset - tuhat, ja ei ole esteitä, muuta kuin kysymys lopulliset kustannukset asiakkaan mielikuvitus.

Seinämaalauksessa kirkas aqua kuva

Se on hauskaa! Optinen harha, joka luo 3D-työpöytä, kauan sitten tuli itsenäinen matkailukohde. Ympäri maailmaa, loi museon kolmiulotteinen illuusioita. Yksi kuuluisimmista - Optinen näennäistä museo Busan (Etelä-Korea).

3D-fotoooboi suunnittelussa asuntoja ja taloja

Useimmiten, kuvastoissa ja verkkosivuilla ovat esimerkkejä 3D ja valokuva-tapetti seinällä asunnossa tai omakotitalossa. Tämä johtuu siitä, että jo mainittu edut viimeistely materiaalia - esteettisyys, kestävyys, kyky hyödyntää tilaa. Tietenkin on olemassa kolmiulotteisia taustakuvia kallista, mutta kun otetaan huomioon erittäin pitkä käyttöikä, nämä kustannukset maksetaan takaisin korkoineen.

3D taustakuvia on tullut todellinen siunaus suunnittelijoille

Volumetrinen tapetti soveltuu lähes mihin tahansa huoneeseen. 3D Photo voidaan liittää taustakuva seinään käytävällä (kuva Internetissä tarjolla monia esimerkkejä), lastenhuone ja makuuhuone, keittiö ja kylpyhuone. Tärkein asia harkita koon, tarkoituksen ja tyyli huoneen.

Mural, laajentaa tilaa, suunnittelu moderni huoneisto. Miten valita taustakuvan kaikissa huoneissa. Image, suotuisimmat pienille ryhmille. Seinämaalaus moderni sisustus.

Pienessä asunnossa tai Asuntola ei tarvitse liittää yli tapetti panoraama yhden tai useamman seinät. Koska ei ole mitään vaikutusta lähietäisyydeltä, mutta huoneen itse tulee vielä pienempi ja epämiellyttävä. Mutta yhden mustavalkoisen tai kirkas väri korostus taustakuvat pieni koko on varsin sopiva. Voit myös käyttää standardia 3D-tapetti abstrakti tai geometrinen tulosteita, mutta liitä yli niitä vain yksi seinä. Esimerkiksi, jos huone on pitkä ja kapea, ne liimataan pitkään seinään. Tämän seurauksena tila on laajempi, ja sen yleinen mittasuhteet kohdista.

Yhden tapetteja sisätilojen pienikokoisen asuntoja

Tilava asuntoja samoja sääntöjä. Älä käytä loisteputki taustakuva makuuhuoneissa tai taimitarhoilla. Jonkin aikaa, niiden synnyttämä pimeässä sininen valo pitää siitä, mutta kun hän väsynyt, käännä se on mahdotonta. Tästä syystä lastenhuoneessa tai makuuhuoneeseen on parempi laittaa taustakuva LED ja loisteputki ovat sopivia muihin huoneisiin. Ne näyttävät hyvältä huoneessa ja kylpyhuoneessa. Volumetrinen tapetti ei pelkää kosteutta, kemiallista tai mekaanisesti, ja kylpyhuoneessa, ne auttavat rentoutumaan ja nauttimaan rauhasta ja vesi hoitoja.

Volumetrinen tapetti voi muuttaa mitään kylpyhuone

Loisteputki taustakuvat ovat ihanteellisia taustakuvaksi kattoon. Se on myös hyvä ratkaisu - stick nämä 3-D tapetti seinällä keittiöön. Photo Internetissä tarjoavat hyvin omaperäinen esimerkkejä loisteputki taustakuva ruokailutilassa tai asematasoon. Sopii lasten yhden tai panoraama taustakuvia fantasia ja anime hengessä ja sarjakuvahahmojen ja satuja.

Mural sisätilojen lastenhuoneessa tytöille

Suuri avoin tila mielikuvitusta 3D Photo taustakuvaksi olohuoneen seinää. Tämän huoneen, voit käyttää melkein kaikkia irtotavarana tapetti - Single LED. Erityisen vaikuttavia ovat täällä nähdä panoraama taustakuva kaupunki-, maaseutu-, merimaisemat ja abstraktioita, ja kuvia kosmoksen.

Panoraama 3D taustakuvia - tämä on hyvä tapa muuttaa huoneen ilman paljon aikaa ja vaivaa

On tärkeää muistaa, että 3D-taustakuvia tulee osa sisustusta jo vuosia, joten niiden valinta on lähestyä vastuullisesti huone näytti harmoninen ja onnellinen asukkaat ulkonäkö monta vuotta.

Taustakuvia seinät: todellisen kuvan luettelo ja tyylikäs vaihtoehtoja

Pestävä taustakuvia keittiöön: kuvaston kuva ideoita sisätilojen

Mural, laajentaa tilaa, suunnittelu moderni huoneisto

Seinämaalaukset seinälle: valokuvan, hinta, luettelo mielenkiintoisia ideoita koristeluun

Yhdistetty tapetti hallissa: valokuva, suunnittelu 2017-2018 ja suosittu suunnittelutekniikat

Taustakuva olohuoneessa: kuvia sisätilat mielenkiintoinen muotoilu

Super! Jotain hyvin, jotain ei aihe, mutta yleensä - very cool!

1

You may also like

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

6 + 3 =