Kovakuoriaiset keittiössä kuva ja nimi

Pieniä mustia vikoja keittiössä - kuinka suojata elintarvikkeita tuholaisilta

Hyönteisten kanssa jopa vastuullinen emäntä voi kohdata talossaan. Kukaan ei ole immuuni tuholaisten saaneiden viljojen tai kuivattujen hedelmien ostosta. Jos kutsumattomia vieraita ei poisteta ajoissa, ne näkyvät myös lattialla ja seinillä. Opi käsittelemään vikoja croupissa ja estämään niiden uudelleen ilmestymisestä.

Keittiössä oli vikoja ↑

Syyt "kutsumattomille vieraille" ↑

Pieniä mustia vikoja keittiössä saattaa ilmetä sellaisten valmistajien epärehellisyyden takia, jotka eivät ole käsitelleet kruunua kaikissa sääntöissä, ja koska ostetun tuotteen varastointiolosuhteet eivät noudata.

Vaikka tattari tai riisi hankitaan tiukasti suljettuun pakkaukseen, se ei anna täydellistä turvallisuuden takaamista, joten linnut saattavat myös tartuttaa hyönteisiä

Kovakuoriaiset voivat "siirtyä" astiaan, joka on hyllyltä seisomaan vierekkäisiin purkkeihin. Tee, kuivatut hedelmät, pasta, jauhot, mausteet - kaikki tämä voi toimia ruoaksi hyönteisille.

Keinotekoisten tuholaisten tärkeimmät lajikkeet ↑

Ruskeat kovakuoriaiset, joiden koko on 3,5 mm, tuovat jälkeläisiä 4 kertaa vuodessa. Tarttuva hruschakami voi olla mikä tahansa vilja, jauhot ja tärkkelys. Hruuschaks tekee tuotteesta rakeita ja ruoka-aineita.

Myllyt ja leipomot ovat tavanomaisia ​​elinympäristöjä näille hyönteisille. Keittiössä mukedit tulevat yhteen vanhanaikaisen jauhon kanssa. Naaras moochook asettaa munat halkeamille hyllyjen välillä ja pakkauspussien taitteisiin. Hyönteinen on 2-3 kertaa vuodessa, ja sen kesto on 3 vuotta. Alla olevassa kuvassa näet kovakuoriaiset jauhoja - mukoideja.

Beetles ja toukat

Tämä 2-6 mm pituinen tuholaisten vaalea tai tummanruskea, ja sitä voi syödä monipuolisemmin. Sen valikossa voi olla: viljaa, teetä, jauhoja, keksejä, evästeitä, pähkinöitä, kuivattuja hedelmiä, lääkekasveja. Kun vikoja tulee liikaa, ne näkyvät myös seinillä. Jos sinulla on hyönteisiä keittiössä, nimiä sisältävät kuvat auttavat tunnistamaan ne.

1

Hyönteiset-tuholaiset tuntuvat hyvältä kosteassa ja lämpimässä ympäristössä

Löytyneenä irtonaisista tuotteista möykkyjä, hämähäkinseilejä, sirpaleita tai toukkia, voit puhua tunkeutumisesta lepakotin keittiöön. Tämä on nimi jauhot ja navetupalo. Butterfly-koirat eivät syö viljaa, munaa tarvitaan löysä tuote.

Heti kun katkelmat ilmestyvät, ne levittäytyvät koko keittiössä etsimään paikkaa, jossa luodaan cocoon.

Mole pystyy nopeasti "tarttumaan" keittiön alueelle. Joten mahdollisimman pian aloittaa taistelut "vihollisella"

Tärkeää! Kun ostat viljaa, kiinnitä huomiota pakkauksen koskemattomuuteen ja tuotteen säilyvyyteen. Epäilemättä pidättäytyä ostaessasi.

Hyönteinen on hyvin mielellään papuja, varsinkin sen valkoista lajiketta. Jyvät pääsevät viljan sisälle, syövät kaikki ravintoaineet.

Puiden tai herneiden suojaamiseksi jyvistä, tilliä siemenet sijoitetaan pusseihin, joissa on papuja

Mikä on saastuneiden elintarvikkeiden ↑

Monet esittävät kysymyksen: "Onko mahdollista syödä viljaa elintarvikkeessa poistamalla kovakuoriaisia ​​niistä?". Asiantuntijat eivät suosittele ruoka-aineiden valmistusta tuholaisten vaurioituneista elintarvikkeista. Elintoiminnan prosessissa hyönteiset jättävät sisään eritteitä ja toukat. Lisäksi kovakuoriaiset syövät jyvien ytimen, kun taas loppuosa tulee katkera ja saa epämiellyttävän tuoksun.

Tärkeää! Ruokien saastuttamisen jälkeen voi esiintyä allergisia reaktioita ja vatsavaivoja.

Jos pienissä vikoissa ilmestyi keittiössä, heidän pitäisi aloittaa suuri puhdistus ja harkita uudelleen kaikki kaapit, laatikot, paahtopaistat ja säiliöt viljasta. Vaikka poistat näkyvät hyönteiset, niiden säilyttävät toukat voivat säilyä rakoissa.

Lämpöä kotipaikan, vikoja tartunnan saaneesta tuotteesta levisi nopeasti koko keittiössä

 1. Viljaa kuumennetaan uunissa 20 minuuttia 60 ° C: n lämpötilassa ja kaadetaan sitten tiiviisti suljettuihin astioihin. Kun rouheita kuumennetaan, kovakuoriaiset kuolevat, mutta silmissä on edelleen epämiellyttävä tuoksuva haju. Lisäksi tämän hoidon avulla tuotteen vitamiinit ja proteiinit menetetään.
 2. Terveellisen ravitsemuksen asiantuntijat suosittelevat pakastetusta tattari- tai riisipakkauksesta useita tunteja. Jos linnu on tartunnan tuhoeläimellä, hyönteiset hukkuvat, mutta edut pysyvät ennallaan.
 3. Päästä eroon kuoriaisista pavut, liota palkokasveja suolavedessä ja huuhtele useita kertoja vedellä. Haudutetut jyvät uivat pinnalle, ja ne voidaan helposti erottaa kokonaisista ja vahingoittumattomista jyvistä.
 4. Vikojen havaitsemisen jälkeen pese keittiön kaapit saippualla ja vedellä, sillä on desinfiointiaineita. Pyyhi pinta liuoksella etikalla. Astiat ja salvat lukitukset voidaan polttaa kiehuvalla vedellä.

Vihje: Voit tuhota tuholaisia ​​vaikeasti tavoitettavissa olevissa paikoissa käyttämällä hyönteismyrkkyjä (kaikki elintarvikkeet on ensin poistettava keittiöstä).

Tilaisuuden ja puhtauden säilyttäminen keittiössä voit minimoida hyönteisten riskin

Jos vikoja päästi keittiöön, päästä eroon ilmeisesti hemmoteltuista tuotteista ilman valittamista - ne eivät tuota terveydellisiä hyötyjä. Varmista, että asennat kaappeja ja hyllyjä desinfioimalla.

 • Älä osta liikaa viljaa, älä säilytä sitä muovisissa tai paperipusseissa. Lasi- tai muovipurkki, jossa on suljettu kansi, on sopivin vaihtoehto bulkkituotteiden varastointiin.
 • Laita kuppi kuuma pippuri tai pari viipaletta raakaa valkosipulia jokaisessa astiassa croup - sellaiset tuoksut eivät pidä vikoja. Jotkut kotioppaat laittaa murskattu jauheen kynsilakkaa, ennen kuin pesu croup on pesty.

Kuivat sienet, koiranruusu, pavut on järkevää säilyttää tyhjiöpurkissa ruoan säilyttämiseen

 • Säiliön pohjassa laita pellavapussi suolalla ja laakerinlehdellä. Suola osoittaa desinfiointiaineita ja imee kosteutta. Voit myös käyttää kuivaa sitruunankuoria tai kastanjapaa - kaikki tämä karkottaa hyönteisiä.
 • Ruoka-aineet eivät pidä metalliesineitä. Laita ruoka-arkki tai tavallinen metallilusikka irrallisista tuotteista.
 • Pyyhi aika ajoin keittiön hyllyt etikalla. Pese kaapit älä unohda kuivua.
 • Bulkkituotteiden varastointiin käytetään suljettuja lasi- tai muovisäiliöitä.

Neuvoston. On myös kansanhoitolaitteita hyönteisten tuholaisille. Sekoitetaan boorihappo, jauhettu sokeri ja jauhot yhtä suurina määrinä. Levitä tuote kaapin hyllyillä ja ruokasalissa.

Missä ja missä tarve viljan varastoinnissa ↑

Yksi syy ruskean huumeiden esiintymiseen keittiössä on viljan säilyvyyden rikkominen.

 • Vaikeaa tattari, riisi ja nuudelit voidaan varastoida kuuden kuukauden ajan, hirssi vilja - 3 kuukautta, maissi - 4 kuukautta.
 • Jauhot voidaan varastoida hyllylle vuodeksi, kaurahiutaleita - 7 kuukautta. Basmati-riisin pitkä säilyvyysaika on 18 kuukautta.

Oikein keitetty puuro ei ole vain maukkaita, vaan myös hyödyllisiä. Tämä lausunto koskee vain laadullisia, ei-tartunnan saaneita tuholaisia

 • Mancus on varastoitu puupakkauksiin tai kudospusseihin jousilla. Lasisäiliö soveltuu riisiin. Kaurahiutaleita säilytetään optimaalisesti jääkaapissa olevaan purkkiin. Tattari kuivataan paistinpannussa ja varastoidaan metallisäiliöön.
 • Pähkinät ja kuivatut hedelmät on säilytettävä jääkaapissa eikä kaapin hyllyssä.
 • Voit tallentaa tattari tai riisi liinavaateliin, jonka täytyy sitoa. Ennen käyttöä pussia kastetaan kiehuvaan veteen suolalla (5 rkl suolaa litrassa vettä) ja kuivataan.

Tärkeää! Hävitä aina tuotteet, jotka ovat vanhentuneet estääkseen vikoja keittiön kaapissa.

Bugit jauhoja: tunnista vihollinen ↑

Kuinka suojella kantoja ärsyttävistä hyönteisiltä ↑

Korkea kosteus ja korkea lämpötila ovat optimaaliset olosuhteet kaikkien hyönteisten kehittymiselle. Muutamassa päivässä voi esiintyä kovakuoriaisia ​​toukkien toukkien tartutetuista tuholaisista tai jauhoista. Siksi, jos talossa tai asunnossasi on kuiva ja viileä ruokakomero, on parasta säilyttää bulkkituotteita siihen.

Kuten minkä tahansa materiaalin, jota käytetään ikkunoiden koristelemiseen, roomalaiset verhot tarvitsevat hoitoa. Lue tiedot ennen kuin puhdista roomalaiset verhot.

Kuinka poistaa roomalaiset verhot: pienet temput täydellisille tuloksille

Näiden kutsumattomien muurahaisten ulkonäkö ei tuota iloa - nämä hyönteiset voivat ryömiä keittiön ympärille ja kiivetä kaikkein syrjäisimpään.

Kuinka päästä eroon muurahaisista keittiössä: tehokkaita folk-menetelmiä ja tehokkaita hyönteismyrkkyjä

Kuka ei unelmoi suuresta ja tilavasta keittiöstä, jossa kaikki löytää paikkansa? Unet ovat unelmia, mutta sinun on täytettävä natiiveja 5-8 neliömetriä. .

Vihjeitä keittiössä: miten päästä eroon kutsumattomista vieraista

Estääksesi vikoja "hallitsemisesta" keittiössäsi, sinun tulisi päästä eroon välittömästi. Tällainen epämiellyttävä ilmiö, kuten keittiön vikoja tapahtuu, riippumatta siitä kuinka usein teet yleisen siivouksen. Ne näyttävät siltä kuin mistä tahansa. Itse asiassa keittiön kaapissa haitalliset hyönteiset voisivat helposti siirtyä suoraan myymälästä - laukussa tuoretta viljaa tai jauhoja.

Usein kovakuoriaisia ​​löytyy jauhoista ja viljoista. Usein he asettuvat papuihin. Yhden siementen asettumiseen, lyhyen ajan kuluttua kovakuoriaiset levittävät kaikki jyvät.

Tuotteiden äärettömät pakkaukset eivät ole takeita siitä, että sisällössä ei ole loisia. Teidän talossanne he voivat päästä suoraan tehtailta ja viljavarastoilta.

Lentävät ihmiset voisivat liikkua naapurustossa viljasta, makaronista ja punnitusta varten ostetuista kuivatuista hedelmistä.

Vihamiesten muodossa olevat parasiitit voivat tulla keittiömme millään tavalla

Kuiva-ainesosissa aseta jyvähiomakone, pieni kalkkuna ja punainen mucoyud:

 • Punainen mulberry - se on pieni, noin 2 mm pitkä, coleopterous hyönteiset ovat ruoste-ruskea ja pitkät antennit. Niitä vetää tuotteita, joiden kosteuspitoisuus on yli 15-17%. Heidän elinkeinonsa he saastuttavat viljaa ja muuta ruokaa. Mukoydan työn ominaispiirre on seos seulotut jauhot;
 • Pienet Hruchaksit - pienet ruskeat kovakuoriaiset noin 3 mm lyhyillä antenneilla. Ne tulevat keittiöön jauhotukseen tai tärkkelykseen, josta ne repivät halkeamia ja säiliöitä muiden tuotteiden kanssa. Sen jälkeen päästä eroon niistä ei ole helppoa. Hruchchaksin vaurioituneet ruoka-aineet muuttuvat paljaiksi ulkonäöltään. Niiden käyttö voi johtaa vatsavaivoihin ja myrkytykseen;

Ruoka pilalle pieni kovakuoriaiset, ovat kappaleina Punainen mukoedy hyvin pieni, voi vahingoittaa paitsi tuotteita, vaan myös astiat

Leipäkuoriainen ovat erityisen virtaa kuluttaviin ja voi jopa lopettaa tupakan

 • leipäkuoriainen - kaikkein kyltymätön ja kaikkiruokainen muun lajien kovakuoriaisia. Ovat hyönteinen 4 mm, sen runko on lieriön muotoinen, ruskean sävyjä on peitetty hiuksia. Ne saastuttavat paisti, pavut, jauhot, teetä, kahvia, keksejä, pähkinöitä, rehut, ja jopa tupakan.

Miten näyttää vikoja ovat asettuneet keittiössä?

Heti kun huomaat, että keittiö oli pieniä vikoja, olisi ryhdyttävä välittömästi elintarvikkeissa. Loiset paitsi pilata varastoja, mutta myös alkaa lisääntyä. Jos et saa ne heti, päästä niistä eroon niin se on paljon vaikeampaa.

Jos et näy heti havaitsemisen loisia, ne lopulta miehittää keittiö ja päästä eroon niistä on hyvin vaikea

Jos kovakuoriaiset kasvatettuja pieniä määriä ja on löydetty kerralla, voit yrittää pelastaa vilja. Tämä edellyttää:

 • Seuloa se seulan läpi;
 • Kuumenna uunissa lämpötilassa 100 + ... + 120 ° C;
 • Ennen keittämistä liota suolavedessä, sitten huuhtele.

Valitettavasti tämä menetelmä ei ole käyttökelpoinen papuja. Jos paketti muutaman jyvät porattu loinen toukat ovat todennäköisesti elää pitempään ja muille.

Tartunnan taso hyönteisten koodi tuotteissa korkea, tällainen vilja on parempi heittää pois, joten ne eivät tule lähde levisi muiden elintarvikkeiden eivätkä vahingoita terveyttä perheen.

Miten päästä eroon mukoedov ja kovakuoriaisia?

Silloinkin kun hemmoteltu tuote heitetään, on todennäköistä, että loinen saattaa munia omassa keittiössä. Päästä eroon niistä, tarvitset:

Seuraa askel askeleelta ohjeet, jotka auttavat tuomaan näitä pieniä backbiters:

 1. Huuhtele keittiökaappien kuumalla vedellä ja etikka useita kertoja.
 2. Viljat, jotka eivät näy hyönteisiä, poista "karanteenissa" jääkaapissa tai parvekkeella.
 3. Jos viikon kuluttua tuote pysyy puhtaana, laita ne lasipurkeissa kannellisia.
 4. Kaapit hyllyt makasi Ohukainen ja kuoritut valkosipulinkynnet, ovet liimanauhan muskottipähkinä.

Lasitölkkien jotka sisältävät viljat, ennaltaehkäisyssä on puhdistettava kerran kuukaudessa. Tämä toimenpide auttaa suojautumaan syntymistä toukkia seinille keittoastian.

Eroon bugeja lantioon (video)

Päästä eroon hiomakoneen, on välttämätöntä estää pääsy sekä tuotteiden ja sen eristäytynyt veroparatiisien. Tätä varten:

 1. Tiivistä lattian halkeamia, ikkunalaudat, puutuotteiden ja huonekalujen.
 2. Varastointiin viljan, pavut ja muut irtotavaraa, käytä ilmatiiviisti suljetuissa astioissa.
 3. Makea, kuivatut hedelmät tallentamalla ne jääkaappiin.
 4. Auttaa pääsemään eroon hiomakoneen pora, sen täytyy hajota hyllyillä ja laatikoissa.

Torjua kovakuoriainen hiomakoneen huolellisesti korjata halkeamia lattiaan Hajoaminen hyllyillä ja laatikoissa pora auttaa pääsemään eroon kuoriaisen hiomakoneen

Estämään ulkonäkö loisten omassa keittiössä, massatuotteita tulisi säilyttää ilmatiiviissä astioissa

Kutsumaton vieraat eivät enää kasvatetaan, viljan oston jälkeen kaksi päivää pakastimessa, sitten mausteina ne lasi kannellisessa astiassa. Puhdistuksen aikana havaitaan rako otettiin talteen välittömästi kiehuvaan veteen. Pese keittiökalusteet tarvitset saippuaa ja ruokasoodaa. Sen jälkeen, kaapit, pöydät, hyllyt, pyyhi etikkaliuoksella.

Eroon tuhohyönteisten (video)

Tulosta loinen on vaikeaa, mutta mahdollista. Toteutettava säännöllisesti ennalta ehkäiseviä toimenpiteitä, ja silloinkin ne luultavasti ei säkissä nenän omalle arjen lantiota.

Keitä he - pieni ruskea bugeja asunnossa?

Asutuksen houkuttelee hyönteisiä. Suotuisat olosuhteet vallitsevat huoneessa johtaa lisääntyvät nopeasti, nopea kasvu niiden määrää. Mitä odottaa pikku ruskea bugeja joka hyökkäsi asunnon? Mitä välineitä käytetään? Ja miksi he olivat talossa? Kuinka nopeasti eroon ei-toivottuja vieraita?

Keitä nämä vikoja, ja minne

Ruskea tai musta pieniä bugeja asunnossa - se kozheedy. Hyönteiset päästä huoneeseen ikkunoista, halkeamia seinään, lattiaan aukot. Usein miehittäjä asunnot kovakuoriaisten nähdään monikerroksiset rakennukset. Lisäksi mattokuoriaista voi päästä kotiin vaatteet, hiukset, kengät.

Kozheedy pidetään kaikkein vaarallisimpia vihollisia museoiden, arkistojen, kirjastojen ja paperin säilytys. Aiheuttaa merkittävää haittaa luonnonmateriaaleja, matto, turkista ja nahkaa. hyönteisen elinkaari sisältää:

 • muna
 • Larva ikäisille 5;
 • nukke;
 • Imago.

aikuinen hyönteinen kehon muoto soikea, alle 5 mm. Maalaus ruskea tai musta. Imago elää alle toukat kaikissa vaiheissa. Nainen valitsee munimiseen paikkoja, joissa on karkea pinta tai harjakset. Se voi olla matot, kangas, turkis, villa, artikkeleita taittuu. Lisääntyminen kestää huhtikuusta kesäkuuhun. Kozheedy kuten kirkas valo, niin usein saastuneista tiloista löytyy ikkunalaudalle tai sävyjä Lamput. Hedelmöittyneen Naaras munii erissä 2-10 päivää. 10 päivää, munien enimmäismäärää on 100 kappaletta. Päätyttyä jalostukseen vikoja operaation kuolla. Munat ovat pitkulaisia, valkoinen ja hyvin pieni - noin 2 mm. Kesto alkionkehityksen riippuu ympäristön lämpötilasta. Se voi kestää 2-55 päivää.

Home kozheedy useita lajeja. Jotkut ihmiset haluavat elää olohuone, makuuhuone, toimisto. Toiset tiensä keittiöön ja säilyttää ruokaa. Erityisen vaarallista toukkia. Aikuisen kuoriainen voi syövät kasvinesteuutteita, tai jopa mennä ilman ruokaa. Ominaista kaikki mattokuoriaista kovakuoriaiset on se, että he haluavat kuivua. Kylpyhuone, wc ne eivät houkuttele. Ruskea kovakuoriainen step'in koskettaessaan jalat selattava ylös. Aikoina vaarassa haalistuu. Jälkeen muninta aikuiset kuoriaiset kuolla.

Toukat alkavat etsiä ruokaa ja vaikea syödä heti syntyivät. Hetkeen asti kasvaa ne täytyy käydä läpi 5 kehitysvaiheita. Läpikäyvät molting, muuttumassa toukka osaksi kovakuoriainen. Pituus toukkia viimeisessä vaiheessa noin 7 mm. Elin on paksut kuidut, hieman samanlainen silverfish. Toukka-suvun Anth- renus rakastaa olla kankaan kansi, vaatteet. Toukat suvun Attagenus elävät kuivalastin elintarvikkeissa. Ne löytyvät alareunassa laatikot, paketteja, mattojen, parketin alla. Toisin kuin aikuiset kuoriaiset mattokuoriaista, toukka ei pidä kirkasta valoa. Se elää varjoisia alueita, ei ole juurikaan vaalea tai tumma.

Lukumäärä molts ja kokonaiskesto toukkien kehitys riippuu ruoka, kosteus ja lämpötila. Suotuisimmat alueella 20 30 astetta. Epäsuotuisissa olosuhteissa, toukka voi olla tilassa suhteellisen rauhallisia, kun pysäytetään. Viimeinen karvanlähtö valmistunut koteloitumisvaiheeseen. kotelo vaihe kestää 4-20 päivää. Nuoret kuoriaiset valittu koteloita, jäävät "kehto" useita päiviä. Sitten alkaa etsiä kumppania pariutumisen. Vuoden aikana onnistuu ilmestyy 1. sukupolven kuoriaisia ​​mattokuoriaista.

Oli bugeja asunnossa - kaikki asukkaat ovat menettäneet rauhaan. Tuntematon olennot kiinni pelko, on epäselvää, mitä odottaa heiltä. Vaurioita bugeja asunto on omaisuusvahinkoja ja ruokaa. Ne voivat vahingoittaa kallista kodin sisustus, kirjat, pureskella matot, turkis tuotteita. Erityisesti kärsivät takki. Keittiö Wade, laukkuja, Hatarassakin purkit viljat, jauhot, laatikot. Ne voivat elää lokeroihin, leipää roskakorit, hyllyille. Tietenkin, vilja voidaan puhdistaa kovakuoriaiset, toukkia poistettu. Mutta munat säilyvät.

Erityisen vaarallisia ihmisten ulosteista kovakuoriaisia. Getting sisällä, sekä elintarvikkeet aiheuttavat allergiaa. Tarjota reaktio vaikeaa. Tämä voi olla normaali punoitus, ihottumat, tai astmakohtauksia, yskä, myrkytysoireet. Pelko puree vähän vikoja ei kannata sitä. Ihmisen iho heille ei kiinnosta. Vaikka päätellen nimi, se voidaan epäillä.

Toukat pilata luonnollinen asia samalla tavalla kuin mooli. Gnaws reikiä, leikkaus Villi. Näe Aikuinen kuoriainen on mahdollista ajatella, että toimiva myyrä. Torjuntatoimenpiteet ovat samankaltaisia, mutta on omat ominaispiirteensä.

Miten päästä eroon pieniä bugeja

Jos oli vikoja asunnossa, ei tarvitse odottaa, kunnes he syövät viimeinen saappaat tai verhoiluun sohva. Ryhtymään tarvittaviin toimenpiteisiin välittömästi. Kun käytät kemikaaleja, voit päästä eroon niistä nopeasti. Vähintään yhtä tehokkaita voivat olla ihmisten menetelmiä taistelussa. Suorittaessaan syöpäläistenhävityskammioista seinää ja takana huonekalut käsitellään korkeus on noin 1,5 metriä lattiasta. Tämän vian elinympäristön päättyy. Ylläolevista myrkky ei ole mitään järkeä.

Destruction kovakuoriaisia ​​huonekalut, vaatteet ja sisustustavaroita

 1. Ihmisten menetelmä, jonka avulla voit päästä eroon tuholaisten ilman suurempia ponnistuksia - jäädyttämistä. Bug lämpöä rakastava olento. Mutta siihen liittyy melko alhaisessa lämpötilassa. Tappaa vikoja hallan on välttämätöntä jäähdyttää asunnon -11 astetta. Tällä tasolla, säilyttää lämpötilassa 3 tuntia. tehokas menetelmä, mutta on muutamia vivahteita. Bug voi kätkeä asunnon missä tahansa. Pidä lämpimänä ja pysyä hengissä. Tämän tarkastuksen on muutaman kerran. Huoneistossa on valmistettava. Poista kukkia, kattaa kodinkoneet ja laitteet. Suojaa lämmitysjärjestelmä. Muussa tapauksessa vahinko on suurempi kuin elävien bugeja asunnossa.
 2. permetriini ratkaisu voi suojata vaatteita, huonekaluja ja asusteita koko vuoden. Valmistetaan liuos alhainen pitoisuus - 0,005%. Välineet sijoitetaan spray pullo tai spray astiaan. Käsitelty etäisyydellä 20 cm pinnasta. Keinot tuhota heikko ruskea bugeja ja estää niiden uudelleen syntymistä.
 3. Eroon heikko ruskea bugeja voi olla termiitti keinoin. Levitä hyönteissumutteita. Esimerkiksi Reid, Raptor, koi, Armol, Clean House. Eroon vikoja voi olla 2 tuntia. Mutta on pieni vivahde. Asiantuntijat ovat todenneet, että vähän vikoja voi kehittää vastustuskykyä myrkkyjä, ja jotkut hyönteismyrkyt ovat resistenttejä. Jos lääke ei toimi, voit kokeilla muutamaa päivää myöhemmin toinen.
 4. Levitä pölyt ja jauheet. Voit päästä eroon heikko ruskea bugeja ja musta toukkia. Yleensä hankaus avulla päällysteen huonekalut, kangas, sirotellaan alle lattia, pitkin sokkeliin. Jauhe laimennetaan vedellä, kaadetaan spray pullo, ja kaadettiin keino kaukaisissa paikoissa.
 5. Eroon vähän vikoja voi olla tablettien tai kärytin. Tällaisia ​​lääkkeitä ovat saatavilla tappamaan koi toukkia. Voit käyttää Molemor, koi, Nimol. Levittää yli vaatteita tai kaappien hyllyillä.
 6. Pienistä hyönteiset ilmestyi mattoja voi päästä eroon hyönteismyrkkyjen perustuu klooripyrifossia, alletriini, bendiokarbin. Aineet eivät pilaa ulkonäköä mattoja, älä jätä tahroja. Aluksi, tuote tulisi olla tyhjiö, sitten käsiteltiin insektisidin spray. Liuokseen suositellaan kirjoitettavaksi hyönteismyrkyt PPH. Tällaisia ​​aineita vähentää hedelmällisyyttä vikoja.
 7. Eroon vähän vikoja vaatteisiin tai turkistuotteita, voit käyttää aerosoleja. Tuotetta käsitellään ja laitetaan muovipussiin muutaman tunnin. Sitten hän ripustaa raitista ilmaa tuuletusta varten. Tulee myös tapauksessa ennaltaehkäisyyn. Vasta hoidon jälkeen tehdä ilman tuuletusta.

Yleensä, kun oli vikoja asunnossa, jatka tarkastaa kaikki joka on talossa. Joskus perusteellinen jousi-puhdistus voi pelastaa tuholaisilta ja hyönteismyrkkyjen käyttö ei ole tarpeen.

Päästä eroon aikuisten ja toukkien, sinun on kaikki huolellisesti imuroitu. Näytä kaikki paikat, joissa kertyy pölyä roskat. Bugeja asunto voi olla kaikkialla - alkaen sokkelit lattiaan, hyllyille ja kukkaruukut. Sukupuoli pestiin etikka, ammoniakin tai saippua emäksen. Aikuiset kuoriaiset kauemmin arvioida hajuja kuin toukat. Mutta on tärkeää. Pussi sisältö puhdistuksen jälkeen on puhdistettava ja pestään kuumalla vedellä. Se voi jäädä munia.

Pieniä esineitä, jotka voivat himoita musta vikoja, voidaan ottaa ulos kylmään, tai lähettää pakastimessa. Kun 3 Chasa ottaa. Kaikki voidaan pestä kuumalla vedellä, sitten silittää höyrysilitysrauta. Huomioi erityisesti saumat ja taittuu. Jos se on tehty huolellisesti, on mahdollista päästä eroon 1 puhdistusta. Estääkseen pestä lattiaan etikan muutaman päivän.

Eroon mustan kovakuoriaisia ​​ja niiden toukkia elintarvikkeissa käyttäen samoja keinoja, joita käytetään elintarvikkeiden kuukaudeksi.

 • Jos on hyönteinen, on tarpeen suorittaa puhdistus kaapit, hyllyillä, jossa säilytät ruoan varaa, ruoka.
 • Tarkista kaikki viljat, jauhot, kuivatut hedelmät ja pähkinät. Bug voi olla minkä tahansa tuotteen. Runsaasti loisia olisi heitetty ulos. Muun käsittelyn voidaan suorittaa. Paikoillaan 2-3 tuntia pakastimessa, tai paista uunissa. Sen jälkeen pestään hyvin, kuiva. Valitettavasti ateria on heitettävä pois. Vikoja ja voit päästä eroon toukat, munat säilyvät. Käytä tätä tuotetta tuotteiden valmistukseen ei ole kovin mukavaa.
 • Kaapit etikka pestä vedellä tai ammoniakkia.
 • Jos on edelleen syytä epäillä, että on mahdollista suorittaa tuhoeläinten torjunta. Riittää käyttää aerosolin.
 • Uusia elintarvikkeita, viljat, tulisi säilyttää ilmatiiviissä astiassa.

Bugs asunnossa yrittää pitää poissa näkyvistä, ovat piilotettu elämää. Kuin vaikeuttaa prosessia taistelun. Toukat ruskea heikko bug nuorena ovat herkempiä myrkkyjä. Nopeasti eroon niistä voi olla kaudella toukokuusta lokakuuhun. Vihdoin päästä eroon vikoja asunnossa on välttämätöntä tehdä desinfiointiin tilojen. Suorituskykyä parantavia aineita pienistä bugeja asunnossa:

Koostumus kukin niistä sisältää yhteystietoja hyönteismyrkky toimintaa. Roiskeet kuori vika tai musta toukkia, aiheuttaen halvaantumiseen ja sitten kuolemaan. Aikana tuhoeläinten torjunta on välttämätöntä ryhtyä varotoimiin. Pakolliset henkilökohtaisia ​​suojaimia. Sinun täytyy suojata kädet kumihanskat, hengityselinten hengityssuojainta. Puku, pitkät hihat ja housut.

 1. Lääke on ruiskutettava käsivarteen asemaa. Pinnan tulee olla enintään 20 cm. Yleensä päästä eroon hyönteiset viettävät 1 hoitohuone tarpeeksi. Jos elää vikoja oli asunnossa jonkin ajan kuluttua, sitten selvisi munia. Meidän täytyy uudelleen tuhoeläinten torjunta.
 2. Käyttää nykyaikaisen hyönteismyrkyt, kuten Hangman, Het, voi suojata tiloja koko vuoden. Mikrokapseloitu lääkkeet pysyvät pinnalla enintään 6 kuukautta. Tällöin ei tarvitse suorittaa jälleenkäsittelyyn. Toukat itse kuolla syntymän jälkeen.
 3. Kun desinfiointi tuuleta huone 2 tuntia. Sitten tehdä kevyt märkäpuhdistukseen asunnossa. Pese tarvitaan siellä, missä se on mahdollista kosketus käsissä. Muissa - jätä pitkäaikaisessa altistuksessa.

Jos lääkettä käytetään keittiössä, elintarvikkeet on piilotettu muovipussissa jääkaappiin. Tai tuoda toiseen huoneeseen asunnossa. Vaatteet piilottaa kaapissa.

Estämään vikojen asunto voi olla yksinkertaisia ​​toimenpiteitä. Tämä on perussäännöt, jotka auttavat pääsemään eroon tarpeettomia ongelmia.

 • Lämpiminä kuukausina ikkunat pitäisi olla net hienojakoista.
 • Kaikki halkeamia korjataan huoneistossa. Voit käyttää kipsi, asennus vaahto. Suorittaa kosmeettisia korjauksia.
 • Tuuletus luukut ruudukon pitäisi olla. Näin estetään syntyminen hyönteisten naapurimaiden asuntoja.
 • Ennen kuin lähetät kausiluonteinen vaatteet tallennettu komerot, käsittele sitä liuoksella permetriini. Kun on aika käyttää sitä, esipesu.
 • Talvella täytyy säännöllisesti tuulettaa asunto. Säännöllisin määräajoin lämpötilan vaihteluita.
 • Fur tuotteet hoitoon spray ja paikka muovipusseihin.
 • Määräajoin tarkistaa kaikki asiat, jotka on tallennettu kaapit.
 • Hyllyiltä kaapit voidaan hajottaa tabletit koi, jakso. Voit myös käyttää yrttejä pistävä haju, silnopahnuschih saippuaa. Säädettyihin kulmissa kaappien valkosipulia, laventeli.
 • Keittiö ylläpitää puhtautta. Siivota murusia pöydältä, kaikki ruoka jääkaapissa tai piilottaa paketteja. Viljan ja jauhot tallennetaan purkit kannet, tai tiiviiseen astiaan.

Eroon mattokuoriaista asunnossa voi olla tarpeeksi nopeasti, mutta tunnistaa hetki, jolloin oli hyönteisiä taloyhtiön. Pest piilossa ihmisten silmissä, ja piilottaa hyvin erilaisia ​​lähtö. Helpompaa on estää syntymistä ehkäiseviä toimenpiteitä. Bugs asunnossa tulee asumaan pitkään, jos et ota omast ei katoa. Päinvastoin, tutkii uusia alueita talon.

1

You may also like

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

1 + 4 =