Bugs keittiössä päästä eroon

Miten päästä eroon bugeja lantiota. Tehokkaat ja turvalliset menetelmät Hyönteissuoja

Jos löydät vikoja keittiössä, voit olettaa, että elintarvikehuollon kuten jauhojen ja viljojen on uhkailtu.

Kokonaan poistaa hyönteiset tavanomainen seulonta voi olla, koska kuoriaiset munat ovat niin pieniä, että helposti valuu aukkoihin näytön.

Tänään opit miten päästä eroon vikoja jauhot ja ryynit nopeasti ja ilman haitallisia kemikaaleja.

Miten päästä eroon vikoja keittiössä: hyönteiset

Tyypit keittiö tuholaisten

Talon usein vaivaavat viljan Näytekairauksia jauhokuoriaiset, punainen mukoedy ja ruokaa kuukaudeksi.

Leipäkuoriainen - pieni purjehtii bugeja, vaalean ruskea väri. Määrä ne saavuttavat 3 mm. Nämä tuholaiset ovat houkutelleet kuivatut leipomotuotteet, sekä kahvia, teetä, kuivatut yrtit. Asunnossa ne tulevat pakkauksissa ruuan ja juomien ostettu lemmikkieläimille.

Kuten usein hyllyyn näet jauhokuoriaisena. hyönteinen pituus on noin 4 mm. Nämä punaruskea tuholaisia ​​syötetään asunto pussit jauhoja tai tärkkelystä laukkuja. Hyönteiset on helppo päästä tahansa ruutuun jotka ovat vapaasti valuvia tuotteita. Ne asettuvat paitsi vehnäjauhoa, mutta myös ruis- ja riisijauhoa Hercules ja suurimot. Toisinaan ne voidaan nähdä tattari, kuivattuja hedelmiä ja riisiä. Jauhokuoriaiset lisääntyvät nopeasti. Ne munivat vilja, jauhot, rakoja pöytiä ja kaappeja. Haudottu tuholaisia ​​ryömiä ympäri taloa etsimään sopivaa ravintoa.

Punainen mukoed - beetle 2,5 mm. Talo saa huonolaatuinen lemmikkieläinten ruokaa. Hyönteinen haluaa syödä vilja, viljaa, jauhoja tai huonontunut, kosteus yli 15%. Jos tuholainen ei sovellu ruokaa itse, se vain kuolee.

Ruoka koit - ovat toinen tuholaisten jauhoja ja viljan keittiössä. Aikuinen hyönteinen näyttää harmaa perhonen pituus 10 mm. Hän näkyy tuotteiden virheellisen käsittelyn ja varastoinnin. Myös mol putoaa keittiön kautta avoimia ikkunoita tai ilmanvaihto. Se voi usein nähdä paketteja pastaa, teetä, kaakaota, kuivatut hedelmät pakkauksessa. Tartunnan saaneita tuotteita löydät ohuen rainan ja pieni keltainen matoja.

1

Monet ihmiset etsivät vastausta kysymykseen, miten päästä eroon vikoja keittiössä. Se, että tuotteiden hyönteisten aiheuttamia ratkaista kaikenlaisia ​​sieniä ja bakteereja, jotka voivat aiheuttaa allergiaa ja jopa myrkytys.

Miten päästä eroon vikoja keittiössä: menetelmät taistelun

Jos keittiö on täynnä kovakuoriaisia, niiden on välittömästi vedettävä pois.

1. Jos aste ruoka vahinko on merkityksetön, ei ole tarvetta kiirehtiä heittää ne pois. Karkeat pitäisi tässä tapauksessa rikkaruohojen käyttäen seuloja ja lämmitettiin uunissa uunin lämpötilassa 110 ° C

2. Myös varastointi tuholaisia ​​voi tuhoutua, jos päivä laittaa lantion joka asettui hyönteiset pakastimeen.

3. Jos löydät bugeja ja toukkia papuja tai herneitä, voit päästä eroon niistä seuraavasti. Täytä pavut suolalla vettä ja anna vaikuttaa muutama minuutti. Kun toukat, ja hyönteiset itse tulevat pintaan, vesi on tyhjennettävä ja puhdas kuiva pavut.

4. vaurioitui tuholaisten paremmin heittää ruokaa, koska syö heiltä ruokaa, voit aiheuttaa korjaamatonta vahinkoa terveydelle.

5. unohtaa vikoja, toinen pöydän tai lipaston, meidän täytyy ensin päästä eroon toukkia ja hyönteisten munia. Kaikki kaapit olisi vapautettava tuotteesta, ja pyyhi ne ratkaisun etikkaa. Yhteen litraan vettä riittää, että yksi ruokalusikallinen nestettä. Lähtö ruudut kaataa kiehuvaa vettä. Purkit, johon on tallennettu jauhojen ja viljojen, on puhdistettava saippualla ja sitten kaataa kuumaa vettä. Jos käytetään kangas pussit, suolaliuos soveltuu käsiteltäväksi elintarvikkeiden varastointiin. Ei tarvitse huuhdella, niin vikoja ei voida lykätä jälleen niiden munia.

Miten päästä eroon vikoja jauhot ja viljat: folk korjaustoimenpiteitä

Myös valvontaa tuhohyönteisten keittiössä voidaan käyttää folk korjaustoimenpiteitä:

1. säästää mukaan jauhokuoriaiset pyretrum jauhe. Tämä työkalu voi ostaa apteekista. Käsittele hyllyt kaappien tarvitaan kerran viikossa kunnes koko katoamiseen tuholaisia.

2. Keittiö hyönteiset eivät siedä voimakasta hajua. Voit saada apua sitrushedelmien kuoret, valkosipuli, laakerinlehti ja muskottipähkinä. Järjestää nämä tuotteet kulmissa kaappien puhdistuksen jälkeen.

3. Eroon ruoka koi tulee tuoksuva laventeli. Sitä voidaan käyttää pienenä nippu tuoksuvia kukkia, kääritty sideharso, ja laventeli eteerinen öljy, sovelletaan pumpulipuikolla.

4. Niissä paikoissa, joissa tallentaa viljan ja jauhojen, laita vanulappuja aromaattisia öljyjä mitään näistä yrtit: rosmariini, geraniumöljyn, neilikka, basilika tai kuusen.

5 oksaa koiruohon sijoitettu keittiön kaapit, estää hyönteisiä.

6. Hyönteiset unohtaa omia tuotteita, jos kulmat kaappien laajentaa tuoreita lehtiä pähkinä, on erityinen haju.

Miten päästä eroon bugeja lantioon avulla booraksi

Borax - on monitoiminen työkalu, jota käytetään laajasti jokapäiväisessä elämässä. Sen avulla voi vain täysin puhdas wc, mutta myös tehokkaasti käsitellä multaa, hiiret ja bugeja keittiö.

1. hyönteinen talossa, voit päästä eroon, ja valmistella pallot erityisellä resepti. Hyväksi todettua tekniikkaa tarvitset seuraavat ainesosat:

Hirssi on kahvimylly jauhaa päälle. Kaikki komponentit sekoitetaan yhtä suureen osaan ja levittää näitä palloja. Kaapit on ensin pestä ja desinfioida. Kulmat murenevan valmistettuja rakeita. Ajoittain päivittää niitä.

2. Myös hyönteiset auttaa toista seosta. Sen valmistamiseksi tarvitaan:

Komponentit pitäisi olla hienoksi jauhaa, kaada päälle paperille ja laittaa ne paikat keittiössä, jossa hyönteiset ratkaistu. Kokemus osoittaa, että jonkin ajan kuluttua tuholaiset ovat poissa.

Nämä menetelmät eivät ole ainoastaan ​​tehokkaita, vaan myös turvallinen. Niin, ruskeat yhdisteiden vaarattomia lemmikkejä ja ihmisille.

Miten päästä eroon bugeja lantioon: ennaltaehkäisy

1. Pidä keittiön kaapit ja pöydät täydellinen puhtaus.

2. Viljan ja jauhojen, käytä suljetussa astiassa.

"Varaus" 3. Älä osta tuotteita.

4. Aika ajoin, tarkista elintarvikehuolto läsnäolon hyönteisiä.

5. Myös Tuotteiden varastointiin voi tehdä kangas laukut. Niiden ennen käyttöä on keitettävä puoli tuntia vahva suolaliuosta. Progladte, kun ne ovat kuivia. Tällaisissa pusseissa hyönteisiä ei enää zavedutsya.

6. Koska suurin osa tuholaisten toi taloon myymälän, kun ostaa vilja on suositeltavaa päivä laittaa pakastimeen tai lämmetä uunissa. Vaikutuksen alaisena lämmön, toukat kuolevat eikä pysty asuttamaan keittiöön.

7. välttämiseksi pähkinöitä ja kuivattuja hedelmiä kovakuoriaisia, säilytä ne jääkaappiin.

8. Varmista, että keittiön huoneilmaan säännöllisesti. Monet hyönteiset eivät siedä raitista ilmaa.

9. Jos löytyy viljan osto- tai hyönteisten toukkia, on parasta heittää pois tällaisen ostettuna. Tästä syystä älä osta potentiaalisesti vaarallisia tuotteita halvemmalla.

10. Tuuletussuuttimet huoneiston korjattavaksi ennen hienojakoista.

11. Säiliö, jossa vilja on toivottavaa laittaa valkosipulin kynsi. Maku Tuotteen ei vaikuta.

12. varovainen pestä pintaan taulukoiden ja keittiö on aina ollut kuiva, koska hyönteiset tarvitsevat jatkuvaa veden lähde.

13. Älä jätä viemäriin pitkään likaiset astiat.

14. Loput piilottaa ruokaa jääkaapissa.

15. Tee säännöllisesti keittiön siivous.

Hyönteiset keittiössä - se ei ole lauseen. Nyt kun tietää, miten päästä eroon ärsyttävä tuholaisia, jotka loukata elintarviketuotantoa. Käyttämällä mutkaton vinkkejä, voit unohtaa koko vitsaus keittiön vikoja.

© 2012-2018 "Naisten mielipide." Kun kopioit materiaalit - viittaus lähde on pakollista!

Päätoimittaja portaalin Ekaterina Danilova

Sähköposti: [email protected]

Ota yhteyttä: +7 (965) 405 64 18

Miten päästä eroon jauhokuoriaiset keittiössä: Tehokas menetelmät ja suositukset

Miten päästä eroon jauhokuoriaiset keittiössä? Tämä kysymys nousee esiin mielessä jokaisen kotiäiti tunnistettava useita pieniä hyönteisiä, miehittää elintarvikehuollon kaapissa. Tarpeeksi epämiellyttävä näky uhkaa ainoastaan ​​pilaantunut tuulella, mutta myös osittainen tai täydellinen jakaus vaurioitunut viljaa. Voit tietysti yrittää pelastaa ainakin jotain seulomalla siivilän läpi, mutta ... "Otsortiruyutsya9raquo; Ainoastaan, mutta laskennallinen niiden munat, kurja ja kuten jyvät jauhot, helposti siirtää reikien läpi seulan mesh. Siksi paras löytää toinen ratkaisu monitahoiseen ja epämiellyttävä kysymys: "Miten päästä eroon bugeja lantiota lopullisesti"

Joka asuu keittiön hyllyillä?

Jos oli vikoja keittiössä - miten päästä eroon niistä nopeasti ja tehokkaasti? Huomaa, että hakijat sisältö keittiön kaapit runsaasti: vilja Näytekairauksia jauhokuoriaiset, punainen mukoedy, ruoka kuukaudeksi. Kukin näistä lajeista, kun suotuisissa olosuhteissa, huomattavasti pilaa tuotteiden ja aktiivisesti levittävät. Miten päästä eroon bugeja hyllyyn?

Leipäkuoriainen - pieni kovakuoriaisia ​​(jopa 3,7 mm: n pituus), tunnettu siitä, uskomattoman selviytymisen ja hedelmällisyyden. Niissä on musta-ruskea väri kehon ja pieni, täysin peitetty haarniska pään. Aikuiset eivät syöty: vaurioita keittiöön varausten aiheuttaa toukkia. Tunkeutumaan ravinteiden substraattiin, ne tasoittavat sen useista kohdista. Mukana on myös koteloitua jälkeen hiertää paikoissa kehto valtaa. Instances asuvat jauhot, sen hiukkasia sidottu palloja ja he odottavat ulos siirtymävaihetta aikuisilla. Vuoden aikana kasvava noin 3-4 sukupolvea leipäkuoriainen, selvittää ne kannat keittiön, ikkunat, seinät, lattia tila on mahdollista vain suuria klustereita galaksit. Kun pieniä määriä hyönteiset ovat syötäviä alustan hienovaraisesti ja ulospäin ei ole esitetty. Leipäkuoriainen ei kutistu teetä, kahvia, yrttejä, kirja siteet, rehu, murskattu vilja seos; jätä ne paljon liikkuu ja antaa jätteitä.

tunkeutuminen polku vikoja keittiössä

Miten leipäkuoriainen joutuu keittiöön? Useimmiten se on nostanut omistajien tavarassa paketteja. Todennäköisesti, että viljan hyllyillä alunperin tartunnan noudattamatta jättämisestä valmistajalta terveysvaatimuksia käsittelyyn ja varastointiin tuotteita. Näin tehtyään kaukana varastoon myymälän kiinni samassa paketissa ryynit vikoja putoavat loppukäyttäjälle. Miten päästä eroon jauhokuoriaiset keittiössä?

Auburn mukoed - Keittiön varastossa haittaa

Ei vastaan ​​kaluston toimitusten keittiökaappien punainen mukoed - pieni hyönteinen (1,5-2,5 mm pitkä) ruosteinen keltainen väri, ominaista jäykkä siivet, peitetty silkkinen karva vähän kehon ja etäällä toisistaan ​​threadlike antenneja. Kuten leipäkuoriainen parempana "rabotat9raquo; teollisessa mittakaavassa ja asuu tehtailla, vilja- ja rehukasvit, leipomot, pastan. Se ruokkii viljat, jauhot ja mätää viljaa, edellyttäen että tämä ei ole kosteuden alle 15%. Vuoden aikana suotuisissa oloissa, kyky kehittää 4. sukupolven. Elinajanodote aikuisille - 6 kuukautta. Kerääminen ryhmät mukoed lisää kosteutta elintarvikkeet saastuttaa niiden ulosteissa ja kuoret toukkia. Miten päästä eroon jauhokuoriaiset keittiössä?

Jauhokuoriaisena: elinympäristö ominaisuuksia

Yleisin asukas keittiössä on mukoed Surinamista (lukuun ottamatta jauhoja kovakuoriainen) - punertavan punainen kovakuoriainen, tyypillistä pienet (3-4 mm) kokoisia, lyhyt antennit, vahva haarniska, joka suojaa selkää ja päätä ja pieni alikehittynyt siivet. Edullisin lämpötila on + 23-25 ​​° C: ssa naisten beetle pystyy antamaan 4 sukupolvea vuodessa, on aikaviive 300-350 munia. Useimmissa tuotteliain yksityishenkilöt tämä luku voi nousta 1000. Munat jauhokuoriaisena (korotkoovalnye, valkoinen) vuonna lantioon melko vaikea havaita, koska ne on päällystetty tahmea neste, nopeasti absorboivat hiukkaset jauhoja ja pölyä. Vaikka naisten on niin hedelmällistä, joka tuottaa muuraus mahdollisuuksien: tuotteissa, kudokset, rakoja kaapit. Kuoriutuneet toukat välittömästi ryömiä etsimään ruokaa, helposti jyrsiä läpi pussien ja asettumaan viljavarastot ja jauhot - suosituin tuote. Useat hieno kokemus, että tällainen hyönteisten itsenäisesti säännellä niiden määrä. Kanssa merkittävä kasvu sen aikuisilla ja toukat syövät munat ja koteloita.

Kertymät mukoeda voi merkittävästi pilata ruoan tarjontaa. Esimerkiksi aterian massa infektio tulee mutainen väri muuttuu muhkurainen, huonosti hajuisia, epämiellyttävä maku ja yleensä sovellu kulutukseen. Vioittuneiden tuotteiden kovakuoriaiset, ovat vaarallisia ihmisen terveydelle ja voivat aiheuttaa allergisia reaktioita, dysbiosis, ja jopa myrkytyksen. Miten päästä eroon vikoja keittiössä?

Miten päästä eroon elintarvikkeita koit?

Ikävän yllätyksen keittiössä on havaita ruokaa kuukaudeksi. Hyönteisten leviää eivät ole niin aktiivisia kuin hänen "kollegi9raquo, mutta laskemme tuotettujen munien kaikkein odottamattomia, usein vaikea päästä paikkoihin. Läsnäolon määrittämiseksi tuholaisen siivekäs mahdollisimman huolellisesti tutkimushuoneeseen. Seinät ja katto näet harmaanruskea kelauskelvottomat; pilaantuneiden jauhojen ja viljojen helposti katsella punertava toukkia. Tällaiset tuotteet eivät sovellu kulutukseen, joten sinun täytyy erota niitä. Kannattaa myös hyvästellä syöty ruoka jollakin alla olevista menetelmistä.

Jauhokuoriaiset keittiössä: miten torjua

Kun havaitaan vilja- ja jauhopunkki tuholaiset olisi ryhdyttävä välittömästi toimiin tuhota ne, eivät salli aikaa lisääntymiselle ja kehittämiseen vastakuoriutuneet lintuja. Miten päästä eroon vikoja vilja ja jauhot keittiössä?

Yksi tehokkaimmista tavoista tuhota tuholainen saastuneen ruoan jäätyminen pakastimeen. Ei paljon vahingoittuneet jyvät voidaan kalsinoitiin uunissa lämpötilassa 100-110 C: ssa 10-15 minuuttia, minkä jälkeen seulonta niitä. Ennaltaehkäisy on suositeltavaa lämmittää uunia ostettuja vilja-, koska ne voivat jo olla tartunnan tuholaisen. Helppo poistaa bugeja pois pavut ja herneet, jotka vaativat kaada suolavesi muutaman minuutin ajan. Kun hyönteiset esiin, vesi tulee tyhjentää ja puhtaan ja kuivan palkokasvien kuivalla liinalla. Vaikeissa tapauksissa tuottaa parempia heittää. Miten päästä eroon bugeja hyllyyn muilla tavoin?

Määräyksestä keittiössä kaapit

Operaatio päästä eroon vikoja katsotaan täysin valmis, kun siivota keittiön kaapit. Tätä tarkoitusta varten, kaikki hyllyt on täysin sisällön vapauttamiseksi, jäämien poistamiseksi herää vilja, aukko täyttää kiehuvaa vettä, pinta pyyhitään etikka liuosta (litrassa vettä - rkl etikkaa). Sitten kaapit suositeltavaa jättää päivän kuivaukseen. Sillä välin, sinun täytyy laittaa, jotta kapasiteetti viljan: ne pestään perustuva ratkaisu saippua, jonka jälkeen prosessi kiehuvaa vettä. Kangas pussit, joita säilytettiin viljaa, tulisi käsitellä suolaliuoksella ja ilman huuhtelua, kuiva.

Miten päästä eroon jauhokuoriaiset keittiössä? Jotta vältetään saastumisen uudelleen vikoja hyllykaapit suositeltavaa ripottele jauhe pyretrum- - luonnollinen orgaaninen hyönteismyrkky on turvallinen ihmisille ja lemmikkieläimille, mutta se on myrkkyä hyönteisiä. Valmistettu dolmatskoy kamomilla, kuten tarkoittaa estää liikkeen hermoimpulssien, minkä vuoksi hyönteiset nopeasti halvaantunut ja kuolevat. Käsittely ongelma pinnat voidaan suorittaa myös käyttämällä ruiskun, jossa kaada veteen liuotettuna pyretrum. Etuna luontaistuotteet on, että se vsepronikaemost: jauhe helppo toimittaa kaukaisissa paikoissa. Ainoa haittapuoli on kyvyttömyys tappaa hyönteisen munia. Siksi suorittamalla toistuvasti hoidetaan suositellaan, jonka tarkoituksena on päästä eroon vastakuoriutuneet sukupolvi.

Miten päästä eroon jauhokuoriainen keittiössä perinteisin menetelmin?

Keskimääräinen valkosipuli ja laakerinlehti ovat hyviä repellerin keittiö vikoja. Riitä sijoittaa hyllyille kaappien tai konteissa viljan ja jauhojen. Hyönteiset eivät myöskään voi sietää tuoksu muskottipähkinää, joten on suositeltavaa kaataa mauste on laastarilla ja kiinnitetty seinissä kaappiin.

Viljaa vikoja melko vaikea taistella, joten ne tunkeutuvat keittiö on parempi ehkäistä. Estääkseen tällaisten tuholaisten leipäkuoriainen, punainen mukoed, jauhokuoriaisena, on suositeltavaa pitää jatkuvasti puhtautta keittiössä, huoneilma säännöllisesti ja varmistettava, että ilman kosteus oli kohtalainen. Loppujen kosteus - ihanteellinen ympäristö jalostukseen kovakuoriaisia.

Krupa - tuote, että jokainen nainen on aina yrittää ostaa varastossa. Se kuluttaa hitaasti, harvoin mahdollisuus tarkastaa eheys ja puhtaus. Ja tällä kertaa, se voi lisääntyä ja kehittyä haitallisia bugeja. Siksi ei ole suositeltavaa hankkia Jauho suuria määriä. Heti kun ostaa tuotteita on tarkastettava läsnäolo vikoja muutamassa päivässä pakastimessa jäähtyä ja kaada ilmatiiviisti suljetuissa astioissa. ei pitäisi varastoida paketteja viljaa, koska vikoja on helppo pureskella.

Kuivatut hedelmät ja pähkinät, on toivottavaa pitää jääkaapissa. Ajoittain viljan ja jauhojen tulee tarkistaa läsnäolo hyönteisiä, vuodattaa kuivalle pinnalle varten ilmanvaihdon. Astiat, jossa vilja säilytetään pesu palovammojen kiehuvalla vedellä ja kuivaa.

Bugs keittiössä: miten päästä eroon ei-toivottuja vieraita

Estämään Lantakuoriaisen isäntä "omassa keittiössä, päästä eroon niistä välittömästi tämän epämiellyttävän ilmiön bugeja keittiössä, se tapahtuu riippumatta siitä, miten usein teit siivous. Ne näkyvät tyhjästä. Itse omassa keittiön kaapissa tuhohyönteisiä voi helposti siirtyä suoraan myymälän - paketissa tuoretta jyvät tai jauhot.

Usein vikoja löytyy pussit Jauho. Usein ne asumaan pavut. Asettuvat yksi siemen, pian kovakuoriaiset protochat kaikki jyvät.

Ilmatiivis pakkaustarvikkeita - ei takaa, että sisältö ei loisia. Kotona, he voivat saada suoraan tehtaiden ja viljasiiloja.

Lentävät linnut voivat liikkua naapurin ostettu irtotavarana viljasta, pastaa, kuivatut hedelmät.

Loiset muodossa vikoja pääsee keittiön millään tavalla

Kuivissa paisti ratkaistu leipäkuoriainen, pieni kovakuoriainen ja punainen mukoed:

 • punainen mukoedy - pieni, noin 2 mm pitkä, Coleoptera hyönteisiä punaruskea pitkät antenneja. Ne ovat houkutelleet tuotteita kosteuspitoisuus on yli 15-17%. Hänen elintoiminnot ne saastuttavat vilja- ja muita elintarvikkeita. Ominaista, että työ on mukoeda Rout ne seuloa jauhot;
 • pienet kovakuoriaiset - pieniä ruskeita kuoriaisia ​​noin 3 mm lyhyt viikset. Tulevat keittiöön jauhoja tai tärkkelystä, jossa pois lähtö ja säiliöt muiden tuotteiden kanssa. Sen jälkeen päästä eroon niistä ei tule olemaan helppoa. Pilaantunut kuoriainen elintarvikehuollon tullut muhkurainen ulkonäkö. Niiden käyttö voi johtaa ruoansulatushäiriöt ja myrkytykset;

Ruoka pilalle pieni kovakuoriaiset, ovat kappaleina Punainen mukoedy hyvin pieni, voi vahingoittaa paitsi tuotteita, vaan myös astiat

Leipäkuoriainen ovat erityisen virtaa kuluttaviin ja voi jopa lopettaa tupakan

 • leipäkuoriainen - kaikkein kyltymätön ja kaikkiruokainen muun lajien kovakuoriaisia. Ovat hyönteinen 4 mm, sen runko on lieriön muotoinen, ruskean sävyjä on peitetty hiuksia. Ne saastuttavat paisti, pavut, jauhot, teetä, kahvia, keksejä, pähkinöitä, rehut, ja jopa tupakan.

Miten näyttää vikoja ovat asettuneet keittiössä?

Heti kun huomaat, että keittiö oli pieniä vikoja, olisi ryhdyttävä välittömästi elintarvikkeissa. Loiset paitsi pilata varastoja, mutta myös alkaa lisääntyä. Jos et saa ne heti, päästä niistä eroon niin se on paljon vaikeampaa.

Jos et näy heti havaitsemisen loisia, ne lopulta miehittää keittiö ja päästä eroon niistä on hyvin vaikea

Jos kovakuoriaiset kasvatettuja pieniä määriä ja on löydetty kerralla, voit yrittää pelastaa vilja. Tämä edellyttää:

 • Seuloa se seulan läpi;
 • Kuumenna uunissa lämpötilassa 100 + ... + 120 ° C;
 • Ennen keittämistä liota suolavedessä, sitten huuhtele.

Valitettavasti tämä menetelmä ei ole käyttökelpoinen papuja. Jos paketti muutaman jyvät porattu loinen toukat ovat todennäköisesti elää pitempään ja muille.

Tartunnan taso hyönteisten koodi tuotteissa korkea, tällainen vilja on parempi heittää pois, joten ne eivät tule lähde levisi muiden elintarvikkeiden eivätkä vahingoita terveyttä perheen.

Miten päästä eroon mukoedov ja kovakuoriaisia?

Silloinkin kun hemmoteltu tuote heitetään, on todennäköistä, että loinen saattaa munia omassa keittiössä. Päästä eroon niistä, tarvitset:

Seuraa askel askeleelta ohjeet, jotka auttavat tuomaan näitä pieniä backbiters:

 1. Huuhtele keittiökaappien kuumalla vedellä ja etikka useita kertoja.
 2. Viljat, jotka eivät näy hyönteisiä, poista "karanteenissa" jääkaapissa tai parvekkeella.
 3. Jos viikon kuluttua tuote pysyy puhtaana, laita ne lasipurkeissa kannellisia.
 4. Kaapit hyllyt makasi Ohukainen ja kuoritut valkosipulinkynnet, ovet liimanauhan muskottipähkinä.

Lasitölkkien jotka sisältävät viljat, ennaltaehkäisyssä on puhdistettava kerran kuukaudessa. Tämä toimenpide auttaa suojautumaan syntymistä toukkia seinille keittoastian.

Eroon bugeja lantioon (video)

Päästä eroon hiomakoneen, on välttämätöntä estää pääsy sekä tuotteiden ja sen eristäytynyt veroparatiisien. Tätä varten:

 1. Tiivistä lattian halkeamia, ikkunalaudat, puutuotteiden ja huonekalujen.
 2. Varastointiin viljan, pavut ja muut irtotavaraa, käytä ilmatiiviisti suljetuissa astioissa.
 3. Makea, kuivatut hedelmät tallentamalla ne jääkaappiin.
 4. Auttaa pääsemään eroon hiomakoneen pora, sen täytyy hajota hyllyillä ja laatikoissa.

Torjua kovakuoriainen hiomakoneen huolellisesti korjata halkeamia lattiaan Hajoaminen hyllyillä ja laatikoissa pora auttaa pääsemään eroon kuoriaisen hiomakoneen

Estämään ulkonäkö loisten omassa keittiössä, massatuotteita tulisi säilyttää ilmatiiviissä astioissa

Kutsumaton vieraat eivät enää kasvatetaan, viljan oston jälkeen kaksi päivää pakastimessa, sitten mausteina ne lasi kannellisessa astiassa. Puhdistuksen aikana havaitaan rako otettiin talteen välittömästi kiehuvaan veteen. Pese keittiökalusteet tarvitset saippuaa ja ruokasoodaa. Sen jälkeen, kaapit, pöydät, hyllyt, pyyhi etikkaliuoksella.

Eroon tuhohyönteisten (video)

Tulosta loinen on vaikeaa, mutta mahdollista. Toteutettava säännöllisesti ennalta ehkäiseviä toimenpiteitä, ja silloinkin ne luultavasti ei säkissä nenän omalle arjen lantiota.

1

You may also like

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

69 + = 70