Bugeja lantioon kuva

Suosituksia siitä, miten päästä eroon vikoja jauhot ja viljat

Musta kovakuoriaiset ja muut hyönteiset jauhot ja vilja - yhteinen ongelma. Näkyvissä, ne nopeasti zapolonyayut kaikki, ja muutaman päivän viive voi johtaa siihen, että tuotanto tuholaisia ​​on pitkä. He eivät vain pilaa tuotteita, mutta voi myös aiheuttaa myrkytyksen ja allergisia reaktioita. Tuholaiset voidaan tuoda ulos kaupasta tuotteilla heikkolaatuisia, koska ne työnnetään maahan sääntöjenvastaisesti elintarvikkeiden varastointi. Menetelmistä torjunnan vikoja puhua tarkemmin.

Nykyään on olemassa seuraavanlaisia ​​kotitalouden tuholaisia:

Se löytyy leipomoita, joissa unohtaneet perusmenetelmiä hygienia ja desinfiointi, ja mukauttaa täydellisesti lähes missä tahansa ympäristössä, kaatuu tuotteiden talossa. Koko hyönteinen 3 millimetriä pitkä, hän lentää täydellisesti, jonka avulla hän voi siirtyä nopeasti paikasta toiseen, ja tämän vuoksi se on vaikea poistaa. Yleensä hän syö leipää, mutta voi syödä ja riisiä, tattari, teetä, eläinrehun ja jopa vanha kirja.

Hän suosii jauhot, viljat ja jyvät. Hän on hyvin ahne, vaikka sen pieni koko - 2 mm pitkä. Larva mukoeda vielä vähemmän, joten on vaikea huomata heti: mustat pisteet löytyy jauhot - merkki löytää se mukoeda toukkia. Bug erittäin tuottelias jälkeläisiä tuo 7 kertaa vuodessa suuria määriä. Siksi vain pari kuukautta, jauhot voi muuttua kasvualusta nämä hyönteiset. Ihanteellisen ympäristön mukoeda - korkea kosteus ja lämpö.

Tämä pieni hyönteinen pituus 4 mm, punaruskea värisävy. Hän kertoo nopeasti, ja asettuu paitsi jauhoja ja viljaa, mutta myös huonekaluja, astiat. Tulosta kovakuoriainen on hyvin vaikeaa, koska se on konstailematon ja elinolosuhteet ja kestävä.

1

Hän näyttää yksinkertaisen myyrä. Pituus hänen vasikan on pienempi kuin 1 senttimetri. Se on ominaista korkea hedelmällisyys (yli viisisataa munaa kahden viikon jotka näkyvät toukkia). Koi syö viljavarastot suurella nopeudella. Sen kyky piilottaa, lentää ja naamioitua tummia objekteja, jotta se käytännössä haavoittumaton.

Ne voivat näkyä lähes kaikki tuotteet: viljat, jauhot, leipä, kuivatut hedelmät, hedelmät ja vihannekset. Ne näyttävät pieniltä vikoja noin 5 millimetriä pitkä kärsä. Kärsäkkäiden voi lentää, muuttamalla sijoituspaikkaan, riippuen ympäristöolosuhteiden muutoksille sekä helppo kiivetä muurien yli. Jälkeläiset tuholaisten tuo jopa 6 kertaa vuodessa. Asettua kaikkialla: Kauko kulmat keittiön kaappiin, säiliöt jyvät, vuodevaatteet, jalkalistat, halkeamia.

Mitä tehdä, jos jauhot ja vilja vielä kasvatetaan vikoja?

Tärkein keino torjua kovakuoriainen on hyödyntäminen vaikuttaa myymälöissä. Tietysti hyvin pahoillani pilaantunut jauhoja tai viljatuotteista, mutta jos se kasvatetaan hyönteisiä, mikä tarkoittaa pari päivää kuluvat ja ne raspolzutsya ympäri taloa. Siksi tarvitaan kiireesti, sitominen tiukka solmu pussiin ja laita se toiseen pussiin kuljettaa sen roskakoriin.

Kierrätyksen jälkeen pestään keittiö hyllyt ja säilytysastiat viljan (jos niitä on) valkaisuainetta, sooda tai etikkaa. Käsittelyn jälkeen on tarpeen huuhdella veden pinnalle.

Kaikki tyypit hyönteiset tapetaan lämpötilassa yli 50 astetta. Tämä voi olla joko kiehuvaa vettä tai höyryssä. Tämä on hyvä tapa poistaa vian pesiä koloissa ja jalkalistat, jota ei voida saavuttaa, ja puhtaanapito kemikaaleja.

Kun toukat ja aikuiset tuhotaan, sinun täytyy huuhtele jyvät (pavut, pavut, pähkinät) ja odota, että veden tuholaisia ​​pintaan. Sitten valuta vesi ja huuhtele uudestaan ​​tuotteen kanssa, jotta se ei jää toukkia. Jauhoja ja hienojen jyvästen lämpökäsittelyn jälkeen on parempi seuloa seulan läpi 2-3.

Tällä avokeittiö pinnat parempi käyttää erityisiä kemikaaleja, jotka myydään runsaasti rautakaupoista. Kunhan et osta taistella kuoriaisen yksinkertainen tapa torakat ja muurahaiset. Tällöin tarvitaan erikoistyökaluja, kuten "Antizhuk" tai "Malationi".

"Antizhuk" auttaa taistelussa mitään bug, joko viljan tai puu, pilaa ikkunoita ja huonekaluja. Lääke on varsin tehokas, mutta ennen käyttöä huolellisesti ohjeet, koska se on myrkyllistä.

Voit käyttää "Rogneda" jalostukseen hyönteisten - vahva antiseptinen, joka voi tuhota niin kärsäkkäät, mukoedov ja muurahaiset ja torakat.

Toinen tehokas keino on "Tuli Lovin'. Lääke on nopeasti tappaa kovakuoriainen, mutta on syytä hajottaa ulottumattomissa eläimille, koska se on vahvin myrkky.

Hyvää apua valvontaa varten loisten Etikka: on tarpeen huuhdella liuoksella, jossa on etikkaa ja pyyhi keittiövälineet hyllyillä. Terävä, pistävä haju etikkaa paitsi estää tuholaisten, mutta tuhota sen.

Sekoitetaan yhtä suuret osuudet boorihappoa, jauhot ja tomusokeri, että on myös erinomainen syötti. Ripottele seos elinympäristö vikoja.

Hyönteiset haju pelkää lehdet, valkosipuli, paprika ja rikkiä. Se riittää laittaa kaappiin oksa laakerinlehti tai laajennettu ottelu yksinkertainen ja luotettava suojaus tuholaisia ​​luodaan.

Hyönteisiä torjuva ovat tehokkaita ja luonnollisia antiseptisiä kuten kamomilla ja kehäkukka. On tehokas antiseptinen, antimikrobinen vaikutus, kuivatut yrtit voivat karkottaa tuholaisia, koska ne sisältävät suuren määrän eteerisiä öljyjä.

Yksinkertainen turvatoimet auttavat välttämään epämiellyttäviä ongelma kuin keittiö tuholaisia.

 1. Jauhoja ja viljoja ei kasvatettu vikoja, ne on säilytettävä keskimääräinen kosteus on hyvä ilmanvaihto;
 2. Sinun täytyy varmistaa, että keittiön kaapit eivät olleet märkiä tai maustamaton elintarvikkeita (kuivatut hedelmät, vihannekset, viljat märkä). Jos ne ovat, niin ne välttämättä laskeutua mukoed;
 3. On pakko suorittaa säännölliset tarkastukset tuotteiden ja hyllyt. Varmista, että jyvät eivät valehtele pitkään, pitkäaikainen varastointi on tärkein syy hyönteisiä.
 4. Pitää poissa hyllyyn neilikka, laakerinlehti ja tulitikut hyökkääjän tuholaisia.
 5. Viljan ja viljan tallennetaan muovi- tai lasiastiaan, jossa on suljettu kannella.
 6. Havaitessaan ensimmäisen alkavaa pilaantumista välittömästi hylätä ne joko huuhdellaan tai seuloa seulan läpi.
 7. Suorittamaan yleispuhdistukseen vähintään 1 kerran kuukaudessa, käytetään desinfiointiaineita.

Lisää kommentti peruuttaa vastaus

Jokaiselle perheelle, aikoo hankkia lapsen, tärkeä.

Trichomoniasis (trichomoniasis) - sairaus urogenitaalikanavassa.

Pyelonefriitti - tarttuva tulehduksellinen sairaus munuaiset.

Synoviitti - muodonmuutos liitoksen nivelkalvo.

Jooga - se on uskomaton hengellinen, henkinen ja.

Mitä jos paisti tai jauhokuoriaiset kasvatetaan ja miten päästä eroon niistä

Miksi sai bugeja lantioon päästä eroon tuholaisten ja jotkut viljat ovat altteimpia niiden vaikutus? Ensimmäinen asia ymmärtää, että vikoja saastuttavat ainoastaan, jos on jatkuvasti saatavilla ruokaa. Hyönteisiä puoleensa löysät paitsi avoimissa säiliöissä ja pussit, mutta myös muodossa mureni hyllyillä ja kaapit.

Viljat, pasta - suosikki hoitoon paitsi vikoja, mutta ruoka koi. Hyönteiset ovat myös aktiivisesti syö muroja, keksejä, kuivattuja hedelmiä, leipää, voit löytää ne mausteiden ja keskittynyt elintarvikkeet.

Mitä vikoja löytyy keittiön ja miten sinne pääsee?

Ei vain huomatakseen, että kasvatetaan bugeja jauhojen ja viljojen, vahingoittamatta tuotteita salamannopeasti. Löytää tehokas keino tuholaistorjunta, sinun täytyy selkeästi tietää, mitä he viittaavat. Tunnistaa useita perustyyppiä kovakuoriaisia, jotka vahingoittavat irtotavaraa:

Leipäkuoriainen - vikoja pienoiskoossa vaaleanruskea pystyy lentämään, usein asettuvat viljoja, ilo regale leipomotuotteita, vanhoja yrttejä ja teetä ja kahvia. Asunnossa he saavat tartunnan tuotteiden varastoinnissa sekä eläinten syötteitä.

Jauhokuoriaiset jauhoja laskeutua useammin kuin missään muussa tuotteisiin, varsin usein ne löytyvät paketteja tärkkelystä. Hyönteiset kirjoita ruutuun keittiössä löysä, mukaan lukien pakkaukset ruis, riisijauho, puuroa ja suurimot. Harvoin, mutta voit nähdä tuhoojaa kuivatut hedelmät, riisi tai tattari.

Erityisesti hyönteiset - kyky lisääntyä. Muninta naaraat bugeja naamiointi rakoja kalusteet keittiössä, viljat, jauhot, hyllyiltä kaapit. Uuden sukupolven tuholaisten levisi nopeasti läpi talon etsimään ruokaa lähteitä.

Punainen tavalliset mukoed pituus on enintään 2,5 mm. Huone yleensä saa yhdessä huonolaatuisia eläinrehujen. Lempiruoka tuholaisten - viljan, viljan, jauhojen vanhentuneiden ja kosteus enintään 15%. Punaiseen mukoed pysähtyi pilaa ruokaa ja hedelmiä keittiössä, riittää estämään pääsy virtalähteitä.

Ruoka mol laitetaan tattari, Hercules, mannasuurimot, riisi, jauhot, kypsät yksilöt visuaalisesti muistuttaa hopeinen perhonen saavuttaa pituus on 10 cm. Sen esiintyminen keittiössä liittyy rikkominen tuotteiden varastointia, paitsi hyönteisten tunkeutuu rakennukseen tuuletusaukkojen läpi ja avoimet ikkunat.

Huolimatta siitä, että hyönteiset löytää hänen läsnäoloaan suurimot, hirssi ja muut viljat, joissakin tapauksissa, kohdistuu saastuminen tee ja kaakao, kuivatut hedelmät, pasta.

Tunnista tuholaisia ​​tuotteissa on helppoa - ne jättävät jälkeensä ohuen rainan kudottu hieno keltainen matoja.

ehkäiseviä toimenpiteitä: miten estää tartunnan?

Hyönteisten viljan eivät hankaloittaa elämää, joka edellyttää eri työvaiheiden tuhota ne, voit pysyä yksinkertaisia ​​suosituksia estää niiden esiintymistä. Näitä ovat:

 • Lämpeneminen ostettu vilja uunissa alhaisessa lämpötilassa tunnin ajan.
 • Pakastaminen irtotavarana pakastimessa yhden päivän (käytetty ilmanvaihto kuiva pakkaus).
 • Siemenet käsiteltiin kiehuvalla vedellä, jota seurasi pesu ja varastointi jääkaapissa vain.
 • Huolellisen tarkastelun ostettujen tuotteiden (mukaan lukien tyhjiöpakkaukset) kierrätyksen viljan ja jauhojen kanssa merkkejä infektiosta.

Myymälän irtotavarana tarvitaan rei'itetty polyetyleeni- tai lasista suljetuissa astioissa. Vaihtoehtoisesti sopiva metalli laatikot, pussit luonnon ympäristöä web.

Yksi syy siihen, miksi bugeja saastuttavat jauhojen ja viljojen - viivästyksiä elintarvikkeiden varastointi. Jotta vältettäisiin luomista suotuisat edellytykset tuholaisia, se kannattaa ostaa viljasta ja muista irtotavaraa, sekä kuivatut hedelmät, kahvia ja teetä vähimmäismarginaalin.

Uskotaan, että riisi, suurimot, jauhoja ja tattari voivat säästää enintään kuusi kuukautta, kauraa ja vehnää on varastoitu enintään 4 kuukautta, koska korkea rasvapitoisuus.

Ennätyksellisen haltija osalta säilyvyysaika on kiillotettu riisi. Monet lajikkeet, kun useita vuosia varastoinnin parantunut entisestään, saada ylimääräisiä maku.

Jos yhä saastunutta ruokaa keittiössä välttää ei toimi, päästä eroon bugeja paisti, jauhot ja mausteet monella tavalla.

Kierrätys - yksinkertainen ja luotettava menetelmä

Kun ei ole halua tai kykyä selviytyä kasvavasta väestöstä tuhohyönteiset irtotavaran keittiössä, on tarpeen mennä radikaali menetelmä - hävittäminen vaurioitunut viljaa.

Kassit, säkit, säiliöt vikoja pakattu huolellisesti suljetussa sellofaaniin ja vei ulos talosta.

Paikat, joissa varastoitu saastuneet tuotteet (hyllyt, jalustat, parvi), käsiteltiin varovasti sooda, etikka tai kloori liuos, mitä seuraa pesu puhtaalla vedellä.

Fighting paistoaromit - mitä vaikutuksia?

Jos ryynit kasvatettu vikoja voi kokeilla niitä tuoda lämpötilan nousu +50 asteeseen. Se tulee konttien tuholaisia ​​kiehuvaa vettä tai höyryä. Erityisen tehokas menetelmä poistaa tuholaisia ​​kaukaisissa paikoissa.

Vapauttaa vilja ja muut irralliset hyönteisiä, ne voidaan kuivata uunissa 70 asteessa puoli tuntia, tai tuloksen saavuttamiseksi, asettamalla saastuneen ruoan pakastimeen. Useimmat vikoja kuolla lämpötilassa -15 astetta.

Tuhon jälkeen toukat ja kovakuoriaiset keittiön kaappiin, hyllyt, on tärkeää muistaa pintakäsitellä, sekä kaikki käytetyt viljat, pähkinät ja pavut. Seurauksena tästä hoidon päästä eroon muita hyönteisiä, jotka vain tulevat pintaan. Koska kuitenkin tuotteiden saastuttamia hyönteisiä, ihmisravinnoksi soveltumattomat, on helpompi päästä eroon niistä päivittämällä varaston tuoretta viljan ja jauhojen.

Kemiallisia aineita taistelussa tuholaisia ​​vastaan

Jos kuoriaiset kasvatettu paisti, mitä tehdä, kun aikaisemmat menetelmät yllä eivät anna toivottua vaikutusta? Tällöin on järkevää soveltaa kemikaaleihin. Lääkkeen vaikutuksen on "Karbafos" ja "Antizhuk". Toinen on universaali vaikutus, se auttaa selviytymään paitsi keittiössä vikoja, mutta puuta, vahingoittaminen huonekalut, ikkunat, laminaatti ja parketti. Huumeiden käyttö olisi äärimmäisen varovasti, ohjeiden mukaisesti.

Toinen lääke "Rogneda" tuholaisen - tehokas antiseptinen, jonka avulla voidaan kierrättää erilaisia ​​kodin hyönteisten, kuten mukoedov, kärsäkkäiden, torakat ja muurahaiset.

Myös tuoda bug keittiössä, voit käyttää lääkettä "Lovin Fire", jonka avulla voidaan saavuttaa nopea vaikutus. Tuote on korkea myrkyllisyys, käytetään ilman eläinten ja lasten kotona.

Työskentely perinteisiä menetelmiä: mitä valita?

Ne, jotka uskovat kemikaalit ovat liian vaarallisia, ja hävittämisestä hyönteisiä pienentämällä tai kasvattamalla lämpötila ei ole niin tehokas, on syytä yrittää ratkaista ongelman avulla folk korjaustoimenpiteitä. Reseptit niistä joku alla:

 • Etikkaa. Vesi-pohjainen ratkaisu, kaikki pinnat käsiteltiin etikka, tartunnan bug kulkemasta sijoittamalla vilja- ja jauhot vaurioitunut tuholaisten.
 • Laakerinlehti, paprika, valkosipuli, tai rikki. Kaikki nämä tuotteet haju pelätty paitsi jauhokuoriaiset (kuvassa alla ei erehtynyt tunnistaminen tuholaisia), mutta muita hyönteisiä.
 • Antiseptiset luonnollista alkuperää - kamomilla tai kehäkukka voi myös pelottaa pois tuholaisia.

Mielenkiintoinen vaihtoehto, jonka avulla, jos ei ikuisesti, niin kauan unohtaa mitä bugeja lantioon (kuva auttaa millainen kunkin) - ansa perusteella boorihappo.

Syötti toimii yksinkertainen periaate: hyönteisiä houkuttelevan syötti. Nälkäinen hyönteiset yrittää hoitaa myrkytetty, tartunnan toksiinien ja myrkyttää loput jäsenet siirtomaa.

Valmistamiseksi syötti säiliö boorihappoa sekoitetaan tomusokeria, mannasuurimot, hunaja, siirappi. Virvokkeita houkuttelee tuholaisia ​​vasta tuoreessa muodossa. Suosittelemme käyttämään ansa puuttuessa lapsia kotona ja kotieläimiä, jotka saattavat näitä elinympäristöjä hyönteisiä.

Kopiointi sivuston materiaalien on sallittu vain aktiivisen linkin sivustoon.

Miten näyttää vikoja viljan? Bugeja lantioon: miten päästä eroon

Kashi - erinomainen lähde monimutkaisia ​​hiilihydraatteja, jotka ovat kyllästää keholle tarvittavan energian. Aikoina niukkuus tuotteen, kun "dostat9raquo; vilja oli melko vaikeaa, monet kotiäidit haluavat ostaa niitä pari kiloa tarjoamaan ravitsevaa ruokaa kotitalous. On selvää, että pitää tällaisia ​​vastuuvelan osuus muutaman kuukauden, mutta jonkin ajan kuluttua ikäviä hyönteisiä ilmestyi tuotteita. On tarpeen ratkaista ongelma, miten saada vikoja pois viljan, joten ne eivät leviä edelleen. Varmasti säätää niiden ulkonäkö on paljon helpompaa kuin taistella hyökkäyksen.

Yritämme pohtia pääkohdat artikkelin, niin että opit säilyttää viljan ja käsitellä kutsumattomia "gostyami9raquo;.

Mitä vikoja infest tuotteita?

Kun keittiö ovat todennäköisempiä mukoedy Surinamin ja kärsäkkäiden (riisi ja aitta). Hyönteiset eivät vahingoita ihmisiä, mutta hemmoteltu vilja- ja jauhot. Kärsäkkäiden - vikoja tumma väri pitkänomainen kärsä. Kuivissa ja lämpimissä olosuhteissa tuottaa jälkeläisiä 5-6 kertaa vuodessa. Usein syödä tattari, riisi, vanha jauhot ja pasta, sekä palkokasveja.

Jos virheitä paisti, tumman ruskea tai musta, ja olet löytänyt niitä Perlovka, suurimot tai kaurahiutaleita, niin todennäköisesti, olet selvitystilaan mukoed Surinamista. Tämä hyönteinen asuu alueilla viljavaraston (varastot, kaupat) sekä asuntoja ja kauppoja. Riippuen elinoloihin voi tuottaa jälkeläisiä 2-6 kertaa vuodessa.

Oli samankaltaisista vioista viljoissa (kuva)? Välittömiä toimia, ei anna niiden levittää edelleen.

Hyönteiset tunkeutuvat vilja?

Lähde tunkeutumisen vikoja useimmiten itsestään tulee kuivalastin tuotteita, voit ostaa kaupasta tai markkinoilla. Tartuntariskiä on suurempi, jos vilja myydään painon tai valmistaja ei välitä paljon laadusta kunnossapidon. Yleensä hyvälaatuista tuotteelle tehdään tarvittavat käsittelyn pakkauksia. Jos suosia tuotteita tunnettujen valmistajien ongelma, miten saada vikoja pois viljan, pitäisi syntyä.

Hyönteiset voivat myös tuoda laukku kuivattuja hedelmiä. Erityisen suuri riski ostaessaan herkkuja luonnon markkinoita vierailijoita Uzbekistanin ja Kirgisian. Samanlainen tilanne syntyy mausteilla, kun he ostavat irtotavarana tai varastoida avaamisen jälkeen on liian pitkä (yli 6 kuukautta).

Ennaltaehkäisevässä hoidossa irtotavarana

On selvää, että bugeja vilja ja jauhot moninkertaistaa suotuisissa olosuhteissa. Mutta, kuten elävää organismia, ja hyönteiset itse, ja niiden toukat ovat herkkiä lämpötilan muutoksille. Esimerkiksi, lisäämällä se +50 ° C: ssa tai laskea -16 ° C: tunnottomuus tapahtuu, kulkee kuolemaan. Tämän perusteella ja tärkein ehkäisy.

 1. Heti oston viljan makasi leivinpaperille ja paikka uunissa 20-30 minuuttia.
 2. Aseta ohra laukku pakastimeen 24 tuntia, ja sitten tallentaa sen kuivaan ilmastoituun säiliöön.
 3. Tahansa kuivatut hedelmät ostettu myymälässä, muista polttaa kiehuvalla vedellä, huuhtele perusteellisesti ja sen jälkeen säilytettiin jääkaapissa vain. Joten voit estää elintarvikkeiden saastuminen ja lisääntymisen hyönteisiä.
 4. Jos huomannut bugeja mausteet, heti hävitä ne.

Ennen ostamista tarkasta huolellisesti, viljat (jopa pakattu). Jos huomaat merkkejä infektiosta - luopuvat ostaa!

Optimaalinen - hankkia eri jyvät 1 kg. Jos sinun on nopeasti kokki tattari tai riisipuuro, se on aina käsillä on vain niukasti. Kuitenkin irtotavarana elintarvikkeet sisältävät tietyn määrän rasvaa, mikä heikentää aikaisintaan muita aineita. Tämän perusteella asiassa on tärkeää tarkasti valvoa ehtojen ja bugeja lantioon näkyviin.

 • 6 kuukautta tallentaa suurimot, riisi, tattari ja jauhot - kestävät rasvan varastointiin tässä hieman.
 • 4 kuukautta - paras aika ruokakomero kaurahiutaleet, hirssi ja jauhamaton. Se sisältää enemmän rasvaa.

Uskotaan, että tuo suuri varastointi hiottua riisiä. Esimerkiksi suosikki monien basmati vuosien ainoastaan ​​paranna laatua.

Säilytys viljan valittu rei'itetyn polyeteeni, lasipurkkeihin tai metallitölkkeihin, pellava pusseja.

Rei'itetty polyeteeniä - suuri varastointiin viljan, jos pakkaus on tehty vaatimusten mukaisesti. Tärkein edellytys - pakkauksessa on "dyshat9raquo, sitten ongelma, miten saada vikoja pois viljan, ei synny. Mutta tämä on vaikea määrittää laatu polyeteeni, niin oikeassa paketista pitäisi korvata luotettavampia.

Lasi tai tölkit ovat ihanteellinen, jos suljettu ilmatiiviisti. Kautta Hatarassakin kansi voi tunkeutua tuholaisia. Pellava pussit esikuumentaa suolainen liuokseen (noin 5 ruokalusikallista 1 litraa kohti vettä).

Keittiö ja ruokakomero, jossa se on aina puhdas, leviämistä koskevien riskien vikoja on minimaalinen. Jatkuva pinta tulee puhdistaa kostealla liinalla tai sienellä. Astiat, jotka on tallennettu viljat, kaltattu kiehuvalla vedellä ja kuivaa.

Mutta entä jos vika on jo päätyi lantioon? Ensimmäinen askel on tarkasta muun astian ruoan kanssa, älä unohda tarkastaa mausteet ja kuivatut hedelmät. Pääsääntöisesti hyönteinen ei asu yksin. Jos toinen purkit huomannut musta bugeja paisti, mausteita, kuivattuja hedelmiä, jauhoja, jotkut tarvikkeet sinun tulisi välittömästi eroon. Hävitä, älä epäröi.

Net viljat voidaan kuivata uunissa. Tai - estämiseksi - päivä laittaa pakastimeen. Kaikki hyllyt ruokakomero ja keittiön kaapit pestään lämpimällä vedellä ja saippualla. Valmistamiseksi heikko etikka liuosta (1 tl per gallona vettä) ja hierotaan toistuvasti. Hyvin tuuletettu ja kuivakäymälät.

Jos mietit miten saada vikoja pois viljan, unohtaa käyttää kemikaaleja. Tallentaa vain täydellinen tarkastus keittiö, tankit ja yleinen puhdistus. Suosittu keino tuholaistorjunta pidetään kuiva seos kaikista hienonnettu jauhoksi vilja, boorihappo ja tomusokeri. Sekoita edellä mainitut komponentit tasaosuuksin. Saatavuus viljat jauhe ja kerää hyönteisiä ja boorihappo poistaa pitkä vikoja.

Yhtäkkiä oli bugeja lantioon? Miten päästä eroon tuholaisista? Tehokkuudeltaan on seuraava resepti. Sekoita sokeri, kuivahiiva ja booraksi yhtä suurina määrinä ja hienoksi kiloa säädetyn hyllyt keittiössä tai ruokakomero. Bugs häviävät päivässä.

Voinko syödä vaikutti viljan, jauhojen?

Jotkut kotiäidit virheellisesti uskovat, että pesuvedet poistaa loisia. Itse asiassa bugeja lantioon aktiivisesti kehittämään ja toistaa, jättävät jätteitä. Jos jotkut hyönteiset, voit yrittää pestä löysä tuote, kuivaa se ja käyttää sitä ruokaa. Syö viljaa vai ei yksityisasia.

Kun tuote on hyvin likaista, maku laatu on menetetty. Bugeja syö arvokasta perusteella jyviä, ja edelleen tulla katkera. Läsnäolo tyhjä silkkiäiskotelot ulosteet ja kitiini turkisten ehdottaa, että hyönteiset kasvatetaan jo pitkään ja ryynit syöminen perusteellisesti. Hyödyt tällaisesta viljasta ei. Lisäksi voit ansaita vakavia myrkytyksen.

Saastuneella jauhoja voi yrittää seuloa. Mutta tässä syntyy toinen ongelma. Kun vikoja syö arvokasta proteiinia, jauhot menettää kykynsä vaivaamista. Tämän seurauksena ei voida käyttää muihin tarkoituksiin.

Muinaisista ajoista, isoäidit ja äidit yrittivät pitää laadun ostettujen tuotteiden. Aiemmin viljat säilytä pusseja, ja siten tarve hoitaa niitä oli paljon tarkemmin. Tarjoamme sinulle muutamia vinkkejä, joiden tehokkuus on aikaa testata.

 • Säiliön rouhe esittää 1 Zubcu raaka valkosipuli. Vain leikata se ei ole välttämätöntä - voivat mädäntyä ja pilata tuotteen. Valkosipuli asetellaan myös hyllyillä keittiön kaapit tai ruokakomero.
 • Pod labuyò pitää lantioon ja ummehtunut haju ja suojelee tuholaisia ​​vastaan.
 • Kääri sideharso pari teelusikallista suolaa ja laittaa pohjalle säiliö jyvät, jauhoja tai tärkkelystä. Top, lisää laakerinlehti. Voit myös käyttää kuivaa sitruunan kuorta tai tavallinen kastanja, joka myös selviytyy ruoan ja kotitalouksien syödään.
 • On käynyt ilmi, ruokaa tuholaisia ​​ei kestä metalliesineitä. Voit laittaa purkkeihin rautaa lusikalla tai rajata palanen tavalliseen ruokaan folio.

Pidä kirjaa päivittäistavarakaupan tarvikkeita, aika tutustua niihin ilman katumusta Saastunut tuotteita. Ei ostaa paljon viljaa, jauhoja, täydentää tarpeen mukaan. Pitää puhtaana eivätkä jätä mitään mahdollisuutta tuholaisia!

1

You may also like

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

20 + = 23