Avoauto sohvapöytä IKEA

Taulukot IKEA - siellä jokaiseen makuun

Erilaisista taulukoista Ikea löytyy paljon mielenkiintoisia vaihtoehtoja. Sopiva huonekalu löytävät opiskelija ja kirjailija, sekä se, jolle tuote tarvitsee vain levätä ja ei toimi!

Taulukot Ikeasta: yleiskatsaus ja hyödyt

Näissä tuotteissa on monia etuja. Ne on valmistettu laadukkaista materiaaleista, on moderni muotoilu makuun löytyy vaihtoehtoja eri värejä. Olipa kirja, tai muu taulukko, joka tapauksessa hän näyttäisi arvokas.

Iso plussa näiden tuotteiden Ikea - monenlaisia. Keittiö, kirjoittaminen, tietokone ... Valinta on todella valtava! Ja kussakin näistä ryhmistä on monia vaihtoehtoja, jotka ovat täysin erilaisia ​​toisistaan ​​ja täyttö, ja suunnittelu, ja muut ominaisuudet.

Lajien monimuotoisuus Taulukot Ikea

On monia vaihtoehtoja, jotka tulevat ylös ja se henkilö, jolle tämä huonekalu tarvitaan niin kauan kuin, ja se, joka toimii heille ja tekee huonekalu vakavia vaatimuksia.

Kokoontaitettava pöytä-kirja (muuntaja) Ikea

Nämä tuotteet ovat erinomaisia ​​ominaisuuksia, jotka elävät pienessä huoneessa tai vuokrata asunto. Tällaisessa tilanteessa, taitettava huonekaluja voi olla suuri merkitys. Muuntaja on hyvä vaihtoehto jos tarvitsee vain jotain kirjoittaa tai lukea. Kyllä, pysyvää työtä tai opiskella, se voi olla hankalaa, mutta jostain nopeasti asioiden tunnin tai kaksi on varsin sopiva valinta.

Kokoontaitettava pöytä-kirja Ikean on erinomaiset ominaisuudet, jotka elävät pienessä huoneessa tai vuokra-asunnot

Luettelo tietokone ja työpöytä Ikea

Erittäin kätevä käyttää luetteloon etsiessään sekä kirjallisesti että atk-tuotteet. On monia vaihtoehtoja, ja tavaroiden joukkoon Löydät paitsi pöytiä suoraan, vaan se edustaa myös kannettavan tai tietokoneen tapauksissa. voivat olla erityisen merkityksellisiä ohi, esimerkiksi jos henkilö ei halua erikseen ostaa tietokoneen työpöytä PC, mutta haluaa rajoittaa kirjallisesti.

1

Taulukko opiskelijan on oltava tiettyjä ominaisuuksia. Esimerkiksi se tulee olemaan täydellisesti yhteensopiva lapsen kasvun ja ehdottoman helppokäyttöinen. Jos taulukko käyttää aikuinen, hän korjaa joitakin puutteita tuotteen, esimerkiksi käyttää seistä saman näytön, jos huonekalu on liian alhainen. Mutta on epätodennäköistä, lapsi tulee tekemään sen, minkä vuoksi pöydälle, josta se tekee oppitunnit on aivan täydellinen. Tällaiset tuotteet täysin IKEA-tavarataloissa.

Taulukko opiskelijan on oltava tiettyjä ominaisuuksia

Erittäin kätevä vaihtoehto henkilölle vain satunnaisesti nauttii pöytä - kahvi vaihtoehto. Nämä taulukot voi olla sopiva nopea lounas tai päivällinen tai lyhyen lukemista tai kirjoittamista. Jos joku viettää lähes hetkessä kotona, se on vain täydellinen hänelle.

Hyvä valinta on, ja jos tilaa asunnossa ei riitä. Tämä taulukko on erittäin kätevä-Small-perheasuntoja, tai vain yhden huoneen huoneistoja. Ja jos henkilö vuokraa huone, on epätodennäköistä, että hänen pitäisi hankkia jotain kunnianhimoisempaa ja perusteellinen.

Niistä Ikea sohvapöydät löytyy monenlaisia ​​vaihtoehtoja, joista kukin voi yllättää ja suunnittelu ja käytännöllisyys. Löydät melko vankka huonekalu, joka on paras ratkaisu, kun on olemassa mahdollisuus ostaa vain yksi tällainen huonekalu.

Erittäin kätevä vaihtoehto henkilölle vain satunnaisesti nauttii pöytä - coffee vaihtoehto

Keittiö ja ruokapöydät IKEA

Shop löydät laajan valikoiman ruoanvalmistukseen. Suuret ja pienet versioita, eri malleja vaikutuksen Gourmet-ystäville, tuntijoiden estetiikkaa. Suuri ruokapöytä on hyötyä niille, joilla suuria perheitä. Tietenkin tämä vaihtoehto on merkitystä vain suurissa tiloissa.

Pieni sohvapöytä on miellyttävää paitsi tuntijoiden kahvia, mutta myös fanit muita juomia. Tyylikäs muotoilu, laatu ja käytännöllisyys tekevät huonekalu sopii hyvin sisustukseen. Voit löytää paljon niitä IKEA-tavarataloissa.

Tyylikäs muotoilu, laatu ja käytännöllisyys tekevät huonekalu sopii hyvin sisustukseen

Erittäin kätevä ja mielenkiintoinen vaihtoehto - konsoli tuote. Nämä taulukot ovat ihanteellisia suurten ja pienten tilojen. He eivät vain ole käytännöllistä käytössä, mutta myös täydellinen istuvuus monipuolinen sisustus. Jos haluamme jotain puhdistetut, kiinnittää huomiota lasin vaihtoehtoja.

Lasi pöytä on monia etuja estetiikkaa. On vaikea kuvitella tarkemman tuote kuin pöydän pyöreän lasia metalliin jalat. Tämä on erinomainen valinta, jos sisustus on sisustettu tyyliin "high tech".

Erittäin kätevä ja mielenkiintoinen vaihtoehto - konsolin tuote

Lasi vaihtoehto on sopiva, jos:

 • taulukko suorittaa puhtaasti koristeellinen funktio;
 • sisustus on sisustettu tyyliin "high tech" tai muihin sopiviin;
 • huoneessa on muita pöytiä joilla täytetään monet utilitaristinen tehtäviä.

Ikea valinta ja lasia, ja konsoli tuotteita. Älä kiirehdi valinnan kanssa, koska jokaisessa pöydässä on oma erityinen ominaisuutensa joku saattaa olla optimaalinen.

Kriteerit pöydän tyypin valinta huonetta

On joitakin perusasioita, jotka on otettava huomioon valitessaan tuotetta tiloihin.

On erittäin tärkeää, pöytään sopusoinnussa ympäröivän elementtejä sisätilojen asunnon tai talon. Valitse oikea vaihtoehto ei ole tarpeeksi vaikeaa vain kuunnella makuaistin. Joskus se voi auttaa neuvoja kokenut suunnittelija.

Sisustus tyyliin "high tech" on hyvin mielenkiintoinen taulukot näyttävät futuristinen. Mutta klassiseen tyyliin tämä huonekalu näyttää hyvin kyseenalainen. Mitä "Bungalow", tämä tyyli voi hyvinkin olla yhdistettynä "high-tech", niin että pöytä on futuristinen muotoilu voi hyvinkin olla merkitystä.

Sisustus tyyliin huipputekniikan on erittäin mielenkiintoinen taulukot näyttävät futuristinen

Tietenkin, että "bungalow" olisi erinomainen valinta puinen pöytä, varsinkin jos se on samanvärinen kuin seinät. Vaikka tämä ei ole aina paras vaihtoehto, koska metallituotteiden "Bungalow", toisinaan voi lisätä glamouria, vaikka se tulee olemaan sekoitus "high tech".

Jos voimakas tyyli sisätilojen huone ei ole periaatteessa se sopii paljon vaihtoehtoja. Very nice saattaa näyttää yksinkertainen puinen pöytä ei kuinka merkittävä muotoilu. Mutta on mielenkiintoista ja tärkeää tarkastella myös vaihtoehto, jossa alkuperäisen suunnittelun.

On parempi valita materiaali, jolla on kaikki tarvittavat ominaisuudet henkilö. Esimerkiksi, jos joku haluaa ja syödä ja työskennellä samassa pöydässä, luultavasti, tuotteen on pinta, joka on vastustuskykyinen rasvaa ja muita aggressiivisia ympäristöön liittyvät tekijät päivittäistä ateriaa pöydässä.

On parempi valita materiaali, jolla on kaikki tarvittavat ominaisuudet henkilö

Työpöytä olisi melko luotettava. Tietenkään se ei ole suositeltavaa ottaa massiivinen tuote paksut elementtejä, jos mitään muuta kuin kirjaimet pöydälle ihmisiä katsomassa ja mitään suunnitelmia. Mutta jos tuote on erittäin stressaantunut, se on ehdottomasti harkitsemisen arvoinen valittaessa materiaalia.

tärkeä myös valita sopiva väri taulukossa. Silloinkin kun se tulee liukuva huonekaluja, joita käytetään vain satunnaisesti, se on sopusoinnussa ympäröivän sisustus on erittäin tärkeää.

On erittäin tärkeää suhteuttaa koko pöydän ja huone, jossa se on. Jos se on pieni huone, se on erittäin osuva valkoinen huonekalu. Tämä artikkeli laajentaa visuaalisen tilan, joka on niin puutteellinen näillä alueilla!

On tärkeää suhteuttaa koko pöydän ja huone, jossa se on

Täydellinen ratkaisu pienille ryhmille - kokoontaitettava pöytä. Tämä ei välttämättä ole mitään kahvia variantti, etteivät kaikki tyytyväisiä. Ei, ne voidaan taittuvat pöydät, hyvin hoitavat päätehtävä.

Täydellinen valinta huonetta, jossa kaksi ihmistä elää - pöydän kahdelle, joka sijaitsee pitkin seinän. Näin vältetään hankkimalla kaksi huonekaluja, joka todennäköisesti estää kulkua. Tämä pitkä pöytä ei ole kätevää kaikille, mutta se on harkitsemisen arvoinen.

Kulmikas ja suoritusmuotoja klassinen

Myös auttaa säästämään tilaa kulmapöydällä. Täydellinen ratkaisu pieniin tiloihin! Lisäksi kompakti, se on erinomainen valinta suuri huoneisto, jos se on sisustettu skandinaaviseen tyyliin, johon liittyy suuri avoin tila ja yhteensä minimalismia. Hyvä vaihtoehto pöytätietokoneen.

Auttaa säästämään tilaa kulmapöydällä

Pyöreän pöydän myös voidaan sijoittaa nurkkaan, mutta se ei ole yhtä tehokas kuin nurkkaan vaihtoehto. Kuitenkin, jos et tarvitse paljon laatikoita, ja tuote ei aio käyttää usein, se on melko hyvä valinta. varsinkin Pyöreän pöydän valittaa niille, jotka haluavat ostaa huonekalu mahdollisimman halvalla. Se voi olla sopiva kannettava tietokone.

Classic kohteet voivat upealta, ei ole huonompi kuin takana, ja tietyssä ympäristössä vielä parempi. Kuitenkin, heidän arvoaan yleisesti kuvattu, jos suuri tila huoneen. Silloin on parempi ostaa klassinen taulukossa:

 • kun on tarpeeksi tilaa ja visuaalinen tilaa huoneeseen;
 • kun nurkassa ei ole vaihtoehto, koska erityistä suunnittelua tilojen;
 • kun haluan korostaa kauneutta pöydän.

Kirjalliset IKEA taulukot: lajike (video)

Lopuksi on syytä huomata, että valitse taulukko keskuudessa monimuotoisuutta, joka tarjoaa ikea, se ei ole vaikeaa. Tärkein asia tietää, millaista tuotetta tarvitset, niin silloin on vaikea löytää huonekalu tarvittavat ominaisuudet.

Ikea Sohvapöydät

Sohvapöydät on tullut osa ihmisten elämää ensimmäisestä päivästä sen ulkonäkö. Valitsemalla tällainen huonekaluja, ostaja haluaa olla varma, että saa todella laadukas, kestävä, tyylikäs ja käytännöllinen tuote. Sohvapöydät Ikea, vain niillä ei ainoastaan ​​sellaisia ​​ominaisuuksia, vaan myös muita edullisia ominaisuuksia.

Ikean sohvapöytä, sekä kaikki huonekalut samalta valmistajalta on useita ominaisuuksia, jotka yhdessä ovat myös sen etuja. Tärkeimmät ovat:

 • käyttää valmistuksessa pöytiä vain nykyaikaisia ​​ja turvallisia materiaaleja.
 • Jatkuvasti parantamaan tuotantoprosessia, jonka avulla voit luoda kaikkein epätavallinen ja suosituimpia malleja sohvapöydät, kuten pöytä-muuntaja.
 • Monenlaisia ​​malleja eri materiaaleista valmistetut eri värejä, lisälaitteilla.
 • Edullinen.
 • Kyky valita taulukko, joka ei ainoastaan ​​sovellu tietyn tyylin sisustus, mutta myös huoneen kaikenkokoisille.
 • Kompakti ja monipuolinen sohvapöydät on niiden tärkein ominaisuus.
 • Yksinkertainen ja minimalistinen muotoilu.
 • Collectors Edition. Tässä se on välttämätöntä ymmärtää, että siellä on valikoima malleista tehdään yksilöllisesti, ja optioita osana tietyn joukon kalusteita olohuoneeseen tai makuuhuoneeseen.
 • Taulukot tämän merkin, täydellisesti yhdistettynä muihin kodin sisustamiseen saman valmistajan. Täten voidaan toimittaa huoneeseen vaiheittain, käyttäen tuotteita yhden merkin.

Tärkein ostaja on monenlaisia ​​tuotevalikoima, korkea laatu ja edullinen hinta.

Että alue tämäntyyppisten huonekalut on tärkein etu brändin Ikean. Kaikki sohvapöydät myydään tänään voidaan jakaa useita suuria ryhmiä, perusteella tiettyjä parametreja.

Rikas valikoima löytyy:

 • muuntaja,
 • pöytä, tehty klassiseen tyyliin yhden tai kahden toppeja.

Mutta vaikka näitä lajikkeita julkaistiin samaan tyyliin voi vaihdella eri parametrejä, joten valmistaja on nimennyt useita jakokriteeriin ryhmiin.

Se oli koko tämän tyyppisen huonekalut on avainasemassa valittaessa sopiva oikeusasteessa. On välttämätöntä valita oikea koko sohvapöytä vieressä kätevästi sen käyttötarkoituksesta sekä harmoninen käsitys huoneen, koska pieni pöytä näyttää hyvältä olohuoneessa yhtä sopimatonta kuin erinomainen vaihtoehto pienessä huoneessa. Samaan aikaan, alle mitat tämäntyyppisten huonekalut on välttämätöntä ymmärtää korkeus ja leveys työtaso.

Tämän kriteerin mukaisesti, valmistaja on jaettu lokin malli useisiin ryhmiin:

 • Pikkutavaroille. Niillä on korkeus 10-25 cm. Leveys työtaso vaihtelee 21-30 cm.
 • sohvapöydätkeskikokoinen esitetty suurin alueella, koska tämä huonekalut näyttäisi tarkoituksenmukaista lähes mihin tahansa huoneen alueeseen. Korkeus tällaisten tuotteiden 26-45 cm, kun taas leveys työtaso 30-60 cm.
 • ylisuuri malli -. Tämä sohvapöydät korkeus 46-60 cm ja leveys 61-85 cm työtaso Joskus näet rakenne top 1 m leveä.

Haluan vain todeta, että sohvapöytiä yli 60 cm luokitellaan ruokailu ja sen pitäisi ehdottomasti harkita ostaessaan tällaisia ​​tuotteita.

Tämä luku on yhtä tärkeä kuin koko. Fanit klassisen suuntaus huonekalujen valmistukseen sopii pyöreä tai suorakulmainen pöytä. Kuitenkin alueella on muitakin malleja:

 • suljettu pinottu taulukoita, jotka on muotoiltu kuten tynnyriä;
 • variantteja muodossa kori varastointi;
 • soikea taulukot;
 • sohvapöydät muotoon Afrikkalainen rummut;
 • suppea korkealla jalat soikea kulho varastointiin pöytätason alle;
 • taittuvat pöydät neliön tai kolmion muotoinen.

Koska läsnä on erilaisia ​​muotoja, ihanteellinen sohvapöytä voi valita paitsi fanit klassinen sisustus, mutta asiakkaat, jotka arvostavat kaikki epätavallinen ja epäsovinnainen.

Valmistukseen sohvapöydät asiantuntijoiden brändi Ikea, käyttää erilaisia ​​materiaaleja. Valmiin tuote voidaan valmistaa yhdestä raaka-aineesta tai yhdistelmä eri materiaaleista. Useimmiten käytetään tuotannossa:

 • Muovista tai muovista. Ne soveltuvat valmistukseen kahvat ja pyörät vaihtovelkakirjalainan taulukoita. Joissakin tapauksissa näitä materiaaleja käytetään koriste vanteet pöydän.
 • Puumassa. Sitä käytetään valmistuksessa kalliita Puupöydät.
 • MDF ja lastulevy paneeli. Näitä edullisia materiaaleja ovat myös usein tärkein rungon valmistuksessa sohvapöydät.
 • Peilit. Nämä hauras materiaaleja käytetään joskus koristeluun työtasojen. Lasi pöytä kuten ilmenee sen nimen, usein täysin valmistettu samasta materiaalista.
 • Metalli erilaisia. Metallia käytetään usein valmistuksessa jalat sohvapöytä, sekä sen lisälaitteet.

On syytä huomata, että nimi jokainen sohvapöytä mukaisesti materiaali, josta se on tehty.

Väripaletin käytetään tuotannossa tämän tuotemerkin on hyvin laaja ja se voi kilpailla lähes monet yritykset-valmistajille tämäntyyppisen huonekaluja. Useimmat sohvapöydät, myydään tänään huonekalujen markkinat ovat valkoinen, musta tai ruskea.

Ikea tuotemerkin meni ja nyt sen asiakkaat voivat ostaa sohvapöydät värit ovat seuraavat:

On syytä mainita, että jokaisella asiakkaalla on mahdollisuus, miten hankkia yksivärinen sohvapöytä, ja monivärinen kuvio. Se on niin monenlaisia ​​näiden tuotteiden ja teki sen tunnettu tuotemerkki keskuudessa suosituin huonekalujen markkinat.

Jotta voitaisiin helpottaa kuluttajien valinnanvaraa ja tyydyttää kaikki tarpeet, asiantuntijat Ikea markkinoidaan jopa sohvapöydät tehdään erilaisia ​​tyylillinen suuntiin. Tämä antaa mahdollisuuden ostaa sopivin vaihtoehto.

Nykyään valikoima lehden Ikean taulukossa esitetään mallia seuraavista tyyleistä:

 • neoclassic esitteli tätä mallia "lakhs". Tämä rakenne tekee siitä erivärisiä, joka on silmiinpistävä aksentti tahansa huoneessa.
 • Klassiseen tyyliin ja tyyli "Provence" esitetään hieno taulukot kokoelman "Isala". Niille on ominaista selkeä klassisen muotoja, rauhallinen ja lempeä ulkonäkö ja ominaisuus tyylejä näistä väreistä. Se on huonekalujen tuotantoon näillä alueilla usein puusta.
 • Fanit klassisen hillitty, sekä fanit minimalismia, miellyttää log taulukot "HEMNES".

Mutta tällainen yksikkö soveltuu vain niille lajikkeita sohvapöydät julkaistut osana sarjatuotantoa kalusteet olohuoneeseen. Jos puhumme yksittäistapauksissa, ne voidaan suorittaa ei vain noudattaen edellä tyylejä, mutta myös sellaisilla aloilla kuin "parvi", "Modern" tai "high-tech".

Ikea tarjoaa asiakkailleen erilaisia ​​sisustus sohvapöydät. Sen avulla voit nopeasti vaihtaa paitsi ulkonäköä huonekalut, mutta myös sen perus tyyli.

Tällaisia ​​erilaisia ​​yksinkertaisia ​​ostajan on vaikea määritellä, mitä on sohvapöytä olisi ostettu. Valitsemisen helpottamiseksi olisi noudatettava yksinkertainen suunnitelma:

 • Aloita koon määrittämiseksi tulevaisuuden huonekaluja ja muistaa, että mitä enemmän tilava huone, sitä enemmän tulee ulotteinen taulukko.
 • On myös tarpeen määritellä tarkoituksen hankkinut kyseiset huonekaluja. Se vaikuttaa paitsi mallin kokoa, mutta myös materiaalin, josta se on tehty. Laajempaa soveltamisalaa käytön taulukon, sitä kestävämpi sen on oltava. Jos esimerkiksi aiot käyttää työtaso paikkana illalliselle, on parempi suosia malleja muuntajien.

 • Päätä tarve on muita hyllyille tai laatikoita. Ne voivat olla hyödyllisiä varastointiin pieniä asioita.
 • Sinun täytyy päättää itse, missä muodossa työtaso haluat nähdä sisätilojen. Täällä, valinta voi vaikuttaa useat tekijät: alue huoneen (pieniin tiloihin kannattaa valita kompakti pyöreän pöydän), sisustustyyli ja henkilökohtaisen maun mieltymykset.

 • Materiaalia. Kaikki riippuu toiveet asiakas. Kaikki käytetyt materiaalit valmistuksessa täysin turvallinen, kestävä ja laatu.
 • Jos aiot usein siirtää huonekaluja ympäri huonetta, olisi järkevämpää ostaa malli pyörillä.
 • Väri sohvapöytä olisi päällekkäisyyttä yleisen värit sisustus.

Vuodesta Ikean sohvapöytä, mukaisesti valitun nämä vihjeet pitkään miellyttää niiden toimivuus, kestävyys ja kaunis ulkonäkö.

Toinen tärkeä tekijä on oikea asennus huonekaluja. Sohvapöytä on yleensä asetettu olohuoneessa. Se oli alun perin tarkoitettu varastointiin painetun vastaavuuden. Nykyään nämä tuotteet käytetään usein erilaisiin tarpeisiin, joten soita heille täsmälleen oikeaan paikkaan on vaikeaa.

 • Tärkeintä on muistaa, että taulukko ei estä lähestymistapa ikkunat, sohvat ja muut usein käytetyt huonekaluja. On parasta asentaa tällaisia ​​kohteita lähellä tuolin tai oikealla / vasemmalla puolella sohva, koska sen ansiosta aina pitää kaikki tarvittavat kohdat käsillä.

 • Jos tämä huonekalu toimii huoneen sisustus ja käytetään harvoin, se on parasta sijoittaa se lähelle seinää. Pöydällä voidaan asettaa kuvia tai patsaita.
 • Ainoastaan ​​silloin, kun taulukon ostetaan huoneen sisustus, ja sen pinta-ala on melko suuri ja vapaa, voit asettaa kalusteiden aivan keskustassa.

Mieti pari esimerkkiä harmonisen järjestely Ikean sohvapöytä sisustus:

 • Olohuone valkoisen sävyillä, selvästi tarvitsevat lievää elpymistä että täydellinen mehukkaita pöytäpunaviini lähellä sohva. Tämä istukan rakenne ei häiritse kulkua ja herättää huomiota. Lisäksi sijainti sohvapöytä vieressä huonekaluja mahdollistaa kaikkien täytyy pitää käsillä.

 • Sohvapöytä voidaan sijoittaa sohvan taakse. Tapauksessa tämän järjestelyn, se ei kulkeutumisen estämiseksi ja ei ole selvää.
 • Malli, jossa lasia ja näyttää tummalta runko vastapäätä nurkassa sohva huoneessa, jossa on erottuvan loppuun.

Yleensä sohvapöydät Ikea - moderni, tyylikäs, mukava ja monikäyttöinen huonekalut, joka on ihanteellinen paitsi kotiin ja toimistoon.

Miten kerätä sohvapöytä IKEA, katso seuraava video.

Kaikki oikeudet pidätetään, 14+

Kopiointi sivuston materiaalien on mahdollista vain, jos asennus aktiivisen linkin sivuillemme.

Sohvapöydät Ikeasta - tyylikäs sisustus olohuone

By asuu asunnossa on lähes aina annetaan suurin huone: koska tervehdys vieraita, juhlia lomat koko perheen, lepää työpäivän jälkeen. Niin että halu antaa näkymä olohuoneeseen mahdollisimman paljon houkutteleva, on aivan ymmärrettävää. Ja tehdä niin vain kustannuksella perustarpeet on mahdotonta.

Vuoden muitakin pieniä eriä, usein toimisi tärkeimpänä sisustus - sohvapöydät. Ja jos välität samalla tarkkailla kultaisen säännön ostaa "hinta-laatu", on aika mennä ... Ikea, jossa on helppo löytää ja tikkaat ja sohvapöydät.

Hollantilaisen on valmistanut erilaisia ​​tuotteita talon useita vuosia. Niinpä sen työntekijät on kertynyt ainutlaatuinen kokemus kehittämisestä ja toteuttamisesta eri ideoita kotiin. Sivuuttaa näin tärkeän ja kaunis huonekalu, kuten sohvapöytä IKEA tietenkään voinut.

aiheena suunnittelu Lajike on valtava. Erilaisia ​​materiaaleja, kaikkein käsittämättömän yhdistelmät, kaikki tyylit ja kaikki käsittelymenetelmät - Kaikki käy. Mikä on houkutteleva malli yritys?

 • Turvallisuus materiaalit - Ikea priorisoi turvallisuutta. Mistään aineet ja niiden tuotteet määräsi tiukimmat vaatimukset. Se ei löydä mitään ei-sertifioitua muovista tai vysokoemissionnogo lastulevy tai laadullisesti muovinen reuna ja muut.
 • Luotettavuus - kaikki tuotteet Ikean kehitetään ottaen huomioon sen, että tulevaisuudessa omistaja huonekalut on kerätä itse. Tämä tarkoittaa ensinnäkin sitä, enemmän huomiota kiinnityspisteisiin - sen jälkeen, kun muotoilu olisi ilman ongelmia siirtoa kuljetus, ja erittäin neblizkaya toiseksi - johdonmukaisuus ja kokoonpanon helppouden, ja kolmanneksi - lisääntynyt luotettavuus elementtejä.
 • Collection - Suunnittelijat yritykset kehittävät ole vain yksittäisiä tuotteita ja valmiita kokoelma, joka tarjoaa erilaisia ​​vaihtoehtoja tilanteen. Huonekalut saman sarjan tietenkin yhdistellä keskenään, ja usein voit yhdistää ja esineitä eri kokoelmista, mutta tyyliltään. Tämä helpottaa merkittävästi työtä "koti" suunnittelija.
 • Variety - luokka sohvapöytä Ikean sisältää malleja puusta, metallista, MDF, muovia, lasia, ja erilaisina yhdistelminä. Sohvapöytä olohuoneessa käytetään usein aksentti kohokohdat tai vastustaa valitun tyylin. Ja asiantuntijat yrityksen, luoda malli otetaan huomioon tätä ominaisuutta.

Tyylikäs sisustus sohvapöytä Ikeasta

Kuvia ja hintoja sohvapöytä Ikea

Luettelo sohvapöydät virallisilla verkkosivuilla yhtiön Ikea aina ilmoitettava hinnat kaupoissa. Tämä on erittäin kätevä, kun ostokset Internetissä, sitä enemmän hakemiston antaa oikeaa tietoa hinnasta ja teknisten ominaisuuksien mukaan.

Kuten kaikissa tällaisia ​​esineitä, tärkeimmät hinnoittelu tekijät ovat materiaalien kulutus ja tuotesuunnittelun.

 • Valmistukseen puinen pöytä edellyttää enemmän materiaalia. Vaikka otetaan huomioon se, että pöytälevy ei puusta ja vanerin lastulevy tai MDF, ja array käytetään vain sitomiseen ja jalat, tähän tuoteryhmään on kallein. 50 * 50 cm Pridivanny pöydän mitat arvoinen 4699 p, ja kahvi pyöreä, jonka halkaisija on 93 cm. - 10999 s.
 • Mikä näyttää enemmän tyylikäs malli, sitä suurempi on sen hinta: Isala sohvapöytä, suunniteltu empiretyylinen, se on ollut noin 14999 s.
 • Tuotteet laminoidun lastulevyn ja MDF ovat edullisia, esimerkiksi, muunnelma sarjan Lakki arvoinen 799 s.
 • Verrattuna puupöytien lasin ja metallin ovat vähemmän materiaalia, vastaavasti, verrattavissa koot ja niiden yksikköhinta on alhaisempi. Siten, pieni pöytä pridivanny Klingsbu maksaa vain 1499 p, ja malli saman sarjan, mutta jonka pituus on 118 cm - 6999 s.

Valokuva sohvapöydät Ikeasta

10999 s. (Tukholma) 799 s. (LAK) 14999 s. (Isala-Empire)

Itse asiassa päätehtävä sohvapöytä - olla kaunis ja tyylikäs esineitä eikä seistä sanoma- ja aikakauslehtiä. Tässä tapauksessa, mitä tahansa käytännön toiminta on toissijainen ulkonäön. Ja niin ei väliä kuinka kutsui tämä pieni esine, joka tapauksessa hän viittaa elementtejä sisustus.

Niistä Ikea tähän luokkaan kuten kahvia ja jakaa ylimääräisiä taulukoita.

 • Kahvi - ominaista suuri koko - pituus pöytälevyn on vähintään 90 cm, ja matalat -. Enintään 50-53 cm on klassinen versio, joka on kätevä laittaa mitään esineitä - saman lehden tai kupin kahvia, mutta se käytti ruokailu- taulukko voi.
 • Pridivannye - nämä tuotteet on pienempi syvyys ja leveys - 50-80 cm, mutta ovat enemmän korkeus - yli 55 cm Pienestä koostaan ​​huolimatta, tämä pöytä on hyödyllinen aterian aikana, vaikka se soveltuu vain yksi henkilö .. Pridivannymi malli nimeltä, koska sen pieni koko, joka mahdollistaa liikkua ylös pöydän lähelle sohvalla. Joissakin malleissa on myös suunniteltu erityisesti näistä vaihtoehdoista: muodossa laid puolella kirjain P.
 • Konsoli - normaali korkeus ja leveys eroavat suuri matala syvyys. Tuotteen voi toimia wc tai sohvapöytä olohuoneessa erkkeri - tämä majoitus vaihtoehto menestyksekkäin.
 • Lisätaulukoita - yhtiö keskittyy liikkuvuuteen tällaisia ​​malleja. Useimmat näistä sohvapöydät pyörillä IKEA ei ole pelkästään helppo liikkua, mutta ne ovat myös taitettavissa.

Sohvapöytä muodossa tai toisessa lähes missään osassa malliston olohuoneessa. Ja kussakin näistä teoista räikeimmät ja alkuperäinen elementti.

Älä eksyä runsaasti sohvapöydät Ikeasta auttavat seuraava video:

Tyyppi pridivannogo taulukko leveys ja 55 cm pitkä, ja korkeus 45 cm. Erittäin kompakti tuote värjätty kirkkaan vihreä tai punainen. Hänen sarjassa, hän toimii aksentti väri, niin kuin kokoelma sisältää sisustus olohuoneen valkoinen ja yksinkertainen ja käytännöllinen sisustus.

Sohvapöytä Ikeasta Sarjan Lakki houkuttelee erittäin edulliseen hintaan. Malleja on valmistettu lastulevystä ja kuitulevyn, ja sekä pöytälevy ja runko peitetty seistä kiiltävä akryylimaalia. Sisätilojen taulukon toimii heijastava pinta.

Lisäksi vihreä ja punainen väri tarjosi pinkki, valkoinen, keltainen, musta ja harmaa.

Uskotaan, että vaikeinta hallussa ikeevskoy huonekalut - pystyä keräämään sitä. Oli vaikeuksia kokoonpanon sohvapöytä Lakka? Sitten katsella huolellisesti seuraavat video:

Sohvapöytä sarja Isala Ikeasta - siro malli empiretyylinen, tehty valkoinen. Pöytälevy ympäri, jalat on monimutkainen muodoltaan. Varustettu laatikko pysähtyy.

Pöytälevy valmistettu laminoidun lastulevyn, jalat, podstole ja sivut - valmistettu pyökistä ja mänty. Käytä turvallinen akryyli.

Mallia on yhdistetty useita tuotteita ja Isala HEMNES minkään muun huonekalut klassiseen tyyliin tai Provence.

Sohvapöydät Isala sisustus

Jos valitset muut huonekalut tärkein tekijä on käytännöllisyys ja toimivuus useammin sitten sohvapöytä se ei pidä paikkaansa. Ja miksi Ikea suunnittelijat tähän luokkaan tarjoavat erittäin omaperäisen ratkaisun.

 • Pridivanny pöydän valaistus - erinomainen vaihtoehto sisätilojen millään avantgarde-tyyliin. Mallia on valmistettu teräksestä, ja on fuusio kahvia metallisen pöydän tekno tyyliin lamppu. Paketti sisältää punainen kuminauhat, joka voi olla kiinteä lehtiä, johdot lamppu tai käyttää niitä koriste-elementti, samoin kuin suunnittelija Tomek Ryugalik itse.
 • Malli sarjasta Arkelstorp Ikeasta - kahviin muuntaja taulukko valmistettu kokonaan massiivimännystä. Sen sivuseinämät voidaan nostaa ja vahvistetaan tärkeimmät pöytälevyn muodostavat taulukon 3 kertaa enemmän lattiatilaa kuin alkuperäinen.
 • Mielenkiintoisia pöydät LIATORP - onko laatikko on jaettu 4 lokeroa. Oikeastaan ​​tässä työtason sohvapöytä Ikeasta lasista. Tässä vaihtoehdossa käytetään, ja tallennusjärjestelmän, ja pöytä-näyteikkuna, joka voidaan järjestää osastojen koko tapahtuman.
 • Pridivanny pöytä Hatten teräs- ja akryylilasi - malli, joka yhdistää Nouveau ja teollisuusministeriön on oikeastaan ​​tarjoilupöytää. Yläosa sen akryyli- poistetaan ja sitä voidaan käyttää alustana.
 • Taulukko-rinnassa - alkuperäisen version, yhdistettynä maalaismainen tyyliin parvi, retro ja etnisten kuvioita. Valmistettu akaasia - Ikean harvinaista materiaalia, kuten grilli ruutuun. Sinun täytyy huolehtia hänestä kuten kaikenlaisia ​​vanha puinen asioita: öljytty ja vahattu.

Kuvia näistä malleista sohvapöydät Ikeasta

Sohvapöydät Ikeasta suoritetaan erilaisia ​​tyylejä ja sopivat täydellisesti sisälle, ei pelkästään sen "alkuperäinen" kokoelma, mutta myös muita, tehdä samalla tyylillä. Malli on varsin omavarainen ja toimii mukava täydennys olohuoneessa. Lisäksi johtuen alhaisesta hinnasta lähes kuka tahansa voi varaa ostaa sohvapöytä Ikea. Hyvä ostos!

Näinkö? Tilaa sivuston päivityksiä VKontakte, Odnoklassniki, Facebook, Google Plus ja Twitter.

Tilaa päivitykset Sähköposti:

Kerro ystävillesi tämän artikkelin suosikki sosiaaliset verkostot painikkeilla alla.

jättänyt kommenttia

Olohuoneen kalusteet

suunnistus

makuuhuone

olohuone

verhoillut huonekalut

kylpyhuone

yhteystiedot:

Viimeaikaiset keskustelut

Cool! Tämä on hyllyn vieressä sängyn lasit, älypuhelin, kannettava musiikkisoitin.

Ja minä näin toisen tällainen variantti: sängyssä podium, hyvin.

Kiitos arvokasta ja yksityiskohtaista tietoa! Erittäin hyödyllinen esimerkiksi.

1

You may also like

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

3 + 1 =