Sohvapöydän muuntaja

Sohvapöydän muuntaja

Pienikin huoneisto voi olla monta kertaa mukavampi kuin mökki, jos se on tyylikkäästi järjestetty huonekalu. Nykyään edistystä ei edelleenkään ole, ja huonekaluteollisuus kehittyy. Teknologiat antavat ihmisille mukavat monitoimiset pöydät, tuolit, sängyt, jotka on tarkoitettu välittömästi useisiin toimintoihin.

Mikä on kahvipöydän muuntaja

Pöytälevy, jossa on erilaisia ​​sisäänvedettäviä mekanismeja ja luotettavia varusteita, jotka on valmistettu kaikenlaisista materiaaleista - joten voit kuvata kahvipöydän muuntajan. Toiminnallisuuden ansiosta se voi helposti korvata vakiopöydän pöydän tai olla pieni kaappi olohuoneessa, jossa voi tallentaa kirjoja, sanomalehtiä ja muita asioita.

Mitä muita etuja nykyaikainen taitettava pöytä on?

 • Helppo kokoaminen. Järjestelmä voi koostua sisäänvedetyistä laitteista, erikseen varastoiduista elementeistä ja olla osittain automatisoitu.
 • Muutoksen nopeus. Yhden käden liikkeen avulla monimutkainen sohvapöytä voidaan laajentaa pituudelta, leveydeltä ja korkeudelta.
 • Mekanismin jalat ovat pyöriä, joten voit helposti siirtää pöydän huoneesta toiseen.
 • Tiiviyttä. Sinänsä pieni ulottuvuus, jonka avulla voit vapauttaa alueen tarvittaessa.
 • Kokoonpano. Oikeiden liitososien ja piirustusten valitseminen voit luoda oman henkilökohtaisen kahvipöydän muuntajan ilman asiantuntijoiden apua.

Mallien lajit ja ominaisuudet

Kahvipöydät - pyörillä varustetut muuntajat on jaettu useisiin eri tyyppeihin. Mitä enemmän sovellusten tuote on, sitä ovelampi sen muotoilu:

 1. Taulukko, jossa lisättiin ylimääräinen pöytälevy. Muuntajan suosituin lehden-lounasmuoto. Asennettaessa sivupinta lisää taulukon aluetta. Laite on pienikokoinen. Liukuva rakenne mahdollistaa osan vetämisen pitkin ohjaimia pitkin ja keskellä lisäpinnan asentamista.
 2. Kirjasta muistuttava malli. Yksinkertaistettu muuntamismekanismi. Voi olla soikea tai neliömäinen. Transformaatio etenee yhdessä vaiheessa: pöydän yläosan pinta on taitettu 180 astetta. Lehtien soikea taulukon muuntaja oli vakaa, tämä osa lepää rungon jalassa.
 3. Tuote, jossa on pidennettävät tuet. Vaihtoehto on erittäin kätevä, koska lisäpinnoilla voit laittaa ruokia, kun pöydän keskiosassa on ruokaa. Muuntajan periaate on hyvin yksinkertainen: pöydän yläpuolelta on kääntöpohjat.
 4. Sohvapöytä pyörillä, joissa on automaattinen mekanismi. Muuntajaan kuuluu kaksi apuparia, jotka on piilotettu pääosan alle. Heti kun haluat laajentaa pöytää, päätytyötaso käynnistyy ja aloittaa ylimääräisten liikkeiden mekanismit. Tämä voi tapahtua kahdella tavalla: jousella tai kaasulla.

Muuntajapöytää sisätiloina voidaan luoda sellaisista resursseista, kuten pyökkihuovista (massiivipuu), lastulevystä, puristetusta puulevystä (MDF), lasista, kivestä, metallista, massiivipuusta. Väri otetaan huomioon: valkoinen, ruskea, punainen, musta jne. Laminoidusta puukuidusta valmistetut MDF-tuotteet tai lastulevy ovat usein suosittuja.

Lehtien lasipöydän muuntaja on myös muodikas ratkaisu. Se voi olla lisäkivielementtejä, kokoja kapeita puupalkeja. Itse asiassa tämäntyyppisen tuotteen rikkoutuminen on äärimmäisen vaikeaa, koska se on valmistettu kestävästä lasista, jonka paksuus on vähintään 1 cm. On tärkeää, että runko ei ole muovista, koska rakenteen on oltava vahva.

Pöytämuuntajan ostaminen kannattaa kiinnittää huomiota useisiin kriteereihin:

1
 1. Jos haluat, että tuote sopii hyvin sisätilaan, kiinnitä huomiota ulkonäköön. Esimerkiksi pyöreä sohvapöytä näyttää hyvältä klassisen huonekalujen kanssa.
 2. Kun valitset laitteen, keskity suunnitteluun. Muuntaja voi olla useita lukkoja, sivuosastoja tai ulkonevia pöytätaskuja.
 3. Materiaali on myös tärkeä. Esimerkiksi lasi-pöytä, jossa on kiven runko, näyttää kiinteältä toimistolta. Asunnon sisätilan kohokohta on puumuuntaja.
 4. Korkeus on sohvapöydän tärkeä tehtävä. Se riippuu tästä, kuinka mukava se on istua, kun tuote on taitettava.
 5. Jos lapset ovat talossa, laitteen on täytettävä kaikki toimintaohjeet: se on helppo muuntaa, ei ole teräviä reunoja.

Katsaus suosittuihin valmistajiin

Hyvin todistettu huonekalujen valmistaja takaa täysin sohvapöydän laadun. Standardien mukaan kaikkia kokoonpanomenetelmiä noudatetaan tuotannossa, vain perustana ovat korkealaatuiset materiaalit. Ehkä tällaisen taulukon hinta on korkea, mutta säästät rahaa korjauksiin. Markkinoiden lippulaiva ovat:

 1. Ikea - yksinomainen pöydät-muuntajat. Nämä yksinkertaiset mallit ovat jo todistaneet itseään, sillä koko valikoimasta voit valita itsellesi sopivan sohvapöydän.
 2. Jos haluat ottaa tiukasti sisätilaan, ota paremmin yhteyttä puolalaiseen Halmar-yhtiöön. Sen tuotteet valmistetaan yksinomaan todistetuista varusteista, joilla on ainutlaatuinen muotoilu. Vaikka vuotanut nestettä työtasolle, se voi tyhjentää lattialle vahingoittamatta materiaalia.
 3. Valitsemalla universaali ja edullinen muuntaja, kiinnitä huomiota yrityksen Signal. Tämä on myös puolalaista valmistajaa, joka on suosittu Venäjällä.
 4. Italialaisista huonekaluteollisuus erottuu myös tarjouksestaan. Esimerkiksi Clei, Pibiemme, Doimo sohvat. Kaikki eroavat toisistaan ​​vain hinnalla ja mallien määrällä. Kaikissa muissa suhteissa kahvipöydät-muuntajat eivät ole alhaisempia kuin edelliset.
 5. Myös venäläinen Mazetti yrittää pysyä kilpailijoidensa kanssa. Hän tekee sen hyvin, koska muuntajien hinta on useita kertoja alhaisempi kuin ulkomaisten toimittajien kustannukset.

Nykyään ei enää ole ongelma ostaa huonekaluja: voit helposti tilata sen Internetin välityksellä katsomalla luetteloa. Hinta on suuruusluokkaa pienempi kuin huonekaluliikkeessä. Ei ole väliä, missä kokoonpano on tehty - Moskovassa tai Saksassa - kustannusten nousu kestää 10 000 - 28 000 ruplaa. Sivustossa Agatan sohvapöytä maksaa edullisesti noin 7 000 ruplaa ja Acrobatin 12 000-20 000 ruplaa. riippuen materiaalista, suunnittelusta.

Video: miten taitettava pöytä on omalla kädellä

Kuva: mitä muuntajan pöytä näyttää sisustukselta?

Pyöreä tai soikea, kiillotettu tai mattapintainen, useilla tai yhdellä pöydällä, huipputekniikan tai moderniin tyyliin - mikä tahansa huomiosi kiinnostavista sohvapöydän muuntajista. Ei ole vaikeaa tehdä pienestä alueesta mukavaa. Kuten taikasauva, tuote muuttuu pienestä olohuoneesta tilavaan keittiöön tai opiskeluhuoneeseen.

Journalally ruokapöytä muuntaja: ratkaisu pieneen huoneeseen

Pienten olohuoneen pienessä olohuoneessa ei ole aina mahdollista luoda täysimittaista ruokailualuetta. Jos ei ole tarpeeksi tilaa suurelle pöydälle, voit ostaa ruokapöydän muuntajan. Se kasvaa kokoon ja taittuu oikeaan aikaan. Tämä tuote vie vähän tilaa ja voi suorittaa erilaisia ​​tehtäviä. Lisätietoja kehityksen mekanismeista ja valinnan ominaisuuksista - materiaalistamme.

Pienen pöydän pinnan liikkuminen muuttuu täydeksi työtasoksi

Ruokapöydän muuntaja: edut ja haitat

Mikä on muuntajan houkutteleva versio? Onko sen kannattaa käyttää tällä huonekaluilla, varsinkin kun tällaisen pöydän kustannukset ovat hieman tavallista korkeammat?

Pöydän alkuperäinen muoto koristelee sisustusta

Ensinnäkin ammattilaiset:

 • Tämä on monitoimikohde. Sitä voidaan käyttää kaikissa tilanteissa: vieraiden vastaanotolle, perheen illalliseksi, työpöydäksi.
 • Kyky säätää kokoa ja korkeutta. Joillakin tuotteilla on useita layoutvaihtoehtoja, voit valita oikean tietyn tilanteen.
 • Laaja valikoima malleja. Se ei ole vaikea valita tämän sisustuksen huonekaluja. Tällaiset muuntajat ovat pyöreät, soikeat, suorakaiteet. Valmistusmateriaalit ovat myös erilaisia ​​- lasi, MDF, puu, metalli.

Muuntajan ergonomia on erittäin tärkeä pienessä asunnossa

 • Suhteellisen edullisia. Nämä mallit ovat kohtuuhintaisia ​​lähes kaikille.
 • Turvallisuus. Tämä on tärkeä tekijä, varsinkin jos perheellä on lapsia. Muuntajan mekanismit on järjestetty ja järjestetty siten, että ne eivät voi aiheuttaa vahinkoa edes hankalalla käsittelyllä.

Tämä muotoilu muuttaa helposti korkeutta ja mittoja

Tämän aiheen käytännössä ei ole minua. Ainoa syytä mainita on mekanismin haavoittuvuus. Kaikki mekanismit epäonnistuvat, eikä tämä ole poikkeus. Muuntajan liukuvalle ruokapöydälle tavallinen paikka on sohvan edessä.

Tavallisilla päivillä työtasolla voit pitää tuoreita sanomalehtiä, maljakkoa hedelmistä tai kukista

Muuntajan aikakauslehtipöydän mekanismien ja materiaalien ominaisuudet

Tällaisten rakenteiden valikoima on melko suuri. Voit valita mallin, joka sopii muuhun tilaan, älä vie tarpeetonta tilaa ja määritä kirjaimellisesti kahteen laskuun.

On olemassa monenlaisia ​​taittomekanismeja, eikä ole helppo valita sellaista, joka sopii sinulle.

Voit mennä yksinkertaisella tavalla: pyydä keräämään ja hajottamaan laite heikosta puoliskosta. Jos hän selviytyy tästä tehtävästä ilman apua ja erityisiä ponnisteluja - osta

Useimmiten on kaksi päätyyppiä avautuvista laitteista:

Ensimmäinen variantti eroaa primitiviteetistä ja yksinkertaisuudesta korjauksessa. Toinen on helpompi hallita, mutta hajoamisen tapauksessa tällainen mekanismi on korvattava kokonaan. Erikseen kannattaa korostaa muuntajan sohvapöydän mallia pyörillä. Se on kätevää paitsi asettaa, mutta myös liikkua huoneeseen.

Kun otetaan huomioon tuotteen kuormitus, on parempi valita metallirullat

Sohvapöytä voidaan valmistaa lasista, luonnollisesta puusta, laminoidusta lastulevystä ja MDF: stä. Jokaisella materiaalilla on omat ominaisuutensa. Esimerkiksi pieni puu näyttää pieneltä pienestä olohuoneesta, ja lasipöydän takana sinun on jatkuvasti huolehdittava siitä, ettei siinä ole tahroja ja tahroja jäljellä. Lisäksi puuta ja lasia - ei halpoja materiaaleja ja pöytiä niistä on vastaava hintaluokka.

Suosituimmista malleista - Viilunkuivaajien MDF ja lastulevy. Ne näyttävät huolellisesti, painavat vähän ja ovat edullisia. Voimme sanoa, että ne ovat - paras valinta.

MDF ja metalli yhdistelmä antaa tarvittavat mitoituslujuus

Laminaatit näyttää hieman erilainen kuin viilu, mutta vaurioituvat helposti. Huolimatta alhainen hinta, asiantuntijat eivät suosittele ostamaan tällaisia ​​tuotteita pitkäaikaiseen käyttöön.

Vihje! Puutuotteet paremmin klassiseen tyyliin sisustus. Lasi ja metalli - että minimalistinen ja korkean teknologian.

Kahvi ruokapöytä muuntaja voi olla eri muoto työtasot:

Neliö - kaikkein tilava kaikkien muiden

Pyöreä - nämä tuotteet ovat erittäin esteettinen lisäksi pyöreän pöydän voidaan istuttaa enemmän vieraita

Soikea - on klassista muotoa, sopivat täydellisesti tahansa sisustus, asettelun voidaan käyttää puoli-soikean osan

Suorakulmainen - käytännöllinen ja tilava, voidaan hajottaa eri tavoin ja kasvaa kaksi kertaa

kehittymässä useita tapoja, harkitse suosituimmat:

 • Kirja - perusperiaate on nimestä. Kirja voidaan jakaa yhdelle tai kaksi puolta. Tämä on yksinkertaista ja luotettavaa.

 • Liukusäädintä - taulukon osa on siirretty sivuun, ylimääräinen työtaso nousee alla. Ainoa haittapuoli tässä suunnittelu - ruma jalat aukilevitetystä, mutta kuka kiinnittää siihen huomiota, jos taulukko esillä herkullinen?

 • Liukuva - pöytälevy on jaettu puoli ja työnnetään sivuun. Keskellä insertoidaan ylimääräinen elementti.

Parhaat mallit muuntajien sohvapöydät olohuoneeseen

Valikoima tällaisia ​​esineitä on erittäin laaja. Voit ostaa edullisia aikakauslehti ruokapöytä muuntaja pyörillä tai ilman niitä, mitä tahansa sopivaa mekanismia taitto. Olemme valitsi seitsemän suosituimpia malleja versiosta Yandex Market, talousarviosta luokkaan.

Taulukko 1. Yhteenveto Transformers sohvapöydät olohuoneeseen

Asiantuntijat neuvovat kiinnittää huomiota joihinkin vivahteita, kun valitaan oikea lehden ruokapöytä muuntaja:

 • Noudattaminen yleinen tyyli sisustus, ottaen huomioon väri ja materiaali.
 • Rakenteen yksinkertaisuuden ja käytännöllisyys. Tämä taulukko olisi helppo navigoida ja näyttää vaivattomasti.
 • Vahvuus ja laitteen luotettavuutta mekanismeja. Taulukot kohdistuu huomattava rasitus - ne asettavat raskaita ruokia pöydässä ihmiset luottavat työtaso. Kaikki tämä on otettava huomioon ostaessaan.
 • Työtaso on muodostettu materiaalista, joka on helppo pestä ja puhdistaa.

Monitasoinen työtaso - alkuperäisen päätöksen

Ja pari vinkkejä sisustajille:

 • Peitä ruokapöytä konsoli muuntajan voidaan sisäänrakennettu palavat sisällä tai reunalla työtaso.
 • Lasi työtasot voidaan koristeltu tarroja tai piirustuksia.
 • Puinen pinta pöytä näyttää hyvältä taidokkaasti veistetty, lakattu.

Varsinkin alkuperäinen näyttää valot yhdistettynä lasipinnat

Sinulla on pieni keittiö ja et tiedä miten järjestää se? Meidän artikkeli auttaa sinua valitsemaan keittiön pöydät ja tuolit pieni keittiö. Näytämme, miten valita koon, materiaalin, väriavaruus sisätilojen ja varustaa tilaa, jotta se mukava kaikille perheenjäsenille.

Muuttamassa sohvapöytä on hyödyllinen hankinta omistajille pienasuntojen. Hän ei vie paljon tilaa, ja se voidaan muuntaa täyden ruokapöytä aikana vieraiden vastaanotto.

Värikkäästi koristellut pöytälevy koristaa huoneeseen

Ostamalla tämä huonekalu tulee kiinnittää huomiota rakenteen lujuus, erityisesti taittomekanismi. Se pidetään kaikkein kestävä metalli ja puu kehyksiä jousimekanismi muutosta.

Video: pöytä avoauto omin käsin

Olemme kysymykseesi? peruuttaa vastaus

Luokkien huonetta

kysely Kuukauden

Kaikki oikeudet pidätetään

On kokonaan tai osittain käyttää materiaalia sivuston välttämättä aktiivinen suora yhteys.

Sohvapöytä avoauto

Kaikkina aikoina, jotta huonekalut, jota käytetään kodeissa ja toimistoissa, esitti useita vaatimuksia. Ensinnäkin, se olisi toimiva ja tyylikäs, auttaa luomaan yhtenäinen tyyli huoneeseen. Sohvapöydät, varmasti, on jokaisessa talossa, ilman niitä on vaikea kuvitella modernia elämää. Viime vuosina tullut hyvin suosittu Taulukot muuntajat pyörillä, kiitos sen pienen koon ja siirrettävyys.

Erikoisuus kalusteiden on toimia sohvapöytä muuntaja on helppo muuntaa ruokailuun tai lasten leikkiä. Lisäksi sitä voidaan käyttää taulukon, jossa teeseremonia suoritetaan, ja joku haluaisi käyttää tätä huonekaluja seistä vesipiippu.

Tämä monitoiminen sohvapöytä ovat hyvin suosittuja nykypäivän käyttäjiä, erityisesti niitä - jotka haluavat modernia tyyliä. Vaikka tietenkin muuntajan voidaan tehdä ja retro, ja maa tai korkean teknologian.

Monissa erikoistunut huonekaluliikkeet potentiaalinen ostaja voi valita malli, joka sopii useimmille sisätilojen hänen asuntonsa.

Kätevästi sohvapöydät pyörillä nähdään tarkastelemalla lukuisat valokuvat, että ne on helppo muuttaa muotoaan, erityisiä taitoja käyttää sitä ei ole tarpeen - juuri tarpeeksi tutkia perusteellisesti ohjeita, ja sitten ikään kuin hän tutkija. Lisäksi, transformaation aikana kahvi taulukko ei ole välttämättä pinnasta poistaa kyseiset tuotteet, jotka tällä hetkellä sijaitsevat sen. Vaikka erilaisia ​​malleja voi olla erilaisia ​​tapoja asennus ja purku.

Pyörät liikkuvuuden lisääminen Pöytään-muuntaja, se voidaan helposti kuljettaa huoneesta toiseen. Telineet, jotka ovat osa suunnittelua, se tarjoaa liikkuvuutta.

Huolimatta siitä, että sohvapöydät pyörillä ensi silmäyksellä näyttää hyvin hauras, ne kestävät melko raskaita kuormia, jotka vaihtelevat vanhoista lehdistä ja päättyen kannettavan.

Kuvia eri malleja sohvapöydät, muuntajat pyörillä löytyy erikoistuneita sivustoja.

Käytetyn perusaineen luoda tällaisia ​​taulukoita on alumiinia ja laadullinen tarvikkeet, joka edistää tuotteiden luotettavuus ja kestävyys. Kuten voitte nähdä kuvia verkkosivuilla omistettu huonekalut, Taulukot muuntajat voivat olla eri väriä, muotoa työtasot voidaan myös valita yksilöllisesti.

Ne, jotka päättivät ostaa taulukon voi valita jonkin valmiista teoksista tai näyttää valokuvan asiantuntija ja erityisesti pitivät malli tuottaa ainutkertaista hänelle.

1

You may also like

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

8 + 1 =