Lasi sohvapöytä

Lasi sohvapöydät - 55 kuvat

Äskettäin sisätilassa oli muotisuuntaukset - sisäosissa on suhteellisen uusi asia - lasi sohvapöydät. Mitä etuja on näissä pöydissä, ja miksi he ansaitsevat tällaisen suosion?

Ensimmäinen kiinnittää huomiota siihen, että sohvapöytä voidaan valmistaa eri materiaaleista, kuten myös kaikki muut huonekalut. Mutta nyt mukaan tiukat vaatimukset kaikissa malleissa on paljon helpompi, ei luoda tilan tuntua ruuhkia. Sohvapöytä puusta vaikuttaa monimutkaiselta. Siksi tällä hetkellä suunnittelijat mieluummin lasituotteet. Onhan vahvuus ei ole ratkaiseva tekijä valittaessa sohvapöytä.

Ei niin kauan sitten lasille huonekalut voisi kuvitella, koska lasi - erittäin hauras materiaali. Ja looginen kysymys herää turvallisuudesta tämän osan sisustusta. Vastaus on yksinkertainen - turvallinen. Joten huonekalut on valmistettu käyttäen vain yhdenlaista lasia - karkaistu. Paksuus lasia käytetään tekemään sohvapöydät, ei ole pienempi kuin 8 mm.

Karkaistu lasi on erittäin kestävä iskukuormituksia. Tämä lasi ei rikkoudu ja kestää huomattava painoarvo. Moderni käsittelymenetelmiä avulla tuottaa lasia erittäin sileät reunat ja työtaso voi itse olla joko läpinäkyvä tai himmeä, ja erilaisia ​​kuvioita.

1

siten, Lasi sohvapöydät Ne sopivat mihin tahansa sisustus, tulossa paitsi käytännöllinen esine, vaan myös todellinen koristelu.

Se on looginen kysymys: "Miksi minun sohvapöytä?"

Kuten nimestä voi päätellä, se on suunniteltu antaa hänelle sanomalehden ja aikakauslehtiä. Siksi sohvapöytiä asennetaan toimistoissa paikkoihin, joissa vierailijat odottavat vuoroaan. Jotta tällainen taulukko voi juoda kahvia tai teetä. Koti sohvapöytä suorittaa suunnilleen samat toiminnot. He eivät kuitenkaan ole avain.

Päätehtävänä lasi sohvapöytä - koriste, ja koska ne ovat melko pienikokoisia, ne näyttävät hyvältä isossa huoneessa. Sekä lasi sekoittuu lähes kaikki materiaalit, se voi olla sopusoinnussa "sovi" missä tahansa ympäristössä. Alunperin näyttää taulukon, teki ei vain lasia, ja jossa käytetään kiiltävää metallia.

Lasinen sohvapöytä sisämaassa eri huoneissa

Sohvapöydät lasista puuta, sopivampi että klassinen sisustus.

Painoton taulukot eivät vähennä tilaa ja tehdä siitä "vapaa", koska erittäin kevyt rakenne, ei tukkima.

Joissakin sisätilat sohvapöytiä osa tyylillinen koostumuksen. Pohjimmiltaan se on tyypillistä tiloissa minimalistiseen tyyliin. hoitanut tätä taulukko, jossa on vähintään osia. Se on tunnettu siitä, että toiminnallisuus ja käytännöllisyys. Pääsääntöisesti se on hieman enemmän kuin tavallisesti.

Vähäiset huonekalut voi olla "ylpeä", joka herätti niin paljon huomiota suunnitteluun. Kannattaa aloittaa siitä, että pöytälevy on sohvapöydät voi olla aivan erilainen - meidän tavanomaisia ​​pyöreitä ja neliön erilaisia ​​epäsäännöllisiä muotoja.

Lasi pöytälevy ei kanna semanttista kuormaa, ja usein tulee eräänlainen "tausta", jotta se asetetaan suunnittelijat. Yksi alkuperäisen malleja - akvaario lasi sohvapöytä. Yhtä tyylikäs se näyttää huoneeseen, jossa lasi sohvapöytä valokuva lähetetty puitteissa eri muotoisia ja kokoisia.

Lasi sohvapöydät: kaikenlaisia ​​vaihtoehtoja

Suunnittelijat kokeillut paitsi työtason materiaaleja, mutta myös jalat materiaaleja. Ne voivat olla valmistettu puusta, rottinki, marmori tai muista materiaaleista. Jalat voi olla erilaisia ​​outo muoto, ja se voidaan muodostaa veistoksena.

Epäilemättä, sohvapöytä voi tuoda tiettyä utilitaristinen kuormitus sisämaassa. Sen lisäksi, että sanoma- ja aikakauslehtien, josta itse asiassa tässä taulukossa on käytetty, on mahdollista laittaa kulhoon karkkia tai maljakko kukkia. tällaisille taulukko kätevä juoda teetä tai kahvia, toisaalta käytetään rauhassa keskustelun. On mielenkiintoista huomata, että mitä me kutsumme sohvapöytä ulkomailla kutsutaan sohvapöytä.

Viime aikoina niiden toimivuus on lisääntynyt huomattavasti. joissakin lasi sohvapöytä On hyllyt johon tallentaa erilaisia ​​pieniä eriä.

Usein suunnittelu sohvapöydät kuuluvat pyörät tai rullat. Se on erittäin kätevä, koska haluttaessa ne voidaan helposti siirtää paikasta toiseen.

Kuitenkaan tämä ei rajoita toimintoja. Tosi mestarit ovat lasipöydät muuntajat. Ne voivat helposti vaihtaa korkeutta. Nämä taulukot ovat erittäin kätevä - kun taitettu vievät hyvin vähän tilaa ja laskostumattoman ovat täynnä ruokapöydät.

Toinen erittäin mielenkiintoinen muutos - Lasi sohvapöydät alle kannettava.

Lasi sohvapöydät - valokuva

Näin ollen, nämä taulukot voi olla täydellinen komplementti sisätilaan, joka lisäksi esteettinen tehtävä suorittaa toisen toiminnon.

Lasi sohvapöytä: keveyttä ja omaperäisyyttä sisustusta

Lasi kalusteet sisältyvät luetteloon muotivirtaukset sisustus vuonna 2015. Tämä materiaali on saanut rakkautta suunnittelija keveytensä, lakoninen ja huomaamaton. Valikoima maailman tunnettuja tuotemerkkejä, pitkälle tuottavat huonekaluja löytyy lasia pöydät, tuolit, kaapit ja jopa kaapit. Kuitenkin erityistä huomiota tulisi kiinnittää lasi sohvapöytä, joka sopii hyvin mihin tahansa sisätiloihin, jolloin suunnittelu huone tyylikäs ja toimiva.

"Dream House" tarjoaa pohtimaan mielenkiintoisin malleja sohvapöydät lasista, niiden ominaisuuksista, sekä menetelmiä näiden huonekaluja sisustus.

Lasi sohvapöytä

Suunnittelu ja lasi sohvapöytä suunnittelu

Sohvapöydät luokitellaan koriste- ja käytännölliset kalusteet. Kuten näette otsikko, päätarkoitus näistä kohteista on tallentaa median ja pieniä asioita. Työtasot Perinteiset sohvapöydät usein muodossa ympyrän tai suorakulmion. Usein pöydät muotoilu täydentävät staattisia tai ulosvedettävä hyllyt, jotka tekevät tuotteesta enemmän toimiva ja viihtyisä. Mielenkiintoista, huonekalu, että meidän oli tapana kutsua "sohvapöytä" Euroopassa kutsutaan "kahvia."

Lasi sohvapöydät kuvat

Kuvan alkuperäinen sohvapöytä lasia olohuoneessa

Sohvapöytä lasi ja puu

Pari vuosikymmentä sitten, kukaan ei olisi edes ajatella, että sohvapöydät ovat lasia, koska tämä materiaali olisi epäkäytännöllistä, epävarma ja jopa vaarallista. Tavallinen lasi on todella uskomattoman hauras materiaali, joka on helppo muuttaa muotoaan johtua mekaanisista vaikutuksista. Kuitenkin nykyaikaisten tuotanto mahdollistaa tuottaa erityinen lasia, jonka voimakkuus ei ole huonompi metallia vahvuus. Kyse on karkaistua lasia tuotantoprosessissa, joka käyttää erityistä käsittelyä tekniikkaa, joka tekee tämän Materiaali on erittäin kestävä ja turvallinen. Vahingoittaa karkaistu lasi voi ehkä joka oli pudonnut korkealta raskasta esinettä. Mutta jopa jakaa useisiin pieniin fragmentteja, karkaistu lasi ei satuta sinua, koska läsnä erikoisseoskuulat tekee reunat ovat täysin sileä ja ei-akuutin.

Sohvapöydät lasia

Soikea sohvapöytä puusta ja lasista

Sohvapöytä olohuoneessa lasia

Toinen ainutlaatuinen ominaisuus karkaistua lasia näkyy sen hyvä joustavuus toteuttaa ideoita. Johtuen noudattamista materiaalin, muodon nykyaikaisen sohvapöytä voidaan toteuttaa eri muodoissa. Esimerkiksi, lasi sohvapöytä on usein monikerroksinen rakenne, tuote, jolla on sileä linjat, kohde, jolla epäsäännöllinen geometrinen muoto, jne.

Kolmitasoinen lasi sohvapöytä kuva

Täysin lasi pöytä kuva

Lasi sohvapöytä alkuperäisessä muodossaan

Lasi sohvapöytä pyörillä

Sohvapöytä on mielenkiintoinen ei vain sen koriste arvon, mutta myös erittäin toimiva. Huolimatta suhteellisen pieni koko aihe voi ratkaista monia kiireellisiä ongelmia:

  • Ensinnäkin on välttämätöntä sijoittaa pieniä esineitä ja sisustus;
  • Toiseksi, kiitos sisäänrakennettu hyllyt, sohvapöytä on helppo säilyttää niitä asioita, jotka pitäisi aina olla käsillä - kirjoja, hakuteoksia, kaukosäätimet kodinkoneiden jne.;
  • Kolmanneksi sohvapöydät antaa meille loistavan mahdollisuuden järjestää teekutsut tai lounasta tahansa huoneeseen.

Lisäksi nykyaikainen sohvapöytä jalat ovat usein varustettu pyörillä, jonka avulla voit nopeasti ja helposti siirtää tämä esine yhdestä huoneesta toiseen.

Sohvapöydät tehty kuva lasi

Taulukko-akvaarion lasia kuva

Lasinen sohvapöytä sisätilassa

Pieni lasi sohvapöytä

Sisätilojen mahdollisuuksia lasi sohvapöytä

Ajatus huonekaluja karkaistua lasia on syntynyt leviämisen muoti sisustus tyyliin minimalismia, jotka vaativat maksimi avaruutta ja vapauden. Lasi kalusteet, erityisesti, ja sohvapöytä, täysin hukkua tilaa. Johtuen materiaalin läpinäkyvyys näyttää siltä, ​​että lasi ei ole selviä rajoja, jolloin ne näyttävät erittäin helppoa ja painoton.

Valokuva lasi sohvapöytä pyörillä

Lasi sohvapöydät kuvat

Lasipöydät valokuva

Lasi sohvapöytä voi tulla harmoninen osa lähes minkä tahansa sisustustyyli. Koska lasi on täysin yhteensopiva kaikkien materiaalit ja värit, ei tarvitse valita tuotteen muihin huonekaluja. Mutta jos haluat tulla osaksi taulukon huonekaluista, etsiä tuotteita useista materiaaleista. Esimerkiksi, sohvapöytä pöydälle voi olla valmistettu lasista ja sen sivuseinät tai jalat puuta, lastulevyä tai metallia. Lisäksi karkaistu lasipinta on usein sisustettu erilaisilla ruiskutuksen ja pinnoitteita, jotka tekevät tuotesuunnittelu elävämpiä ja ilmeikäs.

Kaareva sohvapöytä sisätilassa

Contemporary sohvapöytä lasi

Sohvapöytä lasi pyöreä pöydälle

Sohvapöydät lasia Kuva

Taulukko lasi näyttää hyvin tyylikäs ja omaperäinen, joten se voidaan hyvin käyttää pääasiallisena sisustus aksentti, varsinkin kun kyse on tuotteiden Epätyypillisiä. Puoliympyrän, pyöristetty, kaareva ja tasainen pöydät sopivat täydellisesti kokeneimpia ja vaativa sisätilat suunnitellut sääntöjen bioniikka tyyli, minimalismi, hi-tech, tekno, ym

Valokuva sohvapöytä lasia

Kaunis sohvapöydät lasi

Pöytä jalka-pallo, ja lasi

Kaareva sohvapöytä

Hoitaakseen sohvapöytä lasista

Se voi tuntua, että hoito lasi sohvapöytä on hyvin aikaa vievää ja vaikeaa. Itse asiassa se käytännössä ei eroa hoitotuotteet on valmistettu muusta materiaalista. Kaikki mitä tarvitset on ostaa erityistä puhdistusaineita huonekaluja, jotka mahdollistavat helpon, turvallisen ja puhdista lasipinta tehokkaasti. Lisäksi pyyhkimällä ja puhdistus lasi, älä käytä sienet metalli- tai tiheys puukuitua, kuten ne voivat jättää mikro-naarmuja sen pinnalla.

Sohvapöydät puisilla jalat ja lasi pöydälle

Sohvapöydät metalli jalat ja lasi pöydälle

Lasi sohvapöytä täyttää sisätilaa helposti ja yksinoikeuden. Kuitenkin tuotteen mahdollisimman pitkään ilahduttaa sinua sen kauneutta ja toiminnallisuutta, että valintaprosessi kiinnitä huomiota voimaa ja paksuus lasin.

Lasi sohvapöydät: Kuvat

Se on jo pitkään tunnettu nimellä "sohvapöytä" ei liity lehtiä. Puhua asioista niiden oikeilla nimillä, on syytä puhua teen aihe, kahvia tai päivällisen. On yleensä pieni pöydän lähelle sohva menossa katsella televisiota ja seurustella sekä hoitoon ystävän tai perheen kanssa kahvilla makeisia. Yhdessä puiset pöydät eivät ole epätavallisia ja lasituotteet. Ne näyttävät erittäin mukava modernin kodeissa, ja karkaistu, teki uuden teknologian Lasi ei ole huonompi lujuus puuta.

Lasi huonekaluja on yllättävä ominaisuus luonnostaan ​​vain heille. Niiden läsnäolo huoneessa, visuaalisesti laajentaa tilaa. Valovirta läpäisee pöydän tai muita tarvikkeita kohtaamatta esteitä sen tielle, joten huone tuntuvat tilavampi ja kirkkaampi. Huonekalut lasi ei alistetaan kosteuden, se ei haalistu vaikutuksesta auringon ja verrattuna metallin ja puun kestävät paremmin naarmuuntumista. Koska lasi huonekalut voi olla epätavallinen koostumus muokattavaksi lasin valmistusta ja niin siitä voidaan valmistaa huonekalut kuvitteellinen muotoja ja linjat.

Lasinen sohvapöytä kuvassa julkaistaan ​​tällä sivulla auttaa määrittämään tuotteen valinta mukaan sisätilojen olohuoneessa. Se on jo tullut klassinen yhdistelmä lasi tummaa puuta. Tämä taulukko ei välttämättä valita vastaamaan loput huonekaluja huoneessa, se näyttää hyvältä itsenäisenä aihe ja sulavasti mihin tahansa ympäristöön.

Pöytälevy on läpinäkyvää lasia tumma massiivinen puujalkaisina näyttää vankka, kauniisti ja inspiroi luotettavuutta, eikä ominainen Lasituotteen.

Vain muutamia malleja lasia ja puusta - käytännöllinen kahden ja kolmen tason pöytiä. Ostaa taulukon voi olla 15000 ruplaa, ja hinta mallit yksinoikeudella nousee 30.000 ruplaa.

Hauraus lasi - ei ole este luomisessa malleja kokoontaitettava sohvapöydät. Todiste tämän muuntaja, joka voidaan käyttää ruokapöytä, nostamalla ja laskemalla pöytälevyn haluttuun korkeuteen hissillä.

Se näyttää todella hyvältä pöydän metallijalat, ja se on välttämätön suunnitella moderniin tyyliin. Lasia voidaan tehdä koristeellinen lasi, joka on helpompi hoitaa kuin tavallisesti läpinäkyvästä pinnasta.

Sijoita pöydässä - on keskeinen osa huoneen, ja on mahdollista houkutella huomiota tuotteen värillistä lasia. Kirkas huonekalu asettuvat sisustus on valoisa ja tilava huone. Ostaa malli sohvapöytä voidaan hinnoitella noin 8600 ruplaa.

Jos taulukko täytyy siirtää usein, se on parempi valita malli pyörillä. Ne ovat mukavia, vaikka pöydän liikuttamisen vain muutamia senttimetrejä.

Suorakulmainen muoto lasin työtasot - ei sääntö, ja suunnittelusta väittäen helppous ja keveys linjat, se on parempi valita soikea tai pyöreä pöytä. Valokuvia joissakin malleissa tämä malli on esitetty alla.

Huone, sisustettu kirkkain värein, näyttää harmonisesti, jos kaikki huonekalut yhdistetään väri. Tällaisessa sisustus voi poimia pieni pöytä valkoinen jalustalle epätavallinen ja tyylikäs muoto.

Kallis sohvapöytä puusta on veistetty jalat ja upotekoristeinen pöytälevy soveltuvat huoneet on sisustettu Englanti tai klassiseen tyyliin. Hinta Tällaisen tuotteen 30,000 ruplaa.

Sileä soikea linja auttaa välttämään vakavuutta muodot ja muotoilun antaa huoneen keveyttä ja painottomuus. Lasia lepää puinen jalusta epäsymmetrinen muoto sopii niille, jotka haluavat lisätä omaperäisyys ja yksilöllisyyttä huoneen muotoilukonseptin.

Mutta malli on kokonaan lasia. Kaikki eivät uskalla laittaa niin alkuperäisen taulukon keskellä hänen huoneeseensa, mutta hän näyttää moderni.

Jos tarvitset edullisen lasi pöytä, voit valita tuotteen 4500 huippu on läpinäkyvää lasia ruplaa samalla tasolla puusta tai metallista kromi jalat. Ei ole väliä mitä tyyliä tehnyt tilaa, koska tällainen sohvapöytä liittyy täydellisesti tahansa sisustukseen.

  • Sisustus asuntolan huoneessa
  • Väriyhdistelmä lattian ja ovet
  • Suunnittelu katto olohuoneessa

Sinun täytyy kirjautua jättää kommentin.

1

You may also like

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

72 − 70 =