Sohvapöytä lasipullolla

Lasinen sohvapöytä: kevyt ja omaperäinen sisustus

Lasi-huonekaluista tuli trendikästä sisustussuunnitelmaa vuonna 2015. Tämä materiaali ansaitsi muotoilun rakkauden johtuen sen keveydestä, laconismista ja huomaamattomuudesta. Laaja valikoima maailmankuuluja tuotemerkkejä, jotka tuottavat kehittyneitä huonekaluja, löydät lasipöydät, tuolit, kaapit ja jopa kaapit. Kuitenkin erityistä huomiota ansaitsee lasinen sohvapöytä, joka sopii saumattomasti mihin tahansa sisätilaan suuntaan, mikä tekee huoneen tyylistä ja toimivuudesta.

"House of Dreams" tarjoaa mielenkiintoisimpia lasista valmistettuja sohvapöytiä, niiden muotoilutoimintoja sekä tapoja käyttää näitä huonekaluja sisustuksessa.

Lasinen sohvapöytä

Lasisten sohvapöydien suunnittelu ja rakentaminen

Sohvapöydät kuuluvat koristelu- ja toimistokalusteiden luokkaan. Kuten otsikosta näet, näiden kohteiden pääasiallinen tarkoitus on tallentaa lehdistöä ja pieniä esineitä. Perinteisten kahvipöydien pöytälevy tehdään usein ympyrän tai suorakaiteen muodossa. Taulukoiden suunnittelua täydentävät usein staattiset tai liukuvat hyllyt, jotka tekevät tuotteista toimivan ja kätevämmän. Mielenkiintoista on, että huonekalu, jota kutsumme Euroopassa nimellä "sohvapöytä", kutsutaan nimellä "kahvi".

Lasi-pöydät

Alkuperäinen sohvapöytä lasista olohuoneessa

1

Sohvapöydän lasi ja puu

Pari vuosikymmentä sitten kukaan ei edes ajatellut, että sohvapöydät valmistetaan lasista, koska tätä materiaalia pidettiin epäkäytännöllisenä, hauraana ja jopa vaarallisena. Tavallinen lasi on todella uskomattoman hauras materiaali, joka helposti muuttuu minkä tahansa mekaanisen vaikutuksen vuoksi. Nykyaikaisen tuotannon kehittyminen antaa kuitenkin meille mahdollisuuden tuottaa erityinen lasi, jonka vahvuus ei ole alhaisempi kuin metallin lujuus. Puhumme karkaistusta lasista, joka käyttää erityistä käsittelymenetelmää, mikä tekee tästä materiaalista erittäin kestävän ja turvallisen. Vahingoittunut karkaistu lasi voi pudota vain korkealta, raskasta esinettä. Mutta vaikka murtaisit moneen pieneen fragmenttiin, karkaistu lasi ei tee vahinkoa, koska Erityisten seosten läsnäolo tekee sen reunat täysin sileäksi ja huomaamattomaksi.

Sohvapöydät lasipullolla

Kahvi ovaalinen pöytä puusta ja lasista

Sohvapöytä olohuoneessa lasipullolla

Toinen ainutlaatuinen ominaisuus karkaistusta lasista ilmenee sen hyvästä joustavuudesta, mikä mahdollistaa minkä tahansa muotoilun idean toteuttamisen. Tämän materiaalin sitkeydestä johtuen modernin kahvipöydän muoto voidaan toteuttaa eri muunnelmissa. Esimerkiksi lasinen sohvapöytä on usein monitasoinen muotoilu, tuote, jossa on sileät viivat, objekti, jolla on epätasainen geometrinen muoto jne.

Kolmastoinen lasinen sohvapöytä

Täysin lasipöydän kuva

Alkuperäinen lasinen sohvapöytä

Sohvapöytä pyöränlasiin

Sohvapöytä on mielenkiintoinen paitsi sen koristeelliselle arvolle myös korkealle toiminnallisuudelle. Suhteellisen pienestä koosta huolimatta tämä aihe voi ratkaista monia puristusongelmia:

 • Ensinnäkin se on välttämätöntä pienien esineiden ja sisustusten sijoittamiselle;
 • toiseksi sisäänrakennettujen hyllyjen ansiosta on kätevää säilyttää sohvapöydässä ne asiat, jotka on aina oltava kodinkoneissa, käsikirjoissa, konsoleissa jne.;
 • Kolmanneksi sohvapöydät antavat meille erinomaisen mahdollisuuden järjestää teetä juominen tai lounas missä tahansa talon huoneessa.

Lisäksi modernin sohvapöydän jalat on usein varustettu pyörillä, joiden avulla voit helposti ja nopeasti siirtää tämän esineen huoneesta toiseen.

Lasipöydän sohvapöydät

Lasikuva-akvaario

Lasinen sohvapöytä sisätiloissa

Pieni lasinen sohvapöytä

Sisäpöydän sisustus

Ajatus luoda kalusteita karkaistusta lasista aiheutui muotin leviämisestä sisustuksille minimalismityylisessä, mikä vaatii suurinta tilaa ja vapautta. Lasi-huonekalut, erityisesti kahvipöydät, eivät ylikuormita lainkaan tilaa. Materiaalin läpinäkyvyyden vuoksi näyttää siltä, ​​että lasiesineissä ei ole selkeitä ääriviivoja, joten ne näyttävät äärimmäisen kevyiltä ja painottomilta.

Kuva lasinen sohvapöytä pyörillä

Lasi-pöydät

Lasipöydät Kuva

Lasinen sohvapöytä voi olla melkein minkä tahansa sisustuksen harmoninen elementti. Koska lasi sopii täydellisesti kaikkiin materiaaleihin ja väreihin, ei ole tarpeen valita tätä tuotetta muille huonekaluille. Mutta jos haluat pöydän olevan osa huonekalusarjaa, kiinnitä huomiota useista materiaaleista valmistettuihin tuotteisiin. Esimerkiksi sohvapöydän yläosa voi olla lasia ja sen jalat tai sivuseinät, jotka on valmistettu puusta, lastulevystä tai metallista. Lisäksi karkaistun lasin pinta on usein koristeltu erilaisilla sputterointi- ja päällystysaineilla, mikä tekee tuotteen suunnittelusta kirkkaamman ja ekspressiivisemman.

Pyöreä lasinen sohvapöytä sisätiloissa

Moderni sohvapöytä lasilla

Sohvapöytä lasilla pyöreällä pöydällä

Sohvapöydät, joissa on lasinen pöytäpöytä

Lasipöytä näyttää erittäin tyylikkäältä ja alkuperäiseltä, joten sitä voidaan käyttää pääasiallisena sisätilanteena, etenkin silloin, kun kyseessä ovat tavanomaiset muodot. Puolikierteet, pyöristetyt, kaarevat ja sileät pöydät sopivat täydellisesti hienoimpiin ja vaativiin sisustuksiin, jotka on sisustettu bioniksen, minimalismin, huipputekniikan, technoon jne.

Kuva sohvapöytä lasista

Kauniit kahvipöydät lasilla

Pöytä pallo-jalalla ja lasilla

Pyöreä lasinen sohvapöytä

Kahvipöydän hoito lasista

Voi vaikuttaa siltä, ​​että lasipöydän hoitaminen on erittäin työlästä ja monimutkaista. Itse asiassa se ei käytännössä eroa millään muulla materiaalilla valmistetun tuotteen huollosta. Sinun tarvitsee vain ostaa erityisiä huonekalujen pesuaineita, jotka helpottavat lasin pinnan puhdistamista, turvallisuutta ja tehokkuutta. Lisäksi, kun pyyhit ja puhdista lasi, älä käytä sieniä metallilla tai hiukkaskuiduilla, koska ne voivat jättää mikrosarjoja sen pinnalle.

Sohvapöydät puisilla jaloilla ja lasipullolla

Sohvapöydät metalliosilla ja lasihelmillä

Lasinen sohvapöytä täyttää huoneen sisustuksen helposti ja yksinoikeudella. Kuitenkin, jotta tuote miellyttää sinua kauneudellaan ja toimivuudella niin kauan kuin mahdollista, kiinnitä huomiota lasin lujuuteen ja paksuuteen sen valinnan aikana.

Lasinen sohvapöytä: 85 yleismaailmallista vaihtoehtoa sisätiloihin

Epäsäännöllisen typistetyn oktaedron muodossa oleva geometrinen taulukko on erinomainen korostus olohuoneessa

Jotta huoneessa olisi alkuperäinen ulkonäkö, tee "kierre", asuntojen ja talojen omistajat ostavat lasisen sohvapöydän - elegantin sisustuksen olohuoneeseen. Lasipöydät - se on aina kaunista, se on tällä huonekaluilla, jota kiinnität ensin. Se sopii mihin tahansa sisustukseen, tekee suunnittelusta tyylikkään ja toimivan.

Puu ja lasi tekijän työssä "Canyon"

Karkea käsittelemätön puu ja lasinen työtaso

Ihanteellisesti kiillotettu peilipinta ja kiinteä pohja

Florarium pöydän yläpuolella

Se on melko yksinkertainen ja samalla epätavallinen lasipöytä teollisessa sisustuksessa

Tekijän kuohuviini sateenkaaren kiteet

Lasipöydän etuja

Lasinen sohvapöytä on erittäin toimiva asia:

 • Turvallisuus - älä pelkää sanaa "lasi", sinun täytyy yrittää hyvin, erittäin vaikea rikkoa erityistä karkaistua lasia. Jopa katkesi, tämä lasi hajoaa sirpaleihin turvallisilla reunoilla;
 • Kestävyys - lasi on paljon vakaampi kuin puu (lastulevy, kuitulevy), mekaaniset vaikutukset (naarmut), kosteus ja lämpötilan muutokset;
 • Lasi-kahvipöytä on melko helppo puhdistaa;
 • Monikäyttöisyys - lasinen sohvapöytä voidaan käyttää mini-baarissa, jossa tarjoillaan tai sängynpöytä;
 • Pöydän pinnalla voit käyttää mitä tahansa piirustusta, esimerkiksi shakkikenttää tai kenttää pitkä ja lyhyt backgammon pelaamiseen;
 • Lasipöytä ei sotkea huonetta, se on kestävää kuin puu ja muovi, ei vaadi huolellista hoitoa;
 • Pöydän pintaan voidaan lisätä erityinen suojapinnoite, joka suojaa sitä mekaanisilta vaurioilta.

Lasi-kahvipöytä sopii hyvin mihin tahansa moderniin muotoiluun

Loft-tyyliin voit valita tämän aksenttiobjektin lähes minkä tahansa mallin

Luova teos nimeltä "Up!" Lasista ja metallista valmistettu "ilmapalloja", jotka tukevat pöytälevyä

Taitettu lasipöytä, jossa hylly minimalistisella sisätilalla

Sisustussuunnittelu korostavat yksityiskohdat, täydentävät sitä, antavat sille syvyyden, täydellisyyden ja alkuperäisen sävyt. lasi sohvapöydät - yksi tällaisista elementeistä, jotka viehättävyytensä ja esteettisyytensä sekä käytännöllisyyden ansiosta täydentävät täydellisesti virkistysaluetta.

Valmistettu lasi, läpinäkyvät, ne näyttävät liukenevan avaruuteen, eivät sisäkkäin (kuten tavallista) huonekalut), jättäen sen täysin tarkastelun kohteeksi. Lasipinta, heijastava valo, tekee ympäröivästä huoneesta kevyemmän ja ilmavan.

Lasipöydän päällä voit ihailla kaunista pöydän kaunista puita, joka on tehty puusta toisiinsa paksuilta oksilta

Pöytä, jossa on lasipöytä - onnistunut yhdistelmä monia toimintoja, esteettistä ulkonäköä ja ainutlaatuista eleganssia. Tämä alkuperäinen huonekalu ei koskaan kyllästy.

Toinen versio lasi sohvapöytä hyllyillä voit nähdä, mitä altaan alta. Se auttaa säilyttämään täydellinen järjestys olohuoneessa

Pieni pyöreä pöytä lasia ja Massiivinen alusta

Lasi pöytä hyllyillä tekokivestä

Kaikki asiat, kuten lasipöydät, on oma pieni Miinukset:

 • Lasi on jatkuvasti puhdistaa, koska sormet, lika, pöly jää pinnalle jälkiä tai märkä tahroja. Liinalla ja erityinen välineet puhdistamiseksi lasipintojen helposti työtaso antaa täydellinen ulkonäkö.
 • Lasin pintaan ei voi sijoittaa ja siirtää raskaita esineitä, muutoin vaarana on syy haketus tai naarmuuntumista.

Joukko tyylikäs taulukoiden värillistä lasia pyöreillä topit

Lasi sohvapöytä jalat muotoinen kuutio - yksinkertainen ja raikas ilme

Taulukko hieman geometrinen pohja alumiinia studiossa sisustukseen ilmailun muotoilu

Alhainen sohvapöytä pleksilasista on kolmion puualustalla

Sohvapöytä suuri lasia ja epätavallinen jalat hakkuiden puiden

Lasia ja runko viiniköynnösten: joukko paju huonekalut olohuoneeseen ja veranta

Epätavallinen esimerkiksi avoin esillä kalusteet ja yhdisteistä, jotka sopivat teollisen tyyli

Kaunis coffee lasi pöydän takorauta jalat

Pinta taulukko - karkaistu lasi paksuus enintään 8 mm. Tämä materiaali on turvallinen käytettäväksi kotiympäristössä, se on lähes haavoittumaton, eli koskaan riko pieniksi paloiksi. Pöydät pyöreä, neliö, soikea, monikulmainen, suorakulmainen ja symmetrinen muoto - yllättää vaativimpia asiakas. Jalat ovat yleensä valmistettu kivestä, puusta tai metallista. Pöytälevy on asennettu neljä, kolme jalkaa tai koristeellisia ja tukee. Ostajille hieno maku, suunnittelijat tarjoavat mallin pretentiousness - Akvaario, taivutus lasi, kiinni patsas jne Jos taulukko on jugendtyylinen, jalat usein poissa, muovista tai metallista osa suunnittelu ovat pyörät.

Sohvapöytä paksu lasi pöydälle ja jalat vakaa

Ystäville Art Deco on myös aina löytää sopiva kopion accentual

Perinteinen muoto ja messinki jalat

Epoksihartsia ja puun

Minimalistinen sohvapöytä valmistettu lasista, jossa on pohja-laatikot, täynnä olki

Jotta tämä huonekalu on pääpaino sisustus ja valitse se muusta tilanteesta, voit valita pöydän värin tai kaiverrettu päälle. Valmistajat eivät ole kiinni vakiokoko - 40-50 cm suunnittelutyypin itämaiseen tyyliin täydellinen ratkaisu -. Osoittautuu kahvi ruokasalissa, valita ne, jotka ovat kovasti vastaanottaa vieraita on matala pöytä korkeus 15 cm pöydän-muuntaja, joka muutamassa minuutissa .. Mielenkiintoinen lisäksi huonekalu on kevyt, jolla sisätilojen huoneen tulee taika. Tämä vaihtoehto voidaan joko sisäänrakennettu, ja yksittäisten käsitys huonekalusuunnittelija.

Tyylikäs sohvapöytä lasia

Cote d'lasi pöytä epätavallisia muotoja - kirkas väri aksentti olohuoneessa

Art nouveau kaaren muotoinen lasi sohvapöytä

Lasi sohvapöytä voi helposti tulla keskustaan ​​koostumuksen olohuoneessa

Lasi sohvapöytä: Vinkkejä valita

Global valmistajat tarjoavat laajan valikoiman lasi sohvapöydät moneen makuun ja budjetit. Kun on paljon valita, se on hyvin vaikea pysyä jotain erityistä.

Geometria ja muoto muistuttavat kide kasvot

Mitä minun pitäisi etsiä ostaessaan taulukko lasista?

 • Arvioida olisit taloudellisia mahdollisuuksia. Taulukko kiinalaiset valmistajat ovat paljon halvempaa tyylikäs italialainen. Edullisuus on tuote kotimaisen tuotannon. Kallein on yksinomainen eriä tilauksesta suunnittelija. Ennen kuin ostat lasi pöytä, päättää, mitä arvoa sillä on - käytettäväksi kotona tai koristella huoneeseen.
 • Harkitse tyyli huone. Taulukot muodossa Kreikan tai epätyypillisissä muodot geometrisia muotoja mahtuvat suunnitteluratkaisu etnisten tyyliin. Täydellinen yhdistelmä kaikki tekijät mitään tyyliä on lasi pöydän klassinen versio nelijalkaisia.
 • Pienille ja ahdas huoneet valita pyöreän pöydän. Sen virtaviivainen muoto on turvallinen, jopa ahtaissa neljäsosaa. Lapsiperheet, pöytä - täydellinen, lapsesi ei satuta itseään kulmissa. Suurissa tilava vastaanotto huonetta, luokkahuoneet, kirjastot liittyvä taulukko neliön tai suorakaiteen muotoisia.
 • Ajattele nimittämisestä ostosta. Mikä on pöydällä? Aiotteko siirtää sen? Onko tarvetta hyllyiltä? Lähes kaikki valmistajat tarjoavat edullisen mallin massiivinen lasi pöytä 2-3 hyllyillä. Kun ostokset sisustus on välttämätöntä sen yhdessä suunnittelu huone.

Lasi sohvapöytä runko on oksat

Sohvapöytä alkuun paksusta lasista mahtuu sisälle parvella

Taittuvat malli, jossa on sisäänvedettävä lasi hylly

Ne, jotka haluavat ostaa tyylikäs taulukon kotikäyttöön, ja eivät kuluta suuri summa, kun otetaan huomioon ehdotukset aasialaisten valmistajien. Tässä edullisia tuotteita ovat tarpeeksi luotettavaa ja joka selittää niiden kysyntä. Vakiona - ainoa haittapuoli. Faneille alkuperäisen - eurooppalaiset valmistajat. Niiden tuotteet ovat arvoltaan useita kertoja enemmän, mutta saat alkuperäisen ja mallikas huonekaluja. Kätevä ja käytännöllinen on pöytä ja hyllyt, niille, jotka ovat menossa tallentaa paljon asioita. Tämä tyylikäs samaan aikaan kestävä ja käytännöllinen ratkaisu. Mukavin työtaso alue - jopa 1,5 m 2.

SLR malli, niille, jotka rakastavat Hollywood Empire

Niille, jotka arvostavat siirrettävyys ja käytännöllisyys, paras tapa - ostaa vaunuun. Kysy myyjältä mahdollisimman suuren kuorman. Tullessani tulee tallentaa, tarkistaa välittömästi oston, aseta painavia esineitä sen päälle, jos asia on laatu - jalat eivät taivu. Koristelussa kalusteiden käytöstä ei tarvitse tarkistaa. Vaunu sinun täytyy perua ja rullaa hänelle tarkistetaan, pyörät eivät kitinä eikä onko lasi rengas.

Yksinkertainen moderni lasi mallin tilavuudesta pyörillä

Haluaa säästää rahaa, voi ostaa sohvapöytä lasia verkkokaupoista. Täällä voit nähdä valokuvia, tutustuu tuotteiden ominaisuuksien, lukea arvioita. Kunnioittaen itsesi ja ostajan verkkokauppa tarjoaa moitteetonta laatua ja tuotteen toiminnot. Tiukkaa valvontaa tuotannon, parhaat materiaalit ja komponentit sulje pois avioliiton.

Työtaso, joka perustuu log-puu

Painoton näköisiä sohvapöytä erikoisen muotoiset lasi-

On tärkeää, että huonekalut noudattaa kansainvälisiä normeja ja standardeja. Tutkittuaan tuoteluettelon, voit valita muodon, mallin ja koon lasi sohvapöytä, pohjalta tarpeitasi. Lasi kalusteet tekevät kodin nykyaikainen ja ainutlaatuinen, se onnistuneesti sovi mihinkään sisustukseen. Lasi on ympäristöystävällinen materiaali, lisäksi se on helppo hoitaa.

Leikkaamattomat kvartsi ja johto epätavallinen kannatinpöydän

Valoisa eklektinen olohuone sohvapöytä lasihylly

Epätavallinen ratkaisu: värjättiin pöytälevyn ja kymmenkunta jalat

Ostaminen lasi pöytä, olla varma, että vieraat arvostavat hienostunut maku. Syö tai juo teetä tällainen taulukko - erityinen ilo. Kromi jalat antaa pöydän erityisen siisti ja kiiltoa. Epätavallinen yhdistelmä lasia ja puuta ei jätä ketään kylmäksi, sillä se on viihtyisä ja lämmin. Kumpi malli hän oli, lasi pöydässä on ainutlaatuinen touch sisustukseen.

Sohvapöytä lasia

Soittopyynnön

Otamme yhteyttä mahdollisimman pian.

Meidän johtajat vastaa sinulle pian.

Mikään kysymyksiin jää ilman huomiota.

Sulkeutuu automaattisesti 9 sekunnin

Meidän manageri sinuun pian yhteyttä.

1

You may also like

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

60 − 56 =