Sohvapöytä kätensä kuvan piirustukset

Kuinka tehdä sohvapöytä: ideat, materiaalit, askel askeleelta ohjeet, mittapiirustukset, valokuvat ja video

sohvapöytä Se voi yksinkertaisesti olla toiminnallinen pinta, ja se voi olla erinomainen koristeellinen yksityiskohta sisustusta.

Työpöytä on suuret viehätys luonnollinen puu. Sitä voi ostaa kaupasta tai tehdä itsenäisesti.

kahvi taulukoita, käsintehtyjä, koristeltu eri tavoin, välillä kääntämällä tavallinen huonekalu mestariteos suunnittelu ajatuksia.

näkymä koko ja sisustus sohvapöytä voi olla täysin erilainen. Ainoa raja - mielikuvitus.

paras yhteinen ja taulukoiden käytettävissä tuotantoon:

 • neliö tai suorakulmainen puinen pöytä;
 • pyöreitä ja soikea taulukko;
 • Taulukot muuntajat;
 • lasi taulukko;
 • taulukko Yhdistetty materiaalit (kuten lasi ja puu).

tarvikkeet joita käytetään tuotannossa lehden taulukot:

mutta itsenäisesti tehdä sohvapöytä, et voi vain perinteinen materiaaleja. taulukot näyttävät hyvältä, on valmistettu improvisoitua työkaluja ja vanhoja asioita, kuten matkalaukku Ikkunan karmiin, iso kela, kuormalavoja, jne ..

Kauneimmat ja lajike muotoinen taulukot ovat peräisin puusta, lastulevystä tai MDF. Materiaali must sohvapöytä laskea etukäteen.

Sillä yksinkertaiselta Seuraavassa taulukossa elementit:

1
 • baarit jaloille (4 kpl.);
 • paksu lauta paneeli vaneri tai arkki työtaso;
 • nurkka asennus yhdisteille työtaso jalat (4 kpl.);

varten kierros sohvapöytä, tarvitset:

 • 2 pyöreä yksityiskohdat lastulevy tai MDF (pöytälevyn ja tätä tukea pyörien taulukko). Halkaisija 60 cm;
 • suorakulmainen osat jalat (2 kpl.). Koko 60 x 40 cm;
 • pyörät (4 kpl.).
 • kitti puun;
 • liima puuseppä (Wood).

Sinun täytyy myös ostaa kyllästäminen ja lakka, suojaamaan puuta kosteudelta ja lialta ja saatiin tuote kaunis ulkonäkö.

Miten syöttötuoli, voit oppia täältä.

Ennakkotilaus olisi yksityiskohdat MDF tai MDF. voida tehdä ja omaa, mutta huomaa, että pöytälevyn ja tukea pyörien on oltava täydellinen muodossa. Tämä antaa sohvapöytä hienostunut ja siisti näyttävät.

Vaihe 1. Suorakulmainen muoto on tarpeen tehdä pieniä leikkaukset keskeltä aseta ne toisiinsa. Leikkaukset tehdään noudattaen paksuus lastulevyjä (MDF).

Vaihe 2. Operaattorin suorakulmion leikkaukset. Takki kirvesmiehen nivelet liimaa. Tämä on tarpeen sen varmistamiseksi, että osa taulukon tiukasti.

Vaihe 3. laittavat päälle työtaso. Ohut kynnet naulattu sen jalkoihin. Pienille pöytä vain yksi naula keskellä ja yksi naula kumpikin jalka.

Vaihe 4. Kaataa pöydän ja naulataan tuki pyörät. Lisäksi liimalla ja kynnet 5.

Vaihe 5. Hatut kynnet siististi kipsissä kitti.

Vaihe 6. Käsittele sohvapöytä kyllästäminen puun. Lakattu tai maalattu.

Vaihe 7. Kun viimeinen kerros lakka tai maali on täysin kuiva, voit sitoa pyörät.

Sohvapöytä voidaan jättää tässä tilassa, ja voidaan edelleen koristella.

Tämä taulukko sopii täydellisesti suunnittelussa tahansa huoneeseen ja pelastaa paljon tilaa ja on helppo vaihtaa sohvapöytä tarvittaessa ruokailu. Haittapuoli on muuntaja vaikea kokoonpano. harkita valmistus tässä taulukossa.

Ensin on päätettävä mekanismi, jossa se on rakennettu kaikki kokoonpano Pöytä-muuntaja. Mekanismeja kotimaisen tuotannon halvempaa ulkomainen - kalliimpia.

muuntaja suunnittelu on kaasu-vastareaktio ja jouset.

Vaihe 1. Hankinta muuntaja mekanismi.

Vaihe 2. Avulla simulointiohjelmien luoda layout taulukko, joka sopii sinulle. Tätä sovitusta varten ohjelmat PRO100 tai Sketch Up Googlelta: kevyt, intuitiiviset säätimet, niin paljon on tarpeeksi vain niitä. Luominen ulkoasu kestää 2-3 tuntia.

Vaihe 3. leikkaus osat sama voidaan tehdä ohjelman. hän laskee kaikki tarvittavat materiaalit, joka yksinkertaistaa työtämme. saanut kaikki kokoja, Leikkaamiseen kapasiteettia.

Vaihe 4. pöytärakenne. kehys meidän pöytä on rakennettu SCREW (Kytkin liittämiseksi osaa puupohjaisten materiaalien). Voit tehdä tämän, sinun täytyy tehdä reikä Special harjoitukset. Markup helpompi tehdä kynällä tai tavallisilla tarroja.

Vaihe 5. Lisäksi mekanismin mukaisesti oheisissa muuntajan ohjeet ankkurointi se meidän puitteissa. Sitä ennen, sinun on asetettava keväällä.

kiinnitä yksinkertainen läpi tavalla, koska suuri paino mekanismin.

pora pultin reiät ja erityinen pora paikkoja ruuvinkantojen.

kiinnittyä muuntaja pulteilla.

Vaihe 6. Samalla tavalla kiinnittää mekanismi Toisaalta.

Vaihe 7. Operaattorin jalat. meidän pöytään noin paino 50 kg Tämän vuoksi on tarpeen tiivistämään pöydän jalat ovat tavanomaisia huonekalut siteet.

Vaihe 8. tahtoa ruuvi jalkamme pöytään runkoon. Tee ulkoasu ja porataan reikä.

Vaihe 9. Kiinnitä kaikki jalat runkoon. jalat piilotettu kaikki työskentelevät pistetaulukon.

Vaihe 10. valmistus työtasot. Pöytälevy on pääasiallinen taulukon osa. Valitsemalla vahva liitokset työtasot. Reikien koko ja pienissä nivelissä. Ruuvaamalla saranat.

Lopulta, kun ruuvaamalla kaikki työtasot mekanismiin, on käynyt ilmi, tämä sohvapöytä-muuntaja:

Käsikirja tuotantoon telttatuoli kalastukseen löytyy täältä.

koristella sohvapöytä voi olla täysin eri tavoin. Antaa tuotteelle sen viehätys voidaan koristeltu alalla decoupage, Sisältö kuoret ja muut epätavallinen esineitä.

 • paksu köysi-köysi reunassa kuin soittoäänen;
 • mosaiikki useista lasiesineitä;
 • maalaus puu;
 • Liittäminen puun kengät;
 • craquelure (Keinotekoinen ikääntyminen taulukko pinta);
 • liittäminen koriste peilit;
 • vanerointia (Liitetään koriste-elokuva).

Jos haluat oppia tekemään pyöreän sohvapöytä massiivipuuta, katso video:

Näinkö? Tilaa tämän sivun päivityksiä RSS tai pysy kuulolla VKontakte, Odnoklassniki, Facebook, Twitter tai Google Plus.

Sohvapöytä kätensä: lennon mielikuvituksen ilmentymä on todellisuudessa

Suunnittelu sohvapöytä on hyvin yksinkertainen - työtaso ja tukijalkojen tai emäksen. Tietenkin esine voi olla monimutkaisempi ja sisällyttää muita työtasot, laatikot, hyllyt, jne, mutta itsenäisten tuotanto nämä laitteet eivät ole kovin monimutkainen.

Mutta asia tekemät käsissä, aina ainutlaatuinen.

Tällainen huonekalut on valmistettu useista eri materiaaleista: puu, lasi, teräs, alumiini, muovit, lastulevy ja vaneri. Ja jostain eksoottisempia materiaaleja: puunrungot, varusteet, metallia, kirjaimellisesti, nahka, kangas, paju ja niin edelleen. Niinpä valmistukseen työkaluja vaativat erilaisia.

Tärkein lista on seuraavanlainen:

 • palapelin - tärkein työväline;
 • porakoneen ja joukko vastaavan porat;
 • hacksaw puuta tai metallia;
 • vasara - puinen tai kumi, mittanauha, taso ja kynä;
 • ruuvimeisseli, kuusiokoloavaimen tarvittaessa työtä ruuvin tiedosto;
 • lasileikkuri, jos aiot työskennellä lasia.

Materiaalit valitaan mallin mukaisesti käytännön kokemus ja taloudelliset toimintaedellytykset.

 • Puumateriaalien - puu paneelit, MDF, laminoidun lastulevyn, vanerin. Massiivipuuta on yksi kallein vaihtoehto, lastulevy ja vaneri on paljon edullisempaa ja paljon helpompi käsitellä. Useimmissa teollinen valmistaminen malleissa matriisi käytetään sitovia ja jalat ja kannet ovat MDF ja lastulevy.
 • Edellyttävät erillistä lähestymistapaa jalat. Tuotteita voi olla puurunkoisten vastaavaan osaan. Kuitenkin jopa pyöreä muoto jalat edellyttää jyrsijä. Toisaalta, on mahdollista muodostaa laite ja tuote monimutkaisempi konfiguraatio. Jos tällaisia ​​laitteita ei ole kotitaloudessa, jalat voi tilata puutyöpajasta.
 • Lasi - käyttämään vain karkaistu, muuten luotettavuutta taulukko on epävarma. Lasin paksuus - 5,8 mm. On sallittua käyttää akryylilasiin, jos sohvapöytä ei ole tarkoitettu käytettäväksi istuimena: suunnittelijat ovat nyt aktiivisesti tarjota tällaisia ​​malleja.
 • Metal - tämä vaihtoehto edellyttää laitteiden ja osaamista, ja osaamista.

Asennus ja tarvikkeet - reuna, ruuvit, naulat, leikkeet, imukupit mukaisesti valittu tuote materiaalia.

Sohvapöytä alkaen auton moottorin, tehdään käsin

Miten tehdä sohvapöytä käsillään

Ei ole väliä kuinka yksinkertaista se voi olla, toteuttaminen edellyttää suurta huolellisuutta ja varovaisuutta. Onhan sohvapöytä - olohuoneen sisustus, ja siksi se on kaunis, tyylikäs ja epätavallinen, tyylistä riippuen, mutta joka tapauksessa - tehdä laadukkaita.

Jos uusittu palikoita lastulevy, tee on sohvapöytä käsillään, kuten isossa luokassa:

Puu - materiaali on helpoin käsitellä ja kaikkein tempervalurautaisten. Tämä tarkoittaa, että muoto ja tuotteiden suunnittelun se kirjaimellisesti ei ole rajoituksia. Puutavaran ja puutuotteiden kuitua levyt erilaisten voi olla kaunis asia, jossa on vähintään taitoja ja työkaluja.

Avainkysymys on tarkka noudattaminen mittasuhteet osoitettu piirroksessa. Lopulta voit luoda omia tai käyttää valmiin projektin.

 1. On valittu muoto työtaso - neliö, pyöreä, soikea, kaareva. Jälkimmäinen on helpompi tehdä lastulevy tai vaneri. Sahattu materiaali palapelin ja rautasahalla.
 2. Reuna työtasot, massiivipuuta tai laminoitu lastulevy pitäisi käsitellä reititin antaa sille mukava muoto, ja sitten hionta hiekkapaperilla. Lastulevyreuna työtaso käsiteltiin hiomakone tai porata halutun pakkaus.
 3. Jalat voidaan tehdä eri tavoin: jotkut liimalevyt tai kvartanoy pyöreä muoto, jauhaa jyrsin puupalkeilla tai osta käyttövalmis epätavallisia materiaalia. Se pitää hyvin muodikas työtaso asennus leikata kaarevia oksat tai kantoja. Jalat pöytälevy on kiinnitetty kulmiin, ruuveilla tai liimalla, materiaalista riippuen.
 4. Kun sohvapöytä on valmistettu lastulevy, erityisesti malleja, joissa hyllyt oletetaan ei tehdä jalat ja tukevat sivuseinä. Kerää tuote kuten tapeilla, jonka reiät päät sivuseinien. Vahvistamisesta tulpat kahdennettu liimaa.
 5. Hyllyt leikataan CPD ja kiinnitetty tapeilla tai ruuveilla.
 6. Jonkin verran monimutkaisempaa koota laatikkoon. On erittäin tärkeää, että tämä osa on noudattamista kulmat ja lentokoneet, joten elementit, ja kukin yhteys on tarpeen tarkistaa tasolle.
 7. Valmiin tuotteen käsitellään tahra, maali, lakka tai paljastaa "sostarivayut" - pyynnöstä.

Valokuva sohvapöytä puusta käsillään

Tasossa tunnelin vaikutus saadaan yhdistämällä kahden rinnakkaisen peilit ja sijoitettu valonlähde. Top peili samalla pitäisi olla läpikuultava, eli tasolle valon heijastuskyky ja valonläpäisevyys 50%: sta 50%.

Valonlähteenä LED yksivärinen nauha, emissio väri valitaan maun mukaan. Rooli puoliläpäisevän peilin lasia käytetään peili-päällystetty tai akryyli lasi peili kalvo.

 1. Työtaso muodossa kehyksen kerätään alumiiniprofiilia tai lastulevy. Jälkimmäisessä tapauksessa runko-osaa on valmistettu kahdesta fragmenttien lastulevy, jossa on eri levyisiä siten, että muodostuu uloke.
 2. Kehys työnnetään peili. Sitten, uloke tai suoraan LED-profiilin kiinteä nauha.
 3. Työtaso päällekkäisiä läpikuultava peili. Etäisyys kahden peilin on 75-80 mm, mutta voi olla enemmän. Se, että syvyys "tunneli" määritellään välinen etäisyys peilit ja etäisyys lasketaan kertomalla arvo 16.
 4. Työtaso kurissa yhteyden virtalähteeseen - muuntaja, tietenkin. Ja sitten tuote kiinnitetään jalkojen tai sivuseiniin.

Sohvapöytä Infinity käsillään

Tee sohvapöytä solu on hyvin yksinkertainen. Voit tehdä tämän, tallentaa poimia rullat painosta tuotteen ja sitten kiristä ruuveja tai ruuveja jalkoihin, pohja sivuseinät - mitään. Rullat ja huomaamaton ulkonäkö ovat lähes ennallaan.

Haluatko tehdä sohvapöytä pyörillä käsillään? Sitten seuraavat videota auttavat sinua:

Tämä suoritusmuoto eroaa puinen ominaisuudet toimivat vain lasi.

 1. Arkki karkaistua lasia, jonka paksuus on 5-8 mm, merkitse muoto ja koko tulevan työtaso.
 2. Sitten steklorezom aikaisemmin öljytty auringonkukkaöljy, suorittaa leikkaus linja - kääntyy matala syvennys. Lasi siirretään reunan pintaa, jolla työ, jotta hajottamatta kerran päällä paino ja siististi katkaista.
 3. Toimenpide toistetaan niin kauan kuin eivät saa halutun muodon työtaso.
 4. Edge tuotteet käsitellään tiedoston poistaa suuria siruja, ja sitten hienosäätö timantti kahvimylly kiinnitys. reuna sitten kiillotettu hienolla hiekkapaperilla ja huopa ympäri.
 5. Jalat lasin pinnan sohvapöytä on kiinnitetty suckers. Viimeaikaiset ensin kiinnitetty jalat, ja sitten kiinni lasin pintaan. Turvalliseksi, voit pudottaa lasille osaan liima.

Haaveiletko siitä ainutlaatuisen tuotteen mielenkiintoisia vaikutuksia? Sitten seuraava video kertoo, miten lasi sohvapöytä taustavalaistu omin käsin:

Ei kätevä ylimääräisiä DSP-levyt tai lasin tähteet? Sillä ei ole väliä! Sohvapöydät omin käsin voidaan tehdä ulos romun. Ja sitten me kertoa piirteet luomista tällaisen tuotteen.

Materiaalina sohvapöytä ei klassiseen tyyliin voi olla melkein mitä tahansa.

 • Helpoin tapa tehdä sisätilojen erityistä - tehdä sohvapöytä, mutta se on totta, pieni, ulos hamppua. Voit käyttää kanto "a", eli vain leikata joitakin korkeus. Jos tuote on annettava liikkuvuutta, leikkaus on oltava samaa suuruusluokkaa ylä- ja alaosan. Tekniikka on yksinkertainen: runko-fragmentti tai kanto linjassa, tasaiset pinnat hiotaan ja päällystetty läpinäkyvällä akryylipolyuretaanilakka. Alaosassa kannon porataan reikiä ja kiinnitetty rulla 3, tai 4.
 • Ei vaikeampi tehdä sen variantti, jolloin kanto kanssa "juuret" toimii tukena lasin pöytälevyt. Viimeksi mainittu leikattu järjestelmän ja yksinkertaisesti liimattu päälle kanto edellä on kuvattu.
 • Provencelaistyyliin tai retro fit mallia, valmistettu kovasta matkalaukut. Vuonna alaosassa porausreiän ja kiinnitetään ruuveilla jalkoihin. Matkalaukku voi koristella tai maalata.
 • Loft-tyylinen taulukko näytti hyvältä, valmistettu köysirummun. Uusimmat maali ja asennettu rullien siten, että se voi pyöriä akselinsa ympäri, ja väli alustan ja pöytälevy on jaettu väliseinillä lokeroihin tai hyllyille. Muodostetaan usean solun taulukossa.
 • Tribute muodikas eurooppalainen perinne - puulavaan käsitelty tahra ja asentaa suuria rullia. Yläkansi lasi tuote ja saada alkuperäisen version-Mart.
 • Erittäin mielenkiintoinen malli polkupyörän pyörät. Hän on hieman vaikeampi toteuttaa, koska se vaatii taitoa työskennellä metallia. Kaaret ovat perustana monimutkainen muoto, jonka työtason ja kiinnitetään ruuveilla. Viimeksi mainittu on valmistettu pyörät päällekkäin päälle pyöreä lasi näyttö. Turvallisuudesta pyörän-työtaso reuna muoviin reuna, ja että haarojen päät kuluneet leikkaus letku.

Fancy sohvapöydät olohuoneeseen, tehty omin käsin

renkaat Coil kaapelin kampiakseli puulava

Verkkosivujen omistettu korjata tai yhteisöt löydät käytännössä mitään piirustusten. Useimmissa tapauksissa ne tarjoavat paitsi koko esikatselukuvat sekä esiteltiin kokoonpano kaavio. Jälkimmäinen on erittäin hyödyllinen, kun mallin suunnittelu on todella monimutkainen ja sisältää erilaisia ​​elementtejä.

 • Useimmiten, valmistukseen itse tarjoamalla valmistettuja tuotteita lastulevy tai vaneri, siitä yksinkertaisesta syystä, että nämä materiaalit helppo käsitellä, edullinen ja on kevyt.
 • Useita harvinaisempia piirustukset lasi taulukoita. Ensinnäkin, kotona, se on mahdollista tehdä vain yksi vaihtoehto - ja lasia, ja toisaalta rakenne tämän mallin äärimmäisen yksinkertainen.
 • Alkuperäinen sohvapöydät valmistettu epätavallisia materiaaleista, pääsääntöisesti on esitelty foorumeilla ilman piirustuksia ja ohjeita kokoja. Mutta yksityiskohtaisesti kokoonpano ja asennus ominaisuus, koska kannalta DIY nämä hetket ovat tärkeimpiä.

Seuraavat kuvat ja mittapiirrokset kertoo, miten tehdä sohvapöytä puusta käsillään.

Piirustukset sohvapöydät

laatikoilla Lasia muuntaja

Miten palauttaa sohvapöytä käsillään

Tällaiset menettelyt voivat todella vanhoja artikkeleita myöhässä 19th - jo 20-luvulla. Huonekalujen massatuotanto esteettinen arvo ei yleensä ole täällä, korjausta vähenee paitsi palauttamista sohvapöytä käsillään koristeena.

Tämä työ on työlästä, vaatii aikaa ja kärsivällisyyttä. Välineitä on käsi - kynsiä vasara, ruuvimeisseliä, pihdit, taltta, jne ja porakone. Materiaalit - hiekkapaperilla eriasteisia rakeisuus, harjalla, lakka, tahra, väri huonekalut, jos haluat muuttaa.

 1. Taulukko perehtynyt kuin mahdollista. Ensinnäkin, sinun täytyy tutkia huolellisesti kaikki yksityiskohdat, koska vanhuuden, jotkut heistä ovat varmasti epämuodostunut tai rassohlis. Jos elementti on kulunut sitä voit aina tilata työpajassa. Toiseksi pinta kahvasta ja irrota kynsi on paljon mukavampaa osien kanssa eikä koko tuotteen.
 2. Kun irrotus kiinnitystarvikkeet parhaiten porattu.
 3. Poistetaan Lakkapinta ja maali. Jos kerros on ohut, se voidaan poistaa teräsharjalla ja tavanomaisia ​​hiekkapaperilla. Jos päällyste on paksumpi tai vaurioituneet alueet, paras vaikutus käyttää porakoneen suuttimella muodossa harjalla. Voit myös käyttää kiillotuskoneella.

Jos taulukko on valmistettu arvokkaita puulajeja läsnä tai veistetty yksityiskohtia, on suositeltavaa poistaa lakan erityinen tahna, jota käytetään ammatti restauraattoreiden. Jos löydät korjaamiseksi ei tarvitse puhdistaa kierteet ja taivutettu puu hiekkapaperilla kankaan perusteella.

 1. Puhdistetulle pinnalle on rasvasta asetonia tai alkoholia.
 2. Jos et pysty poistamaan naarmuja ja siruja hionta, vikoja shpaklyuyut, ja kuivauksen jälkeen kitti hiekkaa siististi.
 3. Syvä halkeama ja virheet poistetaan seuraavasti: crack liimattu, ja sopimuksen osa on kiinnitetty puristimen kunnes kuiva - 12-15 tuntia. Voidaan käyttää ruuvien kiristämistä, ne poistetaan sen jälkeen, kun liima on kuivunut.
 4. Kaikki liitokset on liimattu ja puhdistetaan tarvittaessa.
 5. Taulukko käsitelty tahra: vanha puu tyypillisesti tummuu ja menettää sen kirkkaus, väri palaa ilmeikäs materiaalia. Tuote avattiin sitten lakkakerroksen 2-3.
 6. Kun kaikki osat on kuivunut, tuote kerätään.

Alla esittelemme kuvia, miten voit päivittää sohvapöytä käsillään.

Palautettu omin käsin sohvapöydät

Coffee puinen pöytä - tämä on klassikko, joka ei koskaan mene pois olohuoneesta. Riippumatta tyylin tai se tehtiin sisustus, paikka siro ja kauniita asioita puusta siellä aina. Omaperäisyys ja kauneus - eikä omaisuutta kallista materiaalia, ja tulos mielikuvitusta, suhteellisuudentajua ja maku. Kaikilla ei ole varaa kalliiseen pyökki tai marmoria, mutta olla luova ja epätavallinen asia tehdä mitään valtaa.

Näinkö? Tilaa sivuston päivityksiä VKontakte, Odnoklassniki, Facebook, Google Plus ja Twitter.

Tilaa päivitykset Sähköposti:

Kerro ystävillesi tämän artikkelin suosikki sosiaaliset verkostot painikkeilla alla.

jättänyt kommenttia

Olohuoneen kalusteet

suunnistus

makuuhuone

olohuone

verhoillut huonekalut

kylpyhuone

yhteystiedot:

Viimeaikaiset keskustelut

Cool! Tämä on hyllyn vieressä sängyn lasit, älypuhelin, kannettava musiikkisoitin.

Ja minä näin toisen tällainen variantti: sängyssä podium, hyvin.

Kiitos arvokasta ja yksityiskohtaista tietoa! Erittäin hyödyllinen esimerkiksi.

Sohvapöytä kätensä: ideat ja toteutus

Kun ikä sähköisen median Harva vaivaudu lukeminen julkaisuja. Tästä huolimatta sohvapöydät silti ottaa kunniapaikalla jokaisessa kodissa.

Suorien käytössä, ne voidaan käyttää muita hyödyllisiä asioita: tarjoillaan kevyt aamiainen tai illallista, pienet korjaukset ja kotityötä.

Yksinkertaisuus suunnittelu, erilaisia ​​muotoja ja malleja, vähintään työkaluja - kaikki nämä edut sohvapöydät houkutella huomiota kotimaan käsityöläisiä. Tässä artikkelissa, teemme yksityiskohtaisen tarkastelun suosittu kotitekoisia ja antaa käytännön neuvoja tuotantoaan.

Rakenteelliset variantteja sohvapöydät

Helpoin tapa voit tehdä sohvapöytä käsillään, käyttämäsi särmäys levyt levyt, viilutettu lastulevy tai MDF.

Jotta salata liitoskohtaan käytetyt levyt klassinen menetelmä - kokoonpanon on pyöreä piikkejä (shkantah). Kaikki mitä tarvitaan kotoa master tässä tapauksessa - vain merkki asennuspaikka piikkejä päihin sivuseinien ja poraa kiinnitysreiät niitä alareunassa ja kannen.

Yksinkertaisin sohvapöytä MDF

Jäykkyyden lisäämiseksi rakenteen välillä sen sivuseinien asentaa pystysuuntainen poikkileikkaus jäsen. Pieni niche säilytykseen lehtiä, ja muita pikku asioita täällä ei ole turha. Se voi olla valmistettu levy, joka jää jäljelle kun leikkaus ja puoli kannet.

Liikkuvuus - hyödyllinen vaihtoehto pöytä. Hän tajusi asennus kalusteiden pyörät pohjassa. Kompakti kuljetuspyörät, voit piilottaa, mutta voit ostaa suuremman ja tietoisesti valita niitä. Jotta saamme alkuperäisen taulun pyörillä kiillotetusta baareja, jotka tukevat massiivinen puinen pöydälle.

Ne, jotka eivät liikkuvuus ei olla suuri merkitys, ja haluaa nähdä hänen kodissaan vankka pöytä rustiikkityyliin, on mahdollista tarjota mahdollisuus voimakas levyt. Tämä taulukko tulee epäilemättä yksi tärkeimmistä koristeet olohuoneessa minkään maan talon.

Kohtuulliset laiskuus yhdistettynä janoa luovuutta johtaa usein mielenkiintoisia löytöjä. Yksi niistä - taulukko vanhat renkaat.

Hän aikoo hyvin yksinkertaisesti:

 • Kaksi leikkaus lastulevy ympyrän halkaisija 3-4 cm pienempi kuin ulomman renkaan koko.
 • Ensimmäinen ympyrä kiinnittää neljä metallijalat.
 • Pohja ja kansi on kiinnitetty ruuveilla puolin pyörän.
 • Juutti koristella puolin ja kansi.

Kotitekoinen rakentaminen vanhat renkaat näyttävät upeilta

Kuten on käynyt ilmi epätavallinen sohvapöytä, jota voidaan käyttää tarvittaessa kuten banquettes.

Ajatus käyttää "random" kohteita luoda sisustukseen osoittautui erittäin tuottava. Synnytti lukuisia kotitekoisia päässä laatikoita ja kuormalavoja. Hieman mielikuvitusta ja vähintään kustannusten on kerättävä sohvapöytä puusta neljästä standardin laatikkoa.

kokoelma algoritmi on seuraavanlainen: laatikot laittaa reunalla järjestämällä ne ympyrän, yksi toisensa jälkeen. Yhdistämällä muotoilu ruuveilla, sen keskellä tekevät hyllystä. Täällä voit laittaa maljakkoa tai kaada sisustus joki kiviä tai simpukoita. Poistuu puun käsittely hiekkapaperilla, tahra ja lakka.

Pöytä, kootaan neljä laatikkoa

Puusta ei tarvitse hienostunut sisustus. Käyttää sitä viimeistelyyn sisustus, lisätä yksinkertainen kattaukseen. Rakentaa sitä tarvitaan muutamia baareja ja höylätty lankkuja saanti paaluttaa.

perusrungon näyttää luotettava ja kestävä käyttämällä erottuvalla väriyhdistelmiä ylhäältä. Tätä varten tangot täytyy pehmentänyt tumma tahra, jättäen kansi luonnollinen väri männyn tukkipuuta.

Puukalusteet vaikea yhdistää metallia. Tästä voidaan varmistua tekemällä kahvipöytä loft-metallijaloilla. Hänen kansi on koottu kolmesta kappaleesta terasseille "sorokovke" ja kehystetty Verhotangot.

Puinen pöytä metalli jalat valmistettu sileästä raudoitteiden

Valmistukseen jalkojen tarvitaan hitsauskone, pala teräslevy 1,5-2,0 mm: n paksuinen ja muutaman tähteet sileä tangon 10-14 mm halkaisijaltaan.

Taivuttamalla neljä bar kuvio, ne hitsataan neliön kappaletta levyjä (tai paksu kirvesmiehen kulmat kuten kuvassa), ja vuorostaan ​​on kiinnitetty pöydän kerätty Kansi. Lopullista hienostuneisuus tarpeen jauhaa, pehmentänyt ja lakkaus kannessa hallituksen ja maalaa jalat.

Sen sijaan, että sauva valmistukseen emäksiä voidaan käyttää profiilin putki suorakulmainen poikkileikkaus. Hitsattu hänen kaksi suorakulmiota, siivous hitsit ja hopeoitavan maalilla, saamme luotettavan tuen työtasot, kerätty paksu tammilaudat.

Lisätä vakautta metallin kannen alla sivuseinän liittää segmentin muotoinen putki.

Erittäin näyttävyyttä sohvapöydät toppi puun sahauksen. Etsi tämä peruselementti on yksinkertainen. Millään saha tarjoaa "puolivalmiita" kokoa. Jotta se saavuttaa standardi auttaa elektrorubanok ja nauhahiomakone.

Pöydän jalat voidaan paksua baareissa tai raudoitus käytetään niitä. Välinen kontrasti massiivinen ylä- ja kevyt metallinen alusta antaa kosketus yksinomainen suunnittelu.

Toinen mielenkiintoinen vaihtoehto yhdistää materiaaleja - puuta ja lasia. Työtaso voi olla soikea tai pyöreä lepää perusteella kahden ristin neliö kehyksiä.

"Painoton" lasi on yhdistetty massiivipuuta perusrunko

Rulla sohvapöytä valmistettu puuritilällä ja peitetään neliö lasi, näyttää tyylikäs ja moderni.

Lasi antaa rikkaan ulkomuotoa rakennetta ja sulkee välit säleet lavan, jonka kautta pienet esineet voivat pudota lattialle.

Ne, jotka keskittyy toiminnallisuus, nauttivat sohvapöytä-muuntaja. Yksinkertaisella manipulointia, hän muuttaa radikaalisti paitsi sen korkeutta vaan myös ulkonäkö.

Kootussa tilassa, tämä on yhteinen kantaa aikakauslehtiä ja sanomalehtiä. Nostamalla kaksi sivuseinämää jaloilla, lisäämme korkeus pöydän ja ulottuvat työtason pintaa "ravintolaan muodossa."

Perusteella muiden muuttaa järjestelmän - kaksi metalli-kehyksen kaapit. Jokainen niistä on kääntyvästi kiinnitetty pöytälevy. Kootussa asennossa, ne sijaitsevat vaakasuorassa, ja nostettaessa kansi kääntyy ja pystyasennossa.

Korkeus rakenteen avatussa muodossa on 73 cm. Tämä riittää käyttää muuntaja tietokoneen työpöydän.

Peitä se koostuu kahdesta levystä, jotka voidaan siirtää vaakasuunnassa. Tässä tapauksessa, yksi levy kääntyy akselinsa ympäri. Tarvittaessa tällainen muuntaja voidaan muuntaa sekuntia ruokapöytä 4 hengelle.

Sohvapöytä avoauto "kolme yhdessä"

Joku luo mukautuvan kokoontaittojärjestelmä, kun taas toiset onnistuneesti kokeilleet tavanomaisia ​​vanerin romua. Tuloksista etsittäessä uusia muotoja tuli tänne näin epätavallisen sohvapöytä.

Voimme vain ihmetellä tunnollinen tarkkuus laskennan ja hänen lahjakas kääntää näkyvän kuvan.

Teoriassa se näyttää yksinkertainen: emässekvenssi vanerista kolmekymmentä kehyksiä. Jokainen niistä on tietty kallistuskulma jalat.

Käytännössä laskemaan kaikki elementit vaneri stand tarvitsevat kolmiulotteisen mallinnuksen ohjelma.

Kokoamalla yhteen vaneri "kakku" katseet epätavallinen futuristinen muoto. Lasisuojus kruunaa esimerkki innovatiivisesta kaapin tekniikkaa.

"Meillä on jotain yksinkertaisempaa, mutta myös kauniita," - sanoo yleismies. Ole hyvä, ei ole olemassa yhtä tyylikäs, mutta edullisempi valmistaa pöydän. Se koostuu kolmesta paketteja ohutta Höylätyt laudat.

Lukuisat aukko työtasoon voidaan kattaa pinottu lasikannella.

Mitä tulee lasin yhteydessä puun tarpeen sanoa muutaman sanan. Paras ratkaisu - käyttö läpinäkyvä "optisten" liimaa. Poranterä kova kotona paksu lasi aiheuttamatta korjaamatonta vahinkoa. Siksi luopua ajatuksesta mekaanisen kiinnityksen ja mahdollistavat nykyaikaisen kemian näyttämään parhaat ominaisuudet.

Kannattajat kierreyhteyksien suosittelemme käytettäväksi akryyli työtasot. On helppo porata poraus- ja näyttää hyvältä.

Puhutaan materiaali työtasot, me unohti puinen Vuori. Se on erinomainen materiaali käsillä, yhtä hyvin luoda kannet, sivut ja jalat.

Työtason Vuori - mukava ja luotettava

Muoto työtaso voi olla mikä tahansa vuori. Kansi, koottu puisia lautoja leikattu palapelin tietyn piiri.

Valmistukseen sohvapöytä päässä vuori, tarvitsemme muutamia työkaluja:

Mitat valmiin tuotteen ja rakenteen yhdistävä solmujen tulisi harkita etukäteen ja kirjoita ne alustavan piirustuksen.

Loppuun taulukko suoritetaan kahdessa vaiheessa. Ennen alkua kokoonpano on kiillotettu hiekkapaperilla pinnan kannen pohja ja jalat. Sen jälkeen, kun väriaineen puun kansi ja värjättiin lakka.

Jopa helpompaa on sohvapöytä tehty lastulevystä. Tämä materiaali on kaksi toimintoa: jotka muodostavat jatkuvan pinnan ja kantaa kuorman. Suosittelemme käyttämään viilutettu aluksella, koska "alasti" DSP Lakat voi piilottaa tekstuuri haketta.

Asennuksen jälkeen, sinun täytyy sulkea kaikki reunat (työtasot, pohja ja jalat) Huonekalut muoviteippiä, lämpeneminen hänen rakennus kuivausrumpu ennen hakemista.

 • Hallitsee kaunis penkki antaa hänen omissa käsissään
 • Tehdä kaunis ja mukava pöytä antaa omiin käsiinsä
 • Kuinka tehdä sohvan käsillään: valinnat ja asennusohjeet järjestelmiä
 • Riippumatot kuulusteltavaksi: mitä ne ovat? Miten tehdä oman riippumatossa?

Näinkö? Lisää sivu:

Lastaus.

 • Copyright © 2014-2017 | | Rakentaminen ja korjaus

  1

  You may also like

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  37 − = 34