Sohvapöytä kätensä kuva

15 täysin ainutlaatuinen sohvapöytä, että voidaan tehdä omin käsin

Hanki postiin kerran päivässä yksi kaikkein lukea artikkeleita. Liity meihin Facebookissa ja VKontakte.

Monet asiat voidaan tehdä omin käsin. On vaikea useimmissa tapauksissa vasta ensi silmäyksellä. Uudessa tarkastelun esimerkkejä ainutlaatuinen ja hämmästyttävä sohvapöydät on kerätty, jonka käsityöläiset tekivät omin käsin.

Vanhat matkalaukut - todellinen mannaa suunnittelijat ja epäsovinnaisia ​​ajattelua yksilöitä. Yksinkertaisella manipulointia, laukkuja muuttuvat ainutlaatuiset huonekalut ja sisustus kohteita. Esimerkiksi voit muuntaa tarpeeton matkalaukku alkuperäisessä sohvapöytä, yksinkertaisesti ruuvaamalla sen jalkoihin. Tämä taulukko luovat tunnelmaa kuin poikamies asunto ja perheen olohuone, sisustettu klassiseen tyyliin.

Sen sijaan, että mennä huonekaluliike ja ostaa valmiin tuotteen, joka on luova ja mene rakennuksen puinen baareja ja metallijalat. Tämä seuraa piirilevy voidaan kytkeä toisiinsa ja kiinnitä ne aluksella. Taulukko tehty omin käsin - jotain ainutlaatuista ja monipuolinen kuin puukalusteet sopii täydellisesti tahansa sisustukseen.

Ostimme uuden akun? Että vähemmän, älä kiirehdi hävitä vanhat valurautapatterit. Ostaa palan lasia ja paristo alkuperäisessä sohvapöytä, jota et näe mitään kaupasta tai tuttavien.

1

Vanha ikkuna kehyksessä - hieno materiaali luoda hohdokas sohvapöytä olohuoneessa. Kierrä kehyshaarat, kääritään karkea köysi ja koristella pöydän pintaa helmiä ja simpukoita.

Upea matala pöytä voidaan tehdä pieniä tukkeja. Ensin täytyy kerätä pohjaan pöydän vanerin, liimaa ympäri kehä puupalkit ja sulje keskellä vanerin kansi. Seuraavaksi sinun täytyy liimata ohutta puuta sahauksen vaneri kattamaan jotta se näyttää siltä, ​​että taulukko on valmistettu kokonaan lokit, sitoa jalat ja huolellisesti peittämään kaikki halkeamat.

Suuri puinen sahauksen - loistava materiaali luoda kauniita ja alkuperäisen taulun, joka on todellinen kohokohta olohuone ja kestää useita vuosia. Tee taulukko - yksinkertainen. On huolellisesti käsitelty puu sahauksen ja nitoa kaksi yhdessä, kiinni keskellä puupalikka-varsi ja avaa pinta lakalla.

Puulavat - erinomainen materiaali luomiseen hyvin erilaisia ​​huonekaluja: sohvat, sängyt, tuolit ja pöydät, tietenkin. Aluksi, sinun pitäisi saada lokeron, puhdista se ja maalata halutun väriseksi. Se jätti mitään - sitoa jalat ja laittaa lasia pöytälevy.

Suuri puinen kela johdot - se on melkein valmis sohvapöytä. Tietenkin, saada se ei ole niin helppoa, mutta jos ei, onnea, tiedät mitä tehdä sen kanssa.

On olemassa paljon ideoita luoda alkuperäisiä huonekaluja jätteistä renkaista. Esimerkiksi voit tehdä ihanan taulukko renkaat, vanerit, muutama tikkuja puun ja karkea köysiä.

Budjetin ja omaperäinen pöytä modernia elämää, joka on luotava neliön muotoinen lasi ja matalan varren pyörät.

Alkuperäinen ajatus kierrätyksen toivottuja kirjoja. Tietenkään emme puhu kirjallisuutta ja teoksia klassikoita, mutta vanhat oppikirjoja, joita pölyttymään hyllyille ympärillä. Kirjojen lisäksi vielä pienen palan lasia ja kehyksen. Työnnä lasi esimaalattuun runko ja kiinnitä valmiin suunnittelun pylväisiin kirjoista.

Taulukko vanhasta runko - yksinomainen pala, joka on todellinen kohokohta tahansa huoneeseen. Löydät todellinen vanhan runko kirpputorilta tai kirpputorille tai ostaa uusi, koriste, ja työskennellä hänen ulkonäkönsä.

13. lanka pyykkikorissa

Maalattuina lanka pyykkikorissa voi olla mahtava kehyksinä sohvapöytä.

Joskus jopa rikki aallonpohjasta voi tehdä hyvää palvelua. Esimerkiksi on hyödyllistä luoda sohvapöytä. Lisäksi metalli astiaan, joka toimii jalat, se tarvitsee toisen kierroksen alkuun valmistettu lastulevystä tai puusta.

Erinomainen materiaali luoda uusi taulukko voi olla vanha sohvapöytä. Tarvitsee vain maalata jalat ja pöydän obtyanut haluttu väri kankaalla.

Näinkö? Sitten tukea meitä, PUSH:

Sohvapöytä kätensä: askel askeleelta ohjeet ja 50 inspiroivia ideoita suunnitteluun

Sohvapöytä kätensä vintillä

Pidätkö merkkivaatteita, mutta turhautunut huokaus, katsot hintalaput koristavat niitä kaupoissa? Yrittää tulla suunnittelija itse. Luuletko, että se vaikeaa? Mitään sellaista! Ohjeiden avulla voit helposti luoda oman käden alkuperäinen huonekalu ulos romun. Ja ehdotamme aloittaa sohvapöytä - tämä mutkaton mutta erittäin tärkeä huonekalu. Uskokaa minua, tässä taulukossa, voit olla onnellinen juoda teetä, vieraita, jotka ihailla taitojasi. Lisäksi luodaan sohvapöytä käsillään, juuri täyttävät kodin lämmöllä ja antaa sille palan hänen sielunsa. Joten kokeile sitä, tietenkin välttämätöntä.

Kuvan alkuperäinen sohvapöytä vanhasta matkalaukku

Pieni sohvapöytä valmistettu levyt

Sohvapöytä pyörillä käsillään

Jopa vanhat paristot voi tehdä pienen sohvapöytä

Sohvapöytä kätensä meren tyylillä

Sohvapöytä kätensä meren tyylillä

Ajatuksena on "romanttinen" tyyli. Ympärivuotinen, siemaillen lempijuomasi tässä pöydässä, muistat lämmin meri, lempeä surffailla ja kuun polun. "Marine" pöytä - se on arkuus, tyylikkyys ja omaperäisyys sydämessä kotiisi.

1. Ota vanha ikkuna runko ja puhdista se pölyltä ja lialta. Jos vanha lasi oli säröillä, aseta uusi, ja sen jälkeen päästä eroon kerros vanhaa maalia tai pintakäsitellä hiekkapaperilla. Sitten sinun täytyy poistaa metallikulmat, jotka ovat edelleen kiinteä runko osia.

2. Peitä runko valkoinen emali tai akryyli maalilla. Jos valittu akryylimaali kuivauksen jälkeen käsitellä sitä hiekkapaperilla puuta erottui - niin pöytään tulee näyttämään vuotiaiden, mikä antaa sille erottuva tyylikkään ilmeen. Voit myös käyttää kahta väriä, valitsemalla valko-sininen alue. Ensimmäinen väri runko sininen maali, ja kuivauksen jälkeen ensimmäisen kerroksen - valkoinen kansi. Kun toinen kerros on kuivunut, hieroa nazhdachkoy - sitten valkoisen maalin suorittaa sininen.

3. Tee jalat pöytään. Tehdä tämän, ottaa ja Saw leikkaamalla se 4 yhtä suureen osaan (kukin noin 34 cm) ja sitten kävellä sen päällä hiekkapaperilla terävien reunojen poistamiseksi.

4. Tämän jälkeen leikkaamalla sahaamalla lastulevy tai laudat on sama leveys kuin kehyksen ja pituus noin 8 cm: n, ja sitten käsitellä nazhdachkoy pohja jalat.

Prosessi tehdä sohvapöytä

5. Nyt kukin työkappale on porattava 4 paikkaa. Pre-luettelon A ja sitten porata reikä jalkojen kiinnittämiseksi, ja toinen - missä tahansa - jotta luotettavammin varmistaa jalka.

6. Sitten pitkä ruuveilla, on välttämätöntä liittää jokaisen jalan pohjaan.

7. Seuraavaksi sinun täytyy liittää jalat runkoon ruuveilla. Puusepän - eräänlainen "laatikko", joka on lisättävä kaikki loput tuotu merestä lahjoja - etuosa rungon, joka seisoo jalat, on edessään kerros alaspäin.

Tuotanto sohvapöytä jalkainen

8. Nyt sinun karkea ohut köysi, jonka on oplesti jokaiselle osuudelle. Kiinnitä köyden liimapistoolilla.

9. Nyt sinun täytyy pestä ja rasvasta lasin molemmin puolin. Seuraava - poimia ja paikka lasille, "mereneläviä". Sijoita ne niin, että ne näyttivät huolimattomasti hajallaan ja siten virrata yhdestä nurkasta toiseen pöytään - ja useat niistä samalla tulisi vähitellen osoittautunut turhaksi. Nyt on tarpeen liittää kunkin elementin läpi läpinäkyvä kaksikomponenttinen liima. Tässä tapauksessa elementit meren saisi työntyä reunojen yli tasainen "laatikko".

10. Sinun täytyy varata lasi studiossa lasi, jonka paksuus on 4 mm. Lasin koon tulisi elämään niin, että joka perustuu kehykseen, se voisi kattaa "laatikko". Tässä tapauksessa kummallakin puolella 1,5 cm -2 runko pitää olla auki. Työpajassa sinun täytyy kysyä lasin reunat käsitellään ja porattu reikiä halkaisijaltaan 4 mm. Lasin on pyyhittävä sen ja kattaa pöydän. Nahkaa tai ohut kumi leikata tiivisteet, jotka ovat alle pesurit. Ruuveilla kiinnitä lasia. Twist, niiden pitäisi olla varovainen, ettei säröillä lasia.

11. Toteutettava karkea paksu köysi ja tehdä toiseen päähän silmukan, joka on yhtä suuri kuin puoli pituutta taulukossa. Liimapistoolilla, liimaa köysi taivutetaan puoli keskustasta pitkän sivun pöydän reunaan. Samu silmukka (noin 12-15 cm) tahna ei ole välttämätöntä - sen tulisi olla vapaa, niin että sen jälkeen, kun se oli mahdollista sitoa solmu. "Ohittaminen" kehä lasin ja taivuttamalla ympärillä kaikki nurkat, pitää hänet liimattu pitkän narun. Kun tulet silmukka, on tarpeen kulkea loppuun köyden niin että te meni solmu. Nyt venyttely köyden vastakkaiseen suuntaan (ystävyyskaupunki), on tarpeen liimata.

Loppuvaiheessa valmistuksen sohvapöytä

12. sisustus ulkokulman taulukon - yksi sen sivuista, joissa suurin meren elementtejä. Tehdä jatkoa koostumuksen, asettamalla lisätiedot kuin jos ne "valua" jaloista taulukon suoraan lasin tasot.

Valmis! Nauti luominen ja iloa vierailijoille!

Taulukko-matkalaukku matkustaa ystäville

Klassinen sisustus huone sohvapöytä matkalaukku

Omaperäisen ratkaisun vanha suosikki matkalaukku, joka on nähnyt sinut ja toinen reuna, josta et halua heittää pois, koska muistoja.

Ensin mennä kauppaan, jossa sinun tarvitsee ostaa huonekalujen jalat (puinen tai metallinen). Jos haluat tehdä mobiilipöydän - sinun on otettava pyörät. Lisäksi tarvitset vaneria, ruuveja ja ruuvimeisseliä.

Jopa pienestä matkalaukusta jalat saat alkuperäinen sohvapöytä

Nyt tehdään matkalaukun pohjalle merkintä tulevista jaloista ja porataan reikiä. Koska emme voi kiinnittää jalkoja kudokseen, laita vaneri matkalaukkuun, merkitse se reikien läpi ja poraa se. Kiinnitä nyt matkalaukun pohja kiinnitykseen ja kiinnitä jalat. Kuumalamman avulla liimaa huopa matkalaukussa.

Antaaksesi pöydälle alkuperäisen ulkoasun, joka muistuttaa kaukaisia ​​matkoja, voit koristella sitä tarroilla tehtyjen tarrojen avulla tai koristella sitä harkintasi mukaan.

Se on - epätavallinen sohvapöytä on valmis! Muuten, muuntoasetukset matkalaukut lukemattomia taulukoita: valitse mieleisesi jalat, voit tehdä taulukon retro tai klassinen tyyli. On mahdollista olla liittämättä jalat, jos on valtava matkalaukku - se näyttää todella uskomatonta: Tässä taulukossa tuo sisätilojen tunnetta seikkailuja ja seikkailu, henki matka- ja kaukaisten maiden tuntematon.

Taulukko lokien luonteenomistajille

Tämä taulukko harmonisesti sovi sisäosiin mökin tai talo - lämmin ja luonnollinen, se on aina waft mieliala päivä, jossa kaikki on täynnä rauhallisuus, ääniin ja tuoksu luonnon. Tällaisen ihme-pöydän tekeminen on myös melko yksinkertaista.

Otamme samalta korkeudelta ja leveältä puupalkit (tässä tapauksessa koivu), vain 32 kappaletta. Myös pöydän pohja, jalat (4 kpl), kitti puun sävyyn, ruuvimeisseli ja liima, on suunniteltu puupinnoille.

Sohvapöytä pyöriä

Prosessin tekeminen sohvapöydästä lokeista

Ensin sinun on kerättävä pohja pöydälle, liitä sitten puiset palkit kehäreunaan ja keskellä ommella pahvilla. Ruuvaa sitten jalat pohjaan. Seuraavaksi liimaa ohuen puisen nopan sisäpintaan - tämän ansiosta näyttää siltä, ​​että pöytä on täysin puinen. Nyt otat kittiä ja suljetaan varovasti kaikki aukot, sitten hiomme sen muodostamaan täysin tasainen pinta. Voila! Nyt olet epätavallinen pöytä, joka on sisustuksesi kohokohta.

Jos ajatus sopii sinulle, tämän mallin mukaan voit luoda muita pöytiä, esimerkiksi käyttämällä palkkikenttien sijaan. Luodaksesi tällaisen pöydän, sinun on otettava vanerirasia, joka on maalattu mustalla maalilla, jonka koko on 40x40x60 cm (tai mikä tahansa muu koko harkintasi mukaan).

Kehyksen liimaamiseksi otamme haaroita, joista ensin irrotetaan löyhästi pidettävä kuori (tee tämä käyttämällä nazhdachkin avulla). Mikä on liimausjärjestys: liimaa ensin oksat pöydän pitkälle puolelle, ja sen jälkeen - valitaan puiset kuolevat ja hajotetaan ne levypainoilla. Levyjen paksuuden tulisi olla noin 1 cm, ne voidaan leikata parkettilla tai pyörösahalla. Ja lopulta - asenna lasi, joka tulee olemaan pöytälevy. Haluttaessa ruuvattaessa pyörätukit pöytään se voidaan siirtää liikuteltavaksi.

Sohvapöytä omalla kädellä hirsitalosta

Sohvapöytä on ihanteellinen kesämökille

Hirsitalon yksinkertaisin muunnelma sohvapöydästä

Samalla tekniikalla voit luoda monia epätavallisia huonekaluja. Voit asettaa oksat vaakasuoraan ja sitten saada niin upea pöytä. Näyttää siltä, ​​että tämä huonekalut ei ole vain erittäin alkuperäinen, mutta myös uskomattoman tyylikäs.

Ajatus, joka tuli jonkun mieleen, on todella nero. Näyttäisi siltä, ​​että voit laatia kuormalavoja, jotka varmasti sijaitsevat jokaisessa dachassa? Ja tehdä niistä erittäin kätevä ja toimiva elementti sisustus.

Sohvapöytä lavalta modernissa olohuoneessa

Valkoisella maalatuilla kuormalavojen sohvapöytä näyttää melko tyylikkäältä

Säilytyspöydän vaihtoehdot kuormalavoista

Aloita kerätä kaikki tarvittavat työkalut ideasi: hän Panoroimisen pora, puristin, vasara, ruuvi, kynsien vedin, liima puun, pyörät, saippuaa, pohjamaali, ruuvimeisselillä. Myös otettava harja maalaus, harja terälehti-kärjen hioma harjakset porien ja väritön lakka pohjamaali.

Vaiheet sateenpöytien tekemisestä kuormalavoista omilla kädillä

Ensinnäkin on välttämätöntä käyttää poraa puun jalostukseen tarkoitetulla suuttimella ja puhdistaa levyn pinnan likaa. Pane nyt huolellisesti kiillotettu tippa-alusta. Hieman päihdyttää suurella vasaralla ruosteiset kynnet ja vedä ne kevyesti naula-aseen avulla. Rikkoutuneet levykappaleet liimataan liimalla puuhun. Tässä vaiheessa tarvitaan puristimia. Heidän on pidettävä levyt varovasti ja odotettava, kunnes ne kuivuvat.

Nyt työtasolle valmistetut osat on nauloitettava ja liimattava takaisin, sitten kiristettävä kiristimillä ja odotettava, kunnes ne kuivuvat.

Sohvapöytä lavaista

Sitten peitä pöytä värittömällä pohjamaalilla ja sitten - lakalla. Pane taulukon takaa ruuvien paikat ruuvien kiinnittämiseksi. Poraa reikiä kiinnittimiin poraamalla. Jotta ruuvit sopisivat helposti puuhun, saippuaa ne saippualla. Räikkäavaimen avulla voit nopeasti ja kätevästi kiristää ruuvit kuusikulmalla.

Tyylikäs, kompakti ja melko toimiva pöytä on valmis!

Kuvaustyön tekeminen sohvapöydän valmistuksesta kuormalavasta

Toinen alkuperäinen ajatus lahjuksia sen yksinkertaisuudella ja yllätyksellä - no, kuka olisi ajatellut rakentaa laatikkopöydän? Mutta se tuli, ja nyt voit itse luoda kotona tällaisen epätavallisen sisustuksen. Sinä itse olet iloinen, ja vieraasi arvostavat tämän ajatuksen omaperäisyyttä arvokkaasti.

On myös mielenkiintoista tarkastella sohvapöytä laatikoista

Kestää 4 puulaatikot, hiekkapaperia, kynsien c vesi-pohjainen rulla ja harja, tylsä ​​kone, 10 mm vanerilevy, liima PVA, 4 pyörää ja ruuvit.

Prosessin tekeminen sohvapöydästä laatikoista

Ensin sinun on maalattava laatikoita ja peitettävä ne lakalla. Käytä sitten poraa, jossa on pysäytys, jotta reikiä tehdään laatikoiden päissä. Käytä liimaa puuhun kiinnittämällä kiinnityspisteiden paikat ja yhdistämällä laatikot toisiinsa. Kiinnitä pyörät vanerilevyyn ja kiinnitä levy laatikkoihin ruuveilla. Pöytä on valmis!

Tällaisia ​​epätavallisia asioita voidaan luoda melko tavallisista materiaaleista. Kun sinulla on fantasia ja halu omaperäisyyttä ja mukavuutta kotonasi, voit helposti tehdä ihmeitä. Katsokaa ympärilläsi: ehkä vanha ikkunakehys on jokaisen mahdollisuuden muuttua mielenkiintoiseksi elementiksi sisätiloista?

Ja ehkä valtava puukelaa teollisuuskaapelista, josta voi tulla elegantti huonekalu?

Sohvapöytä suuresta puukelasta

Rengasta valmistettu sohvapöydän alkuperäinen versio

Uskokaa minua, meillä on paljon asioita, jotka voivat muuttua aidosti ainutlaatuisiksi ja arvokkaiksi. Katsokaa niitä hieman eri kulmasta

Uusia ideoita sohvapöydän tekemiseen

Huonekalut ei ainoastaan ​​sisustaa huoneeseen vaan myös täyttää toiminnalliset tehtävät. Jotta voisit tehdä joitain erilaisia ​​sisätiloja, voit tehdä sohvapöydän omin käsin. Erilaisia ​​ideoita tämän huonekalukappaleen tekemiseen on.

Itse valmistettu sohvapöytä: korkeuslaskenta, piirustusten materiaalin valinta

Sohvapöytä voidaan tehdä mistä tahansa materiaalista, jolla on yhteinen tyyli. Sisustus näyttää ylelliseltä, jos se on koristeltu kivipuupöydällä. Se voi olla klassinen muoto. Tällöin ei tarvita lisäkoristeita. Koristeellinen veistos ja koriste voidaan käyttää.

Pöydän vakioversio on puusta. Kansi ja kaksi vaakasuoraa hyllyä yhdistävät neljä pystysuoraa seinää, joissa on monimutkainen profiili ja neljä sisustettua yksityiskohtaa, joilla on myös monimutkainen profiili. Kuulalaakerin ansiosta tuote on helposti siirrettävissä. Pöytä peitetään läpinäkyvällä tai läpikuultamattomalla suoja- ja koristepinnoitteella.

 • GOST puu tuotteelle - 19414-90. Pöytälevyn ja pystysuoran seinän liittämiseen käytetään tasoitetta 2,16 D.
 • Alempi vaakataso on kiinnitetty kuulalaakereilla 9.2 A.
 • Ruuveja 2-4 käytetään palloliitosten kiinnittämiseen.
 • Jokainen paneeliosa on valmistettu liimatuilla telineillä. Ne on liimattu PVA Lux -liimalla, jolla on alhainen myrkyllisyys ja nopea asetus.
 • Jokainen yksityiskohta on hioitettava hiontapohjalla.
 • Maalaus valmistetaan itsekiinnittyvällä lakalla ja hiomapesulla.

Sisustus näyttää ylelliseltä, jos se on koristeltu kivipuupöydällä

Halvempi vaihtoehto on metallista ja lasista. Sisustus näyttää tämän ratkaisun entistä tarkemmin ja helpommin kuin kiveistä valmistettu tuote. Pöytälevy on valmistettu korkealaatuisesta lasista, jalat on valmistettu metallista. Se on vankka, kestävä muotoilu, jonka lisäksi sinun ei tarvitse kiinnittää erityistä huomiota.

Korkkituotteella on keveys, lujuus ja kestävyys. Se ei roskaa eikä syty. Tyylipäätös voi olla erilainen.

Jos taulukko on tarpeen yhden kauden ajan, se voidaan tehdä muovista. Tämä on edullinen ja lyhytikäinen vaihtoehto.

Miten tehdä itsellesi sohvapöytä (video)

Jokainen sisustuksen tyyli - pöytäsi

On myös tärkeää tarkkailla yksittäistä tyyliä kussakin sisätiloissa käytettävässä aiheessa. Ennen kuin haluat valita taulukon tietyn mallin, sinun on määriteltävä esineiden yleinen koostumus huoneessa. Ensinnäkin, tyyli on määritelty, sitten valinta materiaalin eri yksityiskohdat koristeluun.

 • Kun valitset klassisen tyylin, sinun on säilytettävä tasapaino ylellisyydestä ja yksinkertaisuudesta. Tämä tavoite saavutetaan yksinkertaisilla materiaaleilla. Koristelemaan puinen pöytä voidaan käyttää arvokkaita lasihelmiä ja taideteoksia.
 • Ylimmän ekologisen yhteensopivuuden yhdistelmä yhdistyy ekologiseen tyyliin, jonka suunnittelussa käytetään luonnonmateriaaleja. On mahdollista käyttää rottinkiä, jota erottaa sen vahvuus ja joustavuus.
 • Uusin nykyaikaista tekniikkaa käytetään korkean teknologian tyyliin. Pöytien tätä tyyliä päätös tulee muistuttaa tilaa. Tuotteen sisustaa Valoelementit. Tämä voi olla neon tai pieni lamppu. Huonekalut pitäisi näyttää fantastinen.
 • Huone on sisustettu rustiikkityyliin, käyttää enemmän luonnon materiaaleja. Se voi olla koko tukkeja, tikkuja. Tarpeettomia asioita muuttuvat poikkeuksellisia eriä.

Uusin nykyaikaista tekniikkaa käytetään korkean teknologian tyyliin

Galleria: ajatus valmistuksen sohvapöytä (25 kuvat)

Ajatus itsensä tuotannon sohvapöytä

Yleisen tyyli huoneen, voit määrittää, mitkä lomakkeen taulukko. Tämä kalusteyhdistelmä ei käytetä vain tallentaa sen aikakaus- ja sanomalehdissä. On mahdollista antaa lampun. On mahdollista juoda teetä. Lisäksi sitä voidaan käyttää itsenäisenä Akvaarion.

Tässä suhteessa tärkeä että vakiolomakkeella huonekalun esineen täyttävät kaikki vaatimukset. voit pysyä geometristen muotojen varten klassinen sisustus. Usein asunnoissa taulukoissa neliö, suorakaide, soikea ja pyöreitä muotoja.

Saat klassinen sisustus, voit yöpyä geometristen muotojen

Kuinka tehdä sohvapöytä puusta-muuntajan

Omistaminen pieni asunto, tämä ratkaisu auttaa ratkaisemaan ongelman tilan. Tällaiset mallit ovat Erikoistaittumismekanismi jousien tai kaasunostolaitteen. Muuntaja voi tuottaa piirrokset mitat. On olemassa erityisiä tietokoneohjelmia, jotka voidaan visualisoida tuotteen, mutta myös paperin ja kynän voi olla myös hyötyä.

Luotettavaa laadullinen muuntaja on oltava vaneri (paksuus 2,2), joka kykenee kestämään mekaanisen elementin. Osat leikataan pois erittäin huolellisesti noudattaen mittojen.

Jokainen yksityiskohta on kiinnitetty ilman kiirettä. Pyynnöstä tehty sisäänvedettävä ja pyörivä mekanismi. Tämän seurauksena tuote voi yhdistää kaksi taulukkoa, kaksi tehtävää. Päivisin se voidaan neuvotella, ja illalla ruokailla yhtiön kanssa. Helppokäyttöinen tuote pyörillä. Se voidaan tehdä omin käsin. Pyörät on pehmeää, joten niitä ei pilalle lattiaa.

Galleria: sohvapöytä (25 kuvat)

Miten tehdä pöytään ääretön (video)

Tuotanto pieni sohvapöytä pyörillä

Joilla ei ole kokemusta huonekaluteollisuudessa, voimme harjoittaa valmistuksessa puinen sohvapöytä. Tämä tehdään valmistamalla tarvittavat materiaalit ja työkalut:

 • Puu 9 / 3,5 cm, pituus 12 m;
 • pihdit;
 • Liimaa puun;
 • hiekkapaperi,
 • Taltat ja Rautasaha;
 • Ruletti, lyijykynä;
 • Lakka.

Rajaavan osat olisi tehtävä ottaen huomioon päästöoikeuksien ja lopullista käsittelyä varten. avustus pituus on 2,5, leveys 0,6 ja paksuus 0,15 cm. puusepän työpajoissa voi suoraan tuottaa leikkaavia osia mukainen kokoon sopivaksi.

Joilla ei ole kokemusta huonekaluteollisuudessa, voimme harjoittaa valmistuksessa kahvin puinen pöytä

Työ tehdään seuraavassa järjestyksessä:

 1. Tuotettu piirustus valmistamiseksi. Se voidaan esittää kuvion suunnitelma, johon sovelletaan tarvittavat mitat.
 2. Rautasahalla, leikattu puu. 14 kappaletta 70 cm paloiksi pöydälle ja 4 kpl 35 cm varsi.
 3. Sitten, kaksi pitkää osaa sisennetty reunasta kummallakin puolella (5 cm). Voit tehdä tämän käyttämällä rautasahalla.
 4. Tasoittamiseen epätasainen baareja, käytä hiekkapaperia. Stykovanie tiheää osia. Se voidaan valmistaa refinement käyttäen talttaa tai Emery arkki.
 5. Kukin kosketuspinta bar käsitellään liimalla ja liimattu. Olisi huolehdittava siten, että makuulla työtaso. Ei pitäisi siirtymä osia.
 6. Odottaa liima on kuivunut, jotta poistaminen puristimet.
 7. Kiiltävä pinta hiomalaite.
 8. Tuottaa liimapäällyste päissä kummankin haaran ja urat.
 9. Kukin jalka työnnetään korttipaikkaan. Ne ovat sitten kiillotetaan kunnes liima kuivuu täysin.
 10. Sen jälkeen, lakka, kuivattiin ja ruuvattu pyörät.

Paremman tunkeutumisen naula puumateriaalin olisi lisättävä sen liuottimen. Tämä menetelmä on hyvin yksinkertainen. Koska se pystyy käsittelemään jopa noviisi. Käytetyn materiaalin valmistukseen, voi olla kaikkein epätavallinen, huolimatta siitä, mitä ajatus, hän haluaa toteuttaa mestari.

Yllättäen huone näyttää kiillotettu, peitetty tahra ja lakka kanto

Alkuperäinen ajatus on epätavallinen kotitekoisten sohvapöydät

 • Puisia kuormalavoja auttaa toteutuksessa ajatus ainutlaatuisia huonekaluja. Tuottavat hionta pannulla. Jotta kirkkaus käytetyn lakka. Tuote on käytännöllisempi, jos se on täydennetty pyörät.
 • alkuperäinen suunnittelu voi valmistautua koristeltu laatikoissa C. Laatikoissa, joita käytetään yhteyden ruuveja, nauloja. Lopputuote on kiillotettu ja antaa kirkkautta tahra tai lakalla. Tällainen taulukko voidaan täydentää jalustan ja pyörät.
 • Päälle lavan, kannon tai laatikkoon, muovi- tai metalliputkia, voit laittaa lasi työtaso. Sen kiinnittämiseksi avoimia liimaa erityistä imukupit tai ruuveilla.
 • Valurautainen akku voi myös olla luotettava ja mobiili keksinnön jos kiillotetut säteilijän laittaa lasia, ja pohja-set pyörät. Se riippuu minkälainen jäähdytin.

Sohvapöytä: lajit (video)

Sisustukseen ei välttämättä käyttövalmis huonekaluja. Paremmin ymmärtämään luovuuttaan ja muoti ideoita, luodaan uusi mestariteos luonnon tai keinotekoista materiaalia. Tärkeintä, että tuote oli paitsi toimiva, mutta myös tyyliin sopivia huoneen, sopivat harmonisesti muotonsa ympäristössä. Voit käyttää valmiita ideoita siitä tai kääntää niiden fantasiat todellisuutta.

1

You may also like

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

− 1 = 2