Sohvapöytä kädet puuhun

Sohvapöytä kätensä

Kätevä ja usein huomaamaton osa sisätilojen auttaa luomaan ilmapiirin mukavuutta. Kun on halu antaa oman tilanteen, tulee aika toteuttaa rohkeita ideoita, helpoin vaihe - tehdä itse sohvapöytä. Kuka sanoi, että toimiva kaluste ei voida muuntaa sen "maku"?

Miten tehdä taulukon käsillään

Luomisprosessi on hauskaa, ja kun se on yhä olemassa ja käytännön hyötyä, on aika muuntua suunnittelija tehdä sohvapöytä käsillään. Kokemuksen puute voi olla este, koska valinta saatavilla olevista materiaaleista (lastulevy, lasi, puu, renkaat, vanhat ovet, lavat) on valtava, ja valmiiden piirustukset ja vähintään joukon työkaluja avulla tulla teknikkokoulutusta. Valitse kulutustarvikkeiden tehdä aihiot, kerätä suunnittelu - näin on käynyt ilmi sohvapöytä käsillään.

Kaavio askel askeleelta ohjeet tehdä pöydän kädet, se on helppo löytää Internetistä. Luonnoksia mitat on erityisen hyödyllinen niille, jotka haluavat tehdä sohvapöytä puusta tai lasista. Joka perustuu tarkka kuva yksinkertaistaa merkittävästi myöhemmän kokoonpanon prosessi. Jos haluat tehdä oman alkuperäisen taulukko epätavallisia materiaaleja mahdollisuuden löytää piirustus ovat minimaaliset. Usein tuotteisiin liitetään yksityiskohtainen kuvaus siitä, mitä on hyvä vaihtoehto luonnoksia mitat.

Ajatellut valmistus sohvapöytä omin käsin, on aloitettava tyhjästä. Yksinkertainen versio Tämän rakenteen sisäosan kohde on pöytälevy (vaakasuora pinta) ja emäs tai tukijalat (pystysuora stop). Monimutkainen vaihtelut merkitse läsnä lisäelementtejä, kuten saranoitu hyllyille tai laatikoita, mutta myös tällaiset rakenteet ovat harvoin työtaso annostelun.

Tulevaisuuteen sohvapöytä tehty omin käsin, hyvin sovi sisustus, on tarpeen valita materiaalia työtasot oikein. Tulokkaiden parempi lopettaa valinta lastulevyä, vaneria, lasi käyttää yksinkertaisia ​​muotoja. Jos se ei jätä halu luoda yksinoikeudella huonekalu, niin on järkevää oppia tekniikkaa decoupage, craquelure, taiteellinen maalaus. Koriste viimeistely työtasot näyttää mielenkiintoinen ja sohvapöytä on "kohokohta" olohuoneen tai muita huoneeseen.

Miten tehdä taulukon käsillään, jossa yhdistyvät mielikuvitus, käsityön ja käytännöllisyys? Ensimmäiset askeleet luomisessa alkuperäisen huonekaluja aihe on parempi aloittaa toteutumista valmiiden piirrosten yksityiskohtaiset ohjeet. Valitsemalla perustan tällainen vaihtoehto, mikään ei estä tulevaisuudessa tehdä asioita omin käsin luonut haluttu persoonallisuus. Erilaiset sohvapöydät ei ole vain sisustus ja improvisoitua materiaalia. Näkökulma sisätiloihin aihe Myös pystyy vaikuttamaan niiden monimuotoisuus, välinen sohvapöydät voi vaihdella:

 • muoto (neliö, suorakaide, pyöreä, soikea);
 • materiaali (puu, lasi, metalli, muovi, komposiitti);
 • rakenne (yksinkertainen, kokoontaitettava, avoauto, flip);
 • tyyli (klassinen, maa, retro, korkean teknologian, siirtomaa, minimalismi).
 • läsnäolon tai puuttumisen koriste-elementtejä.

Kahvin Taulukossa oletetaan, että se onnistuneesti mahtuu sisälle, vaikka se on pieni alue huoneen. Tätä varten joukossa monia vaihtoehtoja on olemassa malleja taittuvan rakenteen. Tee sohvapöytä olohuoneessa, kahvi - makuuhuone, parveke tai puutarha apua metalli profiilit ja kulmat. Suunnitella tämän osan sisätilojen osoittautui valoa, se on parempi valita alumiinin, joka on helpompi käsitellä kuin rautaa.

Ihmisarvoa kaikki taittuvat huonekaluja - säästää arvokasta tilaa. Tarvittaessa sohvapöytä voidaan laajentaa, ja sitten rakenne on helppo koota, piilottaa sen säilytettäväksi. Valmistus taittuvat sohvapöytä kädet saada jopa ilman puusepän kokemuksiin seuraavista materiaaleista käsillä:

1
 • työtasot (puu, puutavara, Lastulevy, vaneri);
 • U-muotoinen profiili - 2 yksikköä.;
 • Alue (alumiini);
 • pora;
 • kiinnitysosia (ruuveja, pultteja, muttereita).

Toimivuutta joidenkin yksittäisten sisustus pääsee täydellisyyttä. Sohvapöytä avoauto tuli ruumiillistuma idea, johon liittyy yhdistelmä mukavuutta, omaperäisyys ja tilaa säästävä. Transformed mallit näyttävät vaikuttavan paitsi kuva: yläosa, joka toimii työtaso, voit nimetä tai piilottaa tarvittaessa mekaanisella vivulla tai toimielin.

Tee taulukko-muuntaja omin käsin on hieman monimutkaisempi kuin pelkkä tai taitto rakenne. Pääasiallinen rakenne-elementti - mekanismi, jossa on vipu, se on toivottavaa käyttää sujuvasti ja ilman seulontaa. Jos otat levyt valmistukseen lastulevy tai puu, liukuva järjestelmää olisi piilotettu, ja sohvapöydät vaihtovelkakirjalainan lasin että kohde on komeilla, pelaa roolia koristeluun. Valmiit piirustus huomaavat pian ideoita, ja se on hallittava kolmiulotteiseen mallintamiseen ohjelman (Google luonnos ylös, PRO 100) yksittäisille hankkeille.

Visuaalisesti säästää tilaa ilman täyttämättä huoneeseen, se auttaa kirkas ja käytännöllisesti painoton suunnittelupöydällä lasista. Vahvuus tämä materiaali ei ole huonompi puuta tai muovia, koska pöytälevy karkaistua lasia. Valmistuskustannukset taulukko lasi vähän kallis, leikkaus levyn paksuus on vähintään 12 mm, jotta paremmin työpajassa, joka voi lisäksi tehdä jauhinreunat. Voit tehdä tämän kotona omin käsin, voit käyttää tiedostoa, huovan ympyrä, hiomapaperi, mutta prosessi vaatii varovaisuutta.

Käsitellä lasin reunan tai leikatun kotona on vaikeampaa, koska tarve käyttää lasin leikkuri, mutta liimattu yhteen kaksi kerrosta tai enemmän saada itse käyttämällä silikonia akvaarioissa. Samaa materiaalia käytetään usein kotona mestareiden kiinni sisustus tai lisävarusteita, kuten metallipyörät tai korjaa ne sohvapöytä lasi kautta imukupilla.

Sata vuotta sitten - pakollisena osana jokaisessa olohuone toivottaa vieraat kupin teetä. Nykyaikaiseen kotiin työntekijä tehdä pyöreän pöydän valmistettu levyt kätensä pienikokoinen tule liikaa vaivaa, jos käsi on saatava materiaali ja työkalut:

Miten tehdä taulukon puusta käsillään? Versio pyöreän pöydän pystyy tekemään vain ne, jotka pystyvät toimimaan puusepän työkalu. Leikkaa pyöreän pöytälevyn voi sisältää kiinteitä kappaleita vanerin tai levyt työkappaleen. Halu luoda yksinoikeudella huonekalu muotoutua muodossa sisätilojen aihe, joka luo vyöhyke psykologinen mukavuutta. Kerätä tietoja ja vahvistamisesta suunnittelu sohvapöytä valmis pyöreä muoto voi peittää lakka, säilyttäen rakenne puun, tai käytä maalin korostaa yksilöllisyyttä.

Sohvapöytä kätensä: askel askeleelta ohjeet ja 50 inspiroivia ideoita suunnitteluun

Sohvapöytä kätensä vintillä

Pidätkö merkkivaatteita, mutta turhautunut huokaus, katsot hintalaput koristavat niitä kaupoissa? Yrittää tulla suunnittelija itse. Luuletko, että se vaikeaa? Mitään sellaista! Ohjeiden avulla voit helposti luoda oman käden alkuperäinen huonekalu ulos romun. Ja ehdotamme aloittaa sohvapöytä - tämä mutkaton mutta erittäin tärkeä huonekalu. Uskokaa minua, tässä taulukossa, voit olla onnellinen juoda teetä, vieraita, jotka ihailla taitojasi. Lisäksi luodaan sohvapöytä käsillään, juuri täyttävät kodin lämmöllä ja antaa sille palan hänen sielunsa. Joten kokeile sitä, tietenkin välttämätöntä.

Kuvan alkuperäinen sohvapöytä vanhasta matkalaukku

Pieni sohvapöytä valmistettu levyt

Sohvapöytä pyörillä käsillään

Jopa vanhat paristot voi tehdä pienen sohvapöytä

Sohvapöytä kätensä meren tyylillä

Sohvapöytä kätensä meren tyylillä

Ajatuksena on "romanttinen" tyyli. Ympärivuotinen, siemaillen lempijuomasi tässä pöydässä, muistat lämmin meri, lempeä surffailla ja kuun polun. "Marine" pöytä - se on arkuus, tyylikkyys ja omaperäisyys sydämessä kotiisi.

1. Ota vanha ikkuna runko ja puhdista se pölyltä ja lialta. Jos vanha lasi oli säröillä, aseta uusi, ja sen jälkeen päästä eroon kerros vanhaa maalia tai pintakäsitellä hiekkapaperilla. Sitten sinun täytyy poistaa metallikulmat, jotka ovat edelleen kiinteä runko osia.

2. Peitä runko valkoinen emali tai akryyli maalilla. Jos valittu akryylimaali kuivauksen jälkeen käsitellä sitä hiekkapaperilla puuta erottui - niin pöytään tulee näyttämään vuotiaiden, mikä antaa sille erottuva tyylikkään ilmeen. Voit myös käyttää kahta väriä, valitsemalla valko-sininen alue. Ensimmäinen väri runko sininen maali, ja kuivauksen jälkeen ensimmäisen kerroksen - valkoinen kansi. Kun toinen kerros on kuivunut, hieroa nazhdachkoy - sitten valkoisen maalin suorittaa sininen.

3. Tee jalat pöytään. Tehdä tämän, ottaa ja Saw leikkaamalla se 4 yhtä suureen osaan (kukin noin 34 cm) ja sitten kävellä sen päällä hiekkapaperilla terävien reunojen poistamiseksi.

4. Tämän jälkeen leikkaamalla sahaamalla lastulevy tai laudat on sama leveys kuin kehyksen ja pituus noin 8 cm: n, ja sitten käsitellä nazhdachkoy pohja jalat.

Prosessi tehdä sohvapöytä

5. Nyt kukin työkappale on porattava 4 paikkaa. Pre-luettelon A ja sitten porata reikä jalkojen kiinnittämiseksi, ja toinen - missä tahansa - jotta luotettavammin varmistaa jalka.

6. Sitten pitkä ruuveilla, on välttämätöntä liittää jokaisen jalan pohjaan.

7. Seuraavaksi sinun täytyy liittää jalat runkoon ruuveilla. Puusepän - eräänlainen "laatikko", joka on lisättävä kaikki loput tuotu merestä lahjoja - etuosa rungon, joka seisoo jalat, on edessään kerros alaspäin.

Tuotanto sohvapöytä jalkainen

8. Nyt sinun karkea ohut köysi, jonka on oplesti jokaiselle osuudelle. Kiinnitä köyden liimapistoolilla.

9. Nyt sinun täytyy pestä ja rasvasta lasin molemmin puolin. Seuraava - poimia ja paikka lasille, "mereneläviä". Sijoita ne niin, että ne näyttivät huolimattomasti hajallaan ja siten virrata yhdestä nurkasta toiseen pöytään - ja useat niistä samalla tulisi vähitellen osoittautunut turhaksi. Nyt on tarpeen liittää kunkin elementin läpi läpinäkyvä kaksikomponenttinen liima. Tässä tapauksessa elementit meren saisi työntyä reunojen yli tasainen "laatikko".

10. Sinun täytyy varata lasi studiossa lasi, jonka paksuus on 4 mm. Lasin koon tulisi elämään niin, että joka perustuu kehykseen, se voisi kattaa "laatikko". Tässä tapauksessa kummallakin puolella 1,5 cm -2 runko pitää olla auki. Työpajassa sinun täytyy kysyä lasin reunat käsitellään ja porattu reikiä halkaisijaltaan 4 mm. Lasin on pyyhittävä sen ja kattaa pöydän. Nahkaa tai ohut kumi leikata tiivisteet, jotka ovat alle pesurit. Ruuveilla kiinnitä lasia. Twist, niiden pitäisi olla varovainen, ettei säröillä lasia.

11. Toteutettava karkea paksu köysi ja tehdä toiseen päähän silmukan, joka on yhtä suuri kuin puoli pituutta taulukossa. Liimapistoolilla, liimaa köysi taivutetaan puoli keskustasta pitkän sivun pöydän reunaan. Samu silmukka (noin 12-15 cm) tahna ei ole välttämätöntä - sen tulisi olla vapaa, niin että sen jälkeen, kun se oli mahdollista sitoa solmu. "Ohittaminen" kehä lasin ja taivuttamalla ympärillä kaikki nurkat, pitää hänet liimattu pitkän narun. Kun tulet silmukka, on tarpeen kulkea loppuun köyden niin että te meni solmu. Nyt venyttely köyden vastakkaiseen suuntaan (ystävyyskaupunki), on tarpeen liimata.

Loppuvaiheessa valmistuksen sohvapöytä

12. sisustus ulkokulman taulukon - yksi sen sivuista, joissa suurin meren elementtejä. Tehdä jatkoa koostumuksen, asettamalla lisätiedot kuin jos ne "valua" jaloista taulukon suoraan lasin tasot.

Valmis! Nauti luominen ja iloa vierailijoille!

Taulukko-matkalaukku matkustaa ystäville

Klassinen sisustus huone sohvapöytä matkalaukku

Omaperäisen ratkaisun vanha suosikki matkalaukku, joka on nähnyt sinut ja toinen reuna, josta et halua heittää pois, koska muistoja.

Aluksi mennä kauppaan, jossa sinun täytyy ostaa huonekalujen jalat (puuta tai metallia). Jos haluat tehdä liikkuva pöytä - silloin sinun täytyy ottaa pyörät. Sinun täytyy myös vanerin, ruuvit ja ruuvimeisseli.

Pienikin matkalaukku jalat saada alkuperäisen sohvapöytä

Tee nyt jälkiä pohjassa matkalaukun tulevia jalat ja poratun reiän. Koska kudoksen jalat eivät saa kytketty, siirrä vaneri sisällä matkalaukku, tekevät siitä reiästä ulkoasu ja hyvin porattu. Nyt levitetään pohjalle matkalaukun pidin ja kiinnitä jalat. Avulla kuuma liima liimaa sisällä matkalaukku huopa.

Jotta taulukko alkuperäisen ulkoasun, muistuttaa pitkillä matkoilla, voit koristella sen tarroilla, tehty muodossa postimerkkejä tai koristella mieleisekseen.

Siinäpä se - epätavallinen sohvapöytä on valmis! Muuten, muuntoasetukset matkalaukut lukemattomia taulukoita: valitse mieleisesi jalat, voit tehdä taulukon retro tai klassinen tyyli. On mahdollista olla liittämättä jalat, jos on valtava matkalaukku - se näyttää todella uskomatonta: Tässä taulukossa tuo sisätilojen tunnetta seikkailuja ja seikkailu, henki matka- ja kaukaisten maiden tuntematon.

Taulukko lokit luonnon ystäville

Tämä taulukko harmonisesti sovi sisäosiin mökin tai talo - lämmin ja luonnollinen, se on aina waft mieliala päivä, jossa kaikki on täynnä rauhallisuus, ääniin ja tuoksu luonnon. Jotta tällainen hieno pöytä on myös melko yksinkertainen.

Ottaa puupalkit (tässä tapauksessa koivu) yhtä korkeus ja leveys, yhteensä 32 kpl. Sinun on myös otettava perusta pöytä, jalat (4 kpl), kitti sävy puuta, ruuvimeisseli ja liima puupinnoille.

Sohvapöytä lokeista pyörien

Valmistusprosessin kahvia taulukko tukkien

Ensin täytyy kerätä pohjaksi taulukko ja liimaa pitkin kehä puiset palkit, ja ompele keskellä pahvia. Myöhemmin kiinnittää alaosassa jalat. Seuraavaksi liimaa sisäpinnalla ohut paneelit - kiitos tämän näyttäisi siltä, ​​että taulukko on valmistettu kokonaan puusta. Nyt otamme kitti ja huolellisesti läheltä kaikki aukot, niin clobbered luoda kokonaan tasainen pinta. Voila! Olet nyt tilin epätavallinen pöydän, joka on kohokohta sisustukseen.

Jos ajatus tuli teille maistaa mukaan tätä järjestelmää, voit luoda muita taulukoita käyttäen, esimerkiksi tankojen sijasta oksat. Luoda sellainen pöytä, sinun täytyy ottaa vaneri laatikko, maalattu mustalla maalilla, jonka määrä on 40h40h60 cm (tai minkä tahansa muun koon oman harkintansa mukaan).

Käärintäkehä ottaa oksia, joista esi-poistaa löyhästi, jolla on kuori (tehdä tämän nazhdachki). Mikä on menettely liittämällä ensin liimaa oksat pitkä puolelle pöytää, ja sen jälkeen - poimia puuta noppaa, ja kuten mosaiikki, laita ne päissä. Paksuus levyjen tulisi olla noin 1 cm, ne voidaan leikata parketti tai pyörösaha. Ja lopulta - asentaa lasi, joka on ylhäältä. Haluttaessa, ruuvaamalla taulukon pyörät, se voidaan tehdä mobiili.

Sohvapöytä kätensä jatkettu puu

Sohvapöytä lokit sopii puutarha

Yksinkertaisin versio sohvapöytä puusta log

Tätä tekniikkaa, voit luoda useita harvinaisempia huonekaluja. Voi laittaa oksat vaakatasossa ja sitten tänne on niin ihana pöytä. Näyttää siltä, ​​että huonekalut ei ole vain kovin omaperäinen, mutta myös uskomattoman tyylikäs.

Idea, joka tapahtui joku todella loistava. Näyttää siltä, ​​että voit ajatella lavoja, jotka ovat varmasti roll jokaisen mökin? Ja tehdä niistä voi olla erittäin mukava ja toimiva osa sisustusta.

Kuormalava sohvapöytä modernissa olohuoneessa

Kuormalava sohvapöytä, maalattu valkoinen väri näyttää melko tyylikäs

Variantteja kuormalavojen sohvapöydät

Aloita kerätä kaikki tarvittavat työkalut ideasi: hän Panoroimisen pora, puristin, vasara, ruuvi, kynsien vedin, liima puun, pyörät, saippuaa, pohjamaali, ruuvimeisselillä. Myös otettava harja maalaus, harja terälehti-kärjen hioma harjakset porien ja väritön lakka pohjamaali.

Valmistusvaiheista lavan sohvapöytä käsillään

Ensimmäinen, meidän pitäisi pora, jossa on liitetiedosto on suunniteltu puun, ja puhdistaa sen pintalevyt saastumiselta. Nyt varovasti purkaa kiillotettu lokeroon toisistaan. Kevyesti päihitti iso vasara ruosteessa kynnet ja vedä ne ulos kynsiä vasara. Katkaista kappaletta lankkuja liima liima puun. Tässä vaiheessa tarvitsemme kiinnikkeet. Heidän täytyy huolellisesti puristin laudat ja odota ne kuivuvat.

Nyt valmis työtasot tarpeesta naulaan ja liimaa kääntöpuolella, ja pidä puristimet heidät ja odota kunnes kuiva.

Kuormalava sohvapöytä käsillään

Peitä taulukon värittömän pohjamaali, ja sen jälkeen - maaliin. Seuraavaksi takasivulle pöydän merkki paikkoja ruuveja liittää pyörät. Poraa reiät poralla kiinnikkeiden. Jotta helposti tulla ruuvit puu, voitele ne vedellä ja saippualla. Käyttämällä räikkäväännin, voit nopeasti ja helposti kiristä ruuvit kuusiopäiset.

Tyylikäs, pienikokoinen ja melko toiminnallinen pöytä on valmis!

Fotoinstruktsiya tuotantoon lavan sohvapöytä

Toinen alkuperäinen ajatus sen yksinkertaisuus ja yllätys - no, jotka tulevat mieleen rakentaa taulukko laatikot? Mutta se on sama, ja nyt voit luoda kotona näin epätavallisen huonekalu. Varmasti itse on iloinen, ja asiakkaat arvostavat omaperäisyys ideoita arvostetaan.

Mielenkiintoista on myös kahvipöytä laatikoista

Kestää 4 puulaatikot, hiekkapaperia, kynsien c vesi-pohjainen rulla ja harja, tylsä ​​kone, 10 mm vanerilevy, liima PVA, 4 pyörää ja ruuvit.

Prosessi tehdä sohvapöytä laatikoiden

Ensin täytyy oshukrit laatikot ja peitä ne lakalla. Sitten porakoneella kanssa pysähtyä tehdä reikiä päissä laatikot. Kun liima auttaa puu korjata tulpat että kiinnityskohdan ja liitä päät laatikot yhteen. Kiinnittää pyörät vanerilevy, ja levy kiinnitetään sitten laatikoita ruuveja. Taulukko on valmis!

Nämä ovat satunnaisia ​​asioita voidaan luoda arjen materiaaleista hyvin. Mielikuvitusta ja halu omaperäisyys ja mukavuutta kotiisi, voit saada ihmeitä. Katsoa ympärilleen: Ehkä vanha ikkunan karmiin on potentiaalia muuttua mielenkiintoinen osa sisätilojen?

Tai ehkä valtava puinen kela teollisuuskaapelia voi tulla elegantti huonekalu?

Sohvapöytä suuresta puinen kela

Alkuperäinen versio on sohvapöytä tehty renkaiden

Uskokaa minua, monet asiat ympärillämme joka voi muuttua jotain todella ainutlaatuista ja arvokasta. Sen pitäisi vain tarkastella niitä hieman eri kuvakulmasta

Uudet ideat valmistus sohvapöytä

Huonekalujen ei ole vain sisustaa huoneen, mutta myös täyttämään velvollisuutensa. Lisätä vaihtelua sisustus, voit tehdä sohvapöytä käsillään. On olemassa erilaisia ​​ideoita tehdä tämän kalusteyhdistelmä.

Self-tuotanto sohvapöytä: laskeminen korkeus, piirustukset materiaalivalinnat

Sohvapöytä voidaan valmistaa mistä tahansa materiaalista noudattaen yleinen tyyli. Sisustus näyttää ylellinen, jos piirtää suora puinen pöytä. Se voi olla klassinen muoto. Muita koristeita ei tarvita. Sitä voidaan käyttää koristepiilu ja koristeluun.

Standardin versio taulukko on valmistettu puusta. Kansi ja kaksi vaakasuoraa hyllyä on kytketty neljä pystysuoraa seinät monimutkainen profiili ja neljä koristeltu osat, myös, joka on monimutkainen profiili. Johtuen pallonivelen, oli lievä tavaroiden. Taulukko on päällystetty läpinäkyvällä tai läpinäkymätön suojaava ja koriste-pinnoite.

 • Ghost puu tuotteille - 19414-90. Jotta voidaan kytkeä pöydän kansi ja pystysuora seinään tasoite 2,16 D.
 • Alempi vaakasuora haara on kiinnitetty kuulalaakereihin 9,2 A.
 • Kiinnittämiseksi pallonivelet ruuveilla 2-4.
 • Kukin suojaelementti toimii liimattu nauhat. Ne liimataan valkoinen liima Suite on alhainen myrkyllisyys ja nopea asetus.
 • Jokainen yksityiskohta on hiottu hiottu.
 • Viimeistely tuottaa ilman erillistä pohjamaalia maali ja hionta sienellä.

Sisustus näyttää ylellinen, jos piirtää suora puinen pöytä

Edullisempi suoritusmuoto on valmistettu metallista ja lasista. Sisustus näyttää tällaista ratkaisua tarkemman ja helpommin verrattuna kivituoteryhmän. Työtaso on valmistettu erittäin lujasta lasista, valmistettu metallista jalat. On käynyt kiinteä, kestävä rakenne, josta ei tarvitse erityistä hoitoa.

Tuote balsapuu on keveys, lujuus ja kestävyys. Se ei lahoa ja sytyttää. Tyyli ratkaisu voi olla erilainen.

Jos tarvitset pöydän yhden kauden, niin se voi olla valmistettu muovista. Tämä on edullinen ja lyhytaikainen vaihtoehto.

Miten tehdä sohvapöytä kädellään (video)

Jokaista sisustustyyliin - heidän pöytänsä

On myös tärkeää noudattaa yhtenäistä tyyliä kaikissa esineissä käytettävien sisustus. Ennen valintaa erityinen suunnittelu taulukossa, on tarpeen määrittää yleinen koostumus huoneessa olevia esineitä. Pääosin tyylimääritystä, valintaa materiaalin eri kohteiden koristeluun.

 • Valitessaan klassinen tyyli, että tarvitaan tasapainoa ylellisyyttä ja yksinkertaisuus. Tämä tavoite on saavutettu käyttämällä yksinkertaisia ​​materiaaleja. arvokas lasihelmiä ja koristemaalaus voidaan käyttää koristeluun puinen pöytä.
 • Luxury yhdistettynä ympäristöystävällisyyteen ekologisessa tyyliin koristeluun jotka luonnon materiaaleja käytetään. Ehkä käyttö rottinki, joka on kestävä ja joustava.
 • Uusin nykyaikaista tekniikkaa käytetään korkean teknologian tyyliin. Pöytien tätä tyyliä päätös tulee muistuttaa tilaa. Tuotteen sisustaa Valoelementit. Tämä voi olla neon tai pieni lamppu. Huonekalut pitäisi näyttää fantastinen.
 • Huone on sisustettu rustiikkityyliin, käyttää enemmän luonnon materiaaleja. Se voi olla koko tukkeja, tikkuja. Tarpeettomia asioita muuttuvat poikkeuksellisia eriä.

Uusin nykyaikaista tekniikkaa käytetään korkean teknologian tyyliin

Galleria: ajatus valmistuksen sohvapöytä (25 kuvat)

Ajatus itsensä tuotannon sohvapöytä

Yleisen tyyli huoneen, voit määrittää, mitkä lomakkeen taulukko. Tämä kalusteyhdistelmä ei käytetä vain tallentaa sen aikakaus- ja sanomalehdissä. On mahdollista antaa lampun. On mahdollista juoda teetä. Lisäksi sitä voidaan käyttää itsenäisenä Akvaarion.

Tässä suhteessa tärkeä että vakiolomakkeella huonekalun esineen täyttävät kaikki vaatimukset. voit pysyä geometristen muotojen varten klassinen sisustus. Usein asunnoissa taulukoissa neliö, suorakaide, soikea ja pyöreitä muotoja.

Saat klassinen sisustus, voit yöpyä geometristen muotojen

Kuinka tehdä sohvapöytä puusta-muuntajan

Omistaminen pieni asunto, tämä ratkaisu auttaa ratkaisemaan ongelman tilan. Tällaiset mallit ovat Erikoistaittumismekanismi jousien tai kaasunostolaitteen. Muuntaja voi tuottaa piirrokset mitat. On olemassa erityisiä tietokoneohjelmia, jotka voidaan visualisoida tuotteen, mutta myös paperin ja kynän voi olla myös hyötyä.

Luotettavaa laadullinen muuntaja on oltava vaneri (paksuus 2,2), joka kykenee kestämään mekaanisen elementin. Osat leikataan pois erittäin huolellisesti noudattaen mittojen.

Jokainen yksityiskohta on kiinnitetty ilman kiirettä. Pyynnöstä tehty sisäänvedettävä ja pyörivä mekanismi. Tämän seurauksena tuote voi yhdistää kaksi taulukkoa, kaksi tehtävää. Päivisin se voidaan neuvotella, ja illalla ruokailla yhtiön kanssa. Helppokäyttöinen tuote pyörillä. Se voidaan tehdä omin käsin. Pyörät on pehmeää, joten niitä ei pilalle lattiaa.

Galleria: sohvapöytä (25 kuvat)

Miten tehdä pöytään ääretön (video)

Tuotanto pieni sohvapöytä pyörillä

Joilla ei ole kokemusta huonekaluteollisuudessa, voimme harjoittaa valmistuksessa puinen sohvapöytä. Tämä tehdään valmistamalla tarvittavat materiaalit ja työkalut:

 • Puu 9 / 3,5 cm, pituus 12 m;
 • pihdit;
 • Liimaa puun;
 • hiekkapaperi,
 • Taltat ja Rautasaha;
 • Ruletti, lyijykynä;
 • Lakka.

Rajaavan osat olisi tehtävä ottaen huomioon päästöoikeuksien ja lopullista käsittelyä varten. avustus pituus on 2,5, leveys 0,6 ja paksuus 0,15 cm. puusepän työpajoissa voi suoraan tuottaa leikkaavia osia mukainen kokoon sopivaksi.

Joilla ei ole kokemusta huonekaluteollisuudessa, voimme harjoittaa valmistuksessa kahvin puinen pöytä

Työ tehdään seuraavassa järjestyksessä:

 1. Tuotettu piirustus valmistamiseksi. Se voidaan esittää kuvion suunnitelma, johon sovelletaan tarvittavat mitat.
 2. Rautasahalla, leikattu puu. 14 kappaletta 70 cm paloiksi pöydälle ja 4 kpl 35 cm varsi.
 3. Sitten, kaksi pitkää osaa sisennetty reunasta kummallakin puolella (5 cm). Voit tehdä tämän käyttämällä rautasahalla.
 4. Tasoittamiseen epätasainen baareja, käytä hiekkapaperia. Stykovanie tiheää osia. Se voidaan valmistaa refinement käyttäen talttaa tai Emery arkki.
 5. Kukin kosketuspinta bar käsitellään liimalla ja liimattu. Olisi huolehdittava siten, että makuulla työtaso. Ei pitäisi siirtymä osia.
 6. Odottaa liima on kuivunut, jotta poistaminen puristimet.
 7. Kiiltävä pinta hiomalaite.
 8. Tuottaa liimapäällyste päissä kummankin haaran ja urat.
 9. Kukin jalka työnnetään korttipaikkaan. Ne ovat sitten kiillotetaan kunnes liima kuivuu täysin.
 10. Sen jälkeen, lakka, kuivattiin ja ruuvattu pyörät.

Paremman tunkeutumisen naula puumateriaalin olisi lisättävä sen liuottimen. Tämä menetelmä on hyvin yksinkertainen. Koska se pystyy käsittelemään jopa noviisi. Käytetyn materiaalin valmistukseen, voi olla kaikkein epätavallinen, huolimatta siitä, mitä ajatus, hän haluaa toteuttaa mestari.

Yllättäen huone näyttää kiillotettu, peitetty tahra ja lakka kanto

Alkuperäinen ajatus on epätavallinen kotitekoisten sohvapöydät

 • Puisia kuormalavoja auttaa toteutuksessa ajatus ainutlaatuisia huonekaluja. Tuottavat hionta pannulla. Jotta kirkkaus käytetyn lakka. Tuote on käytännöllisempi, jos se on täydennetty pyörät.
 • alkuperäinen suunnittelu voi valmistautua koristeltu laatikoissa C. Laatikoissa, joita käytetään yhteyden ruuveja, nauloja. Lopputuote on kiillotettu ja antaa kirkkautta tahra tai lakalla. Tällainen taulukko voidaan täydentää jalustan ja pyörät.
 • Päälle lavan, kannon tai laatikkoon, muovi- tai metalliputkia, voit laittaa lasi työtaso. Sen kiinnittämiseksi avoimia liimaa erityistä imukupit tai ruuveilla.
 • Valurautainen akku voi myös olla luotettava ja mobiili keksinnön jos kiillotetut säteilijän laittaa lasia, ja pohja-set pyörät. Se riippuu minkälainen jäähdytin.

Sohvapöytä: lajit (video)

Sisustukseen ei välttämättä käyttövalmis huonekaluja. Paremmin ymmärtämään luovuuttaan ja muoti ideoita, luodaan uusi mestariteos luonnon tai keinotekoista materiaalia. Tärkeintä, että tuote oli paitsi toimiva, mutta myös tyyliin sopivia huoneen, sopivat harmonisesti muotonsa ympäristössä. Voit käyttää valmiita ideoita siitä tai kääntää niiden fantasiat todellisuutta.

1

You may also like

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

77 − 68 =