Sohvapöytä kätensä

Sohvapöytä kätensä

Kätevä ja usein huomaamaton osa sisätilojen auttaa luomaan ilmapiirin mukavuutta. Kun on halu antaa oman tilanteen, tulee aika toteuttaa rohkeita ideoita, helpoin vaihe - tehdä itse sohvapöytä. Kuka sanoi, että toimiva kaluste ei voida muuntaa sen "maku"?

Miten tehdä taulukon käsillään

Luomisprosessi on hauskaa, ja kun se on yhä olemassa ja käytännön hyötyä, on aika muuntua suunnittelija tehdä sohvapöytä käsillään. Kokemuksen puute voi olla este, koska valinta saatavilla olevista materiaaleista (lastulevy, lasi, puu, renkaat, vanhat ovet, lavat) on valtava, ja valmiiden piirustukset ja vähintään joukon työkaluja avulla tulla teknikkokoulutusta. Valitse kulutustarvikkeiden tehdä aihiot, kerätä suunnittelu - näin on käynyt ilmi sohvapöytä käsillään.

Kaavio askel askeleelta ohjeet tehdä pöydän kädet, se on helppo löytää Internetistä. Luonnoksia mitat on erityisen hyödyllinen niille, jotka haluavat tehdä sohvapöytä puusta tai lasista. Joka perustuu tarkka kuva yksinkertaistaa merkittävästi myöhemmän kokoonpanon prosessi. Jos haluat tehdä oman alkuperäisen taulukko epätavallisia materiaaleja mahdollisuuden löytää piirustus ovat minimaaliset. Usein tuotteisiin liitetään yksityiskohtainen kuvaus siitä, mitä on hyvä vaihtoehto luonnoksia mitat.

Ajatellut valmistus sohvapöytä omin käsin, on aloitettava tyhjästä. Yksinkertainen versio Tämän rakenteen sisäosan kohde on pöytälevy (vaakasuora pinta) ja emäs tai tukijalat (pystysuora stop). Monimutkainen vaihtelut merkitse läsnä lisäelementtejä, kuten saranoitu hyllyille tai laatikoita, mutta myös tällaiset rakenteet ovat harvoin työtaso annostelun.

Tulevaisuuteen sohvapöytä tehty omin käsin, hyvin sovi sisustus, on tarpeen valita materiaalia työtasot oikein. Tulokkaiden parempi lopettaa valinta lastulevyä, vaneria, lasi käyttää yksinkertaisia ​​muotoja. Jos se ei jätä halu luoda yksinoikeudella huonekalu, niin on järkevää oppia tekniikkaa decoupage, craquelure, taiteellinen maalaus. Koriste viimeistely työtasot näyttää mielenkiintoinen ja sohvapöytä on "kohokohta" olohuoneen tai muita huoneeseen.

Miten tehdä taulukon käsillään, jossa yhdistyvät mielikuvitus, käsityön ja käytännöllisyys? Ensimmäiset askeleet luomisessa alkuperäisen huonekaluja aihe on parempi aloittaa toteutumista valmiiden piirrosten yksityiskohtaiset ohjeet. Valitsemalla perustan tällainen vaihtoehto, mikään ei estä tulevaisuudessa tehdä asioita omin käsin luonut haluttu persoonallisuus. Erilaiset sohvapöydät ei ole vain sisustus ja improvisoitua materiaalia. Näkökulma sisätiloihin aihe Myös pystyy vaikuttamaan niiden monimuotoisuus, välinen sohvapöydät voi vaihdella:

 • muoto (neliö, suorakaide, pyöreä, soikea);
 • materiaali (puu, lasi, metalli, muovi, komposiitti);
 • rakenne (yksinkertainen, kokoontaitettava, avoauto, flip);
 • tyyli (klassinen, maa, retro, korkean teknologian, siirtomaa, minimalismi).
 • läsnäolon tai puuttumisen koriste-elementtejä.

Kahvin Taulukossa oletetaan, että se onnistuneesti mahtuu sisälle, vaikka se on pieni alue huoneen. Tätä varten joukossa monia vaihtoehtoja on olemassa malleja taittuvan rakenteen. Tee sohvapöytä olohuoneessa, kahvi - makuuhuone, parveke tai puutarha apua metalli profiilit ja kulmat. Suunnitella tämän osan sisätilojen osoittautui valoa, se on parempi valita alumiinin, joka on helpompi käsitellä kuin rautaa.

Ihmisarvoa kaikki taittuvat huonekaluja - säästää arvokasta tilaa. Tarvittaessa sohvapöytä voidaan laajentaa, ja sitten rakenne on helppo koota, piilottaa sen säilytettäväksi. Valmistus taittuvat sohvapöytä kädet saada jopa ilman puusepän kokemuksiin seuraavista materiaaleista käsillä:

1
 • työtasot (puu, puutavara, Lastulevy, vaneri);
 • U-muotoinen profiili - 2 yksikköä.;
 • Alue (alumiini);
 • pora;
 • kiinnitysosia (ruuveja, pultteja, muttereita).

Toimivuutta joidenkin yksittäisten sisustus pääsee täydellisyyttä. Sohvapöytä avoauto tuli ruumiillistuma idea, johon liittyy yhdistelmä mukavuutta, omaperäisyys ja tilaa säästävä. Transformed mallit näyttävät vaikuttavan paitsi kuva: yläosa, joka toimii työtaso, voit nimetä tai piilottaa tarvittaessa mekaanisella vivulla tai toimielin.

Tee taulukko-muuntaja omin käsin on hieman monimutkaisempi kuin pelkkä tai taitto rakenne. Pääasiallinen rakenne-elementti - mekanismi, jossa on vipu, se on toivottavaa käyttää sujuvasti ja ilman seulontaa. Jos otat levyt valmistukseen lastulevy tai puu, liukuva järjestelmää olisi piilotettu, ja sohvapöydät vaihtovelkakirjalainan lasin että kohde on komeilla, pelaa roolia koristeluun. Valmiit piirustus huomaavat pian ideoita, ja se on hallittava kolmiulotteiseen mallintamiseen ohjelman (Google luonnos ylös, PRO 100) yksittäisille hankkeille.

Visuaalisesti säästää tilaa ilman täyttämättä huoneeseen, se auttaa kirkas ja käytännöllisesti painoton suunnittelupöydällä lasista. Vahvuus tämä materiaali ei ole huonompi puuta tai muovia, koska pöytälevy karkaistua lasia. Valmistuskustannukset taulukko lasi vähän kallis, leikkaus levyn paksuus on vähintään 12 mm, jotta paremmin työpajassa, joka voi lisäksi tehdä jauhinreunat. Voit tehdä tämän kotona omin käsin, voit käyttää tiedostoa, huovan ympyrä, hiomapaperi, mutta prosessi vaatii varovaisuutta.

Käsitellä lasin reunan tai leikatun kotona on vaikeampaa, koska tarve käyttää lasin leikkuri, mutta liimattu yhteen kaksi kerrosta tai enemmän saada itse käyttämällä silikonia akvaarioissa. Samaa materiaalia käytetään usein kotona mestareiden kiinni sisustus tai lisävarusteita, kuten metallipyörät tai korjaa ne sohvapöytä lasi kautta imukupilla.

Sata vuotta sitten - pakollisena osana jokaisessa olohuone toivottaa vieraat kupin teetä. Nykyaikaiseen kotiin työntekijä tehdä pyöreän pöydän valmistettu levyt kätensä pienikokoinen tule liikaa vaivaa, jos käsi on saatava materiaali ja työkalut:

Miten tehdä taulukon puusta käsillään? Versio pyöreän pöydän pystyy tekemään vain ne, jotka pystyvät toimimaan puusepän työkalu. Leikkaa pyöreän pöytälevyn voi sisältää kiinteitä kappaleita vanerin tai levyt työkappaleen. Halu luoda yksinoikeudella huonekalu muotoutua muodossa sisätilojen aihe, joka luo vyöhyke psykologinen mukavuutta. Kerätä tietoja ja vahvistamisesta suunnittelu sohvapöytä valmis pyöreä muoto voi peittää lakka, säilyttäen rakenne puun, tai käytä maalin korostaa yksilöllisyyttä.

Sohvapöytä kätensä: ideat ja toteutus

Kun ikä sähköisen median Harva vaivaudu lukeminen julkaisuja. Tästä huolimatta sohvapöydät silti ottaa kunniapaikalla jokaisessa kodissa.

Suorien käytössä, ne voidaan käyttää muita hyödyllisiä asioita: tarjoillaan kevyt aamiainen tai illallista, pienet korjaukset ja kotityötä.

Yksinkertaisuus suunnittelu, erilaisia ​​muotoja ja malleja, vähintään työkaluja - kaikki nämä edut sohvapöydät houkutella huomiota kotimaan käsityöläisiä. Tässä artikkelissa, teemme yksityiskohtaisen tarkastelun suosittu kotitekoisia ja antaa käytännön neuvoja tuotantoaan.

Rakenteelliset variantteja sohvapöydät

Helpoin tapa voit tehdä sohvapöytä käsillään, käyttämäsi särmäys levyt levyt, viilutettu lastulevy tai MDF.

Jotta salata liitoskohtaan käytetyt levyt klassinen menetelmä - kokoonpanon on pyöreä piikkejä (shkantah). Kaikki mitä tarvitaan kotoa master tässä tapauksessa - vain merkki asennuspaikka piikkejä päihin sivuseinien ja poraa kiinnitysreiät niitä alareunassa ja kannen.

Yksinkertaisin sohvapöytä MDF

Jäykkyyden lisäämiseksi rakenteen välillä sen sivuseinien asentaa pystysuuntainen poikkileikkaus jäsen. Pieni niche säilytykseen lehtiä, ja muita pikku asioita täällä ei ole turha. Se voi olla valmistettu levy, joka jää jäljelle kun leikkaus ja puoli kannet.

Liikkuvuus - hyödyllinen vaihtoehto pöytä. Hän tajusi asennus kalusteiden pyörät pohjassa. Kompakti kuljetuspyörät, voit piilottaa, mutta voit ostaa suuremman ja tietoisesti valita niitä. Jotta saamme alkuperäisen taulun pyörillä kiillotetusta baareja, jotka tukevat massiivinen puinen pöydälle.

Ne, jotka eivät liikkuvuus ei olla suuri merkitys, ja haluaa nähdä hänen kodissaan vankka pöytä rustiikkityyliin, on mahdollista tarjota mahdollisuus voimakas levyt. Tämä taulukko tulee epäilemättä yksi tärkeimmistä koristeet olohuoneessa minkään maan talon.

Kohtuulliset laiskuus yhdistettynä janoa luovuutta johtaa usein mielenkiintoisia löytöjä. Yksi niistä - taulukko vanhat renkaat.

Hän aikoo hyvin yksinkertaisesti:

 • Kaksi leikkaus lastulevy ympyrän halkaisija 3-4 cm pienempi kuin ulomman renkaan koko.
 • Ensimmäinen ympyrä kiinnittää neljä metallijalat.
 • Pohja ja kansi on kiinnitetty ruuveilla puolin pyörän.
 • Juutti koristella puolin ja kansi.

Kotitekoinen rakentaminen vanhat renkaat näyttävät upeilta

Kuten on käynyt ilmi epätavallinen sohvapöytä, jota voidaan käyttää tarvittaessa kuten banquettes.

Ajatus käyttää "random" kohteita luoda sisustukseen osoittautui erittäin tuottava. Synnytti lukuisia kotitekoisia päässä laatikoita ja kuormalavoja. Hieman mielikuvitusta ja vähintään kustannusten on kerättävä sohvapöytä puusta neljästä standardin laatikkoa.

kokoelma algoritmi on seuraavanlainen: laatikot laittaa reunalla järjestämällä ne ympyrän, yksi toisensa jälkeen. Yhdistämällä muotoilu ruuveilla, sen keskellä tekevät hyllystä. Täällä voit laittaa maljakkoa tai kaada sisustus joki kiviä tai simpukoita. Poistuu puun käsittely hiekkapaperilla, tahra ja lakka.

Pöytä, kootaan neljä laatikkoa

Puusta ei tarvitse hienostunut sisustus. Käyttää sitä viimeistelyyn sisustus, lisätä yksinkertainen kattaukseen. Rakentaa sitä tarvitaan muutamia baareja ja höylätty lankkuja saanti paaluttaa.

perusrungon näyttää luotettava ja kestävä käyttämällä erottuvalla väriyhdistelmiä ylhäältä. Tätä varten tangot täytyy pehmentänyt tumma tahra, jättäen kansi luonnollinen väri männyn tukkipuuta.

Puukalusteet vaikea yhdistää metallia. Tästä voidaan varmistua tekemällä kahvipöytä loft-metallijaloilla. Hänen kansi on koottu kolmesta kappaleesta terasseille "sorokovke" ja kehystetty Verhotangot.

Puinen pöytä metalli jalat valmistettu sileästä raudoitteiden

Valmistukseen jalkojen tarvitaan hitsauskone, pala teräslevy 1,5-2,0 mm: n paksuinen ja muutaman tähteet sileä tangon 10-14 mm halkaisijaltaan.

Taivuttamalla neljä bar kuvio, ne hitsataan neliön kappaletta levyjä (tai paksu kirvesmiehen kulmat kuten kuvassa), ja vuorostaan ​​on kiinnitetty pöydän kerätty Kansi. Lopullista hienostuneisuus tarpeen jauhaa, pehmentänyt ja lakkaus kannessa hallituksen ja maalaa jalat.

Sen sijaan, että sauva valmistukseen emäksiä voidaan käyttää profiilin putki suorakulmainen poikkileikkaus. Hitsattu hänen kaksi suorakulmiota, siivous hitsit ja hopeoitavan maalilla, saamme luotettavan tuen työtasot, kerätty paksu tammilaudat.

Lisätä vakautta metallin kannen alla sivuseinän liittää segmentin muotoinen putki.

Erittäin näyttävyyttä sohvapöydät toppi puun sahauksen. Etsi tämä peruselementti on yksinkertainen. Millään saha tarjoaa "puolivalmiita" kokoa. Jotta se saavuttaa standardi auttaa elektrorubanok ja nauhahiomakone.

Pöydän jalat voidaan paksua baareissa tai raudoitus käytetään niitä. Välinen kontrasti massiivinen ylä- ja kevyt metallinen alusta antaa kosketus yksinomainen suunnittelu.

Toinen mielenkiintoinen vaihtoehto yhdistää materiaaleja - puuta ja lasia. Työtaso voi olla soikea tai pyöreä lepää perusteella kahden ristin neliö kehyksiä.

"Painoton" lasi on yhdistetty massiivipuuta perusrunko

Rulla sohvapöytä valmistettu puuritilällä ja peitetään neliö lasi, näyttää tyylikäs ja moderni.

Lasi antaa rikkaan ulkomuotoa rakennetta ja sulkee välit säleet lavan, jonka kautta pienet esineet voivat pudota lattialle.

Ne, jotka keskittyy toiminnallisuus, nauttivat sohvapöytä-muuntaja. Yksinkertaisella manipulointia, hän muuttaa radikaalisti paitsi sen korkeutta vaan myös ulkonäkö.

Kootussa tilassa, tämä on yhteinen kantaa aikakauslehtiä ja sanomalehtiä. Nostamalla kaksi sivuseinämää jaloilla, lisäämme korkeus pöydän ja ulottuvat työtason pintaa "ravintolaan muodossa."

Perusteella muiden muuttaa järjestelmän - kaksi metalli-kehyksen kaapit. Jokainen niistä on kääntyvästi kiinnitetty pöytälevy. Kootussa asennossa, ne sijaitsevat vaakasuorassa, ja nostettaessa kansi kääntyy ja pystyasennossa.

Korkeus rakenteen avatussa muodossa on 73 cm. Tämä riittää käyttää muuntaja tietokoneen työpöydän.

Peitä se koostuu kahdesta levystä, jotka voidaan siirtää vaakasuunnassa. Tässä tapauksessa, yksi levy kääntyy akselinsa ympäri. Tarvittaessa tällainen muuntaja voidaan muuntaa sekuntia ruokapöytä 4 hengelle.

Sohvapöytä avoauto "kolme yhdessä"

Joku luo mukautuvan kokoontaittojärjestelmä, kun taas toiset onnistuneesti kokeilleet tavanomaisia ​​vanerin romua. Tuloksista etsittäessä uusia muotoja tuli tänne näin epätavallisen sohvapöytä.

Voimme vain ihmetellä tunnollinen tarkkuus laskennan ja hänen lahjakas kääntää näkyvän kuvan.

Teoriassa se näyttää yksinkertainen: emässekvenssi vanerista kolmekymmentä kehyksiä. Jokainen niistä on tietty kallistuskulma jalat.

Käytännössä laskemaan kaikki elementit vaneri stand tarvitsevat kolmiulotteisen mallinnuksen ohjelma.

Kokoamalla yhteen vaneri "kakku" katseet epätavallinen futuristinen muoto. Lasisuojus kruunaa esimerkki innovatiivisesta kaapin tekniikkaa.

"Meillä on jotain yksinkertaisempaa, mutta myös kauniita," - sanoo yleismies. Ole hyvä, ei ole olemassa yhtä tyylikäs, mutta edullisempi valmistaa pöydän. Se koostuu kolmesta paketteja ohutta Höylätyt laudat.

Lukuisat aukko työtasoon voidaan kattaa pinottu lasikannella.

Mitä tulee lasin yhteydessä puun tarpeen sanoa muutaman sanan. Paras ratkaisu - käyttö läpinäkyvä "optisten" liimaa. Poranterä kova kotona paksu lasi aiheuttamatta korjaamatonta vahinkoa. Siksi luopua ajatuksesta mekaanisen kiinnityksen ja mahdollistavat nykyaikaisen kemian näyttämään parhaat ominaisuudet.

Kannattajat kierreyhteyksien suosittelemme käytettäväksi akryyli työtasot. On helppo porata poraus- ja näyttää hyvältä.

Puhutaan materiaali työtasot, me unohti puinen Vuori. Se on erinomainen materiaali käsillä, yhtä hyvin luoda kannet, sivut ja jalat.

Työtason Vuori - mukava ja luotettava

Muoto työtaso voi olla mikä tahansa vuori. Kansi, koottu puisia lautoja leikattu palapelin tietyn piiri.

Valmistukseen sohvapöytä päässä vuori, tarvitsemme muutamia työkaluja:

Mitat valmiin tuotteen ja rakenteen yhdistävä solmujen tulisi harkita etukäteen ja kirjoita ne alustavan piirustuksen.

Loppuun taulukko suoritetaan kahdessa vaiheessa. Ennen alkua kokoonpano on kiillotettu hiekkapaperilla pinnan kannen pohja ja jalat. Sen jälkeen, kun väriaineen puun kansi ja värjättiin lakka.

Jopa helpompaa on sohvapöytä tehty lastulevystä. Tämä materiaali on kaksi toimintoa: jotka muodostavat jatkuvan pinnan ja kantaa kuorman. Suosittelemme käyttämään viilutettu aluksella, koska "alasti" DSP Lakat voi piilottaa tekstuuri haketta.

Asennuksen jälkeen, sinun täytyy sulkea kaikki reunat (työtasot, pohja ja jalat) Huonekalut muoviteippiä, lämpeneminen hänen rakennus kuivausrumpu ennen hakemista.

 • Hallitsee kaunis penkki antaa hänen omissa käsissään
 • Tehdä kaunis ja mukava pöytä antaa omiin käsiinsä
 • Kuinka tehdä sohvan käsillään: valinnat ja asennusohjeet järjestelmiä
 • Riippumatot kuulusteltavaksi: mitä ne ovat? Miten tehdä oman riippumatossa?

Näinkö? Lisää sivu:

Lastaus.

 • Copyright © 2014-2017 | | Rakentaminen ja korjaus

  Miten tehdä sohvapöytä käsillään?

  Vaihtoehtoinen versio Kalustetuki - se on mahdollisuus luoda omia romusta materiaaleista. Tuottaa alkuperäisen sohvapöytä omin käsin voi olla pari tuntia. Prosessi on yksinkertainen ja viihdyttävä jopa aloittelijalle. Vaaditaan alustava taitavasti puusepän työkaluja, taju ja jonkin verran esteettinen tunne.

  Sohvapöytä olemassa lukemattomia lajikkeita.

  Edut luoda oman kodin huonekalut:

  • vähimmäisvakavaraisuus panostusta
  • Mallit yksinoikeudella;
  • yksittäisiä mukavuutta.

  Helppoa: piirustukset tarvittaessa se ei ole monimutkaista.

  Laittaa luoda oman näytteen voimat voivat olla olohuoneessa, makuuhuoneessa tai lastenhuoneeseen. Luomille itse, hyvännäköiset kaupunkialueilla asuntoja ja maan mökkejä ilahdutti omistajat ja kävijöitä niiden ainutlaatuisuus ja tyyli.

  Sohvapöytä sisustus - on kuin työpuku miesten tai meikkejä naiset.

  Saatat joutua työskentelemään

  Mikä on tarvittavat materiaalit ovat hyödyllisiä riippuu perustukset kerätä kohteita. Tehdä sohvapöytä käsillään, tarvitset erilaisia ​​avustavia kohteita.

  Näytä taulukossa ensisijaisesti sisustus, joten on syytä aloittaa lopusta: kanssa sisustus ja viimeistely.

  Säveltää tarkan ja vakaan pöydän suunnittelu on vaikeaa ilman liimaa, lakan ja hiekkapaperia. Kätevä ja kestävät maali - valitse kätevä sumutetta, ne voidaan nopeasti ja likaamatta kattaa koko pinnan työtaso. Kattamaan pohja ja jalat voivat tarvita laatu pohjamaali. Osta se voi olla rautakaupasta. Älä unohda sisustaa materiaalit - kankaat erilaisia ​​kuvioita ja tiheydet, pitsiä, värillinen muovista tai lasista jne

  Ei ole vaikea poimia suunnittelu valmiita tai kehittämään omia: kuormitus kohde on pieni, ja yhtäkkiä kauneusvirhe tuli ulos, se on helppo muuttaa tai uudelleen tehdä.

  Älä vialla oheismateriaalin - tavalliselle paperille, iso pala pahvia, polyetyleenilevy, tuhlata "tuotantoa" ei leviä huoneen läpi.

  Työvoimakustannuksia ja resurssien - ei mitään.

  Asettelua suunniteltu malleja on valmisteltava tarvittavat välineet.

  Ensimmäinen on vasara, sakset, pihdit. Tarvitsemme erilaisia ​​kiinnityselementtejä, huonekalut kynnet (tavanomainen ja vaarna) tai ruuveilla erikokoisia.

  Koristella taulukon eri tavoin, katso. Kuvio.

  Nopeasti leikata puukappaleita tarvitset rautasahalla. Jos on puusepän pöytä, ja sinulla on taitoja tällaista työtä, läsnäolo taltta, leikkuri, ja höylä on plus käsitellä puualustalla ammattimaisen tarkkuudella. Koristeeksi osat on terävä leikkuri tai veitsellä pakki puutöitä.

  Joissa useimmat perinteiset taustakuva voi olla nopeasti ja edullisesti jalostamaan vanhimmista pahoinpideltyjen pöytä, jos vain oli vahva.

  Mikä on sohvapöytä - se on sinun. Määrittää lisäksi suunnitteluun ja rakentamiseen.

  Sohvapöytä kätensä pois kuormalavojen

  Tehdä nopeasti kauniita huonekaluja, usein ottaen perustaksi puu. Se voidaan valmistaa tavanomaisilla lavan. Yksi tuote ilman rakoja ja neljä puupylväiden tarpeeksi itse luoda kaunis pöytä.

  1. Tee alkuperäisen taulun lavan aloittaa merkinnän.
  2. Joka on määritelty koko ja tehdä kaikki tarvittavat merkinnät, leikata pois keskellä lokero: sileä pinta olisi etupuolella, helpotus - symmetrisesti järjestetty baareja - pohja.
  3. Valittu jalat (mieluiten veistetty) valmisteltuun ja anna niiden kuivua.
  4. Tällä hetkellä nauti virkistävä kansilla päälle ja sivuille.
  5. Kun kaikki elementit kuivu, voit siirtyä niiden vahvistamiseksi. Asennettavissa käyttämällä nauloja (tai ruuveja) ja laitteiston.

  Jokainen kerros, paitsi viimeistely kuiva hiottu, mutta tämä edellyttää ihon sametti, jotka eivät aina löytää markkinoilta.

  Sohvapöytä kätensä pois jäähdyttimen

  Tällaiset mallit saattavat hyvältä, kun ne ovat alhaiset. Mielenkiintoisia sohvapöytä voidaan tehdä jo tarpeettomia keskuslämmitys jäähdytin. Tätä tarkoitusta varten on tarpeen maalata tasaisesti. Sen sijaan työtasot voi ottaa lasin tai leveä lankku kokoa.

  Lomalla merellä, voit tuoda kasa tyhjiä simpukat ja meri kiviä.

  Liikkuvuus usein pyörän vanhasta lastenvaunut. Rakentaminen huonekalujen mestariteos vie vähintään aikaa ja rahaa.

  Sohvapöytä kätensä ulos ikkunasta ja kirjoja

  Vanhentuneet ikkuna löytyy uutta käyttöä - käyttää sitä luoda taulukon käsillään. Tarvittaessa hiekkaa rungon ja peitä ne maalilla. Koska tuet voidaan käyttää paitsi puujalkaisina (palkit), mutta myös vanhoja kirjoja, jotka eivät mahdu hyllyille.

  Jos muutat tavallisen talon ikkunat metallista ja muovista, että vanhan ikkunan, voit tehdä mielenkiintoinen sohvapöytä.

  Sohvapöytä on kätevää maassa, jos viettää paljon aikaa siellä. Tällaisessa alkuperäinen lasi pöytälevyt voidaan soveltaa kuvion tai ohut kerros opasiteettia lisääviä mustetta.

  Sohvapöytä etuovelta

  Tarpeeton ovi voi toimia myös pohjana pöytään. Voit tehdä tämän, se vie keskiosan, ja loput menee tukemaan reunat, sillä sohvapöytä ei ole kovin korkea. voit tehdä alahyllyn DSP toimisi entistä vakaammin.

  No, jos vaihdat tulo tai sisäovet, vanha ovi, käytä materiaalina uuteen taulukkoon.

  Tuotteen pinta - työtasot ja tuet - kansi kiinteytymistä. Hyvä näyttää himmeällä lakalla.

  Usein vanhentuneita ovet ovat kaavoitus helpotusta käyttämällä pöytä on kätevä, koska voit turvallisesti laittaa tarjotin ruokia, ilman pelkoa, että se liukuu pois.

  Taulukko vanhat huonekalut - kaappiin tai lipasto

  Joskus se on sääli heittää pois hyvää huonekaluja pois muodista. Ne voivat toimia perustana uusille tuotteille. Sileä lehtiä pois kotelosta, varsinkin jos ne lakattu - kaunis tyhjä. On myös hyödyllistä jalat - suora tai veistetty, jos tuote on suunniteltu olevan vähäinen. kaksi läppää voidaan käyttää kytkemällä ne leikata osia sivupaneelien kaapin. Tämä vaihtoehto vaatii hyvin vähän aikaa ja lähes ilmaiseksi.

  Puiset laatikot hedelmiä, vihanneksia tai muita kohteita - monipuolinen materiaali luoda huonekalut omin käsin.

  Laatikoita rinnassa sopiva komposiitti tai kiinteä pöytä. Leikkaus suoritetaan sahaamalla ulkonevat osat. Sopii kerätyt työtasot mitään tukea - esimerkiksi osia samaa lipaston tikkuja käsitelty pohjamaali, kirjat, jne.

  Epätavallinen sohvapöytä saadaan yhdestä puun - kanto, jääneet sahataan mäntyä, koivua tai poppeli. Sen on oltava riittävän laaja ja tasainen, jossa on kaunis sormus. Korkeudesta riippuen kannon, voit valita seuraavista:

  • joilla on alhainen työtasot on ohutta metallia jalat;
  • keskimääräinen korkeus ilman tukea (emäs on tarjolla kanto);
  • matala pöytä pyörät.

  Kiillotettu kanto tai tukki voidaan sijoittaa suoraan lattialle tai kiinnittää pyörät.

  Valinnaisesti jättää luonnollisen ulkonäön kanto - kuori (vasemmalla kuin on tai lakka) tai maalattu tahansa väri, poistamisen jälkeen kuori. Voittamalla kaikki näyttävät valkoiset ja beigen sävyjä.

  Taulukko-matkalaukku matkustaa ystäville

  Käytä vuosikerta äänenvoimakkuus pussit on mahdollista ja niin pöydälle. Tämä alkuperäinen sohvapöytä, tehty omin käsin, kuten romanttisen luonnon jotka haluavat usein viettää aikaa kiertoajeluja.

  Nykyään sohvapöydät eroon lopullisesti tekopyhyydestä omistajille.

  Perusteella on vanha matkalaukku, edullisesti ohuesta puinen lentokoneita. Lukot jättää paikoilleen, ne toimivat kiinnittimet. Voit myös jättää ja Avaimenperä. Matkalaukun voidaan sävyttää tai vasemmalle sen luonnollisessa muodossa, riippuen pinnan. Jaloille voidaan käyttää puukappaleiden (tai veistetty huonekalut tuet) ja pyörän.

  Tällainen huonekalut on valmistettu useista eri materiaaleista: puu, lasi, teräs, alumiini, muovit, lastulevy ja vaneri.

  Vakauden lisäämisestä pinnan kosteudelle se voidaan päällystää lakalla. Kiinnikkeiden täällä voi toimia pultit, ja laitteisto. Voit poraa reiät jalat pohjassa matkalaukun, ja kiinnitä ne rauta vanteet tyynyjä.

  Romka työtasot, massiivipuuta tai laminoitu lastulevy pitäisi käsitellä reititin antaa sille mukava muoto, ja sitten hionta hiekkapaperilla.

  Taulukko lokit luonnon ystäville

  Puu - materiaali on helppo työstää. Puolet laaja lokit ja ohuempi lokit hoitaa ihoa. Kuori sivuilla ja taulukon alaosassa alkuun voidaan jättää tai poistaa. Asennusta, käytä nauloja ja kulmat metallia. Sen sijaan jalat lokit voidaan ottaa metalli- tai jalkojen vanhoja huonekaluja.

  Näyttää siltä, ​​sohvapöytä kokonaan hirsirakenteinen Koivun, mutta se ei ole.

  Tee yksinomainen sohvapöytä yksinkertaisesti puusta. Tavanomainen tukit ovat pohjana ja pilarin.

  Se näyttää erittäin mielenkiintoinen sohvapöytä suuresta kela kaapelia. Ensinnäkin pyöreä muoto näyttää harmoninen. Toiseksi, se voidaan tehdä pyörimään. Kolmanneksi sivuonkalon voidaan käyttää monia eri asioita - lehdet, kirjat, paperitavarat, CD-levyjä, lisälaitteita astiat (jos niitä ei tarvita pöydässä aikana teekutsut).

  Suuri kela kaapeli teollisuus - harvinainen, mutta ihanteellinen valmistautuminen sohvapöytä.

  Hän on yksi tasainen puolin puolella toimii työtaso.

  Sohvapöytä voidaan tehdä jalat, ja ilman niitä, vain asettamalla kelan puolelle. Levy "Terveys" voidaan käyttää vääntö- elementti.

  Ontelon puolella näyttää kiinnostavalta, jos kaavoitettu symmetrisesti puinen dosochek kiinnitetty liimalla.

  Making lasi pöytä

  Sohvapöytä kätensä lasin on erittäin helppo valmistaa. Käytettynä työtaso tavanomainen paksu lasi (neliö, suorakaide, pyöreä), edullisesti karkaistu koska materiaali on haurasta, ja se voi haljeta iskun tai lämpötilan muutoksia.

  Lasi - käyttämään vain karkaistu, muuten luotettavuutta taulukko on epävarma.

  Luotetaan sohvapöytä on veistetty puusta jalat laaja pohja, kirjoja, hamppu ja muita elementtejä. On suositeltavaa tehdä, ja keskeinen tuki häntä. Elementit on kiinnitetty erityistä pysyvä liima.

  Viimeinen vaihe - sisustus

  Koristelu Näytteen tehty kädet, soveltaa erilaisia ​​ideoita. Sileä pinta on hyvin pidetty piirros tai kuvio kehän ympäri, ja epäyhtenäinen rakenne - sovelluksia ja muita elementtejä.

  • Pöytälevy lavan, lokit, kanto näyttää hyvältä, jos lanka on soveltaa. Lasi voidaan asentaa paloista muodostavat koko kuvan (esim shakkilauta) ja kiinnitetään vahvaa liimaa.
  • Sohvapöytä tehty omin käsin, hyötyvät nosti elementtejä. Lanka voidaan soveltaa puolelle puuosat, kulmat, etuosaan. Materiaali, jonka läpi voidaan sävyttää kierreosa, - maali tai lakka.
  • Vaihtoehtoisesti voit käyttää koristeluun liina pieni kasa, verhoilu sen sivuosat. Ihanteellinen materiaali vanhasta takki joita et enää käyttää. Asentamiseksi, käyttää pieniä nauloja, niittejä, tai liimaa kangassuikaleet.
  • Koristella pöydän voi olla pitsiä tai nauhan hapsuilla (tupsut), verhoilu niitä ympäri kehä perusta. Tämä maali matkii pöytäliina. Se sulautuu hyvin neulottu pitsi lautasliinoja pastoraalinen tyyliin.
  • Etupuolella näytteen näyttää epätavallista, jos liimattu sitä kuin karkea kangas matto.
  • Erinomainen viimeistely materiaali voi toimia side, karkea hamppuköydellä. Koristella niitä voi olla molemmat jalat ja pöytälevy. Koristella navat soveltaa liimaa ja kääri merkkijono, huolehtien, että se meni hyvin lähellä edellisen köysi rengas.
  • Liimaamalla värillinen muovi tai keinotekoisia lasista tehdä epätavallinen mosaiikki koristelu. Liimoja tai lakka kylläisellä väri voidaan käyttää cracelures.
  • Kun läsnä on tarpeeton metalliosien ilman reikiä voit myös käyttää niitä suunnittelija päättyy. Limakalvon osat, jotka soveltuvat nivelet puutuotteet raakaa laji. Kulmat on kiinnitetty liima-aineella.

  Sohvapöytä - olohuone sisustus, ja siksi on kaunis, tyylikäs ja epätavallinen, tyylistä riippuen, mutta joka tapauksessa - tehdä laadukkaita.

  Lokero voidaan maalata tai vasemmalle sen luonnollisessa muodossa, pyörillä tai pienet jalat, pöytälevy on valmistettu lasista tai vaneria.

  Ja muutama hyödyllisiä vinkkejä

  Valmistuksessa pöydän omin käsin, voit hakea muita etätunnisteiden. Jos otat pohjaksi kaapelikela, niin usein se on keskeinen aukko. On mahdollista laittaa pitkä maljakko kuivalla kasveja tai kukkia.

  Aineisto valitset koristeluun, tulisi kestää hankausta. Poikkeuksia ovat elementtejä luoda vaikutelman vintagea.

  Avainkysymys on tarkka noudattaminen mittasuhteet osoitettu piirroksessa.

  Sävytystä maali voi toimia myös koristeluun. Voit luoda kuvioitu pinta liittää luonnollinen tahroja puupinnoille, sävy elementtien luoda mahdollisimman edullinen muoto sen tuotteen.

  Jos sohvapöytä on epävakaa, esineet voivat liukua siitä, niin sinun täytyy huolellisesti säätää kaikkia rakennesopeutustukea. Anti-slip toimenpiteitä voidaan soveltaa myös kohokuvioitu pinta.

  Valmiin tuotteen käsitellään tahra, maali, lakka tai paljastaa "sostarivayut" - pyynnöstä.

  Valmistukseen tällaisia ​​malleja käytetään täysin eri materiaaleja - fantasia ei anna rajoittaa ideasi. Kokeile, keksiä vaihtoehtoja, kalusteet, joten hän näyttää paitsi tyylikäs, mutta myös aivan uudella tavalla.

  Puu - materiaali on helpoin käsitellä ja kaikkein tempervalurautaisten.

  VIDEO: Sohvapöytä käsillään

  50 valokuvaa ideasuunnittelun sohvapöytä tehty omin käsin

  Kaikki tarvikkeet kotiin ja toimistoon

  1

  You may also like

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  + 64 = 71