Sohvapöytä taitto

Sohvapöytä avoauto

Pienikin asunto voi olla huomattavasti mukavampaa ylimitoitettu mökki jos se on viisaasti sijoitettu huonekaluja. Nykyään, edistys ei pysy paikoillaan, ja se kehitti huonekaluteollisuudessa. Teknologia antaa ihmisille mukava monikäyttöinen pöydät, tuolit, sängyt, jotka on tarkoitettu useita toimintoja.

Mikä on sohvapöytä-muuntaja

Työtason eri liukumekanismien ja luotettavat varusteet, jotka on tehty kaikenlaisia ​​materiaaleja - joten voit kuvata sohvapöytä muuntaja. Koska sen toiminnallisuutta, se ei ole ongelma korvata standardin keittiön pöydälle tai palvelevat pieni kaappi on olohuoneessa, jossa voit tallentaa kirjoja, sanomalehtiä ja muita asioita.

Mitä muuta on edut nykyaikaisen kokoontaitettava pöytä:

 • Helppo koota. Järjestelmä voi koostua sisäänvedettävä laitteiden tallennetaan erikseen elementtien osittain automatisoitu.
 • Muunnosnopeudesta. Yhden käden liikkeen monimutkainen sohvapöytä voidaan levittää pituus, leveys ja korkeus.
 • pyörät ovat jalat mekanismin, jonka avulla on mahdollista helposti siirtää pöydän yhdestä huoneesta toiseen.
 • Tiiviyttä. Kun itse, aiheena pieni koko, mikä vapauttaa alueelle tarvittaessa.
 • Kokoonpano. Oikean tarvikkeet ja piirustuksia, se on mahdollista ilman ammattilaisen apua luoda oman henkilökohtaisen sohvapöytä muuntaja.

Erilaisia ​​malleja ja ominaisuuksia

Sohvapöydät pyörillä, muuntajat jaetaan useita. Mitä enemmän tuotesovelluksia, kaikkein harhaanjohtava sen suunnittelu:

 1. Pöytä lisäyksiä työtaso. Suosituin kahvi-ruokailu sellainen muuntajan. Asennus vähäinen lisää pinta-alaa pöytä. pieni koko laitteen. Liukuva rakenne mahdollistaa vetää osan oppaan, ja keskellä ylimääräinen pinnan.
 2. Mallin joka muistuttaa kirjan. Yksinkertaistettu muuntaminen mekanismi. Se voi olla soikea tai neliömäinen muoto. Muutos tapahtuu yhdessä vaiheessa: yläpinnan pöytälevyn kallistaa 180 astetta. Soikeaan sohvapöytä avoauto oli vakaa, tämä osa perustuu rungon jalkaan.
 3. Tuotteen pull jalusta. Vaihtoehto on erittäin hyödyllinen lisäpinta voi laittaa astiat kun keskeinen taulukon perusteella on ruokaa. Toimintaperiaate muuntaja on hyvin yksinkertainen: alta tärkein pöytäjalustan pohja.
 4. Sohvapöytä pyörillä kanssa omatoimista mekanismi. Muuntaja käsittää kaksi toissijaista pintaa, piilossa tärkein. Kun haluat lisätä taulukon tärkein pöytälevy tulla toimeen ja käynnistää mekanismi lisäliikennettä. Tämä voi tapahtua kahdella tavalla: jousen tai kaasunostolaitteen.

Pöytä-muuntaja, koska yksikön sisällä, se voidaan luoda resursseja, kuten huonekalujen pyökki paneeli (array), lastulevy, painetaan puulevy (MDF), lasia, kiveä, metallia, massiivipuuta. Ohita väriä: valkoinen, ruskea, punainen, musta, jne. Usein suosittuja tuotteita laminoitu puukuidun MDF tai lastulevyä.

Kahvi lasi taulukko muuntaja on myös muodikas ratkaisu. Se voi olla ylimääräisiä kiviyksityiskohtineen, koko kapea puinen säleet. Itse asiassa, murtaa tällainen tuote on hyvin vaikeaa, koska se on valmistettu kestävästä lasista paksuus on vähintään 1 cm. On tärkeää, että kehys ei ole tehty muovista, koska rakenne on vahva.

Ostamalla pöytä-muuntaja, kannattaa kiinnittää huomiota useisiin kriteereihin:

1
 1. Jos haluat tehdä hyvä tuote sovi sisälle, kiinnittää huomiota ulkonäköön. Esimerkiksi pyöreän sohvapöytä näyttää hyvältä klassiset huonekalut.
 2. Valittaessa laite painottaen suunnitteluun. Muuntaja voi olla useita kaapit, ulkoneva sivupaneelit tai pöytälevyinä.
 3. Materiaalia ei myöskään ole merkitystä. Esimerkiksi lasi pöytä kivi runko näyttää tukevalta toimistotiloja. Kohokohta sisustus on puisten muuntaja.
 4. Korkeus - tärkeä funktio sohvapöytä. Tämä määrittää, kuinka se on kätevä istua hänen takanaan, kun tuote on simpukkapuhelin muodossa.
 5. Jos lapset ovat talossa, niin laitteen on täytettävä kaikki toimintasäännöt: se on helppo muuttaa, ei ole teräviä reunoja.

Katsaus suosittu valmistajien

Todistettu huonekaluvalmistajalle sataprosenttisesti takaa laadun sohvapöytä. Standardien, kaikki kokoonpanon menetelmä on tuotannossa havaittu, perusteella otetaan vain laatu materiaalia. Ehkä hinta sohvapöytä, ja on korkea, mutta säästät rahaa korjauksiin. markkinat lippulaivoja ovat:

 1. Ikea - yksinoikeudella taulukot muuntajat. Näitä yksinkertaisia ​​malleja ovat jo osoittautuneet, koska koko alue, voit valita itse oikea sohvapöytä.
 2. Jos haluat lisätä sisätilojen kurinalaisesti, niin sinun on parasta ottaa yhteyttä puolalaisen Halmar. Sen tuotteita se valmistaa yksinomaan todistettu laitteisto ainutlaatuinen muotoilu. Vaikka pääsee nestettä pöydälle, se voi valua lattialle vahingoittamatta materiaalia.
 3. Valitessaan monipuolinen ja edullinen vaihtovelkakirjalainan merkinnän Signal yritys. Tämä on myös puolalainen valmistaja, joka on suosittu Venäjällä.
 4. Huonekalut yrityksiä Myös Italia erottuvat ehdotusta. Esimerkiksi Clei, Pibiemme, Doimo Sohvat. Ne eroavat toisistaan ​​ainoastaan ​​hinnalla ja mallien määrää. Muualla sohvapöydät, muuntajat eivät ole huonompi kuin edellinen.
 5. Venäläinen yritys Mazetti myös yrittää pysyä kilpailijoiden. Hän voi hyvin, koska muuntajat maksaa useita kertoja pienempi kuin ulkomaiset toimittajat.

Nykyään ei ole enää ongelma ostaa huonekaluja: se voidaan helposti tilata Internetin kautta, selata luettelo. Hinta on paljon pienempi kuin huonekaluliike. Ei ole väliä missä kokoonpano toteutettiin - joko Moskovassa tai Saksassa - kustannukset alkaa 10 000-28 000. Verkkosivustoilla, sohvapöytä Agatha maksaa edullinen, noin 7000 r., Ja Acrobatin 12 000-20 000 hieroa. riippuen materiaalista, rakentamiseen.

Video: miten tehdä kokoontaitettava pöytä käsillään

Kuva: näyttää sohvapöytä sisätilojen muuntajan

Pyöreä tai soikea, kiillotettu tai matta, muutaman tai työtaso, tyyliin korkean teknologian tai moderni - jollekin sohvapöydät, muuntajat ansaitsee huomiota. Ei ole vaikeaa tehdä edes pieni kokoinen viihtyisä alue. Kuin taikasauva trendejä, tuote muuttuu pienestä istua tilava keittiö tai koulutusta pöydän.

Taulukot muuntajat - 30 mallit

Pienikokoiset kotelon vaatii hyvin varovaiseen valintaan huonekaluja. Lisäksi se olisi kaunis ja mukava. Niiden pitäisi olla toimiva. Enemmän käytännölliset kalusteet kuin pöytä-muuntaja on vaikea kuvitella Lisäksi on malli kasvaa kokoa, on ne, joissa läsnä on kova työtasot epäillä.

avoauto pöytä keittiö ja olohuone

Convertible huonekalut on merkitystä pieniin tiloihin. Se auttaa käyttämään mahdollisimman vapaata tilaa. Usein tunnettu siitä, että pieni koko keittiö. Tässä se on kierretty, jotta ne sopivat kaikki tarvittavat komponentit rajoitetussa tilassa.

Taulukko-muuntaja voidaan tehdä moderniin tyyliin

Vaikein kirjoittaa pienessä keittiössä ruokapöytä: liikaa tilaa se vie, mutta myös koska se on välttämätöntä laittaa tuoleja ... Hyvä tapa - nosto- tai taitto taulukossa muuntaja. Niille on ominaista mekanismi muutosta. Taitto pöytälevyn saranat. On käynyt ilmi, että taitettuna taulukon "roikkuu" saranoiden tai asetetaan päälle / alle toisen osan taulukossa.

Pyöreä ruokapöytä taitto avoauto Keittiö

Yksi tuttu vaihtoehdoista - kokoontaitettava pöytä-kirja (yksi vaihtoehdoista kuvassa yllä). Tämä on silloin, kun keskiosan kiinteään pöytään ja puolelta kiinnitetty sen avulla silmukoita. Tarvittaessa yksi liikkuvan jalat avattuina, nostamalla kiinteitä pöydälle.

Toisessa suoritusmuodossa - työtaso koostuu useita samanlaisia ​​osia, on myös kiinnitetty yhteen silmukoita. Erona on, että ne ovat toisiaan. Jalat näiden huonekalujen - liukuva. Vedä jalat tiettyä etäisyyttä, hajoaa työtaso.

Pöytälevy on jaettu kahteen tai kolmeen osaan. Leveydestä riippuen voidaan käyttää pieni pöytä keittiössä, tai konsoli, kuten kuvassa yllä.

Ero tässä ryhmässä eivät periaatteessa, mutta periaate muutos on erilainen. Nämä osastot liukuva pohja ja useita teriä, joiden kanssa rakennettu pöydälle. Tämä muotoilu kutsutaan myös taulukko-konsolista.

Taulukko konsoli - kätevä muoto kokoontaitettava pöytä

taulukko-muuntaja tämän tyyppi on sopiva. Kun taitettu, se vie hyvin vähän tilaa. Esimerkiksi, jos taitetun taulukko, joka on kuvattu kuva yllä, leveys on yhtä suuri kuin leveys kahden taitetun pään osaan. Muita jalat ja insertit asetetaan juuri näinä lopun osissa. Leviäminen voi olla, riippuen toiveiden asentaa yksi, kaksi tai useampia inserttejä. On sinulla on paljon vieraita - kaikki asetetut. Tarvitsemme kaksi ylimääräistä paikkaa - vain yksi.

On liukuva malli yksinkertaisempia. Ne ovat vain vähän toisistaan, ja ruokapöytä vaatimaton koko muuttuu hieman. Samanlaisia ​​menettelyjä muutoksen käytetään sekä pyöreä ja suorakulmainen malleja.

Toinen tapa lisätä alueen ruokailu tai sohvapöytä - piilottaa pöydän alle yläosien tärkein osa sitä. Tarvitset suuri alue - se veti. Se vain ei ole kaikkia näitä malleja on mekanismi, jolla stand-up taulukon osan pysyi kanssa "perus".

Kahvi muuttuu ruokailu

On olemassa muutamia mielenkiintoisia ajatuksia siitä, miten kääntää matalan sohvapöytä viihtyisässä ruokasalissa. Sitä käytetään paljon mielenkiintoisia ideoita, mekanismit erityyppisiä.

Taulukko vaihtovelkakirjalainan kahvi / ruokailu on suosittu, koska ovat erikseen ruokasalissa asunto ei ole aina mahdollista. Ja laittaa ruokapöytä olohuoneessa - ei ole paras design kurssi. On käynyt ilmi, että sohvapöytä muunnettavissa ruokailu-pelastaa tilanteen. Taitettuina ei häiritse huomiota, ja voi hyvinkin sijaita 6-8 henkilöä levitetyssä takanaan.

Pieni asunto ei ole aina helppo löytää työtä. Näissä tapauksissa on kokoontaitettava tietokoneen tai työpöydälle. Kiinteässä osassa hyllyt johon voit sijoittaa kirjoja, tietokone, kannettava tietokone, toimistolaitteet. On malleja ummessa hyllyt puolella. Se on pieni kaappi, jossa on pöytä "yhdessä pullossa."

Pöytälevy koostuu kahdesta osasta, toinen osa laajennetaan tarvittaessa. Erittäin helppokäyttöinen versiota taittuva työpöydän opiskelija teini opiskelija.

Toinen idea, joka mahdollistaa pieni kaappi kääntyä kiinteässä koko työpaikan - vedettävä työtaso. Hän piilottaa alla "perus" kompaktissa tilassa. Kun se on tarpeen lisätä koko pöydän, se vain esittää. Periaatteessa on olemassa käytetään pyörivä mekanismi, mutta on myös malleja on vedettävä.

Helpottaa jalkojen liike, joka olisi varustettu pyörillä liikkua. Vain se on tutkittava "vyöhykkeellä" vanteet eivät kuulu pehmeille lattioille. He voivat "voittaa" näkyviä jälkiä. On aika. Kahden - siirtää pyörät pehmeälle alustalle ei ole helppoa.

On taulukko-muuntajan muodossa rinnassa, joka on varustettu työasema. Koska työ on nyt lähes aina liittyy toimistolaitteiden, on mihin sijoittaa näytön, näppäimistön, keskusyksikkö. Ja niin läppäreissä voidaan sijoittaa lainkaan pari kappaletta.

Tietokone pöytä voidaan "piilottaa" rinnassa

Koska läppä kattaa työ pinnan pieni osa voidaan lisätä huomattavasti. Vain parempi olla vetoa flip suurten toimistolaitteiden. On parempi sijoittaa se "kiinteä" osa.

Toisen muunnelman järjestämistä työtilaa - lipasto taitettava päälle. Pienissä huoneistoissa - taivaan lahja. Voit laittaa paikoilleen ja käytä läpivienti laatikot muihin tarkoituksiin. Kun sinun täytyy pysyä kanssa kannettavan tietokoneen tai kannettavan, poimia pöytälevy, push-jalka lopettaa. Voit työskennellä. Sarjat ovat ohi, jalka työnnetään paikalleen, pöydälle pudonnut. Rinta-pöytä vie vähän tilaa - 60-80 cm, riippuen syvyydestä laatikot.

Rinta-taulukko muutamassa minuutissa, muuttavat olohuoneesi ruokasali

Toinen variaatio kuva oikealla. Sitten kansi nostetaan metalli jalat. Epäkohtana tässä rakenne - crates pienempi, koska sivuseinä käytössä taittomekanismi. Ihmisarvo - ketään ja ei tule, että yöpöytä voi tulla pöytä.

Taulukot muuntajat pehmustetut huonekalut

Mielenkiintoinen ajatus - tehdä sohva, joka muuttuu taulukkoon. Pikemminkin taulukko on kiinnitetty niin, että suljetussa asennossa, se piiloutuu sohvan. Tässä tilassa, se on tavallinen (no, melkein) sohva. Jos sinun täytyy työskennellä paikkaan, heität selkänoja eteen.

Yhtä lailla tehdä tuoli-pöytä. Se vain on pienempi leveys. Joissakin malleissa avulla voimme kääntää pöydän eteen, kokoontaitettava sänky. Hyvä vaihtoehto, jos haluat nauttia aamiaisen vuoteessa.

Enemmän karuja, mutta yhtä omaperäisesti - taakse sohvan takapuolella liittää työtaso. Kokopäiväistä työpaikkaa ei toimi, mutta kannettava tietokone, pari kannettavat ja kirjat voidaan laittaa. Lukiolaisille ei ole vaihtoehto, mutta opiskelijoiden tai jotka haluavat poserfit verkosto - erittäin hyvä.

Takana taka kiinteän työtason

on yksi "mutta" tässä versiossa. Sohva on seistä keskellä huonetta. Missään tapauksessa etäisyys seinästä ei saisi olla alle metrin. Tämä on mahdollista, jos takana sohva - erotin vyöhykkeiden yksiö.

On vaihtovelkakirjalainan syöttötuoli ruokkia vauvaa. Hänellä on kaksi asentoa. Ensimmäinen - matala pöytä, jossa on istuin. Tämä vaihtoehto on hyvä, kun lapsi on jo voi tai yrittää syödä itsensä. Tällaisessa tilanteessa on melko suuri pöytälevy, jonka voit laittaa lautaselle. Tässä asennossa, pöytä ja tuoli ovat alhaiset, voit jättää lapsi itse.

Tämä taitettava syöttötuoli on valmistettu 30 vuotta sitten. Nykyään se on yhtä helppokäyttöinen kuin koskaan ennen

Toisessa asennossa on syöttötuoli - istuin sijaitsee tasolla tavallista ruokapöydässä. Tämä vaihtoehto sopii syövät yhdessä aikuisten kanssa, kun äiti on lähellä. Joskus ne ovat pyörät helpottavat liikkuvan, mutta jotkut tehtaat tuottavat ilman niitä. heillä

Haittana tässä mallissa - pöytä ja tuoli on kiinnitetty yhteen. Jakaa heille mitään mahdollisuutta. Sitten pöytä ja tuoli on epävakaa. Tämä ongelma on ratkaistu toisella. Sitten pöytään käännetään "ylösalaisin", tuoli pannaan siihen. Heillä johtuu ovela järjestelmä jalkojen kutovat tuoli ja pöytä.

No tämäntyyppisen että pöytä ja tuoli voi seistä yksin, ja kun lapset kasvavat, niitä voidaan käyttää säännöllisesti vauvan kalusteet.

Mielenkiintoisia ajatuksia muuttamassa taulukot kuvassa

Sohvapöytä, tuoli ... 5 käyttötapauksia

Coffee-ruokapöytä - helppo asentaa olohuoneessa

Taulukko-muuntaja voidaan tehdä moderniin tyyliin

Ranneliikkeellä kaapin muuttuu työpöydälle

Ihanteellinen katettu terassi, terassi

Ja sohva ja pöytä ja ottomaanit .... modulaarinen huonekalut

Tuoli pöytä sängyn pukeutuja ... Monitoiminen huonekalut

Sohvapöydät muuntajat

Pienissä asunnoissa, jokainen neliösenttimetriä laskee. Siksi asukkaat käyttävät usein muuttavat huonekaluja. Suosituin pois se on muunnettavissa pöytä - erittäin toimiva tuote. Sohvapöytä-muuntaja voidaan sijoittaa keittiössä, joten olohuoneessa, hyvin valittu malli voidaan helposti sovi sisäosiin tahansa asunnon tai talon.

Taulukko - Tämä on monitoiminen huonekaluja. Se laittaa kupit, lautaset, laita kirjoja, konsolit, lehtiä ja muuta. Siksi sohvapöytä - erittäin tarpeellinen asia. Mutta alijäämäinen tilaa huoneeseen yleensä hankkia pieni ja kompakti sohvapöydät, niin laita kaiken niitä on yksinkertaisesti mahdotonta. Siksi avoauto taulukko - tämä on hyvä ratkaisu.

Se voidaan laajentaa milloin tahansa, kun sitä tarvitaan. Tämä on erittäin toimiva ja monipuolinen tuote, joka suorittaa erilaisia ​​rooleja. Taulukko-muuntaja voidaan käyttää aterioita, ja loput kirjojen lukemista ja jopa sijaan tavallinen kivi. Erikoisuus Tämän huonekalu on sen mekanismi. Laite hajoaa vaikeuksitta sekunnissa.

Niiden mekanismi on tunnusomaista sen yksinkertaisuus ja mukavuus. Nyt valmistajat ovat, ja automaattinen pöytä-muuntaja, joka ei vaadi ylimääräistä vaivaa hyödyntämään sen kehittymässä.

Mekanismin avulla avoauton pöydän, voit valita korkeus ja alue jopa työtasot. Joten yksi pieni huonekalua voi kuljettaa useita toimintoja ja eri muuttunut.

Erikoista tämä tuote on sen kompakti koko. Taitettuina vie vähän tilaa, ja sopii täydellisesti sisälle pienimmätkin huoneeseen. Tämä monipuolinen malli soveltuu kaikille sisustus. Kun se kootaan, niitä käytetään usein yöpöydät, tukee alla kukkia ja valokuvia.

Toinen piirre tämä tuote on, että se suorittaa monia toimintoja. Käytössä on mahdollista järjestää lounaan paikkaan tai koko tallennusjärjestelmän, levittää ja laajentaa sitä tarvittavat asiat. Tahansa sohvapöytä pitää tallentaa kirjoja, sanoma- ja aikakauslehtiä. Tämä tuote - ei ole poikkeus. Sitä voidaan laajentaa tahansa tulosteita.

Toinen tärkeä piirre tässä mallissa on, että ne ovat erilaisia ​​hyllyjä, laatikoita tallentaa joitakin lisävarusteita, kuten kirjallisesti.

Toinen piirre on, että ne voivat sisältää joitakin lisäelementtejä. Eli muuntaja voi olla dosobrat ja parantaa sen suunnitteluun. Esimerkiksi jotkin tuotteet ovat joukko muita tasot, hyllyt, kaapit tai muihin yksiköihin.

Suuri hyöty näistä tuotteista on se, että ne ovat hyvin alkuperäisen suunnittelun. Tämä taulukko näyttää mielenkiintoisempi kuin tavallinen Classic pöytä. Jotkut käyttävät vaihdettavaa mallia sisustus tuotteet. Näin ollen, tämä tuote esiintyy ja jokapäiväistä toiminto, ja koriste.

Taulukot näyttävät hyvin mallikas ulkonäkö, monet heistä ovat etätunnisteiden ja koristeita. Ne eroavat toisistaan ​​eri muotoja ja värejä. Piirre tässä taulukossa on, että se voi säästää paitsi paikka huoneessa, mutta myös perheen budjetin. Joten, ostaa yksi tällainen yleinen muuntajan, voit antaa joitakin muita huonekaluja. Sinun ei tarvitse ostaa lisää ruokapöytä, yöpöytä tai pukeutuja, koska kaikki nämä roolit voivat suorittaa muuntaja.

Toinen ominaisuus on helppokäyttöisyys tällaisten tuotteiden. Laajentaa sitä ja säädä jalkojen korkeutta voi kuka tahansa, jopa lapsi. Siksi ne sijoitetaan myös lastenhuoneisiin. Mekanismi Tämän tuotteen erottuu luotettavuus, tällaiset asiat ovat jo vuosia. Useimmat valmistajat tehty niitä kulutusta kestävistä materiaaleista.

Kaikki taulukot muuntajat jaoteltuna eri kriteerien mukaan. Kun tätä kriteeriä käyttämällä ulkonäön muutos tyyppi mekanismi, muoto ja muut parametrit. Tällainen huonekalut on jaettu useaan perustyyppiä:

 • malli insertit; Se on erittäin kätevä muuntaja, jonka katsotaan olevan suosituin malli tämän taulukon tyyppi. Hänellä on mahdollisuus laajentaa työtasot johtuu siitä, että on olemassa lisäämästä levyn muodossa. Se on piilotettu työtaso ja on täysin huomaamaton. Tarvittava aika, voit lisätä tähän ruutuun, laajentaa pöytälevyn sivuun. Muita paneeli asetetaan keskelle ja pinta-ala Tuotteen kasvoi toisella kolmanneksella.

 • Liukuva mallia; Suunnittelu on ohjausmekanismi, joka pöytälevy on laajennettu sivuttain ja näin jaettu kahteen. Kalvot ovat perusteella, kun laajennettu työtasot kädessä, rako on muodostettu keskellä. Laittaa ylimääräinen insertti, joka mahdollistaa kasvattaa pinta-alaa.

Tällöin ohjaimet toimivat tukee. Lisäksi osa sijaitsee keskellä, tällainen mekanismi kutsutaan keskijatke, tai sivuilla alkuperäisen työtaso, mekanismi sivusuunnassa insertit.

 • itsevetävä; Ihan kallista taulukot, joissa on yksi tai kaksi ylimääräistä työtaso. Ne asetetaan tärkeimmät. Kun laajennus itse pöytä on laajennettu, ja loput käytetään, lisää pöytälevy. Hän nousee hieman, niin kaikki elementit tulevaisuuden suuri työtasot yhdistetään ja ajaa suuntaan, makuulla. Mekanismi tällaisen automaattisen taulukon voi olla erilainen. Esimerkiksi on olemassa malleja, joissa kaasunnostolinjojen, jotka ovat pehmeitä ja pehmeät liikkeet. Mutta ne eivät ole kaikkein luotettavimpia. On myös jousimekanismi, joka on laajennettu nopeammin, mutta on ominaista sen kestävyyttä.

Kevät Bole mallit ovat kompakteja, koska mekanismi itsessään on yksinkertainen, se on täysin läpinäkyvä näiden huonekalujen. Tuote, jolla kaasujousella on yleensä hieman suurempia, se voi olla mekanismi havaittavissa.

 • kaksoishajoitus mallia; Tämä on kätevä mallien taulukon pöytätasot joita päällekkäin. Eli ne ovat mekanismeja, jotka mahdollistavat swing yksi näistä kahdesta pinnasta sivuun, ja täten työtaso kaksinkertaistuu.

 • Kääntyvä malli. Tämä tuote, joka on järjestetty eri tavalla verrattuna aiempiin malleihin. Niin, heillä on kaksi pöytätasot, joista yksi on tärkein, ja muita, ja ne ovat molemmat jälkeen asettelu ei tule suoraviivaisesti. Näin ollen, se voi näyttää seuraavalta: ensimmäisestä pinnasta ulottuu pitkin toista tikapuutyyppisen.

Toisessa suoritusmuodossa pyörivän muuntajan on lisäksi luistin tason alapuolella kussakin neljä sivua. Se ostetaan useammin pelikäytön ja on erittäin kätevä. Sitä voidaan käyttää kevyt välipala kaikille istuu pöydässä voidaan edelleen laajentaa työtaso ja välipala.

Lisäksi taulukot on jaettu luokkiin sen mukaan, mikä on syytä niiden suunnitteluun. Esimerkiksi on olemassa malleja jalat ja malli pyörillä. Entinen ovat vakaampia ja usein asetetaan ottaen huomioon, että se ei myöhemmin liiku. Mutta on olemassa malleja pyörillä, jotka voidaan kuljettaa esimerkiksi syöttää aamiainen makuuhuoneeseen.

On helpompaa malli irrotettavalla pyörillä, koska tämä laite ei ole kovin vakaa. Pyörät tällainen malli voidaan poistaa samaan aikaan, kun niitä ei tarvita, ja sitten uudelleen kiinni.

Toiminnoista sohvapöydät, muuntajat jaettu:

 • lounasta; Tämä malli on taitettu muistuttaa yöpöytä ja avattuna se muuttuu klassinen ruokapöytä, johon mahtuu 6-8 vieraille. Siten se voidaan laittaa olohuoneen sijaan taulukoiden lähellä sohva ja tarvittaessa järjestää keskelle huonetta, tapaamaan vieraita ja juhlaillallinen. Tämä tuote lisää useita kertoja leveys, pituus ja korkeus.
 • töihin; Se on järjestelmä, jonka avulla voit järjestää ja mukava työpaikka. Ja työtaso ei kaikissa malleissa kasvaa dramaattisesti. Tyypillisesti tällaiset mallit ovat paljasti tyypin peli: tässä tapauksessa ymmärretään usein vain pöydässä korkeus. Istuimet sohvapöytä on muutamia laatikoita tallentaa paperin, muistikirjat, kynät ja muut tarvikkeet.

Se voidaan hajottaa sellaiselle korkeudelle, johon sinulla on mukava työskennellä. Joten, voit muuttaa korkeutta riippuen siitä, jolle istut. Tuolilla istuvan tai sohvalla, voit vähentää korkeutta työtasot, istuu tuolilla tai jakkara, voit lisätä korkeutta työtasot.

 • taulukko - varastointi järjestelmä. Tämä malli sisältää työtaso ja suuri määrä pientä laatikkoa. Ne ehdolla siinä määrin, että pyörivät yhteisen akselin ympärille niitä kaikkia. Joten, voit joko levittää yksi laatikko tai työntää ne kaikki kerralla. Tämä on erittäin kätevä järjestelmä säilytykseen kirjoja, lehtiä, julkaisuja ja eri rihkamaa. Tämä liikkuva ja kompakti tuotteita, jotka voivat milloin tahansa muuttaa sen toiminnallisuutta.

Liukuva sohvapöytä avoauto on ei-standardi koot, verrattuna muihin huonekaluja. Siten se voi olla hyvin pieni yöpöytä, tai jopa säädetyn tavanomaisena ruokapöytä. Lisäksi säädettävä ja sen korkeus. Hän voi olla pieni, korkeus 50 - 70 cm ja korkeammat - 100 -. 120 cm ja kaikki nämä ominaisuudet kuuluvat samaan malliin kuin sen korkeus voit säätää itse.

Pöytälevy voi myös olla eri kokoisia. On malleja, joissa suurin pituus 80 cm, jonka on ylimääräinen työtaso samankokoisia. Siten, se hajoaa jopa 160 cm. On korkea ja leveä malli. Leveys hän yleensä ei kasva, ja pituus on hajoaminen voidaan kaksinkertaistaa tai jopa kolminkertaistunut.

Ainoa poikkeus on levysoitin. Kumpikin puoli työtaso ehdolla ylimääräisiä osia. Näin ollen tuotteen muoto ei muutu.

Folding sohvapöytä voi olla monenlaisia. Siten neliökuviota usein säädetyn, suorakulmion, mutta on olemassa tuotteita, jotka ovat muodoltaan säännöllisen neliön, vaikka laajennus. On enemmän mielenkiintoisia ja epätavallinen muotoinen sohvapöydät, jotka jo muutosta säilyttävät muotonsa. Mallit suuri liukuva topit voivat olla pyöristetyt reunat.

Soikea sohvapöytä näyttää erittäin ylellinen ja sopii täydellisesti mihin tahansa huoneeseen. Hän näyttää hyvin epätavallinen, kukaan edes ajattelee, että hänellä on kyky muuttaa. Pyöreän sohvapöytä voidaan taittaa samanlaisen muodon mallia, jopa soikea. Näin ollen, kun laajennettu työtasot kädessä, työnnetään keskelle neliön tasossa, jolloin lopullinen versio on soikea. Tämä on erittäin tyylikäs ja epätavallinen malleja, jotka voivat koskettaa ketä tahansa.

Satunnainen malli muuntajat voidaan valmistaa erilaisista materiaaleista. Luoda niitä käyttäen seuraavia materiaaleja.

On erittäin tyylikäs malli massiivipuuta. Ne ovat enemmän tilaa kuin muut vaihtoehdot, mutta samaan aikaan suosittu. Heillä on erittäin tyylikäs muotoilu ja on ylellinen ulkonäkö. Lisäksi nämä mallit ovat luotettavimpia ja toimimaan monia vuosia.

Ne sijoitetaan olohuoneessa, varsinkin jos huone on sisustettu klassiseen tyyliin. Ne ovat kulutusta kestävä, mutta on suhteellisen korkeat kustannukset.

Pidetään kaunein malli tehty tammesta ja pyökki. Pyökki aluksella ja puumassan - on luotettavin materiaaleja.

Tämä malli, joka on valmistettu materiaaleista polunenaturalnyh, mutta sen laatuominaisuuksien ne eivät ole huonompi kuin puinen malleja. Ainoa negatiivinen tekijä on alhainen ympäristönsuojelun tasoa. Niiden laatu on hieman pienempi, mutta ilmeisesti he voivat täysin jäljitellä ulkoasua puupöytien.

Ne ovat usein myös peitetty viilu, joka on hyvin ohut kerros puuta. Tämä taulukko on visuaalisesti täysin identtinen puun ja näyttää erittäin tyylikäs.

Tätä materiaalia käytetään usein tehdä sohvapöytä. Nämä tuotteet näyttävät erittäin helposti ja hienovaraisesti, niiden alla myös hienovaraisesti piilottaa ylimääräisiä lasia. Lasi voi olla täysin avointa, ja voidaan pimentää. Ne pystyvät helposti täyttää sisätilojen ja tehdä siitä tyylikäs.

Valmistuksessa tällaisia ​​taulukoita ja muita materiaaleja on käytetty, mutta usein ne yhdistetään edellä emäksinen. Siten niiden käyttöä viimeistelyyn kiviseinä, metallia tai muovia insertit, peili inserttejä. On malleja jotka kattavat on upea kiilto, ne näyttävät hyvin muodikas.

Lasi sohvapöydät voi olla täysin väritön, läpinäkyvä, ja voidaan tehdä värillistä lasia tai muuta läpinäkymätön materiaaleja. Tässä tapauksessa käyttää myös erilaisia ​​väriyhdistelmiä, jotka muistuttavat mosaiikki. Mitä puisia malleja, tässä ovat suosittuja vaaleaa puuta sävyjä ja tummempi, kuten wenge.

Taulukko-muuntaja - se on hyvin yleinen asia, joten sen tuotanto on yleisesti käytettyjä materiaaleja ovat luonnollisia sävyjä. Joten, kaikkein käytännöllisin voidaan kutsua beige, vaalean harmaa, ruskea ja väri Sonoma. Se näyttää hyvin tyylikäs valkoinen ja musta sohvapöytä sekä mallia, jonka rakenne perustuu kontrasti näiden kahden materiaalin.

Folding sohvapöytä voidaan suunnitella mitään tyyliä sisustus. Niinpä huoneen tyyliin klassikoista on parempi ostaa mallin pinnassa luonnonkiveä tai huippuluokan valmistettu puusta. Ne näyttävät ylellinen ja tyylikäs. malleissa käytetään myös väärennettyjä elementtejä ja kierteillä.

Jos huone on sisustettu itämaiseen tyyliin, se on parempi laatia malli, joka ei ole mitään jalkoja. Tyypillisesti nämä muuntajat ovat varsin massiivisia. Ne on valmistettu bambusta, puusta ja jopa lasista. Yleensä ne näyttävät erittäin tyylikäs, mutta rekisteröintiä ei käytä useita koriste-elementtejä. Väriratkaisut voi siten olla elävämpiä.

Vaativiin sisustuksiin, kuten korkean teknologian, nykyaikaiset käyttää enemmän mielenkiintoinen ja epätavallinen malli. Se voi olla ei-tavanomaisia ​​muotoja muuntajien matta tai kiiltävä kirkas työtasot ja jopa malli, jossa on useita erivärisiä pintoja. Erittäin fiksu modernit sisätilat näyttävät kiillotettu puupöytien kirkkain värein.

Valitessaan kokoontaitettava pöytä olohuoneessa tulisi harkita sen toiminnallisuutta. Puitteissa on erittäin luotettava ja kestettävä useita tekoja muutosta. Muovi malleja yritä ostaa, koska ne kuluvat nopeasti, eikä se kestä korkeita kuormia. Arviot osoittavat, että puiset mallit ovat luotettavimpia.

Valitessaan on tarpeen kiinnittää huomiota muutosmekanismiin. Ostajien mukaan sohvapöytä on yksinkertaisin ja yleismaailmallinen, se on kätevä työntää se erilleen. Kiinnitä huomiota myös tukien luotettavuudesta, joiden rooli on usein jalat. Erittäin kätevät mobiilimallit pyörillä.

Näihin taulukoihin sinun on välittömästi valittava tuolit. Joten, voit ostaa valmis pakki henkäyksiä.

Taitettava pöytä-muuntaja on erittäin helppokäyttöinen. Tätä varten et voi edes oppia ohjeita. Työtason korkeuden kasvu johtuu jalojen nostamisesta. Tällainen pystysuuntainen hajoaminen on hyvin yksinkertainen. Kahdella osalla varustetuilla malleilla on eri tasot ja ne liikkuvat erikseen eri suuntiin.

Pöytäkirjan laatiminen on helpointa. Jalat tyypin mukaan tällaiset kohteet muistuttavat silityslauta. Taulukko jakautuu kahteen kirjaan, mutta taitetussa muodossa kestää hyvin vähän tilaa.

Helpoin tapa käyttää automaattista kahvipöytä. Tällöin sinun tarvitsee vain painaa painiketta, ja itse tuote tarvitsee tarvittavan muodon.

Pöydät-muuntajat voivat olla erittäin tyylikäs ja kaunis ulkonäkö. Joten erittäin tyylikäs klassinen sisustus näyttää tuotteita koristelu muodossa kivet ja mineraalit. Joten, suunnittelijat esittelevät pöytiä, joihin on lisätty malakiittia, graniittia ja marmoria. Nämä ovat erittäin tyylikkäitä ja ylellisiä malleja.

Myös erittäin suosittuja tuotteita, joissa on kohokuvioitu rakenne ja epätasainen, aivan kuten ei viimeisteltyjä reunoja. Yleensä ne tehdään myös mitraalikivestä. Ne kestävät mekaanisia iskusuuntaimia.

Sisustuksessa pelipöydät näyttävät kauniilta, jotka muunnetaan shakkipeleiksi ja jopa biljardipöytiin. Klassiseen olohuoneeseen muuntajan-shakkilauta on täydellinen. Joten, voit kääntää työtason vastakkaisella puolella, joka osoittaa shakkikenttää pelata vieraita shakki.

Nykyaikaisessa sisustuksessa lasimallit, joissa on sisäänrakennetut valot, ovat erittäin tyylikkäitä, jotka sijaitsevat pöydän yläosassa tai sen koko pinnalla sisältä. Ne on koristeltu koristeellisilla tarroilla. Erittäin tyylikäs ulkoasun malleja, jotka on valmistettu puusta, jossa on kauniita kaiverruksia. Sellaisen sohvapöydän päällystäminen, jossa on lakka, lisää sen charmia ja tekee sisustuksesta tyylikkään ja epätavallisen.

Seuraavassa videossa esitellään eri mielenkiintoisia muuntajataulukoita.

Kaikki oikeudet pidätetään, 14+

Sivustoaineiden kopiointi on mahdollista vain, jos asennat aktiivisen linkin sivustoomme.

1

You may also like

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

53 − 49 =