Sohvapöytä lasia

Lasi sohvapöydät - 55 kuvat

Äskettäin sisätilassa oli muotisuuntaukset - sisäosissa on suhteellisen uusi asia - lasi sohvapöydät. Mitä etuja on näissä pöydissä, ja miksi he ansaitsevat tällaisen suosion?

Ensimmäinen kiinnittää huomiota siihen, että sohvapöytä voidaan valmistaa eri materiaaleista, kuten myös kaikki muut huonekalut. Mutta nyt mukaan tiukat vaatimukset kaikissa malleissa on paljon helpompi, ei luoda tilan tuntua ruuhkia. Sohvapöytä puusta vaikuttaa monimutkaiselta. Siksi tällä hetkellä suunnittelijat mieluummin lasituotteet. Onhan vahvuus ei ole ratkaiseva tekijä valittaessa sohvapöytä.

Ei niin kauan sitten lasille huonekalut voisi kuvitella, koska lasi - erittäin hauras materiaali. Ja looginen kysymys herää turvallisuudesta tämän osan sisustusta. Vastaus on yksinkertainen - turvallinen. Joten huonekalut on valmistettu käyttäen vain yhdenlaista lasia - karkaistu. Paksuus lasia käytetään tekemään sohvapöydät, ei ole pienempi kuin 8 mm.

Karkaistu lasi on erittäin kestävä iskukuormituksia. Tämä lasi ei rikkoudu ja kestää huomattava painoarvo. Moderni käsittelymenetelmiä avulla tuottaa lasia erittäin sileät reunat ja työtaso voi itse olla joko läpinäkyvä tai himmeä, ja erilaisia ​​kuvioita.

1

siten, Lasi sohvapöydät Ne sopivat mihin tahansa sisustus, tulossa paitsi käytännöllinen esine, vaan myös todellinen koristelu.

Se on looginen kysymys: "Miksi minun sohvapöytä?"

Kuten nimestä voi päätellä, se on suunniteltu antaa hänelle sanomalehden ja aikakauslehtiä. Siksi sohvapöytiä asennetaan toimistoissa paikkoihin, joissa vierailijat odottavat vuoroaan. Jotta tällainen taulukko voi juoda kahvia tai teetä. Koti sohvapöytä suorittaa suunnilleen samat toiminnot. He eivät kuitenkaan ole avain.

Päätehtävänä lasi sohvapöytä - koriste, ja koska ne ovat melko pienikokoisia, ne näyttävät hyvältä isossa huoneessa. Sekä lasi sekoittuu lähes kaikki materiaalit, se voi olla sopusoinnussa "sovi" missä tahansa ympäristössä. Alunperin näyttää taulukon, teki ei vain lasia, ja jossa käytetään kiiltävää metallia.

Lasinen sohvapöytä sisämaassa eri huoneissa

Sohvapöydät lasista puuta, sopivampi että klassinen sisustus.

Painoton taulukot eivät vähennä tilaa ja tehdä siitä "vapaa", koska erittäin kevyt rakenne, ei tukkima.

Joissakin sisätilat sohvapöytiä osa tyylillinen koostumuksen. Pohjimmiltaan se on tyypillistä tiloissa minimalistiseen tyyliin. hoitanut tätä taulukko, jossa on vähintään osia. Se on tunnettu siitä, että toiminnallisuus ja käytännöllisyys. Pääsääntöisesti se on hieman enemmän kuin tavallisesti.

Vähäiset huonekalut voi olla "ylpeä", joka herätti niin paljon huomiota suunnitteluun. Kannattaa aloittaa siitä, että pöytälevy on sohvapöydät voi olla aivan erilainen - meidän tavanomaisia ​​pyöreitä ja neliön erilaisia ​​epäsäännöllisiä muotoja.

Lasi pöytälevy ei kanna semanttista kuormaa, ja usein tulee eräänlainen "tausta", jotta se asetetaan suunnittelijat. Yksi alkuperäisen malleja - akvaario lasi sohvapöytä. Yhtä tyylikäs se näyttää huoneeseen, jossa lasi sohvapöytä valokuva lähetetty puitteissa eri muotoisia ja kokoisia.

Lasi sohvapöydät: kaikenlaisia ​​vaihtoehtoja

Suunnittelijat kokeillut paitsi työtason materiaaleja, mutta myös jalat materiaaleja. Ne voivat olla valmistettu puusta, rottinki, marmori tai muista materiaaleista. Jalat voi olla erilaisia ​​outo muoto, ja se voidaan muodostaa veistoksena.

Epäilemättä, sohvapöytä voi tuoda tiettyä utilitaristinen kuormitus sisämaassa. Sen lisäksi, että sanoma- ja aikakauslehtien, josta itse asiassa tässä taulukossa on käytetty, on mahdollista laittaa kulhoon karkkia tai maljakko kukkia. tällaisille taulukko kätevä juoda teetä tai kahvia, toisaalta käytetään rauhassa keskustelun. On mielenkiintoista huomata, että mitä me kutsumme sohvapöytä ulkomailla kutsutaan sohvapöytä.

Viime aikoina niiden toimivuus on lisääntynyt huomattavasti. joissakin lasi sohvapöytä On hyllyt johon tallentaa erilaisia ​​pieniä eriä.

Usein suunnittelu sohvapöydät kuuluvat pyörät tai rullat. Se on erittäin kätevä, koska haluttaessa ne voidaan helposti siirtää paikasta toiseen.

Kuitenkaan tämä ei rajoita toimintoja. Tosi mestarit ovat lasipöydät muuntajat. Ne voivat helposti vaihtaa korkeutta. Nämä taulukot ovat erittäin kätevä - kun taitettu vievät hyvin vähän tilaa ja laskostumattoman ovat täynnä ruokapöydät.

Toinen erittäin mielenkiintoinen muutos - Lasi sohvapöydät alle kannettava.

Lasi sohvapöydät - valokuva

Näin ollen, nämä taulukot voi olla täydellinen komplementti sisätilaan, joka lisäksi esteettinen tehtävä suorittaa toisen toiminnon.

Lasipöydät sisätilojen suosikkeihin 19

Lasi kalusteet sisältyvät luetteloon muotivirtaukset sisustus vuonna 2015. Tämä materiaali on saanut rakkautta suunnittelija keveytensä, lakoninen ja huomaamaton. Valikoima maailman tunnettuja tuotemerkkejä, pitkälle tuottavat huonekaluja löytyy lasia pöydät, tuolit, kaapit ja jopa kaapit. Kuitenkin erityistä huomiota tulisi kiinnittää lasi sohvapöytä, joka sopii hyvin mihin tahansa sisätiloihin, jolloin suunnittelu huone tyylikäs ja toimiva.

Ehdotamme harkita mielenkiintoisin malleja sohvapöydät lasista, niiden ominaisuuksista, sekä menetelmiä näiden huonekaluja sisustus.

Lasi sohvapöytä

Suunnittelu ja lasi sohvapöytä suunnittelu

Sohvapöydät luokitellaan koriste- ja käytännölliset kalusteet. Kuten näette otsikko, päätarkoitus näistä kohteista on tallentaa median ja pieniä asioita. Työtasot Perinteiset sohvapöydät usein muodossa ympyrän tai suorakulmion. Usein pöydät muotoilu täydentävät staattisia tai ulosvedettävä hyllyt, jotka tekevät tuotteesta enemmän toimiva ja viihtyisä. Mielenkiintoista, huonekalu, että meidän oli tapana kutsua "sohvapöytä" Euroopassa kutsutaan "kahvia."

Lasi sohvapöydät kuvat

Kuvan alkuperäinen sohvapöytä lasia olohuoneessa

Sohvapöytä lasi ja puu

Pari vuosikymmentä sitten, kukaan ei olisi edes ajatella, että sohvapöydät ovat lasia, koska tämä materiaali olisi epäkäytännöllistä, epävarma ja jopa vaarallista. Tavallinen lasi on todella uskomattoman hauras materiaali, joka on helppo muuttaa muotoaan johtua mekaanisista vaikutuksista. Kuitenkin nykyaikaisten tuotanto mahdollistaa tuottaa erityinen lasia, jonka voimakkuus ei ole huonompi metallia vahvuus. Kyse on karkaistua lasia tuotantoprosessissa, joka käyttää erityistä käsittelyä tekniikkaa, joka tekee tämän Materiaali on erittäin kestävä ja turvallinen. Vahingoittaa karkaistu lasi voi ehkä joka oli pudonnut korkealta raskasta esinettä. Mutta jopa jakaa useisiin pieniin fragmentteja, karkaistu lasi ei satuta sinua, koska läsnä erikoisseoskuulat tekee reunat ovat täysin sileä ja ei-akuutin.

Sohvapöydät lasia

Soikea sohvapöytä puusta ja lasista

Sohvapöytä olohuoneessa lasia

Toinen ainutlaatuinen ominaisuus karkaistua lasia näkyy sen hyvä joustavuus toteuttaa ideoita. Johtuen noudattamista materiaalin, muodon nykyaikaisen sohvapöytä voidaan toteuttaa eri muodoissa. Esimerkiksi, lasi sohvapöytä on usein monikerroksinen rakenne, tuote, jolla on sileä linjat, kohde, jolla epäsäännöllinen geometrinen muoto, jne.

Kolmitasoinen lasi sohvapöytä kuva

Täysin lasi pöytä kuva

Lasi sohvapöytä alkuperäisessä muodossaan

Lasi sohvapöytä pyörillä

Sohvapöytä on mielenkiintoinen ei vain sen koriste arvon, mutta myös erittäin toimiva. Huolimatta suhteellisen pieni koko aihe voi ratkaista monia kiireellisiä ongelmia:

 • Ensinnäkin on välttämätöntä sijoittaa pieniä esineitä ja sisustus;
 • Toiseksi, kiitos sisäänrakennettu hyllyt, sohvapöytä on helppo säilyttää niitä asioita, jotka pitäisi aina olla käsillä - kirjoja, hakuteoksia, kaukosäätimet kodinkoneiden jne.;
 • Kolmanneksi sohvapöydät antaa meille loistavan mahdollisuuden järjestää teekutsut tai lounasta tahansa huoneeseen.

Lisäksi nykyaikainen sohvapöytä jalat ovat usein varustettu pyörillä, jonka avulla voit nopeasti ja helposti siirtää tämä esine yhdestä huoneesta toiseen.

Sohvapöydät tehty kuva lasi

Taulukko-akvaarion lasia kuva

Lasinen sohvapöytä sisätilassa

Pieni lasi sohvapöytä

Sisätilojen mahdollisuuksia lasi sohvapöytä

Ajatus huonekaluja karkaistua lasia on syntynyt leviämisen muoti sisustus tyyliin minimalismia, jotka vaativat maksimi avaruutta ja vapauden. Lasi kalusteet, erityisesti, ja sohvapöytä, täysin hukkua tilaa. Johtuen materiaalin läpinäkyvyys näyttää siltä, ​​että lasi ei ole selviä rajoja, jolloin ne näyttävät erittäin helppoa ja painoton.

Valokuva lasi sohvapöytä pyörillä

Lasi sohvapöydät kuvat

Lasipöydät valokuva

Lasi sohvapöytä voi tulla harmoninen osa lähes minkä tahansa sisustustyyli. Koska lasi on täysin yhteensopiva kaikkien materiaalit ja värit, ei tarvitse valita tuotteen muihin huonekaluja. Mutta jos haluat tulla osaksi taulukon huonekaluista, etsiä tuotteita useista materiaaleista. Esimerkiksi, sohvapöytä pöydälle voi olla valmistettu lasista ja sen sivuseinät tai jalat puuta, lastulevyä tai metallia. Lisäksi karkaistu lasipinta on usein sisustettu erilaisilla ruiskutuksen ja pinnoitteita, jotka tekevät tuotesuunnittelu elävämpiä ja ilmeikäs.

Kaareva sohvapöytä sisätilassa

Contemporary sohvapöytä lasi

Sohvapöytä lasi pyöreä pöydälle

Sohvapöydät lasia Kuva

Taulukko lasi näyttää hyvin tyylikäs ja omaperäinen, joten se voidaan hyvin käyttää pääasiallisena sisustus aksentti, varsinkin kun kyse on tuotteiden Epätyypillisiä. Puoliympyrän, pyöristetty, kaareva ja tasainen pöydät sopivat täydellisesti kokeneimpia ja vaativa sisätilat suunnitellut sääntöjen bioniikka tyyli, minimalismi, hi-tech, tekno, ym

Valokuva sohvapöytä lasia

Kaunis sohvapöydät lasi

Pöytä jalka-pallo, ja lasi

Kaareva sohvapöytä

Hoitaakseen sohvapöytä lasista

Se voi tuntua, että hoito lasi sohvapöytä on hyvin aikaa vievää ja vaikeaa. Itse asiassa se käytännössä ei eroa hoitotuotteet on valmistettu muusta materiaalista. Kaikki mitä tarvitset on ostaa erityistä puhdistusaineita, jotka mahdollistavat helpon, turvallisen ja puhdista lasipinta tehokkaasti. Lisäksi pyyhkimällä ja puhdistus lasi, älä käytä sienet metalli- tai tiheys puukuitua, kuten ne voivat jättää mikro-naarmuja sen pinnalla.

Sohvapöydät puisilla jalat ja lasi pöydälle

Sohvapöydät metalli jalat ja lasi pöydälle

Lasi sohvapöytä täyttää sisätilaa helposti ja yksinoikeuden. Kuitenkin tuotteen mahdollisimman pitkään ilahduttaa sinua sen kauneutta ja toiminnallisuutta, että valintaprosessi kiinnitä huomiota voimaa ja paksuus lasin.

erilaisia ​​taulukoita, monenlaisia. Joissakin malleissa ja niin he pyytävät omassa asunnossa)

Karkaistu lasi on viileä. Hän kiinnitti huomiota akvaarioon. Mutta olen jo pitkään haaveillut duplex kaareva pöydän keittiössä. Prototyyppi oli kiinalainen, kääntyvä pöytä.

Olen kaksi Sävylasit pöytä - Olen erittäin tyytyväinen. Mutta tässä minä näin akvaarion ja vain sairas! Meidän täytyy tietää enemmän.

Natalia, vahingossa lyö yksi säie istuin ja keräät kala lattialle ...

Nina, ja tehdä korjaukset naapurit! Ja laminaatti on muututtava! Ha-ha-ha! 5 minuuttia mielen ei riitä ... Tässä he ovat - ensivaikutelma.

Natalia, hyvin, kauneus - voimakas pala!

Lasi sohvapöydät - hienostunut aksentti sisätilojen olohuoneen

Läpinäkyvät ja kiiltävät materiaalit herättää huomiota aina ja missä muodossa tahansa. Astiat ja rihkamaa, hahmoja, lasin, ja tietenkin huonekaluja. Ja se ei ole vain siitä, että siivet kotelo lasisisus ja lasi sohvapöytä, tuolit, hyllyt, ja jopa telineet.

Miksi lasi sohvapöydät ovat niin suosittuja

Sohvapöytä - valinnaisena oppiaineena, ilmestyy olohuoneeseen tai makuuhuoneeseen toiseen, tai jopa kolmannen, ja niin on enemmän koriste. Oikeammin ensin kastiketta, ja sitten kohteena huonekaluja. Mutta lasi - erinomainen materiaali sisätilojen koriste-elementtejä.

 • Beauty - Lasi voi antaa upeimmat ja kaikkein yksinkertainen muoto, sen valitus ei muutu. Piste materiaalissa, yhdistettynä avoimuuden ja kirkkaimmillaan.
 • Avoimuus - erityisesti suunnittelun laatua. Kaikki mallit, puhumattakaan pieni koko sohvapöytä, mutta vedettävä ruokailu ja jopa usean teline, jos se on tehty lasista, se näyttää helposti ja painoton. Mikä tahansa materiaali - puu, muovi, metalli, jolloin saatiin kohteena hankalaa. Läpinäkyvä objekti ei pidetä silmän esteenä. Visuaalisesti, olohuone, jossa pöytä sijaitsee, koetaan tyhjä. Huone säilyttää näkökulma ja näyttämään isommalta kuin se on.
 • Tyylikkyys - lasi esine sisätilojen helpoin tapa käyttää tyylillinen aksentti, varsinkin sohvapöytä: se on pieni, erottuu tyylikkyys ja muotoilu lajike on ylivertainen kaikkiin loput huonekaluja yhteen.

Valokuva sohvapöytä lasia

Erilaisia ​​malleja ei voi olla laskelma tai kuvausta. Helpompi sanoa, mitä ne ovat - rumia. Yksinkertaisin tasolasin pinta metallikehikkoon jalat jo tulossa alkuperäinen sisustus yksityiskohtaisesti.

Seuraava video auttaa sinua valitsemaan mallin lasi pöydän olohuoneessa:

Pakollinen elementti malli on tasainen lasi työtaso. Pohja jalat, ja niin ylimääräisiä osia voidaan muodostaa samasta lasia tai muuta materiaalia.

 • Tuottaa sohvapöytä käytetty karkaistu silikaattilasilla, vähintään 8 mm: n paksuinen. Aineisto on ominaista erittäin korkea iskunkestävyys, rikkoa sitä todella kovaa. Mutta vaikka vahinko pöytään epäonnistunut, se hajoaa palasiksi, päinvastoin kuin tavanomaiset karkaistu lasi tylpällä pyöristetyt reunat, joka on paljon turvallisempi.
 • Metal - yleisimmin käytetty terästä ja alumiinia kuin ruho tuotteita. Harvinaisempien messingin ja pronssin - nämä materiaalit ovat koristeellisia ja eivät sovellu kaikille sisustustyyli. Metallin pinta voidaan säilyttää luonnollinen väri ja rakenne - harjattu teräs, esimerkiksi, tai käsitelty - kromi, ruumiinavaus värillinen lakka, kultaus, hopeointi ja muut.
 • Puu - lasia ja kaikenlaista puuta vanhentaa keinotekoisesti kiillotettu. Veistämällä, inlay, tai päinvastoin, tahallinen säilyttäminen karhea pinta - minkä tahansa muodon lasi näyttää alkuperäisen.
 • Muovi - on ominaista yhdistelmä kaupunkien tyyliin - techno, futurismi, mutta myös käytetään nykyaikaisia, esimerkiksi. Muovi - jopa muovia, sohvapöytä muovia ja lasia voi ottaa uskomattomin abstrakteja muotoja, mutta kuitenkin täysin toimiva.
 • Melko harvinaisia, koska korkeat kustannukset, mutta on olemassa malleja, joissa kivi ja lasi yhdistettynä. Useimmiten se on valumarmorinen, mutta on pöytiä, joissa pohja on valmistettu luonnonkivestä - sama marmoria, graniittia tai Onyx.

Sohvapöydät lasista ja muita materiaaleja

Lasi - materiaali on riittävän muokattavaa. Eli leikkaamalla ja koristelu on tarpeen käyttää erityisiä välineitä, mutta hoito ei vaadi erityisiä ehtoja - paine, lämpötila ja muut.

 • Kirkas lasi - perinteinen versio, jonka suosio ei vähenee ajan. Minimalistinen tyyli ja yksinkertainen, klassinen, esimerkiksi mieluummin tällaisia ​​malleja.
 • Värillinen läpinäkyvä lasi on melko harvinaista. Tyypillisesti nämä mallit ovat myös kaarevia muotoja ja on suunniteltu jugendtyylistä, pop art, fuusio.
 • Himmeä - täysin mattapinta käytetään harvoin. Jossa suosittu vaihtoehto, joka on muodostettu läpinäkyvä tausta matta kuvio tai päinvastoin. Monimutkaisuus ja muoto koriste tai jopa kuvia on rajoituksia.
 • Viistämistä - hoito on yleensä levittää reunoille, mutta moderni suunnittelijat ovat menestyksellisesti käytetty koristeluun Viistoaminen koko työtaso.
 • Maalaus - musteen levittämisen kuvia voi eri menetelmiä käsinkirjoitetun maalattu akryylimaaleilla, ja yhdistelmä matot värjäys tai painatus. Jottei menettää suurin etu lasi pöytä - avoimuus, on suositeltavaa valita tylsää läpikuultava maali.
 • Lasimaalauksia - oikeammin sen jäljitelmä. Metalli sohvapöytä värjätään pinta näyttää jalokivi, niin se on valoisa ja tyylikäs huonekalu.
 • Vaikutus lasinsiruja - suhteellisen uusi tapa suunnitella. Pöytälevy koostuu kolmesta kerroksesta lasin, kahden läpinäkyvän, joiden väliin on rikki karkaistua lasia. Se on vaihtoehto rohkeille sisustuksia fuusio tyyli, parvi, art deco.

Sohvapöydät lasista ylimääräisiä vaikutuksia

Muodon työtasot voi olla mitä tahansa: pyöreä, neliö, ovaali, ja mielivaltaisesti kaareva.

Järjestetty pöytä voi olla varsin erilaisia.

 • Yksinkertaisin versio klassisesta - työtaso neljän veitsen tukee. Korostaa sen hyötykäyttötarkoitus, malli on varustettu jalusta aikakauslehtiin, hyllyt niiden alle samankorkuisia lehtitelineet ja niin edelleen. Puiset pöydät sijaitsevat klassiseen tyyliin ja laatikot. Vaihtelu tämä vaihtoehto - pöydän-showcase. Pöydän alla on selvää lahti, jossa monia mielenkiintoisia rihkamaa sijoitetaan.
 • Taulukko perusteella - sen sijaan jalkojen käytetään vain tukea. Silmissä hänen vaihtelevat karkeasti muotoilluista puunrunko veistoksellisen ryhmä rocaille tyyliin.
 • Pridivanny taulukko - muistuttaa ylösalaisin käännetyn U päälle eri muotoja. Tämä pohja mahdollistaa dia pöydästä sohva.
 • Vaunun pyörät - mobiiliversion, jota käytetään usein sohvapöytä tai vaihtoehtona illallinen. Rullat voidaan toimittaa jalkatukiosan itse mallin, ja, esimerkiksi, liikkuva teline.
 • Muuntaja - tuotteet ovat yleisimpiä, jota voidaan säätää korkeussuunnassa. Standardi sohvapöytä pidetään korkeus 40-50 cm, joka on täydellinen teetä osapuolille. Muuntaja voidaan nostaa tavallista korkeus ruokapöytä tai pöytään. Tähän luokkaan kuuluvat myös tuotteiden liukuva ylhäältä tai yhdistää molemmat vaihtoehdot.
 • Pöytä valaistus ei ole erillinen tyyppi suunnittelun, mutta tällä grafiikalla menetelmä vaatii tiettyjä muutoksia. Vaihtoehtoisesti tietenkin erittäin koriste, erityisesti silloin, kun lasi sisältää matta tai osittain läpinäkyvä kuvio.

Kuvia erityyppisten sohvapöydät lasista

taustavalaistu Pridivanny rulla

Ja nyt on aika selvittää mistä ostaa halvalla lasi sohvapöytä.

Sohvapöytä lasia voidaan sisällyttää valmiiseen huonekaluja, mutta useammin on itsenäinen osa. Hänen koriste ja materiaalin läpinäkyvyys antaa meille laiminlyödä tyyli lisälaite on paljon laajempi. On vain rajoite ruho materiaali: kromattu teräs, esimerkiksi klassinen sisustus näyttää erittäin ulkomaalainen.

 • Kokoelmiin kuuluu huonekaluliikkeet yleensä 2-3 mallia, lasi sohvapöytä. Jos kauppa on erikoistunut huonekaluja nykypäivän tyylien, valinta on enemmän.
 • Lasipöydät ovat usein, mitä kutsutaan suunnittelumalleja. Tällaisia ​​tuotteita ovat parempia katsomaan näyttelyissä, joka osoittaa ja myy mittatilaustyönä tehdyt huonekalut.
 • Verkkokaupoista myös lasi sohvapöydät laaja valikoima. Pääsääntöisesti se on enemmän kuin tavallisilla, mutta voit löytää hyvin omaperäinen malleja.

Soikea lasi sohvapöytä

Kuvia ja hinnat sohvapöydät lasista

Kustannukset Tällaisen esineen määräytyy sen kauneutta ja omaperäisyys. Tietenkin, materiaali on myös tärkeää, mutta paljon vähäisemmässä määrin.

Joten, klassinen puinen pöytä lasia on peräisin 7750 s. Pöytä runko koristeltu elementtejä taonta kustannusten 14500 s. ei vähemmän. Kallein kohteita ovat missä kivi on käytetty, esimerkiksi malli marmoria ja lasia kannattaa 90000 s.

Suunnittelu tälle tuotteelle on tärkein tekijä hintojen. Joten, yksinkertainen sisustus tyyliin minimalismia keskihinta 4000 ruplaa. By esivanhemmistasi sohvapöytä lasia Italian sisustus voi olla alle 29000 s.

Ja lopussa tarina lasi sohvapöytä kutsumme sinut katsoa toisen version tuotteesta.

Lasi sohvapöytä pyörillä

Näinkö? Tilaa sivuston päivityksiä VKontakte, Odnoklassniki, Facebook, Google Plus ja Twitter.

Tilaa päivitykset Sähköposti:

Kerro ystävillesi tämän artikkelin suosikki sosiaaliset verkostot painikkeilla alla.

jättänyt kommenttia

Olohuoneen kalusteet

suunnistus

makuuhuone

olohuone

verhoillut huonekalut

kylpyhuone

yhteystiedot:

Viimeaikaiset keskustelut

Cool! Tämä on hyllyn vieressä sängyn lasit, älypuhelin, kannettava musiikkisoitin.

Ja minä näin toisen tällainen variantti: sängyssä podium, hyvin.

Kiitos arvokasta ja yksityiskohtaista tietoa! Erittäin hyödyllinen esimerkiksi.

1

You may also like

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

5 + 2 =