Sohvapöytä puusta

Puusta valmistetut sohvapöydät ovat erittäin kauniita - 70 kuvaa

Monissa kodeissa, vallitseva perinne on läsnäolo sohvapöytä, monipuolinen huonekalu tahansa sisustukseen, joka vuosien ajan oli tullut olennainen osa sisustusta.

Puiset sohvapöydät - mitä?

Universal-huonekaluja käytetään paitsi sanomalehtien ja aikakauslehtien lähettämiseen. Kahvia tai teetä on kätevää. Monet lapset pitävät pienen pöydän istuessa piirtämään tai taittumaan palapeleille, on kätevää sijoittaa kaukosäätimet televisiosta jne. Edellä olevasta voimme päätellä, että tällainen huonekalu on yksinkertaisesti välttämätöntä meille!

Olet siis päättänyt sisustaa kodin sisustuksen sohvapöydällä. Tuotteen koko, muoto, korkeus ja materiaali riippuvat siitä, mitä toimintoja se suorittaa. Ajattele, mihin tarkoitukseen tarvitset sitä - se vain sijoittaa mitään, hän toimii paikka pelata lastesi päättää tarvitset kannettavan tai kiinteän mallin?

Moderniin huonekalumarkkinamarkkinoilla kahvipöytiä edustavat laaja valikoima eri materiaaleista valmistettuja malleja: puuta, lasia, muovia. Kuten käytäntön osoittaa, puiset sohvapöydät ovat edelleen suosittuja ja ostajien kysyntää.

Kahvipöydän materiaali puusta

Kahvipöydän materiaalina käytetään:

Valmiit tuotteet viilutettuina erilaisten sävyjen puuta, lakasta tai luonnollisesta mehiläisvahasta.

Ostajille tarjotaan pöytiä, joissa pöytälevyt on valmistettu karkaistusta lasista, kiillotetusta nikkelistä tai patonoitua messinkiä. Klassisen sisustuksen koristelu on kaiverrettu malli.

1

Puusta valmistetut sohvapöydän edut

 • Puun jalostukseen käytetyt uudet teknologiat ovat valmistaneet siitä materiaalia käytännöllisyys, luotettavuus, kestävyys, pitkä käyttöikä.
 • Sen ekologisen puhtauden ansiosta, materiaalin luonnon kauneus, puusta valmistetut puiset sohvapöydät pitävät parempana palmu keskenään "sobratev9quot; muista materiaaleista.
 • Luonnonkauneuden lisäksi, puulla on hyödyllisiä ominaisuuksia, se auttaa pitämään ilman puhtaana huoneessa.
 • Puukalusteiden hygroskooppisuus antaa sinun luoda oikean "sää talossa".
 • Sohvapöydät, jotka on valmistettu erilaisista puusta, ovat universaaleja, koska ne sopivat orgaanisesti huoneen sisälle. Niistä tulee klassisen, romanttisen, minimalistisen sisustuksen tai modernin tyylin harmoninen osa.
 • Laaja valikoima kuluttajamarkkinoilla esiteltyjä tuotteita voit helposti valita oikean vaihtoehdon kotiisi.

Puusta valmistetut sohvapöydät

Puiset sohvapöydät voivat olla erilaisia ​​muotoja - klassisesta aina kaikkein ylivoimaisimpaan ja outouduvaan.

Ne voidaan tehdä epätavallisen pöydän muodossa, funktionaalinen moduuli, jossa on lisäosat, jossa voit tallentaa lokit, konsolit, pienet kohteet.

Ylellisiä tuotteita fanit voivat valita pöydän, joka on suurikokoisen kiven tai kivihiilen muodossa. Perinteisissä malleissa on soikea tai suorakaiteen muotoinen työtaso. Pöydän pohja voi olla jalkoja, socle tai jalusta.

Käytännöllisten huonekalujen faneille, joka vie vähän tilaa, mutta tuo suurinta hyötyä, Puiset pöydät, joiden muotoilu sisältää laatikoita, hyllys-leggingsit, pyörät, taitettavat yläosat, joiden alla on laatikoita varastointiin.

Usein sohvapöydällä on puhelin- tai maljakko. Se voidaan sijoittaa sohvan tai sängyn vieressä. Pyöriä varustetut mallit voidaan helposti siirtää oikeaan paikkaan.

Sisäpohja puusta valmistettu sohvapöytä

Voit ostaa puisen sohvapöydän myymälästä tai voit tehdä sen yksittäisen projektin tilauksesta. Laaja tuotevalikoima ja erilainen hintaluokka mahdollistavat jokaiselle ostajalle mahdollisuuden ostaa kaikki huonekalut, jotka täyttävät kaikki vaatimukset, vaatimukset ja taloudelliset mahdollisuudet.

Uusia ideoita sohvapöydän tekemiseen

Huonekalut ei ainoastaan ​​sisustaa huoneeseen vaan myös täyttää toiminnalliset tehtävät. Jotta voisit tehdä joitain erilaisia ​​sisätiloja, voit tehdä sohvapöydän omin käsin. Erilaisia ​​ideoita tämän huonekalukappaleen tekemiseen on.

Itse valmistettu sohvapöytä: korkeuslaskenta, piirustusten materiaalin valinta

Sohvapöytä voidaan tehdä mistä tahansa materiaalista, jolla on yhteinen tyyli. Sisustus näyttää ylelliseltä, jos se on koristeltu kivipuupöydällä. Se voi olla klassinen muoto. Tällöin ei tarvita lisäkoristeita. Koristeellinen veistos ja koriste voidaan käyttää.

Pöydän vakioversio on puusta. Kansi ja kaksi vaakasuoraa hyllyä yhdistävät neljä pystysuoraa seinää, joissa on monimutkainen profiili ja neljä sisustettua yksityiskohtaa, joilla on myös monimutkainen profiili. Kuulalaakerin ansiosta tuote on helposti siirrettävissä. Pöytä peitetään läpinäkyvällä tai läpikuultamattomalla suoja- ja koristepinnoitteella.

 • GOST puu tuotteelle - 19414-90. Pöytälevyn ja pystysuoran seinän liittämiseen käytetään tasoitetta 2,16 D.
 • Alempi vaakataso on kiinnitetty kuulalaakereilla 9.2 A.
 • Ruuveja 2-4 käytetään palloliitosten kiinnittämiseen.
 • Jokainen paneeliosa on valmistettu liimatuilla telineillä. Ne on liimattu PVA Lux -liimalla, jolla on alhainen myrkyllisyys ja nopea asetus.
 • Jokainen yksityiskohta on hioitettava hiontapohjalla.
 • Maalaus valmistetaan itsekiinnittyvällä lakalla ja hiomapesulla.

Sisustus näyttää ylelliseltä, jos se on koristeltu kivipuupöydällä

Halvempi vaihtoehto on metallista ja lasista. Sisustus näyttää tämän ratkaisun entistä tarkemmin ja helpommin kuin kiveistä valmistettu tuote. Pöytälevy on valmistettu korkealaatuisesta lasista, jalat on valmistettu metallista. Se on vankka, kestävä muotoilu, jonka lisäksi sinun ei tarvitse kiinnittää erityistä huomiota.

Korkkituotteella on keveys, lujuus ja kestävyys. Se ei roskaa eikä syty. Tyylipäätös voi olla erilainen.

Jos taulukko on tarpeen yhden kauden ajan, se voidaan tehdä muovista. Tämä on edullinen ja lyhytikäinen vaihtoehto.

Miten tehdä itsellesi sohvapöytä (video)

Jokainen sisustuksen tyyli - pöytäsi

On myös tärkeää tarkkailla yksittäistä tyyliä kussakin sisätiloissa käytettävässä aiheessa. Ennen kuin haluat valita taulukon tietyn mallin, sinun on määriteltävä esineiden yleinen koostumus huoneessa. Ensinnäkin, tyyli on määritelty, sitten valinta materiaalin eri yksityiskohdat koristeluun.

 • Kun valitset klassisen tyylin, sinun on säilytettävä tasapaino ylellisyydestä ja yksinkertaisuudesta. Tämä tavoite saavutetaan yksinkertaisilla materiaaleilla. Koristelemaan puinen pöytä voidaan käyttää arvokkaita lasihelmiä ja taideteoksia.
 • Ylimmän ekologisen yhteensopivuuden yhdistelmä yhdistyy ekologiseen tyyliin, jonka suunnittelussa käytetään luonnonmateriaaleja. On mahdollista käyttää rottinkiä, jota erottaa sen vahvuus ja joustavuus.
 • Uusimpia nykyaikaisia ​​teknologioita käytetään huipputekniikan tyyliin. Tämän tyyppisen päätöksen pöydän muoto pitäisi muistuttaa tilaa. Tuote on koristeltu valoelementeillä. Se voi olla neon tai pieniä hehkulamppuja. Huonekalujen pitäisi näyttää upealta.
 • Huoneissa, jotka on sisustettu maalaismainen tyyli, käytä enemmän luonnollisia materiaaleja. Se voi olla tukkeja, baareja. Tarpeettomat asiat muuttuvat epätavallisiksi esineiksi.

Uusimpia nykyaikaisia ​​teknologioita käytetään huipputekniikan tyyliin

Galleria: ideoita sohvapöydän tekemiseen (25 kuvaa)

Ideoita itse valmistettuun sohvapöytä

Huoneen yleisen tyylin avulla voit määrittää, minkä muodon taulukko tulee olemaan. Tätä huonekalua ei käytetä pelkästään aikakauslehtien ja sanomalehtien säilyttämiseen. Se voidaan koristaa lampulla. Voit juoda teetä sitä. Lisäksi sitä voidaan käyttää akvaarion jalustana.

Tässä yhteydessä, on tärkeää niin että tämän huonekaluobjektin vakiomuoto täyttää kaikki vaatimukset. Klassiseen sisätilaan voi jäädä geometriseen muotoon. Melko usein asunnoissa on neliön, suorakaiteen, soikean ja pyöreän muodon taulukoita.

Klassiseen sisätilaan voi jäädä geometriseen muotoon

Kuinka tehdä puusta valmistettu kahvipöytämoduuli

Pienen asunnon omistajat tämä ratkaisu auttaa ongelman ratkaisemisessa avaruudessa. Tällaisilla taittomalleilla on erityinen jousien tai kaasunostimen mekanismi. Voit tehdä muuntajan piirustuksista kokoluokkiin. On olemassa erityisiä tietokoneohjelmia, joita voit käyttää tuotteen visualisointiin, mutta myös paperi- ja lyijykynät voivat olla hyviä.

Luotettavaa korkealaatuista muuntajaa varten on oltava vaneri (2.2 paksuus), joka pystyy kestämään mekaanisen elementin. Yksityiskohdat sahaavat äärimmäisen varovasti vakiintuneita mittoja noudattaen.

Jokainen yksityiskohta kiinnitetään kiireesti. Haluttaessa tehdään sisäänvedettävä ja pyörivä mekanismi. Tuloksena tuote voi yhdistää kaksi taulukkoa, suorittaa kaksi toimintoa. Päivän aikana voit neuvotella hänen kanssaan ja illalla voit syödä illallista yrityksen kanssa. On kätevää käyttää tuotetta pyörillä. Voit tehdä sen itse. Pyörien on oltava pehmeitä, jotta lattia ei heikennä niitä.

Galleria: sohvapöytä (25 valokuvaa)

Miten tehdä taulukko ääretön vaikutus (video)

Pienen sohvapöydän tekeminen pyöriin

Jos sinulla ei ole tietynlaista kokemusta huonekaluteollisuudesta, voit aloittaa sohvapöydän. Tätä varten valmistellaan tarvittavat materiaalit ja työkalut:

 • Bars 9 / 3.5 cm, pituus 12 m;
 • pihdit;
 • Puu liima;
 • hiekkapaperi,
 • Taltat ja hakasäkit;
 • Rulettit, lyijykynät;
 • Lakka.

Osien leikkaaminen olisi tehtävä ottaen huomioon päästöoikeudet ja lopullinen käsittely. avustus pituus on 2,5, leveys 0,6 ja paksuus 0,15 cm. puusepän työpajoissa voi suoraan tuottaa leikkaavia osia mukainen kokoon sopivaksi.

Ei ole tiettyä kokemusta huonekaluteollisuudesta, voit aloittaa sohvapöydän

Teokset suoritetaan seuraavassa järjestyksessä:

 1. Piirtämisen valmistelu suoritetaan. Se voidaan esittää piirustussuunnitelman muodossa, johon kaikki tarvittavat mitat otetaan käyttöön.
 2. Pujota terälevyä teräpalkin avulla. 14 yksityiskohdat 70 cm pöydän yläosasta ja 4 kpl 35 cm jalkoihin.
 3. Sitten kaksi pitkää yksityiskohtia tehdä sisennys reunasta kummallakin puolella (5 cm). Käytä tätä varten hakasäiliötä.
 4. Tasojen karheuden tasaamiseksi käytetään hiekkapaperia. Tuotetaan tiiviisti osia. Sitä voidaan muokata taltalla tai höyryllä.
 5. Palkin kukin vierekkäinen puoli käsitellään liimalla ja liimataan. Sinun on varmistettava, että pöydän pinta on tasainen. Osia ei saa siirtää.
 6. Kun liima kuivuu, puristimet poistetaan.
 7. Pinta jauhetaan hiomalaitteella.
 8. Tee liiman levitys kunkin jalan ja urien päihin.
 9. Jokainen jalka työnnetään uraan. Sitten ne hiomataan, kunnes liima on täysin kuiva.
 10. Tämän jälkeen peitä lakalla, kuivalla ja ruuvilla.

Lakan tunkeutumista puumateriaaliin on tarpeen lisätä liuotinta siihen. Tämä menetelmä on liian yksinkertainen. Jopa aloittelija voi selviytyä siitä. Valmistuksessa käytetty materiaali voi olla kaikkein epätyypillinen, riippuen siitä, mistä päällikkö haluaa ymmärtää.

Yllättäen ulkonäkö kiillotettu, peitetty tahroineen ja lakkakupilla

Alkuperäiset epätavalliset käsitykset kotitekoisista sohvapöydistä

 • Puiset kuormalavat voivat auttaa toteuttamaan idean ainutlaatuisten huonekalujen luomisesta. Kuormalavan hionta suoritetaan. Voit antaa kirkkautta käyttämällä lakkaa. Tuote tulee käytännöllisemmäksi, jos se valmistuu pyörien kanssa.
 • Kun olet valmis koriste-laatikot, saat alkuperäisen suunnittelun. Itsekierteittäviä, kynsiä käytetään yhdistämään laatikot. Valmis tuote kiillotetaan ja kirkastetaan tahroineen tai lakalla. Tällaista pöytää voidaan täydentää runko-alustalla ja pyörillä.
 • Lattian, tynnyrin tai laatikon, muovi- tai metalliputkien yli, voit laittaa lasin työtasolle. Kiinnitykseen on käytettävä läpinäkyvää liimaa, erityisiä imukuppeja tai pultteja.
 • Valurautainen paristo voi myös olla luotettava ja mobiili keksintö, jos laitat lasilevyn kiillotetun säteilijän päälle ja asennat pyörät alhaalta. Etsitkö millaista lämpöpatteria.

Sohvapöytä: lajikkeet (video)

Sisustukseen ei ole tarvetta käyttää valmiita huonekaluja. On parasta toteuttaa luovaa kykyäsi ja muodikkaita ideoita itse luomalla uusi mestariteos luonnollisesta tai keinotekoisesta materiaalista. Tärkeintä, että tuote ei ollut vain toimiva, vaan vastasi myös huoneen tyyliä, sopi harmonisesti muotoaan tilanteeseen. Voit käyttää valmiita ideoita tähän tai tehdä fantasioitasi.

Käsintehty: tee puusta sohvapöytä omalla kädelläsi

Sohvapöytä on sisustus ja sisustuksen kohokohta. Ja omaa kättä suorittama esine arvostetaan kahdesti. Voit tehdä sen puusta, lasista, muovista ja muista materiaaleista. Se on melko yksinkertainen. Tarvitset piirustuksia ja vähän kärsivällisyyttä. Kaunis pöytä tulee paikka, jossa voit rentoutua ja lukea lehdistössä tai istua ystävien kanssa kupillisen teetä. Vaiheittainen ohje valokuvauksella yksinkertaistaa valmistusprosessia.

Kahvipöydän tekemiseksi tarvitset vain piirustuksia, mutta myös materiaaleja työkaluilla. Varasto seuraavilla rakennusvälineillä:

 • puu (taulukko);
 • lakka vesipohjaiseen pinnoitukseen;
 • liuotin;
 • akryylimaali;
 • harjalla;
 • itsekierteittävät ruuvit;
 • sähköinen palapeli;

 • ruuvimeisseli;
 • hiomakone;
 • jyrsin;
 • pora.

Puun osalta paras valinta on mänty 2,5 cm paksu. Piirustuksen mukaan sohvapöydän käsin tehdyt suunnitteluparametrit ovat 1,5 mx 0,5 m.

Huomio! Taulukko ei tarvitse erillisiä jalkoja.

Lakkaa tarvitaan kattamaan valmiin rakenteen, kaikki tarvitsee noin 0,3 litraa. Akryylimaali on parempi hankkia loistaa. Sen avulla voit antaa epätavallisen ulkoasun sisätilaan. Taulukko kootaan käyttämällä itsekierteittäviä ruuveja. Niiden koko tulisi olla 4 x 60 ja 4 x 40 mm. Muiden työkalujen ja materiaalien osalta ei ole erityisiä vaatimuksia.

Kahvipöydän ensimmäinen vaihe on piirustusten valinta ja asiaa koskevien osien sahaaminen. Sopivat mallit löytyvät Internetistä tai kootaan itsenäisesti.

Joten kun kaikki yksityiskohdat ovat valmiita, voit aloittaa tulevan sisustuksen kokoonpanon.

 • Kaikki puuosien liitokset ja karheus on pohjustettava. Tämä voidaan tehdä puusepän liimalla tai PVA: lla. Anna sitten kuivua kaikki osat.

 • Taimet ja jalat on kiinnitettävä ruuveilla, jotka on merkitty välttämättömien materiaalien luetteloon.
 • Sohvapöydän sakeutus voidaan helposti poistaa liuottimella. Suosituin korjaustoimenpide on valkoinen henki. Kuivaa kangasta kostutetaan pienellä keinolla ja hankaa pöydän pinta.

Neuvoston. Tee nämä manipuloinnit avoimessa tilassa, koska huoneistossa tämä tuoksu heikkenee pian.

 • Pöytä on melkein valmis. Mutta se on sisustettu. Tätä varten sinun on sekoitettava lakan ja akryylimaali kiiltävillä piloilla. Peitä koko pöydän pinta.
 • Kun maali ja lakka on kuivunut, sohvapöytä voidaan sijoittaa sisätiloihin ja käyttää sitä aiottuun tarkoitukseen.

Tämä on yksinkertaisin ja alkuperäisin tapa tehdä koristeellinen taulukko. Käsintehty suunnittelija tavata oikein olohuoneessa tai makuuhuoneessa. Pöydän tekemiseksi tarvitset puulaatikoita. Se on puuta, ei vaneria. Puu on hyvä suorituskyky, jota ei voida sanoa vanerista.

Mutta tämä materiaali tarvitaan myös laatikoiden sohvapöydälle. Ota muutaman minuutin ohjeet ja varmasti onnistuu!

 • Valmista vanerilevy. Tämä tehdään, jotta rakenteeseen ei painoa. Puiset laatikot eivät ole ihanteellinen geometrinen esine.
 • Tässä suhteessa laatikot on sijoitettava vaakasuoralle tasolle. Ennen vanerileikkeen leikkaamista, piirrä ääriviivat. Vaneriarkki, joka peittää lakan tai värjäyksen.
 • Pyörät on kiinnitettävä nurkkiin ja alareunaan kiinnitetyt laatikot.
 • Jäljellä on kattava sohvapöytä lakka. Lakan levittämisen jälkeen sen pitäisi antaa kuivua ja vain sen jälkeen peittää uusi kerros. Tämä toimenpide toistetaan useita kertoja.

Puusta valmistettujen pöytien etuja ja haittoja

Puupöydät - suosittu vaihtoehto, joka sopii helposti mihin tahansa sisustukseen. On tärkeää valita sopiva sävy, joka sopii yhteen muiden huonekalujen kanssa. Kuten kaikki kohteet, tällaiset mallit ovat positiivisia ja negatiivisia puolia. Puutteet sisältävät:

 • suuri valikoima puuta (pehmeä, kovakalvoinen);
 • erilaisia ​​sävyjä ja kuvioita;
 • valmistuksen helppous ja materiaalin noudattaminen;
 • luonnonmukaisuus ja ympäristöystävällisyys;
 • monipuolisuutta.

Positiivisten näkökohtien lisäksi on tärkeää huomata puutteet. He ovat vain vähän tai vain kaksi: materiaalin korkeat kustannukset ja herkkyys mekaanisille toimille (naarmut, kaavinta jne.).

Suosittuja ideoita sohvapöydän valmistuksesta puusta

Kopiot ovat aina olleet ympäristöystävällisiä ja kauniita. Ja kuinka monta mielenkiintoista ideaa voidaan kääntää todellisuudeksi! Näyttäisi siltä, ​​että yksinkertainen puusta valmistettu puu voi olla alkuperäistä? Tarjoamme useita suosittuja vaihtoehtoja sohvapöydän tekemiseen.

 1. Taulukko kuormalavoista. Sen tuottamiseksi tarvitaan tavanomaisia ​​kuormalavoja, joihin pyörät on kiinnitetty. Tämän mallin erottuva piirre on pieni korkeus. Riittää, että kiristetään pyörät ja pöytä on valmis. Jotkut menevät edelleen ja koristele se pöydällä ja eri hyllyillä.
 2. Pöytä vanhasta ovesta. Jos olet äskettäin vaihtanut ovet, vanhoja voi käyttää sohvapöydän valmistusaineena. Ovi on leikattava kolmeen osaan: pöytälevy ja kaksi jalkaa. Niiden välissä ne kiinnitetään kulmien avulla.
 3. Taulukko puupölkistä. Se on hyvin yksinkertainen. Sinun täytyy poimia tai leikata samat puupalkit. Vanerirahasto on otettu. Alaosaan ovat kiinnitetyt pyörät ja puiden tukkien yläpuolelle. Käytetty materiaali on koivu, haapa tai pyökki.
 4. Jakkataulukko. Riittää, että kiinnität pyörät, lakat ja koriste-pöytä on valmis.

Oman käden tekemä sohvapöytä on alkuperäinen tapa koristella huone. Kohteen rakenne, mitat ja muut ominaisuudet ovat täysin riippuvaisia ​​valitusta piirustuksesta ja mieltymyksistäsi. On syytä huomata, että taulukon tuottamiseen tarvitset vähimmäismäärän materiaaleja.

1

You may also like

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

+ 51 = 55